עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ranran,

שלום, קניתי היום ראוטר אלחוטי של אדימקס BR=6204WG לפי ההוראות הלכתי ומחקתי את כל הגדרות האינטרנט חייגן ועשיתי קבל IP אוטומטי (אני רוצה לציין שיש לי ADSL ALCATEL 5 נורות שחור "SPEED TOUCH HOME") חיברתי את הWAN לאלקטל ואת ואת כרטיס הרשת מחשב שלי לאדימקס לחיבור "1" חיברתי בנוסף את האנטנה עכשיו נורת PWR דולקת טוב WLAN מהבהבת כמו שאמור להיות LNK\ACT דולק טוב והבעיה שנראת לי היא הנורה 10\100MB שלא דלקה למרות שבמדריך הייתה אמורה להיות דולקת אמרתי אני ימשיך נכנסתי לאייפי שמאור לי שמתי הגדרות אינטרנט כמו שצריך והגעתי לדף שבודק אם החיבור טוב והיה רשום attain IP protocol : PPPOE DISCONNECTED מה שהיה אמור להיות רשום זה קונקטד אשמח אם מישהו יעזור לי תודה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  2. בעקבות האשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307722.0 החלטתי להשקיע עוד קצת על ראוטר נורמלי אני גולש עם 5 מחשבים 1 מהם משמש גיבוי אז כל הזמן אני מעביר אליו קבצים חשוב מאד שיעמוד בעומס מטורף ולא יתנתק לי וחשוב מאד שיתמוך גם בתשתית ADSL וגם כבלים בלי בעיות כשארצה לעבור לא אצטרך להחליף שוב ראוטר בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by yaacovk,

שלום רב. רכשתי את הדגם הנ"ל לצורך הפעלתו כ Repeater בלבד. לא מצליח להפעילו כ Repeater. האם מישהו ניסה והצליח להפעילו כך? אנא שתפו אותי במידע. בברכה: יעקב קורן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מחפש מקום שמוכר את אחד המכרטיסים הבאים, אני חייב את הדגמים הספיצים האלו 3Com 905-TX 10/100 PCI Realtek RTL8139/810X PCI NIC יש לכם מושג במקרה? מצאתי באיביי את אחד הכרטיסים במצב משומש ששולח רק לUSA, אני רוצה להשאיר את זה לאופציה אחרונה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by ruff stuff,

יש לי את תוכנת שרזה גירסאת 2.1.1.0 והענין הוא שיש לי פורט אחד שעובד אני לא מצליח לפתוח פורט נוסף איך אני יכול להתגבר על הבעיה? בנוסף אם יש לי את האנטי וירוס הבנתי שיש אפשרות שהוא חוסם אותי יש לי נוד 32 גירסא 3 מה באפשרותי לעשות?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  6. ערב יום שישי האחרון שעת ערב, המשפחה יושבת לאכול ארוחת שבת מסורתית. לפתע רעש חזק ביותר המזכיר רעם נשמע וכשניה לאחר מכן חשכה נפלה על הבית, מסתבר שהפקק קפץ. הפקק הורם והארוחה המשיכה. יום שבת בערב, צאת שבת, אנוכי ניגש למחשב ומנסה להדליקו, אך המחשב בשלו ואינו רוצה לספק לי בידור. הנחתי שהספק נשרף. החלפתי את הספק אך המודם גם הוא קרס לכן נאלצתי לחכות יום נוסף על מנת לראות מה מצב המחשב. יום ראשון אבי חזר עם מודם חדש ואני שמח וטוב לב, אך מסתבר שהמודם אינו מזהה את הכרטיס רשת שלי, כך שכנראה גם הוא נשרף (וזאת אני מסיק כי ברגעים אלה אני כותב אליכם מהמחשב ניד שלי שמחובר למודם החדש). הבעיה היא כזאת. כרטיס הרשת הוא ONBORD ככה שאני ממש לא מבין בהלחמות וכאלה, ואין לי שום כוונה להעביר את …

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by swg,

שלום, השתמשתי במדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdf והוא כותב לי שהוא לא מחובר כל פעם (הכוונה היא לסעיף 23). אני עושה הכל מושלם : החיבורים טובים, הפרטים נכונים, אך ישנו סירוב לאשר שהמודם מחובר. אני מחובר ב ADSL עם בזק בינלאמי. אשמח לעזרה ממישהו. הנה הלוג תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי כרגע מודם USB מהדגם ALE150 ששירת אותי כבר 3 וחצי שנים טובות, אני רוצה להחליף אותו במודם רשת כי בהפצת אובונטו של לינוקס אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ובכלל אומרים שעדיף מודם רשת על USB אז על הדרך... האם בזק יסכימו להחליף לי אותו בחינם ? ;D ואם אני מחליף אז יש איזה דגם מומלץ שכדאי לבקש ?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  9. אהלן לכולם, טוב בשעה טובה הקמתי רשת אלחוטית לתפארת המדינה. ראוטר של לינקסיס וכרטיס רשת אחד של אדימקס. המחשב הראשי מחובר לראוטר בכבל רשת והמחשב המרוחק בעזרת הכרטיס האלחוטי. הרשת עבדה מעולה חזק וכנל כמובן לגבי האינטרנט. אך בעייה צצה בשעה האחרונה המחשב המחובר לנתב לא מוכן לגשת לאינטרנט. המחשב המרוחק כן ניגש לאינטרנט. הרשת עצמה כן עובדת בין שני המחשבים אך האינטרנט במחשב המחובר לנתב לא עובד. בבוקר הוא כן עבד הלחתי לשטוף כמה כלים בכיור ואופס אין אינטרנט... כאשר מנתק את המודם מהראוטר ומחבר למחשב שלא ניגש - יש אפשרות לגשת לאינטרנט בדייל אפ רגיל. אשמח לעזרתכם - כמבון שניסיתי להוריד את ההגנות של הנתב אך לא עזר כיביתי את הנתב - לא עזר חיברתי את המחשב ליציאה אחרת בנתב …

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by Lenis,

אני מעוניין לשדרג חלק מרשת קווית שיש אצלי בבית לאלחוטית. הרשת כיום נראת כך : יש חשד שהכבל שמחבר בין הסוויץ' למחשב 5 נפגע כתוצאה מקידוח בין קירות. אני מעוניין להחליף את הסוויץ' לנתב אלחוטי שישמש בתור "סוויץ' אלחוטי", מחשב 3 ומחשב 4 יהיו מחוברים אליו חוטית (הם נמצאים באותו חדר) ומחשב 5 יתחבר אליו אלחוטית אני מעוניין לדעת איזה נתב וכרטיס רשת כדאי לי לבחור? אני צריך שקצב העברת הנתונים יהיה מהיר ושהשידור יהיה אמין כמה שיותר. יש לקחת בחשבון שמחשב 5 נמצא בחדר ממ"ד והנתב יהיה ממוקם בחדר רגיל כ-10 מטרים ממנו. תודה מראש לכל מי שעונה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by crovei,

אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בקרוב, ולהתקין את ווינדוס מחדש. הבעיה היחידה היא שאני מפחד שיילכו לי כל ההגדרות אינטרנט של הראוטור והרשת האלחוטית. חבר שלי סידר לי את הרשת וכל הדברים שקשורים לזה.. ואני מפחד להתקע בלי אינטרנט לאחר הפירמוט. יש דרך לגבות את כל ההגדרות האלו? או שהן כבר שמורות אולי בתוך הרואטר עצמו? (אל המחשב שלי מחובר הראוטר והמודם ADSL. בנוסף יש עוד שני מחשבים בבית שמתחברים אליי אלחוטית בשביל גישה לאינטרנט ושיתוף קבצים). תודה מראש על כל עזרה..

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  12. אבד לי הדיסק שלו...... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by snopkeen,

ח'ברה, מישהו מכם הקדיש פעם מחשבה לכרטיס הרשת החוטי שלו? עם איזה כרטיס רשת אתם עובדים? והאם באמת משנה האיכות של כרטיס הרשת מבחינתכם או שהמחיר הוא זה שקובע?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  14. שלום לא מזמן התקלקל לי המודם הישן והחלפתי אותו למודם היחיד שהיה בבזקסטור rotal rta1320a אני עובד עם המודם במצב ראוטר מוגדר על פי ההגדרות בעמוד הבא: http://telco.grouphone.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=5&PN=1 המודם מחובר לswitch וממנו למחשבים בבית. כאשר החלפתי מודם לא שיניתי שום דבר ברשת מלבד החלפת המודם עצמו. המודם מתחבר כראוטר ועובד טוב בגלישה והורדות. עומד טוב בעומס. אבל כל יומיים-שלושה בערך הוא "קופא" - נעלם האינטרנט ואין פינג למודם (מכל המחשבים). כיבוי והדלקה מחדש של המודם בכפתור מסדרת את העניין..ץעד שעוברים עוד יומיים והבעיה חוזרת. התמיכה של בזק לא מוכנה לאשר החלפת מודם בגלל העניין שבטח מוכר לכם - תמיכה בתצורת bridge בלבד. מישהו מכיר את הבעיה ואולי יודע לפתור? …

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! איך אני יכול לחשבר שני מחשבים ברשת? כרגע מחוברים 2 המחשבים לאינטרנט בעזרת ראוטר RTA1320A וסוויטש. אמרו לי שצריך רק לשנות הגדרות כלשהם. מישהו יודע איזה הגדרות יש לשנות בדיוק? זה משפיע על מהירות הגלישה באינטרנט? על בעיית פתיחת פורטים? תודה, דרור

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ex_,

היי, אני מחפש תוכנה FTP חופשית ואיכותית(לא filezilla) תודה

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by nnfyrbsnss,

MPLS לפי מה שהבנתי זה חיבור ללא חייגן לא הבנתי מה כ"כ מיוחד בו שכולם רוצים אותו הרי אם רוצים אינטרנט שמחובר כל הזמן ומתחבר עם עליית הוינדוס אפשר לסדר את זה גם אם יש חייגן בMPLS יש עדיפות כלשהי?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אני מעונין לחבר בחדר 3 מחשבים ניחים עם כבלי רשת לגלישה באינטרנט חינם וכן להוסיף אקסס פוינט בכדי לחבר גם מחשבים ניידים השאלה כמה מחשבים ניידים יכולים להתחבר לאקסס פוינט

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. ראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אליו. חיברתי ל LAN אחד את החיבור מהמודם שבדקתי וגלשתי בו עד היום כמו שצריך ולא היו שום בעיות. ב LAN אחר חיברתי את המחשב הראשון וב LAN אחר את השני. משהו מוזר קורה, רק מחשב אחד עובד לי ומתחבר לאינטרנט והמחשב השני שהוא זה שעד היום תמיד היה מחובר לאינטרנט (לבד - הכוונה בלי הראוטר) ועבד מעולה לא מחובר. למישהו יש מושג מה קורה כאן - מה יכולה להיות הבעיה? (שוב - מחשב אחד כן עובד כך שאני מניח שהראוטר עובד בסדר ויש חיבור בינו לבין המודם) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by אור כהן,

אני בכל מקרה קווי

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  21. יש לי אינטרנט 1 וחצי מגה אצל ברק ללא חייגן אתמול התחברתי לבזק בינלאומי ויום ראשון יהיה לי גם אצלם ללא חייגן האם תיהיה התנגשות? איזה מהם יפתח לי? יש לי את שניהם משום שברק לא נתנו לי להתנתק ואין לי כוח להשתגע מהם.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  22. יש לי ראוטר של edimax מסוג ar-7084a, זהו ראוטר קווי. אם מישהו מכיר בבקשה שיאמר לי איך אני מכבה את הפיירוול... זה משגע אותי כי יש שם אפשרות לכיבוי או הפעלה של פיירוול והיא נמצאת במצב כבוי... אבל מה שיש שם זה גם NAT שהוא חייב להיות פועל כדי שהאינטרנט יעבוד (לפחות ככה נראה לי כי כשכיביתי אותו הראוטר התנתק מהאינטרנט). קראתי ב"עזרה" של הרואטר וכתוב שם שב-NAT יש גם פיירוול פנימי או משהו כזה.. עכשיו הבעיה שהוא חוסם לי פורטים ואני לא יכול להתחבר לאימיול או לשראזה או לכל תוכנה מסוג זה.. אז איך לעזאזל אני יכול לפתוח פורטים או בכלל לכבות את החסימה הזאת? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by Shlompy,

אהלן לכולם! לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית עם שני מחשבים. המחשב המארח הוא עם ווינדווס XP, השני מחשב נייד עם ויסטה. הצלחתי לסדר לו שיתוף קבצים, אבל אני לא מצליח לחבר את הנייד למדפסת, אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר או משהו כזה. עכשיו, בדקתי, המדפסת כן משותפץ, הבנתי שיכול להיות שזה לא מתחבר בגלל שהדרייברים של XP לא מתאימים לויסטה. ניסיתי לחבר את המדפסת ישירות לנייד, על-מנת שהויסטה יתקין לה דרייברים, והוא התקין וניתן להדפיס, אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר למדפסת כשהיא מחוברת למחשב עם ה XP. שני המחשבים תחת אותו WORKGROUP, והגדרתי את ה PERMISSIONS כמו שצריך.. שוב, שיתוף קבצים ותיקיות עובד בסדר גמור. יש למישהו רעיון?? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Einat,

שלום! אני מנסה להקים רשת מקומית בין מחשב נייח שמחובר בכבל לראוטר, למחשב נייד שמוחבר לראוטר אלחוטית משום מה, במחשב הנייח אין לי אפשרות לשנות את שם ה- workgroup (הוא ב- greyed out) דרך המאפיינים של my computer למרות זאת הצלחתי לשנות את שם ה- workgroup דרך אשף הקמת רשת ביתית, אבל למרות שהשם שונה לא נראה כאילו המחשב מזהה שהוא חלק מרשת אחרת, וכאשר ניסיתי לשתף מדפסת קיבלתי הודעת שגיאה: printer settings could not be saved. operation could not be complited חשוב לציין שיש פינג בין המחשבים והבעיה היא בעצם שלא ניתן לשתף משאבים בינהם רעיונות?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by P4laDiN,

שלום לכולם. יש ברשותי ראוטר ישן D-LINK-900AP+ שמרבה להתנתק. חבר שלי שעוסק בתחום המליץ לי להחליף. הוא המליץ לי על חברת LINKSYS. איזה דגם עדיף לי לרכוש? זה: http://www.amazon.com/Linksys-Cisco-WRT54GL-Wireless-G-Broadband-Compatible/dp/B000BTL0OA/ref=pd_bbs_2/105-9337732-1562022?ie=UTF8&s=electronics&qid=1183234025&sr=1-2 או זה? http://www.amazon.com/Linksys-WRT54GS-Wireless-G-Broadband-SpeedBooster/dp/B0001D3K8A/ref=pd_bbs_3/105-9337732-1562022?ie=UTF8&s=electronics&qid=1183234025&sr=1-3 או שבכלל עדיף לי דגם של חברה אחרת? אשמח לעזרה מכם, אני לא ממש מבין בתחום. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.