עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by y42r,

יש לי נתב ושני מחשבים הגולשים דרכו לאיטרנט. שניהם מוגדרים לאותה קבוצת עבודה. מחשב אחד מריץ XP-HOME והשני מריץ ויסטה. בשני המחשבים שם המשתמש הנמצא בשימוש אינו ADMINISTRATOR. הרצתי את התהליך להגדרת רשת ביתית ב-XP והגדרתי את שיתוף הקבצים והמדפסות כפעיל. ב-VISTA הגדרתי את השיתוף כ-ON. למרות זאת שני המחשבים לא רואים אחד את השני. מה עושים ?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by BG,

מה לדעתכם עדיף? מודם דרך USB או כרטיס רשת? אני באינטרנט כבלים שמתי דרך כרטיס רשת כי שמעתי שזה יותר טוב, מהיר ופחות בעיות. מה אתם?

3. Started by The UnKnown,

I mean, ok for the eMule about 3K, now what ? what is the all bandwidth, how much should i give for each to utilize the all bandwidth ? I mean how much for the explorer, ICQ etc.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by AtomiX,

ככה אני משחק משחקי רשת.. וברגע שאבא שלי מוריד משהו מהמחשב השני או שולח מייל.. אני נתקע... יש לי רוחב פס של מגה וחצי ואני רוצה שלכל אחד יהיה 750 קיי ושלא תיהיה הפרעה של אחד לשני

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by creative,

אז ככה עוד שבוע אני צריך לקבל רכיבים לרשת אלחוטית עד אז אני רוצה להכין כבל רשת ישיר רציתי לדעת אם מישהו יודע את הסדר של החוטים לפי צבעים (יש לי כבל אחד ארוך ישיר ואני רוצה לחתוך אותו כדאי שיהיו 2 ) אם מישהו יודע אז שיכתוב אם אפשר אז תמונה זה עוד יותר טוב. ;D נ.ב. לקנות רשת אלחוטית רק בחו"ל דוד שלי שולח לי מאלסקה (כן הוא גר באלסקה) הוא קנה ב130$ ראוטר+כרטיס USB +כרטיס PCMCIA של Linksys 802.11G

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by ranranran,

שלום. יש לי מחשב נייח בבית שמחובר באמצעות ראוטר של TP-LINK, TL-WR340G. המחשב האישי מחובר בכבל רשת ואילו המכשירים האחרים, (טאבלט, נייד, פלאפונים) מחוברים דרך הראוטר בצורה אלחוטית. לאחרונה עברתי צפונה ורכשתי לפטופ http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22412&cf=zap כשהרשת האלחוטית שלו לפי הגדרות יצרן היא:Intel Centrino Wireless-N 2230 & Bluetooth 4.0 (2x2 BGN & BT4). האינטרנט שיש לי בבית הוא של HOT/נטוויז'ן 12 מגה. אני רוצה לקחת את הכבל רשת שיש בראשותי פה, סדר גודל של 14 מטר אורך, לצפון מכיוון שכנראה לא אצליח לקלוט בצורה אלחוטית את הרשת שם ולשים לנייח מתאם אלחוטי. אצטרך להחליף ראוטר?איזה כרטיס לשים לנייח? לנסות במקום הכבל מגדיל טווח? הצעות המלצות וכו' התקבלו …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by M_G_N_U_M,

שלום יש לי טקד עכשיו ואני שוקל אם להיתחבר עכשיו לשרות שלהם או לחכות לכבלים ורציתי לדעת מה עדיף מבחינת מחיר ביצועים שירות ומהירות והאם הyes wow באמת כל כך מהיר כמו שאומרים ואילו חבילות יש להם ועל מה אני משלם בכל חבילה תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Domovoi,

היי,רציתי לברר פה אם ניתן לגלוש בתקופת נסיון עם תשתית hot כאשר אני עדיין מחובר ל 012 net

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by michael7255,

מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים את המושג Overhead בתקשורת ?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by TzV-EyE-GeR,

אתמול התחברתי בשעה טובה ומוצלחת לכבלים. לפני זה כאשר הייתי עם ה-56K הייתה לי רשת ביתית, כאשר המחשב שלי זה השרת שמחובר לאינטרנט ומחובר להאב/סוויצ'/ראוטר(אין לי מושג מה זה מה שיש לי), שאר המחשבים מחוברים כמובן ל-האב/סוויצ'/ראוטר(אין לי מושג מה זה מה שיש לי). המודם כבלים מחובר דרך הכרטיס רשת, כיצד אני מחבר שוב את הרשת שתשתף את האינטרנט בין כל המחשבים?? יש לי עוד כרטיס רשת, אך כשאני מנסה להגדיר אותו לעבודה ברשת הביתית, האינטרנט כבלים לא מתחבר לי. אודה למי שיעזור לי לפתור את הבעיה. עוד שאלה: האם אני יכול לחבר את המודם כבלים ישירות ל-האב/סוויצ'/ראוטר(אין לי מושג מה זה מה שיש לי) ול-האב/סוויצ'/ראוטר יתחברו שאר המחשבים???

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by n00kie,

אני צריך כמה קונקטורים לCAT 6 שאני הולך להריץ מכמה חדרים, ראיתי כל מיני RJ45ים, זה משנה באיזה מהם אני משתמש או שכולם אותו דבר וכולם מתאימים לCAT 6? לצורך העניין אני מדבר על אלה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CORJ45S שאני יכול לצרף למשהו שאני מזמין משם.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום לכל חברי האתר . אני רוצה לקנות את הראוטר הזה לבית של ההורים שלי . חשוב שהראוטר יהיה מספיק חזק כדי לטפל בגלישה מסיבית של 4 משתמשים ללא לאגים וללא תקיעות . מה שחשוב גם שלא יהיה ניתוקים , כי ההורים שלי לא יודעים איך לטפל בראוטר וזה ישאיר אותם בלי אינטרנט כמה ימים עד ששנבוא אליהם לסדר את זה . האם הראוטר הזה יהיה הכי מומלץ בתקציב של עד 300 ש"ח ? תודה לעונים .

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום חברים שמי ליהי ואני חדשה פה אנו בשלבים של בנית שלד בין 3 קומות הקומה התחתונה היא מרתף מבטון שם החדר שלי וברשותי נייד ומעונינת באלחוטי כל הבית ולכל חדר יש טלפון ומחשב CAT5E השאלה הראשונה האם להעביר בשרשורי 2 כבלים אחד למחשב והשני לטלפון?? יש לי את החבילה של הוט 30M בקומת קרקע אלחוטי וקווי רוצה לחבר סטרימר אם אני ישים רוטר אלחוטי בקומה זו אני יוכל לגלוש באלחוטי בקומה א??? רוצה בבקשה סכמה או איזה ציור של חיבורים קומת מרתף 2 מחשבים אחד קווי שני אלחוטי קומת קרקע סטרימר טלויזיה חכמה מחשב אלחוטי קומה א 2 מחשבים אחד קווי שני אלחוטי תודה לכלום mailto:even38@gmail.com

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם.. fritzbox הוא ראוטר עם מודל ADSL מובנה הכולל בתוכו VOIP ו USB עד לא מזמן הייתי בכבלים והשתמשתי בו כריפיטר בלבד. כרגע אני מחובר לאדסל ומעוניין להשתמש בו כמודם וראוטר אלחוטי. הדגם המדויק של המוצר הוא fritzBox fon wlan 7140 בכל אופן, הדרך היחידה המוכרת לי להתחבר בעזרת ראוטרים כאלו ואחרים (של אדימקס ו3קום) היא ע"י שימוש בפרוטוקול PPPOE, שם משתמש @ INetvision, סיסמה, וגם DNS של ספק האינטרנט. הבעיה שלי עם FRITZBOX היא שאין אפשרות לרשום DNS (למיטב הבנתי בחו"ל אפילו לא צריך, כי זה מתקבל אוט' מקו הטלפון) אשמח להכוונה אם מישהו מכיר את נושא ההתחברות דרך ADSL קצת יותר טוב ממני. אני אצרף כמה תמונות איך נראה חלון ההגדרות שלי ל ADSL בראוטר\מודם [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. או שכל ראוטר מתאים? כרגע אין לי חיבור כזה,אבל מעניין אותי לדעת לידע כללי. נגיד,ראוטרים ישנים קוויים יעבדו טוב? ומה עם כל הדגמים האלחוטיים החדשים?(אישית,יש לי את ה-Edimax BR-6424n) בתודה מראש, יוחאי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by asafsee,

שלום העברתי לאחרונה כבל רשת מחדר אחד לשני היה צורך לחתוך את קצוות הכבל עם הRJ45 כדי שיעבור בתעלות בקיר יש לי מכשיר ואת הסופיות של RJ45 הרכבתי והכנסתי את הכבלים הצבעוניים בסדר הנכון לפי המקורי ואת שני הקצוות בדיוק אותו הדבר, והידקתי עם המכשיר המיועד לכך. שאני מחבר את הכל יש לי חיבור..כלומר המחשב קולט את החיבור מהSWITCH אבל בתכלס אין לי רשת ולא אינטרנט מה עושים!?!?!? יכול להיות שהכבל נחבל קצת בתוך הקיר בדברים חדים שקרעו כמה חוטים?? או פשוט אני לא הרכבתי נכון?? תודה על כל עזרה אסף

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by GiZmo,

אז סוף סוף עשיתי מחשב מגירה... (אפרסם בתקווה תמונות בקרוב). הכוונה למחשב פשוט (AMD K6 350) שהורכב בתוך מגירה של שולחן...מחשב חבוי לצורך הורדות בעיקר... עכשיו חיברתי אותו ברשת למחשב שלי. יש לי אינטרנט בכבלים עם מודם RCA והמודם יכול להתחבר גם ברשת וגם ב USB אז חיברתי אותו למחשב הראשי שלי ב USB ולמחשב המגירתי ברשת, כך אוכל להשתמש בכרטיס הרשת שבמחשב הראשי ולחבר אותו למחשב המגירה... כמובן שבמגירה 2 כרטיסי רשת.. עד כאן הכל טוב ויפה...אבל עכשיו אני לא מצליח לחבר את המגירה לאינטרנט, בעעע המודם פשוט לא מוכן לתת לו אייפי, אין לי מושג למה...כשאני מנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה "769: the specified destination is not reachable" בעוד שהמחשב הראשי מסוגל להתחבר גם ב USB וגם ברשת..למה …

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  18. לאור מבצעי יום שישי השחור אשמח לקבל המלצה על ראוטר בטווח של עד 250 ש"ח - עדיף פחות כמובן. @Cheif כעיקרון הדירה לא גדולה וכוללת מפלס אחד ככה שלא צריך משהו מטורף מבחינת קרינה (כרגע יש לי את המודם/ראוטר של סלקום TV והקליטה בסדר גמור מבחינתי בכל מקום בבית). היתי שמח אם יהיה בו מודם שיתאים לבזק (אני בסלקום) (אלא אם כן יש משהו שיכול להתאים גם לבזק וגם להוט, רק ליתר ביטחון, אבל לא נראה לי שיש - ובטח שלא בתקציב). בנוסף, יש לי מדפסת MFP127 עם חיבור של כבל רשת - אשמח אם יש משהו שפשוט אוכל לחבר לראוטר/USB בראוטר בלי יותר מדי עניינים ולקבל מדפסת רשת (אם זה בכלל עובד ככה ואני לא חי בסרט הוליוודי). תודה

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. כיום יש לי תשתית בזק +פרטנר ספק מודם דלינק 225 אמור לגלוש עד 100 גולש בקושי עד 50 מגה בטענה מגוחכת שהנני רחוק ממרכזיה,המרכזייה נמצאת 6 בלוקים ממני כ-300 מטר עובדים עלינו ?

20. למישהו יש רשימה של טווח כתובות IP של ספקיות אינטרנט בארץ? תודה. או לפחות אם מישהו יודע למי שייך הטווח שמתחיל ב 74.... או לא למי שייך.. אלא מה ה POOL עצמו פה בארץ.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 16.6k צפיות
  21. Started by Chymes,

קניתי להורי מחשב לאינטרנט ועבודה משרדית. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית. מה אני צריך בשביל זה וכמה זה יעלה?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by Kirma,

לפני כ 5 דקות התנתק לי ה HOTBOX במהלך גלישה ולפתע אני רואה במיקומי רשת ("מחשב שלי") HOTBOX שרת מדיה התחברתי ל HOTBOX וראיתי שהקושחה התעדכנה ל HOT_2.1.11 יש למישהו מושג איך משתמשים בשרת מדיה הזה ?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. אודה על המלצות לנ"ל. הכוונה להארכת טווח ואיכות הרשת האלחוטית בתוך הבית ובין הקומות. הראוטר שלי הוא של די לנק בתדר 2.4 ג'גה הרץ בתודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by bigbosf,

זה הדגם TP-LINK TLWR641G איך הוא בכללי? עובד עם תשתית של כבלים? יש איתו בעיות מיוחדות? או שעדיף משהו אחר? edimax? בעקרון התכנון הוא כזה .. לחבר שלושה מחשבים כאשר אחד יהיה חיבור אלחוטי , ושניים חוטיים.. זה אפשרי? האם עדיף כרטיס רשת אלחוטי מובנה או שאפשר להשתמש בכרטיסי רשת כמו דיסק או קי?

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  25. אהלן, יש לי במחשב אחד קבצים ששוקלים 8GB יחד (יש קובץ אחד בודד ששוקל 7GB) ואני רוצה להעביר את הכל למחשב אחר, הם אחד ליד השני... זה שהקבצים אצלו זה לפטופ אם זה משנה והשני מחשב נייח רגיל. אין לי ראוטר והצורב DVD שבלפטופ לא תומך בדיסקים של 7GB. אם אני אחבר את שני המחשבים בכבל רשת, יש דרך ליצור ביניהם רשת כלשהי? או להעביר קבצים בדרך אחרת... יש לי דיסק און קי של 32GB אבל הוא נקנה בסין ב15 שקל והוא מזוייף ומכיל רק 4-5GB מסתבר, אז העברתי איתו את שאר הקבצים אבל מה עם זה ששוקל 7GB? זה מה שניסיתי לעשות: חיברתי אותם בכבל רשת, קראתי לשניהם באותו שם בקבוצת עבודה ובשניהם עשיתי תיקיות משותפות אבל הם לא מוצאים אחד את השני. צריך להגדיר משהו בחיבור רשת Local Area Connection? כי בשניהם לא מו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.