עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tall101,

היום בבוקר שוחרר עדכון קושחה לנתב TP LINK-WR1043ND ויש לא מעט תיקוני אבטחה ובאגים Firmware Version: 3.13.13 Build 130428 Rel.58290n דוח שינויים : Improved the login policy to enhanced security; Improved media server function to support 3000 files; Changed the default PPPoE dial-up type from Dial-on-Demand to Auto-Connect; Fixed a bug that DNS and Default gateway can’t be empty under Static IP mode; ניתן להוריד אותו מפה : http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1 בהצלחה

• 51 תגובות
    • 8.4k צפיות
  2. Started by harel_d,

אני מחפש לקנות נתב אלחוטי בכדי לקשר בין מחשבים ברשת והתחברות לאינטרנט. יש כל כך הרבה נתבים בשוק עם כ"כ הרבה אותיות... איזה נתב כדאי לי לקנות? באיזה מחיר? יש לי מודם ADSL של אלקטל (5 נורות, הישן) ו-SWITCH. תודה!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by kobi122,

תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אם לוקחים בחשבון את הבעיות שיש איתו ( מהן ?? ) את ההתחייבות ל 3 שנים ואת הביצועים שלו .. אשמח לקבל יותר אינפורמציה . יש לי אופציה לשדרג את הרוטל 1025 שלי ואני מתלבט .. הציעו לי את הנתב הזה ( כולל מודם ) http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=158&pd_id=264 ב 540 ש"ח האים זה כדאי ?? האים זו חלופה טובה ??

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Maor_Splinter,

שלום, יש לי נתב של Level One דגם WBR-3406TX ואני מחובר דרך בזק בינלאומי בחבילת Gamer במהירות של 3M דרך תשתית של HOT כבלים. בזמן האחרון הרגשתי שהמהירות נמוכה מדיי ל3M אז בדקתי את זה לבד וגם עם נציג של בזק. חיברנו את המחשב ישירות למודם והגענו למסקנה שהבעיה בראווטר, הוא פשוט מספק לי מהירות הורדה של 1.5M במקום 3M. היום קרה לי איתו משהו מוזר. הוא מתחבר ואז שאני מנסה לגלוש האתר הראשון עולה ואחר כך אני לא יכול לגלוש כאילו אין חיבור למרות שבראווטר אני בודק ואני עדיין מחובר, אז כנראה שהראווטר התקלקל ואני צריך חדש, פה אתם נכנסים (: אני צריך בבקשה שתמליצו לי על ראווטר אלחוטי ואיכותי שיתאים לחיבור בתשתית כבלים ולא תהייה בעיה עם בזק גם כן. התקציב הוא עד 400 ש"ח (עדיף לנצל את כל ה…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by Holography,

היי, מדובר בנתב Compex NP27G שחררתי את הפורטים שהגדרתי ל-BitComet לעבוד עמם (UDP\TCP 49152) אבל מהירות ההורדה עדיין מחרידה, משהו כמו 20kbps לשלושה קבצים יחד, שמהירות ההורדה שהתרגלתי אליה מהטראקר היא 50-60-70kbps פר קובץ. אני די בטוח שהבעיה טמונה בהגדרות הפורטים בנתב, לכן העלתי תמונות מה-Port Forwarding [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  7. היי, לפני כמה ימים הייתה לי בעיה עם האינטרנט ובסופו של דבר העניין טופל ע"י בזק בינ"ל (בעיה שלא קשורה לנתב) ואחרי זה גיליתי שהנתב עושה לי בעיות אז עשיתי לי ריסט מאחורה על מנת לאפס את כל ההגדרות שלו וזה גרם כמובן לכל הטבלת מורשים שלו להמחק בין היתר. אחרי זה נכנסתי אליו, ניסיתי להוסיף MAC, עבד. ניסיתי עוד אחד - עבד. ניסיתי עוד אחד - לא עבד S: וזה לא משנה עם איזה מחשבים (יש לי סה"כ 5 מחשבים להכניס לטבלה) אני מנסה, זה תמיד לא עובד ואז אין לי תקשורת לנתב פתאום (מהמחשב שמחובר אליו בכלל ישירות...) אם אני עושה ipconfig הוא לא מוצא לי את הdefault gateway עד שאני לא עושה ריסט לנתב.. ואז כמובן שזה שוב מתאפס והכל.. החלפתי פורט פיזי בין המחשב שמחובר אליו ישירות וזה עדיין לא עזר. הנתב ש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי ראוטר EDIMAX 6524 שרשום בפריטים שלו שהוא מעביר מהירות 108 ויש לי גם כרטיס רשת אלחוטי של BELKIN שיכול לעבוד ב מהירות 108 אבל משום מה הוא עובד ב 54 איך אני עושה שהוא יעבוד ב?108

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  9. שווה? https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=940437 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. שלום אשמח אם משיהו יוכל לעזור יש לי ראוטר שעבד ולאחרונה הנתב נותן IP ומראה לי שאני מחובר אבל אין חיבור לאינטרנט (אני לא מצליח לגלוש בכלל)

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  11. לפי המלצות בפורום קניתי לפני כשנתיים נתב EDIMAX 6524n. זה נתב שיודע לעבוד גם בצורה חוטית וגם בצורה אלחוטית. חיברתי את המחשב הנייח בצורה חוטית והגדרתי לו (כבר לא זוכר איך) שיעבוד בצורה אלחוטית עם סיסמה. שנתיים עברו והכל היה בסדר בשני המצבים אבל לאחרונה אין אפשרות להתחבר אליו בצורה אלחוטית. למשל, כשהבן שלי מנסה להתחבר אליו עם הטאבלט (XOOM) או הנייד (Defy) אפשר לראות כי הוא "זוכר - מאובטח באמצעות WEP" אבל הוא פשוט לא מתחבר. הקטע הוא שאין שום הודעת שגיאה ולא עשיתי שום שינויים בהגדרות של הנתב אבל בפועל - הוא פשוט לא מתחבר. מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חברה שלום יש לי מודם adsl רגיל (מודם רשת eci 270pr ). אני הפכתי אותו לנתב והכל עובד לי טוב חוץ מ kazaa ו emule . התוכנות עובדות אבל מהירות ההורדה שלהם הוא רע מאוד. אני מקבל ב Low ID ב emule מה אני צריך לעשות ? נכנסתי להגדרות של הנתב שלי אבל אין לי מוסג מה אני צריך לעשות כידי לקבל ID גבוה ב emule תעזרו בבקשה תודה

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  13. שלום, ה-TL-WR841N המזדקן שלי מתחיל לעשות בעיות ומצריך ריסט כל כמה ימים. אני מעוניין לקנות נתב חדש. אני בחיבור של הוט כיום (דרך הוטבוקס), בשאיפה בעתיד unlimited. למרות שאי אפשר לדעת מתי יגיעו... זה מה שאני מחפש בנתב: 1. יתאים גם להוט וגם ל-unlimited. 2. תומך בלפחות 5 צרכני wifi במקביל בלי קושי (סלולריים, טאבלט, מדפסת, סטרימר). 2. תומך בתקן AC. 3. אני לא בטוח לגבי תדר 5GHz. האם כבר מותר לקנות אותם בארץ? האם כדאי לקנות נתב שתומך בתדר כפול? 4. גם אם אלך על נתב שמשדר ב-5GHz, עדיין ארצה שה-2.4GHz יעבדו חזק, כי הטלפונים הסלולריים שלנו לא תומכים ב-5GHz. אני יודע שיש נתבים שהאנטנה של ה-2.4 היא פנימית, ואני לא בטוח אם זה ישדר מספיק חזק. 5. נתב שנמכר ב-KSP, אייבורי או באג (קונה באי…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום, אחרי ששנים אני משתגע בנסיון להגביל את כמות החיבורים שלי כך שהנתב לא יקרוס אחרי כמה שעות, וגם תהיה לי מהירות טובה, נמאס לי! אני מתכוון בשבוע הקרוב לשדרג את החיבור ל12 Mb... ולכן על אחת כמה וכמה אני צריך נתב שיחזיק הרבה חיבורים, כדי שהמהירות של הטורנטים (רק דברים חוקיים כמובן) תהייה מקסימלית. יש המלצות לנתבים כאלו? התקציב הוא המינימום שאפשר להוציא על נתב שיספק את כל הצרכים שלי. מה שיתחבר לנתב הוא שני מחשבים, חיבור חוטי. אחד המחשבים פעיל מאוד (!!) והשני גלישה מזדמנת. תודה, גיל.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי אני מתכוון לקנות נתב יחסית חזק בקרוב כי אני מרים רשת יחסית כבדה לרשת ביתית (סטרימינג, משחקים, הרבה מחשבים במקביל, והכל רק אלחוטי) ולכן מתכוון לקנות ראוטר חזק של אחת משתי החברות המובילות (לפי מה שראיתי בחיפושי באינטרנט) המועמדים הסופיים הם כנראה Linksys/Cisco E3200 Netgear WNR3500L Netgear WNDR3700 קראתי כאן שיש בעיות עם חלק מהפרוטוקולים של תשתיות האינטרנט (L2TP וכאלה) ולכן לא כל הראוטרים נתמכים כאן. אני מנחש שה 3500L כנראה יתמוך כי אפשר לשים עליו DD-WRT ודומיו, אבל על האחרים אי אפשר. חיפשתי מידע לגבי השימוש בראוטרים האלה בארץ אבל לא מצאתי. יש כאן בעלים של הראוטרים האלה שיוכלו לעזור לי? בנוסף, אם יש המלצות אחרות לראוטרים דומים, אשמח לשמוע. תודה נעם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שבוע טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי וקיבלתי הצעה מבזק לשדרג לחבילת 4 מגה ולקבל מהם נתב אלחוטי בחינם. הנתבים הם rotal rtl1025 ו - siemens sl2141 (לא סגור לגבי הדגמים, המוקדנית לא ידעה וזה מה שמצאתי בחיפושים באינטרנט). רציתי לשאול לדעתכם איך הנתבים האלה ? יש כאן כאלו שמשתמשים איתם ויכולים לתת חוות דעת קצרה ? בסך הכל, לאחר השדרוג, אני אשלם במשך שנה כ350 ש"ח יותר ממה שאני משלם עכשיו (גם לספק וגם לתשתית), אך יחד עם זאת אני אכפיל את מהירות הגלישה הנוכחית שלי (כיום אני גולש בחבילת 2 מגה). האם יש נתבים ב350 ש"ח, בשוק הפרטי, טובים יותר מאלו שמציעה בזק ? במידה וכן, האם ההבדלים משמעותיים ? תודה לכולכם !

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by HaiPBM,

שידרגתי היום את מהירות האינטרנט מ 15 מגה ל 20 מגה. בזק הציעו לי כמה נתבים (אין לי מושג אם הם אלחוטיים בנוסף שחכתי לשאול!!!) הם הציעו לי כמה דגמים של D LINK ועוד איזה חברה... מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל? מחר אני נוסע לבזק סטור מה לעשות? אני גם חייב WIFI

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ctx,

לאחרונה שידרגתי את המחשב ועם הרכיבים שנשארו בניתי עוד מחשב. אני רוצה להפוך אותך אותו לשרת שיריץ PHP ושיהיה ניתן לגשת אליו מהאינטרנט (אני מפתח אתרים במקצועי, ורוצה לשים עליו דוגמאות ופרוייקטים ישנים) אז לפני שאני מתחיל לחפור את האינטרנט, האם למישהו יש המלצה על מדריך טוב ו\או טיפים בנושא? ועוד דבר אחד, האם אפשרי ליצור מולטי-שרת? כזה שיריץ גם פרויקטים בPHP לצד פרוייקטים בJAVA ו\או .NET. ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ofirrjd,

היי, לאחרונה הייתי צריך להגדיר פורטים בראוטר של אדימקס שקניתי כדי שאימיול יוכל להתקשר לאינרנט. אז ככה, הגדרתי IP למחשב שלי, subnet mask , default gatway ו preferred DNS server. אח"כ יש לפנות לקונפיגורציה של הראוטר ולהגדיר לו, עבור IP שנתתי למחשב שלי, איזה פורטים לפתוח. כעת אני בעצם לא מבין למה עשיתי את כל זה ואני רוצה הסבר לתהליך עצמו כלומר מה לעזאזל עשיתי בעצם. אם אני נותן IP קבוע למחשב שלי למה אני צריך את כל יתר ההגדרות? מה כל הגדרה אומרת והאם זה הכרחי? אני מבין שהשאלות האלה כלליות אך באמת אני רוצה להבין מה נעשה כאן. הנה ההסבר של המסך להגדרת פורטים באדימקס: You can configure the Broadband router as a Virtual Server so that remote users accessing services such as the Web…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by XCG120,

העלתי סרטון בנושא דתי ערוך עים מוזיקה בקבוצה בעיר שלי ולאחר כמה דקות אני מקבל הודה כזאת... הסרטון שלך עשוי להכיל תוכן ששייך ל....(שם של משתמש כול שהוא ממה שהבנתי סוג של חברת תקליטים )לסרטון שלך נוסף קישור כדי לתת לו/לה קרדיט. ומתחת לסרטון כתוב הסרטון שלך תואם ל13 שניות ויש מקום לי שאני אמור ללחוץ עליך וכתוב שם "הפעל את החלק התואם" ואז מתחת יש לחצן אישור או שלח עירעור ולחצתי אישור מה זה אומר האים לחצתי נכון או שאני אמור ללחוץ על הפעל את החלק התואם שלא הבנתי את משמעותו אשמח להסבר מה זה ומה אני אמור ללחוץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by XCG120,

רציתי לשאול איך שולחים לי הודעות במסנגר של פייסבוק למרות שכול אפשרויות הצא'ט מכובים,איך רואים שאני מחובר הרי הכול מכובה אשמח להסבר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  22. Started by bardalas,

היי, יש לי AP שרשום עליו Smartnet אבל כאשר מריצים חיפוש למודל WL-699 VER.C מוצאים שזה של SparkLAN את הדגם הספציפי קצת קשה למצוא ברשת אבל מצאתי דגם דומה - פה'>http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44]פה http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44 אציין שבדגם שלי רק מצב 3 ו 4 פעילים על שני המצבים 1 ו 2 רשום N\A יש לו כניסת ETHERNET, מתח, ואני מצליח למצוא אותו באלחוט דרך הנייד. אין לי מושג איך מקנפגים אותו ומה הוא אמור לעשות אני רק מקווה שזה יכול לעזור לי בהגדלת הטווח לרשת. אם זה יכול לעזור אז אשמח לקבל עזרה כיצד או לפחות להבין מה זה אמור לעשות. שאלה נוספת היא על ריפיטרים - הבנתי שזה קולט את האות המשודר ומגביר אותו. האם הוא צריך קינפוג או שזה ממש …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by elior021,

מישהו מכיר את הפקודה NETSH netsh d יש לה פלט רציני שלא כל כך הבנתי מה הוא אומר אשמח לקבל הסבר מפורט

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. לא ידעתי אם לשים את זה פה או לא... אבל זה נראה לי מתאים כי בסה"כ מרכזיה טלפונית זה גם סוג של רשת... אז אני בטוח שיש פה אנשים שיכולים להסביר. אם טעיתי... אז תקנו את מיקום הת'ראד הזה. בכל מקרה, איך מרכזיה טלפונית עובדת? כי אף פעם לא הבנתי... כמה קווים צריך לפי שלוחות? נגיד אני רוצה שתהייה אפשרות ל 5 שלוחות, ששתיים יוכלו לדבר בבת אחת החוצה (כלומר להתקשר) ועוד 2-3 יוכלו לקבל טלפון במקביל... כמה קווים צריך ואיזו מרכזיה תתאים? בקיצור... הסבר מקיף... אם אפשר. תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ben582,

היי חשבתי לצרף לפורום סרטון הסבר על ההבדל בין הוט לבזק https://www.youtube.com/watch?v=3nrg2YihNVA&t=25s

• 0 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.