רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן עד היום הייתי מחובר ברשת חוטית בין 2 מחשבים, מחשב ולקוח, קל ופשוט. עכשיו אני רוצה לחבר מחשב שלישי לרשת חוטית, איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הגדרתי סיסמא לרשת אלחוטית שיש לי ובמחשב הנייח אליו מחובר הנתב אני לא צריך לרשום את הסיסמא כי הוא מתחבר אוטומטית לאינטרנט, אבל בנייד אני צריך וכשאני כותב את הסיסמא כל פעם רשום לי שהקוד לא נכון. אתחלתי את הנייד ואת הנייח והמצב לא השתנה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום מקווה שהתותחים כאן יוכלו לעזור לי יש לי נתב של DLINK DGL-4500 הבעיה שלי היא שאחרי חיבור של התקן אלחוטי כלשהוא הקשר האלחוט מתנתק אין לי ממד ולא קומה שמבדילה יש כמה הגדרות מתקדמות שקיוויתי שיוכלו לעזור לי כי העזרה לא ממש מסבירה בפירוט Beacon Period? מה זה אומר? RTS Threshold? DTIM Interval ? אני מצטער אם אני חופר אם מישהוא נחמד יהיה מוכן להסביר מאוד אודה לו תודה רבה וסליחה על החפירה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת הוט צריכה להביא לי מודם איזה חברה אתם ממלצים לי מוטרולה השחורה טריון טומסון
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית שכוללת שני מחשבי Vista ושני מחשבי XP - כולם משתפים תוכן (בעיקר מוסיקה וסרטים) עם כולם באחד ממחשבי ה-Vista אני מגדיר ספריות לשיתוף, אולם המחשבים האחרים רואים את כל סוגי הקבצים למעט קבצי AVI .... כל קבצי הכתוביות וכו' נראים ומנוגנים על ידי המחשבים האחרים אולם לא ניתן לצפות בסרטים שקיימים על המחשב המסוים משאר המחשבים ... כאשר אני נכנס לספרית השיתוף מאותו מחשב אני רואה את כל הקבצים כולל קבצי המדיה ... מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
הי, יש לי בדירה גם חיבור ADSL וגם תשתית של כבלים. אני מחובר דרך בזק בינליאומי ו-ADSL. בשגתי מודם כבלים ישן מחבר וניסיתי לחייג לבזק בינלאומי עם השם משץמש והסיסמא שלי מהמחשב הנייד שלי עם המודם כבלים במקביל לחיבור שיש לי דרך ADSL. הקטע המצחיק הוא שזה עובד. האם זה חוקי לדעתכם? מה הסיכוי שהם יעלו עלי? 8) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כבל רשת מאד ארוך אבל הוא 4 גידים (אני לא יודע איזה מהירות הוא יכול להעביר והאם הוא שווה משהו) אלה הצבעים מימין לשמאל ירוק אדום שחור כתום הצבעים מלאים והם אינם חצויים בלבן הכבל נבדק והחיבורים זהים בשני הצדדים והוא מראה ניתוק. אני רוצה לדעת האם כדאי לחתוך ולעשות ממנו כבל אחר - לקנות ראשים זה לא בעיה ויש לי לוחץ. כבלים יותר מוכרים הם בעלי יותר מוליכים על כן פתחתי את הת'רד הזה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום האם אפשר להגדיר את הדגם בכותרת שיעבוד כנקודת גישה ולא כראוטר??.באחת ההגדרות שלו ראיתי את המונח AP והפעלתי אותו אבל עדיין הנתב הראשי אינו רואה אותו?? מה אפשר לעשות על מנת להפעיל אותו כנקודת גישה ולא כנתב?? אשמח לעזרה.תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כאשר גיסתי מתחברת לאינרנט דרך הרשת האלחוטית כתוב ב"בחר רשת אלחוטית" שהרשת האלחוטית הביתית מאופשרת לאחר ההתחברות כתוב שם "לא מחובר" אך כאשר אני לוחץ על הרשת שוב הוא מציע להתנתק (:-S) וניתן לגלוש בדפדפן והמחשב מקבל איי פי אך כאשר אני מנסה לשלוח דואר דרך האאוטלוק הוא לא מצליח לשלוח והאייקון הקטן בצד של הוויירלס נטוורק קונקשנס מנותק אני אשמח אם מישהו יעזור לי לתקן את הבעיה... תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ערב טוב יש ברשותי מחשב נייד הכרטיס רשת מזוהה במנהל ההתקנים מצויין אך ישנה בעיה כשאני מכניס כבל רשת הכרטיס רשת לא מגיב ואין חיבור לאינטרנט כלומר לא מתחבר ומראה עדיין איקס ליד השעון למטה שאין חיבור זה מתסכל אותי כי הכל עבד טוב השבוע ככה ביום אחד ? אז אשמח לדעת עם יש אפשרות לבדוק את הכרטיס רשת מה שכן עשיתי הורדתי עדכון האחרון לכרטיס רשת וגם זה לא עבד משהו מוזר יש אולי פקודת לנטרול הכרטיס רשת? משהו מיוחד אולי תוכנה ? אנערף תודה לכם... כי לא נראה לי שהוא לא עובד פשוט מתסכל אותי תודה לכם אהה ועוד משהו הבעיה היא אצלי כי לקחתי כבל רשת מרשת שעובדת ובמחשב אחר זה עובד אצלי הבעיה ככה שאין בעיה ברשת שממנה אני מתחבר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כל ההגדרות שלי בפיירול מבוטלות או שאני צריך לשנות עוד משהו? http://img37.imageshack.us/img37/2041/4343.jpg
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד. יש כל כך הרבה דגמים, למשל כאן: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221037 ואני גם רואה שיש חיבורים שונים. יש usb שזה אני מניח יש לנייד ויש pcmcia שגם יש לנייד שלנו וכמובן יש pci שאני לא יודע אם זה מתאים לנייד(?). גם המחירים נעים בין 70 ש"ח לכאלו של 300 ש"ח ויותר. המחשב הוא בשביל טיול של הוריי. הם רוצים שבמקומות שהם יגיעו ותהיה שם רשת אלחוטית, שהם יוכלו להתחבר אליה ולבדוק מיילים וגם לשלוח מיילים למשפחה. אולי גם לקרוא חדשות מהארץ . שמעתי בעבר למשל שמודם USB עושה בעיות לעומת מודם רשת, האם זה נכון גם לכאן וכרטיס רשת אלחוטי בצורת USB, אכן בעייתי יותר מהשניים האחרים שהזכרתי? האם עדיף כרטיס pcmcia או usb? אשמח לדעת מה…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 300 ש"ח עם חריג עד 380. אם יש אפשרות ב-250 בכלל מעולה! 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני לפטופים בלבד אולי בהמשך עוד לפטטופ אחד. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? כרגע לא0אולי בהמשך),אבל עדיין אחד הניידים יהיה בחדר אחר מאחורי קיר עבה. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, במיוחד הורדות כמו UTORRENT. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). - השימושים העיקריים הם - גלישה והרדות בתוכנות שיתוף כמו UTORRENT ו-BITCOMET במיוחד קבצים של 4-8 ג'יגה. 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוט…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 קווי ADSL ושני יוזרים, אחד 014 של 5 מגה ואחד 012 של 4 מגה. ה014 מחובר עם סימנס 141 וה012 עם cisco 875. יש אופציה לחבר את שני הראוטרים למחשב לשני כרטיסי רשת שונים, ועם איזשהי תוכנה שתנהל את הפאקטים או כל דרך אחרת בעצם ליצור חיבור של 9 מגה, או קצת פחות, אבל עדיין מעל 5? למישהו יצא לנסות משהו כזה? או מכיר איזשהו דרך, או רעיון או כיוון של איך זה אפשרי? אני מניח שעם ראוטר עסקי רציני זה אפשרי, אבל יש משהו שיודע לעשות את זה על המחשב?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מודע שבעבר נפתח דיון דומה, לאחר חיפוש בנבכי הפורום לא מצאתי משהו שעונה על דרישתי לכן אני פותח הודעה חדשה. נכון לעכשיו סיימתי תקופה אצל ספק האינטרנט שלי . אני כרגע אורך סקר שוק לגבי מחירים , אך נראה כאילו כל המחירים עלו עם השנים. אני כרגע בחיבור 1.5 מגה עם תשתית של בזק. החבילה שהיתה לי עד עכשיו היתה ללא התחיבות ובעלות של 33 שקלים לחודש ובנוסף 3 חודשים חינם ברגע שאני עובר 9 חודשים. האם יש בנמצא מחיר זהה או פחות מזה? ובאיזה חברה? מקווה לתשובה בטווח זמן הקרוב כי אני צריך לקבל החלטה. אמשיך לעדכן אם יהיו התפתחויות. עריכה : במהלך חיפושי נתקלתי באקספון 018 שמציעה ב29 שקל לחודש שנחשב כמחיר הזול ביותר שנתקלתי בו , כמו כן זה ללא התחייבות. האם מישהו יודע איך הם , האם…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת בבית ואח שלי מחובר למודם ואני מחובר לאחי למחשב שלו דרך כבל כמובן עכשיו יש לי בעיה כל איזה 20 30 דקות מתנתק לי האינטרנט ואני צריך לעשות ריסט ובTray האייקון של האינטרנט מופיע כיאלו מחובר בבקשה תעזרו לי זה דחוףףף תודה לעוזריםםם
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי ראוטר BR 6524N חדש גירסה 1.58 ויש לי מחשב כף יד ASUS 639 שתומך ב B+G אני גר בבית קרקע ישן יחסית 5 חדרים ללא ממ"ד בלי קומות הראוטר מותקן בחדר ליד מחשב , טלפון 012 , מסך מחשב וכו הוא רחוק מהם מרחק של 1 מ' עוצמת הקליטה במחשב כף יד ליד הראוטר היא 3 מתוך 4 ( 4 הכי חזק , 3 - זה קליטה מצויינת 2 סבירה 1 גרוע ) אני יוצא מהחדר לסלון מאחורי הקליטה בין 3 ל 2 אני הולך למטבח או למחסן והקליטה גרועה ולפעמים לא קולטים ( 3 או 4 קירות )...........איפה יכולה להיות הבעיה או מראוטר או מהפרעות אחרות אייך אני יכול להגדיל את טווח השידור או הקליטה של הראוטר ...............אני הבנתי שהנתב שיש לי הוא יכול לשדר גם לממ"ד ולבית עם קומות ניסתי להגדיר כל מיני פרמטרים וזה עדין לא מסתדר
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורט אבל לא יודע את ה Static IP שלי... תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהיו הרבה דיונים בנושא, אבל משום מה לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית בענין. כרגע אני לקוח של 012 Smile ואני ממש לא מחייך. המצב באמת גרוע, ההורדות (מכל סוג שהוא) די איטיות, שלא נדבר על ביטורנט. אני מחובר לחבילת גיימרים במהירות חמש מגה ואני אולי מקבל 2 מגה בלחץ. ההתחייבות עומדת להגמר, ועכשיו אני בהתלבטות. לאיזה חברה להצטרף? חשבתי על בזק בין-לאומי. האם גם שם צריך להצטרף לחבילת גיימרים על מנת לקבל רוחב פס נורמאלי ומהירויות הורדה כמו שצריך? תודה רבה, ליאור.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים ולמשתמשים אחרים. הנני משתמש בראוטר SIEMES SL2-141 וסובל מבעיות ניתוק רבות ועוצמת קליטה איפשהו בין low ל-very low עקב אילוצים למיניהם מקמתי את הראוטר בממ''ד ואני סבור כי זוהי אחת הסיבות לעוצמת הסיגנל הנמוכה. האם ניתן לעלות את עוצמת השידור בראטר הזה? העם זה ישפיע על עוצמת הקליטה המדווח ב-PC (בהנתן כי רוטר נמצא בממד)? תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר אלחוטי ובגלל הממד הוא לא מכסה את כל הבית, השאלה שלי היא האם אפשר להוסיף עוד ראוטר אלחוטי למחשב בבית שנמצא בנקודה שהראוטר הראשון לא מכסה על מנת שהראוטר השני יאפשר לו גלישה וגם יכסה את האזור הבעייתי? תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
הסתכלתי על מה שחברות הסלולר מציעות(NETSTICK ודומיו) - לא להיט. אני לא מחפש הגבלות, לא במהירות ולא בכמות. רציתי לדעת אם יש משהו דומה שאליו אני יוכל להכניס את היוזר והסיסמא שלי (של בזק-בינלאומי).
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי XBOX וגם מחשב אני רוצה לפתוח את שתיהם בDMZ יש אפשרות כזאת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שום סיסמא לא עובדת לי אני מנסה Admin שם משתמש וסיסמה גם עם אתיות קטנות גדולות וזה לא עובד ויש לי עוד שאלה האם זה נתב שיאפשר לי להתחבר איתו ב018 למה שמעתי שצריך נתב שיתמוך באיזה משו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-