עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rotemit,

שלום. הגדרתי ראוטר של TRENDNET לשני מחשבים. על מחשב אחד הוא עובד יופי ועל המחשב השני ה-wireless עושה בעיות מאז הגדרת הראוטר. מדובר במחשב ASUS F82Q. ה-wireless עבד בסדר גמור לפני זה ועכשיו ברגע שהמחשב נכנס למצב של "שינה" ה-wireless מתנתק ולא מתחבר עד שאני לא נכנסת ל-HARDWARE MANEGER ועושה לו "הסרה" ואז "התקנה". האם הבעיה היא ב-wireless? בהגדרות? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by קיפוד,

היי אני מעוניין לקנות נתב עם USB על מנת לחבר את המדפסת שלי ודיסק חיצוני בתקציב של עד 300 שקל המון תודה

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by EyEOnE,

שלום לחברי הפורום, מעוניין חודש הבא לקנות נייד לעצמי, יש בבית גם מחשב נייח. מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשבים לאינטרנט ככה שאפשר יהיה לגלוש משניהם בבת אחת מבלי שאחד יפריע לשני יתר על המידה. השאיפה שהנייח יהיה מחובר קבוע ל-eMule. אם זה חשוב התשתית בבית היא של כבלים. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by danny081,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה קטנה יש לי פס3. מה אני צריך לעשות בשביל להוריד סרטים מהחנות האמריקאית היא מזהה שאני מישראל. ואם אפשר גם איך לעשות את זה תודה לכם

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  5. אני מניח שרובכם יודעים שהיום הוכרזה באופן רישמי מערכת ההפעלה Windows 7. אני משתמש במערכת ההפעלה הזו כבר כמה שבועות על המחשב הראשי שלי והאמת היא שיש לי רק מילים טובות להגיד עליה. כפי שכתבתי כבר לפני כמה שבועות בשרשור אחר בנושא, WIndows 7 היא מחליפה ראויה ל-XP ולדעתי כל אחד מאיתנו צריך לשקול בחיוב את המעבר למערכת הזו. ב-Windows 7 יש הרבה חידושים ושיפורים, וגם בתחום העיסוק של הפורום יש חדשות. אתם מוזמים לקרוא עליהן במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by koboc9,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן. אני רוצה לנעול מספר אתרים ברשת, כייצד אני יכול לעשות זאת? אחי יושב ורואה סרטים מהבוקר עד הלילה במחשב באתרים כמו מגה וידאו וכדומה. האם ניתן להגביל את משך הצפיה או לבטל אותה לחלוטין? תודה.

7. Started by XMB,

אהלן, אני מתגורר בחו"ל ויש לנו כאן מודם משולב נתב של חברת הכבלים המקומית (Verizon) מדגם UltraLine Series 3 Model 9100OEM - כנראה משהו לא מוכר. בכל מקרה, יש לי בעיית קליטה בבית (בית של 2 קומות). יש ברשותי עוד ראוטר של לינקסיס מדגם דיי ישן :linksys befw11s4 V2.0 רציתי לשאול האם אפשר לקנפג אותו שיהיה ריפיטר אלחוטי (MAC TO MAC) או משהו בסיגנון ולא עם כבל או האם בכלל הוא יכול לשמש כריפטר/AP? אם לא, האם הדגם ה"חדש" יחסית של Linksys WRT54GL עם תוכנה צד ג' (נגיד DD-WRT זה מה שהיה לי בארץ לפחות) תעשה את העבודה ואוכל לקנפג אותו כ AP אלחוטי? האם כדאי לרכוש את הדגם המחליף החדש יותר ? או אולי בכלל פרוטוקול N או שזה מיותר ? (יש לי כרטיסי רשת תומכים ב N בכל הבית). תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Neus,

אז ככה חברים, ברצוני לגלות מה היא סיסמאת הWEP של הרשת הביתית שלי(שכחתי אותה, או שבכלל אף פעם לא ידעתי אותה, משום שלא אני הגדרתי אותה ) ועל מנת להיכנס לממשק אני מקליד את הכתובת הבאה 192.168.2.1 ואז admin 1234 ושום דבר לא קורה, הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא עוד פעם :s05:.. אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה המטרידה הזאת

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by ajl,

הראוטר שלי (Linksys WRT54G) שבק, ראיתי שלכבלים יש מודם + נתב במכשיר אחד, חשבתי שבמקום לרכוש אחד חדש אפשר יהיה לקחת מהכבלים נתב ומודם ביחידה אחת, מישהו התנסה?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by amitaiz,

יש לי שני נתבים של COMPEX NP27G ואני רוצה לשרשר אותם. הגעתי להגדרה של הWDS בממשק של התנב ומשם אני לא מצליח להמשיך. לשני הנתבים צריכה להיות אותה כתובת IP או שזה לא משנה? ראיתי שאני צריך להכנית את ה"מייק אדרס", השאלה אם לכל נתב לתת את הכתובת של השני או רק לאחד מהם? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by FinaLMakeRr,

אוקיי... אני מחובר לאינטרנט בכבלים עם ספקית בזק בינלאומי. 5M / 512 U מודם = Thomson כרטיס רשת = VIA Networking Velocity Family Giga-bit Ethernet Adapter זה נראה כאילו אני מתחבר לאינטרנט ללא חייגן, ואף פעם לא הגדרתי את המודם שלי או משהו אני לא יודע אפילו איך להיכנס אליו. אז השאלה היא כזאת: איך אני מתחבר לאינטרנט לבד? ללא אפשרות לנתק וזה יודע לבד מה השם משתמש שלי והסיסמא וכו'... כאשר לא הגדרתי את זה אפילו? זה מאוד מוזר ואני לא יודע עם זה מחובר בחבילה שלי ב-ISP. כמו שרשום למעלה וזה חבילת גיימר. גם החייגן מתחבר לי עם אני משתמש בו אבל מי יודע עם זה שונה במשהו? אני קצת לא מבין תבעיה בעצמי אז קשה לי להסביר, מצטער, אם יהיו תגובות ושאלות אולי אני יוכל להבין קצת ולתת עוד מידע על ה…

12. ניסיתי לחבר רשת עם מחשב שרת ושני מחשבי לקוח שיחוברו אליו דרך נתב (של 3COM אם זה עוזר) השתמשתי במדריך שבאתר לICS התנתקתי מהאינטרנט, שיניתי את ההגדרות של החייגן שלי (אני מנוי ב012 בכבלים), וכשניסיתי להתחבר מחדש, החייגן של 012 יצר חיבור חדש, אחר, או שפשוט שינה את ההגדרות של החייגן להגדרת ברירת המחדל שלו מה אני אמור לעשות כדי לגרום לזה לעבוד?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by WildFire,

הנתב הוא של edimax מדגם 6204Wg. כאשר אני מנסה לפתוח פורטים, אני מקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. ואני משתמש בכתובת הIP שלי, בדקתי בIPCONFIG ובwhatismyip.com הצלחתי לפתוח עם איזה IP אחר שמצאתי אי שם בנבכי הגדרות הראוטר וזה עבד, אבל הutorrent עדיין מראה שהפורטים סגורים. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  14. אני לא מצליח להתחבר לשום שרת או ל KAD. הורדתי גירסה אחרת של אימיול ועידכנתי את ה SERVER.MET - עדיין לא עזר ואני מקבל TIME OUT ולא מצליח להתחבר לשרתים.. ה NOD 32 כבוי, כנ"ל הפיירוול של XP. עריכה: שכחתי להוסיף שניסיתי להחליף IP ולא עזר. כמו כן המחשב לא מחובר ברשת לעוד מחשבים. מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 עם כל העידכונים האחרונים. עדכון: נכנסתי עכשיו להגדרות של האימיול ולחצתי על הכפתור TEST PORTS בדיקת ה TCP הראתה V אבל הUDP הראתה X אין לי פיירוול, אין ראוטר, אנטי וירוס כבוי ואין מה שיכול למנוע ממני מלהתחבר, חוץ מהעילגים ב-012. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Yehudaa,

http://www.intel.com/network/connectivity/products/wireless/wireless_n/overview.htm האם הוא יתמוך במלואו בתקן n ? ובכלל האם הוא כרטיס טוב , תודה לעונים .

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  16. שלום יש לי בעיה בחיבור של מחשב ברשת ביתית. יש לי מודם כבלים Thomson בחיבור קבוע שמחובר ל-switch. מחשב אחד שמחובר ל-switch ב-DHCP מקבל IP מהמודם, יש לו גישה לאינטרנט והכל ועובד (יש פינג למודם). מחשב שני עם אותו קינפוג אמנם מקבל IP אך מודיע על בעית תקשורת (חיבוריות) ואין פינג למודם או למחשב השני. קניתי כרטיס רשת חדש, והורדתי את ה-firewall אך אין שום שינוי. אשמח לעזרתכם נ.ב. ליתר ביטחון גם חיברתי אותו בעזרת הכבל רשת של המחשב השני (1.5 מטר) לאותו פורט ב-switch שעובד.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  17. א' בקשר לתקציב, נגיד יש משהו ב500 שיספיק אל תתנו בכוונה ב600, אני לא זורק לכל הכייונים כסף, באותה מידה, אם יש סיכון שראוטר ב600 לא יקלוט כמו שצריך, תחרגו כתאוות נפשכם. ב' אני יכול להגיד לכם שהבית שלי בעייתי מאוד, הראוטר הזה לא קלט אחרי מרחק של 5 מטר ככה: http://skypc.co.il/pl_product~AR-7064SG~23~0.htm (רק לפי התמונה לא בדקתי דגם). תודה רבה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by db9,

מעוניין לקנות לראוטר אלחוטי (לצורך חיבור מחשב כף יד) המחשבים הנייחים יהיו מחוברים עם כבלים לראוטר האלחוט לצורך חיבור המחשב כף יד בלבד ואיתו תבוצע גלישה באינטרנט ושיחות ב SKYPE לא תיהיה העברת נתונים באלחוט כמו למחשב נייח הראוטר ישב במרכז הבית. והבית עצמו קומה אחת 4 חדרים (לא גדול) תודה וסופ"ש נעים :s05:

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  19. שלום! ברשותי נתב של D-LINK מדגם DI-604 וKIS 7.0. לאחרונה שמתי לב שכל תוכנות שיתוף הקבצים שיש לי (מספר תוכנות המבוססות על BITORRENT, EMULE וכו') אינן עובדות. עבדתי לפי המדריך המצורף אך עדיין התוכנות לא מתחברות לרשת. http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DI-604/Utorrent.htm יש למישהו עצה ודרך לעזור? תודה!

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, שאלה בנוגע לאימייל יש ברשותי דומיין ואיחסון ואני מתלבט בין שני דברים ואשמח לעזרה. אני יכול להגדיר מספר כתובות אימייל דרך ההוסטינג, השאלה היא, גוגל מספקים שירות דומה, בחינם, ומאפשרים לך ליצור מספר כתובות מייל עם אליאס של שם הדומיין. השיקול המרכזי שלי הוא שמחר יתכן ואעבור חברת איחסון ואצטרך להעביר את כל כתובות המייל + אאבד את המיילים שצברתי עד כה, לעומת זאת בגימייל הדבר ישאר קבוע כל עוד הדומיין ברשותי. אשמח לדעות בנושא. תודה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by summer69,

מאז שהתחברתי לאינטרנט (בערך 7-8 חודשים) אני למצליח להתחבר לשרתי FTP, כשאני סורק שרתי משחקים (גם בxfire וגם דרך המשחק עצמו) זה מציג לי פינגים של 300 לפחות, אפילו בארץ(כשאני מתחבר למשחק הוא מראה את הפינג האמיתי...) חייגן איטי, וגם קורה לי ששעות רצופות האינטרנט לא זז..... ולא, אימיול לא פועל ;D זה דיל של 90 ש"ח ביחד ל015 ולHOT. למישהו יש גם ניסיון עם הבעיות האלה? (אגב, עד עכשיו זה לא הסתדר)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי שניה מחשבים שמחוברים לראוטר AR7024 של אדימקס ואני רוצה לחלק את הרוחב פס בנהים כרצוני? האם אני יכול לעשות את זה וכיצד? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי מתאם אלחוטי של הראוטר, וכשתמיד חיברתי אותו למחשב השני שלי הוא עבד, ועכשיו כשאני מחבר אותו אז יש לי מסך כחול שבו יש את השגיאה הבאה: 0x000000B8 מה לעשות?? ניסיתי למחוק את ההתקן אבל עדיין זה ככה...

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחר את ה Linksys WRT54GL, ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. אם אני מעדכן את הראוטר מה ייצא לי מזה והאם זה מסיר את האחריות?? 2. אם הוא מתנתק מהחשמל ההגדרות מתאפסות?? 3. יש לו הרבה ניתוקים?? 4. איזה כבל לקנות שהוא מהיר יותר מהשאר לחיבור המחשבים אליו? 5. הוא ניתן לבטל את שידור האלחוט שלו?? 6. איך הוא בסך הכל מבחינת ביצועים?? האם הוא מאט את האינטרנט כמו ה D-LINK DI-524 שהיה לי? או שהוא עובד חלק?? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  25. נסיתי את 192.168.0.1 עבור הנתב, כתובת שכל הזמן עבדה לי ופתאום חדלה לעבוד בעיה דומה כשאני מנסה להתחבר לתכנת ניהול המודם בכתובת 192.168.100.1 גם לא עובד

• 4 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.