עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nadav275,

שלום בקרוב עוברים לבית החדש, ומחפשים דיל הכי טוב שיכלול אינטרנט מהיר של הכבלים או של בזק (1.5-2 mbit יספיקו) טלויזיה דרך yes\כבלים דיגיטלי- עם נקודות לשתי טלויזיות (ביס אמרו לנו שצריך בשביל זה גם שני ממירים בגלל המרחק בין שתי הטלויזיות) לגבי האינטרנט- הוא צריך לשרת שני מחשבים, ככה שאני תוהה אם אני אצטרך גם נתב או לא- בתוך הקירות של הבית יש כבר כבלי רשת ויש נקודות במספר נקודות של הבית... מה הדיל המומלץ להכל ביחד, וכמה זה אמור לעלות? והאם יש ספקים מסויימים שנותנים דילים יותר טובים מאחרים? האם יש ספקים שכדאי להתרחק מהם? תודה על תשומת הלב מחכה לתשובה, נדב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by mega1234,

יש כאלה ? או שפשוט לקנות אחד ב50 ש"ח ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אודה על המלצות לנ"ל. הכוונה להארכת טווח ואיכות הרשת האלחוטית בתוך הבית ובין הקומות. הראוטר שלי הוא של די לנק בתדר 2.4 ג'גה הרץ בתודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. בשעה טובה ומוצלחת ולאחר התקרצצות על כל האחראים בבזק (עד מנהל המרחב!!) קיבלתי היום מהם טלפון שכותרתו: האם אתה עדיין מעוניין ב-ADSL ? (מעוניין?! מעוניין?! ועוד איך שכן !! חיי התקצרו מהמתנה מורטת עצבים!! ) בקיצור, עלי להחליט האם לקנות מהם את המודם או לקנות באופן פרטי? הם דורשים 480 ש"ח ! למודם אלקטל או אורכית. 1. האם המודמים הנ"ל מומלצים? אם אפשר, לספק חוות דעת אישית. 2. במידה ולא מומלץ, על איזה מודם הייתם ממליצים ? מן הסתם רצוי מניסיון מוכח. (גם המלצות מחברים יתקבלו בברכה ;D ) אגב, מן הסתם מודמים הנמכרים בארץ. למקרה ומישהו תוהה איך זה שאני לא מעודכן מספיק. אז ככה, ככלל, כל דבר ועניין שאינו רלבנטי לגבי באופן אישי, אני לא מוצא טעם לחקור וללמוד אותו סתם כך. להזכירכ…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני מחובר במודם Siemens SL2-141 דרך בזק / בזק בינלאומי במהירות 8 מגה (שידרגתי לפני חודשיים) ויש לי בעית קליטה בבית - רוב היום אני עובד על לפטופ בחדר אחד ובערב מדי פעם אני יושב עם הלפטופ מול הטלויזיה בסלון או משחק ב-PS3 (אישתי כנ"ל עם הלפטופ שלה). הסימנס בעייתי כי האות שלו לא מצליח לעבור את הקיר וחצי שיש בין הסלון לחדר עבודה (מרחק של 10+ מטר) בצורה טובה ואני צריך לפעמים להתחבר עם כבל רשת ארוך מאוד או להעביר את המודם משקע אחד לאחר באמצע הבית, כאשר גם ה-PS3 מתנתק לפעמים כשהמודם רחוק. מבאס. דיברתי היום עם נציג בזק בקשר למודמים חדשים והוא אמר לי שיש את ה-Dlink 2760U עם תקן N. כמובן בשביל לקבל אותו ב-1.90 ש"ח לחודש אני צריך להוסיף חבילת אנטי-וירוס ותמיכה בעוד 12+ ש"ח בחודש ול…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by amirsc,

שלום, מחפש המלצות של מודם על תשתית בזק עם תומך בטכנולוגיות VDSL2/ADSL2 עם יציאת 1G אחת לפחות ותומך ב - Vectoring (ושאפשר לקנות בארץ) כמו כן מחפש המלצות על נתב אלחוטי לטווח גדול (משהוא בסגנון LinkSYS WRT3200ACM ) שאפשר לקנות בארץ בנוסף אם משהוא מכיר מכשר משולב נתב + מודם בסגנון שתארתי למעלה ושאפשר לקנות בארץ , אשמח לקבל המלצות תודה מראש אמיר

7. Started by Gil_T,

לכבוד הרפורמה החדשה אני מחפש מודם-ראוטר חדש. נכנסתי לזאפ וגם למדריך של צ'יף אבל נראה שאין ממש דירוג או המלצות מה כדאי לקנות ומה לא. האם מספיק לקנות אחד פשוט ב150 ש"ח ואין באמת הבדל? או שכדאי להשקיע קצת יותר? אשמח לשמוע גם המלצות על דגמים ספציפיים אם יש לכם

8. Started by kio,

היי, לא מזמן קבלתי מבזק ראוטר אלחוטי ומתאם לרשת. אני רוצה לשפר את האבטחה לwpa2 ( היום האבטחה היא רק wep ) ולא מוצא מתאם מתאים. מישהו יכול להמליץ לי על מתאם כזה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  9. שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת התומך ב-MIMO וגם ב-Draft N, והייתי רוצה להוסיף רשת אלחוטית בבית. הבעיה היא שהבית הוא בן שלוש קומות, והמחשב הנייח (עם החיבור לאינטרנט של הכבלים) יושב בקומת המרתף. בנוסף, גרם המדרגות די צר, כך שאני מניח שהאות יצטרך לעבור דרך כמה וכמה קירות (או דרך רצפה אחת/שתיים) בדרכו אל היעד הנכסף. למרות שה-Draft N הוא נחמד, חשוב לי יותר שהחיבור יהיה יציב מאשר שיהיה מהיר. אי לכך, הייתי שמח להמלצה על נתב אלחוטי שיכול להתמודד עם הקירות, ואם יש נתב שגם טווח השידור שלו גדול והוא גם תומך ב-Draft N - מה טוב. כרגע, נדמה לי שהנתב היחיד שעונה, תיאורטית, על הדרישות הוא ה-Edimax BR6504N; אבל המליצו לי דווקא על ה-Compex NP18A1G108 כבעל טווח קליטה מוגדל (מצד שנ…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. שותף שלי עובר דירה ולוקח איתו את ה zonealarm z100g שלנו. אני צריך נתב חדש שיכסה את הדירה. טווח של עד 15 מטר בערך, בלי ממ"ד או משהו. הייתי רוצה להיות מסוגל לנגן בנייד סרטים ב HD ששמורים על המחשב השני. יש מצב לעשות את זה או שזה דורש קצבים גבוהים מידי?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  11. שלום. אני מעוניין לקנות נתב יציב, בסיסי, שלא יגרום להתנתקויות בכלל, עם התקנה נוחה. אין צורך בכל התוספות המיוחדות שמגיעות עם נתבים ב-800 שקל. התקציב הוא בסביבות ה- 200 שקל, מקסימום 250. אה, כמובן שהנתב הוא קווי. אשמח לשמוע הצעות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by israelolcha,

שלום לכולם, אני צריך לרכוש לאישתי למשרד נתב אלחוטי על מנת לתמוך ב-2 מחשבים (נייח ונייד). בבית יש לי DLINK דגם 614+ אבל הוא נדפק :-[.... אבל עדיין יש לנו את הכרטיס PCMCIA שהיינו מחברים לנייד על מנת להתחבר לרשת בבית. הבעיה עם ה-DLINK היא שלא הצלחתי לחבר מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי שאיננו של DLINK. הייתי מעוניין לקבל המלצות על נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי. האם כרטיס רשת בחיבור USB יהיה מספק? המחשב משמש לגלישה בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by GnApple,

אז אחרי שנה של עיגול פינות ב012 הבנתי שאני צריך לעבור ספקית... לאילו ספקיות מומלץ לעבור כיום? (בנוסף לבזב"ל) (שימוש כבד עיקרי - משחקים וp2p) אני בתשתית בזק ומעדיף להישאר ככה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם ההתחייבות שלי עם HOT נגמרת עוד שבועיים ועם 014 עוד חודש ההתחברות להוט היתה אחת הטעויות הגדולות שעשיתי בזמן האחרון אני גר בבניין של שמונה קומות במילה אחת מחפיר אבל ממש... בארץ גולש סביר בחול זוועה שלא לדבר על טורנטים פשוט בושה אני מאוד רוצה לחזוא לבזק ואולי להחילף ספק למרות שאני עם 014 כבר 8 שנים ולא נראה שבעיה מהם אבל הכל יכול להיות לא נהיניתי מאינטרנט מהיר ב שנה האחרונה.ואני עובד על שרתים בחול וזה ממש ג-ר-ו-ע דרוע ברמה שאני שם את הנטסטיק של פלאפון וזה טס לעומת ה - 5 מגה שלי המלצות???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by NI4NI,

שלום לכולם אני לא מבין גדול ברשתות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. עד עכשיו היה לי בבית מחשב נייח שהתחבר ישירות (חוטי) לראוטר netgear בתקן G ומחשב נייד שהתחבר לראוטר אלחוטית. לאחרונה עברתי דירה ובדירה החדשה יש קושי להעביר קו אינטרנט עד לחדר המחשב ולכן חשבתי לשים את הראוטר בסלון ושגם הנייח יתחבר אלחוטית. כמובן שאני לא רוצה שתהיה פגיעה גדולה בביצועי האינטרנט ולכן אני כנראה אקנה ראוטר וכרטיס רשת חדשים בתקן N. השאלות שלי הן: 1. עד כמה יש שיפור בתקן N לעומת תקן G ? האם זה באמת מורגש (מהירות יותר מעניינת אותי מאשר טווח) ? 2. האם יש איזה פתרון bluetooth לקישור בין הראוטר למחשב ? 3. ראוטרים מומלצים (אני כנראה אביא מחו"ל). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by Fortunes,

שלום! תמליצו לי בבקשה על HUB אלחוט, כלומר אני לא צריך ראוטר. רק את הנתב בעצם. המחירים ממש מתפזרים בין ה150 ל"הרבה", ואני לא באמת יודע למה אני זקוק. בעצם אחבר אליו מחשב שולחני (ע''י כבל) ו2 ניידים בWIRELESS. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by justsumone,

אז ככה, קניתי לא מזמן ראוטר של Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n ורציתי שתמליצו על מודם לקנות איתו (: כרגע הראוטר מחובר למודם ADSL ישן של בזק RTA 1320 שככל הנראה לא מסתדר עם החבילת 4MB כפי שאמרו לי בתמיכה הטכנית אודה מאוד אם תוכלו להמליץ על מודמים שנמצאים במלאי ב www.ksp.co.il או www.ivory.co.il (למרות הביקורות הרעות עליהם) משום שמשם אני מתכוון לקנות אותו, אלא אם תגידו לי לרכוש מבזק/בב"ל. (: תודה מראש אנשים טובים

18. Started by taotao,

שלום חברים... ניגש לעניין... ברשותי כיום שני מחשבים המחוברים בעזרת כבל רשת פשוט... בעתיד הקרוב עומדים להצטרף לבית עוד מחשב נייח ומחשב נייד..בסה"כ יהיו כ-3 מחשבים נייחים ועוד נייד אחד...הבית הינו בעל 3 קומות.. כאשר 3 הנייחים ממוקמים באותה הקומה ורק הנייד ימוקם בקומה התחתונה ביותר (הסלון בקומה הראשונה)... באפשרותי לחבר כ-2 מחשבים בעזרת כבל רשת..כאשר בתכנון שנייח+נייד יהיו "על" הרשת האלחוטית... כרגע אני מחובר בעזרת מודם USB פשוט (ALE 150) תשתית בזק+ספק בזק בן לאומי... ראיתי את ה"מבצע" הנ"ל לגבי נתב בטכנולוגיית הMIMO המיועדת לטווחים ארוכים יותר.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9075 דעתכם והמלצות יתקבלו בברכה...

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by Sponge Bob,

יש לי 2 מחשבים - נייד ונייח אני רוצה לקנות ראוטר טוב ואמין בתקציב של 300-400 ש"ח כדי לחבר בחיבור אלחוטי את הנייד ובחיבור קווי את הנייח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by Os.Master,

ערב טוב, כרגע אני נמצא בתשתית הוט וביום שלישי הקרוב עובר חזרה לבזק עקב מעבר ליס פעם ראשונה שיס הציעו לי חבילה יותר זולה. איזה ראוטר כדאי לבקש מהטכנאי של בזק? (לא מעודכן בדגמים פשוט) כרגע אני עם הוט בוקס ואני דיי מבסוט ממנו אפילו בתור ראוטר כי אני מתחבר לWIFI רק עם הפלאפון ומחשב אחד שמחובר באופן חוטי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. שלום! אני חן ויש לי 2-3 מחשבים נייחים בבית. השאלה שלי היא מה בעצם היתרון בשימוש בראוטר אלחוטי? פרט לכבלים כמובן... אני מעוניין להתקים בבית אבל.. לא בטוח ולא סגור על הפרטים. אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה עם כמה שאלו: מה הטווח האפקטיבי - האם חודר קירות דלתות וכו' (סלחו לי על הבורות אני פשוט פחות מתמצא בתחום הזה דווקא..)? והאם הראוטרים של היום כוללים גם חומת אש? האם אפשר לסמוך על אחת שכזו ולהסיר את חומת האש-תוכנה שקיימת על המחשב? האם אפשר לחבר לראוטר גם כרטיס רשת קווי? מה המחירים והאם יש המלצות / ביקורות? המון תודה לכל מי שיעזור! חן.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  22. אני גר בקיבוץ המספק לתושבים תשתית ASDL הביתה. אחראי הרשת התקין אצלי את ראוטר ישן מדגם LINKSYS G1000 אבל בגלל בעיות בתשתית החשמל של הבניין, הראוטר הפסיק לעבוד. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ונאמר לי שיש מכשירים שיודעים להתמודד עם נפילות מתח בלי לאבד את ההגדרות שלהם. זאת דירה קטנה והרשת צריכה לכלול שני מחשבים ניידים (תעבורה ממוצעת), מדפסת רשת, זוג טלפונים ניידים ב-WIFI ו-PS3. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by shibby15,

אני מחפש משהו שיצטרך כמה שפחות "תחזוקה" ויהיה סה"כ "כלי" לחיבור שני מחשבים שונים לאינטרנט בלי להתעסק יותר מידי. אני מחפש משהו זול כמה שיותר וכבר הספקתי לראות את אלו: http://netvox.shopy.co.il/products/76649 http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3038 http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imDLK-CM-DI604h&Cat2Cat1ID=222&Cat2ID=707&aff=Zap〈=he http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2064 אני מניח שהאחרות הכי טוב, אבל אפשר להסתפק גם באחרים? תודה מראש רום

24. שלום אני מבקש המלצה לראוטר שיוכל לעמוד בעומס של הורדה במהירות מקסימלית של חיבור 5 מגה מבלי הפסקות או ירידת מהירות כולשהיא אני מחפש ראוטר קווי וחיבור לכבלים אין הגבלה בכסף תרשמו את כול מה שנראה לכם

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by liororor123,

שלום לכולם, לקראת Blackfriday ותקופת המבצעים הבאה עלינו לטובה, אני מעוניין להחליף את הנתב של פרטנר 4X4 (מהירות 1000/100- בפועל ה- wifi פשוט ביזיוני, לא עובר את ה-200 בחדר מעבר לקיר במרחק של 5 מטר) לנתב של ASUS (לא מעוניין בשיאומי). השאלה שלי נוגעת ליחס בין המחיר לתועלת. האם ההבדל בביצועים בפועל יהיה מהותי בין ה- ax11000 לבין ה- ax88u? האם במחיר של ה- ax11000 כבר עדיף להשקיע בזוג ax92u שעולים כמעט אותו הדבר? ושאלה אחרונה - כמה מורכב להגדיר את הנתבים עצמאית וכמה התעסקות קיימת איתם בשוטף? הבית שלי הוא כ- 110 מ"ר, אין יותר מ-10-8 מכשירים מחוברים בו זמנית לרשת. מעט גיימינג וחשוב פינג איכותי. תודה!

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.