עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by okarmi,

שלום, לאחי יש ADSL בדירה והוא רוצה להוסיף נתב אלחוטי בשביל להפטר מהכבלים. הדירה בגודל של כ100 מ"ר - חמישה חדרים. אין לו דרישות מיוחדות מבחינת הנתב, לדעתי הוא גם לא משתף הרבה קבצים. אני לא יודע אם הדירה נחשבת גדולה או קטנה מבחינת איכות השידור בתוך הדירה. בקיצור, נתב פשוט שלא יעשה בעיות שידור בדירה יספיק לו. איזה נתב מומלץ לקנות בשבילו? האם זה משנה איזה מודם יש לו? תודה!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by c5123,

יש לי :ROTAL RTA 1025 יש למודם רשת אלחוטית אני רוצה להשתמש בזה כדי לחבר את המחשב הניד של אחי אבל אין לי כרטיס רשת ואני לא יודע איזה לקנות משהוא יכל להמליץ לי על כרטיס רשת שיעבוד אם המודם הזה תודה.

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by arnon,

שלום לרשת המקומית שלי אני מצליח ואני רואה את שאר המחשבים שלי שברשת המחשב מקבל IP מהנתב מוגדרים בו DNS כמו במחשבים אחרים מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by omri011,

אני כבר הרבה זמן לקוח של בזק בינלאומי, ומשנה שעברה גם בחבילת גיימר 3 מגה. אבל בזמן האחרון שמתי לב שפתאום הביטורנט שלי לא זז, ואתמול התחלתי לחקור קצת. קודם כל שהסתבר לי שבזק חונקת את המהירות של משתפי קבצים, אז הפעלתי הצפנה (העלה לי את המהירות מ15 במקסימום ל70), וגם גיליתי שהרבה התלוננו מאז אפריל על הקטע אצל בזק. בכתבה בYNET אמרו שבזק מעודדים אנשים לעבור לחבילת גיימר בשביל ניתוב יותר טוב בקטע הזה, אבל נשמע לי כמו בולשיט, כי המהירות שלי עדיין נדפקת ופעם בכמה זמן אני מתחבר מחדש ומשנה פורט אחרי שהמהירות שוב צונחת. אני הולך להתקשר ולשאול על הקטע הזה (מישהי אמרה שם שאחרי שהיא התקשרה היא שמה לב שהמהירות עלתה והניתוקים הפסיקו), אבל אני תוהה אם כדאי לעבור לספקית אחרת. אני לא חושב ש…

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  5. יש לי מחשב אחד נייד שמחובר לאינטרנט בכבלים של הוט (חיבור 100 מגה כביכול, אין לי קו טלפון בדירה) ומחשב נייד נוסף. שני המחשבים יכולים לקלוט רשתות אלחוטיות. מה אני צריך לעשות כדי להקים רשת אלחוטית? והאם צריך לקנות משהו?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  6. מכיוון שהורדות במטורט די זוחלות אצל הספקיות שלנו שמבטיחות לנו חבילות עד X MB ולא X MB אז אני מוריד קבצים ב HTTP כשאני צריך משהו מהר ומכיוון שאני קמצן מכדי לשלם עבור חשבון ב RAPIDSHARE אני עושה זה אתה זה בשיטה הישנה והטובה הורדה ניתוק התחברות הורדה וכן הלאה ... בשבוע האחרון שמתי לב למשהו חדש, מעכשיו נראה שאצל בזק בין לאומי ניתוק =/= קבלת IP חדש כמו שזה היה מאז ומעולם מעכשיו בשביל לקבל IP חדש צריך לרוב להתנתק להתחבר פעמים יש עוד מישהו שנתקל בזה ??

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  7. Started by dugi,

שלום לכולם, בתקופה זו אני מתכנן שדרוג לרשת הביתית שלי מכיוון שנכנסת לתמונה מערכת מדיה סנטר שאין אבל אין באפשרותי להשחיל כבל רשת חוטי וגלתי שהעברת קבצים ברשת הפנימית היא איטית להחריד רק 1MB/s מה שמשאיר אותי חסר סיכוי להעביר סרט מהמחשב הראשי למדיה סנטר בזמן סביר. קובץ מצורף ובו ארכיטקטורת הרשת. אשמח לקבל המלצות להאצת הרשת הביתית. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aracer,

שלום לכולם. אני ביום ראשון מתכוון לעבור מנטויזיון לבזק בין לאומי ומכיוון שאני מחובר בngn אני רוצה להצתרף לחבילת ה10mb שעולה 150 שקלים. עכשיו השאלה שלי היא למי שכבר משתמש בחבילה הזאת דרך בזק בין לאומי(בבקשה לא לענות מי ששבע מחבר שלדוד של אמא שלו יש) זה לא בדיוק שאלה אלה יותר אני רוצה לדעת איך ההתנסות איתה עד עכשיו. מהירות גלישה מהירות הורדה בהורדות ישירות\אימיול\ביטורנט, וכל מה שעולה לכם לראש. שבת שלום ותודהה רבה מראש, אלון!

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  9. Started by sarkise,

הבאתי מחשב של חבר הביתה, במקום המחשב הישן שלי (שבו האינטרנט התחבר יופי אגב.) פירמטתי אותו פעמיים (פעם אחת ויסטה ועכשיו לXP), ובשני מערכות ההפעלה המחשב לא הצליח להתחבר לסוויץ'. אני חייב לציין שמחשב נוסף מחובר לסוויץ', והוא כן מצליח להתחבר. ניסיתי לחבר את המחשב ישירות לראוטר ללא הסוויץ', והפלא פלא, כן עובד. רק כאשר אני מחבר אותו דרך הסוויץ' הוא לא מקבל דבר ולא חצי דבר. בדקתי, והמנורות של המודם לא דולקות כאשר אני מחבר את הכבל (משמע שאין שום אות כנראה), ואין מנורות שנדלקות על אותה יציאה בסוויץ'. עכשיו אני מדבר מהמחשב שכן מצליח להתחבר לסוויץ'. האם יש עוד הצעות ? הסוויץ' הוא של חברת EDIMAX בעל 8 פורטים.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by eli i,

בוקר טוב לכולם, אני חדש פה וחיפשתי נושא דומה אך לא מצאתי. קניתי אתמול סטרימר של BUFFALO LINKTHEATER PC-4 ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. יש לי את הסיסמא מהרשת האלחוטית אך הסטרימר לא מצליח להתחבר בהגדרות הנוכחיות. הראוטר הינו של TP-LINK WR542G ובמחשב XP-HOME. יש למישהו אולי רעיון? בתודה מראש אלי

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by aracer,

שלום לכולם. בגלל יציאתה של רשת הngn החדשה התחלתי לחשוב על המחירים וכמה שאני משלם לחודש היום לאחר שיחה עם נטויזיון נכנסתי לשוק וגם המוקדן, הסיבה הייתה שאמא שלי לא דיברה איתם שנים ולא היה עידכון קרוב ל4 שנים!! והשוק היה בגלל שגיליתי שאנחנו משלמים 110 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! כן מדהים ביותר ניראה לי זה שיא עולמי..וד"א זה המחיר לא כולל התשתית של בזק! שגם היא לא מעודכנן ואנחנו משלמים 70 שקלים לחודש אז אחרי חישוב זריר הבנתי שאנחנו משלמים 180 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! מטורף רציתי פשוט לרצוח מישהו איך הלכו אלפי שקלים(מדובר על כמה שנים שאנחנו משלמים את המחיר הזה!) טוב בקיצור אחרי כל החפירות אני צריך עזרה לשידרוג. אני לא צריך מהירות אני מסתדר נהדר עם 1.5. בנטויזיון הציעו ל…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  12. רק כדי להדגיש - אני לא עברתי ל-NGN, אבל המודם שלי ישן (alcatel speed touch home) ויש תיאוריה שהוא לא עובד טוב בתשתית. האם זה המקור לבעיות שהיו לי בחודשיים האחרונים? אני מקווה לרכז פה את המידע לתועלת כולם. בהחלט יתכן שיש עוד אנשים כמוני שלא יודעים על זה הרבה (כמובן שבזק לא אמרו לי שום דבר על עבודות התשתית שהם עשו בסביבה שלי). האם יש למישהו לינק, מידע רשמי או סיפור אישי שתורם לנושא? Xtract ו-adam12345, אתם יכולים לפרט בבקשה?

• 25 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by barhanin,

חברים שלום יש לי נתב של TPLINK באחת מהאפשריות שם ראיתי שניתן להגיע לנתב מרחוק השאלה שלי איך הנה תמונה של ההגדרה שלו.

• 8 תגובות
    • 11.2k צפיות
  14. Started by dugi,

שלום לכולם, מה האופציות העומדות לפני בכדי להזרים וידאו למדיה סנטר העומד בסלון? *אין אפשרות להוליך כבל רשת.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Polk,

רציתי לדעת איך אני מתפטר בדיוק מה- LOW ID באימיול ומקבל HIGH ID. איזה בדיוק פורטים צריך לפתוח, ואיך? יש לי חיבור 5 מגה של בזק, איפי דינמי, ומודם AZTECH DSL-600E. תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by aracer,

שלום לכולם. בגלל יציאתה של רשת הngn החדשה התחלתי לחשוב על המחירים וכמה שאני משלם לחודש היום לאחר שיחה עם נטויזיון נכנסתי לשוק וגם המוקדן, הסיבה הייתה שאמא שלי לא דיברה איתם שנים ולא היה עידכון קרוב ל4 שנים!! והשוק היה בגלל שגיליתי שאנחנו משלמים 110 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! כן מדהים ביותר ניראה לי זה שיא עולמי..וד"א זה המחיר לא כולל התשתית של בזק! שגם היא לא מעודכנן ואנחנו משלמים 70 שקלים לחודש אז אחרי חישוב זריר הבנתי שאנחנו משלמים 180 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! מטורף רציתי פשוט לרצוח מישהו איך הלכו אלפי שקלים(מדובר על כמה שנים שאנחנו משלמים את המחיר הזה!) טוב בקיצור אחרי כל החפירות אני צריך עזרה לשידרוג. אני לא צריך מהירות אני מסתדר נהדר עם 1.5. בנטויזיון הציעו ל…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by Erez360,

שלום לכולם בשבועות האחרונים אני מזהה בעיה בהורדות דרך האתר TL. פעם כל הורדה היתה מגיעה בשניות ל200 , לאחרונה הורדה של קבצים מלאי מקורות מהאתר מגיעה למהירות של 50... הספק שלי הוא אינטרנט זהב והתשתית של בזק-מישהו יודע על חסימה מסוימת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם. פגה לי ההתחייבות בקרוב לכבלים (כרגע על 3 מגה). התקשרתי לברר מה הם מציעים, וקיבלתי בתחילה 90 שקלים(!) בהתחייבות ל 14 חודשים, עם חודשיים חינם. ואח"כ 70 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה. עם סמייל יש לי התחייבות עד סוף השנה ב 45 שקל לחודש. השאלה שלי היא האם ידוע לכם על איזשהו מבצע(אולי בבזק-למרות שאין לי קו) לוקרטיבי יותר?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by yogev_23,

לרשת ביתית קטנה, כשהנתב הוא הASUS שבזק מספקים, אילו הגדרות הצפנה וסיסמה כדאי להפעיל? בקיצור, שהשכנים לא יוכלו להתחבר. תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. Started by Ancient1,

יש לי נטבוק (נייד) עם XP HOME ואני מעונין להתחבר איתו למחשבים של ויסטה ע"י רשת AD HOC וזה לא מצליח. נכון לעכשיו אני יוצר AD HOC בויסטה : XP HOME מראה מחובר וויסטה לא רואה שום דבר שמחובר

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by Cheif,

כמובטח, לסקירה שפורסמה לפני כשלושה שבועות על המודם/נתב משולב D-LINK DSL-2650U שבזק החלה לספק ללקוחות ה-ADSL שלה, נוסף פרק הדן בביצועים הקווים והאלחוטיים של הנתב, בטווח הפעולה שלו ויכולת העמידה שלו בעומסים. LINK ישיר לפרק הביצועים -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm#PERF. LINK למדריך כולו -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm

• 1 תגובה
    • 7.4k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

בכל הטורנטים, הורדות והעלאות מטורנט ליץ' - דיווח אחד יחיד ומיוחד. צבע אדום לו ובקול תרועה מכריז: סטטוס השרת, אופליין טיימד אאוט!

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. קניתי מדפסת WIRELESS איך אני מגדיר למחשב הרחוק שיזהה את המדפסת(WIN XP)

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום לכולם, לפני שאני מתחיל אני רוצה לומר כי כל מה שאני שואל כאן זה במטרה אחת, והיא - ללמוד. אין בכוונתי להשתמש בזה למעשים זדוניים האסורים על פי חוק. אני לא מזמן שאלתי כאן לגבי אבטחת רשתות אלחוטיות. אנשים הועילו בטובם להסביר לי על ההצפנות הידועות, ואיך אפשר לפרוץ אותם. במשך שלושה שבועות ישבתי ולמדתי אודות AIRCRACK SUITE, איך משתמשים בה, איך היא עובדת וכו'. עם הזמן כל הנושא הזה העביר אותי לתת נושאים הקשורים לכל ההתקנים האלחוטיים. עכשיו השאלה שלי היא כזו, כשאני משתמש ב AIRODUMP, ומופיע לי התקן אלחוטי בחלק התחתון של המסך, מופיעות לי שתי כתובות, האחת הכתובת של ה AP והשניה הכתובת של ה STATION. הנושא הזה סיקרן אותי, וחשבתי לעצמי נניח ואני מעמיד בחדר שלי מחשב נייד נוסף, ההתקן הא…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by Nirer,

שלום, דבר ראשון, לא אין לי את חבילת הגיימרים. קצת על הרשת: יש לי 5 MB אינטרנט, נטוויז'יון תשתית הוט. יש לנו ראוטר... 3 מחשבים מחוברים. גם כשהמחשבים האחרים בכלל כבויים הPING שלי במשחקים מאוד גבוה... מה עליי לעשות? -פתחתי פורטים -אין לי FIREWALL מה עליי לעשות בכדי לשפר את המצב? תודה!

• 6 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.