רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום וערב טוב יש לי בעיה עם ics שני מחשבים xp אני מבצע ping בין מחשב למחשב ויש פינג אבל ברגע שאני רוצה לגלוש במחשב השני שמוחבר דרך הכרטיס רשת השני אני לא מצליח זה קשור אולי לzonealerm?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי B-Focus 352 שנמצא במחשב של אחותי , הוא רץ על XP Pro SP2 . לי יש מתאם אלחוטי של TNN , הUtility שלו לא עובד , אבל לא נורא , שאני מתקין אותו בVista אין הודעת Error וכתוב שהותקן בהצלחה , שאני נכנס לחלון של החיפוש רשתות , אני רואה את הרשת שלי , ולא יכול להתחבר אליה . כתוב " Windows לא יכולה להתחבר לרשת זאת " , אין לי בעיות נפוצות , אין סיבה , אין כלום . מה זה יכול להיות ? יכול להיות בגלל שאחותי רצה על XP , או שהנתב עצמו לא תומך במץאמים שקצים עם Vista ? תודה מראש , דודי .
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה, הקמתי רשת ביתית, (כמו כולם) ויש לי את הבעיה הזאת: (ואני בטוח שאני לא הראשון ולא האחרון) אח שלי זה המחשב המארח, ואני הלקוח, המחשב של אחי מוגן בפיירוול של ווינדוס, ולי אין פפירוול (כי לא צריך... אני מוגן ע"י המחשב שלו) מה שקורה זה ככה, גם כשיש פיירוול וגם כשאין (אצלו, כמובן) אני לא יכול להתחבר לאימיול ב- High ID, או לכל תוכנה אחרת, אני מקבל רק Low ID, וזה ממש מטריד אותי כי אני לא יכול להוריד כלום... למישהו יש פיתרון?!?!? תודה רבה לכל הסוסים והתותחים שבפורום וכל מי שמנסה לעזור!!! :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
תראו אני צריך להחליף את החוט הראשי של בזק שמגיע לקורונה שבכניסה ואז יוצא חוט אלי הביתה , אצלי בבית הכל הוחלף כל החוטים כולל הראשי שמגיע מהקופסה, עכשיו אני צריך להחליף את החיבור של החוט של בזק איך אני עושה את זה? פשוט להעיף את 2 החוטים שעכשיו מחוברים ולשים 2 חוטים חדשים בחיבור בקורונה איך אני עושה את זה? יש שם הרבה זוגות שמחוברים לקורונה ולא מחובר אליו שום קו אחר הם סתם מחוברים כאילו אז אני מחבר נגיד 2 זוגות חדשים שלא מחובר אליהם כלום ,לקו שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי מאד רוצה להוציא 300 פלוס מינוס. N טובים של לינקסיס מאד יקרים ולכן חשבתי על G. במקרה הזה יש 2 אופציות: WRT54GL ב 375 או WRT54G2 ב 310. אופציה נוספת עליה המליצו לי היא 3Com 3CRWER100-75 ב 239. מה הייתם ממליצים? אני רואה המלצות מדי פעם על EDIMAX, D-LINK וכד', האם הם ברמה של לינקסיס? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש למישהו המלצה על ראוטר שייתן לי טווח הכי טוב של קליטה בבית של 2 קומות, ובנוסף שיתמוך במהירות אלחוטית של לפחות 30 מגה. הנתב שהכי התרשמתי ממנו עד עכשיו היה ה1043 אבל לא ראיתי התייחסות לגבי טווח הקליטה שלו, לכן אני אשמח לשמוע מניסיון אם יש כזה לגבי טווח קליטה דו-קומתי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לשתף את האינטרנט בין שני מחשבים. בעיקרון, היה באמת אפשר לחבר את מחשב הלקוח למחשב השרת (זה שמחובר ישירות לאינטרנט) עם כבל מוצלב. אבל, מאחר ושני המחשבים נמצאים בחדרים מרוחקים, אני מעוניין לחברם בצורה אלחוטית. השאלה היא, האם זה אפשרי ללא צורך בקניית Switch\Hub אלחוטי? ובכלל, האם יש חסרונות ברורים בחיבור אלחוטי שכזה? תודה מראש, ירון
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. התקנתי רשת ICS שבה המחשב המארח הוא XP ובשני WIN 98. המחשב השני משמש בין השאר לגיבוי מידע מאוד חשוב שמשתנה מדי יום במחשב עם ה-XP. שתי שאלות לי: 1. אני מעוניין בגיבוי מתוזמן של קבצים שונים במחשב. האם יש אפשרות עם תוכנה כלשהי (או שיש כזו בווינדוס ) ליצור משימה קבועה מראש שתעביר את הקבצים שייקבעו אל מחשב הגיבוי? 2. האם אמצעי ההגנה המקובלים , קרי פיירוול, ואנטי וירוס מספיקים להגנה על מידע כל כך חשוב לי ? לפי מה שהבנתי רשת חשופה יותר לצרות מאשר מחשב ביתי בודד. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קורס איך ללמוד להקים אתר אינטרנט,זה הולך להיות לי קשה?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה 64 ביט האינטרנט לא פועל (הראוטר) יש לי D-LINK 604+ אולי הוא לא תומך בווינדוס
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל battlefield 2 ברשת בסרבר טוב לא ישראלי הפינג שךי הוא הין 75-100 ואז פתאום הוא קופץ ל 230 ומעלה ואני צריך להתנתק מהאינטאנט ולהכנס שוב ואז באותו הסרבר הפינגים כבר 100-120 ואז אני צריך להפעיל את המחשב מחדש כדי שזה יהיה כמו בהתחלה :'( ??? אה יש לי 012 NET
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני כרגע עם 15M וראיתי באתר של בזק אפשרות לשדרג ל-40M באותו מחיר שאני משלם היום (89 ש"ח) לשנה. איך זה בעצם עובד? אני מזין פרטים באתר של בזק בשביל לשדרג ל-40M, אחר כך צריך להתקשר לבזק בינלאומי לשדרג גם אצלם ל-40M? ומה בנוגע לראוטר VDSL? הבנתי שזה 10 ש"ח בחודש, אבל אני יכול פשוט ללכת לבזקסטור ולקחת, או שצריך לדבר עם 199 לפני? תודה למי שיעזור. מקווה לשדרג בהקדם.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אפשר להתחבר ממחשב אחד עם שיתוף אינטרנט ושיהיה 2 כתובות IP . למחשב הראשי IP רגיל ולמחשב אחר IP וירטואלי . שיהיה 2 IP ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב עם מודם ADSL פנימי שמשתף את האינטרנט דרך ICS ואני מעוניין לחבר אליו ראוטר אלחוטי עכשיו ניסיתי לחבר את יציאת הWAN של הראוטר לכרטיס רשת של המחשב וזה לא עבד (לא הצלחתי לגשת לראוטר) מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר ROTAL 1025W יש לי אפשרות לקחת אחד כזה נוסף או DLINK DSL-2760U. השימוש בראוטר השני הוא הגדרתו כREPEATER. האם עדיף לי לקחת את הראוטר הישן יותר שהוא אותו אחד כמו שיש לי או לקחת את החדש של DLINK השאלה אילו ביצועים יהיו יותר טובים מבחינת קליטה עם הישן או עם החדש? כמובן שידוע לי שלDLINK משתמש בטכנולוגית N.. כרגע זה לא רלוונטי בגלל שהוא צריך להיות REPEATER וכ.הרשת+הראוטר הישנים תומכים בG אשמח לקבל תשובה מפורטת, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל בתופעה המעצבת? אתה גולש והאתר עולה באטיות מדהימה או שהוא נתקע באמצע ואתה צריך לעשות REFRESH כמו בימי ה 56K
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מנסה לפתוח שרת ftp ביתי על המחשב אצלי ומשום מה אני לא יכול להתחבר אליו ממחשבים אחרים. אני משתמש בתוכנה של filezilla. הגדרתי משתמשים והכל. פתחתי את פורט 21 בראוטר וניתבתי אותו אליי. אבל שאני מנסה לכתוב את האייפי הדינאמי שלי אני לא מצליח להתחבר אפילו מהמחשב שלי. אבל אם אני כותב את האיי פי שהראוטר נותן לי (הכתובת של הראוטר 192.168.1.1 ומה שהוא נותן לי 192.168.1.100) זה מצליח להתחבר אל רק מהמחשב שלי. ממחשבים אחרים על אותו ראוטר זה לא נותן. עזרההההה..... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים אני יכול לגלוש מכל מחשב אך אני לחאיכול להעביר קבצים מאחד לשני אני לא יודע מה הבעיה פעם יכלתי ואני לא זוכר איך לעשות את זה שוב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים בעלי וינדוס וויסטה אחד נייד ואחד נייח שניהם בעלי אפשרות לחיבור אלחוטי כמוכן יש לי ראוטר של אדימקס. עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לנייח אלחוטית על מנת שיהיה ביניהם שיתוף קבצים (לא אינטרנט כי יש ראוטר) הסתכלתי במדריכים ולא הבנתי שמה כלום כי בעיקר יש שמה שיתוף אינטרנט ואני רוצה שיהיה לי שיתוף קבצים אלחוטי בין שניהם תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כל פעם שהמסנג'ר שלי פתוח אז מופיעות לי הודעות כאלו נראה לי מהמסנג'ר כי רשום למעלה מסנג'ר, והוא אומר לי כדי לבטל את ההודעה אז יש להכנס לאתר windowspatch.com.. איך אני אמור לבטל את ההודעות? והאתר כנראה לא קיים!
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה כנראה אצלי שאין לי הרשאה להתחבר למחשב אחר או מה? אני צריך להיכנס כאדמין ולשנות משו או מה?.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר, 3Com® 3CRWER100-75 מה ההגדרות של הספקית 014-בזק בין לאומי, כדי להגדיר אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הIP של אתר מסוים. איך אני מגלה זאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני גולש דרך ספק הוט אבל יש אתרים שלא עובדים עם ספק זה. בדקתי גלישה דרך ספק אחר ואין בעיה. מה שאני רוצה לעשות זה להגדיר גישה לאתרים אלה דרך IP שונה או של שירות VPN. אפשר לשעות זאת ואיך? אולי להוט יש IP PROXY ובכלל לא אצטרך שירות VPN? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-