עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tomz,

אז ככה, יש לנו רשת בבית, יש לנו מודם ALCATEL PRO שמחובר להאב, המחשב שלי להאב, והמחשב של אחי להאב, עכשיו רציתי לדעת אם יש תוכנה שמאפשרת לי לשלוט ברוחב פס שמגיע אל אח שלי ושמגיע אלי, ולא כל התוכנות שרשמת בסטיקי וזה הם לא עוזרות במקרה הזה לפחות לפי מה שאני הגעתי מכיוון שהם שולטות על המחשב שהם מותקנות עליו בלבד

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by mrraz,

אני מנסה להשיג אותם מהבוקר והדבר היחידי שעונה שם זה התקליט

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  3. פעם היה לי מודם USB וברגע שהייתי מתחבר היתה קופצת לי בועה שאומרת שאני מחובר על 1.8 מגה (1.5) עכשיו החליפו לי לרשת וכשאני מתחבר כתוב 100 מגה איך אני יכול לבדוק על איזו חבילה אני גולש?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by MasteRoi,

ברשותי שני מחשבים. הם מחוברים אחד עם השני ברשת רגילה של כל מוצלב. ומשותפים באינטרנט של מחשב אורח ומארח. הבעיה היא שהרשת הפכה להיות לא יציבה, כלומר לפעמים אני לא מצליח לגשת לקבצים המשותפים וכמו כן לאינטרנט המשותף. דבר נוסף הוא שעכשיו עשיתי Ping מהמחשב האורח אל המארח והוא לא דווח על שגיאה, לעומת זאת כאשר עשיתי Ping מהמחשב המארח אל האורח הופיעה לי ההודעה: Requested Timed Out בבקשה מי שיודע, נא לעזור. :-\

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by creative,

אז ככה עוד שבוע אני צריך לקבל רכיבים לרשת אלחוטית עד אז אני רוצה להכין כבל רשת ישיר רציתי לדעת אם מישהו יודע את הסדר של החוטים לפי צבעים (יש לי כבל אחד ארוך ישיר ואני רוצה לחתוך אותו כדאי שיהיו 2 ) אם מישהו יודע אז שיכתוב אם אפשר אז תמונה זה עוד יותר טוב. ;D נ.ב. לקנות רשת אלחוטית רק בחו"ל דוד שלי שולח לי מאלסקה (כן הוא גר באלסקה) הוא קנה ב130$ ראוטר+כרטיס USB +כרטיס PCMCIA של Linksys 802.11G

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  6. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר את זה.?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by PhP dUdE,

איך אני נרשם?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by almogas,

שלום לכולם.. תקשיבו יש לאבא שלי בעיה ברשת בעבודה שלו יש לו 2 מחשבים שמחוברים ברשת ולוקח מממש ממש מלא זמן להעביר בניהם דברים אם זה חשוב לכם אאז יש באחד אינטרנט ובאחד אין.. אמממ לוקח לו להעביר מסמך פשוט בסביבות 7 דקות זה ממש ממש איטי.. יש רעיונות למה?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  9. איך אני יכול לקבל/לקנות מבזק נתב ALCATEL 510? ??? ??? ??? בתודה orlupo

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. שלום כולם אני מחובר לאינטרנט בעזרת כבלים (hot) ואני רוצה לשאול איך ניתן לעשות רשת עם חיבור זה? אני רוצה לעשות רת עם ראוטר רק יש לי בעיה והיא שהמודם של החיבור לכבלים שלי הוא השחור הזה שעומד על הצד למי שמכיר והוא לא מתחבר אוטמטית כמו המדום של מוטורולה הלבן . אז איך אני יכול לגרם לו להתחבר אוטמית ? או שהרוטאר כבר גורם למודם לחייג גם כן האם אני צריך ראוטר מיוחד למטרה זו ? או שכול ראוטר עם סיוץ יתאים למטרה? תגובות !

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by homra,

מישהו מכיר עבודה או הסבר או כתבה עם הסבר על טלפוני IP יתרונות וחסרונות מול קווי טלפון רגילים. הסבר מקיף על איך הטלפוניה עובדת דרך רשת וכל השאר.... בבקשה זה דחוף אני חייב לעשות על זה עבודה..

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by rbu,

עשיתי רשת בין 2 מחשבים , הרשת עובדת ! עשיתי את כל הפעולות שהסבירו פה על שיתוף ספריות וקבצים.... הבעיה היא - שרק דרך המחשב השרת אני יכול להכנס למחשב השני . אינני יכול להכנס מהמחשב השני למחשב השרת.... כאשר אני לוחץ במחשב השני על my network place ואח"כ על weiv workgroup computers ואז על המחשב השרת אז נפתח לי חלון של שגיאה ובו רשום roi is not accessible. you migth not have permission to use this network resource......access is denied מה אני עושה בנידון??? בבקשה צריך עזרה.......... רועי

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by assaf12,

השחלתי היום בקיר כבל ואני לא מקבל חיבור טוב לרשת דרכו, הכבל דיי ארוך - 27 מטר זה משנה אם החוט עשוי מאלומיניום או נחושת בפנים?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  14. 1. עד כמה יורד לי רוחב הפס כשהמחשב השני משתמש באינטרנט ? 2. אני יודע שיש דרך להגביל את רוחב הפס במחשב השני עם BandwidthController אני צריך להתקין ב2 המחשבים או פשוט רק איפה שאני רוצה להגביל ואז אני שם את הרוחב פס על כמה שאני רוצה? 3. אני רוצה להגביל את המחשב השני מהורדות מהאינטרנט וכל מיני דברים-אני משתמש כרגע בNIS כדי לעשות את זה עם הפרנטאל קונטרול, יש דרך אחרת עם יותר אפשרויות ? עריכה: נזכרתי בעוד 1 ;D 4. יש מצב שאני מגדיר אייפי חדש למחשב הזה בלי ראוטר? הבנתי שאפשר איכשהו דרך המודם להפוך אותו לראוטר או משהו לא יודע בדיוק איך זה מודם מוטורולה של הכבלים

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by ClassZ,

הי, אני מעוניין לשתף את האינטרנט בין שני מחשבים. בעיקרון, היה באמת אפשר לחבר את מחשב הלקוח למחשב השרת (זה שמחובר ישירות לאינטרנט) עם כבל מוצלב. אבל, מאחר ושני המחשבים נמצאים בחדרים מרוחקים, אני מעוניין לחברם בצורה אלחוטית. השאלה היא, האם זה אפשרי ללא צורך בקניית Switch\Hub אלחוטי? ובכלל, האם יש חסרונות ברורים בחיבור אלחוטי שכזה? תודה מראש, ירון

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by MasteRoi,

טוב אז ככה: יש לי מחשב ראשי אשר לו יש את המודם. ומחשב אורח שאמור כיויכול לספק אינטרנט למחשב האורח. פתאום נדפקה לי הרשת לחלוטין, אין פינגים ואין כלום. הגדרתי הכל מחדש, אבל לפתע ישנה בעיה אחרת, המחשב האורח מקבל פינג מהמחשב המארח, אבל לא להיפך.. ולכן איני מצליח לגלוש, כלומר גם גישה לקבצים, אני יכול לגשת לקצים מהמחשב המארח (הראשי) אך איני יכול לגשת לקבצים מהמחשב האורח.. :-\ תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by Hack,

שלום! אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בין שתי מחשבים נייחים (ואולי בעתיד יותר) המחשב שאני רוצה לשתף ממנו נמצא בקומה העליונה בבית והמחשב שאני רוצה לשתף אליו את האינטרנט נמצא בקומה התחתונה בממ"ד . אני צריך שתתנו לי המלצות על כל החלקים הדרושים להקמת הרשת הזאת שלמיטב ידיעתי הםתקנו אותי אם אני טועה) נתב אלחוטי מגבר 2 כרטיסי רשת אלחוטיים או שאני צריך אחד? ופחות או יותר לדעת את המחיר וגם רציתי לדעת כמה אני יצטרך להוסיף כדי שהנתב שלי יכלול מודם ADSL כי כרגע אני משתמש במודם ALE 150 בחיבור USB ואני לא כל כך מרוצה ממנו... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by לולה,

הבן שלי מרבה לגלוש באתרים שלא לגילו, איך ניתן לחסום? אני יודעת שניתן להגדיר שבכל פעם שנכנסים לאתר מסויים זה יעלה אתר אחר כמו כן אני רוצה לחסום גישה לפורט מסויים - אם ניתן - איך עושים את זה ? דחוף תודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by re5pect,

שלום לכולם יש לי בעיה..וזה מאוד חשוב.. יש לי 2 מחשבים ברשת ביתית עם שיתוף מדפסת ושיתוף קבצים אבל אין אינטרנט הקליינט מזהה את הגייט ויי ואת המודם אבל אין אינטרנט אני חושב שהמחשב לא יודע שהוא אמור להשתמש בזה כחיבור לאינטרנט או משהו כזה המארח מתחבר למודם ADSL רגיל לא נתב ומתחבר למחשב השני עם כרטיס רשת... בבקשה תעזרו לי תודה מראש. איי סי קיו:178954806

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  20. לפני כמה זמן "הפכתי" את המודם שלי לפרו... ואחרי זה לאיזה עוד רמה אחת יותר והחזרתי... עכשיו אני חושש שפגעתי בכמה מנתוני הכתב הבינארי הכוונה ששניתי שמה משהו לא רצוי... האם יש תוכנה או משהו שמתקן את השגיאות?! או איתחול חדש למודם? תודה.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by miki03,

שלום לכולם אני חושב שפרצו לי למחשב אבל אני לא בטוח... מה שכן האינטרנט לא מפסיק להעביר דברים ( UPLOAD ) ואין לי ואין שום דבר פתוח אפילו לו EXPLORER !! והוא מעביר UPLOAD ממש ממש מהר !! והאנטי וירוס נסגר ולא רוצה להיתפח יותר ואפילו להתקין אותו מחדש במחשב אי אפשר !! אני צריך אתרים שבודקים ומוציאים וירוסים ותולעים למינייהם !! --- דחוף --- תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ballerum,

מישהו יודע איפה יש חנות באשדוד שמוכרת מתאם כזה עד 160 שקל כי כמעט כל החנויות שהייתי בהן אין להן חוץ מכמה עם מחירים "יפים" כמו סטאר נט ב210 שקל

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  23. suprnova.org, זה אתר חוקי שאפשר לדבר עליו בפורום? אם כן, אז יש לי פה בעיה. ישנם כמה קבצים שאני מנסה להוריד, אבל הוא רושם שיש בעיה, בציטוט נמצאת הבעיה: אני לא משתמש בשום תוכנת הורדה ואין לי מושג מה הבעיה. מישהו יכול לעזור? תודה! אם זה לא חוקי, אתם מוזמנים לנעול ולמחוק!

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by PT,

אחרי חודשים של קרבות עם די-לינק וכלנית ואחרי שאני ואבא שלי הוכחנו להם חד וחלק שהכרטיס תוקע את הלאפטופ קיבלנו זיכוי כספי מלא למדתי שדי-לינק לא קונים וחיש מהר התחלתי לחפש את הכרטיס הבא, הפעם בחשדנות. אחרי שלא מצאתי שום בעיה עם כרטיסים של Edimax בגוגל רכשתי אותו והיום קיבלתי. עובד כמו קסם ^^ חיברתי, קצת הגדרות בראוטר וזה עובד, פשוטו כמשמעו. יש אינטרנט, יש שיתוף קבצים, יש קליטה ויש לקוח אחד מרוצה. מוסר השכל לא קונים די-לינק!!!

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  25. אוקיי, זה המצב נגיד ואני נוסע לחו"ל אני רוצה שכל EMAIL שאני מקבל לתיבה שלי המחשב ישלח ויענה הודעה אוטומטית קבועה מראש לדוגמא: "אני בחול, ניתן להשיג אותו בטלפון X או בכתובת Y" לצורך העניין דרך OUTLOOK אם למשהו יש רעיון דרך YAHOO וכו' אז שגם יציע למרות שאני צריך לבזק בינלאומי במיוחד. תודה יניב

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.