עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yan_ymar,

שלום רב, אני מעוניין להעביר את כל הרשת שלי לאל חוטית. ישנם 3 מחשבים בבית ולפי הבנתי אני פשוט צריך לקנות נתב +3 כרטיסי רשת USB 2.0 אני לא ממש מתמצא בתחום, האם תוכלו להמליץ לי על נתב +3 כרטיסי רשת טובים ולא יקרים מידי סכום עד כ500שח הכל. אני מתגורר בדירה ואין צורך לגלוש במדד תודה מראש לעוזרים. האם כנתב:ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR641G וככרטיס: כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN620G האם זה כדאי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Lishay,

שלום, רציתי לדעת למי שמבין, האם המוקדנים שיושבים ב HOT, התשתית שלי של האינטרנט, מה הם יכולים לראות על האינטרנט שלי? אני שואל את זה פה כי לא מצאתי מקום אחר ואני מקווה שיש פה מישהו שמבין ויכול לענות לי על זה. האם הם יכולים לראות איפה אני גולש ברגע זה, איפה גלשתי (באיזה אתרים), סיסמאות? זה מאוד חשוב לי. אשמח לתשובה. תודה.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  3. עכשיו הEDIMAX עדיין עובד לי ב54MBPS איך מעבירים אותו ל300? ניסיתי לחפש בתוכנה של EDIMAX לא מצאתי..

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by menymu,

כרגע גם יש לי מנוי בנטוויזן - 20/1 מגה גיימר תשתית הוט. פשוט אכזבה גם עם גיימר בהורדות P2P... על כל פנים הצטרפתי למבצע החדש של 35 ש"ח לחודש עד 100 מגה. העלתי גם כרגע ל-30 מגה תשתית, אני אידע איך הם בהמשך נראה שמהירות ה-P2P בנתיים הרבה יותר טובה...

• 18 תגובות
    • 10.3k צפיות
  5. שלום חברים היום הצטרפתי לתשתית האינטרנט של בזק (ההתקנה רק יום ראשון ) והבנתי שיש להם 2 ראוטרים : Dlink ו Netgear היו לי 2 חברים שהיה להם Dlink והם סבלו מניתוקים במשחקי מחשב (משתמשים אחרים לרוב לא שמים לב לניתוקים כאלה בגלל שמדובר בניתוק של חצי שנייה). ושניהם החליפו לNetgear והניתוקים הפסיקו עכשיו השאלה שלי היא כזאת, איזה ראוטר מבין השניים תומך בתדר 5Ghz? ואם זה Dlink, שווה לקחת את הסיכון? אני שואל כי אני משחק הרבה משחקי רשת עם הלפטופ שלי ואני תמיד מתחבר לאינטרנט על WIFI, אז אני חייב את הראוטר שישרת אותי בצורה הטובה ביותר. אשמח לתשובה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום חברים לפני חודש עשיתי את הטעות והצטרפתי לאינטרנט 100 מגה , תשתית של הוט וספקית בזק בנלאומי. לא עברו יומיים עד שהבנתי שעשיתי את טעות נוראית , האינטרנט פשוט זוועה , קודם כל "100" זה מספר דמיוני , סוג של פנטזיה רחוקה ששומעים עליה בסיפורים ואגדות , במציאות האינטרנט שלי נהיה אפילו יותר גרוע מאשר ה30 מגה שהיו לי קודם , הנה תמונה שממחישה את בדיקות המהירות שעשיתי ביומיים האחרונים : http://imgur.com/NjWfK3f בנוסף למהירות המגוחכת גם הפינג שלי עלה בתקשורת עם שרתים מאירופה , אם פעם הPing (זמן תגובה) שלי היה 75 יציב , היום מדובר על 110+. כמובן שהתקשרתי להוט וביקשתי לבדוק את העניין , הנציגה ענתה לי בתשובה "שאין תקלה" , לאחר מכן ביקשה לבדוק את המהירות באתר של הוט , הופ ! הפלא ופל…

• 41 תגובות
    • 7.5k צפיות
  7. שלום. אל תשאלו. זה מה שקורה שמישהו שלא מבין, מתעסק עם דברים שהוא לא מבין בהם. אני צריך את עזרתכם. אתמול שיניתי את ה Nameservers בתוך הגדרות של GoDaddy עבור ה Google Apps שלנו במשרד. אני מדבר על כתובת האימייל שלנו - שמסתיימת ב .com עכשיו, אחרי ששניתי את ה Nameserves אתמול בלילה כך שהם "ידברו" עם השירות של BlueHost (רציתי לארח שם אתר), אני לא מקבל מיילים !!!! השאלה שלי היא פשוטה ביותר: מה אמורים להיות ה Name-serves (תחת הגדרות ה Domain באתר ההגדרות של GoDaddy)? אני פשוט רוצה להחזיר את המצב לקדמותו, אבל לא זוכר את שמות ה Nameserves ששינתי HELP! :'(

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מישהוא הצליח לחדור לרשת הביתית שלי :pissed: . הרשת מורכבת מ Router חוטי + access Point אלחוטי המוגן ע"י mac address enable . נכנסתי ל router וראיתי שיש מחשב חדש ולא מזוהה שקיבל IP . משהוא יכל להגיד לי איך דבר כזה יכל לקרות?? :s05: האם הוא נכנס דרך ה web או דרך ה Access point ? איך אפשר למנוע את זה ? אם הוא נכנס לרשת יש לו גישה לסיפריות פרטיות במחשבים - איך מגנים על זה (כרגע כל המחשבים בבית כבויים)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. עד אתמול, עבדתי עם ADSL, כאשר תצורת הרשת הבייתית שלי היתה : 2 מחשבים שמריצים XP המחשב הראשון מחובר לאלקטל משודרג, ושני המחשבים מחוברים בינהם בכבל רשת. מאפייני כרטיס הרשת שיה מחובר לאלקטל המשודרג היה : IP : 10.0.0.1 SUBSET : 255.0.0.0 GATEWAY : 10.0.0.138 => שזה בעצם מודם האלקטל DNS ראשי ומשני היה חברת נטוויז'ן. כעת עברתי לנסות את הכבלים (מת"ב דיגיטל + ברק 013, חודש חינם לניסיון). האלקטל הוחלף במודם הכבלים, השינויים שעשה הטכנאי במאפייני ה TCP IP של כרטיס הרשת שמחובר למודם הכבלים (בכבל רשת) הוא : *קבל IP באופן אוטומטי * קבל כתובות DNS באופן אוטומטי כעת האינטרנט עובד רק במחשב השני, ולא בראשון ! כיצד יש לקנפג, ע"מ שהאינטרנט יעבוד בשני המחשבים ?!? תודה !!!

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  10. אני עכשיו אצל לקוח ותנחשו אני לא יכול לדבר איתו למה ??? כי הוא עילם הוא רוצה איקון של 015 אינטרנט זהב ואני אין לי ז*** של מושג מאיפה אני מוריד אותו :screwy: אז חברס אני משתגע תעזרו לי בבקשה אני רוצה ללכת כבר לבית אין לי מושג איפה לחפש אותו ......???? לעזזל בשביל מה הוא צריך אותו לא יודע שיגעון אבל מה לעשות אני צריך לעשות אותו או שלא ??

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  11. רשמתי ככה nat לחצתי enter defserver addr 10.200.2.1 אני בא להכנס לאי סי קיו - לא עובד ! מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  12. יש לי ראוטר של EDIMAX... ושינתי את ההגדרות של הכבלים (עשיתי חייגן)... יום בבוקר בעבודה התחברתי לIP שלי בבית ובטלתי את ההגדרה הזו ועכשיו אני לא יכול להיכנס לכתובת 192.168.2.1 של הראוטר... יש לי עוד מחשב שמוחבר לראוטר שדרכו אני כן יכול להיכנס לדף הגדרות! כבר איפסתי לגמרי את הגדרות הראוטר (בלחיצה מאחורה) אבל כלום... במחשב הראשי אני לא לא יכול להתחבר ובמחשב השני כן... בשני המחשבים האינטרנט עובד רק דף ההגדרות של הראוטר לא עובד במחשב הראשי :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. לצערי אין ברשותי ציוד מיוחד, מדובר במחבר RJ45 כמובן, מוצלב.

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by DXT,

שמתי בלילה את המחשב פתוח להוריד משהו ב DCC... ויש לי אלקטל משודרג לפרו. קיצר הבנתי בבוקר ששכחתי לפתוח את הפורטים המתאימים בשביל ה DCC recive. אז הלכתי ל Nubz AlcaTool בשביל לפתוח כמה פורטים. ומה אני מגלה? זה לא מתחבר, אני רושם את הכתובת 10.0.0.138 וזה לא מתחבר.. טוב הלכתי לטלנט עשיתי telnet 10.0.0.138 אני רואה User: כרגיל אני לוחץ אנטר ואז אני רואה wtf: User : SpeedTouch (XX-XX-XX-XX-XX-XX) Password : לא עוזר ללחוץ אנטר זה מתנתק. אז נכנסתי לאקספלורר שמתי 10.0.0.138 שוב אני רואה מסך עם שם משתמש וססמא! גם ב ftp://10.0.0.138 אותו הדבר. אין לי מושג מה קרה ואיך זה יכול לקרות, רק אולי איזה האקר משועמם נכנס לי למודם ושם בו ססמא. חוץ מזה אני לא מבין איך תוך לילה מצב של מודם יכ…

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  15. המצב הוא כזה: שני מחשבים בבית - נייח ישן ונייד חדש, ראוטר DLINK ומודם ADSL שך בזק. יצרתי רשת אלחוטית וכך התחברתי לאינטרנט. עד אתמול הכל עבד מצויין. החל מאתמול בערב לא יכולתי לגלוש לאף אתר למעט גוגל :'( (גוגל עולה מצויין ועושה חיפושים והכל, שאר האינטרנט - אין). חשבתי שאולי יש בעיה לספקית - בזק בינלאומי אבל גם היום הסיפור חזר על עצמו. מחשב אחד עם XP עם FIREFOX ומע' של MCAFEE, המחשב השני עם VISTA עם EXPLORER ומע' הגנה NORTON . בשני המחשבים אותו דבר - רק גוגל עובד ושאר האתרים לא נגישים. כיביתי את חומות האש במחשבים ופתחתי ראוטר לגישה חופשית - לא עזר. כיביתי ראוטר אלחוטי וחיברתי אחד המחשבים ישירות למודם ADSL בחיבור קוי - כל האתרים עולים מצויין, שום בעיה. חזרתי לחיבור אלחוטי - …

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  16. שלום, עכשיו עדכנתי את הקושחה ל DD-WRT מיני ולאחר מכן רציתי לשדרג לסטנדרט. הבעיה , הוא נכנס לממשק , אך כשאני מנסה לכנס ללשונית מהממשק הוא מבקש סיסמה , ושום סיסמה לא עובדת , ניסיתי ADMIN וכו' וכלום לא עוזר. מה אמורה להיות הסיסמה בכניסה הראשונית??? תודהההה

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  17. שלום אנשים! התקשרו אלי מאינטרנט זהב והציעו לי בגלל שאני לקוח ותיק לעשות ראוטר שייתחבר קווי למחשב הנייח בבית שהוא גם ראוטר אלחוטי. בהצעה שלהם הם אמרו שהם ייספגו את מחיר הראוטר עליהם בכפוף לזה שאני יתחייב לשנה בתכנית שאני נמצא בה שהיא תכנית במחיר סביר ביותר על מגה וחצי. העלות היחידה שהם דורשים ממני זה 220 דמי התקנה+משלוח חד פעמיים. אמרו לי שמדובר בראוטר חדיש של LEVEL ONE והוא נשבע לי שמדובר בראוטרים חדישים ואיכותיים שמחרים בסביבות ה 600 ש"ח. הנציג ציין כי לאחר השנה הראוטר שלי ואני יכול להתנתק מהם בלי בעייה. שאלתי אותו לגבי הסיסמאת גישה שהבנתי שהם מכניסים לראוטרים והוא אומר שאכן קיימת סיסמא כזאת. יש לי כמה שאלות ובקשה לעצות מכם: כמה הסיסמאת גישה הזאת תגביל אותי? הם טוענים ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Decktor,

יש לי כבל רשת 8 גידים רגיל אני רוצה אותו מוצלב יש למישהו מושג איזה גיד לאיזה? יש ירוק, ירוק לבן, כתום, כתום לבן, חום, חום לבן, כחול, וכחול לבן. נ.ב. כן אין לי בעייה לחתוך ולחבר אותו ככה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אז הגדרתי את האימיול שלי בתצורה מסוימת וכרגע הוא מוריד על 600.4 ק"ב לשניה [הקישור לתמונה נמחק ע"י אחראי הפורום]

20. אחרי עוד שיחה שהעלו לי שם את העצבים. אלו הם הטווחים: 82.80.168. סיומת: 0-24 82.80.168. סימות: 129-254 82.80.183. סיומת: 0-24 82.80.186. סיומת: 0-24 82.80.186. סיומת: 0 -24 82.80.189. סיומת: 0-24 עכשיו דבר מעניין נוסף לאחר שעה וחצי של בדיקות איתם עם גיימר ובלי גיימר עולה שהפינגים בלי חבילת הגיימר טובים יותר. אני נמצא ב30 מגה. אני בכל מקרה מחכה לטלפון מתומך בכיר לפני שאני מחליט האם לנתק את הגיימר.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. הצלחתי אז אין טעם, תנעלו את הת'ראד, ומי שיצטרך עזרה שיעשה חיפוש: "אדימקס ראוטר" ויצמא את התראד הזה, שאלות נוספות בפרטי. מילות מפתח שיעזרו בחיפוש (כדי למצוא את התראד- EDIMAX ROUTER ראוטר אדימקס) המודם אלקטל (ADSL) ספיקת 012- אני כותב את מה שאני כותב עכשיו כי 012 לא מוכנים לעזור אז שימח שמם, אני מתננתק מהם הרגע שאני אוכל. מי ששיחק עם הראוטר, שיעשה לו ריסט (כפתור מאחורה) מאוד פשוט: בוחרים PPTP אחרי זה IP ADRESS: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Default Gateway: 0.0.0.0 user name and password aanyone has to know its own PPTP Gateway: 10.0.0.138 מדריך מקיף באנגלית, קל מאוד להבנה

22. שימוש ראשון שלי בביטורנט.......התוכנה הרבה הרבה יותר מהירה וטובה מהאימיול! ממליץ לכם לעבור אליה גם,מורידה על 47-50 רצוף! שינמון מהפורום המליץ לי עלייה והיא מדהימה........סוף סוף ההורדה יציבה ! החסרון היחיד שמצאתי זה שאי אפשר להוריד כמה דברים ברצף בתוכנה מבלי שהמהירות תיפגע........או שיש דרך לתקן את זה..?

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by DrowNz,

סוף סוף! כל היום, מהבוקר אני מתעסק עם הרשת המעצבנת הזאת ומה אני מגלה, הבעיה היא בכרטיס רשת המובנה כביכול של הלוח (Albatron K8X800 pro 2) לצערי, הכרטיס אמור להיות לא רע בכלל (Gigabit), מצאתי איזה כרטיס רשת לחיבור מהיר ישן, התקנתי ויש הכל הסתדר ההגדרות היו מצויינות! תודה על "העזרה"

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  24. מחושב כולל חדשי חינם. תודה.

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  25. בזמן האחרון יש הרבה תלונות על קצבים ירודים בתכנות שיתוף. המסקנה המתבקשת זה עתה היא שכמעט כל הספקים (למעט 014) נוטים להגביל תעבורת P2P למשתמשים מסוימים, או בשעות מסוימות. אני לא מדבר על פורטים סגורים, אלא תופעה שבה הכל פתוח ואמור לעבוד, ובכל זאת למרות שיש המון מקורות לקבצים, ההורדה בקצב איטי. אחת הבעיות באבחון של תופעה כזו היא שהמהירות שאתה מקבל ב-P2P תלויה בהמון גורמים, במיוחד בקבצים שאתה באמת מוריד. לכן קשה לתת אבחון טוב ולזהות האם יש בעיה או שנפילת הקצב היא בתחום הנורמליות. אני מציע את הבדיקה הבאה: 1. אני ארשום כאן מספר לינקים לקבצים ב-ED2K שאפשר להוריד בכל EMULE. מדובר בקבצים עם מקורות רבים, בגודל כולל של כ-4GB. 2. כל מי שרוצה להתנדב לבדיקה, ולא משתמש ב-EMULE שלו כרגע,…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.