רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב שמחובר ברשת פנימית ואני רוצה להתחבר אליו מהאינטרנט. התקנתי עליו no-ip והוא עובד בסדר. איך אני יודע איזה פורטים לפתוח? יש לי נתב של level one אם משהו מכיר מדריך ספציפי- יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נתב dlink2650. פתחתי פורטים בנתב. ראו קובץ מצורף 1 וקובץ מצורף 2. גם בתוכנת ה- Emule פתחתי את אותם הפורטים. ראו קובץ 3. וסמנתי את ה- use upnp to setup ports. כאשר אני מבצע Test ports אני מקבל את ההודעה הבאה (קובץ 4).גם ללא סימון ה-use upnp to setup ports אני מקבל הודעה ש- 'בחינת הפורטים שלי נכשלה' (קובץ 4). יחד עם זאת, אני לא מקבל סימן בתוכנת ה- Emule של LowId. למישהו יש מושג למה אני מקבל 'נכשל' בבחינת הפורטים שלי. איפה טעיתי? ראו קבציפ מצורפים. אני דיי חסר אונים ולא מבין בעניין הזה כלום. אודה לקבלת סיוע. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית עם ראוטר של 3com. הגדרתי שכל תקשורת נכנסת מהרשת תגיע למחשב ספציפי [מעין שרת] ועכשיו אין לי בעיה להגיע למחשב הזה ספציפי. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לגשת לכל מחשב ברשת הזו מהאינטרנט ולא רק למחשב ספציפי שאני מגדיר בהגדרות של הראוטר. כמו נגיד, כמה שרתים שמחוברים ברשת ושאני רוצה להיות מסוגל לגשת לכל אחד מהם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני מוריד בדרך כלל מ-HTTP וקראה לי כמה פעמים כבר כשאני מוריד קבצים פתאום ההורדה מופסקת(יורד ל0) וזהו נתקע שמה זה קראה לי גם במנהל הורדות(IDM) וגם דרך הדפדפן שלי(FF). אני מחובר קווית לראווטר שקיבלתי מבזק של SIEMENS.בלוח בקרה של הראווטר רשום שלא היה ניתוק. מה הבעיה היא אצלי אצל הספק או השרת שמפסיק לי את ההורדה? ואך אפשר לפתור אותה(אם היא אצלי) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום היה לי קצר חשמלי בבית, החשמל קפץ, איתרתי את הבעיה לקצר - בית מנורה תקול ומנורה שנשרפה. לאחר שהחשמל חזר למרות שהמודם והנתב כבר עלו חוויתי בעיות מוזרות בגלישה כמו תקיעות ואיטיות קיצונית בכל המחשבים בבית, רק לאחר ניתוק של המודם והנתב מהחשמל והחזרה שוב אחרי כדקה התקלה הסתדרה. בזמן התקלה נתתי PING ממושך לנתב וראיתי זמני תגובה לא הגיוניים של 200ms ל gateway שהוא 192.168.0.1 ה WIFI פתאום התנתק לי ולא הבנתי למה. מודם THOMSON של הוט ונתב DIR-655 של D-LINK. השאלה היא מה גרם לתופעה מלכתחילה? האם תקלת מודם או נתב? ולמה הפסקת חשמל אחת שיבשה את התקשורת כולה והייתי שוב צריך לנתק ולחבר לחשמל על מנת שתקלה תיפתר, נתקלתי בעבודה בתופעה דומה בנתבים של CISCO. אשמח לדעת מה דעתכם ומה…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם יתכן כי הפסקת חשמל תאפס את הגדרות ההאבטחה (סיסמת WEP) בנתב האלחוטי ? (Dlink +614)
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יש לי ראוטר -MSI -RG54G3 וכרגע אני משתמש רק ביציאות הפזיות שלו ואני רוצה לבטל את השידור שלו ( מטעמי קרינה וכאלה.) מישהוא יודע איך אפשר ואם אפשר לבטל את השידור ? ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב-Windows XP SP3, ומעוניין להפעיל ולכבות Network Connection דרך ה-Command Line. מחיפוש באינטרנט מצאתי את הפקודה הבאה: netsh interface set interface name="Local Area Connection" admin=disabled כשאני כותב את זה בחלון DOS, הפעולה לא מבוצעת. זה לא נובע בגלל שם לא נכון של ה-Network Connection, נראה לי שזה נובע מהחלק הזה: הם כותבים שם ב-Help של הפקודה netsh: "(admin - whether the interface should be enabled (non-LAN only" כלומר הפקודה הזו יכולה להפעיל ולכבות את כל ה-Network Connections, חוץ מאשר את ה-Local Area Network? אם כך, מה אפשר לעשות עבור ה-LAN? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! עברתי לגור לא מזמן ביחידת דיור. בעל הבית התקין מודם בקומה מתחתיי אך אין קליטה מספקת בדירה שלי. ביקשתי והסכים בעל הבית להעביר כבל RJ45 מהמודם שלמטה (TP-LINK של הוט, לא סגור איזה דגם), דרך הקיר ישירות אל חדר העבודה בו נמצא המחשב הנייד שלי. הכל טוב ויפה ויש חיבור קוי לאינטרנט למחשב. הבעיה: יש חיבור קוי ישיר למחשב הנייד בלבד. אני מעוניין בWIFI בשביל מחשבים אחרים או מכשירים סלולריים\טאבלטים. השאלה: יש לי מודם מהדירה הקודמת, של בזק - נטגיר DGN2200 V2. הבנתי שישנה אפשרות לחבר את כבל הRJ45 שיוצא מהקיר ישירות למודם\ראוטר ובעצם ליצור נקודת ווייפיי חדשה... ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות במודם אבל לא הצלחתי לגרום לזה לפעול כראוי - פעם אחת זה פעל אך לשכן למטה לא היה אינטרנט,…
-
- 10 תגובות
- 6k צפיות
-
-
יש לי בחדר נתב של בזק וראוטר ואין לי WIFI בסלון רציתי אני רוצה לקנות ראוטר נוסף, אבל יש צורך בנתב נוסף? יותר ברור אני צריך שיהיה לי WIFI בסלון איך אפשר לעשות את זה בלי לקחת מהחדר את הכל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני עובד בבית עם ראוטר LevelOne - WBR3408 ואני לא מצליח להתחבר לאף שרת ב eMule. פתחתי את הפורטים הנחוצים לי 4662-TCP ו- 4672-UDP. כשאני מבצע בדיקה האתר מראה לי שהפורטים פתוחים ותקינים ובכל זאת אני לא מצליח להתחבר לאף שרת. מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עדכון: הסתדר מעצמו. שלום, דיברתי היום עם כמה וכמה נציגים שכל אחד מהם אמר משהו קצת אחר לגבי הפעלת ipv6. חלק אמרו שזה אמור להיות אוטומטי, חלק אמרו שהפעילו אצלי וחלקם אמרו שיחזרו אלי עוד 3 שעות. כרגע לפי הנציגים האחרונים הם אומרים שהם רואים את כתובת ipv6 שלי אמנם אני לא רואה אותה בשום מקום. מבחינת דרישות מיוחדות של הספק אף אחד לא נתן לי שום מידע כי אני מין הסתם לא משתמש בראוטר שלהם. מדובר בasus ac86u. עם אחת הנציגות ווידאתי והיא אומרת שהיא רואה את הכתובת אצלי כשמוגדר אצלי Ipv6 native. בכל אופן אני לא רואה אות כזה אצלי. בהגדרות מתאם רשת הכל מוגדר וגם אין אות. בכל אופן ניסיתי גם לחבר בסופו של דבר את המתאם סיב אופטי ישר למחשב והפעלתי…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי מושג איך אני עובד עם MULTILINK ב WIN XP אני אנסה להגדיר את זה אולי יותר טוב אני נותן למחשב 2 כתובות IP משני מקורות 1. כרטיס רשת Macronix 2. חיבור USB איך אני משלב את השניים ומגדיל את רוחב הפס ? או שזה אמור להתבצע באופן אוטומטי , בקיצור אין לי מושג מחכה לעזרתכם בתודה מראש
-
היי מישהו מכיר דרך להפעיל Remote DeskTop מתחנה של Win2k/XP לשרת שעובד ב- WinNT Server 4.0?? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כמו בכותרת. האם ניתן לקנות Router אלחוטי ולהשתמש בו כAccess Point. למעשה שיעביר מידע לנקודות אלחוטיות מבלי להפעיד DHCP. משום מה הAccess Point יקר יותר וברצוני לחבר אותו לRouter קיים. ולא, אני לא רוצה שני ראוטרים, Subnetting זה פתרון אך לא למקרה שלי. תודה
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי אני מנסה להגדיל את טווח האלחוט בעזרת נתב ישן. בתפריט אפשרות הWDS מופיעה לי רק תחת 5Ghz. הנתב הישן לא תומך ב 5Ghz רק ב 2.4. יש למישהו מושג איך אני מפעיל WDS ב 2.4?? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בשל בעיות של רוחב פס של הרשת האלחוטית עם ה-PS3 (ניתן לקרוא בהרחבה כאן), חשבתי אולי להשתמש ב-ASUS ככרטיס רשת עבור ה-PS3 מאחר ואפשר לחבר לו אנטנת הגברה. הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור את ה-Bridge. הוספתי את כתובת המק של הלינקסיס, אבל ה-ASUS לא מקבל כתובת IP מה-DHCP של הלינקסיס, גם אם אני מכבה את זאת של ה-ASUS. גם בהגדרה ידנית אין פינג אפילו בתוך הרשת. ביטלתי את כל הגדרות האבטחה. מה אני עושה לא נכון?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P3, אני רק צריך להוסיף לו כונן קשיח והוא יעבוד מצויין. רציתי למכור אותו אבל שיניתי את דעתי והחלטתי להשאיר אותו אצלי, לתת לו להיות דלוק 24 שעות ביום ושאימיול תהיה פתוחה בו כל הזמן. אני כמובן אצטרך להקים רשת בין המחשב הישן הזה לבין המחשב החדש שיש לי. אבל רציתי לדעת אם אני אדליק אימיול 24 שעות במחשב אחד, אז מהירות האינטרנט במחשב השני תהיה איטית? במיוחד במשחקים? יש לי 1.5MB מהירות אינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כיצד ניתן להפעיל את האינטרנט (ADSL אם זה משנה) מיד כאשר ה-Windows (XP) עולה (או כאשר מתחבר משתמש מסוים? תודה מראש. נ.ב. (כפול) 1. מנהלים, אם יש אפשרות להמליץ למתכנת האתר לשים maxlength לשדה הנושא בפורומים, יהיה נהדר. 2. מקוה שלא טעיתי בפורום :-) סליחה אם כן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אבקש עזרתכם בהפעלת בלות'וס (bluetooth) במחשב נייח שלי. מה אני צריך לוודא כי קיים במחשב, ומה השלבים להפעלה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 22.2k צפיות
-
-
קיבלתי כתובת דואר אלקטרוני מהספקית אינטרנט שלי (נטויז'ן) , אבל אני לא יודע מה אני צריך להגדיר ב OUTLOOK, כדי שאני יוכל לקבל ולשלוח את הדואר דרך הכתובת הזאת. בינתיים אני משתמש רק בHOTMAIL. אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות (לפני שאני מתקשר לנטויז'ן ומחכה שעה עד שיענו לי) אז בבקשה שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפעיל ולכבות את המחשב שלי בשעה קבועה כל יום. על הקטע של הכיבוי התארגנתי סבבה אבל יש לי בעייה עם ההדלקה. עד עכשיו הייתי מבקש ממישהו להדליק אותו אבל זה לא הלך. יש לי לוח אם עם כרטיס רשת שלדעתי תומך בWake on lan ורשת ביתית עם מחשב שעובד 24/7 והייתי רוצה לדעת איך אני מפעיל אותו את האופציה הזאת. (אין בעייה לגרום לה לקרות בשעות קבועות עם הschedualing). אם למישהו יש רעיון אחר איך להתניע מחשב אוטומטית הייתי רוצה לשמוע!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לוח ASUS P8H67-M PRO (כרטיס רשת מובנה) http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H67M_PRO/#specifications נתונים רלוונטיים בתמונה המצורפת. נתב TP-LINK TL-WR1043ND http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=wlan&pmodel=TL%2DWR1043ND בין היתר, ניתן "לשמר" כתובת IP, "לקשור" כתובות IP ו- MAC, "להפנות" Port/Trigger/Virtual_Server.. תוכנה depicus WOL GUI http://www.depicus.com/wake-on-lan/wake-on-lan-gui.aspx או אחרת.. על מנת להפעיל את המחשב מרחוק: - האם ישנה מגבלת חומרה? - מה צריך לעשות? הסתבכתי :-[ תודה רבה לכם. [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 6k צפיות
-
-
ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית דרך הלפטופ Fujitsu Siemen Amilo m1450g ללא הצלחה, מחפש הרשתות האלחוטיות המובנה בWindows XP לא מזהה את הרשת האלחוטית שהתקנתי בבית (לפטופ אחד כן מזהה). (ניסיתי כאשר אני מחובר לאינטרנט דרך LAN חוטי, וגם כאשר אני מנותק מהקווי) לכן, התקנתי את התוכנה לחיפוש רשתות שמגיעה עם כרטיס הרשת האלחוטי : Intel® PRO/Wireless 2200BG וכעת יש לפחות כיוון : התוכנה מודיעה לי שהבעיה היא שמתג האלחוט/רדיו במחשב כבוי, ועלי להדליקו ע"מ שניתן יהיה לחפש ולהתחבר לרשתות אלחוטיות. גיגלתי קצת, וראיתי שבדגמים אחרים יש ממש כפתור פיזי בלפטופ, שמדליק/מכבה את הכרטיס האלחוטי, אך בדגם שציינתי אין כזה כפתור. חיפשתי גם ב Bios, אין שם שום התייחסות לנושא האלחוטי, חיפשתי מכל מיני מאפיינים ש…
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מי שמעוניין להפעיל את הנתב הזה בכבלים עם L2TP, מוזמן לשלוח ה"פ, ואני אעביר לו את הקושחה שעובדת אצלי.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-