עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by avi1231231900,

אתם יכולים לעזור לי לבנות סקריפט שיעביר קבצים בין תיקיות.? המצב הנתון הוא שיש שתי מחשבים עם כונן משותף ואני רוצה שאני מעביר קבצים ממחשב A למחשב B הקבצים שהעברתי יעברו אוטומטית לכונן בדיסק קשיח במחשב B תודה

2. Started by GaTor120,

אם אני לא טועה זה צריך להיות 1,2,3,6 אבל אני לא בטוח,אשמח לעזרה תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. Started by vali13,

האם זה אפשרי ??? יש לי מצלמה אלחוטית ועל מנת לחבר אותה אני צריך ראוטר שאין לי....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by itziks123,

לאחרונה יש לי בעיה בצפייה בסרטונים דרך האיטרנט בעיקר דרך האתרים- יוטיוב ופליקס, לעומת זאת במגה וידאו וסרטים בצפיה ישירה אני כן מצליח לצפות. אני משתמש באקספלורר 7, התקנתי גם פיירפוקס 3.5.2 וזה לא עוזר, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by infer73,

כרגע יש לי ראוטר אלחוטי Siemens SL2-141 ואני יכול לקבל מבזק ב"חינם" (מסלול זיכוי/חיוב) ראוטר אלחוטי כי התחברנו אליהם ב-2.5 מגה. אני מעוניין בראוטר נוסף שיתפקד טוב בתור Repeater בשילוב עם הראוטר הנ"ל יש המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לתוכנה שמאפשרת לחפש רשתות אלחוטיות ולדעת על איזה תקן הן משדרות. אני כרגע עובד עם WIRELESSMON, אבל היא לא בדיוק אומרת על איזה תקן הן משדרות. אז אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Mentally ill,

זהו, סופית השתגעתי... הורדתי אינספור דרייברים , אבל הכרטיס לא מוכן להזדהות.. יש המלצות? אין לי שמץ של מושג מה לעשות :[ מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  8. שלום לכולם ... לפעמים האימיול מוריד טוב ולפעמים לא ...זה בגלל שבזק חסמו את הפורטים כדי לשמור רוחב פס או לא יודע למה ... עכשיו אצלי הכול פתוח נכנסתי ל-10.0.0.138 והוספתי שם את הפורטים ... עשיתי ip קבוע : חיבורי רשת-local area connectoin -internet protocol-מאפיינים ושם עשיתי ip קבוע 10.0.0.8 אצלי הכול פתוח רק שבזק חוסמים אז התקשרתי אליהם והחוצפנים האלה אמרו שהם לא מטפלים בזה וצריך להצטרף למסלול שעוסק בבפתיחת פורטים וכאלה שטויות ... אני לא רוצה שיעזרו לי אני יודע לבד אני רוצה שהם יפתחו לי את הפורטים ... קיצר יש עוד משהו שאני יכול לעשות על המחשב שלי כדי לפתוח את הפורטים או שההורדות שאני מוריד תמיד יורידו טוב ? או שהבעיה אצלם ואני צריך להתקשר ולריב איתם שיפתחו לי מבלי להצטרף …

9. הספק 012 2 וחצי מגה,עם קו טלפון של 012 שמחובר על ראווטר סימנס SL2 141 אלחוטי,התקשרתי אליהם אחרי שנודע לי שהם משנים את הIP של הראווטר אחרי שהם מתקינים לי את הקו טלפון. התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם לקבל את הIP והם אמרו לי שזה לא אפשרי,ואני יכול לתת להם מספרי פורטים ואז הם יפתחו לי,שאלתי למה ואז סיפרו לי סיפור שלא פותחים פורטים אצלי בראווטר אלא ב"קופסא" שלהם,כך נאמר לי. עכשיו הם לא מוכנים לתת לי את הIP,מה אני עושה כדי להיכנס לראווטר ולפתוח איזה פורט שבא לי ולא להתקשר אליהם כמו טמבל כל פעם שאני פותח פורט?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by MrHicUp,

ברשת Workgroup הגדרתי את אחת מתחנות הXP שתיהיה שרת VPN. הרשת עובדת עם ראוטר טנדנט ללא שרת פנימי בראוטר. פתחתי את כל הפורטים האפשריים לפי מה שראיתי באינטרנט ואני מצטט: צוטט מהלינק הבא: http://windowsitpro.com/article/articleid/46811/which-ports-do-you-need-to-open-on-a-firewall-to-allow-pptp-and-l2tp-over-ipsec-vpn-tunnels.html אני עדיין נכשל בהתחברות... כאשר אני מגדיר את המחשב שמשמש כשרת VPN בDMZ הכל עובד , אבל זאת לא צורת עבודה מבחינתי.... מה אני מפספס כאן?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by guy_intel,

מודם סלולרי (של סלקום או אורנג') משדר בנפחים גדולים יותר ולמרחק גדול יותר ולכן עוצמת השיגור שלו חזקה יותר מאשר אינטרנט אלחוטי. האם סכנת הקרינה ממודם סלולרי כזה מסוכנת ? מיקום המודם הסלולרי במרחק של 3-4 מטר מאדם מספיק ? האם יש מידע כלשהו על עוצמות הקרינה וסכנותיה ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום רב, ברצוני לקבל המלצה לנתב וכרטיסי רשת חזקים מספיק ע"מ לתקשר בבניין שלוש קומות. יש לציין שהראוטר אמור להיות ממוקם בקומה האמצעית, כך שלמעשה מדובר במרחק של קומה אחת לכל כיוון. כמו כן, אני מניח שאני לא האדם הראשון שמעוניין בנתב שמסוגל לתקשר בין קומות. האם יש מישהו שיכול להעיד מניסיונו האישי כי נתב מסוים מסוגל לעשות זאת באופן שוטף ללא בעיות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nisimm,

שלום אני צריך ראוטר חזק לגיימרים וחשוב מאוד שלא יהיו פינגים וניתוקים וכל מיני בעיות מומלץ שיהיה קל בהגדרות כי אני לא מבין בראוטרים אבל אני יודע שצריך לפתוח פורטים ועוד דברים

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  14. Started by edenstich,

כיצד אני יכול לשתף מדפסת בין 2 מחשבים ברשת ביתית שמחוברים באמצעות HUB? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by Charybdis,

שלום , יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מבזק , אני מנסה לפתוח פורטים לא מצליח אשמח אם תגידו לי איפה הטעות. דבר ראשון הגדרתי בכ. הרשת את האייפי מסכת המשנה ושער ברירת המחדל ע"י שימוש בפקודה ipconfig /all במסך ה CMD. ריסטתי את המחשב. בשלב השני נכנסתי אל הראוטר ע"י הקלדת 10.0.0.138 והקשת סיסמא ושם משתמש Admin. בתפריטי הנתב נכנסתי אל: Advanced Setup --> NAT --> Port Triggering , ושם לחצתי Add והגדרתי את הפורטים כ castum application גם TCP וגם UDP בהתאמה. לחצתי Save / Apply וליתר ביטחון ביצעתי גם Save / Reboot לנתב (תחת תפריט ה Managemant) כמו כן נתתי לתוכנה אישור לעבור את חומת האש של ווינדוס. (לתכנה , לא לפורטים מסיבה שאני לא יודע איך לעשות את זה ב Windows 7) אשמח אם תסבירו לי …

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  16. שלום. יש לי ראוטר של 3com דגם: 3CRWER100-75 בזמן האחרון ניסיתי לשנות את הפורטים בעמוד של הפיירוול וזה פשוט לא נותן לי לשמור את השינויים (ראה תמונה מצורפת). ניסיתי לאתחל את הראוטר ולא עזר, ומה שמוזר שניסיתי לשנות הגדרות אחרות בראוטר וזה כן נתן לי לשמור את השינויים ורק בעמוד של ה"פורטים" לא ניתן לשנות. יש לי את הראוטר הזה כבר יותר מחצי שנה ולא היה לי את הבעיה הזאת בעבר http://upserv.net/images/rgh1251317302i.JPG אשמח לעזרה תודה 8)

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  17. היינו לשמור בו תוכנות ולהריץ עליו תוכנות לפחות כאלה שלא דורשות התקנה יש חיה כזו?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  18. לא מזמן הוספתי 6204 שמפצל בין שני מחשבים נייחים, ומחובר למודם טריון של HOT. אני חושב שהתקלה מתרחשת רק במחשב שלי, כי היא לא עוברת לבד והיינו שמים לב לזה במחשב השני. כל כמה זמן (זה לא מוגדר, לפעמים יום שלם ולפעמים כמה דקות) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, והפיתרון הוא לבטל ולהפעיל מחדש את הכרטיס רשת. יש לי ווינדאוס 7 וכשהתקלה מתרחשת הוא מראה שיש בעיה בין בין הרשת לinternet (כדוה"א) אין לי מושג מאיפה מגיעה הבעיה, ביטלתי גם את הFW וזה לא עזר. יש לכם רעיונות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בבית 2 מחשבים. אחד נמצא בקומה למטה בחדר ממ"ד, ויש לו קולט USB. השני נמצא בקומה למעלה, ויש לו ראוטר והוא מחובר אליו בכבל. הבעיה היא כזאת: המחשב שלמטה לא קולט את הראוטר שנמצא למעלה. מה אפשר לעשות כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים בלי הרבה כבלים ובלאגן, ובלי להעביר את הראוטר למקום אחר. תודה.

20. אי מנסה לשתף כמה תקיות בין שני מחשבית ששניהם מריצים ויסטה, המחשב הראשון מחשב נייח, והשני לפטופ, הקבצים נמצאים במחשב הנייח. כשאני בלפטופ, אני רואה את התקיות המשותפות במחשב הנייח אבל אני לא יכול להיכנס, אפילו לא לראות את תוכן התקייה, אני רוצה להעתיק את כל התקיות המשותפות מהנייח לנייד. אבל קודם כל אני רוצה לראות את תוכן התקיות המשותפות. אני מקבל הודעה שאין לי גישה, אפילו לא גישה לקריאה (?!) למה זה? הגדרתי כמובן במאפיינים של התקייה המשותפת את הגדרות והשיתוף והגדרתי גישה של קריאה שינוי הקבצים. אז למה עדיין אני מקבל שגיאה שאין לי גישה לקבצים המשותפים? תודה, טל

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by oOo0oOo,

האם מישהו התנסה עם מהירות 10 מגה בבזק (NGN) / בהוט ? האם יש העדפה לתשתית מסויימת ? (פרט ליתרון המסויים שיש ל ADSL על פני הכבלים בשל) מה מומלץ ? מה לגבי ספק 1 מגה, האם יש מישהו עדיף ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Levcog,

אם לדוגמא יש לי את מחשבים X, Y וZ מקושרים אחד לשני, והם צריכים להיות מקושרים למחשב נוסף שיהיה מקושר למערכת הכללית. איך אני מקטין את חשיפת המידע ביניהם לרמה הקטנה ביותר? זתומרת שY לא יקבל את כל המידע על X ועל Z וככה גם האחרים.. ציור להמחשה: אני צריך תשובה תאורתית. תודה רבה רבה לעוזרים, אסף

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by Thadar,

שימושים: הקמת רשת קווית של 3 מחשבים, שיתוף אינטרנט עם שלושתם, משחקי רשת בין שלושתם, ותוכנות שיתוף קבצים. אין לי הבנה מינימלית בראוטורים ולכן איני יודע אם כל המידע רלוונטי.. אני מעדיף ראוטר זול עד כמה שיתאפשר, 300 ש"ח מקסימום (עדיף שלא). תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by BlackSheep,

בשבוע שעבר בזק החליפו לי את הנתב הזה באחד חדש לאחר שסבלתי מניתוקים בלתי פוסקים. מקודם הוא התנתק לי בפעם המיליון, אז חיפשתי קצת בגוגל ומסתבר שהנתב הזה פשוט זבל טהור. ניסיתי עכשיו לשים אותו במקום קצת יותר מאוורר כי הבנתי שיש קשר בין ההתחממות שלו לסיכויים שהאינטרנט יתנתק, אבל אני בספק שזה יעבוד כי בזק כבר עשו לי נקודה עם פילטר בחדר עד לטלפון בסלון, החליפו איזה חלק בקופסא שלהם אצלנו במרתף, עשו איתי איפוס ידני לנתב, ניסו להביא לי משתמש אחר כדי לבדוק אם האינטרנט ממשיך להתנתק, ומה לא. עכשיו הבנתי שהLinksys WRT54GL הוא נתב איכותי, אבל הוא גם לא בדיוק זול אז התוכנית שלי היא להזדכות על הנתב של בזק ומקסימום להוסיף 50 שקל ולקנות את הלינקסיס. הבעיה היא שאמא שלי לא זוכרת אם היא הייתה צ…

• 31 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. להדפיס מהסלון שלום ברשותי מחשב נייח עם מערכת הפעלה WIN_XP ומחשב נייד עם מערכת VISTA יש לי ראוטר שמחובר עם כבל למחשב הנייח ואני גולש מהנייד דרך ה Wifi מהסלון למחשב הנייח מחוברת מדפסת של קנון (פיקסמה 1600) ומותקנת עליו התוכנה ואני מדפיס בלי בעיה האם אני יכול להגדיר את המחשבים כך שאוכל לשלוח הדפסה מהמחשב הנייד בסלון דרך אגב, יש לי את דיסק ההתקנה של המדפסת וכל הדרייברים. האם העובדה שמותקנות מערכות הפעלה שונות על כל אחד מהחשבים מהווה בעיה תודה מראש על עזרתכם המדפיס

• 1 תגובה
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים