רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, הפינג הממוצע שלי ב-WOWבשעות הצהריים והערב נע בין 350-450, בשעות הבוקר המוקדמות הוא יורד ל-250-350. האם לפי המעקב שמצורף כאו ניתן לדעת אם אפשר לשפר את הפינג והאם חבילת הגימרים שמציעים(בתוספת של 15 ש"ח) בנטויזין יכולה לעזור? ניתן לראות שבין שורות 10-11 הפינג מכפיל את עצמו: הערה: המדידה התבצעה מוקדם בבוקר כשהסרבר לא עמוס. Tracing route to 80-239-149-127.customer.teliacarrier.com [80.239.149.127] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms SL2141.siemens [10.0.0.138] 2 11 ms 12 ms 12 ms lo0.rb2.ptk.nv.net.il [212.143.208.167] 3 12 ms 11 ms 11 ms vl202.coresw2.ptk.nv.net.il [212.143.229.254] 4 12 ms 11 ms 11 ms ge0-1-4.gw1.ptk.nv.net.il [21…
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
יש לי מידיי כמה ימים בעיה במהירות ההורדה אז אני נצרך כל פעם מחדש לעשות איפוס לwinsock.... למה זה ככה והאם יש לזה פיתרון???
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי! השאלה בכותרת... אני מעוניין לעבוד עם ראוטר אלחוטי שאני עוד צריך לקנות...או לינקסיס או 3COM... תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מאז ששינתי המחשב איטי וקיבלתי מסך כחול Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {c, 2, 0, ad921f29} Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!ReadNextTCB+d2 ) Followup: MachineOwner נסיתי לשנות עם שני פאטצ'ים בטח משהו נדפק שם http://img12.imageshac…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קניתי ראוטר netgear rangemax wireless g 108 router - model WPN824v3. עשיתי את המחשב שלי שיהיה ללא חייגן. חיברתי ראוטר לכבלים בריבוע של הINTERNET ואת המחשב הראשון חברתי לדרך ריבוע "1" למחשב הנייח שלי. כעת אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד (hp pavilion dv6000). כאשר ב wireless setting->security settings בחרתי בNONE המחשב הנייד מתחבר מיד (אבל לא רושם לי את שם ההראוטר ברשימת הWIRELESS CONNECTIONS) אבל כאשר אני בחרתי באפשרות WEP (+רשמתי ססמא) במחשב הנייח הוא אינו מצליח למצוא את הראוטר. הWIFI המובנה של המחשב הנייד הוא: Intel PRO/Wireless 3945ABG Network Connection. ד"א הצלחתי להתחבר לראוטר שלי עם האיפון - הוא הראה לי אותו ברשימה וכשלחצתי עליו הוא ביקש ססמא ולאחר רישום…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרבה פעמים קרה לאנשים שונים ברשת, מספקיות שונות, מצב של "חסימת" טורנטים או חסימת הורדה מאתרים שונים. בזק בינלאומי הייתה היחידה זמן רב שלא אמרו עליה דברים כאלה, עד לאחרונה. אבל הנה, גם הם החליטו ל"חסום". אני רוצה להסביר משהו לאנשים אחת ולתמיד : אין התחייבות כרגע בארץ, מאף ספקית, למהירות מסויימת לחו"ל או לLOCATION כלשהו בכל רגע נתון, וגם אין התחייבות כזאת מאף ספק אחר בעולם. כאשר אתה רוכש 5 מגה לדוגמא, אתה מקבל 5 מגה לשרתים של אותו הספק, מה שאתה מקבל החוצה זה לא באחריות או בהתחייבות, בוא נעבור רגע לנושא אחר, עלויות מבחינת ספק, האם אתם יודעים, שלקוח שמוריד 200-300 ג'יגה בחודש בטורנט, יכול לעלות לספקית (מבחינת עלויות נטו) כ300-400 שקל בחודש ? חסימה לא מתבצעת מצד ספקיות כמעט, מ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב נתחיל עם סוג המודם USB ADSL MODEM ALE 150. של בזק נידמה לי... האינרנט עצמו הוא של ניטוויזן. (1.5 מגה) אוקיי אז כבר יש לי את החבילה הזאת בערך משו כמו שנתיים או שנה וחצי ולא היו לי שום בעיות איתה עד שיום בהיר אחד אני מתחיל לראות שכל קצת זמן המודם יוצא מסנכרון ואני מתנתק מהאינטרנט,דבר שדי משגע אותי ביחוד מהעובדה שזה קורה בחופש ואני אוהב להשקיע זמן לשחק במחשב עד שיש לי זמן קצת לפני הבגרויות. (האינטרנט מחובר רק עם מחשב אחד... זאת אומרת אין רשת רק מחשב אחד מחובר על האינטרנט... עשיתי בדיקה לוירוסים ולא נמצאו,אם זה בכלל קשור.) תודה מאוד מאוד לעוזר,אני פותח תאשכול הזה לפני שאני יסע עד לראשון להחליף מודם דבר שממש אבל ממש אין לי עצבים אליו וזמן... :s05:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר לADSL במהירות 2.5Mbs, במחשב הנייח - מחובר דרך כבל רשת למודם אני מוריד במהירות איטית, מקסימום 150kbs בבדיקת המהירות גם של בזק בינ"ל וגם של בזק (1@1). עשיתי בדיקה גם עם המחשב הנייד שמחובר דרך הרשת האלחוטית ושם המהירות היא כמו שצריך כלומר 350kbs כך שהבעיה אינה בקו. אני מנסה לפתור את התקלה במחשב הנייח אך ללא הצלחה, סרקתי וירוסים עם Avira ועם Nod32 Online Scan ולא מצא כלום. במחשב גם מותקן Zone Alarm Firewall (ניסיתי לנתק אותו גם בזמן ההורדה ולא השתנה משהו) מותקן גם Windows Defender ו Ad Aware שגם לא מצאו משהו חריג במחשב. ביצעתי איפוס להגדרות של האקספלורר וגם ללא שינוי. חשדתי שאולי הבעיה היא בכרטיס רשת, אז התחברתי דרך מתאם רשת אלחוטי - עדיין ללא שינוי. אין לי אפשרות ל…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום , יש לי שני מחשבים שמחוברים אלחוטית לנתב מסוג סימנס של בזק. הראשון כבר מחובר ומתחבר אוטומטית(!) כלומר שהסיסמה מאוחסנת בתוך המחשב. במחשב השני מבקש סיסמה כאשר אני מנסה להתחבר ושכחתי את הסיסמה! , מה אפשר לעשות? יש לציין שאין לי כל גישה לנתב. מה שיש לי כרגע זה שני מחשבים , אחד מחובר ואחד מבקש סיסמה. האם יש תוכנה שמגלה את הסיסמאות שהוטמעו במחשב שלי? איך אפשר לעלות על סיסמת הרשת האלחוטית כשהמחשב מחובר אליה בעצם באופן אוטומטי. מדובר בוינדוז ויסטה תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. טוב אני יודע שזה לא נושא חדש ובכל זאת.. אני גולש במהירות 2.5 של בזק בינ"ל ולאחרונה החלפתי לראוטר של רוטל דגם 1025 הגדרתי אותו עם נציג השירות ובהתחלה הכל היה סבבה הורדתי במהירות גבוהה ולא היו בעיות. בימים האחרונים אני חווה פשוט הורדה שלא זזה. אני משתמש ביוטורנט וכמו שאמרתי עברתי עם הנציג על הגדרות לפתיחת הפורטים וכ"ו אבל מהירות ההורדה שלי נעה בין 0.1 ל 1.6 ק"ב שזה פשוט לא יאומן. אני נותן לתוכנה לעבוד כל היום והיא פשוט לא זזה. בהגדרות הכל ניראה תקין לא יודע כרגע מה לעשות האם ליצור קשר עם בזק שיטפלו בבעיה ? אשמח לעזרה. תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח לכולם. לאחר כמה ימים של בדיקות וידיעה בוודאות שמישהו שולח לי פינגים בלי הפסקה. רציתי לשאול מה ניתן לעשות בענין, האם פיירוואל טוב כמו ZONE ALARM יכול לעזור? או האם יש דרכים אחרות לפתור את הענין.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להגביר את טווח הרשת האלחוטית שלי בבית בדרך הזולה ביותר האפשרית. הגעתי לאנטנה הזאתי: https://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14941 המתחברת למודם. האם זה פתרון טוב מספיק? לפי הביקורות זה משפר פלאים את הטווח. האם היא תתאים למודם EDIMAX 6204WG?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית את הראוטר שבזק מחלקים ROTAL RTA 1025W שאליו מחוברים שני מחשבים בחיבור קווי ושני לפטופים באלחוטי. כולם גולשים איתו בכיף והכל עובד סבבה, רק בעיה אחת קטנה... אין לי מושג איך אני עושה SHARING לרשת ככה שיהיה אפשר להכנס ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה ממחשב אחד לשני. אני עובד עם WIN 7, וכל שאר המחשבים עם XP SP3. הIP מוגדר סטטי 10.0.0.1 (על המחשב שלי וכל השאר בסדר עולה). תודה רבה רבה מראש וחג שמח !
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים האקספלורר פשוט לא פותח חלק מהאתרים או העמודים, או לאחר זמן רב. תחילה חשבתי כי יש בעיה עם חיבור האינטרנט, אולם המוזילה מתפקד בסדר גמור (אני מעדיף אקספלורר תקין..). האתר speedtest מאשר כי החיבור תקין. נתונים שאולי יעזרו לאיבחון: 1. יש לי נתב לעוד כמה מחשבים בבית (הוא תקין ולא עושה בעיות) 2. יש לי bittorrent 3. תוכנת netlimiter מותקנת אצלי (ניסיתי לכבות אותה כדי לשלול שהיא איכשהו הגורם לתופעה. גם כשהיא אינה עובדת יש בעיה). כאשר יש איטיות התוכנה לא מדווחת על פעילות מצד סרביסים כלשהם. 4. לעיתים נראה כי ריסטרט עוזר (כמו לכל הצרות). 5. הבעיה הייתה לי באקספלורר 7 וגם לאחר התקנת 8 אין כל שינוי. 6. מדובר במחשב חזק יחסית, ככה שאין מצב שיש פה העמסת יתר …
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. בעזרת המלצת הפורום רכשתי את הראוטר הנ"ל וכבר קפצו הבעיות אני מחובר עם תשתית של HOT (כבלים) והספק אקספון שמתחבר בעזרת L2TP מה שמוזר שהראוטר מתחבר ל L2TP אבל כשאני בודק את האיי פי במחשב הוא עדיין עם האייפי של HOT ואני לא יכול לגלוש משום מה. אני דיי NOOB בעניין של ראוטרים אבל אני מקווה שזאת לא בעיה בראוטר עצמו! אגב בלי הראוטר האינטרנט עובד בסדר גמור מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את ההמלצות מניתנו בפורום בשבועות האחרונים, אך אני עדיין מתלבט בין מספר ראוטרים, בעיקר עכב אי הבנה של ההבדלים ביניהם. קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש ואני רוצה לחבר בבית רשת אלחוטית, שתשמש את המחשב ואת המחשבים הניידים שלי ושל אשתי (שניהם תומכים ב- N). אני רוצה שלראוטר יהיה טווח יחסית גבוהה, מכיוון שהוא ימוקם בצד אחד של הבית וצריך להגיע עם סיגנל טוב גם לחדרים בצד השני של הבית (כ- 15 מטר, דרך 3 קירות). הדגמים שאני מתלבט ביניהם: DLINK DIR-615 Edimax BR6504n Edimax BR6524n TRENDnet TEW-631BRP (הרבה המלצות באתרים בחו"ל). מה שהכי חשבו לי זה פעילות מהירה, ללא ניתוקים, של אינטרנט באלחוטיים. הורדות קבצים וכדומה תתבצע רק מהמחשב הנייח, שיחובר בכבל לראוטר. אשמח גם ל…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מרגיש באינטרנט שיש מלא אנשים שלוקחים אינטרנט ממני ואני לא יודע .. אז ני רוצה ליצור קוד לשים וזה ..שלא יקחו . אבל יש לי ACCESS POINT שמחובר אליו הטלויזה שהוא DREAMBOX ..שדורש אינטרנט . ובטלויזה ובDREAMBOX אי אפשר לשים קוד או קוד הצפנה של הראוטר . אז אין דרך להגדיר באיזו שהיא דרך שרק הוא יקח אינטרנט בלי ההצפנה ובלי לשים קוד . ובהאחרים אם הם רוצים אינטרנט אז יצטרכו לשים קוד .
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. יש לי רשת בבית (עם מודם לחוד וראוטר לחוד), ולפני כחודש שידרגתי דרך 012 את המהירות מ-2.5 מגה ל-5 דרך המבצע המדובר שלהם. כאשר הייתה לי 2.5 מגה מהירות, בגלל הרשת, הייתי נכנס להגדרות של הראוטר ועושה וי על "Enable DMZ" (ראו תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gt2z5ezgtooc.jpg) בשביל שני דברים: 1) כדי לארח במשחקי רשת. 2) כדי להוריד על המהירות המקסימלית שלי מטורנטים (תמונה מ-BitComet: http://www.siz.co.il/my.php?i=mlyrlj2wkjmm.jpg ) כאשר כרגע כפי שאתם רואים רשום "blocked" (ואחריו הIP שלי), וכשהכל היה תקין הנורה הייתה נהפכת לירוקה והיה רשום "WAN". כאשר הייתי מסמן וי על "Enable DMZ" כשהיה לי 2.5 מגה, זה היה באמת עושה את זה. מהרגע ששידרגתי ל-5 מגה, אני מסמן וי על "Enable DMZ…
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כותרת רק מי שבאמת יודע יגיב בבקשה TY
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב + מודם+ ראוטר אלחוטי בקומה למעלה למעלה יש קליטה מציונת לאינטרנט אבל בקומה למטה הוא קולט אבל לא הכי טוב והאינטרנט איטי יותר. יש מכשיר שמגביר את האות, שאני ישים אותו למטה ויהיה לי קליטה כמו למעלה?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בעבר זה קרה לי שהייתי משאיר את האימיול כל הלילה דלוק אז שהייתי קם בבוקר האימיול היה עדיין מחובר אבל לאתרים אי אפשר להיכנס בכלל הוא מציג דף ריק. לאחר ששאלתי פה בפורום אמרו לי שצריך להוריד את מס' החיבורים לכל קובץ. אז הורדתי מ 2000 ל 500 וזה באמת הסתדר ויותר לא חזרה הבעיה. לאחרונה התחלתי להוריד קצת עם טורנטים ושוב זה קורה לי שהתוכנה נשארת מחוברת אבל בפועל אי אפשר להיכנס לאתרים בכלל. בדקתי את המספר החיבורים לכל קובץ זה עומד על 100 שזה ניראה לי סביר אפילו מעט. יש לי נתב של TP-LINK תודה לעוזרים! וחג שמח לכל משתמשי הפורום.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בניהם חוטית אחד לשני האינטרנט בניהם עובד דרך ICS מה שאומר שמחשב אחד מחובר לאינטרנט והשני מתחבר לאינטרנט דרכו בשניהם מותקן FIRE WALL של ZONE ALARM הבעיה שלי היא כזאת במחשב השרת (המחשב שמובר לאינטרנט) האינטרנט עובד מצוין כל הזמן אבל המחשב השני סובל מבעיות של ניתוקים ומדי פעם האינטרנט לא עובד אצלו למישהו יש רעיון מה לעשות אני מאוד מאוד אשמח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים בבית,ובקרוב יהיה גם מחשב נייד. נהרס לי הראוטר של level one ,פתאום משום מה הפסיק לעבוד,ושום דבר לא עזר לתיקונו. אבקש מכם להמליץ לי על ראוטר אלחוטי עד 300 ש"ח,בסניף בדרום . יש עוד שאלה קטנה: כשאני קונה ראוטר, הוא מגיע גם עם כרטיס רשת אלחוטי? או שזה משהו שקונים גם בנפרד?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רוצה לפתוח אתר וצריך מקום אחסון, דומיין כבר יש. קהל היעד הוא אך ורק ישראלים, ואני צריך מקום אחסון בסיסי מאודדד (HTML בלבד לפחות בהתחלה, מקום קטן ותעבורה מינימלית) לא חובה תיבת מייל. בקיצור בעיקר שיהיה זול וכמובן רוב הזמן אונליין... (כמה שפחות תקלות) המלצות בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-