עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. יש לי בבית שני מחשבים. אחד נמצא יחסית די רחוק מהשני. ליד אחד מהם יש נק' אינטרנט ונתב Level One WBR3406TX(בעבר ניסיתי לחבר מחשב שני עם כרטיס אלחוטי, אך זה רחוק מדי). אז חשבתי על רעיון לחבא שני מחשבים עם כבל רשת. השאלה איך עושים זאת? האם פשוט לחבר את הכבל של המחשב השני לנתב מאחרוה,שם כרגע מחובר כבל רשת של המחשב הראשון ויש עוד 3 כניסות פנויות. השאלה האם כאשר אני יחבר את המחשב השני לנתב Level One WBR3406TX אזי אני יוכל להגדיר רשת ביתית עם אינטרנט.? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yeche,

שלום, רכשתי ראוטר של Belkin מסוג N+ ואני מנסה לחבר אותו. אני מנוי של נטויזן עם תשתית של HOT - מודם מסוג Thomson כשאני מבצע איתחול להגדרות יצרן הראוטר מקבל כתובת IP מהמודם 172.29.63.0 אולם כאשר אני מנסה להגדיר חיבור מסוג PPTP או L2TP הוא מאבד קשר עם המודם לחלוטין מישהוא הצליח לחבר ראוטר כזה לתשתית? הראוטר הקודם שלי 3COM עובד ללא בעיה ב PPTP אשמח לכול עזרה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם. ברשותי ראוטר של level one דגם 3406tx ואני לא מרוצה ממנו. היו לי בעיות עם כרטיסי רשת שמאבדים קשר איתו + הפלאפון שלי, iphone, לא מוכן להתחבר אליו כמו שצריך והוא מאבד קשר אחרי כמה שניות. (הבעיה לא בפלאפון כי זה קורה עם כל iphone ברשת הזאת) אני בכבלים בחיבור l2tp עכשיו מה שחשוב לי זה שיהיה אפשר להגדיר אותו מעולה למשחקים ולהורדות שלא יהיו בעיות כי אני משחק הרבה ברשת של ה xbox. התקציב הוא 400 שקלים. אם כדאי להשקיע יותר סבבה, אם כדאי להשקיע פחות אז גם כן. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by litmanovitziv,

שלום, חברים ! יש ברשותי מדפסת HP PSC 2410 עם חיבור USB . האם אפשר לחבר לה מתאם USB ל - ERHERNET . הנה דוגמא למתאם כזה - USB 2.0 to LAN Adapter http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 תודה, זיו !

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by a1a1a1a,

הבית שלי בעל 2 קומות והרשת מאד מסובכת ולא עובדת טוב, חלק מהמחשבים מחוברים ברשת אלחוטית וחלק לא מכל מיני סיבות: 1. יש בעיה להעביר רשת חוטית לחלק מהמקומות בבית (אין מקום) 2. המודם נמצא בממ"ד כי זו האפשרות היחידה (ולכן אין קליטה טובה לשאר הבית) המחשבים לא מתואמים ביניהם ברשת, אי אפשר להעביר ביניהם קבצים, יש רק אינטרט אני מחליף את המחשב שלי (מחשב מס' 3) וקניתי מחשב HTPC לסלון ובניתי ממחשב ישן סרבר לגיבוי, ולכן החלטתי שאני רוצה לסדר את הרשת אחת ולתמיד. אני רוצה שכל המחשבים יוכלו להעביר ביניהם קבצים ולשתף מדפסות, אבל אני לא יכול להחליף מערכות הפעלה במחשב 1 ו-2 (העבודה דורשת XP) אין לי בעיה להשקיע כסף העיקר שזה יעבוד. מאד מעריך אם מישהו יצליח לעזור לי [attachment deleted by admi…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dolev16,

שלום, האתר הזה-www.offernissim1.net/vb/index.php לא עולה לי כבר כמה ימים ובמחשבים אחרים הוא עובד מה עליי לעשות?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by bronco,

אני זקוק לאקסס פוינט איזה חברה מומלצת לעניין? ראיתי בחנויות את ה ADMAX אבל לא התרשמתי שהוא איכותי ומקצועי מה מומלץ לרכוש שיהיה יציב ואיכותי תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, אני זקוק לנתב שיתמוך בעבודה בקצב העברה מהיר בתוך הרשת הפנימית שלי (כרגע בין 2 מחשבים). הסיבה שאני זקוק לכך היא שאני מתעסק עם תוכנות תלת מימד, והרינדורים (הסבר כללי: הוצאת ההדמיות שלי מהתלת לצורה של תמונה) נעשים בתמיכה של מחשב נוסף. הרנדר נעשה במחשב, אבל העברת הנתונים נעשית ברשת. בנוסף, הראוטר אמור לסייע גם בהתחברות לאינטרנט חוטי ואלחוטי. אשמח להמלצה. תודה, נפתלי.

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  9. טוב השאלה שלי היא כזאת אם לספק יש כמות תעבורה מוגבלת לחו"ל האם בארץ התעבורה לא מוגבלת ? או שיש גם הגבלות בתוך הארץ תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by yoavbd123,

יש לי את הראוטר הבא : Check Point ZoneAlarm Z100G ניסיתי להכנס ל GATEWAY אבל אני צריך סיסמה ואני לא יודע אותה... ניסיתי ADMIN admin וכל מני כאלה... לא ממש עזר... אני יודע שאפשר לשאול בתמיכה טכנית, אבל קיוויתי שאולי מישהו יודע את ה DEFAULT או משהו כזה, כדי שאוכל לעשות זאת מהר יותר... תודה, יואב

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני כרגע מחובר ל012. ואני רוצה לשדרג את המהירות שלי אז חשבתי אולי שאם כדאי אני גם ישנה ספקית... חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר עדכני. למישהו יש המלצה לספקית מסויימת? ל012 יש עכשיו את המבצע הזה שאם משדרגים לדוגמא למהירות 5 מגה אז היא משדרגת את המהירות ל 10 מגה במחיר של 5 מגה. הבעיה ששמעתי הרבה דברים לא טובים על 012. וגם הרבה דברים לא טובים על נטוויז'ן. וגם על בזק לא חסר. בקיצור. מי יוכל לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  12. שמתי לב שהאופציה הנ"ל מסומנת בראוטר, ולא הצלחתי להבין את המשמעות שלה. מישהו יכול להסביר בבקשה? האפשרות השנייה היא Full Cone NAT, לסמן אותה או להשאיר כמו שקיים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. כרגע אני ב 012 והוט בגלל חסימת טורנטים אני רוצה לעבור לאורנג' כי מזמן קראתי שהם לא חוסמים כלום. אז השאלה שלי האם הם עדיין לא חוסמים כלום או שכדאי לעבור לחברה אחרת בכלל תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Bluebird,

שלום לכולם ברשותי הרכיבים הבאים 5 - מחשבים, מהם 4 עם כרטיסי רשת GigabitE מודם אלקטל משודרג לראוטר סוויץ' 10/100/1000 של אדימקס יש לי כבר מספר שנים רשת חוטית בין המחשבים ולא היתה בעיה בגישה בין אחד לשני ובהעברת קבצים וכו' לאחרונה לאור שדרוג של שני מחשבים אין גישה בין המחשבים, כאשר מנסים לגשת ממחשב חדש יותר עם כרטיס רשת איכותי יותר מסוג GigabitE לא ניתן להגיע החוצה לרשת המחשבים תחת "מיקומי הרשת שלי" עשיתי פינג בין המחשבים ולא מצאתי קשר בין סוג המחשב לאם הוא מקבל פינג מאחר, יש לי מחשב אחד בבית שיכול איכשהו (אין לי מושג איך) להתחבר לכולם ולקחת מהם קבצים וכו' מאידך השאר לא יכולים "לצאת החוצה" המחשבים מסודרים 10.0.0.X וכו' אשמח לטיפים, די מיואש תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dudisrea1,

חברה יש לי שאלה קטנה שאני מכווה שתוכלו לעזור לי בה, כי בבסיס שלי אנחנו לא מצליחים להבין מה בדיוק הדבר הזה אומר... הכבל 100Base-TX - אומר דבר כזה, 100 - קצב תעבורת המידע במגהביט\שנייה , Base - סוג תעבורת המידע Basebabd/Broadband, האות T - Twiested Pairs - השיטה בה הכבל עובד שבו כל זוג גידים הוא שזור, כדי למנוע ניחות. מישו יכול להגיד לי מה זה הX ? חלק אומרים לי שזה קיצור לFull Duplex אבל הכבל 10Base-T גם הוא תומך בFD. חלק אומרים לי שזה מס' המטרים, אבל לכל כבל יש את האורך שלו. חלק אומרים לי שזה בא מלשון ה Tx - Transmitted אבל למה ? בקיצור המון סיבות ואף אחד לא בטוח במה שהוא אומר. בבקשה אני צריך תשובה דחופה!! תודה לעוזרים! שאלה נוספת האם Cat-5 בעל התקן 10Base-T יכול לתמוך בתע…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  16. Started by lol_minbet,

אין בשום מקום, מחפש את הגרסה הכי עדכנית תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. יש לי רשת ביתית שמחוברת ל HUB ברשת יש 2 מחשבים. אחד המחשבים פועל מצויין בלי בעיות בלי כלום פשוט פועל חלק במחשב השני יש בעיה דיי מוזרה המחשב מצליח לזהות תאינטרנט והוא מתחבר רק לאי סי קיו ושאני בא להיכנס לאינטרנט הוא רושם לי את הדבר הבא ניסתי להסיר תדריברים של הכרטיס רשת ולהתקין שוב אך ללא הצלחה ניסתי לשנות מיקום של הבל רשת ב HUB גם ללא הצלחה אני כבר לא יודע מה לעשות... ניסתי אפילו לעשות ריפר להתחברות לרשת אבל גם לא מצליח לפתור בעיה מדובר בכרטיס רשת realtek gbe & fe etherbet pci-e nic מובנה על לוח אם של אסוס מערכת של WIN XP. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by giggsy11,

שלום, לי יש בבית שני מחשבים, לאחד מחובר הראוטר, והשני(המחשב האישי שלי) מחובר לכרטיס רשת(יש לי אינטרנט אלחוטי בבית). בכל מקרה, פירמטתי את המחשב לו מחובר כרטיס רשת. הכל עבר חלק' ההתקנה של הווינדוס(xp) והדרייברים. אבל כשאני נכנס ל"מנהל ההתקנים" יש סימן שאלה על הethernet controller, אין לי שמץ למה זה קורה, חבר שלי התקין לי את כל הדרייברים על המחשב, איך אני יכול לדעת איזה מבין הדיסקים הוא דיסק שמכיל דרייברים לכרטיס רשת? יש לי שני דיסקים של msi ועוד כמה דיסקים שבבירור לא קשורים לכרטיס רשת. מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  19. שלום אני רוצה לדעת האם אפשר להגדיר בתור מערכות ההפעלה דרך ראוטר שליטה מרחוק ללא יציאה לאינטרנט? כלומר ככה לפחות אני רוצה שזה יעבוד. מחשב ראשי עם מערכת שרת 2003 שיש לו שליטה מרחוק יתפעל דרך הרשת מחשב HTPC למוזיקה בחיבור אלחוטי המחשב של 2003 יחובר לנתב בחיבור חוטי רגיל וה HTPC בחיבור אלחוטי עם כרטיס משלו.ידוע לי שאפשר להתחבר לתוכנת LOGMEIN אבל אני לא רוצה לצאת לאינטרנט אלה רשת פנימית בין שני המחשבים. כיצד מגדירים את זה?? יש משהו שצריך להגדיר בשרת 2003?? וב HTPC עצמו? תודה על הסיוע. חשוב לציין שהתכנון הוא שהHTPC יהיה ללא מסך והשליטה תיהיה לגמרי מה 2003.

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. שילוב אינטרנט מספק רגיל עם אינטאנט סלולרי להגברת המהירות האם אפשרי ? האינטרנט הסלולרי באמצעות חיבור בלוטות, והאינטרנט הרגיל בחיבור wi fi לראוטר.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by Harbi,

שלום לכולם, הקדמה: התקנתי לאחרונה WIN 7 ולאחר שלא הצלחתי למצוא דרייברים מסויימים פתחתי את החוברת של הלוח אם ונתקלתי במושג חדש שלא הכרתי, Teaming אז שאלתי היא, מה זו האופציה המוזרה הזאת שיש לי בלוח אם? ממה שהבנתי אפשר לחבר 2 חיבורים ל 2 כ.רשת שונים ובכך להרחיב את רוחב הפס האם הבנתי נכון? לצערי לי מצאתי מידע ברור ומובן בגוגל... תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by darkspell,

יש לי 2 מחשבים נייחים PC ולפטופ Studio 1537 של Dell, המחשבים הנייחים עובדים על XP והנייד על Vista 64, הראוטר הוא דגם WRT54G של Linksys. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר עם הלפטופ לרשת האלחוטית אני מקבל קישוריות Local Only בלבד, לא משנה מה אני מנסה לעשות, המחשב הנייח השני מתחבר לרשת בקלות ובלי בעיות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בכרטיס רשת של הלפטופ, אבל בבדיקת מעבדה נאמר לי שכל החומרה תקינה והבעיה היא איפשהו במערכת ההפעלה. הגעתי הבייתה, פירמטתי, התקנתי הכל מחדש, ואכן הלפטופ התחבר לרשת, והנה יום-יומיים אח"כ הבעיה חוזרת על עצמה למרות שלא שיניתי כ-ל-ו-ם בהגדרות משני הצדדים. גם אתמול הייתה לי בעיה דומה בבית של חברה שלי, שאצלה גם ראוטר של Linksys אבל מדגם WRT54GL אך הבעיה נפתרה אחרי…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  23. קנינו היום נתב חדש. אנחנו מבקשים לתת לו סיסמה כדי שרק בני הבית (ולא השכנים) יגלשו. הגענו ל-Network Authentication. מה בוחרים? ניסינו WPA2. נפתחו אפשרויות רבות שאיננו יודעים מה לכתוב בהם ואיפה מכניסים את מילת הקוד. למותר לציין שזה לא מוסבר בחוברת של בזק והמענה האנושי שם שבר אותנו אחרי 40 דקות המתנה על הקו. תודה וסליחה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by GW,

קניתי מחשב חדש ועם הכרטיס שהביאו לי הוא לא מזהה את הרשת, משמע הוא לא טוב. אני צריך המלצה על כרטיס רשת אלחוטי, תודה מראש

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by alex15,

הוא עבד בסדר עד עכשיו . בשבוע הזה היו כל מיני ניתוקים . כל יום הוא מתנתק .אני חייב לעשות לו ריסטרט אחרת אין אינטרנט . אני חושב שיש משהו בהגדרות שלא מכון כמו שצריך אבל באמת בשבוע הזה הוא השתגע כל יום אני צריך לעשות לו ריסטרט . זה מכעיס אותי ומרגיז כל פעם לעשות ריסטרט .

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים