עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. זאת שעובדת במרכזייה של הקיבוץ שלי לא רוצה לפתוח את הפורטים לאימיול שיעבוד על high id.. איך אני יכול לעקוף ת'בעייה?

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by Ohad-a,

לאחרונה שידרגתי את הרשת הביתית הקווית לרשת גיגה, או לפחות כך רציתי. יש לי ראוטר אלחוטי עם 4 פורטים של גיגה, הוא מחובר לסוויטש 5 פורטים גם גיגה, כל כרטיסי הרשת במחשבים הם של גיגה, ובכל זאת, אני מקבל מהירות 100 חוץ מבמחשב אחד (דווקא זה שמחובר לסוויטש), מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. 1. שיהיה עם תעבורה בלתי מוגבלת 2. בלי פרסומת של שרת החינם ואם כן אז שתהיה בחלון נפרד אבל לא באותו הדף של האתר 3. שטח אכסון: 10 מגה ומעלה זהו, מקווה שיש לכם מה להציע. בדקתי כבר מלא ואף אחד לא התאים לדרישות שלי :-\

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by tazok,

טוב משהו פה מתחיל להיות מאוד מוזר... כל התיקשורת לאינטרנט בסך הכל טובה אבל יש כמה בעיות מוזרות התקשורת בין שני המחשבים איטית, נתקעת לאיטים דחופות והראוטר פשוט מתנתק או לא יודע מה באמצע לפעמים. עוד דבר שנסיתי להעתיק דברים מהמחשב השני אלי דרך הרשת בלי קשר שזה הלך דיי לאט באמצע העברה (הרבה MP3) פשוט התנתקה הרשת! באמת שאני לא יודע מה נסגר עם הראוטר הזה... גם אני לא מבין למה הגלישה בתוך התקיות של המחשב השני מאוד איטית כאילו הרשת לא זזה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אחרי ההודעה הקודמת פה, והסטיקי, הצלחתי להגדיר לו להתחבר לאינטרנט. את ההתחברות עצמה הוא עושה יופי. יעני לחיצה על ההתחברות הידנית מצליחה להביא לכניסה לאינטרנט. אבל בתוך האינטרנט אין תגובה...מה יכולה להיות הבעיה? ראוטר אדימקס BR-6104K ומודם כבלים TERAYON 715X

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by Hazir,

היה לי בעיה עם פתיחת פורטים ו-NAT TYPE התקשרתי לספק אמרו לי לנתק את המודם (עשיתי את זה אלפי פעמים כבר) ופתאום ה-NAT TYPE הפך ל-2 ומה שמוזר שפעם היה לי WAN IP כזה - " 100.100.6.74" וגם שנתקתי וחברתי אני לא זוכר שהוא השתנה בעבר, אבל גם אם הוא השתנה תמיד היה בהתחלה 100 או משהו בסגנון והוא מעולם לא היה תואם ל-ip שהייתי רואה באתרים כמו whats my ip וכדומה, עכשיו אחרי שדברתי עם התמיכה ואמרו לי לחבר ולנתק, פלא פלא ה-WAN IP תואם למה שאני רואה ב-whats my ip (מתחיל ב-31) קראתי שאם ה-WAN IP לא תואם למה שאני רואה באתרים כמו whats my ip זה אומר שהספק חוסך עליי ומחבר אותי עם כמה מנויים נוספים לאותו ה-IP כדי לחסוך בכסף, וזה למה במשך החודשיים האחרונים לא הייתי יכול לפתוח פורטים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הנה תחילת השירשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494844.msg4239528#msg4239528 וההמשך איש של סיסקו המליץ לי על שני ראוטרים מסידרה 800 של סיסקו דגם 881 או 861 ואיש של דלינק המליץ על פיירוול דגם DFL260E או על ראוטר דגם DSR500 מבין הארבעה האלו מה הכי טוב חרשתי את הרשת ולא מצאתי אפילו מדריך אחד או מפרט של שני הסיסקו אפילו לא באתר שלהם כך שאין לי בדיוק איך להשוות רק להיסתמך על מילה של מישהו איזה מבין הארבעה האלו הכי קל לקנפג חשוב לי שיהיה תכונה של QOS לפי IP איך קוראים לתכונה הזאת במפרט של הראוטר {לא ראיתי משהו כמו QOS BASED IP}

8. הנה התכובת באתר שלהם: http://www.aztv.co.il/serve/forYourService/General/mivtza_in.asp?docID=241 ושם רשום שמי שמנוי בטלוזיה של ערוצי זהב מקבל 4 חודשים ראשונים הנחה של 50 אחוז.. כלומר 60 שקל לחבילה של ה - 750/96 קילוביט

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. גלשתי לתומי ופתאום התנתק החיבור יש לי מודם ECI 270pr הנורה של ה sync היתה כבויה , הנורה של ה link דלקה אבל היא הבהבה כמו משוגעת , בהפרש של עשיריות שניה התקשרתי לבזק והיתה הודעה קולית שעקב עומס לקוחות חריג זמן ההמתנה ייארך אחרי חמש דקות זה הסתדר , אבל עדיין הנורה של הלינק מהבהבת

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. היי לכולם הנורה של הכרטיס רשת דולקת כל הזמן גם כשהמחשב לא דלוק רק שאני מנתק את הכבל רשת היא מפסיקה להבהב איך אפשר לעשות שברגע שאני אסגור את המחשב הנורה תפסיק להבהב? ???

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  11. EDIMAX BR-6204WG הישן שהיה לי שכיום משמש את סבתא שלי שבק סופית? הנורות של ה POWER וה WIFI לא דולקות אבל אם אני מחבר כבלים ליציאת ה WAN ו הLAN הנורות שלהם נדלקים והרשת עובדת אבל לא הצלחתי להיכנס ל IP של הראוטר לחיצה ממושכת על כפתור הריסט לא מובילה לשום שינוי אז השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שרק הSWICH והWAN בראוטר עובדים?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by GW,

מופעל הפיירוול בנורטון אינטרנט סקיוריטי ואפשר להגדיר שם שיאפשר אקסס חופשי למחשב ברשת. הגדרתי כך וכשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, אחרי כמה שעות הוא אומר שמנסים לחדור ואז מתנתק האינטרנט במחשב השני ברשת, מוזר למישהו יש מושג??

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  13. אני משתף אינטרנט דרך הכרטיס רשת האלחוטי שבמחשב (ווינדוס) מכשיר עם אנדרואיד קולט את האינטרנט ואני גולש גם בו רק יש בעיה אחת, החנות של גוגל חסומה, העלאת תמונות, סאונד ווידאו לא עולים, לכן לדוגמא סקייפ לא עובד, בווטצאפ ופייסבוק אי אפשר להעלות תמונות ועוד... גיליתי שזה הפיירוול של נורטון (smart firewall) הוספתי את הMAC של הפלאפון ועשיתי לו full trust עדיין לא עוזר, בנתיים הדבר היחיד שמסיר את החסימה זה לבטל את הפיירוול של נורטון לגמרי מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Peter Rabbit,

קניתי שירות vpn של keepsolid שקיבל כאן מחמאות בדיון. האם מספיק להתקין אותו על מערכת ההפעלה או שצריך להגדיר עניינים ברשת הביתית?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by danatg,

שלום, ברשותי כבל רשת שמחובר מהקומה הראשונה אל השניה וכנראה שלא עובד. שאני מחבר אליו ראוטר שהגדרתי כנקודת גישה לא נדלקת הנורה של הפורט (לעומת זאת שאני מחבר אותו עם כבל קצר לראוטר היא כן נדלקת). רציתי לשאול על נושא ההנחתה שהעלו בפניי, שיתכן שזו לא בעיה של הכבל ואז החלפתו לא תעזור. אשמח להרחבה בנושא, ולשאול אם עצם זה שנורת הפורט לא נדלקת מצביעה על כבל שלא עובד בודאות או שזה יכול לקרות גם במידה ויש הנחתה? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. Started by cobmetal,

ברשותי חיבור של 100mb כאשר המודם מחובר ישירות למחשב המהירות בבדיקות קרובה ל100 . כאשר אני מחובר אלחוטית דרך ראוטר של לינקסיס e1000 המהיורת בסביבות 20mb . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש לי נתב אלחוטי BR-6204wg של edimax ומחשב נייד HP ProBook 4520s ואני לא מצליח לגרום למחשב לאתר את רשת האלחוטית של הנתב. המחשב כן מציג לי רשימה של רשתות אחרות באזור, רק לא את שלי. הסלולרי שלי לעומת זאת כן רואה את הנתב שלי ומצליח להתחבר. המ יכולה להיות הבעייה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by CrashZone,

ברשותי נייד מסוג lenovo r60e ומודם מסוג TRENDnet TEW-431BRP. הנייד לא מזהה את כיומן של רשתות אלחוטית, כאן ובמכללה. אני לא יודע אם הראוטר משדר אבל חושב שכן, מה שבטוח זה שהנייד לא מזהה אולי הכרטיס רשת האלחוטי שיש בו לא מופעל. ניסתי לגשת בכלי ניהול לווירלס זירו קונפיגרישן לשים על אוטומתי ולעשות הפעלה מחדש, לא עזר. כמו כן דרך קביעת תצורה אני כל הזמן מעביר את הכרטיס לאלחוטי מופעל מידי פעם זה חוזר לאלחוטי מנותק... כשאני לוחץ fn+F5 הוא אומר שהוא לא מזהה שום רשתות שמשדרות. אולי אני לא מתקין את זה נכון..?או שמא הכרטיס פגום? אודה לתגובות מהירות, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום וחג שמח קיימים אצלי בבית 3 מחשבים,ב2 מהם האינטרנט עובד מצויין אך בנייד האקספלורר/פיירפוקס לא מציגים דפים בכלל. חשוב לציין שהמחשב מזהה את הרשת ומתחבר אליה באופן תקין. (מהנייד) ניסיתי להתקין את הדפדפן מחדש אך הבעיה עדיין קיימת והדפדפן לא מציג דפים. מה הבעיה ? תודה מראש ! המערכת הפעלה על הנייד היא vista

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. היי, אקדים ואומר שחיפשתי פתרון בפורום (אולי לא מספיק טוב), וכבר פקעה סבלנותי עם הנתב שלי. הנתב (TP-LINK), סביר להניח שלא מהטובים מביניהם, מחובר ישירות למחשב הנייח, שבו אין בעיה להתחבר לאינטרנט. המחשב הנייד (עם כרטיס רשת אלחוטי המחובר ב USB של חברת D-LINK) מזהה את הנתב, בצורה אלחוטית כמובן, ומראה שהוא מחובר בעוצמה הכי גבוהה שיש, אולם לא פותח דף אינטרנט (the page cannot be displayed). אני מניח שהפתרון לכך קל ממה שאני יכול לדמיין, אולם לא הצלחתי לדלות אותו עד כה... אודה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  21. בבית של ההורים שלי גלשתי בנייד אלחוטי וחשבתי שאני על הפס של אחד השכנים והכל טוב ויפה עברתי דירה ותקנתי קו אינטרנט חדש למחשב הנייח וראיתי שהנייד מזהה את אותה הרשת האלחוטית על אותו שם כמו בבית הישן יכול להיות שגלשתי על הנייח של עצמי למרות שזה לא ראוטר ביתי?אין ראוטר בבית בקיצור אין לי מושג איך להסביר את זה אבל השאלה שלי היא איך אני חוסם את הפס גלישה שלי? אני מתכוון....שלא יהיה פרוץ בפני ניידים והאקרים למיניהם למרות שאין לי מה להסתיר בקיצור שאף נייד שבא לבניין שלי שלא יגלוש עלי תודה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  22. שלום רכשתי היום את הנייד HP PAVILION 6160 עכשיו הכול כבר מותקן ומוכן במחשב...אני סך הכול מחבר את החיבור מהמודם שתקוע אצלי במחשב האישי ומכניס אותו לנייד... עכשיו בנייד מופיעה לי הודעה למטה ליד השעון "THE CONNECTION HAS LIMITED OR NO CONECTIVITY" לא מבין למה הוא לא מתחבר הרי הכול פשוט כולכך...אני מנסה גם לעשות REPAIR ולא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?

23. Started by tamiravigan,

Tracing route to 173.199.78.38 over a maximum of 30 hops 1 14 ms 14 ms 14 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 * * * Request timed out. 3 14 ms 15 ms 14 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 27 ms 15 ms 14 ms bzq-179-124-145.static.bezeqint.net [212.179.124 .145] 5 15 ms 15 ms 20 ms bzq-179-124-150.static.bezeqint.net [212.179.124 .150] 6 * * 1828 ms bzq-219-189-54.cablep.bezeqint.net [62.219.189.5 4] 7 98 ms 85 ms 85 ms xe-0-2-0.lon21.ip4.tinet.net [77.67.72.241] 8 84 ms 83 ms * ge-7-1.core2.London1.Level3.net [213.200.77.130] 9 85 ms 86 ms 85 ms ae-2-52.edge4.London1.Level3.net [4.69…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by darkman,

מבוסס על מקור בבזק היום לפני 1 בצהרים נקרע סיב אופטי וגרם לקריסה עצומה של מנוי ADSL(לא ידוע מה עם כבלים) אני בברק ולי זה קרה עכשיו אני רוצה להבין האם זה קרה לעוד אנשים בחברות אחרות

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by udicol,

שמתי לב שכל יום במעבר מ- 23:59:59 ל- 00:00:01 האינטרנט בבית שלי מפסיק לעבוד . פשוט הקישור לחברת האינטרנט Bezeqint מפסיק לעבוד . האם זה קורא אצלכם ?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.