עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alexpu,

שלום. קיבלתי מבזק נתב חדש D-Link DSL-2650U. חיברתי וקינפגתי אותו. הכל טוב ויפה. רק לפתה ראיתי שבנוסב ל- Local Area Connection מופיה אצלי Internet Connection נוספת מסוג Internet Gateway שהיא גם מחוברת. מה זה אמור להיות? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. עכשיו בלי קללות ובלי האדיוט ההוא. האם כתובת הMAC של המחשב נשארת בLOG של הראוטר ואפשר לאתר לפי זה? אין לי שמץ של מושג מה הולך שם בפנים והייתי רוצה לדעת.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  3. שלום רב, יש ברשותי שני מחשבים. הראשי (host) על ויסטה 64. השני בסלון XP 32. המחשב עם הויסטה בעל שני כרטיסי רשת. הצלחתי לגרום לשיתוף קבצים בין המחשבים. לא הצלחתי לגרום למחשב בסלון (XP) לגלוש באינטרנט דרך הויסטה. פעלתי לפי מה שכתוב בדף הזה: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/help/bfd3bd31-82f0-4b9c-9cde-fb92bc2b14771033.mspx אבל עדיין לא הצלחתי להגדיר כנראה בצורה נכונה את הרשת דרך ה-XP שידע לגלוש דרך המחשב הזה. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה גיל.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by bringoroo,

משהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק הGuest Zone ? ואיך אני מגדיר אותו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by oDot,

חבר מתחבר לאינטרנט של בזק, ואפשר או את ה2650 שהם נותנים, עם התחייבות לשלוש שנים ובסופו של דבר זה עולה 450 שקל, או שפשוט יקנה מפנדה את הD-Link DSL-2640U ב330 בלי התחייבות מעבר להתחייבות לשנה של החבילה... הוא אומר אבל שהוא דואג לגבי הבדלי הקליטה.. "השמועות" אומרות שטווח הקליטה של המודםראוטר שמציעה בזק מצויין, האם ה2640 טוב פחות או לא? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  6. שלום לכולם... אני יסביר את המצב כמה שיותר מפורט... במחשב הראשי שלי יש כרטיס רשת מובנה בלוח בנוסף אליו הוספתי כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX אני מחובר לתשתית של HOT וספק של בזק בינלאומי...אני מתחבר דרך חייגן VPN (עקב חבילת גיימר) יש לי מחשב נייד שיש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה....אני מעוניין לשתף אינטרנט מהמחשב הראשי (כשהוא מחובר בVPN רגיל לאינטרנט) לבין המחשב הנייד שלי אלחוטית*... זאת אומרת כמובן רק כשהמחשב הראשי באניטרנט אני יוכל למצוא את הרשת האלחוטית שלי במחשב הראשי (AP) בנייד שלי... האם זה אפשרי?? איך אני עושה את זה?!? ניסיתי לעשות ICS וזה מצליח...אני מוצא את הרשת AP שלי בנייד אבל כשאני מתחבר אני לא יכול לגלוש בנייד....אני בודק מה האייפי שאני מקבל מהמחשב שלי (ראשי) 192.168…

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  7. יש לי כרגע מכשיר בשם B-Focus Wireless 352+ שבזק בזמנו המליצו לי לקנות. זה מכשיר נורא שלא נראה שיש לו שום תמיכה ואף פעם לא ממש הצלחתי להגדיר אותו כמו שרציתי. בשנה האחרונה נראה שהוא פשוט מפסיק לעבוד ספונטנית ובתקופה האחרונה זה כבר קורה כמה פעמים ביום (במיוחד שיש הרבה חיבורים ותעבורה). נורת הסינכרון דולקת רצוף, חיבור ה-ADSL דולק וכל קשר לאינטרנט פשוט לא עובד (למרות שלפעמים רק חלק מהאתרים מסרבים לעבוד). ניתוק מהיר מהחשמל והחזרה מסדרים את זה. כרגע זה פשוט מציק יותר מידי ואני מחפש מחליף. יש לי 2 מחשבים שמחוברים בכבלים, 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית ועוד מדפסת אלחוטית אחת. ואני מעוניין שהמכשיר יחיג לבד לספק ללא צורך בשום מחשב. קראתי על הנושא וחיפשתי בזאפ מכשירים מתאימים ואני רואה שט…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם, מעולם לא עבדתי ברשת עד היום, מדובר על ראוטר אדימקס BR-6244 אלחוטי, ישנו דסקטופ אחד שמחובר בRJ, שני לפטופים בוויירלס ועוד דסקטופ בוויירלס. מדפסת מחוברת לדסקטופ שמחובר בוויירלס השאלות: 1) הדפסה מכל המחשבים ברשת, איך? 2) שיתוף קבצים בין אחד הלפטופים והדסקטופ שמחובר בRJ בלבד. 3) אבטחת הרשת כולה? 4) כל דבר אחר שאני צריך לדעת תודה רבה! גיא

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  9. Started by emmanuel,

שלום לכולם. מקווה שזהו המקום הנכון,מחפש מישהו שישלח לי הזמנה לTORRENT LEECH אם אפשר יש לי קצב הורדה+העלאה גבוהה ואני מחובר 24/7 אם מישהו יוכל לעזור לי בכך אודה לו מאוד. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. שלום יש לי פיסי P4 עם כרטיס רשת, חיבור 5 מגה ל-012 ומודם טרייון. נוסף בבית מקבוק פרו. אני מעוניין בראוטר שיאפשר חיבור קבוע של הפיסי (בעיקר לצורכי העלאת קבצים לאתר שלי), וחיבור אלחוטי למקבוק. אם יש אופציה לקבל גם חיבור של שניהם אחד לשני לצרכי שיתוף קבצים בינהם - יהיה מעולה, אבל לא קריטי. מה צריך לקנות? כמה מסובך יהיה להתקין את הכל לבד בהנחה שאני לא מבין כלום כרגע, אבל מסוגל ללמוד (אני מעריך)? מעוניין "להשקיע" עד 300 ש"ח, האם זה מספיק? תודה, תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  11. מישהוא הצליח לחדור לרשת הביתית שלי :pissed: . הרשת מורכבת מ Router חוטי + access Point אלחוטי המוגן ע"י mac address enable . נכנסתי ל router וראיתי שיש מחשב חדש ולא מזוהה שקיבל IP . משהוא יכל להגיד לי איך דבר כזה יכל לקרות?? :s05: האם הוא נכנס דרך ה web או דרך ה Access point ? איך אפשר למנוע את זה ? אם הוא נכנס לרשת יש לו גישה לסיפריות פרטיות במחשבים - איך מגנים על זה (כרגע כל המחשבים בבית כבויים)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בשביל להדפיס דרך WIRELESS מהמחשב הנייד הרחוק אני חייב שיהיה לי ראוטר ? יש לי מודם שמחובר ללטפטופ

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  13. Started by pure perfection,

יש לי את הDLINK החדש של בזק .. עכשיו איך אני יכול לקבוע לו למשל שיתן למחשב מסויים את ה IP 10.0.0.1 ולמחשב אחר את ה 10.0.0.2 . יש לי שני מחשבים אחד מחובר קוית והשני אלחוטי . כשאני מפעיל את המחשב הראשי בלי שהמחשב השני יהיה מופעל הוא מקבל תמיד אל ה 10.0.0.2 למה?? אני רוצה שהוא יקבל את ה 1 תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by warezon,

רציתי לדעת בהסבר מפורט איך אני מגדיר שולחן עבודה מרוחק על ויסטה ואיך אני מתחבר לאותו שולחן עבודה מרוחק גם דרך ויסטה..... מקווה שזה הפורום הנכון...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by bringoroo,

להפעיל את הפיירוואל של הראוטר או לבטל אותו? זה סתם מקור לבעיות?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  16. Started by bringoroo,

יש איזושהי דרך לדעת כמה מחשבים מחוברים לרשת האלחוטית בבית שלי (וככה לבדוק האם השכנים חוגגים עלי....) ?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  17. שלום לכולם... לפני כמה ימים חשבתי להביא כרטיס רשת אלחוטי ולקנות באיביי אנטנה טובה כולל כבל ארוך... כל זה לעלות לגג שלי ולנסות להרחיב את טווח הקליטה של WIFI בשכונה שלי...(אני גר בבית קרקע פרטי (רובו מעץ) יש לי שני קומות בבית...) יש למישהו המלצה לאנטנה טובה? ראיתי שאפשר לעשות לבד גם...אבל אני מחפש משהו מוכן כבר ומשהו שיקלוט הרבה מעבר יכולת הכרטיס רשת האלחוטי ועם האנטנה שבא איתו.... הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא של EDIMAX http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403089 כרטיס לא יקר ועם אנטנה טובה הוא יהיה אידיאלי למטרה שלי... מה אתם חושבים? עריכה1: מצאתי את זה...נראה מאוד מקצועי http://www.wirelessgardenstore.com/ProductDetails.asp?ProductCode=SCB10X נ.ב. אין לי ראוטר ואני לא ממש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bringoroo,

כשאני בוחר wpa2 אז באיזה שיטה כדאי לעשות את זה מהשיטות הבאות: Tkip AES AES+TKIP ????

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by nadavh5,

קודם כל שלום, בוקר טוב. אז ככה יש שאלה בנוגע לכרטיסי רשת אלחוטיים. יש לי מחשב נייד במקוה העבודה שלי וכמו שאתם בטח כבר הבנתם אני מנסה לקלוט פה רשתות באויר. הבעיה שלי היא שאני קולט ממש גרוע למרות שכבר עשיתי כל מיני קומבינות עם כבל מאריך של usb ומה לא.. השאלה שלי היא: אם אתם מכירים כרטיס רשת לנייד( או חיצוני) שיהיה ממש אבל ממש חזק! ולא איכפת לי על המחיר, אני יודע שיש כאן רשתות רק הבעיה היא עם הטווח. תודה מראש ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  20. קניתי את הראוטר החדש של בזק D link 2650u יש לו ממשק בעברית אבל הוא ממש לא מספיק מפורט. ניסיתי לעשות הפניית פורטים אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, התקשרתי לתמיכה שלהם אבל הם סרבו לענות לי בלי תשלום. משהו מוכן להסביר לי איך אני עושה הפניית פורטים בראוטר הזה? בנוסף רציתי לשאול איך אני עושה אבטחה לראוטר?

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by vali13,

שלום לכולם יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים(נייד ושולחני), אני מעוניין ליצור תיקיה שתתעדכן בכל פעם שאני יבצע בא שינוי באחד המחשבים זאת אומרת, בכל פעם שאני עובד עם הנייד מחוץ לבית ומעדכן קבצים, אני רוצה שברגע שאני מחבר את הנייד לרשת המחשבים יסתכרנו והתיקיה תתעדכן לבד!! לצורך הבהרה! אני לא מתכוון לשיתוף תיקיות רגיל! עם זה אין לי בעיה! תודה מראש לירון

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by kubeb,

לאחרונה התחלתי ברישות הבית, התחלתי להשחיל וכעת סיימתי כמעט. באחת ההשחלות הצלחתי להגיע עד לאחד הקירות בחדר בדיוק ולא יותר מזה, מספיק לחבר שקע וזהו, החוטים נתקעו ודי קשה להמשיך למשוך ולהאריך את החוט, וזה משהו שאני צריך לעשות כי הראוטר יהיה בקיר אחר ואין ברירה אחרת, השאלה שלי היא האם לא תיהיה בעיה אם אני יחבר שקע ופשוט ימשיך ממנו כבל עד למקום הרצוי, וזאת בהנחה שיהיה עוד שקע בצד השני שגם אליו ייצא כבל מגשר עד למחשב הרצוי ועוד שקע כמובן אחרי הארכה שגם אליו יתחבר כבל מגשר עד לראוטר, כלומר על קו אחד 3 שקעים, יש עם זה בעיה? או שאולי מישהו יוכל לומר לי אם יש דרך טובה לחבר שני כבלי רשת? קצת רקע, יש ראוטר באחד החדרים בקומה עליונה, סה"כ יש 4 צרכנים בבית ואל כולם מגיע חיבור חוטי מהראו…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. Started by alex15,

יש לי שני מחשבים .הראשון מחובר בראוטר באמצעות קוו והשני נורא רחוק שמתי לו אקסס פוינט . בשני שיש לו אקסס פוינט אני לא יכול להתחבר לאינטרנט כל פעם .אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולכבות את האקסס פוינט ולהחזירו לפעולה ואחרי זה הוא יעבוד 50% אחוז ו 50% לא יעבוד . הספק הוא בזק . במחשב השני האקסס פוינט הוא TRENDnet TEW-430APB והראוטר הוא EDIMAX BR-6524N מה אפשר לעשות כי זה מעצבן . ראיתי באינטרנט לא יודע אם זה נכון או לא אבל אם זה עושה לך ככה צריך להגדיר את DHCP .

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Jesper,

יש לי ראוטר Edimax 6204Wg. הוא בן שנה וחצי. מחוברים אליו 2 מחשבים קווית ועוד אחד אלחוטי. עד עכשיו הוא עבד מצוין. היום חזרתי הביתה וראיתי שאין חיבור רשת באף אחד מהמחשבים ושהנורות בראוטר נדלקות ונכבות לסרוגין (ואלו לא נורות שאמורות להבהב אלא לדלוק קבוע). בהתחלה ראיתי שכשאני מנתק אחד מהמחשבים הקווים (לא משנה איזה מהמחשבים) ומשאיר רק פורט אחד מחובר, אז הוא עובד תקין. ברגע שמחברים את המחשב השני (ולא משנה לאיזה פורט מבין ה-4) הוא מתחיל להשמיע קול מוזר והנורות שוב מתחילות להבהב בצורה לא נורמלית וכמובן שהוא לא עובד. השארתי אותו עם מחשב אחד בחיבור קווי, ואחרי עוד חצי שעה גם בצורה הזו הוא הפסיק לעבוד... ניסיתי לאפס אותו, אבל נראה שזה רק גרם לו להידפק עוד יותר. כרגע חיברתי את המודם …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. נסיוני במחשבי windows xp הוא שמספיק לעשות sharing של ספריות או כוננים כדי שאפשר לגשת אליהם. בויסטה זה לא עובד. אודה על הסבר אן הפנייה להסבר.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים