עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. תריצו בדיקה ב http://speed.013.net http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx ותרשמו פה מה המהירות אפלוד ואם לפעמים זה כאילו מגיע למקסימום ואז המחוג יורד למטה פתאום ונתקע על חצי. לדוגמא הגיע ל 2MB ואז המחוג יורד למטה ונתקע על 0.92 ולא זז ובסוף התוצאה היא 2.0, או לדוגמא מגיע ל 1.7MB מקס.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, ברשותי נתב+מודם ישן מאד של בזק (DSL-6740U-H1). לאחרונה קניתי נתב חדש ולכן, את הנתב+מודם של בזק הפכתי ל-Bridge כדי שישמש רק כמודם. הגדרתי את הנתב החדש, חיברתי אותו ל"מודם" והכל עובד פיקס. אבל מאז, אני לא מצליח להיכנס להגדרות של הנתב+מודם (שעכשיו משמש כמודם בלבד), לא מצליח להתחבר אליו בשום צורה. כשאני מריץ ipconfig לא רשום כלום תחת default gateway. אני יכול לנסות לעשות לו ריסט ידני בעזרת הכפתור שנמצא בגב המכשיר אבל לא בטוח שזה יפתור את הבעיה ואז בכלל לא יהיה לי אינטרנט. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי. אני רוצה לקנות נקודת גישה שתחזק לי את הרשת האלחוטית מקומה אחת לקומה שניה. אני מתלבט אם לקחת: tl-wa830re או Edimax EW7416APN תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כבר מספר שבועות שאני סובל מתופעת ניתוקי תקשורת לאינטרנט כך שמדי פעם הקישור לאינטרנט מושבת למספר שניות או דקות באופן אקראי שללתי באופן מוחלט לאחר בדיקות מדוקדקות כל אפשרות של תקלה בציוד הביתי או בספק האינטרנט התופעה קיימת בעוד בתים של חברים באזור המגורים לאחר דו שיח מתמשך עם בזק בנושא הודו שם היום לראשונה שמדובר בתקלה מערכתית במרכזית ראש העין שמשפיעה על כלל הלקוחות המחוברים הבעיה היא שהמצב הזה נמשך כבר למעלה מחודש ואין שום פתרון באופק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בשביל תשתית של הוט צריך להיות מחובר לכבלים? ובנוסף כמה אתם משלמים על תשתית של 100MB?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מנסה לפתוח אתר על המחשב האישי שלי, אני משתמש בתוכנת סרבר: wampserver כל השירותים שלה: httpd == apache ו mysqld == mysql פתוחים ומאזינים ועובדים בפיירוואל של חלונות איפשרתי לשני השירותים להיות במצב האזנה ובראוטר האישי שלי אדימקס איפשרתי לפורט 80 להיות פתוח לרשת האינטרנט ולהפנות את כל החיבורים לאייפי הפנימי של המחשב האישי שלי שמתי לב ב netstat שפורט 80 במחשב שלי אכן מאזין ומקושר ל httpd אך משום מה מתי שאני מנסה להיכנס לאתר שלי, או לחילופין לבצע סריקת פורטים על גבי האייפי שלי לפורט 80 הוא מראה שהוא אינו פתוח.. תהיתי אם מישהו יכול להגיד לי אולי על אפשרות מסויימת מלבד port fowarding שצריכים לבצע על הראוטר או שיש בכלל בעיה כלשהי אחרת.. אני משתמש בחלונות אקספי חבילה 3.. תודה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by xc1te,

מכיוון שמאז ומתמיד היה לי רק מחשב אחד בבית, עד היום כל מה שהייתי צריך לחיבור לאינטרנט הוא מודם בודד, שאותו בזק תמיד סיפקה לי. לאחרונה רכשנו SmartTV לבית וכדי להשתמש בכל הפונקציות שלה דרוש WiFi בבית (אאל"ט). אני אמנם לא בור מוחלט אבל יחסית חדש בתחום הרשתות, ואין לי כל כך מושג מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלוויזיה החכמה לאינטרנט, מבלי שתפגע באיכות החיבור לאינטרנט של המחשב. למיטב הבנתי הבסיסית, למטרה הזו צריך לרכוש נתב שיחובר למודם ישירות בכבל(ים) והוא ישדר את האינטרנט בבית (תקנו אותי אם אני טועה). במקרה וזה נכון, על איזה ראוטר הייתם ממליצים? לצורך העניין, אין לי כל שימוש בWiFi בבית חוץ מבטלוויזיה - אם לא הייתה לי טלוויזיה חכמה, הייתי פשוט נשאר עם המודם היחיד והבודד שלי שעוש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום זה קצת דחוף אם מישהו יוכל לענות... אני מעוניין לחבר מחשב נייד ברשת אלחוטית למחשב רגיל בתצורת server client, קראתי את הדביק למעלה והוא שמושי אך אינו עונה לשאלתי. תהיתי אולי תוכלי לעזור לי, אני מעוניין לחבר את הנייד ישירות למחשב הרגיל (שרת) ללא צורך בראוטרים, האם יש דרך לעשות זאת? כלומר לקנות כרטיס pcmcia לנייד וכרטיס נוסף (או חיבור USB כלשהו) למחשב הרגיל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי! קצת הצלחתי להסתבך עם עצמי... ולא מצאתי מישהו שיושיע אותי... אז.. אתם התקווה האחרונה... ככה, עד היום היה לי חיבור Dial-Up, ורשת Peer to Peer (2 מחשבים, 2 כרטיסי רשת, קאבל מוצלב) - ואת ה-Internet sharing הייתי עושה בעזרת התוכנה WinGate Pro. והיום, סוף סוף, חיברו אותי ל-ADSL... בגלל שה-ADSL משתמש בכרטיס הרשת, קניתי האב, כדי שעדיין הרשת תתפקד, בתוספת לחיבור ה-ADSL... שיניתי את החיבורים בקאבל - לישירים (כשהגידים בקאבל - אחד לאחד) - ובעזרת התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי, הגדרתי את כל ההגדרות TCP/IP החדשות, כדי לאפשר את חיבור ה-ADSL... (מה ששינה לי את כל הגדרות הרשת הקודמות) ועכשיו, אין לי שמץ של מושג איך לגרום ל-2 המחשבים "לדבר" באמצעות ההאב... (כרגע כל הנורות על ההאב דולקו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי תשתית כבלים 12 מגה, והספק אינטרנט שלי הוא אקסופון (018). התחברתי לפני יומיים, ומהרגע הראשון אני סובל מ-2 בעיות: 1. החיבור מתנתק, ואני חייב להתחבר שוב באמצעות החייגן ידנית (לא עושה redial המניאק). מבחינת מ"ה כאילו המחשב עדיין מחובר לאינטרנט. 2. בביצוע פינג מול שרת כלשהו כמו ynet או גוגל, אני רואה שמדי פעם יש לי timeout, בערך 3-5 אחוז מהסה"כ (כמה עשרות פאקטות ששלחתי). בשיחה עם אקסופון או עם הכבלים כמובן שהכל תקין מהצד שלהם, כבר הייתי במעקב 24 שעות וכו'. כלום לא עוזר. כל אחד מפנה לשני. בשיחה האחרונה עם אקסופון המליצו לי לחבר ראוטר אלחוטי וזה יעזור להתגבר על הניתוקים. יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה? יכול להיות משהו במחשב? המודם ד"א זה מודם Arris של הכבלים, מ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dvdvdv,

ידוע מתי בדיוק או בערך היא אמורה להתחיל לשווק בפועל תשתית או עד כמה זו תהיה מהפכת מחירים משמעותית? בכל מקרה עליי להתקין תשתית אך איני יודע אם עלות ההתקנה (150 בבזק/230 בהוט, לפחות רשמית) שווה המתנה. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. רכשתי מDX את מגביר WIFI הנ''ל, הגיע עם דיסק ופתקון קטן עם תמונות מה להריץ שם (מבוסס על לינוקס) לאחר שחיברתי אותו לאנטנה ולUSB במחשב סרקתי והרצתי. לאחר חיפושים באינטרנט גם הורדתי את הדרייבר והתקנתי אותו הורדתי מכאן - http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/14043/ האתר הרישמי שלהם(GSKY LINK) לא עובד יש מנורה מהבהבת , אך שאני הולך למקום אחר בבית הWIFI בכלל לא השתפר , העוצמה על הפנים. המערכת הפעלה WIN 7 32, ראוטר - D LINK DSL 6740U לוח אם - Gigabyte GA-EP45T-UD3LR כמובן שבמנהל ההתקנים מראה שמותקן ומזהה אותו מה פיספסתי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום ברשותי שני מחשבים המחוברים בניהם בכבל מוצלב מחשב א מצליח להתחבר למשחב ב בREMOTE DESKTOPE אך מחשב ב אינו מתחבר למחשב א והוא מציג הודעת שגיאה "THE CONNECTION WAS ENDED BECAUSE OF A NETWORK ERROR PLEASE TRY CONNECTING TO THE REMOTE COMPUTER AGAIN" בשני המחשבים לא מופעל פיירול ובשני המחשבים מאופשר האפשרות של REMOTE DESKTOP תודה לעזורים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לאחרונה שמתי לב שמהירות החיבור שלי ירדה משמעותית. לאחר בדיקה במחשבים נוספים הבנתי שהבעיה היא בדרייבר. ניסיתי להתקין גירסאות עדכניות וישנות של הדרייבר אבל התופעה חזרה על עצמה. (דבר שלא קרה בעבר) לדעתי אחד העדכונים האחרונים של Windows 10 שינה משהו אצלי במערכת שגורם לזה. אחרי בדיקה מעמיקה מצאתי את הבעיה: חשוב לציין ש Adaptive היא אפשרות הברירת מחדל והסרטון מתחיל בדיוק לאחר הסרה והתקנה של הדרייברים. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, לאחר תהליך בירוקרטי ארוך בו אפשרו לי להכניס לארץ את הראוטר שקניתי באיביי אני חווה תקלה מאוד מעצבנת. יש לי תשתית של הוט 30 מגה עם חייגן וחשבון בבזק בנלאומי עם גיימר. כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר, בעזרת כבל רשת cat5 (בין 2 פורטים של 1gbps גם בראוטר וגם במחשב) ואני מוריד קובץ או מריץ בדיקות מהירות שונות אני מקבל גג 15mbps אבל כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם ומחייג עם החייגן של בזק אני מקבל מהירות של 31mbps . האם יש לכם רעיון למה? על הראוטר מותקן DD-WRT תודה איתי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yaron1000,

שמתי את השאלה הזאת גם בפורם תפוז מכיון שאני מקווה למצוא פתרון כמה שיותר מהר אחרי שחשבתי שבעיה נפתרה עקב זה ששניתי את הגדרות הביטטורנט ל100 חיבורים הגבלה גולבאלית של מספר חיבורים ו50חיבורים מספר משתמשים לטורנט חזרה הבעיה ויש ניתוקים חוזרים של הראטור מאינטרנט אולי הייתי צריך לכתוב את זה אבל זכרתי שלכבל רשת יש טווח בהרבה יותר גדול בלל שבבית עשינו סידור משונה עם נקודת הכבלים מודם הכבלים וראטור הטווח בין הראטור למחשב שאליו הוא מחובר קווית הוא בערך 10 מטר יכול להיות שלראטור יש עדיין אחריות (אני חושב שראיתי 3שנים אחריות שקניתי את הראטור) יכול להיות שכדאי לשלוח אותו ליבאון לבדקיה או אם יש שיטה לבדוק את זה לבד לפני שאני צריך לשלוח אותו לכמה זמן ליבאוןשהתקשרתי לפיקוק הם אמרו לי יש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kintaro,

יש לי את ה 270, ואת השידרוג - האם יש טעם לשדרג? (טרם שדרגתי לPRO). מה נותן לי שדרוג התוכנה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מעביר את המחשב הנייח לפינה בחדר שרחוקה ממיקום הראוטר. לא בא לי לחצוב בקיר לתעלות נסתרות, וגם לא לכער את מראה החדר עם כבר רשת לאורך שתי הקירות. אז הפיתרון הכי פשוט, קל ומהיר בשבילי יהיה לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייח. השימוש הוא רק גלישה, צפייה ביוטיוב והורדות בטורנט. איזה כרטיס מומלץ? אני לא יודע מה להקציב לעניין, 100 שקלים יעשו את העבודה? לא מבין בזה יותר מדי. מחפש סה"כ כרטיס רשת אלחוטי שלא יגרום לניתוקים, איטיות ושיבושים אחרים. לא אכפת לי פנימי או USB... אם משנה, תשתית וספק הוט, הוטבוקס מוגדר כמודם וראוטר TP-LINK 1043... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קניתי נתב WRT54G LinkSys איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לקנות ? יש לי מחשב שולחני שאני רוצה לחבר בצורה אלחוטית . האם כדאי לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB או PCI? מה ההבדל בין הביצועים? ואיזה כרטיס מומלץ לקנות. הבעיה עם הכרטיסים של linksys היא שהם מאוד יקרים (בערך 400 ש"ח). תודה מראש על העזרה. tryf

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eliran-f,

חנוכה שמח [למרוץ שכבר ניגמר ] שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי בבית,המחשב שלי מחובר דרך כרטיס אלחוטי [LEVEL1] ופיתאום היום [אחרי הפעלה מחדש ביגלל עידכון של ווינדוס] אני מקבל בהתחלה-"drive A error"[ואיו לי דריב A] ואז שניכנס לווינדוס-"התקן את'רנט זוהה [ומחכה להתקנה] לא היתקנתי כלום ולא שניתי כלום.. מה לעשות? אני יודע שזה מוזר..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם! צריכה מאד את עזרתכם... הזמנתי מאיביי מצלמת וייפי שתשמש אותנו במוניטור לבת שלי. זו המצלמה: http://www.ebay.com/itm/171357999997?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 עם המצלמה הגיעה חוברת הוראות עילגת (אנגלית מתורגמת מסינית...) ואני ממש לא מצליחה להבין מה אני צריכה לעשות כדי להצליח לראות באופן רציף את השידור דרך סמארטפון (אנדרואיד) או PC... המצלמה מגיעה כשהיא אינה מוגדרת לרשת שלי, אז הייתי צריכה לשנות את החיבור האלחוטי שלי לחיבור אלחוטי כפי שהוא מופיע בהוראות, מה שאכן יצר חיבור ביני לבין המצלמה אבל כמובן מנותק מהאינטרנט... בחוברת ההוראות העילגת, ההנחיה הראשונה היא לחבר את המצלמה לראוטר באמצעות כבל רשת אבל במצלמה הספציפית הזו אין חריץ לחיבור כ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אפשר לראות את הערכים בקישור המצורף http://forums.ort.org.il/files/30/2286565/6449186.jpg המחשב מחובר לראוטר edimax 6114, כאשר port forwarding מוגדר נכון. המחשב מחובר באלחוט. מחשב אחר, שמחובר לנתב בכבל מראה פינגים סבירים מאוד. החיבור הוא ADSL 750 ושני המחשבים מריצים XP SP2 עם zone alarm מופעל. אפשר לתקן את המצב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. איזה ספק מועדף בחבילה זו, מה ההתרשמות הכללית ולאיזה קצב הורדה ניתן להגיע בזמן שקצב ההעלאה הוא מקסימלי ? תודה על התגובות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by huber,

שלום אנשים. החלטתי לעזוב את בזק ולעבור להוט. ניתן לקרוא את הסיבה פה: http://www.hometheater.co.il/vt129760.%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%AA%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%9D עקב המעבר איאלץ כנראה לרכוש ראוטר אלחוטי חדש מכיוון שלמיטב הבנתי הנוכחי לא מתאים (ASUS AM 640G שקיבלתי בזמנו מבזק). אני זקוק להמלצה על ראוטר אלחוטי תקן N איכותי (עוצמת שידור טובה, ללא תקלות/אמין) שמותאם ל UFI 12 מגה. יש רעיונות? עריכה, חזרו אליי כרגע מהוט, אם אתחייב לשנה וחצי הם יספקו ראוטר של TPLINK, לא יכלו לתת לי תשובה לגבי הדגם. מישהו יודע איז דגם הם מספקים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Gil80,

אהלן אנשים. נתקלתי בבעיה ??? יש לי ראוטר מסוג Edimax BR-6424n V2. הגדרתי הכל לבד והכל עובד טוב למראית עין אבל אני בטוח שמשהו שם לא תקין. בתוך הגדרת ה-NAT יש מה שנקרא Special applications. עד כמה שהבנתי זה לתת הרשאה לאפליקציות בפורטים שהם משתמשים. ואז הגיע תורו של port forwarding שנמצא בכלל בתפריט אחר... עכשיו נשארתי מבולבל ואני לא מבין את מה אני צריך. להגדיר גם וגם, או רק port forwarding? מה התפקיד של השניים? מתי אני אדע להשתמש ב-NAT ומתי ב- PORT FORWARDING? קראתי את ה-PDF של הראוטר אבל באמת שלא הצלחתי להבין מזה שום דבר. אודה לעזרתכם בנושא. זה הלינק לראוטר: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 תודה.

דיונים חדשים בפורומים