רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה זמן שמידי פעם האינטרנט מתנתק לי פתאום בלי שום סיבה. אין לי גישה לשום אתר וגם הדפדפן לא חושב בכלל אלא מיידית אומר שהוא לא מצליח להתחבר. אני מחובר עם נתב Edimax BR6204WG - ואפילו אל הכתובת בקרה של הנתב (192.168.2.1) אני לא יכול להתחבר מה שגורם לי להאמין שהוא האשם.. (ואם לא הוא אז המחשב עצמו?) במקביל קורה מידי פעם שאין לי אינטרנט אבל אני כן מצליח להתחבר לנתב- ואז באמת רשום PPPoE disconnected. (אולי אחרי ניתוק שנגרם בעקבות בעיה בספק אינטרנט הנתב משתגע ולא מגיב ובגלל זה אין לי גישה אליו לפעמים..?) בדרך כלל האינטרנט חוזר תוך דקה-שתיים למרות שהיו גם מקרים יותר ארוכים. בבדיקה של Explorer מריץ עבור בעיות רשום: יש למישהו רעיונות מה קורה? פתחתי אתמול שרשור אחר לגבי בעיה עם …
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
Broadcom NetLink BCM5787M PCI-E Gigabit Ethernet Controller לא הצלחתי למצוא בשום אופן
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד קצת ישן של HP ואני רוצה לשדרג את הכרטיס רשת האלחוטי שלי כי הוא לא קולט כ"כ רשתות מרחוק איזה כרטיס מבין השניים האלה יש לו קליטה יותר חזקה ואיכותית? http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7318USg~23~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7108PCg~23~0.htm
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה, מי שהוא יודע איזה הגדרות צריך לשנות/להוסיף כדי שאימיול יפעל אצלי בלפ טופ. איזהTCP UDP צריך שיהיה וכו... וגם איך מגדירים באימיול את הראוטר? תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
פעם, כדי לפתוח פורטים הייתי פונה לספק האינטרנט שלי ובשניות היו עוזרים לי. עכשיו דיברתי עם התמיכה של הספק שלי, ומסתבר שהשרות הזה עולה כסף, ויותר הם לא נותנים את ה''עזרה'' בפתיחת הפורטים בחינם אלה ב7.90 לחודש!!! . אני מצרף פה תצלום מסך של ההגדרות בראוטר שלי איפה שפותחים את הפורטים. אני צריך לדעת מה לרשום בSERVER IP ואיך אני בודק איזה מספרים אני אמור לרשום שם. המספרים שרשומים בהגדרות הם סתם רנדומאלים ולא כי אמרו לי לרשום אותם. http://www.siz.co.il/my.php?i=5kmztke1d1yo.jpg תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה מהירות העברת הנתונים האפקטיבית ברשת 1GPS (בהנחה ששאר הרכיבים לא מעכבים את העברת המידע)? מישהו טען לי בת'רד אחר שמהירות 20 MB/S זוהי מהירות עבודה טובה מאוד גם לרשת כזו בעוד שאצלי אם מחשב די ישן שמחובר אלי ברשת אני מקבל קצבי העברה של כ50 MB/S. למען הבהרת הספק - מדובר כאן על MEGABYTE כמובן.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
למישהוא קרה פעם אולי תקלה עם המודם הזה בחיבור ואיבוד תקשורת עם הISP? המודם נראה כמחובר ועובד אבל תעבורת מידע לא קיימת התקשרתי ל166 והם אמרו לעשות RESET למודם אכן עשיתי והבעיה נפתרה מישהוא שמע על כזו תופעה?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד,לשולחני מחוברת המדפסת-BRADER-215C-.איך אני שולח חומר להדפסה דרך הנייד? בתודה מראש א ש ר
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים חביבים, אני יודע ובטוח שטחנתם את השאלות הללו עשרות פעמים - אבל מה לעשות, אם יש דבר אחד שלמדתי מכל מה שקראתי עד עכשיו זה שכל מקרה לגופו. אני צריך כמה הבהרות אבל לפני נתחיל עםהנתונים שיש כרגע: הבית הוא מאוד גדול - מרחק מקסימלי משוער כ-30 מטר מקצה לקצה, כ"כ הבית הינו פרטי, קומותיים עם מרפסת ודשא המגיעים ל 50 מטר עם הפרדה מקסימלית של 2 קירות + ריצפה (בערך פי 2 מקיר רגיל), כרגע אני מחובר ב 1.5 של בזק עם מודם קוי (ג'נרי) שנמצא בקצה אחד של הבית (המרוחק מהמרפסת) בקומה השניה. כ"כ - יש לפטופ עם כרטיס רשת בתקן G/B הוצאה הכוללת שאני יכול לעמוד בה היא 300 שקל כאשר חריגה של 50 לא תהרוג אותי. הדילמה היא כזו: האם לחבר את המודם האלחוטי במיקום של המחשב הנייח וע"י כך להגביל…
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם בחודשים האחרונים אני נתקל בתופעה מרגיזה מידי פעם: נתב אלחוטי SIEMENS ADSL SL2-141 מאבד תקשורת (כלומר נורת PPP נכבת) עד שאני עושה ריסט למכשיר (יש כפתור מאחור- אני מכבה ומדליק מחדש). קצת רקע: המכשיר אצלי משנת 2006 (כ- 3 שנים) ועובד 24/7. המכשיר שולט בשני מחשבים נייחים באמצעות כרטיס רשת חוטי רגיל, ועל מחשב נייד באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. הגדרתי למכשיר גם הגדרות אבטחה כדי שלא יוכלו להתחבר אליי. המכשיר לא עושה בעיות בגלישה, ובכל המחשבים ניתן לגלוש במהירות הנכונה עד שהוא מחליט לאבד סינכרון מול הספק. זה יכול לקרות בצהריים כשכל המחשבים עובדים ומחוברים לאינטרנט (וכולם מתנתקים מהרשת), וזה יכול לקרות גם באמצע הלילה כשכל המחשבים כבויים ואין שימוש ברשת. לכל שקעי הטלפון בבית …
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של בזק - asus am 604g. לנתב הזה יש בעיה רצינית, הוא ממש חם והדבר משפיע על ביצועיי האינטרנט. זה מתבטא באי יציבות של מהירות ההורדה או העלאה ובנוסף לכך אני מרגיש איטיות ממש כבדה בגלישה באתרים, וכל זה עקב התחממות המכשיר. יש לציין שרק אחרי כיבוי והדלקה של המכשיר אני מרגיש שאני על הסוס הלבן, הרגשה שקיבלתי איזה boost. מהירות הגלישה בדפדפן מהירה ואני מקבל מהירות יציבה בהורדת הקובץ בדיקה של הספקית שלי(בזק בינלואמי). כיצד ניתן לפתור את בעיית ההתחממות? אפשר להרכיב על המכשיר מאוורר? זה יפתור את הבעיה הזאת? אם מאוורר זה הפיתרון נשאלת השאלה באיזה אופן לשים אותו, כאשר הוא מוציא אוויר חם או מכניס אוויר קר למכשיר. האם עוד אנשים נתקלו בבעית האיטיות עם המכשירים של בזק עקב הת…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד יש לי ראוטר MIMO של EDIMAX אז אני מתלבט בין 2 אלו: EW-7618Ug http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 EW7628IG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472869 אם אין הבדל אז כנראה שאעדיף את הUSB...
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
הי, מישהו מכיר\יכול להמליץ על מתג (switch) ג'יגהביט (1000) לרשת קוית בייתית מהירה (אחת הכניסות תלך לראוטר) תודה, shenig
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5 mps שאותו בזק בינלאומי מספקים לי. הבעייה שכל הזמן האינטרנט עובד לאט בכל מה שקשור בצפיות ישירות. לעיתים קרובות גם הגלישה איטית. דיברתי עם בזק בינלאומי ועם בזק והם אמרו שאין בעייה עם התשתיות של בזק (כרגיל ) ושמומלץ להוריד תוכנת אנטי וירוס ולבדוק אולי זה כתוצאה מוירוסים. אז הורדתי תוכנה והכל נחמד (המחשב נקי מוירוסים) אבל עדיין האינטרנט איטי מאוד בכל הקשור לצפיות ישירות. יש לי מודם אלחוטי מדגם ROTAL - RTA אבל אני לא עובד עם האלחוטי. השאלה איך סוף סוף אני אוציא מהאינטרנט שלי ביצועים? כי אני גולש אצל אנשים אחרים עם מהירות פחותה משלי וזה עובד אצלם יותר מהר. דבר שני האם עדיף להפעיל מצב אלחוטי על פני חוטי? ואיך אני בודק חשד אולי לפריצה למחשב או גלישה ברוחב ה…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בראוטק הזה: http://konzoli.com/images/edimax-6204-wg-wireless-router.jpg כבר כמה חודשים, לא מצאתי בבמשק שלו איך מגדירים סיסמא, אם מישהו מכיר ויכול לעזור לי אני אשמח , תודה מראש לכולם!
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מכשירים שיש להם חיבור רשת שאני צריך לחבר לרשת אחת. בגלל הדרישות (ניידות, 20-50 מטר מרחק ביניהם ושליטה מ50-70 מטר) החלטתי לבנות מערך שכולל שני ראוטרים EDIMAX 6524N, אחד לכל מכשיר וכמובן שאחד מהם יהיה REPEATER של השני. התוכנית הייתה כזאת: ראוטר "ראשי": X.X.1.254 מחובר קווית למכשיר 1: X.X.1.1 ראוטר ריפיטר: X.X.1.253 מחובר קווית למכשיר 2: X.X.1.2 שני הראוטרים מחוברים אל-חוטית ושניהם עם קושחה 1.58 מהאתר של פיקוק. באתר של EDIMAX יש 1.55 אז נשארתי עם 1.58. אבטחה :MAC address filtering, WPA2(AES) מה שחשבתי שיהיה פשוט הסתבר כלא פשוט בכלל. אחרי שהגדרתי את הראוטר הראשי כ- AP עברתי להגדיר את הריפיטר ושם חיכתה לי הפתעה. לא משנה מה עשיתי וניסיתי לא הצלחתי לגר…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אם בכלל.... ואיך אני יכול לנעול את הראוטר עם קוד? כרגע הורדתי לו את האנטנה כדי שלא יקלטו.... מה עושים? איך נועלים אותו ?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, הכוונה לשידרוג לכרטיס רשת USB או בחיבור PcMCIA...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני חדש פה באתר. קראתי כל מיני כתבות, ויש הרבה מאוד, על HUB וDNS. אני מבקש שתעזרו להבין מה הם שני המונחים האלה ומבקש בצורה הכי עממית שיש, ז"א שיהיה הכי קל להבנה. כשאני התחלתי לברר מה זה אז מין הסתם נסחפתי לעוד כל מיני מושגים שכדי לדעת את מה שביקשתי צריך להבין אותם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אח שלי מוריד מלא וזה מאט לי את הגלישה באופן רציני. איך אני יכול להגביל לו את ההורדה בלי שהוא ידע דרך הראוטר... יש לי simens sl2 נדמה לי שזה דרך הqos אבל אני לא יודע איך משתמשים בוא..
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום :] רציתי לדעת אם הכרטיס הרשת של הלוח אם שלי [ Intel Smackover DX58SO] הוא מספיק טוב?... ואם כדי לי להחליף לכרטיס רשת פנימי? תודה לכל העוזרים D:
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום כולם אתמול רציתי להתקין את הראוטר שלי ובטעות מחקתי את ה local area connection איך אני יכול עכשיו להחזיר את local area connection ולהתקין את הראוטר..?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר Siemens SL2-141 . אני עובר דירה ורוצה לשים אותו בממ"ד. האם המחשבים האחרים יקלטו את האות אם הוא בממ"ד? המרחק בינו לבין המחשבים האחרים הוא כ-15 מטר, בדירה הנוכחית שלי זה כמעט אותו מרחק ואיכות השידור נעה בין מצוין לטוב מאוד, אבל פה אין ממ"ד. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי שרת עם מערכת הפעלה XP, ועוד שבעה מחשבים שמחוברים עליו, דרך שיתוף. כל המחשבים ממופים לשרת עם כונן רשת, אך לא יכולים לעבוד על הקובץ בו זמנית, כאשר יותר מחמישה מחוברים אל השרת מתקבלת הודעה שיש הגבלה. שאלתי היא כיצד ניתן לשנות את ההגדרות של ההגבלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כרגע אני על WEP-64BIT אני כמובן רוצה משהו כמה שיותר חזק..
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-