עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mordidot,

יש לי 3 קומות בבית ואני נמצא במרתף ואני מתחבר לראוטר שנמצא בקומה מעליי ויש לי כרטיס בתקן G וגם הראוטר בתקןG הכרטיס שלי ממש על הסף של להתחבר אל הרשת לפעמים הוא מחבר ל3 דקות ומתנתק כי האות לא חזק מספיק,בשאר הבית יש קליטה פחות או יותר. איזה כרטיס או פתרון טוב הייתם ממליצים לי? תודה

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by slrr,

בבקשה משהו יכול לומר לי מה ההבדל בין הדגמים האלו של EDIMAX?? אני לא הצלחתי למצוא אבל אלו עדיין דגמים שונים לא??? BR-6504n BR-6524n BR6504IL http://www.edimax.com/en/index.php

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by alex15,

אם אני קונה את ה ראוטר עם התקן N ומשדר בתקן N והמחשב הכרטיס רשת שלו בתקן G אז השידור מהמשדר(הראוטר) הופך להיות G ומגיע לכרטיס רשת בתקן G . אז למה לי לקנות תקן N אז נשארנו על תקן G ואני לא רוצה את התקן G . מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש חיה כזאת? יש לי אינטרנט במהירות 5 מגה ואני לא מעוניין להתעסק או לקחת מודם חייגן מבזק האם יש לכם המלצה למודם ספציפי, אמין, שיהיה כל הזמן מסונכרן בנורית של ה adal ולא יתנתק לי כל 4 שניות? אם כן מאיפה אפשר לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by iakovl,

טוב, אחרי די הרבה דחיות הגיע הזמן לארגן נתב. אני מתכנן להזמין אותו השבוע. הדרישות שלי הן בסיסיות, סה"כ לחבר 2 מחשבים באופן חוטי, אין חובה לאלחוטי אבל לא יזיק. תקציב - 350~400 גג חנויות - כל החנויות המוכרות ברשת על הכוונת כרגע - Linksys WRT54GL

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by GerberMan,

שלום לכולם, לגיסי מותקן בבית נתב אלחוטי של netgear... לנתב מחוברים שני מחשבים, מחשב נייח ומחשב נייד. לאחרונה קנינו גם אני וגם הוא מחשבים ניידים חדשים של HP אבל כשניסינו לחבר אותם לרשת האלחוטית לא הצלחנו - המחשב פשוט הריץ את הנסיון שלו להתחבר במשך כמה דקות ולאחר מכן הפסיק מבלי להציק הודעת שגיאה. כמו כן, ברשותי מחשב כף יד של HP שגם הוא לא מתחבר לרשת הזו... כמובן שהמחשבים מתחברים לרשתות אחרות בלי בעיה ולכן זה מוזר... תודה מראש לעוזרים וחג שמח!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by alex15,

אני סגור "קונה את האדימקס " אבל אם האדימקס משדר בתקן N ו USB שהוא תקן G אז השידור נשאר בתקן G ומה עשינו ? אז הקליטה נשארת אותו דבר .אני צקיך להחליפ את הכרטיס רשת או מה ?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  8. אנחנו מחוברים בבית 4 מחשבים ל Switch fast Ethernet של Edimax ולראוטר Aztech DSL-600E וכבר תקופה ארוכה שהאינטרנט נופל ללא הודעה מוקדמת (זה התחיל כשהיינו עם 012 ועברנו לבזק וזה עדיין ממשיך). חשוב להדגיש שהראוטר נשאר מחובר ז"א שכל הנוריות דולקות בצורה תקינה . אבל בכל המחשבים אין אינטרנט, כמו כן כאשר נכנסים לראטור ( 10.0.0.138 ) לרוב הוא מראה שהוא מחובר בצורה תקינה אבל עדיין אין לאף מחשב אינטרנט. האם יתכן שמדובר בעומס (4 מחשבים עם שיתוף קבצים ו\או רפידשר) ? כמו כן חשבתי אולי מדובר בבעיה ב dns משום שזה כאילו שהוא לא מוצא את האתרים , מה דעתכם ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by maxoirodi,

שלום חבר'ה! כרגע רכשתי ראוטר WBR-3406TX מבית LEVELONE. חיברתי את הראוטר למודם שלי (אני מתחבר דרך HOT ו-NETVISION והמודם מבית THOMSON) הכל נראה בסדר והצלחתי להכנס להגדרות של הראטר בנייד שלי דרך החיבור האלחוטי. משום מה הדבר הראשון שרצתי להגדיר זה האבטחה. שיניתי את מנגנון האבטחה ל-WPA2 AES והגדרתי את הסיסמה. התבקשתי להפעיל מחדש את הראוטר ועשיתי זאת הכל עבד בסדר אך לאחר כמה שניות כל הנורות בראוטר חוץ מ-WLAN ו-LAN 4 נכבו והמודם שלי לא מזהה את החיבור לראוטר (נורית ה-PC LINK במודם כבויה). הוצאתי את הראוטר והמודם מהחשמל והפעלתי מחדש אך זה עדיין לא עובד. הכל מחובר בסדר וכמו שהיה בהתחלה. ניסיתי לבצע RESET לרואטר כפי שמתואר בחוברת ההוראות אבל זה לא מצליח (נוריות ב-WLAN ו-LAN 4 נשארו…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by Aner,

רוצה קונפיגורציה כזו: לאפטופ עם WIRELESS בתקן G, יישב בחדר בקומה 1 מחשב נייח יישב בקומה 2, יחובר בכבל רשת רגיל לנתב אלחוטי שלידו הנתב האלחוטי יחובר בכבל רשת לידו למודם של אינטרנט בכבלים, TERAYON הלאפטופ יוריד קבוע דרך האינטרנט האלחוטי טורנטים, עם חיבור של 2.5MBPS אפשר לעשות כזה דבר? ז"א, זה יעבוד? איזה נתב אני צריך? האם למחשב צריך משהו נוסף מלבד כבל רשת?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by Moty_p,

שלום לכולם, כמו שאתם יודעים מקבלים IP אחד כאשר מתחברים לאינטרנט לא משנה אם זה עם חייגן או באופן אוטומטי למחשב שלי מחוברים עוד כמה מחשבים ב - LAN ובתוכנה VMWare כולם מקבלים אינטרנט אני רוצה להתחבר למחשבים האלה מרחוק דרך האיפי שלי איך אני יכול לעשות את זה? איך אני יכול לנתב בניהם? תודה לכל העונים מראש..

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by bn,

שלום קניתי מוצר של LEVEL ONE WIRELESS USB ADAPTER אני רוצה לשפר את הקליטה ולכן ניסיתי להשתמש בכבל USB מאריך. ניסיתי 5 מטר ואח'כ 1.5 מטר ובשני המקרים לא היתה קליטה כלל. המחשב הודיע שהוא לא מזהה התקן כלל. רציתי לדעת האם באמת אין אפשרות לקליטה עם חיבור כבל מאריך או שנפלתי על שני כבלים דפוקים. אני לא יכול לשפר את המשדר כי אני קולט שידור ממשדר כל שהוא בסביבה. ואם אני יוצא למרפסת השידור משתפר פלאים. אז האם יש לכם עצה איך אני אגביר את האות בתוך הבית. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yopser,

יש לי רשת ביתית עם נתב ומודם.. 2 מחשבים שכל אחד מהם מחובר לנתב עם כבל רשת התקנתי את האינטרנט והכל עובד ואפשר לגלוש משני המחשבים כמו שצריך. עכשיו אני מנסה להתקין רשת ביתי לשיתוף קבצים ממחשב אחד לשני ואני לא מצליח.. הפעלתי במחשב הראשון את ה setup a home or small office network והגדתי שם ואני רואה את זה ב my network places הבעיה היא שאני לא יודע איך להתחבר לרשת הזו מהמחשב השני.. איך אני מוצא את הרשת שהגדרתי בראשון במחשב השני??

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. אני לא בטוח אם זה שייך לתוכנה או לפה, אבל עיזרו לי, אני לא יודע מה עלי לעשות. עד עכשיו הייתי בספקית אחרת והכל עבד, לפני שבועיים עברתי לנטויזיון ומאז אני לא מצליח להתחבר לKAD באימיול בכלל. ניסיתי להחליף פורטים למשהו רנדומלי... אבל זה לא עזר. לחצתי על TEST PORTS והדף שעלה אומר שהכל בסדר והTEST מוצלח. לא יודע מה לעשות. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by parsi1,

יש לי מודם של כבלים, חברתי אותו למחשב אחד דרך USB ולמחשב שני דרך כרטיס רשת. האטרנט עובד אבל כשגולשים בו זמנית ב-2 המחשבים יש ניתוקים. אני מחפש נתב שיפתור את הבעיה ((: Edimax BR6204WG איך הוא ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 מה ההבדל בין הWG לWLG ? ראיתי עוד כמה נתבים באותם מחירים פחות או יותר: Level One WBR3406TX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=402292 D-Link DIR300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686551 NetGear WGR614 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=150552 Edimax BR6204WLG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=722341 TP-Link TLWR641G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=418198 Edimax BR6 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=…

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  16. Started by Elad87,

שלום לכולם אני מעוניין להגידר סיסמא לנתב מדובר על נתב של ADSL של חברת Siemens שמקבלים מבזק הספק הוא 012 אם זה משנה בתודה מראש אלעד

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני מוצא מפתח רשת בראוטר של חברת EDIMAX ואם אפשר אני רוצה לקבל תשובה בהודעה פרטית

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. תראו יש מספר חיובים שהראוטר או האקסס פוינט חייב לעמוד בהם . 1)מתחבר חוטי למחשב חוטי ולשאר אלחוטי שיהיה בכמה בכמה מחשבים ולא רק באח ד "אחד חוטי והשאר אלחוטי/אם אפשר יותר בחוטי ובאלחוטי גם אפשר ." 2)שיעמוד בקליטה טובה מהראוטר שיש בו אינטרנט "לא מתכוון לחבר בחוטי את הראוטר שיש בו אינטרנט לבין הראוטר שאקנה /או האקסס פוינט" 3)שלא כל פעם יתקע לי . 4)שלא יהיה יקר מדי "תקציב עד 400" 5)חודר קירת . 6)שיהיה בעל אנטנה חזקה במיוחד .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by zoar36,

יש לי ראוטר של בזק לטענתם הכי טוב HPNA3 כשאני גולש בסלון שנמצא 16 מטר מהראוטר אני מתקשה מאוד לגלוש ברמה נסבלת. יש לי נייד LG R400 כרטיס רשת פנימי איך ניתן לשפר הביצועים אינטרנט זהב ותשתית לבזק כמובן 5 מגה תודה

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by MasteRoi,

שלום רב, הרשת שלי בנויה כך: מחשב ראשי מחובר לאינטרנט -> אליו מחובר מחשב בעל שני כרטיסי רשת - > ומחשב שלישי שמחובר למחשב השני ומקבל את האינטרנט מהשני כביכול.. הצלחתי לעשות מעין שיתוף אך הוא חד כיווני. המחשב ההראשון יכול לגשת למחשב הראשון והשלישי וכן השני אך לעומת זאת המחשב השלישי לא יכול לגשת לאף מחשב.. מה עושים? תודה מראש!

21. Started by digitalseeker,

יש לי נתב 655 עם רשת N - ראיתי מגוון רחב של אנטנות חיצוניות להגדלת הטווח עד 19 dBi לרשת הB/G אבל עוד לא ראיתי לN. מישהו מכיר מקום שניתן לרכוש אנטנות מתאימות ?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  22. Started by tobul,

1.תקציב: 100 פלוס מינוס 2.דגם הראוטר הספציפי: של בזק RTA-1025W 3.מה המחרחק מהראוטר: בערך 10 מטר עובר דרך קיר 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: (נייד,או נייח) נייד של לנובו N200 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) יש לי לנובו הכטיס אם אני לא טועה הוא ExpressCard 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס: שיקלוט כמו שצריך מטווחים גדולים יותר מהכרטיס המובנה של אינטל שיש לי כבר במחשב. 8.הערות נוספות-אם יש: עדיף מחברה מוכרת... הכרטיס אמור להראות בסגנון הזה: http://ecx.images-amazon.com/images/I/11Wg0v6t%2BBL._SL160_AA160_.jpg תודה (הטופס מפורום אחר אני מקווה שזה לא מפריע לכם)

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  23. טוב אז ככה: 1.אני צריך רק מודם,אני לא יודע מה זה ראוטר ולא ממש מבין בדברים האלה המליצו לי על 600 e (אני בבזק) וגם אמרו משו על ראטור,בכל מקרה שתדעו אני עכשיו מחובר עם USB ADSL MODEN ALE 150 שבא כזה עם דיסק שמתקינים את הדריבר ואז אפשר להתחבר עם סיסמא ושם משתמש,אז זה יהיה בסדר אם אני ישנה ל 600 E הזה? 2.למודמים אין דרישות מסוימות מהמחשב? כי המחשב שלי בן שנתיים וחצי או משו כזה ואני לא רוצה להביא משו שלא יתאים ואז לנסוע עוד פעם עד לראשון ועוד פעם עם הכאב ראש הזה. 3.שאני ילך לקחת את ה600 e הזה הוא אלחוטי? או לא? איך הוא בא? איך מתחברים עם מודם שכזה? צריך לעשות שינוי או משו (עם הקטע של הסיסמא והשם מתחבר ואז אתה לוחץ על התחבר וזה מתחבר... או שזה משו בכלל אחר) קיצר הבנתם את סוגי ה…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by JONathan144,

כמו שרשום בנושא : צריך ץוכנה שתסתיר את ה איפי שלי בשביל שההורדות שלי לא יחסמו

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by לאנד,

שלום . יש לי בעיה של הדפסה דרך מדפסת המותקנת ברכב . ואני עובד מרחוק דרך תוכנת Windows XP Remote Desktop. כשאני שולח להדפסה . המדפסת ברכב לא מדפיסה . מדפיסה המדפסת אשר מותקנת במשרד . יש לציין שאותה מדפסת הינה זהה ומותקת בשתי המקומות . מה עושים ??? תודה חייםב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים