עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Oranili,

שלום ! בטעות הסרתי פרוטוקול ואני לא יכול להתחבר לאינטרנט ... יש אפשרות להסיר את ה LOCAL AREA CONNECTION ולהתקינו מחדש ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by WiseGuy,

שלום לכולם, יש לי כבל של רשת (שמתחבר בין שני מחשבים כמובן) אבל במחשב שלי אין מקום לחבר את הכבל, המקום שבוא אמור להיות הכבל הזה של הרשת נמצא הכבל של האינטנרט שתמחבר למודם מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  3. שלום חברים כחלק מתהליך ההקמה של סניף פיצה חדש ברחוב אלנבי בתל אביב החלטתי לשלב במקום רשת אלחוטית wifi מה הצעדים הדרושים ובמה זה כרוך? החל מתשתית ועד לספק . מחירים ועלויות גם יעזרו מאוד תודה מראש שחר.

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  4. חברים אחרי בדיקות רבות מחפש רפיטר שיכול להגיע ל150 מטר מחוץ לבית כדי להתקין מצלמות אבטחה יש לי ראואטר שחור של הוט וגם ראוטר של אדימקס בחדר שמשמש כרפיטר אני צריך לצד השני רפיטר נוסף משהוא שיתאים לתנאי מזג אוור בחוץ שיכול לקלוט ולשדר ממאה חמישים מטר מומלץ עם חוט מהראוטר שלא יגנוב רוחב פס אבל שיהיה סטרילי כמה שאפשר בעיקרון אני מחפש רפיטרoutdoor לא יקר שעושה את העבודה מחוץ לבית תודה זאת הודעה ראשונה שלי כאן ומקווה שישמחו לעזור לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by Stanly,

אני לא מתליח לראות למשל את הסירטונים בארץ נהדרת. לא יכול לראות את הסרטים שלמשל מראים אייך המטפלת התעללה בילד לא יכול לראות בMSN... וכן יש לי אינטרנט מהיר 1.5M ובדקתי את תקינותו... בבקשה עזרו... כנראה אולי ההגדרות בהבטחה לא מתאימות... כי פעם לםני 3 חודש זה עבד...

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by THE-BIG,

אני מנסה להגדיר את הנתבים 6740 ו 2650 בWDS. ומשום מה למרות המדריך של צ'יף אני מסתבך. כמה שאלות: 1. איך אני מפעיל מצב WDS בשני הראוטרים? 2. איזה כתובת MAC אני צריך (מצאתי שני כתובות אחד לאלחוטי ואחד רגיל). אשמח אם תשאירו טלפון כדי שאוכל להעזר בכם טלפונית ? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, מחיפוש קצר ראיתי שהראוטר המומלץ היום הוא WRT54GL של לינקסיס. הבעיה היא שהוא חורג מהתקציב שלי. אני רוצה ראוטר לחיבור מחשב אחד חוטי ועוד נייד אלחוטי. שמחירו לא יעלה על 250 ש"ח. יש ראוטר אמין במחיר הזה ? תודה

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by crovei,

אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בקרוב, ולהתקין את ווינדוס מחדש. הבעיה היחידה היא שאני מפחד שיילכו לי כל ההגדרות אינטרנט של הראוטור והרשת האלחוטית. חבר שלי סידר לי את הרשת וכל הדברים שקשורים לזה.. ואני מפחד להתקע בלי אינטרנט לאחר הפירמוט. יש דרך לגבות את כל ההגדרות האלו? או שהן כבר שמורות אולי בתוך הרואטר עצמו? (אל המחשב שלי מחובר הראוטר והמודם ADSL. בנוסף יש עוד שני מחשבים בבית שמתחברים אליי אלחוטית בשביל גישה לאינטרנט ושיתוף קבצים). תודה מראש על כל עזרה..

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by zzroni,

מערכת הפעלה xp pro . למחשב יש שני כרטיסי רשת. אחד מחובר לראוטר אדימקס ודרכו גולש באינטרנט. השני מחובר למחשב מקינטוש(לא להיבהל - לא רלוונטי) ומשמש רק להעברת קבצים. הכרטיס הראשון מוגדר לקבל ip אוטומטי. לשני יש כתובת ip קבועה. כאשר שני הכרטיסים במצב enable , המחשב לא מצליח לגלוש. כאשר אני עושה disable לכרטיס השני - יש אינטרנט. כלומר כאשר שני הכרטיסים מאופשרים, המחשב מנסה להתחבר לאינטרנט דרך הכרטיס השני.(ולכן לא מצליח). איך אני מגדיר לו להתחבר דרך הכרטיס הראשון ??

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by fenix5545,

היי אני רוצה להליף את הראוטר שלי יש לי קרגע ראוטר של אדימקס אחד החדשים שלהם אם 3 אנטנות והוא ניקנה אחרי רואטר גם חדש של אדימקס שכל הזמן עשה לנו (למשפחה שלי) בעיות של היתנתקות ונפלית רשת אז כשקנינו את זה (יחד אם שיקול של אבא שלי ועוד כמה גורמים) הלכנו אליו אחרי כמה ניסיונות רעים אם אדימקס למרות שהראוטר הקודם קודם שלנו שהיה גם אדימקס היה מעולה אבל הוא היתקל קל אז החלפנו ואני מדגיש שהראוטר הקודם שלנו (זה שהיה לפני הנוכחי) היה ב3 חודשים עד שהתחיל להימעס לנו וחלפנו וגם הראוטר הנוכחי שלנו עושה לנו בעיות הוא אומנם לא מיתנתק כל יום 10 פעמים כמו הקודם אלה פעם ב3 ימים אבל יש לו כל הזמן נפילות רשת יש לי אניטרנט של 5 מגה בקרוב אנחנו עוברים ל20 מגה אצל הוט (או משהוא בסביבות ה20 מגה) א…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by BloodyW,

הם נתנו לי חרא מודם שגורם לבעייות חומרה במחשב, מסכים כחולים, תקיעות, המחשב לא נכבה וכו'. המודם הבעייתי הוא ALE-130, ולפי מה שהבנתי זה שהוא גם USB גורם לבעיות. אני לא מעוניין בראוטר, אני מעוניין במודם שאין בו את הבעיות הנ"ל. תודה.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by L_L,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד ואשמח לעזרתכם. יש לי לפטופ עם מערכת הפעלה windows 10. בכל פעם שאני מתחבר לרשת הביתית ומנסה לגלוש לדוגמא ל youtube הגלישה נהיית איטית עד שלא ניתן לגלוש כלל. האות עצמו לראוטר חזק. ניסיתי לשלוח ping תוך כדי גלישה ל google ושמתי לב שבמהלך הגלישה זמן ה ping מגיע לערכים סביב ה 1000 2000 שניות שזה המון. ברגע שאני סוגר את הדפדפן הכל מסתדר. התופעה הזו חונקת את כל הרשת הביתית ומחשבים אחרים לא מצליחים לגלוש עד שאני לא יוצא מהדפדפן. ניסיתי להחליף דפדפן והדבר לא עזר. הקטע המוזר הוא שברשתות בבתים אחרים התקלה לא קוראת ,אלא ברשת ביתית ספציפית. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. מה לעשות כמו הרבה אחרים יש לי אח שפשוט כל החיים מוריד שטויות וזה תופס את כל הפס של האינטרנט (תוכנות שיתוף Emule bitorrent kazza והורדות דרך Http) יש דרך לישלוט על רוחב הפס (ואפילו להגביל אותו לתוכנות מסוימות) בלי שהוא ישים לב שבעצם חיבלתי לו במחשב (פיתאום תוכנות חדשות צצו על המסך)? בתודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by is1,

שלום, מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית שאנשים שיתחברו אליה יקבלו דף כניסה שיצטרכו לאשר לפני שנכנסים. אין לי קונפיגורציה של הראוטר אפשרות להוסיף דף כניסה. איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by Ev,

מסיבות כאלו ואחרות יש לי כבל CAT7 שמחבר בין הסלון לחדר מחשב (בסלון ראוטר ויהיה גם מחשב נוסף) השימוש שלי הוא ביתי רגיל, לכל היותר אני אדליק סרט HD בסלון מהמחשב בחדר. יש יתרונות כלשהם במהירות שהכבל הנ"ל מספק לי? האם שדרוג של ראוטר למהירות גבוהה יותר יתן משהו נוסף?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  16. היי חברים אני בחבילת 1000 מגה פרטנר,ואני לא מקבל מהירות מקסימלית בשום מקום. לא בטורנטים לא בהורדות ישירות. לכן,אני פונה אליכם למי שמחובר ב 1000 מגה ב פרטנר\סלקום\אנלמייטד. האם אתם יודעים אם איזו תוכנה להוריד מטורנטים על מנת לקבל מהירות גבוהה? למשל הייתי מקבל בהורדות מניטרובייט 125 מגה בהתחלה. כיום מקבל 85-90. כמו כן אני עם נתב של פטרנר אולי עלי להחליפו על מנת לקבל ביצועיים טובים יותר? שבת שלום

17. שלום יש לי רשת של כמה מחשבים עם XP ואני רוצה לדעת אם אני יכול להגביל משתמשים לאייפי פנימי מסויים שלא יוכלו להתחבר מכל מחשב והאם אפשר להגביל להם את המהירות הורדה/העלה ברשת לא מצאתי דבר כזה ללא תוכנות חיצוניות כמו נטלימיטר למשל ולכן אני שואל אולי מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by amitaiz,

יש לי שני נתבים של COMPEX NP27G ואני רוצה לשרשר אותם. הגעתי להגדרה של הWDS בממשק של התנב ומשם אני לא מצליח להמשיך. לשני הנתבים צריכה להיות אותה כתובת IP או שזה לא משנה? ראיתי שאני צריך להכנית את ה"מייק אדרס", השאלה אם לכל נתב לתת את הכתובת של השני או רק לאחד מהם? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכם! אני מתכנן לקנות בקרוב נתב אלחוטי של LinkSys בארה"ב (WRT54G), ואני חושש שלא אדע איך לחבר אותו בבוא העת : לכן פניתי אליכם.. תצורת הרשת שלי עכשיו היא: 2 מחשבים שמחוברים בכבלים ישירים אל ה Switch, והוא מחובר אל המודם-ראוטר Alcatel SpeedTouch Home ששודרג ל Pro. הרשת שאני מתכנן ליצור היא: מחשב אחד שמחובר לראוטר של LinkSys בעזרת כבל ישיר, מחשב שני שמחובר בעזרת כרטיס PCI אלחוטי, והראוטר מחובר למודם של Alcatel. ועכשיו לשאלות: 1) אילו הגדרות אצטרך לבצע במודם של Alcatel? האם צריך להחזיר אותו לגרסת ה Home? הבנתי שאפשר גם להגדיר אותו כ Bridge, אשמח לקבל הסבר! מה שבטוח, הוא לא יתפקד כ-NAT יותר.. 2) היכן החייגן יהיה? על הראוטר או על המודם? 3) מה כל עיניין הפרוטוקולים האל…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by House M.D.,

אני מחובר לנטויז'ן במהירות 5MB ותשתית בזק. כבר שנה שיש לי כל הזמן בעיות ואיטיות בגלישה. מהירות ההורדה בסדר, אבל הגלישה פשוט איטית בלי שום סיבה שנראית לעין ובלי תוכנות שיתוף קבצים פעילות. אפילו אתרים בארץ כמו ynet עובדים ממש לאט. ויש לי חוסם פרסומות. היום עשיתי השוואה בין הרשת שלי לרשת של השכנים. יש להם גם נטויזן אבל 2.5MB ותשתית הוט. הקליטה של הרשת שלהם היא בסביבות ה 40%, למרות זאת האינטרנט פשוט טס! כל האתרים נטענים ממש מהר. אז, האם הבעיה אם כך היא בתשתית? או שגם בספקית יש סוגים שונים של ניתוב וכו' אני פשוט לא מבין בזה כל כך... לסיכום, למי עלי לפנות לעזרה? תודה.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by bay,

שלום יש לי בעיה שמשחק רשת שאני כנראה מכור אליו לא עובד לאחר החלפת הסרבר כנראה בגלל שהם חוסמים IP ישראלי כי גם לחברים שלי יש את אותה הבעיה ולאף אחד החו"ל אין יש לכם בבקשה איזה שהוא מדריך או תוכנה לשינוי IP ל IP רוסי\אירופאי\כולשהוא לא ישראלי כדי שאני יוכל לשחק בבקשה אני כבר משתגע פה :s07: :s07:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן, לאחרונה עברית ל 30 MBps (בזק + בזק בין לאומי, חיבור בעזרת חייגן). בעקבות זאת אני צריך לשדרג את המודם (יש אפשרות לקחת משו אצל בזק בתמורה להתחיבות עסיסית ובמקרה של התנתקות - ההחזר עבור המודם יבוטל) + רוטאר תקן N ( כרגע יש לי את linksys WRT54GL- נתב מעולה ממש מרוצה ממנו אבל לא תומך בתקן N). יש המלצות למודם טוב ויציב? ( הזבל של בזק תמיד עוסה בעיות במשכת ה IP) בנוסף המלצה לנתב איכותי. (אחרי ה LINKSYS שיש לי אותו 5 שנים, יש לי סוג של רמה מסוימת שאני מצפה ממנה מהנתב החדש בעיקר בכל הנושא של ניהול התקנים המחוברים לנתב, פתחית פורטים קלה, ממשק נוח לשימוש והגדרה פשוטה של כול הפונקציות של הנתב). בנוסף אני מחפש כרטיס רשת -תקן N ( חיבור PCI-E X1 \PCI) תקציב: מודם : 60…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by m0tek,

היי חברה..עד לא מזמן לאחי היה מחשב ישן , אז כל מה שהוא היה עושה , זה לגלוש , אייסיקיו , וכאלה.. אם הוא היה רוצה לשחק משחקים מרוביי משתתפים לדוגמת Counterstrike , Earth and beyond , Warcraft 3 הוא היה משחק דרך המחשב שלי (החזק יותר).. הזמן עבר וגם הוא קנה מחשב חזק.. (p4 2.3..) מה שאומר שהוא התחיל לעשות הכל דרך המחשב בחדר שלו..יותר נוח ויותר קל. מפה לשם משם לפה הייתי משתף תמיד את האינטרנט בעזרת ICS של ווינדוס ולא נתקלתי בבעיה.. העניין עכשיו שמשחקי רשת דורשים לגשת למחשב דרך האייפי באינטרנט...מה שאומר שהשרת "ניגש" אליי במקום לגשת למחשב של אחי.. וככה למעשה נחסמת הגישה.. הבנתי שאפשר לעשות שיתוף אינטרנט גם בעזרת שרת פרוקסי או Network Address Translation - מה שנקרא NAT וכך למעשה מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. התחברתי לכבלים קיבלתי מודם טומסון ואני מעוניין להעיף את החייגן הבנתי שיש צורך ברוטר המודם מחובר למחשב בודד כך שהראוטר יכול להיות חוטיח - על איזה רוטר תוכלו להמליץ לי והאם יהיה צורך לבצע בו ניטוב פורטים וכאלה? כי ממש אין לי זה לזה :-\

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by עדי נסטסה,

היי, נכון להיות יש לי מודם USB ורשת ביתית (שני מחשבים מחוברים ע"י כבל רשת). ברצוני לשדרג למודם שמתחבר לכרטיס הרשת. כיצד אוכל לפצל את כרטיס הרשת ל-2 יציאות? אחת בעבור הרשת הביתית והשנייה בעבור המודם. לעזרתכם אודה.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.