רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחשב (של חבר) עם winxp pro sp3 ודפדפן ie7 אינו מתחבר לאינטרנט. בו בזמן outlook xpress ו- skype מתחברים ופועלים. המייל עובר וכך גם קול ותמונה בסקייפ (גירסה 4). העליתי את firefox 3.5.1 אך גם הוא לא מתחבר לאינטרנט . ב- ie7 בנסיון ההתחברות מקבלים הודעה: IE cannot display the webpage. האם מישהו יכול להגדיר לי מה הבעיה וכיצד פותרים אותה ? מודה מראש על התשובוה/ות arie2006
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהצלחתי לפתור את בעיית ההתחברות לאינטרנט , יש לי בעיה חדשה- כאשר אני מנסה להוריד קבצים - התהליך נעצר בפקודת ההורדה ואינו מתחיל את ההורדה בפועל. המחשב לא "נתקע" אלא פשוט לא ממשיך בתהליך. (בעיית ההתחברות נפתרה ע"י ביצוע שיחזור מערכת מאחר ואיפוס winsock לא פתר את הבעיה.). כיצד ניתן לפתור הבעיה. בתודה מראש arie2006
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני בעוד כחודש עובר דירה, ואני חושב על להקים רשת אלחוטית בקוטג' של 2 קומות.. האינטרנט צריך להיות נגיש במהירות גבוהה ובאיכות גבוהה, מן הסתם, גם בחצר, גם בקומה למעלה וגם בקומה למטה... הייתי מעוני לשמוע על פתרונות אפשריים והצעות.. תודה רבה לעוזרים ולמתעניינים.
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה ? איזה מהירות הוא? (פשוט תנו חוות דעת ) תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום , איך אני מגדיר ש ACCESS POINT D-LINK DWL-900AP+ יתקשר בצורה אלחוטית עם ראוטר מודם SIMENS SL2-141 תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שלום יש אצלי ראוטר וכרטיס רשת של TPLINK שניהם פועלים על תקן N, הצפנת WPA2 וכאלה. הראוטר חובר כסוויצ' למודם (המודם מחובר און-ליין כל הזמן, ואין צורך לקבוע חייגן וכאלה). הסיבה שיש סוויצ' היא שמחובר בנוסף עוד מחשב אחר פיסית. איכות הסיגנל פנטסטית. והחיבור מתנדנד בין 108M ל-162M ומעלה (תלוי באנטנות וכאלה, עוד לא הצלחתי למצוא הצבה מתאימה). ההורדות הרגילות והגלישה באלחוטי - עוברות סבבה, אבל כאשר מפעילים ביטורנט, קצב ההורדה עומד על פחות מעשרים ק"ב, כאשר אם אני מחבר את המחשב בחיבור פיסי ישיר לראוטר (ולא אלחוטית) - אני משיג קצב הורדה של 300K לפחות לאותו קובץ שאני מוריד. יכול להיות שאני שוכח משהו או שזה פשוט ככה באלחוטי שהביטורנט לא משתף פעולה? כי הורדות רגילות מהדפדפן רצ…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הראוטר מחובר למחשב עם מערכת הפעלה ויסטא +2 מחשבים עם XP +מזרימדיה TVIX לכול המחשבים IP סטאטי הראוטר במצב PPPOE עם כול המחשבים אני מצליח לגלוש ללא בעיות. כמו כן מצליח להזרים מדיה ל TVIX ללא בעיות .הבעיה היחידה שאנני מצליח לשתף קבצים אל אף ששיתפתי סיפריות בכול המחשבים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לכבלים של ברק דרך חיגגן LT2P דרך תוכנת חייגן של ברק. ברשותי ראוטר 3COM 3CRWER100-75 . ואינני מצליך להתחבר דרך הראוטר, עברתי דרך ה WIZARD את כל השלבים ועדין הוא לא מחובר? האם יש לכם רעיונות מה ואיפה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הראוטר הנ"ל. אני 7 שנים משתמש עם ראוטרים אלחוטיים שונים אך בראוטר הזה אופצית הDMZ כאילו לא נמצאת רציתי לדעת איך אני מגדיר מחשב שיהיה DMZ ? זה ראוטר חדש, ואני רואה שהאופציה אולי לא קיימת? אני רוצה לפתוח כל מיני פורטים כמו לאימיול וכדומה.. וDMZ זה מצויין. ואיפה זה נמצא בתפריט תודה.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש והפינג שלו כל הזמן 150-360 ,כשבמחשב הקודם שלו היה 5-10 איך מסדרים את זה? זה בעיה בכרטיס רשת? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
-
שלום בשבועות האחרונים אני חש כמה בעיות באינטרנט, בעיקר בשעות ערב, ובימי שישי ושבת באותם זמנים / ימים, כל הפינגים במשחק רשת בו אני משחק, עולים מאוד (300 והרבה יותר), וזה קורה ממש במאות שרתים, גם ישראליים, וברור שיש איזה בעיה ובזמן האחרון, מהירות ההורדה צנחה (בדיקת מהירות מבזק, שליל ממה שאני אמור לקבל) ואיטיות ממשית בגלישה לכל אתר. מה שיותר מוזר, שלפעמים זה קורה לכמה דקות ומיד חוזר למצב תקין (גם מבחינת מהירות הורדה/גלישה וגם מבחינת פינגים). אני בקשר עם התשתית וגם עם הספק, והם מנסים לאתר את הבעיה... אני רק רוצה להבין משהו בקשר לבדיקת trace route - כאשר אני רושם ב command prompt: (נציג של הוט אמר לי לבצע את הבדיקה) tracert IP, עם כתובת אייפי של שרת משחק, מה התוצאות אומרות? אם…
-
- 9 תגובות
- 5k צפיות
-
-
*אני מקווה שזה הפורום הנכון... מטרה: שלב 1. אתר שבו אני אוכל להעלות מידע (ברובו - וורד ומצגות) ולקטלג אותו בצורה נוחה לפי נושאים ותתי נושאים. (כמובן - גישה נוחה למידע לאנשים מורשים) שלב 2. נתינת אפשרות לאנשים אחרים להעלות מידע שיצורף למאגר לאחר סינון שלי. תקציב: יש, תלוי בצרכים. דרך: פה אני צריך עזרה - על מה אתם ממליצים? - האם צריך לקנות שרת ולשלם למישהו שיבנה אתר? - כמה זה עולה? - האם זה נוח לשימוש? - האם יש דרך אחרת? - האם יש חברות שעוסקות בתחום וממולצות לפי יחס עלות-מחיר? *זה לא צריך להראות מדהים - רוב העניין זה ניהול וגישה נוחה למידע... כל מה שאתם חושבים שיעזור לי - אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לפרום רשתות ואינטרנט, יש לי מודם\נתב SendTek PAR-720G שסיפקו לי בזק, והוא מפיץ LAN ריחני ורענן לרחבי הבית. שאלתי היא כזאת: על מנת לחבר מחשב בצורה אלחוטית לנתב, יש צורך לרכוש מתאם רשת אלחוטי למחשב (יענו אנטנה, רסיבר) מבזק בהרבה כסף ? או שניתן להשיג מתאם במחיר הגיוני שיעשה את העבודה, כי הרי בזק לא מתמחרים מוצרים לפי שווים. תודה, חן.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חבילה של 1.5MB המהירות הורדה ב- IDM נעה בין 180 ל- 195KB(שומר על סביבות ה- 190KB+ בדר"כ) לפני כן ב- 012 ההורדה מאותו שרת עמדה על בין 200 ל- 212 אני לא רוצה להיות קטנוני, אבל זה בסדר, נכון? אולי סתם 012 סיפקו עוד כמה KB's בודדים? : ודרך אגב אני יכול לשחק במשחק רשת שאפילו לא יכולתי לעשות LOGIN לשרת עם 012!(שנים!!!) ;D
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מס' שאלות קטנטנות ברשותי ראוטר TP LINK - TL-WR641G וכאשר אני נשאר בקומה הראשונה של הבית הוא קולט מצוין אבל בזמן שאני יורד קומה הוא מפסיק לקלוט (לפטופ או PC ) שניהם לא קולטים אפילו אות חלוש ! בעזרת (TL-WN620G) חשבתי לקנות ראוטר נוסף חזק יותר עם עוצמה גדולה יותר אבל לא נראה לי שזה יעזור , שאלתי היא אם אקנה ראוטר נוסף דוגמת TP LINK שלי ואנסה לחייג דרכו לאינטרנט האם זה יעבוד ? כלומר ראוטר מס' 1 יהיה החייגן הראשי ושלי יחייג אליו ודרכו יתחבר אל האניטרנט ככה אני אגדיל את טווח הקליטה וגם את העוצמה . מה עושים ? ? ? המלצות על ראוטרים יתקבלו בברכה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. אחד מחובר לאינטרנט והשני מחובר אליו. עבד יופי. לפעמים הצלחתי לגלוש גם מהמחשב השני ולפעמים לא. אבל זה היה בסדר. אין ראוטר. על הראשון windows xp pro ועל השני windows xp home edition. פירמטתי והתקנתי מחדש מערכת הפעלה במחשב מס' 1 שהיה מחובר לאינטרנט. לא הלך חלק (הארד דיסקים שנעלמו וכו') אבל הסתדר. רציתי להחזיר את התקשורת בינהם ושם התחילו הבעיות. או שהמחשב הראשון מתחבר לאינטרנט או ששני המחשבים מתקשרים בינהם. אבל לא במקביל. וזה משגע אותי. רעיון?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לחבר שלי אינטרנט 012 וכשהוא עושה התקשר זה אומר לו the device is not reachable מישהו יודע מה הבעיה?? והכי חשוב איך פותרים אותה???
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי בממ"ד ראוטר שמחובר חוטית למחשב שלידו. בנוסף יש לי מחשב בקומה שמעליו שבו יש לי קליטה חלשה ולא יציבה. לכן אני חשבתי על האפשרות של להעביר כבל דרך התעלות של הטלפון וכך אני אשים את הראוטר מחוץ לממ"ד ואוציא ממנו 2 חוטים: 1 לממד והשני לחדר שבקומה השנייה. 1. האם זה אפשרי בלי בעיות? 2. צריך לקנות משהו מיוחד? (הבנתי שיש מתגים ודברים כאלה) 3. באיזה כבל להשתמש? קטגוריה 5?6?7? מסוכך או לא?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX, דגם BR-6204Wg. עד עכשיו אני מחובר בכבלים בחיבור MPLS. לא זוכר כבר מזה להתחבר עם חייגן. :lol: ראשית, רציתי לדעת אם זה ישפיע על שיתוף האינטרנט\קבצים? או שהכל נשאר כמו שהוא? ואיך מגדירים לצורך העניין בראוטר לחייג אוטמטי עם שם משתמש וסיסמא? ספק 014. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם וינדוס אקספי ובו 2 כרטיסי רשת: האחד מתחבר ישירות לראוטר והשני בכבל רשת מוצלב מתחבר למחשב נייד עם כרטיס רשת אחד. לאחרונה התקנתי ubuntu 9.04 במקביל לווינדוס אקספי שקיים לי במחשב הנייד (בנייח יש רק אקספי) רציתי לדעת כיצד אני מקשר ברשת ביתית (כמו שעשיתי ביניהם כאשר היה וינדוס) את שני המחשבים?? צריך להתקין SAMBA ?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ברצוני להחליף את כרטיס הרשת שיש לי בנייד ל Intel 5300. ה 5300 מגיע עם חיבור ל 3 אנטנות , בנייד שלי יש רק 2. אם אני יחבר רק 2 אנטנות ל 5300 , העם זה יפגע דרסטית בביצועים של הכרטיס? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לעבור לרשת אלחוטית. כיום אני גולש עם נתב של 2WIRE שיש לו תאפשרות לקשר את כל המחשבים דרך קווי הטלפון של בזק..(אם אני לא טועה HPNA2) כך שאין כבלי רשת מפוזרים בבית..לכל מחשב יש פילטר קטן המתחבר לקו הטלפון..וכך אני רוצה שישאר.. הבנתי שרק ראוטרים שתומכים כיום ב HPNA3 יכולים לעשות זאת.. אז רציתי המלצות לראוטרים תומכי תקן זה+ אופצייה אלחוטית(שאשתמש בה רק כשארצה).. או שיש המלצות אחרות... והאם אני אצטרך להחליף גם את כל הפילטרים...לפילטרים אשר תומכים את אותו הראוטר..? שאלה נוספת.. האם אפשרי לחבר כיום את המערכת הקיימת לאחד מקווי הטלפון רואטר נוסף..פשוט..אלחוטי..וזה יעשה את העבודה?
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אחרי הרבה תסכולים מהחיבור לאינטרנט החלטתי להחליף את כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי שנה וחצי בערך [dlink dwa 110 שמתחבר לusb של המחשב]. לפני שאקנה הייתי רוצה לקבל המלצות. הבנתי שיש כרטיסים שנמצאים בחלקם בתוך המחשב ורק אנטנה שבחוץ, כאלה כמו שלי שמתחברים בusb אל אנטנה חיצונית. מה היתרונות והחסרונות של שני הסוגים? אני מחפש קליטה יציבה וטובה, סה"כ גר בדירה ממוצעת עם ראוטר בסלון. אם יש המלצות, או אם ממליצים בכל זאת להשאר עם חיבור קווי לראוטר - אשמח לשמוע! תודה.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
האם כדאי לי לעבור, נגמרת לי בימים הקרובים ההתחיבות והייתי רוצה לשמוע את דעתכם. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-