רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם יש ברשותי 3 מחשבים שכוללים כרטיס רשת GIGA-LAN, אבל בכל זאת הקצב העברה עומד על 12~ מגה לשניה... הראוטר שלי הוא GIGABYTE GN-B40 מה השינויים שאני צריך לבצע כדי לנצל את היכולת של הכרטיסי רשת ? ראוטר אחר ? סדר חוטים שונה בכבל רשת ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברשותי Linksys המפורסם והידוע, עליו מותקנת הקושחה DD-WRT ואני דיי מרוצה, הבעיתיות היא שיש לי בית ישמן עם מסדרון צר שמפריד בין החדרים לסלון, ומשום מה זה גורם לחוסר קליטה בחצי בית (מדובר על בית גדול מעל 300 מ') עכשיו, אני צריך לקנות לחברה שלי ראוטר גם, השאלה, האם לקנות לי איזה ראוטר חדש שיכול לתת לי איכות קליטה יותר גבוהה בכל הבית, או לקנות ראוטר ממוצע לחברה שלי (חשוב שידע לעבוד גם כ ACCESS POINT ) אודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה זו אני מתכנן שדרוג לרשת הביתית שלי מכיוון שנכנסת לתמונה מערכת מדיה סנטר שאין אבל אין באפשרותי להשחיל כבל רשת חוטי וגלתי שהעברת קבצים ברשת הפנימית היא איטית להחריד רק 1MB/s מה שמשאיר אותי חסר סיכוי להעביר סרט מהמחשב הראשי למדיה סנטר בזמן סביר. קובץ מצורף ובו ארכיטקטורת הרשת. אשמח לקבל המלצות להאצת הרשת הביתית. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כחלק מבדיקותיי ליצירת רשת אלחוטית בביתי לקומה השנייה מצאתי את הנתב הזה: http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=154 האם הוא באמת אפקטיבי לעד 300 מטר? יכול לחדור ממ"ד כמו שצריך+ קומה שנייה?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, לאחי יש ADSL בדירה והוא רוצה להוסיף נתב אלחוטי בשביל להפטר מהכבלים. הדירה בגודל של כ100 מ"ר - חמישה חדרים. אין לו דרישות מיוחדות מבחינת הנתב, לדעתי הוא גם לא משתף הרבה קבצים. אני לא יודע אם הדירה נחשבת גדולה או קטנה מבחינת איכות השידור בתוך הדירה. בקיצור, נתב פשוט שלא יעשה בעיות שידור בדירה יספיק לו. איזה נתב מומלץ לקנות בשבילו? האם זה משנה איזה מודם יש לו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן לקוח של בזק בינלאומי, ומשנה שעברה גם בחבילת גיימר 3 מגה. אבל בזמן האחרון שמתי לב שפתאום הביטורנט שלי לא זז, ואתמול התחלתי לחקור קצת. קודם כל שהסתבר לי שבזק חונקת את המהירות של משתפי קבצים, אז הפעלתי הצפנה (העלה לי את המהירות מ15 במקסימום ל70), וגם גיליתי שהרבה התלוננו מאז אפריל על הקטע אצל בזק. בכתבה בYNET אמרו שבזק מעודדים אנשים לעבור לחבילת גיימר בשביל ניתוב יותר טוב בקטע הזה, אבל נשמע לי כמו בולשיט, כי המהירות שלי עדיין נדפקת ופעם בכמה זמן אני מתחבר מחדש ומשנה פורט אחרי שהמהירות שוב צונחת. אני הולך להתקשר ולשאול על הקטע הזה (מישהי אמרה שם שאחרי שהיא התקשרה היא שמה לב שהמהירות עלתה והניתוקים הפסיקו), אבל אני תוהה אם כדאי לעבור לספקית אחרת. אני לא חושב ש…
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מכיוון שהורדות במטורט די זוחלות אצל הספקיות שלנו שמבטיחות לנו חבילות עד X MB ולא X MB אז אני מוריד קבצים ב HTTP כשאני צריך משהו מהר ומכיוון שאני קמצן מכדי לשלם עבור חשבון ב RAPIDSHARE אני עושה זה אתה זה בשיטה הישנה והטובה הורדה ניתוק התחברות הורדה וכן הלאה ... בשבוע האחרון שמתי לב למשהו חדש, מעכשיו נראה שאצל בזק בין לאומי ניתוק =/= קבלת IP חדש כמו שזה היה מאז ומעולם מעכשיו בשביל לקבל IP חדש צריך לרוב להתנתק להתחבר פעמים יש עוד מישהו שנתקל בזה ??
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הורדתי שידרוג לfirmware של הנתב בבית. הנתב של 3com מסוג 3crwer100-75 מכיוון שהייתי צריך לשנות את הMTU המינימלי שלו (מה שלא היה אפשר לעשות בגרסה הישנה) בשל חיבור xbox לרשת הביתית. מאז שעשיתי את העדכון יש לי ניתוקים כל 5 דקות לכמה שניות מהאינטרנט. כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם (המודם הוא Terayon TJ715 לכבלים) אין ניתוקים כאלו. קראתי שאחרי העדכון לגרסה הזו יש צורך לחזור להגדרות היצרן. חזרתי אליהן בשני אופנים גם ע"י התוכנה וגם ע"י כפתור הreset שנמצא בחלק האחורי של הנתב - אך ללא שום תוצאה, עדיין אותה בעיה. כרגע גרסת הfirmware היא 1.3.06ww אשמח לכל עזרה בנושא, תודה
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקשר בין 2 מחשבים שברשותי..להלן המפרט של שניהם (חלקי): מחשב1 - נייח: HTPC 2.8GhZ 1GbDDR2 80Gb GeForce2 כרטיס רשת רגיל + יציאת FireWire מחשב2 - נייד: Asus 1.6GhZ intel Atom 1GhZDDR2 160Gb כרטיס רשת רגיל + WiFi לחדר שלי בבית מגיע רק כבל אחד מהראוטר שכעת מחובר למחשב1 ומספק לו אינטרנט (דרך הכרטיס רשת הרגיל) וברצוני להגיע למצב ששני המחשבים יריצו אינטרנט במקביל ויהיו מרושתים ביניהם.. נכון שאפשר לעשות את זה ע"י התקנת עוד כרטיס רשת באחד מן המחשבים אבל פתרון זה לא רלוונטי כי אין לי סלוטים. מהו הפתרון היעיל ביותר לעניין (והחסכוני), בהתחשב בכך שבנייח יש גם FireWire ובנייד WiFi??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מדפסת WIRELESS איך אני מגדיר למחשב הרחוק שיזהה את המדפסת(WIN XP)
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים שלום יש לי נתב של TPLINK באחת מהאפשריות שם ראיתי שניתן להגיע לנתב מרחוק השאלה שלי איך הנה תמונה של ההגדרה שלו.
-
- 8 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
יש לי נטבוק (נייד) עם XP HOME ואני מעונין להתחבר איתו למחשבים של ויסטה ע"י רשת AD HOC וזה לא מצליח. נכון לעכשיו אני יוצר AD HOC בויסטה : XP HOME מראה מחובר וויסטה לא רואה שום דבר שמחובר
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה האופציות העומדות לפני בכדי להזרים וידאו למדיה סנטר העומד בסלון? *אין אפשרות להוליך כבל רשת.
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הבאתי מחשב של חבר הביתה, במקום המחשב הישן שלי (שבו האינטרנט התחבר יופי אגב.) פירמטתי אותו פעמיים (פעם אחת ויסטה ועכשיו לXP), ובשני מערכות ההפעלה המחשב לא הצליח להתחבר לסוויץ'. אני חייב לציין שמחשב נוסף מחובר לסוויץ', והוא כן מצליח להתחבר. ניסיתי לחבר את המחשב ישירות לראוטר ללא הסוויץ', והפלא פלא, כן עובד. רק כאשר אני מחבר אותו דרך הסוויץ' הוא לא מקבל דבר ולא חצי דבר. בדקתי, והמנורות של המודם לא דולקות כאשר אני מחבר את הכבל (משמע שאין שום אות כנראה), ואין מנורות שנדלקות על אותה יציאה בסוויץ'. עכשיו אני מדבר מהמחשב שכן מצליח להתחבר לסוויץ'. האם יש עוד הצעות ? הסוויץ' הוא של חברת EDIMAX בעל 8 פורטים.
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני ביום ראשון מתכוון לעבור מנטויזיון לבזק בין לאומי ומכיוון שאני מחובר בngn אני רוצה להצתרף לחבילת ה10mb שעולה 150 שקלים. עכשיו השאלה שלי היא למי שכבר משתמש בחבילה הזאת דרך בזק בין לאומי(בבקשה לא לענות מי ששבע מחבר שלדוד של אמא שלו יש) זה לא בדיוק שאלה אלה יותר אני רוצה לדעת איך ההתנסות איתה עד עכשיו. מהירות גלישה מהירות הורדה בהורדות ישירות\אימיול\ביטורנט, וכל מה שעולה לכם לראש. שבת שלום ותודהה רבה מראש, אלון!
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם. בגלל יציאתה של רשת הngn החדשה התחלתי לחשוב על המחירים וכמה שאני משלם לחודש היום לאחר שיחה עם נטויזיון נכנסתי לשוק וגם המוקדן, הסיבה הייתה שאמא שלי לא דיברה איתם שנים ולא היה עידכון קרוב ל4 שנים!! והשוק היה בגלל שגיליתי שאנחנו משלמים 110 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! כן מדהים ביותר ניראה לי זה שיא עולמי..וד"א זה המחיר לא כולל התשתית של בזק! שגם היא לא מעודכנן ואנחנו משלמים 70 שקלים לחודש אז אחרי חישוב זריר הבנתי שאנחנו משלמים 180 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! מטורף רציתי פשוט לרצוח מישהו איך הלכו אלפי שקלים(מדובר על כמה שנים שאנחנו משלמים את המחיר הזה!) טוב בקיצור אחרי כל החפירות אני צריך עזרה לשידרוג. אני לא צריך מהירות אני מסתדר נהדר עם 1.5. בנטויזיון הציעו ל…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
כמובטח, לסקירה שפורסמה לפני כשלושה שבועות על המודם/נתב משולב D-LINK DSL-2650U שבזק החלה לספק ללקוחות ה-ADSL שלה, נוסף פרק הדן בביצועים הקווים והאלחוטיים של הנתב, בטווח הפעולה שלו ויכולת העמידה שלו בעומסים. LINK ישיר לפרק הביצועים -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm#PERF. LINK למדריך כולו -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm
-
- 1 תגובה
- 7.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. בגלל יציאתה של רשת הngn החדשה התחלתי לחשוב על המחירים וכמה שאני משלם לחודש היום לאחר שיחה עם נטויזיון נכנסתי לשוק וגם המוקדן, הסיבה הייתה שאמא שלי לא דיברה איתם שנים ולא היה עידכון קרוב ל4 שנים!! והשוק היה בגלל שגיליתי שאנחנו משלמים 110 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! כן מדהים ביותר ניראה לי זה שיא עולמי..וד"א זה המחיר לא כולל התשתית של בזק! שגם היא לא מעודכנן ואנחנו משלמים 70 שקלים לחודש אז אחרי חישוב זריר הבנתי שאנחנו משלמים 180 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! מטורף רציתי פשוט לרצוח מישהו איך הלכו אלפי שקלים(מדובר על כמה שנים שאנחנו משלמים את המחיר הזה!) טוב בקיצור אחרי כל החפירות אני צריך עזרה לשידרוג. אני לא צריך מהירות אני מסתדר נהדר עם 1.5. בנטויזיון הציעו ל…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 300, חריגה ל350 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת: 3 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד: כן 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות: כן (לא חייב) 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר: לא 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב: הורדה רבה (הרבה מאוד מאוד), שירותי GAMER- משחקי אונליין ושרתים וכו'... 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי): אחד קווי, 2 אל-חוטי 8.תשתית: הוט 9.מה דגם המודם שקיים כעת: TERYAON כחול, לא רשום אליו דגם 10.חברת נתבים מועדפת: D-LINK 11.מה הציפיות שלך מהראוטר: שיגיע מאוד רחוק 12.הערות נוספות-אם יש: אני מבקש שהראוטר יהיה על תקן N ולא על תקן G, שיגיע כ15 מטר אבל עם איכות טובה למחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בשבועות האחרונים אני מזהה בעיה בהורדות דרך האתר TL. פעם כל הורדה היתה מגיעה בשניות ל200 , לאחרונה הורדה של קבצים מלאי מקורות מהאתר מגיעה למהירות של 50... הספק שלי הוא אינטרנט זהב והתשתית של בזק-מישהו יודע על חסימה מסוימת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון, לא אין לי את חבילת הגיימרים. קצת על הרשת: יש לי 5 MB אינטרנט, נטוויז'יון תשתית הוט. יש לנו ראוטר... 3 מחשבים מחוברים. גם כשהמחשבים האחרים בכלל כבויים הPING שלי במשחקים מאוד גבוה... מה עליי לעשות? -פתחתי פורטים -אין לי FIREWALL מה עליי לעשות בכדי לשפר את המצב? תודה!
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מה עושים ? ה utorrent אצלי לא נותן אייקון ירוק וזה אומר שהפורט שלי סגור..........מה הולך ? יש למישהו פורט מומלץ לשימוש ? אני משמש בחומת אש של ווינדוס והפורט שם ויוטורנט מאושרים ל שימוש.. ואני משתמש בנתב tplink ופתחתי את הפורט שם ב virtuall servers וגם ב port forwording אז למה לעזעזעל זה סגור ? ניסיתי גם לשנות למספר אחר וכלום..........יכול להיות שבגלל שיש לי אייפי קבוע הם דופקים אותי ? מה הולך שם אני לא מוריד מעל 5-10 קיי הפורט שבחרתי הוא 46262
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לרשת ביתית קטנה, כשהנתב הוא הASUS שבזק מספקים, אילו הגדרות הצפנה וסיסמה כדאי להפעיל? בקיצור, שהשכנים לא יוכלו להתחבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי, העובדות: מודם אחד של הוט נמצא בקומה השניה ומחובר למודם .וראוטר אלחוטי של אורנג' אני גר בקומה הראשונה ואמור לגלוש אלחוטי אך עקב גג בטון אין לי קליטה ,אורנג מציעה לרכוש מהם מגבר(356 ש"ח) אני מחפש אפשרות אחרת ,אפשרות למפצל שיחלק את 8 הגידים של כבל הרשת וכאילו לעשות 2 כניסות , אחת למודם והשניה באמצעות כבל רשת לראוטר אותו אעביר לקומה הראשונה. יש אפשרות כזו? ואו יש לכם הצעות אחרות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחרונה נדפק לי מתאם ה-USB של הרשת האלחוטית וקניתי חדש מדגם EDIMAX, משום מה הקליטה שהייתה במתאם הקודם (D-LINK), הייתה משמעותית טובה יותר מהקליטה במתאם החדש (קליטה נמוכה מאוד), בעבר שהיה לי מתאם של EDIMAX, הייתה לי בעיה דומה. האם יש דרך לתקן זאת מבחינת תוכנה או שפשוט המוצר עצמו דפוק (בהנחה שהוא לא מסוגל לקלוט את הרשת ממרחק של שני חדרים). הראוטר עצמו מוגדר ועובד בסדר גמור במחשב נייד ובפלייסטיישן 3, אבל במחשב עם המתאם של EDIMAX הקליטה נמוכה מאוד ולכן אני לא יודע מה לעשות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-