עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן, הורדתי את הדריבר הכי עדכני מהאתר שלהם ואחרי התקנה מופיעה לי הדבר הבא (כמובן הכרטיס לא עובד) : מדובר בויסטה אולטימייט. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by roeyel,

שלום לכולם, אני גולש דרך הכבלים במהירות 1.5 דרך ראוטר יחסית ישן- Edimax 6104 K. בכל פעם שאני מוריד קבצים דרך תוכנות שיתוף, לאחר שעה החיבור לאינטרנט נופל. החיבור חוזר רק כאשר אני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר חזרה. איפה הבעיה? אולי הנתב? מישהו ניתקל בבעיה? אולי אצל ספק האינטרנט? המודם בידיוק הוחלף כך שהוא לא הבעיה.. תודה מראש, רועי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by alex28,

אך אני בודק את הצפנה??

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by amitaiz,

היי לכולם יש אצלנו כיתה עם כ20 מחשבים. אני רוצה להפוך מחשב אחד ל"שרת קבצים", כלומר שעליו ישב כל המידע ושאר המחשבים יתחברו אליו. על המחשב מותקן XP PRO וכידוע אי אפשר להתחבר יותר מ10 מחשבים בו זמנית. יש דרך לעקוף את זה ללא התקנת SERVER? (XP HOME לא שייך בגלל מגבלת ההרשאות). תודה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  5. אז ככה יש לנו 3 מחשבים בבית המחוברים למדפסת רשת אחת שמחוברת למחשב "הראשי" מחשב אחד מדפיס בלי בעיות, והמחשב השני, פעם המדפסת מדפיסה לו פעם לא. שמנו לב שיש אייקון שמציין שהרשת מחוברת פעם מופיע פעם לא. ככה שפעם אפשר להדפיס פעם לא.. יש לציין שהמחשבים מחוברים ברשת אלחוטית עם ראוטר.. ורק מחשב אחד עושה בעיות ומהדפסת לא מדפיסה לו... מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים והעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by nitros,

התקנתי ויסטה 64 ביט האינטרנט לא פועל (הראוטר) יש לי D-LINK 604+ אולי הוא לא תומך בווינדוס

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  7. בחיבור PCI יתחבר לראוטר שבזק חילקו בזמנו. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by hofit_s,

היי, בעבודה שלי יש חסימה של אתרים שדרכם אפשר לשמוע רדיו. ניתן להיכנס לאתרים ולבחור איזה רדיו רוצים לשמוע אבל כשלוחצים לא עולה כלום. איך מבטלים את החסימה הזאת. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אני מעוניין במודם-ראוטר שכזה, כמה טוב הוא? יצליח להחזיק מחשב + PS3 חוטית (במחשב אני מוריד המון, בPS3 אני משחק המון באונליין) וIPOD (לגלישה בדפי אינטרנט והורדת APPS קטנים ביותר) אלחוטית, במהירות של 5Mb/512Kb עם בב"ל. + האם יש אופציה לבטל את הFirewall שלו לחלוטין ? פרטים עליו: http://www.selectv.co.il/community/showthread.php?t=39456[br]פורסם בתאריך: 30.12.2008 בשעה 01:04:11 הקפצה?

• 4 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. שלום לכולם ! יש לי 3 מכשירי פלאפון בבית ובכולם שאני ליד הראוטר אי אפשר לדבר.. יש קיטועים אפילו זה מגיע לסלון ..... רק שאני בחוץ זה מסתדר אין קליטה בגלל זה בבית... בטלפון הכל עובד תקין. כי זה תדר1.8 יש לי LG8600 ועוד LG אחד כסוף מה עושים ?? אפשר לתקן את זה ? תודה ד"א אני על CH9 בראוטר.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by y42r,

יש לי נתב ושני מחשבים הגולשים דרכו לאיטרנט. שניהם מוגדרים לאותה קבוצת עבודה. מחשב אחד מריץ XP-HOME והשני מריץ ויסטה. בשני המחשבים שם המשתמש הנמצא בשימוש אינו ADMINISTRATOR. הרצתי את התהליך להגדרת רשת ביתית ב-XP והגדרתי את שיתוף הקבצים והמדפסות כפעיל. ב-VISTA הגדרתי את השיתוף כ-ON. למרות זאת שני המחשבים לא רואים אחד את השני. מה עושים ?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  12. אני רוצה לעשות שיתוף גם בין הלפטופ לבין הנייח.. הנייח - מערכת ויסטה 64 מחובר בחיבור קווי הנייד - מערכת XP 32 מחובר באלחוטי הגדרתי בשני המחשבים תקיות שיתוף... אני מצליח לראות את התקיה אצל הנייד אבל מהנייח לראות אצל הנייד זה בלתי אפשרי הוא דורש ממני שם משתמש וסיסמה....מה זה השטות הזאת?.. איך אני יודע את השם משתמש והסיסמה....ואיך אני מבטל את הצורך בכזה דבר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dan9,

שלום לכולם יש לי ראטר חדש מסוג D-LINK DIR-300 ש 5 מחשבים מחוברים אליו..הכל עובד יפה ואין בעיות. אבל שמתי לב שיש מין פונקציה כזו בויסטה של קוד פין שאני צריך למלא מה זה ולמה זה נחחץ? יש תמונה למתה בנוסף היכן אני מסיג את הקוד הזה? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש לקנות הנ"ל, אך עדיין לא ממש בטוח באיזה כרטיס וממשק להשתמש.. מס' הבהרות: המחשב שברשותי בתוך ממ"ד, כאשר התכנון להתחבר לרשת דרך השכנה שלי (ולהסתדר איתה על התשלום..) המרחק המשוער הינו סביבות השלושים מטרים. מס' שאלות: 1. האם בכלל כדאי העניין? ואם כן, איזה כרטיס וטכנולוגיה עדיפים? (PCI-E, USB 2.0, FIREWIRE?) 2. יש את הכרטיס: Edimax EW-7711UN, שהוא מסוגל לעבוד בפרוטוקול 802.11N..מתחבר בUSB 2.0, שווה משו? המון תודה! ניר.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by asafgolan,

אני מחובר לבזק בינלאומי דרך הוט. עד אתמול הייתי מתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן, והיום כשהתעוררתי בבוקר, גיליתי להפתעתי שהחייגן הפסיק לעבוד ושהחיבור לאינטרנט מתבצע ללא חייגן. אני יודע שאני אמור לפנות לשירות הלקוחות של בזק בינלאומי, אבל הייתי רוצה קודם לדעת אם אפשר לשנות משהו בהגדרות אצלי בכדי שאחזור להתחבר עם חייגן. לחלופין, אשמח לדעת אם יש דרך להחליף IP בחיבור ללא חייגן.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום אני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול, הוא כל הזמן מודיעה לי שהשרת מלא או שעבר זמן מוגדר לניסיון התחברות. אני מחובר דרך כבלים ו 012, וראוטר edimax 6204wg, מוגדר על הפניית פורטים, החיבור מוגדר ל static ip הפורטים הם 5773 ו 5783 פתחתי את הפורטים גם בפיירוול של וינדוס, ובבדיקת פורטים של אימיול הוא מודיע לי שהפורטים בסדר. מה זה עוד יכול להיות? יכול להיות שה nod32 או ה spyware doctor חוסם לי את הפורטים? אריאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Danny444,

שלום פורום HWZONE. ברצוני לרכוש את המוצר הזה:http://www.e-mor.co.il/Product.asp?productid=344 אבל יש לי כמה שאלות: 1. האם הדבר הזה יציב? כלומר, האם יהיו לי אילושהם ניתוקים? 2. האם הדבר מכביד על רשת החשמל? למשל, במקרה ואני אעביר קבצים גדולים וכו'... 3. עד לאיזו מהירות אינטרנט הוא תומך? אני אוכל גם לגלוש במהירות של 10 MB/S ? תודה.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by refael11,

שלום לכולם מישהו יכול לתת לי הסבר כיצד אני מקים רשת ביתיתת בווינדוס ויסטה(xp אני יודע ) מדובר במחשב נייד ומחשב נייח (אליו מחובר הראוטר) תודה

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  19. שלום. יש ברשותי My Book 1TB ואני רוצה לשתף אותו ברשת הביתית שלי. ניסיתי לשתף אותו בדרך המוכרת והפשוטה אבל זה לא הולך משום מה. רציתי לדעת איך לשתף אותו כך שכל המחשבים שמחוברים ברשת יראו אותו. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי אינטרנט במהירות של 5M - כאשר אני מורד קבצים או עדכוני למחשב הוא מוריד לי במהירות אסטרונומית. הבעיה שלי היא בגלישה.-כאשר אני גולש יש לי המתנה של כמה שניות בין דף לדף ולפעימם גם יותר מ 10 שניות. חשבתי שזה בא מאיזו רוגלה או תוכנת ריגול אז פירמטתי את המחשב - עכשיו יותר טוב אבל עדיין הגלישה איטית . מה אפשר לעשות ? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

שלום... יש לי פה בעיה חמורה מאוד עם הOUTLOOK כשאני מנסה לשלוח הודעות מנהל המערכת מחזיר לי את ההודעה הזאת וההודעה לא נשלחת יש לי דואר של העבודה של משרד הבריאות ומהעבודה זה עובד (מחשב נייד) thounder bird יסדר את זה? אם יש פיתרון שישאיר אותי עם אאוטלוק אני מעדיף... תודה...

• 4 תגובות
    • 17.8k צפיות
  22. Started by Swed,

אני צריך המלצה של ראוטר חמוד (אפילו מומלץ) שלא יהיה יקר מידי.. ושלא יהיה של SWEEX תודה לעוזרים... חשוב שתהיה אפשרות לחבר יותר ממחשב אחד עם כבל רשת.. הכוונה שיהיה חוטי ואלחוטי !

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by Titan777,

התחייבתי ל5 מגה באותו מחיר של ה2.5 שהיה לי עד לפני רגע. ל18 חודשים. אני כרגע מברר אצל חברות אחרות הצעות ומנתנק כמה שיותר מהר לפני שיעברו 48 שעות. זה מעוגן בחוק שאני יכול להתנתק מהם למרות התחייבות? הרי לא חתמתי על כלום ולא שלחו לי את העסקה מפורטת בכתב. חוסמים לי פורטים בטורנטים עלק... שיחלמו שאני ישלם להם שקל! וזה פשוט לא יאומן כמה שהנציגי שירות מחרטטים בטלפון. 012 אמרו שהם לא חוסמים כלום ובגלל שאני בלי חייגן כל הניתוב עובר להוט וכנראה שהבעיה בהוט. נטוויז'ן נתנו לי הצעה של 99 שקל ל5 מגה ואחרי שהם שמעו שקיבלתי מ012 ומבזק כ62-64 שקל לחודש הם קראו למנהל והוא נתן לי הצעה של 47 שקל בהתחייבות רק ל9 חודשים. אבל מה הקאצ'? הם לא עובדים עם הוראות קבע. אבל לאחר בירורים וחירטוטים הוא …

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  24. יש לזה הסבר? במחשב אחר שהייתי זה הוריד בראפיד שר על 180...

• 4 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.