עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eagle,

יש לי בבית ראוטר על המחשב המרכזי שהוא המחשב שלי על הראוטר שיש לי יש פיירוואל מובנה מכיוון שבXP כיביתי את הפיירוואל אבל עדין יש לי את אותן המגבלות שהפיירוואל עושה שהוא דלוק לכן אמרו לי שיש גם פיירוואל על הראוטר שצריך לכבות ישבתי שעות על גבי שעות איך לכבות את הפיירוואל שיש על הראוטר אבל לא הצלחתי......... מי שיודע איך מכבים את הפיירוואל בראוטר בבקשה שיעזור לי תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הבעיה היא, כאשר במחשב השרת (המחובר למודם), חומת האש ZoneAlarm פועלת - אי אפשר לגלוש במחשב השני. ברור לי שהבעיה היא בקינפוג, להלן האיזורים המוגדרים, וההסבר : השורה הראשונה מייצגת את כרטיס הרשת OnBoard שיש לי, שאליו מחובר מודם הכבלים (דרך כבל רשת). לא יודע מהי השורה השניה - מישהו יודע ? השורה השלישית מייצגת את כרטיס הרשת הנוסף, המשמש לחיבור 2 המחשבים דרך כבל רשת - והאיזור מוגדר כ Trusted, כדי שלא תהיה בעיה של התחברות של מחשב אחד לשני (למשל PING) השורה הרביעית זוהי הכתובת שאליה מתחבר החייגן כבלים שלי, והיא מוגדרת כ Trusted ע"מ שאוכל לגלוש (בדקתי את אבטחת המחשב שלי באתרים הבודקים חסינות, היא טובה). מה עלי לעשות, כדי שאוכל לגלוש גם מהמחשב השני, כאשר חומת האש במחשב הראשונה -פו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by BlackVenom,

אתמול עשיתי רשת אלחוטית עם ראוטר. לפני זה יכולתי להוריד מהביטורנט בצורה נורמלית ומאז שעשיתי את הרשת המהירות ירדה לי ל1...גם באיי סי קיו אני לא יכול לקבל קבצים. אני מניח שכל זה בגלל הראוטר...ואני חושב שבראוטר יש פיירוול שמונע...מישהו יכול להסביר לי איך לבטל את כל זה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם 7 וראוטר קווי בעבר הייתה לי רשת בין שני מחשבים עם XP והכל עבד. כיום, אני לא מצליח להגדיר רשת שתעבוד בין שני המחשבים בגלל ה-7. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by a55af,

מישהו יכול להגיד לי, איזה חבילה מינימלית צריך לאינטרנט על מנת ש-skype יעבוד בצורה חלקה. יש לי 750/96 כרגע, ושאני מדבר ב-skype עם ארה"ב הצד השני שומע מצויין ואני שומע מקוטע. (גם בלי העברת הוידאו, אודיו בלבד) אני מניח שזה בגלל ה-upload. איזה upload מינימלי צריך כדי שלא יהיה קיטועים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Majdi Diab,

לפני חודש הייתי בחול ועשיתי חבילה למספר שלי ,ולמספר השני לא עשיתי כי הוא אמור להיות חסום לחול פתאום אני רואה בחיוב של הבנק סכום של 1263.63 שקלים על טעות שאתם עושים רציתי להגיד שאני טס בשנה לפחות 6 פעמים וכל פעם אני קונה חבילה חול חדשה , אפילו יצא לי שפעם אחד תוך 3 שבועות קניתי שתי חבילות אפשר לראות שבשנתיים ההאחרונות קניתי חבילות חול יותר מ20 פעם , כמובן זה אומר שאתה קונה חבילה אתה מאשר לחבר'ה לפתוח את הקוו לשיחות חול נציגת החבר'ה התקשרה אליי היום אחרי שפניתי כמה וכמה פעמים והציעה שתביא לי הטבה של 400 לחשבונית הבאה זאת אומרת אפילו אחרי שהם גונבים הם מחזירים את הכסף לכיס שלהם בתור הטבה אטני מביחניתי יצא מהחשבון שלי 1263.63 שקלים כאמור החשבונית שלי אמו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי בעיית הורדה מוזרה, יש לי רשת של שני מחשבים בבית שמחוברים בכבל מוצלב, אני כביכול המחשב הראשי, אני מחובר לאינטרנט בכבלים בחבילה 3/278, במחשב שלי אני מגיע למהירות הורדה מקסימלית של 250 - 270 קילובייט, ולעומת זו במחשב השני ברשת מהירות הורדה מקסימלית! יש לציין שבזמן שאני עדיין לא מחובר לספק, אני ניגש לאתר האינטרנט של hot , עוד לפני שקיבלתי אייפי מהספק ואני כן מצליח להוריד על המהירות המקסימלית, אני ממש לא יודע איך לפתור את הבעיה ומאיפה להתחיל, יש לי פיירוול ואנטי וירוס, את שניהם ניטרלתי, עשיתי ניקוי רג'יסטרי וניקוי כללי למערכת, אבל אני עדיין לא מצליח לפתור את הבעיה, יש למישהו מושג מה עושים?!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yaron1000,

שמתי את השאלה הזאת גם בפורם תפוז מכיון שאני מקווה למצוא פתרון כמה שיותר מהר אחרי שחשבתי שבעיה נפתרה עקב זה ששניתי את הגדרות הביטטורנט ל100 חיבורים הגבלה גולבאלית של מספר חיבורים ו50חיבורים מספר משתמשים לטורנט חזרה הבעיה ויש ניתוקים חוזרים של הראטור מאינטרנט אולי הייתי צריך לכתוב את זה אבל זכרתי שלכבל רשת יש טווח בהרבה יותר גדול בלל שבבית עשינו סידור משונה עם נקודת הכבלים מודם הכבלים וראטור הטווח בין הראטור למחשב שאליו הוא מחובר קווית הוא בערך 10 מטר יכול להיות שלראטור יש עדיין אחריות (אני חושב שראיתי 3שנים אחריות שקניתי את הראטור) יכול להיות שכדאי לשלוח אותו ליבאון לבדקיה או אם יש שיטה לבדוק את זה לבד לפני שאני צריך לשלוח אותו לכמה זמן ליבאוןשהתקשרתי לפיקוק הם אמרו לי יש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Cheif,

למי שלא מעודכן, חוות השרתים של Godaddy נפרצה וכתוצאה מכך עשרות אלפי אתרים בעולם המתארחים שם אינם זמינים כרגע. לצערי, גם www.netcheif.com מתארח ב-Godaddy ולכן הוא אינו זמין כרגע. http://support.godaddy.com/system-alerts/

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, יש ברשותי חשבון חשבון אימייל בוואלה כבר שנים ורציתי להליף אותה או בhotmail\Gmail בגלל כל האפשריות שיש הם. האם יש דרך לקבל אימיילים לוואלה ואוטומטית לשלוח אותו לאחד החשבונות האלה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן חבר'ה בהמשך לדיונינו הקודם, עזרתם לי להגדיר אייפי קבוע (פה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437261.msg3750447#msg3750447 עכשיו מה שקורה זה שאני לא מצליח לפתוח פורטים, מה הכוונה לא מצליח? זה נראה כך: לאחר שעשיתי את זה: ואת זה: אני מקבל את זה: למה לעזאזל?!?!?!..... תודה לעוזרים!

12. Started by royk50,

טוב אז ככה מחשב נייח אשר היה מחובר ברשת אלחוטית דרך כבל מאריך USB וכרטיס EDIMAX 802.11 G מעל לשנה !!! ועבד היום הפסיק :s05: אם אני מחבר את הכרטיס ישירות - הוא מזוהה ועובד (אבל אין קליטה) כשמחובר דרך הכבל XP מזהה : usb hub unknown usb device אין אפשרות לשנות את הדרייבר של הדווייס המיסטורי הXP טוען שאין התאמה ניסיתי system restore יוק (לא עבד) אם יש רעיונות אשמח לשמוע שוב הקונפיגורציה עבדה עד אתמול והיוזר לא יודע למה זה הפסיק לא נעשתה שום התקנה חדשה המחשב מריץ WIN XP HOME SP2 הכרטיס הוא EDIMAX WIRELESS LAN USB ADAPTER 802.11G הנתב תקין ועובד והמחשב תומך ב USB2 BTW יש לי שני מחשבים שני כבלים ושני כרטיסי רשת כל הקונפיגורציות לא עובדות עם כבל מאריך …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום. נואשתי מהראוטר הקיים שאותו הפכתי ל AP (מחובר ישירות לראוטר הראשי), ובו תקלות רבות. אבקש לרכוש אחד חדש. 1. מה עדיף - ראוטר שישמש כ AP, או פשוט AP? (יחובר גם כן ישירות לראוטר הראשי באמצעות כבל רשת) 2. אשמח לקבל המלצה לדגם ספציפי, במחיר סביר (דירת 45 מ"ר בסך הכל). תודה רבה! הערת אגב: זה יהיה נחמד אם יתמוך ב AC, לא? או שאין לכך חשיבות וזה סתם מייקר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי את הראוטר הזה TP-LINKE 1043ND החלפתי לו את האנטנות לשלושה אנטנות של 16DBI ולמרות זאת איכות הקליטה לא השתפרה ואפילו ירדה קצת, למה זה ואיך אני יכול לשפר את איכות הקליטה בעזרת האנטנות האלה??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ofird,

יש לי EDIMAX 6424N שמתחיל לעשות בעיות... אני מנסה להבין אם הבעיה באמת ממנו (לצערי גם האחראיות שלו פגה בדיוק עכשיו 3 שנים וקצת) 1) אני מחובר עם 12MB ו DHCP עם מודם של HOT (תומפסון) דרך הכבלים ובזק בינלאומי בתור ספק 2) ניסיתי להגדיר L2TP על מנת להשתמש בשרתים של 014 ולהאיץ גלישה - ואכן הגלישה הייתה מהירה יותר מבחינת טעינת דפים אך לאחר כמה שעות הROUTER היה מתנתק ורק RESTART שלו אפשר להחזיר את החיבור 3) לאחר כמה שיחות עם בזק וHOT הבנתי שאין לי ברירה אלא לחזור לDHCP 4) אך הבעיות בDHCP שלאחר יוום יומיים של גלישה הROUTER גם כאילו נחנק והגלישה מאוד איטית - מחייב שוב RESTART של הMODEM ושל הROUTER 5) עכשיו בודדתי את הROUTER וחיברתי את הMODEM ישירות למחשב וכרגע זה נראה מהיר ויציב הא…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by iMeash,

שלום. יש לי בעיה עם הרשת האלחוטית בבית שאני צריך לפתור. יש 3 מחשבים בשימוש בבית וכולם צריכים לקבל אינטרנט טוב מהראוטר. אני מחובר ל 100 מגה בתשתית של הוט עם הראוטר שלהם. מחשב אחד מחובר בכבל ואין לו בעיה. מחשב שני נמצא בסלון ונעזר בעזרת מגדיל טווח דגם "EDIMAX N300". המגדיל טווח לדעתי לא מבצע את העבודה כמו שצריך משום שהמחשב הזה משמש בעיקר לצפייה בסרטים אך הדבר בלתי אפשרי בגלל האינטרנט האיטי שהוא מקבל. איך אפשר לפתור את הבעיה הזו אחת ולתמיד? הבנתי שיש אינטרנט דרך נקודות החשמל בבית וזה פתרון עדיף על המגדיל טווח שברשותי. מצד שני אין לי מושג איך זה עובד והאם זה באמת ישפר את החוויה. אם יש עוד דרכים נוספות אשמח לדעת עליהן ולקבל הסבר. המחשב השלי…

17. שלום לחברי הפורום. שאלתי אולי תעורר גיחוך אבל יש לי צורך דחוף לחבר מחשב עם מערכת הפעלה DOS לאינטרנט. המטרה: העברת קבצים באופן אוטומטי באמצעות FTP ממחשב DOS למחשב WINXP על גבי האינטרנט. הציוד: נתב המחובר כבר לאינטרנט ( מבצע כבר את החיוג ומקבל IP חוקי באינטרנט) אליו מחובר באמצעות כרטיס רשת מחשב DOS. שאלותי: 1. איך אני מאפשר למחשב DOS לדבר ב - TCP\IP ולהגדיר לו כתובות לא חוקיות ושער ברירת מחדל (הרגל הפנימית של הנתב). 2. איך אני מאפשר את העברת הקבצים האוטומטית למחשב המרוחק על גבי האינטרנט? הערות: בדקתי בכל מיני פורומים והבנתי שישנן מספר שיטות וכמה וכמה תוכנות. יש צורך בהגדרת כרטיס הרשת ב - DOS ודרייבר. יש צורך ב - packet driver וכו....... משהו יכול לעשות לי קצת סדר בדברים? הא…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. אבא שלי מעוניין לעשות בבית רשת אלחוטית, לשימוש ביתי ועיסקי, בין שלושה לחמישה מחשבים. השאלה שלי, מה היתרונות/חסרונות ברשת אלחוטית, האם זה "שווה" והאם יש לכם המלצות לספקית זו או אחרת (ספקית שתאפשר לי להנות ממשחקי מולטיפלייר ברמה גבוהה אך עדיין תאפשר להוריי גלישה מהירה למטרות עיסקיות).

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ^^^^ שיהיה מתחת ל600 שקל צריך שיתחבר ל 2 מחשבים עם כרטיסי רשת בחיבור USB אם צריך עוד פרטים אני יוסיף

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מתכוון לתוכנה שמודדת ומראה בזמן אמיתי, וגם שומרת מידע על המהירות והכמות של ההורדה/העלאה שלך באינטרנט. הייתה לי תוכנה כזו שעבדה מעולה (Du-Meter למיטב זכרוני) עד שהחלפתי חיבור והיא לחלוטין הפסיקה לתפקד והראתה מידע שגוי. על אילו תוכנות כאלה הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by alon_s,

שלום. רציתי לשאול לגבי משהו שלא כל כך הבנתי.. מה ההבדל בדיוק בין broadband לבין baseband מה היתרונות תודה לכולם..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Gil80,

אהלן אנשים. נתקלתי בבעיה ??? יש לי ראוטר מסוג Edimax BR-6424n V2. הגדרתי הכל לבד והכל עובד טוב למראית עין אבל אני בטוח שמשהו שם לא תקין. בתוך הגדרת ה-NAT יש מה שנקרא Special applications. עד כמה שהבנתי זה לתת הרשאה לאפליקציות בפורטים שהם משתמשים. ואז הגיע תורו של port forwarding שנמצא בכלל בתפריט אחר... עכשיו נשארתי מבולבל ואני לא מבין את מה אני צריך. להגדיר גם וגם, או רק port forwarding? מה התפקיד של השניים? מתי אני אדע להשתמש ב-NAT ומתי ב- PORT FORWARDING? קראתי את ה-PDF של הראוטר אבל באמת שלא הצלחתי להבין מזה שום דבר. אודה לעזרתכם בנושא. זה הלינק לראוטר: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 תודה.

23. Started by oceans68,

איזה נתב מומלץ במחירים האלה שכדאי לשקול כולל הזמנה מחו"ל? בסגנון של ה E4200 של לינקסיס....... מה מומלץ חוץ ממנו? שיהיה אמין יעבוד טוב וטווח חזק. ( אין לי ברירה הוא יושב בממ"ד בקירה של 4 חדרים..... אבל רוב בקווי, רק סלולורי ומחשב נייד באלחוטי) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Cheif,

המפרט הטכני של ה-Samsung Galaxy 4 מגלה שהוא תומך בתקן האלחוט 802.11ac. נתבים הפועלים בתקן זה אינם מאושרים לשימוש בישראל ומעניין איך זה ישפיע על היבוא שלו לישראל. למשרד התקשורת יש נטיה לעכב מכשירים התומכים בקתנים חדשים שאינם מאושרים לשימוש - ראה מקרה ה-iPad הראשון לפני 3 שנים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אל תמחק לי את זה שוב בבקשה, הראשון נעול ואני לא יכול להגיב. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=81929.0 תודה רבה ל- tembo על העזרה כמעט סידרתי הכל! האינטרנט והכניסה למחשב האורח פועלים מה-Host. האינטרנט והכניסה ל-Host לא פועלים מהמחשב ה-אורח. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים