עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ItachiSan,

שלום, אם אני עושה איפוס פיזי לנתב זה מוחק את כל ההגדרות שהכנסתי בו? (שם משתמש וסיסמה, פתיחת פורטים, הצפנה, MAC LIST, זיהוי הרשת ע"י המחשב וכו'). תודה מראש, ערן.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by The Un4givN,

hello everyone Im sorry, but i dont have hebrew because I use ubuntu right now... well in ubunto i can use the network and surf like u see now but in windows 7 I can't... I have X on the network sign on the right bottom of the desktop when i try to troubleshoot its not giving any answers when i tried ipconfig /renew it giving me an error... I hope someone can help me...

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  3. שלום רשת ביתית דרך נתב DIR-320 של D-link שני המחשבים שמחוברים אליו חוטית מצליחים לגלוש באינטרנט אבל כשאני מחבר מחשב נוסף בwireless הוא מסמן שהוא מחובר אבל לא מצליח לבצע גלישה. ומדי פעם מופיעה הודעה כזאת: "there is an IP address conflict with anouther system on the network" יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  4. היי כולם נגמר לי התחייבות ל014 עכשיו אחרי מן"מ דיי ארוך המחיר של 014 ו013 כמעט זהה ולכן השאלה מי יותר טוב 014 או 013? האם כדיי לעבור ל013? (אני גולש בתשתית של בזק) תודה רבה לעונים יניב

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, יש לי כבלים בבית. יש לי מודם ללא ראוטר של טומסון, יש לי ethenet switch 4 . האם זה מספיק כדי לשתף??? איזה כבלים אני צריך? אם זה מספיק, איך אני מקנפג את הרשת שלי?. בתודה מראש , אביב

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by -Tal-,

אהלן קצת פרטים: אינטרנט בזק + בזק בינלאומי 1.5M תוכנת הורדה UTORRENT גירסא 2.0.2 טורנטים מ TL מודם ROTAL 1025W תמיד שהייתי מוריד מטורנטים, זה היה מוריד לי על המקסימום 170-189KBPS בלי הפסקה... משום מה, פתאום זה הפסיק להוריד לי. פשוט כלום... מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by DontPanic,

ראיתי שמומלץ פה ה Edimax nMax BR-6424n ולקיי אס פי יש עכשיו גם את ה Edimax nLITE BR-6226n שזול ממנו ב 50 ש"ח יש הבדלים משמעותיים ששווים את ההבדל? אני לא רוצה להשקיע הרבה וקיי אס פי ליד הבית שלי...

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by NadavAfuta,

היי, יכול להיות שאני אעבור לחבילת הטריפל של הוט שנראית נחמד. רציתי לשאול אתכם לגבי תשתית הUFI של ה12mb, האם היא יציבה? כמה אתם משלמים לספקית? איזו מהירות אתם מקבלים בהורדות ישירות\טורנט? ובכללי, אם אתם מרוצים מהחבילה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום. האם מודם הוא ראוטר, או שמדובר בשני דברים (מכשירים) שונים? בביתי מותקן מודם (או ראוטר, או מודם-ראוטר) של אורנג'. כאשר החלפתי את המכשיר עם הראוטר של Linksys (http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WAP54G) לא הצלחתי להתחבר לרשת. יכול להיות שהמכשיר של אורנג' שבביתי הוא מודם שהוא גם ראוטר, לעומת המכשיר שחיברתי (שהוא רק ראוטר)? בכלל, מה ההבדל בין מודם לבין ראוטר? תודה וסליחה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by eitanraf,

שלום כולם יש לי שאלה ממש דחופה .... אחותי קנתה מחשב חדש והיא קנתה את המודם של EW-7318USg edimax עכשיו שמתי בשבילה ראוטר שהיא תוכל להתחבר אליי הראוטר עובד והכול ואצלה במחשב הוא מוצא את הראוטר אבל הוא על 50/55 אחוז קליטה ושאנחנו מתחברים אליו הוא נכנס אבל שאנחנו רוצים לגלוש הוא לא עובד... הוא אומר שהדף אנו קיים.... מה יכולה להיות הסיבה? עם זה חשוב גם מצאנו עוד 3 רשתות WFI יכול להיות שהם אלה שמפריעות? (השלוש האחרות הם על 11/5 אחוז קליטה ככה שזה לא עוזר לנו) מצפה לתשובה ותודה על העזרה D:

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by rbu99fm,

שלום, אני מעוניין לבנות אתר משלי.. מה אני צריך לעשות בשביל זה? לקנות דומיין? (אם קונים דומיין, משלמים בנפרד על אחסון האתר?) איך זה עובד? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. או שכל ראוטר מתאים? כרגע אין לי חיבור כזה,אבל מעניין אותי לדעת לידע כללי. נגיד,ראוטרים ישנים קוויים יעבדו טוב? ומה עם כל הדגמים האלחוטיים החדשים?(אישית,יש לי את ה-Edimax BR-6424n) בתודה מראש, יוחאי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by maxwell10,

אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי 11g ל desktop על מנת לקלוט מראוטר כאשר 2-3 קירות מפרידות. חשבתי על: Edimax EW7128G http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=86&pd_id=1 האם כרטיס זה חזק מספיק על מנת להתגבר על שתי קירות? יש המלצות על כרטיס רשת אחר?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by orenhe,

שלום, אני מאוד מרוצה מראוטר wrt54gl של לינקסיס שיש לי כרגע, אבל לבית הוריי אני מחפש משהו באותה רמה, רק שיהיה בו חיבור USB, בעזרתו אוכל לשתף מדפסת. נשמע כל כך בסיסי! ויחד עם זאת אני לא מצליח למצוא מוצר כזה בארץ. מישהו מכיר? (עוד יותר נחמד יהיה אם אוכל גם לחבר דיסק קשיח USB, ואז לשתף קבצים, אבל אני יכול לוותר על זה) תודה אורן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 645parsec,

שלום רב, תהיתי אם במידה ומוגדר ערך MTU של 1458 בראוטר לדוגמא (חיבור PPPoE) והוא מחובר בכבל לכ. רשת, האם יש טעם להגדיר גם את ה MTU של כ. הרשת לאותו הערך (כעת מוגדר על 1500), או שאין לכך כל משמעות מאחר והראוטר הוא זה שמכתיב את הערך מול הספקית? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by tzr84,

שלום לכולם, התחברתי לאינרנט המהיר של הוט בשיטתUFI מהירות חיבור 12MB הורדה ו1MB העלאה הכרטיס רשת המובנה שיש לי על הלוח אם הוא 100\10 מה שאומר שאני לא יכול לנצל את כל המהירות. האם קיים כרטיס 1000/100/10 שיכול להתאים לחריץ PCI אצלי במחשב ואוכל להתקין ולתמוך במהירות זאת? המפרט שלי למטה, תקציב עד 250 ש"ח. אודה אם תפנו אותי לחנויות ומוצרים ברשת שאזמין אונליין, תודה רבה,

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  17. כמו שחלקנו יודעים לא מזמן הוחלפה השיטה בראפידשאר. בשביל להוריד צריך לקנות ראפיד ואיתם אפשר לבחור את החבילה המתאימה. הבעיה שבהתחלה הייתי יכול לשנות חבילה אך ביומיים האחרונים אין לי שום אפשרות לבחור חבילה ומופיעה לי מסך עם החבילה שלי אך ללא אפשרות לשנות אותה. תמונה: מישהיו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שאני יוכל לשנות את החבילה שלי?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by subarel,

אני מנסה כבר יומים להגדיר רשת בצורה הבאה: מודם - ראוטר לינקסיס 610N - סוייצ' גיגה - 3 רואטרים לינקסיס 120N .. משתגע עם ההגדרות ולא מצליח להבין אם האקסס פוינט עובד כמו שהוא אמור או לא , בדרך גם הבנתי שאני לא מצליח לסגר את ההגדרות של ההצפנה רשת.. יש פה גם פרונטו של פיליפס (שלט חכם) שעובד דרך הרשת האלחוטית, ולא מצליח להתחבר איתו אם אני משנה את ההצפנה ל WPA... מישהו יכול להסביר לי את העיקרון - ופחות או יותר את ההגדרות של הראוטרים במצב כזה??

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by redead,

בראוטר הפרטי שלי בבית אני כותב 192.168.1.1 ומקבל גישה. הבאתי הבייתה את הראוטר של אח שלי כדי לעשות לו עדכון קשוחה , מדובר בEDIMAX BR-6204Wg , אני מנסה 192.168.2.1 והוא מסרב להכנס.. לפי אחד המדריכים אני אמור לוודא שהמחשב מוגדר לקבל IP באופן אוטומטי.. מה זה אומר? קיצר מה לעשות כדי לקבל גישה? תודה..

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by Vaz,

איך אפשר לדעת אם זו בעיה בבזק בין לאומי או בעיה אצלי ? או בעיה בהוט ? מחובר דרך חייגן l2tp , בזמן האחרון כל שעתיים ככה מקבל ניתוק. ולוקח למודם זמן להתאפס. איך אפשר לדעת עם זו בעיה אצלי או אצלהם ?

21. Started by pak82,

יש לי אינטרנט 5MB בכבלים וראוטר של D-LINK דגם DIR300 כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם קצב ההורדה הרגיל שלי (לא באימיול) או 550-600KBS, ברגע שאני מחבר את המחשב והמודם דרך ראוטר הקצב יורד לאזור ה180-200KBS וגם חלוקת העומסים (במידה ויש מספר פעולות באינטרנט) הרבה פחות טובה מישהו מכיר כזאת בעיה ואת הפתרון?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by redead,

ישמש גם לקליטת אינטרנט במחשב הנייח וגם להעברת קבצים ברשת הביתית.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403089

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by zorobin,

מישהו יודע איך אפשר להתחבר למחשב באירופה ולגלוש עם IP אירופאי ?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  24. היי, אקדים ואומר שחיפשתי פתרון בפורום (אולי לא מספיק טוב), וכבר פקעה סבלנותי עם הנתב שלי. הנתב (TP-LINK), סביר להניח שלא מהטובים מביניהם, מחובר ישירות למחשב הנייח, שבו אין בעיה להתחבר לאינטרנט. המחשב הנייד (עם כרטיס רשת אלחוטי המחובר ב USB של חברת D-LINK) מזהה את הנתב, בצורה אלחוטית כמובן, ומראה שהוא מחובר בעוצמה הכי גבוהה שיש, אולם לא פותח דף אינטרנט (the page cannot be displayed). אני מניח שהפתרון לכך קל ממה שאני יכול לדמיין, אולם לא הצלחתי לדלות אותו עד כה... אודה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by cohvi,

שלום רב, יש לי בעיה שהתעוררה לאחר משחקים של נציגי 012 בנתב שבאחריותם. הכל היה תקין עד אז. נתונים: - האינטרנט עובד. - 3 מחשבים מחוברים דרך נתב של Level1. - 2 מחשבים רואים את כל המחשבים ולכן אין בעיה של הרשאות ברמת המחשב. - המחשב השלישי לא רואה את 2 האחרים. שימו לב שבקובץ המצורף נראית הרשת (ZEUS) ותחתיה שלושת המחשבים. ל- Dev2, TradingPost אין תת ספריות ולכן אני לא יכול למפות אליהם. לאן לגשת? מה לעשות? ראו קובץ מצורף. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.