עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ELiA,

שהתקנתי את הרשת האלחוטית בבית שמתי לה סיסמא כדאי שלא יכנסו אליה ושחכתי אותה יש אפשרות לאפס אותה או משהו כזה? תודה =]

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by edeNF,

שלום, בזק החליפו לי ראוטר משום שהקודם התקלקל וקיבלתי את הראוטר 2650U של D-Link. עם הראוטר הקודם יכלתי לפתוח שרת ב COD4 והייתי נותן את ה IP לחברים והם היו מתחברים אלי ויכלנו לשחק. בראוטר החדש הם לא מצליחים להתחבר גם אחרי שפתחתי את הפורט שדרכו הם מתחברים (פורט 28960). למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. שלום. עד היום היתי מתחבר עם ה5800 שלי לרשתות של השכנים כי את הרשת שלי אני לא מוצא אשמח אם תוכלו להסביר לי מה להגדיר בראוטר כדי שהטלפון יזהה את הרשת הראוטר שלי זה level one wbr-3406tx

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by dyn,

יש לי מחשב בבית שמחובר עם מתאם אלחוטי. האות במתאם הוא "טוב מאוד" והמחשב מחובר לאינטרנט, אבל כשאני מנסה לגלוש אני כל הזמן מקבל את החלון של התחברות עם חייגן בדפי האינטרנט, בגלל זה אני לא מצליח לגלוש באינטרנט וגם לא להתחבר ל MSN. משהו יודע איך לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. Started by Burkey,

שלום, כתבתי כאן הודעה לא מזמן, ורק עכשיו שמתי לב לשאלות המוכנות שצריך למלא, אז מחדש ( צריך המלצה לנתב ולכרטיס רשת אלחוטי ): 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 350 שקלים כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני שיחובר 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני מחשבים נייחים, אחד חדש לגמרי, השני בן שנתיים, גם חזק יחסית. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? לא בממד, אבל יהיו ביניהם שני קירות. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, הייתי רוצה לשמור על האפשרות הזו. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה... 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). -שני המחשבים משמשים בעיקר לעבודה, לעיתים כבדה …

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by amitnaz,

כבר שבועיים יש לי בעיה במחשב נייד שכשאני מנסה להתחבר לרשת הביתית אז מופיע לי סימן שיש קליטה אבל המחשב לא נכנס לשום אתר. מה שמוזר הוא שלפעמים דווקא כן יש חיבור לאינטרנט ולפעמים לא. מה עושים? לא מזמן עשינו ריסטור למחשב למצב המקורי שלו וזה לא עזר.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  7. Started by stingeR-,

יש לי את הראוטר/מודם אלחוטי ASUS AM604G והכל טוב ויפה הוא מקבל אינטרנט ועובד יפה מאוד... העניין הוא שהראוטר נמצא בתוך ממ"ד ולכן הקליטה ברחבי הבית היא בלשון המעטה "לא משהו" ולכן עדיין עוברים כבלים לפה ולשם ומפריעים לאורך החיים הנורמאלי.. חשבתי על לקנות ראוטר אלחוטי נוסף כגון : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=406&CatCode=60 לחבר אותו לחדר שהכי קרוב לממ"ד ככה שהכבלים לא יפריעו ומשם להעביר לשאר הבית... רציתי לשאול איך הTP-LINK הנ"ל והאם הוא יוכל להעביר את האות בצורה טובה למרחקים של עד 10 מטר כולל קיר/שני קירות במקסימום... ועוד דבר רציתי לשאול האם הקונספט של לחבר את אחת מכניסות הLAN של הASUS לאחת מכניסות הLAN של הTP-LINK בעצם ייצור שרשור כמו שרשור של ראוטר/סוו…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  8. שלום כולם! ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS F3S על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה מחשב באופן כללי מעולה ולא עושה כל בעיות כלשהן הבעיה התחילה באופן מוזר כאשר קיבלתי את הראוטר, אני מנסה להתחבר לראוטר (גם שלי גם של אחרים זה לא משנה), והמחשב פשוט פוסל כל חיבור רשת על הסף ההסבר הוא שהוא לא מוצא חיבור זמין בטווח למרות שהמד מראה טווח מלא והטווח בפועל הוא פחות מ30 ס'מ ככה שזה ממש לא הגיוני, הבעיה לא מהראוטר כי א' ניסיתי אם שני ראוטרים שונים והבעיה אותה בעיה וב' יש לי איי פוד טאצ' והוא מתחבר ללא כל בעיה לשני הראוטרים האלה, אני יוצא מדעתי בניסיון להבין מה הבעיה אני מתחיל להאמין שהבעיה היא חומרתית אבל אם הייתה חומרתית המערכת הפעלה לא הייתה מזהה כל ראוטר בבקשה תעזרו לי אני אובד עצו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום חבר'ה, יש לי את הנתב הנ"ל שנתיים וחצי בערך. לרוב הוא סבבה לגמרי. אליו מחוברים שני מחשבים: שולחני מחובר עם כבל ונייד שמתחבר אלחוטי. לפני כחודש התחילו אצלינו ניתוקים ברשת האלחוטית בלבד - כל כמה דקות החיבור האלחוטי מתנתק לכמה שניות וחוזר. בזמן גלישה, כשהמחשב קרוב כ-2 ס"מ לראוטר וגם כשהוא בצד השני של הבית. בקיצור, המצב לא משהו. בזמן הניתוק יש לציין שהחיבור החוטי עובד כרגיל וכך אנחנו עובדים עם המחשב הנייד לאחרונה - מחובר בכבל לראוטר. בנוסף, כשמחשב הנייד מטייל בעיר, או באוניברסיטה, החיבור האלחוטי יציב כמו לוחם סקוטי עתיק. עדכנתי קושחה לגרסה החדשה ביותר שיש, שיניתי את מספר הערוצים מברירת המחדל שהיתה לי בהתחלה (נדמה לי 7) ל-6/10/11 ולא היה שום שינוי. אפילו עשיתי לו ריסט!…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום יש לי קיטועים וסקייפ ויש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS.... מה אפשר לעשות? הקליטה היא נמוכה האם זה בגלל זה ?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by רומן גרוס,

מה המשמעות של פינגים גבוהים ? 100MS עד 400 .

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by pompon,

שלום, אני מעוניין לקנות את הנתב שבכותרת, http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=BR-6524N&Cat2Cat1ID=106&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כרגע יש לי נתב של TRENDNET TEW-431BRP http://downloads.trendnet.com/IMAGES/JPEG/TEW-431BRP.jpg והקליטה בסלון היא כ 30-40 אחוז. הנתב נמצא בקומה שניה והסלון נמצא קומה מתחתיו. התקן רשת שלי בסלון הוא G. האם העוצמה של EDIMAX בנתב שאני מעוניין לקנות יותר חזקה ? בנוסף האם יש נתב עם LAN במהירות של 1000 בסביבות ה 350 ש"ח? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. רציתי לדעתי איך אני מגביל את מהירות האינטרנט ברשת אלחוטית עם ראוטר TP-LINK TL-WR641G. יש לי חיבור 2.5 ואני רוצה שלמחשב שלי יהיה 1.5 מגה ולאחר מגה, איך אני עושה את זה? ניסיתי את NetLimiter אבל אין שם אפשרות להגביל תכלס מהירות למחשב השני ברשת. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. רכשתי לא מזמן כרטיס רשת אלחוטי של חברת TP LINK מהדגם הרשום למעלה ויש לי בבית נתב אלחוטי שהוא גם מודם של חברת אסוס שקיבלתי דרך בזק הדגם שלו הוא FOCUS TELECOM-ASUS AM 604G אומנם הנתב נמצא בתוך הממ"ד אבל כשהדלת של הממ"ד פתוחה, בחדר הסמוך כשאין קירות חוצצים בין החדרים זה כמעט דלת מול דלת ואני מחבר שם את המחשב שלי עם הכרטיס רשת אלחוטית הוא מזהה אות נמוך מאוד וכן גם שחיברתי אותו בחדר שאיננו ממ"ד בבית שלידי אין קליטה בכלל גם אם חיברתי שם את המחשב שלי (המרחק בין החדר ששם נמצא הנתב לבין החדר בבית המקביל הוא בערך 7 מטר לערך ושוב החדרים כמעט מקבילים) אז אני די אובד עצות האם הבעיה בנתב או הבעיה בכרטיס הרשת תודה רבה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by רומן גרוס,

הייתי בחברת HOT ובחברת BEZEQ וחשבתי לנסות להתחבר לרשת החדשה הסלולארית של ORANGE ב 99 ש"ח ל 2.8 מגה התקשרתי שמח למוקד אבל הוא ביאס אותי " לא תוכל להוריד תכנים באימיול " רק גלישה נטו ... האמת שאני לא ישן ב EMULE אבל עדיין אני צריך אותו וזה מגביל אותי מצד אחד ומצד שני זה זול שם מאוד והתשתית שם ניראת יותר טובה מהמתחרים " תשתית + ספק " זה שלהם ! , מה לעשות ? בבזק תשתית + ספק 012 = 99 ש"ח !!! לשנה !!! גם מאוד זול . אם אתם לא ממליצים על ORANGE אני צריך שתמליצו לי על חבילה משולבת " תשתית + ספק " איזה חברה ? 012 , 014 , 013 , 017 וכו' . מלא שכנים שלי מחוברים ל 012 אבל בגוגל שמעתי עליהם דברים לא הכי טובים .

• 65 תגובות
    • 7.2k צפיות
  16. שלום לכולם. ברצוני להקים רשת אלחוטית שמחוברת למודם כבלים, שתוכל לעבור מרחק של כ 15 מטר כולל קירות(וגם לגובה). רציתי לבקש המלצות לראוטר וכרטיס רשת אלחוטי אשר יוכל לבצע זאת, בתקציב סביר. כמו כן הייתי מעדיף(אם בכלל יש כזה דבר) שמחשב אחר יוכל להתחבר לראוטר דרך חיבור USB, זה יחסוך רכישת כרטיס רשת חוטי. תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by MagnuM_47,

משום-מה, אתמול אני לא מצליח להתחבר לMSN ולICQ והפייסבוק לא מציג לי את כל התמונות על המסך והמון אתרים לא עולים לי פתאום. לא נגעתי בהגדרות של הפיירוול ולדעתי זה לא ישתנה לבד?! בנוסף סגרתי את הפיירוול AVAST ואת הפיירוול של הWINDOWS ונסתי להתחבר ועדיין לא עזר. תמונה של הFACEBOOK, לא מציג את כל התמונות: http://www.picamatic.com/show/2009/05/16/11/36/3655999_1168x806.JPG תמונה של הMSN לא מתחבר + עשיתי בדיקה להתחברות והוא רושם מה יכול להיות הסיבה לבעיה (שלא ממש הבנתי..) : http://www.picamatic.com/show/2009/05/16/11/39/3656011_563x930.JPG תודה רבה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by mrraz,

יש לי קובץ בגודל של כ-130 מגה שאני רוצה להעביר לחבר באירופה לא הצלחתי בדואל. יש שירות איחסון חינמי שמתאים לזה ? אין לי קשר ישיר איתו.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  19. יש לי שני מחשבים חוץ מהמחשב שלי שמחוברים עם חוט (בגלל שהחדרים קרובים) לראוטר "סימנס" שלקחתי דרך בזק. עכשיו אני רוצה לשים עוד מחשב בסלון ואני לא רוצה להעביר עם חוט אליו. השאלה שלי אם כאשר אני יחבר את המחשב בסלון לרשת האלחוטית הוא ימצא את הראוטר מבחינת המרחק והכל. או שאני יכול לחבר אותו לרשת בדרך אחרת. ראיתי ב BUG מין מתאם רשת של edimax ב USB לא הבנתי בדיוק מה זה.. אולי זה יכול לעזור. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  20. מדובר בכרטיס הזה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440. אני מעוניין לקנות אנטנה חיצונית מדגם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7977 או דומות לה ע"מ להגדיל את טווח הקליטה של הכרטיס. האם החיבור הקיים בכרטיס יתאים לאנטנה או שיש צורך במתאם כלשהו? ובכלל, על אילו אנטנות חיצוניות הייתם ממליצים בטווח של עד 200-250 ש"ח? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 15.05.2009 בשעה 20:04:18 ?????????? :-\

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. יותר מוקדם השבוע פרסמתי שרשור על המודם/נתב החדש שבזק החלה לספק ללקוחות ה-ADSL שלה.(השרשור כאן -- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408898.0). לאחר מאמצים מרובים הצלחתי לשים יד על עותק אלקטרוני של מדריך המשתמש המפורט של המודם/נתב. ניתן למצוא אליו LINK בדף הבית של אתר NETCHEIF כאן -- http://www.netcheif.com/index.htm. בנוסף, קבלתי אתמול את המודם/נתב הזה לבדיקה. ההתרשמות הראשונית שלי ממנו היא חיובית ועל פני נראה שהוא עדיף על כל שאר הנתבים שבזק חלקה עד היום. אני עושה מאמץ להעלות סקירה של ההתרשמות הראשונית שלי עוד במהלך סוף השבוע הזה. CHEIF

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  22. Started by Asaf.Y,

שלום, המחשבים שמדובר עליהם: המחשב שלי - WIN7 המחשב של אחי - WIN VISTA הנייד - XP שלי והנייד , מחוברים לרשת דרך כרטיס רשת אלחוטי . הויסטה מחוברת עם כבל לראוטר. במחשבים עם הכרטיס רשת אלחוטי , כל ההגדרות אוטומטיות. כנ"ל לגבי המחשב שמחובר לראוטר ע"י כבל רשת. אני מעוניין לשתף קבצים בין כל המחשבים. כיצד אוכל לעשות זאת ביעילות וללא עצבים מיותרים? יש לציין שעשיתי חיפוש, לא מצאתי משהו שבאמת יוכל לעזור לי . אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי . בתודה , אסף.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by tamos,

כל הזמן שאני גולש באינטרנט האלחוטי דרך הלפטופ יש לי ניתוקים אקראיים, סינכרונים חופרים עם אייפי. ורוב הפעמים שאני מנסה להוסיף את הרשת מחדש דרך האשף הוא פשוט לא מוצא את הראוטר שלי. כל הזמן זה קורה אני מתחרפן. edimax br-6204wlg

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  24. יש לי מכשיר NETGEAR ואני משתמש בו בתקן N, אני מחפש מגבר / ריפיטר שיעבוד איתי בשביל להגדיל את המרחק, ושיתמוך כמובן בהצפנה כמה שיותר גבוהה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by KingYes,

אהלן, יש לי שאלה שתמיד מציקה לי.. האם ה-FIREWALL של ווינדוז מספיק טוב בשביל לאבטח את המחשב שלי או שכדי לי להתקין תוכנה אחרת שתעשה את הפעולה הזו?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים