רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שבוע טוב לכולם שלום קיבלתי מודם מסוג אלקטל ספיד טא'צס HOME מישהו יכול להסביר לי איך איך להתקין אותו התקנה רגילה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
התקנתי שרת apache ע"ג מחשב עם מעבד AMD ומע. הפעלה win2000. בסוף ההתקנה קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: the system cannot find the file specified: no installed service named "Apache2 והשרת לא עובד. למישהו יש פיתרון לזה או אולי מכיר תכנית התקנה ל apache המתאימה למפרט שלי ואשר אינה מסתיימת בהודעת שגיאה? אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב linksys 54gl התקנתי dd-wrt ומאז כל 2-3 דקות הנתב מתנתק ומתחבר מחדש. למשהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את Gallery v1.4.1 באתרי, ההתקנה דורשת NetPBM או ImageMagick, תוכנות שאין על הרשת שבו אני מאחסן את אתרי קיבלתי הודעה שאפשר להתקין את NetPBM גם בלי גישת אדמין לשרת, השאלה שלי היא איך ?! תודה לעוזרים ! נ.ב, לא ידעתי לאן איפה לפרסם את זה...תרגישו חופשי להעביר
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מישהו יודע משהו לגבי פורטים? במיוחד הפורטים שהתוכנה משתמשת לשידור/קליטה של A/V. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי מרחיב טווח TPLINK TL-WA850RE Ver2 שאני מעוניין להתקין עליו OpenWRT ע״מ לאפשר לו את האופציה להיות AP. באתר OpenWRT ישנה גרסה ל-WA850RE Ver1. האם היא תומכת גם ב-Ver2? האם DDWRT תומך ב-Ver2? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אי רוצה לנסות להתקין משחזר ברשת האלחוטית שלי ולראות האם זה עוזר לקליטה. איך עושים את זה? האם יש ציוד מיוחד למטרה? או נתב רגיל? ואיך בדיוק עושים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך להתקין modem Terayon TJ 715 X, שזה לא הבעיה. מה שאני לא יודע זה ההתקנת הRouter e Level One FBR 1405 TX 1 Port Broadband Router W/4 LAN Port . אין לי מושג איך להתקין אותו ש3 מחשבים יעבדו ביחד באינטרנת. אין לי ספר הוראות. מישהו יכול להזביר לי איך להתקין, שלב שלב? אתם יודעים לפי המודם, אבל אני רוצה לומר שזה זה אינטרנט כבלים תודה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני צריך להתקין modem Terayon TJ 715 X, שזה לא הבעיה. מה שאני לא יודע זה ההתקנת הRouter e Level One FBR 1405 TX 1 Port Broadband Router W/4 LAN Port . אין לי מושג איך להתקין אותו ש3 מחשבים יעבדו ביחד באינטרנת. אין לי ספר הוראות. מישהו יכול להזביר לי איך להתקין, שלב שלב? אתם יודעים לפי המודם, אבל אני רוצה לומר שזה זה אינטרנט כבלים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו התחבר לאחרונה לאורנג' והתקינו לו את הסמארטבוקס כBRIDGE בנוסף לנתב הקיים ? אצלי מתקינים בשבוע הבא, והבטיחו לי בתמיכה שלהם שתצורה כזאת נתמכת. השאלה אם זה נכון והאם המתקינים שלהם מספיק מיומנים לבצע כזה דבר?
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי יש לי רשת עם כמה מחשבים כולם מחוברים דרך ראוטר האם אפשר להתקין איזושהיא תוכנת sniffer כך שהיא תעקוב אחרי נתוני הגלישה של כל המחשבים ותראה מי זולל את הפס של האינטרנט כלומר זה בעצם סוג של בדיקת מזיקים ( ) אני יריץ את זה שכל המחשבים אינם פעילים ואז אראה מי לוקח יותר משאבי רשת תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גרסת הקושחה היא 1.1, ככה קניתי אותו. ראיתי בחיפושים שעשיתי שיש גרסאות מספר לראוטר הזה עם כמות זכרון פלש שונה. 1.רציתי לדעת האם הראוטר שלי מתאים - יש לו מספיק זיכרון כדי לשדרג לו ל TOMATO כדי שלא ידפק. 2. האם יש מדריך כיצד עושים שדרוג קושחה כי אין לי ידע בנושא. מודה מראש לעוזרים שנה טובה לכולם בריאות ואושר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הרגע התקנתי את הקושחה, אני חייב לציין שאני מרוצה ולא מבין למה עד עכשיו לא התקנתי אותה. עומבד מצויין, מקבלים חיווי מלא על תעבורה, זיכרון ו LOAD על ה CPU קצת לקח לי זמן להתרגל אבל אני מרוצה, עניין ה crotab המובנה הודות ללינוקס ניתן לבצע תחזוקות שוטפות על הנתב, ניקוי חיבורים מתים.. וכד' מאוד מאוד מרוצה וממליץ. אגב לא יודע אם זה פסיכולוגי אבל אין יש שיפור התעבורה, טוחן את ה 2.5 שלי בביטורנט וגולש ללא בעיה מיוחדת. מומלץ מאוד..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי ראוטר/מודם ADSL פרטי של חברת TPLINK, מתוך כוונה להחליף את הראוטר שסלקום נותנים לי. הצלחתי להתקין הכל, מלבד פורט הטלפון. אני צריך את הפרטים של ה SIP של נטוויזן, בשיחה איתם הם אמרו שהם לא נותנים את הפרטים. מישהו יודע איך להגדיר את ה VOIP?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כרגע אני גולש דרך מודם Terayon tj 715 דרך USB (ללא כרטיס רשת) ומהירות הגלישה מאוד קטנה ההורדה לא מגיעה מעל 4kb הכניסות לאתרים ארוכות בין כ 5-7 דקות וזה מעצבן. גיליתי שאני כאילו גולש דרך קו טלפון ללא ה VPN ואני לא יכול ליצור חיבור VPN (האפשרות מבוטלת) ואני לא יודע איך להתקין את זה. מישהו אולי יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני בקרוב מאוד אתחבר לאינטרנט המהיר אחרי שעות רבות של שכנועים להורים שלי. עכשיו אני רוצה לשאול אתכם, האנשים שיש להם נסיון וידע, מה לדעתם כדאי? כבלים או ADSL? כשאני אומר כדאי אני מתכוון מבחינת מהירות גלישה והורדה, אמינות המודם/כרטיס רשת ודברים כאלה. ולאיזה חברה כדאי לי להתחבר? על איזה אתם ממליצים? החיבור יהיה למהירות 750KBPS. בבקשה תסבירו קצת על הבחירה שלכם תודה מראש ערן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להתקין עמוד נחיתה על הרשת הביתית שיאפשר גלישה אך ורק למי שיסמן וי בצ'קבוקס ספציפי. עשיתי לנתב linksys wrt54g עדכון קושחה עם dd-wrt יש לי בעיה שאני לא מצליח להכנס לאיפי שלו לפעמים מתוך הרשת וגם הסיסמה שהגדרתי לא עובדת. יש המלצות לנתב אחר או עדכון תוכנה אחר? מישהו יכול לחשוב על פתרון לבעיה? בנוסף הייתי רוצה להתחבר לנתב מרחוק דרך remote access או משו, אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
משהו יוכל לעזור לי למצוא לפחות את השם של הכרטיס רשת שלי? אני אחרי פורמט ואין לי את הדיירברים שלו.. דרך התוכנה EVEREST זה לא מועיל. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי את המוצר הבא: http://www.dynamode.com/english/pages/product/LAN Products/Network Cards/USB-NIC-1427-100.html יש לי חלונות 8 שאין בו דרייבר עבור כרטיס רשת USB באתר של היצרן מופיע הדרריבר כאן: http://support.dynamode.com/network-devices/usb-dongles/usb-nic-1427-100/ הורדתי את הדרייברים עבור windows 7,8: http://support.dynamode.com/test/drivers/network/usb/USB-NIC-1427-100/DM9601_XP_Logo_Driver_587532_1.zip ופתחתי את הzip לתוך תיקייה. כעת, איך אני מתקין את הדרייבר ? כאשר אני הולך ך device manager, בוחר את הdevice וממשיך ל update driver, ומשם ממשיך ובוחר בחלון את התיקייה בה פרשתי את ה zip, אני מק…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מחבר אותו למחשב(הוא לא מתחבר בUSB) אני צריך להתקין דרייבר? כי יש לי דיסק שלו, אם אין שום דרייבר שקשור לראוטר שלי... אני מנסה להתקין אותו דרך הכתובת שאמרו לי לכתוב בשורת הכתובת בדפדפן אבל זה בכלל לא עולה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ביום שני אמור להגיע טכנאי של הוט להתקנת הוטבוקס במסגרת שידרוג לטריפל. (עד היום יש לי כבלים וטלפון שלהם) אם אני זוכר נכון בכבלים אפשר להתחבר לאינטרנט עם או בלי חייגן. האם אני אמור להתעקש על חיבור ללא חייגן או שזה לא משנה ? מה עוד כדאי לדעת לפני ההתקנה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לנו בבית אינטרנט 100 מגה של הוט. אך הקליטה בשלושת המחשבים המרוחקים מהראוטר דיי גרועה. אנחנו רוצים לעבור לחיבור קווי לכל המחשבים כדי לקלוט הכי טוב את האינטרנט ובאמת הייתי רוצה לדעת אם אפשר לבד? (אני מתכנתת) או שחייבים איש מקצוע. כמה זה צריך לעלות? מה ההליך? האם עדיף לחשוב על אופציה כגון מגבר לראוטר? הנה הצעה שקיבלנו מאיש מקצוע בתחום. המון תודה על הסיוע. הנה הצעה שקיבלנו מאיש בתחום. האם זה נחשב יקר מידי? האם יש לכם המלצות אחרות? התקנת תשתית תקשורת כולל כבל CAT6 בתעלות pvc כולל שקע קיסטון חיצוני (3 יחידות) 1060 ש"ח התקנת שקע חשמל חיצוני כולל תעלת pvc בסלון 1 יחל' 296 התקנת תשתית טלפוניה כולל כבל 2x2x0.5 בתעלות pvc כולל שקע טל' 85 ש"ח כבלי גישור למחשבים 3 יחידו…
-
- 18 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בכל שלב של התקנת חייגן בוינדוס 98 כי אף פעם לא עשיתי את זה ואין לי מושג איך עושים את זה, אז אם מישהו מוכן להסביר לי פה שלב אחרי שלב, או יותר טוב לתת לינק למדריך שמסביר איך עושים את זה אני אשמח מאד ;D
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קנית כרטיס רשת 10/100. חיברתי ללוח דרך חריץ PCI (וזהו, אין שום דבר נוסף שמתחבר לכרטיס). כאשר הפעלתי את המחשב וניסיתי להתקין דרייברים דרך הפלופי אז בסטאפ הוא מציין לי כי לא זוהה כרטיס LAN במחשב שלי ולכן יצא מהסטאפ. אציין כי יש לי מודם מחובר במחשב (אנלוגי, הישן). מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-