עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני כרגע לקוח של 012 ובסוף החודש נגמרת לי ההתחייבות.. קיבלתי שתי הצעות מחיר ואני לא יודע לאן ללכת ההצעות הן כאלה: הוט 90 ש"ח ספקים: הורדה 3 העלאה 278 012 - 52 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. 014 - 69.90 ש"ח ללא התחייבות. לאן לדעתכם עדיף לי להתחבר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by eitanhu,

שלום לכולם, יש לי ראוטר אדימקס 6524N. לאחרונה הפעלתי את התוכנה inssider בנייד שלי וזו מצאה כי ה rssi שמתקבל מהראוטר שלי גבוה בצורה משמעותית (40-) מה rssi של יתר הרשתות שתוכנה זו גילתה (בסביובת ה 80-). החלפתי ערוצים, פניתי לתמיכה של אדימקס אך דבר לא עזר. מדוע אני מקבל rssi כל כך גבוה ואיך אני יכול להקטין אותו? בתודה מראש איתן

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שלום,אני מחפש ראווטר לטווח קצר(חדר סמוך),אבל אני מחפש ראווטר שיהיה יציב. כרגע אני עם אדימקס די ישן שמתנתק לי לפחות 10 פעמים ביום(באמת). התקציב הוא 150-200 עדיף כמה שפחות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tidan,

שלום! יש לי בעיה שאני נכנס לאתרים ולא נפתחים כל התמונות ובמקומם מופיעים איקסים איך אני פותר את הבעיה הזאת? :-\

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  5. שלום השאלה שלי כזאת: איך הספקית טריפל סי בקשר לפינגים ? ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספקית אינטרנט עם פינגים נמוכים למשחקי רשת. דרך אגב אני לא מוריד כבד תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. איך אני קובע IP קבוע מהראוטר, מבלי לשים IP סטאטי לכרטיס רשת שלי כמו באדימקסים למינהם? יש לי ראוטר של לינקסיס WRT54G. משהו יכול לתת לי הסבר מלא לאיך עושים זאת והאם ניתן?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yossi,

יש לי שרת עם Windows 2000 Professional. האם כדאי להחליף את מערכת ההפעלה ל-Linux? מה אני ירויח? וכו' השרת הינו שרת קבצים והדפסה לרשת בת ארבעה משתמשים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. היום הסתכלתי במחירון ומצאתי שפתאום המהירות שליחה היא לא 128kbps, מה נסגר עם זה, אני אמור לבקש את זה או שזה ככה אוטומטית? מצורף קישור http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=341〈=he

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  9. שלום אני כרגע לומד קורס MCITP אשצח אם אקבל את עזרתכם: עלי ליצור לכל משתמש תיקית בית נפרדת תוך שימות בקוד \\10.10.10.1\home folder\%username% עלי להכניס את זה בתוך הגדרה שמשום מה איני מוצא אותה בגרופ פוליסי מישהו מכיר את ההגדרה הזו?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום יש לי ראוטר של בזק (PRIVATE BOX) שנמצא בחדר ובינו לבין החדר של המחשב מפריד חדר אמבטיה , הקליטה למחשב נעשית באמצעות סטיק של TP LINK והקליטה לא משהו ויש ניתוקים איזה אפשרויות יש בפני כדי להגביר את הקליטה?בחדר של המחשב אין שקע טלפון אלא רק שקע חשמל (הבית הוא תלת פאזי) זה יכול לעזור? http://group-e.buy2.co.il/group-e/DailyDeal/Offer/a6e42b6d-ff1e-4dd5-8bfd-20238987c7d3?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=Group-e_11_01_2014-stars תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכולם, בשעה טובה התחברתי לסיב האופטי של בזק והכל סבבה ותקין אבל כמו שכולכם כמובן יודעים, הציוד של בזק הוא לא שיא השלמות, בקיצור... ההתלבטות שלי היא כזאת. יש לי אינטרנט סיבים של 2.5G שכמובן מחובר עם הנתב של הBEFIBER ואת הMESH שלו שמחובר עם כבל רשת דרך הקיר מהסלון לתוך החדר הפנימי ששם יושב הראוטר עצמו ואחד המחשבים בבית. מאחר וכמובן שהראוטר של בזק הוא כמו שציינתי ראוטר שאם אפשר להחליף אותו זה רצוי ואפילו מומלץ, חשבתי לקנות ראוטר פרטי עוד מראש, לפני שבזק הגיעו להשחיל לבית שלי את הסיב האופטי, בכל אופן, הבעיה היא כזאת, בשביל להשתמש בראוטר פרטי משלי אני הבנתי שאני צריך א'- את מתאם ה-SFP (שלמעשה כבר יש לי אחד כזה שנקנה דרך בזק) ואני צריך …

12. המצב הוא כזה : יש לי כבר כבל בין החדר שלי למחשב השני שמחובר ברשת ע"י כבל אבל מוצלב ! הבעיה פה שזה נבנה שם שהכבל בעצם חלק מהקיר הראוטר EDIMAX 6104 יקבל את המוצלב הזה של 10 מטר ? או שאני צריך רגיל ? עכשיו מה לגבי האי מיול שמחברים ראוטר חדש ? יש בעיות ? הורדת מהירות ? כי אני זוכר ששמתי איזסה פא'צ של ווינדוס שלא תהיה לי הגבלת ה 50 הזה שמייקרוסופט שמה . ? 10X

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by Danny444,

שלום פורום HWZONE. ברצוני לרכוש את המוצר הזה:http://www.e-mor.co.il/Product.asp?productid=344 אבל יש לי כמה שאלות: 1. האם הדבר הזה יציב? כלומר, האם יהיו לי אילושהם ניתוקים? 2. האם הדבר מכביד על רשת החשמל? למשל, במקרה ואני אעביר קבצים גדולים וכו'... 3. עד לאיזו מהירות אינטרנט הוא תומך? אני אוכל גם לגלוש במהירות של 10 MB/S ? תודה.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  14. Started by mor_shalev,

יש לי שני פסי קרונה כאלה בחדר (תמונה: http://img128.imageshack.us/my.php?image=27012009461pq8.jpg כנראה שחיברו לשם פעם טלפון או משו ואני רוצה לחבר לזה עכשיו שוב פעם טלפון באופן עצמאי איך אני עושה את זה? יש שם מיליון חוטים!! תודה..

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. שלום חברים, ברשותי ראוטר של בזק D-Link N600 , חיבור האינטרנט שלי הוא 100 מגה. הראוטר נמצא בחדר חיצוני (לא בבית, חדר על יד הבית). במחשב בבית עצמו, יש לי מכשיר TP-LINK למשוך WIFI המחובר באמצעות USB, הדגם שלו הוא WD8200. הבעיה היא שהמהירות המקסימלית שהאינטרנט נותן בבית נמוכה מאד יחסית... בערך 200-300 ק"ב לשניה (שזה אבסורד לחיבור 100 מגה). רציתי לבקש המלצה למגדיל טווח טוב שיעזור בנושא (אם בכלל...) למטרת סטרימינג של סרטים וגלישה בסיסית. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by esaly,

אהלן! יש לי בעיה כזאת : התקנתי עכשיו את הגירסה החדשה של האנטי וירוס קספרסקי ולאחר ההתקנה פתאום באימיול אין תזוזה של SOURCES (העמודה נשארת ריקה)...אני מתחבר על HIGH ID ומס' הCONNECTIONS שלי תקין....מעל 1000 מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  17. זה בית דירות באילת סוג של מלון שאני צריך לחבר אותו בצורה אלחוטית בעזרת הצייר עשיתי את המבנה איך שהוא נראה פחות או יותר אשמח לקבל המלצות איך לחבר את המקום על מנת שיהיה קליטה טובה בכל המבנה מה שאני חשבתי זה לשים בכל 3 כניסות אקקסס פואנט וזה ישב בקומה שלישית בתוך ארון תקשורת הבעיה שהמחשבה של הבעלים זה יהיה למכור אינטרנט לדיירים והוא ירצה להחליף סיסמא על בסיס קבוע ואני לא רוצה להתרוצץ לו שם כל שני וחמישי אשמח לקבל כל פתרון,תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by kalda01,

האם הנתב הזה ניתן לתפעל אותו כAP אלחוטי בלבד ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by nir567,

שלום לכולם! אני עושה תיקון ל -LOCAL AREA CONNECTION אך התיקון לא יכול להתבצע והוא כותב שיש לו בעיה עם- clearing netBT. מה עושים? אני כמעט בטוח שזה הגורם לבעיה אצלי ברשת, וזה ממש דחוף. תודה!

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  20. אז ככה חשבתי שיהיה כדאי שיהיה סטיקי אם איזה פורטים הכי כדאי שיהיו פתוחים. אם זה לביטורנט, או אנשים שמשחקים הרבה משחקים, אני לא הכי מבין אבל הייתי שמח שתתנו פה את הפורטים שלדעתכם הכי כדאי שיהיו פתוחים (פורטים אוניברסליים כאלו ואחרים)

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by הקרנף,

שלום יש לי ראוטר של בזק asus am604g כבר מעל שנתיים. הראוטר לא עושה בעיות סנכרון או נתקע בלי סיבה ולכן מבחינתי עושה את העבודה. אבל יש לי בעיה עם הקליטה האלחוטית אצלי בחדר. הראוטר נמצא בקומה העליונה, כאשר בשני חדרים בקומה שמתחתיו קולטים בסדר גמור, אבל בחדר שלי יש קליטה לא טובה, ולא ממש הצלחתי לזהות ממה נובעת הבעיה... יש בין החדש שלי לחדר אחר ארון גדול ויכול להיות שהוא חוסם את הקליטה. יש לי מחשב של דל סטודיו 1535 שעובד בסדר גמור, אבל נראה לי הכ. רשת שלו חלש ולא עובד טוב. החליפו לי את הכ. רשת בדל ולא היה שיפור בנושא... 1) איפה נראית לכם הבעיה? ראוטר/חדר/מחשב נייד? בזק לא מוכנים לתת לי ראוטר אחר אלא אם אני ארשם לשירותי תמיכה שלהם ??? (אין לי ממש צורך בזה). מה שחשבתי לעשות זה ל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה לדעת כמה שיותר על T1 למשל כמה הוא עולה? הוא בכלל לאנשים פרטים או רק לעסקים? איפה אני יכול למצוא אותו, שטויות כאלה.. תודה לעוזרים SweeT EviL

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  23. היי. ישלי אינטנרט של הסיבים של פרטנר 1000 מגה בכבל האינטרנט עובד מדהים אבל הויפי אם אני לא עומד בחדר שהמודם נמצא אפשר לשכוח מאינטרנט ניסיתי מגדילי טווח למינהם שפשוט לא עשו את העבודה למשהו של המלצה למודם/ראוטר (אין לי באמת מושג מה אני צריך תאירו את עיני בבקשה) שיצליח לתת לי ויאיפי נורמלי בכל הבית ולא רק בחדר שהמודם נמצא בו

24. Started by amitaiz,

כבר שאלתי כאן פעם לגבי שיתוף outlook ללא exchange והבנתי שזה לא אפשרי. יש לי רשת בין 8 מחשבים, כדי שאוכל לשתף את הoutlook הוספתי מחשב שמותקן עליו 2003 server הצורך היחיד שלי ממנו הוא שאוכל לשתף את האווטלוק. כשאני מנסה להתקין עליו את הexchange הוא נותן לי את ההודעה שבתמונה המצורפת. הוספתי את השירותים: asp.net וה IIS, וזה לא עזר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ניתן להתקין אותו ושיעבוד? הידע שלי בserver 2003 לא משהו לכן כמה שיותר מפורט יותר טוב תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by BONO,

יש לי מודם של alcatel ואומרים שהוא מצווין והוא טוב להורדות אבל אני ועוד כמה חברים שלי שיש להם מודם כזה יש לנו פינג ממש לא טוב במשחקי רשת (טוב בעצם משחק אחד Counter Strike!!!!!) ורק בשביל משחקי רשת אני צריך אינטרנט מהיר אמרו לי שהמודמים הקטנים של ה usb טובים ויש להם ping נמוך איזה מודם יהיה לי הכי טוב ל ping נמוך ב adsl???

• 4 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.