עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כל כמה זמן המודם שלי נכבה ,יותר נכון מאתחל את עצמו . התקשרתי להוט, שמו לי על דגימה ל24 שעות, התקשרו ואמרו שהכל תקין. התקשרתי שוב פעם, הבחור אמר לי שאני מאבד 30 אחוז מידע, אח"כ ניתקתי את הכבל רשת והוא אמר שעכשיו הכל תקין, ושאני צריך פשוט לקנות כבל רשת חדש. אני לא מבין בכל מה שקשור לאיטרנט מודמים וכבלים , אבל... הבעיה באמת יכולה להיות בכבל ? זה נשמע לא הגיוני (או שרק בשבילי...)

• 4 תגובות
    • 6k צפיות
  2. Started by nnfyrbsnss,

MPLS לפי מה שהבנתי זה חיבור ללא חייגן לא הבנתי מה כ"כ מיוחד בו שכולם רוצים אותו הרי אם רוצים אינטרנט שמחובר כל הזמן ומתחבר עם עליית הוינדוס אפשר לסדר את זה גם אם יש חייגן בMPLS יש עדיפות כלשהי?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  3. אהלן חברים, השבוע עברתי דירה ובמקום הנוכחי יש רק רשת אלחוטית (לא ניתן להתחבר לנתב פיזית). במחשב הנייח שלי יש כרטיס רשת מובנה בסיסי, בלי תמיכה ברשת אלחוטית. אשמח להמלצה לכרטיס רשת מתאים ביחס עלות\תועלת טובים (חיבור PCI, למרות שאפשר גם USB. אני לא יודע עד כמה האיכויות שונות). לא צריך משהו FANCY, רק שיעשה את העבודה תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by BuNKeR,

טוב כמו שרשום בכותרת אני רוצה לחבר את שני המחשבים שלי ברשת האם ניתן לעשות זאת וכיצד ?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  5. שלום יש לי ראוטר של נטגיר דגם WGR614 v7. מחוברים לראוטר 3 מחשבים באלחוטי. הבעיה איתו שהוא לא מקצה אפשרות גלישה לכל מחשב במקביל. זאת אומרת - אם רק אני בבית, אני גולש מעולה. אני מוריד מהר והכל עובד מצוין. אם עוד מישהו מנסה לגלוש, אז אחד מאיתנו יגלוש טוב לכמה שניות והשני לא יגלוש בכלל. אפילו דף אינטרנט של גוגל לא יעלה. אחרי כמה שניות, אני אגלוש טוב - והוא לא יגלוש בכלל. וככה זה כל הזמן. יש לי אינטרנט 10 מגה, ככה שרוחס פס זאת לא הבעיה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by cobmetal,

ברשותי חיבור של 100mb כאשר המודם מחובר ישירות למחשב המהירות בבדיקות קרובה ל100 . כאשר אני מחובר אלחוטית דרך ראוטר של לינקסיס e1000 המהיורת בסביבות 20mb . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום אני צריך להתקין modem Terayon TJ 715 X, שזה לא הבעיה. מה שאני לא יודע זה ההתקנת הRouter e Level One FBR 1405 TX 1 Port Broadband Router W/4 LAN Port . אין לי מושג איך להתקין אותו ש3 מחשבים יעבדו ביחד באינטרנת. אין לי ספר הוראות. מישהו יכול להזביר לי איך להתקין, שלב שלב? אתם יודעים לפי המודם, אבל אני רוצה לומר שזה זה אינטרנט כבלים תודה

8. אני רוצה לעשות שיתוף גם בין הלפטופ לבין הנייח.. הנייח - מערכת ויסטה 64 מחובר בחיבור קווי הנייד - מערכת XP 32 מחובר באלחוטי הגדרתי בשני המחשבים תקיות שיתוף... אני מצליח לראות את התקיה אצל הנייד אבל מהנייח לראות אצל הנייד זה בלתי אפשרי הוא דורש ממני שם משתמש וסיסמה....מה זה השטות הזאת?.. איך אני יודע את השם משתמש והסיסמה....ואיך אני מבטל את הצורך בכזה דבר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by kalda01,

קו בזק שלי מת מאתמול והם לא מוכנים לשלוח טכנאי לפני יום שישי. אני כבר לקוח של הוט בטלפון ובTV אז חשבתי אולי ללמד את בזק לקח ולהתחבר גם לאינטרנט של הוט. תוך כמה זמן לדעתכם הוט ישלחו טכנאי לחבר אותי לאינטרנט ? יקחו כסף על ההתקנה ? זה כרוך בהתחייבות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ראיתי שישנם לוחות אם עם שני חיבורי רשת: 2 x RTL8111D chips (10/100/1000 Mbit) Support for Teaming Support Smart Dual LAN רציתי לשאול מה השימוש של זה? מה אפשר לעשות עם זה?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by 1,

מדובר על WINXP PRO SP1 עם פירוול פנימי מובנה וZONE ALARM PRO מעודכן. אם אני לא טועה אני צריך לפתוח פורטים, אז איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by xgamer,

שלום, רציתי לקבל המלצה לגבי ראוטר למשרד. הדרישות העיקריות הן שיהיה VPN (ונוחות להתקין/לעבוד), wireless. עדיף שיתחבר ישירות לבזק (ועם אופציה להוט בעתיד). התקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by gtabak_37,

שלום! ברשותי ראוטר 3COM מדגם 3RWER100-75 ואני צריך לגרום שהDHCP לא יעבוד. אשמח אם תסבירו לי איך עושים זאת, תודה מראש, גל

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by vitali94,

הראוטר עומד אצלי כבר משהו כמו 3-2 שנים משהו כזה ועבד בסדר מהירות האינטרנט היא 5 מגה! עכשיו עקב בעיות במחשב היתי חייב לעשות פירמוט למחשב.. לאחר הפירמוט בזק אומרים לי שצריך להזמין טכניי כדי שאני יתקין כרטיס מסך והוא מחובר אצלי בעזר קבל... אז מה אני עושה??

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by alice in chains,

היי יש לי שני מחשבים אחד נייד שיש בו ויסטה והשני יש בו XP,אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים מהמחשב של XP אבל כן מצליח מהמחשב של הויסטה,גם אין פינג בין המחשב XP לויסטה אבל הפוך יש.[glow=red,2,300]הפירוול מכובה[/glow] והגדרתי את את כל ההגדרות של השיתוף. [glow=red,2,300]מה לעשות?????[/glow]

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  16. שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת. לאחר זמן שימוש מסוים במחשב ובאינטרנט, פרוטוקול ה HTTP פשוט מתפגר לו. כל שאר השירותים עובדים: Icq, Messenger, Emule, Azuerus, אך כל מה שקשור ל HTTP פשוט ומסרב לעבוד. גם ה FF וגם ה IE אומרים שלא ניתן למצוא את הדף, כאילו בכלל אין חיבור. לאחר RESET למחשב הבעיה מסתדרת. אני משתמש במודם רשת שהוסב לנתב Aztech 600E, ובסוויץ' 8 פורט של Edimax. החיבור הוא חיבור קבוע. ניסיתי גם לחבר את המודם ישירות למחשב, אך הבעיה עדיין נשארת. לדעתי הבעיה היא במערכת ההפעלה - Service או הגדרה שגויה. הבעיה התחילה לפני שלושה ימים, כאשר הדבר האחרון שעשיתי הוא ניסיון Tweaking ל FF. אחרי שהבעיה התחילה חזרתי להגדרות ברירת המחדל אך הבעיה לא נפתרה. הצעות מישהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by XMB,

אהלן , יש לי Linksys WRT54GL וקושחה DD-WRT , הייתי רוצה לדעת איפה האופציה שם של ההשתלטות מרחוק (אם קיים בכלל , אני יודע שבקושחה המקורית זה קיים). תודה.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  18. ל-EXPRESSVPN ו-NORDVPN יש חרא ביקורות בTRUSTPILOT, ול-CYBERGHOST ו-PUREVPN יש ביקורות יותר טובות. אבל הבנתי שיש מדינות שויפיאנים מסוימים עובדים בהן פחות טוב. לכן אני שואל אם אתם מכירים VPN שעובד טוב בישראל. עוד משהו שחשוב לי זה ההחזר חינם תוך 30 יום. יש ויפיאנים שעושים כאב ראש עם ההחזר חינם או שלוקחות מלא עמלה בקנייה עצמה של הVPN. אז אני צריך גם VPN שהוא בסדר בקטע הזה. תודה לעוזרים

19. אחים - שידרגתי את המודם שלי ממזמן ואני עכשיו רוצה להוריד את ה - Firewall הפנימי לו איך אני מתחבר למודם דרך TelNet (בווינדוס xp) ומבטל את ה Firewall

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה לאינטרנט ותת את הכותבת תודה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  21. DWA-547 לעומת DWA-556 הראשון יושב על PCI, ורשום שהוא בתקן n draft. השני יושב על PCIe והוא בתקן n הרשמי. לפי מה שהבנתי, אין הבדל גדול, רק שלרשמי יש יותר תמיכה, כי הוא תקן רשמי אצל IEEE. ההפרש ביניהם הוא פי 2 במחיר. אני מניח שה PCI לא מגביל את המהירות, כי הוא עובד במהירות גבוהה מזו של הרשת בתקן n, והראוטר שלי הוא D-link 655, שגם הוא פועל בתקן n draft. יש משהו שאני מפספס? למה לשלם כפול על אותו דבר? (פלוס מינוס)

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  22. אין ממש מה להרחיב, מה ההבדל בין: Intel® PRO/1000 CT Network Connection PCI Intel® PRO/1000 MT Network Connection PCI תודה מראש. כעיקרון יש לי את שניהם, אני לא יודע באיזה משניהם עדיף להשתמש.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by PayneBack3251,

שלום יש לי כרגע רשת ביתית (חוטית) בבית שלי יש שלושה קומות יש שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד בקומה השניה ועוד מחשב אחד נייח בקומה השלישית כרגע יש לי מודם eci 270pr שמחובר ל hub והם נמצאים במחסן בקומה השלישית ומשם מגיעים כבלים לכל המחשבים הנ"ל המודם כמובן הפכתי אותו לראוטר עכשיו כבר נמאס מכל הכבלים בבית ואבא שלי כל פעם רוצה כבל במקום אחר מטעמי נוחות וזה כבר בלתי אפשרי כל פעם להעביר מהגג כבלים יש כבר יותר מדי... אני רוצה להקים רשת אלחוטית שתכלול מוד ראוטר שיעמוד בעומס רב שלא אחרי לילה של הורדות יפסיק לעבוד וידרוש ריסטרט ו3 כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים נייחים וכרטיס רשת אחד למחשב נייד לא להגזים עם המחיר... (: אני צריך שהראוטר יהיה ידוע שיש בו נסיון עם פתיחת פורטים ללא בעיות …

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  24. my azureus doesnt work well and download at low speed if it download at all. what should i do to incrise the download speed? if i would change the"incoming TCP listen port" it will work fine? if this is the problem what port i need to use? thank you for helping

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by AMI 1,

חבר'ה שמעו, יש לי בעיה רצינית במחשב אין לי אינטרנט כבר איזה שבועיים.... זה התחיל כשהדפדפן עשה בעיות ויצא סתם באמצע גלישה ואז התנתק החיבור והוא כותב לי שהקישורית לא תקינה או משהו כזה... וגם עכישו אם אני נכנס לדפדפן כשאין אינטרנט הוא מראה לי דף לבן כזה וישר יוצא. ניסיתי להחליף כרטיס רשת כי אמרו לי שאולי זה יעזור וזה לא עזר. למישהו יש רעיון? מה לעשות? גם מחקתי הרבה ווירוסים מהמחשב אם זה משנה.... בשגיאה כתוב לי שהקישורית מוגבלת או חסרה כשאני לוחץ על "תקן" כתוב שהבעיה היא שהמחשב לא מצליח להחליף Ip.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.