רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שהאינטרנט של המחשב שלי יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה, הכוונה שלא יהיה צורך ללחוץ על התחברות כדי להיכנס לאינטרנט. (עבודה מרוחקת על מחשב) יש לי מודם רגיל של בזק חיבור פס רחב, שכדי להתחבר את אני צריך ללחוץ על החיבור פס רחב ואז זה מחבר אותי. איך אני עושה שזה יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אם נגמר לי האחריות על הראוטר EDIMAX 6104K-BR מה עושים? הראוטר לא תקין,שיש עומס הוא מנתק תאינטרנט...(שהאיימול פועל)... נגמרה האחריות לפני שנה..יש מה לעשות? או רק אם החנות שממנה קניתי נותנת אחריות אחרת ממה שכתוב על המדבקה? כמה זמן זה אחריות יצרן על הראוטר ? אולי לכל החיים ואני לא יודע ?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
זה אפשרי לחבר אנטנה חיצונית לכרטיס רשת אלחוטי PCMCIA? אולי רק לחלק מהדגמים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כעת אני מחובר ל YES ול ADSL, הקמתי רשת ביתית, יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס דגם BR-6114WG שמחובר למודם אלקטל. אני מתנתק מ YES ועובר להוט, ומקבל במקום האלקטל, מודם של הוט. 1. כיצד תעבוד הרשת הביתית שלי לאחר המעבר ? האם כל מה שאני אמור לעשות הוא להחליף את האלקטל במודם של הוט ? 2. האם המודם של הוט מתחבר עם כבל רשת לראוטר האלחוטי לכניסת ה WAN ? 3. האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר ? 4. האם בטוח שהראוטר תומך גם בכבלים ? (פרוקוטול אחר, L2PT, לא ?) 5. האם אני אוכל להמשיך להיות מחובר ללא חייגן ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, יש לי כיום WRT1900ACS רציתי לדעת האם שדרוג ל Linksys WRT32X AC3200 יכול לשפר את מרחק השידור של ה WiFi, כלומר הנתב יושב שאצלי בחדר ובין החדר שלי לסלון יש חדר ממ"ד והקליטה חלשה קצת, עכשיו חשבתי על העברת כבל רשת ולשים AP אבל רציתי לדעת האם Linksys WRT32X AC3200 יתן מענה לזה או שרק רוחב פס גדול יותר ב WIFI ?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים, 3 מחשבים ברשת חוטית לנתב Edimax BR6104k. איך אפשר לדעת בכל רגע נתון כמה הורדה והעלאה כל מחשב(IP) משתמש? או סה"כ המחשבים בייחד.... אני משער שהאופציה הזאת אמורה להיות בנתב כי דרכו עובר כל המידע. השאלה אם יש כזה דבר בנתב(אני לא מצאתי) אולי יש מוד\תוכנה שאפשר להתקין עליו שתראה את זה או אולי דרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחובר ל012 במהירות הורדה 1500kb והעלאה 256kb שאני רואה סרטים למשל ב gamespot הסרטים עובדים לאט או אם אני מדבר בסקייפ אני שומע מקוטע אם אני מוריד אז המהירות היא 180 במה זה תלוי במהירות בהעלאה או במהירות הורדה?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חברת Securifi החלה בפיתוח נתב אלחוטי בתקן AC שיכלול מסך מגע. באמצעות מסך זה יהיה ניתן לבצע את כל הגדרות הנתב. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3211
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אסביר בצורה איורית את זרם האינטרנט ברשת האחוטית שלי בין שני מחשבים. מקרא: - = התקשרות תקינה. | = התקשרות אי תקינה. --------||||---------|||---------|||||-------------- ההסבר המילולי שהוא בעצם יש מעבר של נתונים אבל תוך זמן קצר כאילו האינטרנט התנתק ואחרי שנייה-שתיים הכל חוזר וכן הלאה. הבעיה הזאת באה לידי ביטוי בהורדות,משחקי הרשת ובגלישה באינטרנט עצמו. אמנם זה ל1-2 שניות בכל 5 שניות אבל זה בכל זאת מטריד מאוד! מה לא בסדר???
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל המלצה לגבי ראוטר למשרד. הדרישות העיקריות הן שיהיה VPN (ונוחות להתקין/לעבוד), wireless. עדיף שיתחבר ישירות לבזק (ועם אופציה להוט בעתיד). התקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! ברשותי ראוטר 3COM מדגם 3RWER100-75 ואני צריך לגרום שהDHCP לא יעבוד. אשמח אם תסבירו לי איך עושים זאת, תודה מראש, גל
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נוסף אך ורק בשביל צפיה בטלויזיה ושיטוף מדפסת עם מודם... בנוסף כל הרשת הביתית שלי מחוברת לאינטרנט בעזרת ראוטר של D-LINK DI 524... שדיי עושה לי בעיות בזמן האחרון! חשבתי שאם אני יחבר את המודם ישירות למחשב וישתף את האניטרנט לשאהר המחשבים דרך הראוטר כך שיעבוד בDynamic IP Address היה עדיף? כדיי או לא?? אנה עזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לקחת על עצמי פרוייקט ולהכין רשת קווית בבית. בעיקרון הרעיון הוא להעביר כבל CAT6 עם סיכוך (STP/FTP) בצמוד לכבל DATA של הוט. השאלה היא איזה סיכוך הכי מתאים (הכבל יעבור בצמוד לכבל DATA של הוט) והאם יש צורך בCAT6 או שעדיף CAT5e? (הרעיון הוא תמיכה עתידית גם ברשתות מעל 1Gbit). האם יש הבדל בין ראשי הRJ45 בשימוש בכבל CAT6 או CAT5? אגב לצורך העניין אני מתכנן לקנות סטלבנד, כבל באורך 50 מטר ולוחץ כבלים (כבר נרכש). צריך להוסיף עוד משהו לרשימת הקניות?
-
- 38 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
הרי הבעיה, רשת מחשבים [WIN 98, NOVELL] מחוברת לSWITCH [ יש גם ROTER ] ברגע שאני מחבר מחשב נוסף עם XP הSWITCH מתחיל להבהב בצורה מוזרה במיוחד.
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לא משהו.. אני בחיבור 100 מגה בהוט - נאלצתי אממם להשתמש בחייגן (בידיעה מראש שלא אקבל את מלוא 100 המגה) אמנם הגעתי ל 75 מגה שזה יחסית טוב לחיבור שכזה אבל בפועל הגיימר לא משהו - סביב 93MS בבדיקת פינג למשל לאתר BBC בבריטניה. כאשר החזרתי את החיבור ל 014 ללא חייגן בדיקת הפינג ירדה ל 75MS. לדעתי 014 שיפרו גם את החיבור MPLS שלהם ל 100 ולגלישה לחו"ל (יש לי גם גיימר ב 014 ולא ראיתי הבדל עם חיבור חייגן או בלי חייגן)
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הראוטר עומד אצלי כבר משהו כמו 3-2 שנים משהו כזה ועבד בסדר מהירות האינטרנט היא 5 מגה! עכשיו עקב בעיות במחשב היתי חייב לעשות פירמוט למחשב.. לאחר הפירמוט בזק אומרים לי שצריך להזמין טכניי כדי שאני יתקין כרטיס מסך והוא מחובר אצלי בעזר קבל... אז מה אני עושה??
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה אחרי השידרוג-חובה של בזק לחמש מגהביט היתי חייב לקנות נתב חדש, טיפילינק 1042 (שדרגתי קושחה להכי חדש) ומודם חדש (המודם- קיבלתי מבזק). כמובן שהעלתי את המהירות ל5 גם ב014 שיש לי (יש לי גיימר שם בנוסף שהשארתי). הרגשתי היא לעומת ה 2.5 מגהביט שהיה לי עם נתב אדימקס ישן, שדברים עכשיו הרבה יותר איטיים. יש לי את ההרגשה הזאת כבר חודשיים. המעבר בתוך סרטים של יוטוב הוא בין טיפה יותר איטי לממש איטי, אתרים כמו xnet של ynet איטיים מאוד, לפי מה שראיתי שם הם מנסים לקחת מידע מאתרי פרסומות בצורה איטית מאוד. ועוד. כמובן שנשמע על פניו שאין קשר לנתב כזה או אחר במה שאני מתאר. אבל בכל זאת, זה קורה ומורגש. האם מישהו מיכם מרגיש איטיות כזאת ויש לו קונפיגורציה זהה או דומה? האם אתם יכול…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני מכיר מישהו שכל הזמן שולח לי הודעות ספאם כאילו ממש הוא אמר לי כנס לאימייל שלך ואז ל- JUNK MAIL ובדקתי שמה ראיתי 500 הודועת ספאם ואמר לי שאלה ממנו . והוא ממשיך בזה! איפה אני יכול להתלונן עליו ? תודה :
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את הרשת שלי למבצע 100Mbps של הוט + חיבור דרך הוטנט ללא חייגן (חיבור באמצעות DHCP). לפני כן הייתי מחובר להוט במהירות 2.5Mbps + אינטרנט זהב עם ראוטר של Linksys WRT54G והחיבור עבד מצויין עם קצב הורדה של 2.5Mbps במחשב שמחובר אלחוטית במרחק שני חדרים מהראוטר. לאחר המעבר ל-100Mbps הוט הגדירו לי את ההוטבוקס כמודם + ראוטר (שוב ללא חייגן) וקיבלתי ביצועי רשת איומים ברשת האלחוטית. מחשב נייד שהיה במרחק מטר ללא קירות מההוטבוקס עובד במהירות של כ-60Mbps (speed.hot.net.il) אבל במחשב המרוחק שני חדרים הביצועים היו של מתחת ל-1Mbps עם הרבה ניתוקים. שני טכנאים עברו אצלי בדירה והרבה טכנאים שניסו לפתור את הבעיה טלפונית ללא הצלחה (כולל החלפה של הוטבוקס). התשובה שקיבלתי מהטכנאים הי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין אנטנת WIFI שתקלוט במרחק של כמה קילומטרים בערך וראיתי אנטנה שמצאה חן בעיני: http://www.dealextreme.com/p/900-950mhz-gsm-network-9-11dbi-directional-high-gain-7-unit-antenna-n-female-26145 מישהו יודע כמה קילומטר האנטנה הזאת קולטת? וגם אני ישמח שתביאו לי אנטנות אחרות יותר טובות מDX אם יש. תודה מראש, עומר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפכתי את המודם eci 270 לנתב ומאז אני לא מצליח להתחבר לכלום חוץ מלאתרי אינטרנט ניסתי לפתוח פורטים לפי המדריך הזה http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/8844.html וזה לא עוזר ניסתי גם לפתוח את כל הפורטים בין 1ל 65535 אנא עיזרו לי לפני שאני מאבד את השפיות
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין רשת אלחוטית (שתעבוד טוב) בדירת גג בין מחשב שנמצא בחדר שממוקם בסוף המסדרון של הבית לבין מחשב אחר שנמצא בחדר על הגג? הבנתי שבמקרים כאלה צריך איזושהי אנטנה מיוחדת. מבקש המלצה לראוטר טוב+שני כרטיסי רשת אלחוטיים+אנטנה(אם צריך).
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני כרגע משתמש בראוטר של לינקסיס מעל לשנה והוא סבבה לדעתי אני לא מרוצה עד הגג למה יש ניתוקים והוא לא עומד בעומס הכי טוב קיבלתי היום מבזק את האסוס רציתי לדעת אם שווה לי להחליף ביניהם תודה מראש [=
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני חווה בעיות תקשורת בין הראוטר (Cisco 2620) לבין המודם כתובת המודם : 10.0.0.138 כתובת ה-Interface של הראוטר שיוצאת למודם : 10.0.0.137 route שהוגדר על הראוטר ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 10.0.0.138 אין לי פינג בין הראוטר למודם, יש הצעות? תודה מראש.
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי את הנתב המצויין לעיל, תוך שימוש ברשת ביתית קטנה עם שני מחשבים.. אני מחובר לאינטרנט דרך ספק של נטוויז'ין ותשתית של הוט.. בהגדרות הנתב ,בעזרתו האדיבה של טכנאי מחשבים פרטי ,חיברתי את הרשת בסגנון l2pt , והגדרתי כתובות קבועות אלה לשני המחשבים: 192.168.2.100 , ו-192.168.2.101.. עכשיו ,משום מה כל פעם שאחד מהמחשבים דולק עם רשת פועלת וחיבור לאינטרנט, ואני רוצה להדליק את המחשב השני, הרשת מתנתקת, ורק התחברות מחדש דרך הגדרות הנתב, או ניתוקו מהחשמל וחיבורו מחדש, מאפשרים חזרה תקינה של הרשת. אודה מראש לעזרה איך להתגבר על הבעיה הנ"ל..
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-