עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הי, הראוטר/מודם/adsl ממוקם בממד. יש כבל רשת מהראוטר לסלון/סטרימר. אני רוצה לחבר בסלון ראוטר שיתחבר לכבל שמגיע מהממד. מהראוטר בסלון יהיה חיבור קוי לסטרימר וחיבורי wifi לניידים. ההגדרות של הנתב צריכות להשמר גם בהפסקות חשמל (בלינקסיס ישן נמחקו מדי פעם ההגדרות). מה כדאי לקנות? תודה

2. Started by alfred3,

שלום חברים שדרגתי בשעה טובה למהירות של 5 מגה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. מבקש את המלצתכם לראוטר אמין דרך בזק סטור. תודה אלפרד

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by max_shifrin,

שלום אני מחפש אולי לשים ראוטר בבית אבל אני מחפש ראוטר שיכול לעבוד במהירות של 1 GB בתוך ה LAN. כמובן שבכל מחשב יש לי כרטיס רשת מתאים לזה וכמובן שאני צריך את זה בשביל להעתיק סרטים ממחשב למחשב בקצב של דקה לסרט במקום 10 דקות לסרט יש הצעות - מראש אני מעדיף לא לשמוע משפטים שמתחילים במילים DLINK

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. הי חברה, צריך ממכם המלצה על ראוטר (בלי מודם) בתקן N חשוב שיתמוך ב ADSL2+ אלחוטי!!! החיבור הוא בזק - 15mb אין עדיפות לחברה... אתם יודעים מה עדיף יותר טוב ממני... כמו שנאמר בכותרת תקציב עד 300 פחות או יותר! *(אם התקציב לא מספיק, אשמח להערה) אגב, האם יש דרך לגרום ל EDIMAX 6504n לתמוך ב 15mb אלחוטי ? תודה לעוזרים

5. Started by elia_lan,

הראוטר שלי כבר לא מתפקד כמו שצריך..כנראה שהזמן עשה את שלו.. ואני רוצה לקנות ראוטר חדש..יש לכם המלצה על ראוטר טוב שאתם מכירים?(משהו פשוט וטוב) ואיפה אתם מציעים לקנות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by dudinka,

בית קטן, בלי דרישות מהירות מיוחדות, בעיקר חשובה היציבות (המון שיחות זום). חשבתי לקנות סים רמי לוי 5G 500GB, לחבר למודם/ראוטר וזהו. מה דעתכם? יש לי VR600 אבל לא נראה לי שהוא תומך, אלא אם כן מחברים לו מודם usb ל-5G. יש דבר כזה או שעדיף לקנות ראוטר חדש? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכם. בבית די גדול, טכנאי טלפונים השחיל כבל רשת מנקודה (ראוטר) לנקודה ב. כעת יש לי כבל רשת זמין שאני רוצה שישמש כספק של wifi חזק. אם אני מבין נכון - אני צריך כעת לרכוש repeater או א AP, לחבר אותו ישירות לכבל הרשת וכך אקבל אות חזק (למעשה ללא איבוד אות). השאלה - האם יש המלצה על דגם ראוי (במחיר סביר)?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by ido-nava,

שלום ברשותי רשת קווית (אליה מחוברים 3 מחשבים נייחים) ורשת אלחותית (אליה 2 ניידים) עם BR6114WG Edimax. קישור בזאפ-http://zap.co.il/model.asp?model_id=39951 שמחוברים ב ADSL. עכשיו ברצוני להעביר את כל הבית לאלחוטי (בגלל כל הכבלים שמסתובבים בבית וכו') יש לציין שאין לאף אחד מהמחשבים הנייחים אין כ.רשת אלחוטי.. אני גר בבית 2 קומות (יחסית גדול) שכל מחשב נימצא בחדר אחר ברחבי הבית .. ויש לי כמה שאלות: 1. האם הראוטר הזה מספיק חזק בכדי להחזיק את כל המחשבים האלו ביחד (במיוחד שהוא עובד 24/7, למעט יום כיפור:]) ? ואם לא על איזה ראוטר אתם כן ממליצים? 2. על איזה כרטיסי רשת אלחוטיים אתם ממליצים למחשבים ? תודה רבה !!!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  9. היי אני בבזק +בזק בינלאומי, וביומיים שלושה האחרונים יש לי חשד שהם מגבילים אותי בתעבורה להורדות בחו''ל באופן כללי וזה פשוט זוחל לי ההייתי רוצה לקבל המלצה על מספר שרתי איכסון כמו FILEFLYER וכו', שמורידים על מקסימום גם כמשתמש חינם בשביל לבדוק את זה האתר axifile.com זכור לי כמוריד על מקסימום גם באופן חינמי, בכל שעות , כולל שעות העומס, אבל עכשיו הוא לא עובר לי את ה150KB בלחץ. -(יש לי 10 מגה) (מישהו יכול לבדוק ולהגיד לי אם זה מוריד על המקיסמום אצלו?) עוד אתר הוא DUCKLOAD שלא ממזמן נתקלתי בו, גם הוא הוריד לי 99% מהזמן על מקסימום מהירות של 1.25MB לשניה אתרים כמו/ FILEFACTORY / RAPIDSHARE / HOTFILE / NETLOAD מורידים באופן איטי וזוועתי, אני לא יכול לבדוק איתם. מדי פעם MEGAUPLOAD מ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

היי, הלך לי המודם שקיבלתי מהם ואני צריך להחליף אותו. יש לכם המלצה על אחד? אתם יודעים בכלל אילו מודמים הם מציעים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by oz.hasson,

שלום לכולם. אני רוצה לעבור לאחד מהמבצעים הרבים שמתחילים עכשיו. הd-link DSL-6850U שברשותי עושה לי כבר הרבה זמן בעיות (ניתוקים לפעמים של כמעט 24 שעות בלי סיבה ברורה) וגם כשאני אנתק יקחו אותו בלי קשר. אז אני מתעניין לשדרג את הרשת שלי. אני מעדיף לקחת מודם וראוטר מפוצלים כדי שאם אני ארצה לשדרג את התקשורת האלחוטית עוד כמה שנים זה יהיה יותר פשוט ויותר זול (או ש unlimited יגיעו להרצליה ולא תהיה לי בעיה להתחבר אליהם [emoji12]) מה שחשבתי זה לקנות את tp Link archer c9. ולקנות מודם שלא ממש הצלחתי להבין אילו תומכים ואילו טובים יותר. אני הייתי מעדיף מודם עם Gigabit ethernet בשביל תאימות להמשך. אבל אני לא ממש הצלחתי להבין איך בודקים תאימות לבזק. אם לא הייתי ברור אז הכוונה שלי לקנו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. השאלה היא גם המלצה והפוך בסוף המדריך וגם מתחילתו לא מצויין הדרך בה המחשב השני (הלקוח) מתחבר לאינטרנט. האם ע"י הקלקה על החייגן וזהו? ואני מתחבר ? את הפעולה, שורת המחץ, לא הצגתם במצגת. איך זה נראה ואיך זה מתחבר בסופו של דבר. כמי שאין לו מושג ברשתות ובחיבורי מחשבים לרשת לא הצלחתי להבין וליישם את סוף הדרך. מה דעתכם? יש מקום להתחשב ולהתייחס לכמוני שזקוקוים לפעמים "שיאכילו אותם עם כפית"? אגב, המדריך מעולה מוסבר באופן ברור ופשוט.

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  13. שלום אמא שלי קנתה מחשב נייד ואני רוצה לקנות ראוטר אל חוטיי שיאפשר קליטה של אינטרנט כאשר היא מסתובבת בבית הבית בנוי מ 4 קומות האם יהיה צורך להתקין אנטנות או מגברים לחיזוק הקליטה? למחשב יש מודם בלוטוס בנוסף האם יש אפשרות לחבר לראוטר הרגיל שלי התקן בלוטוס שישלח את האות למחשב? מהיא העדיפות הכי טובה והמלצה לראוטר אל חוטי איכותי ממש! תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  14. Started by Animor,

שלום, בשל מעבר דירה, אני רוצה לחבר 3 מחשבים לאינטרנט + רשת מקומית (שיתוף קבצים, מדפסות). לשם כך, חשבתי ללכת על פיתרון של ראוטר. כנראה ששני מחשבים יחוברו לראוטר בצורה חוטית (כבל רשת), ואילו המחשב השלישי יתחבר בחיבור אלחוטי. האינטרנט ישמש, בין היתר, למשחקי רשת (COD). מכיוון שאני משדרג את רוחב הפס (ל-4MB), בזק מציעים (בחינם, למיטב הבנתי מהאתר) ראוטר שמשמש גם כמודם ADSL: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/bnet/wireless_net.htm 1. איזה ראוטר+מודם שמספקים בזק כדאי לבחור? 2. האם זהו פיתרוןטוב, שיתאים גם למשחקי רשת? אם לא, אשמח להצעה לפיתרון טוב יותר. 3. לפי האתר, המחשב המרוחק יתחבר לראוטר באמצעות מתאם USB אלחוטי. האם זהו חיבור טוב? איך הביצועים ביחס לכרטיס רשת …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום חברים ראיתי ב EBAY אנטנה של 8 DBI וכמו שהבנתי מהנתונים שניתן לשדר איתהאינטרנט ל 100/600 מטר... האם זה באמת כך? http://cgi.ebay.com/ANT24-0700-Omni-Directional-7dBi-Indoor-Antenna-X1-new_W0QQitemZ180475893138QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2a05339592 ראיתי גם את האנטנה הזאתי שהיא 16 DBI זאת אומרת שהיא מגיעה לטווח יותר גדול?? או שה DBI זה לא נתון שקובע את המרחק? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33016 יש לי D-Link DSL-2650U האם האנטנות הנל יתאימו לי? אני צריך את זה בכלל שהבית הוא מפלסים ולא קולט בכל החדרים תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by sharon555,

אני מעונין לקנות נתב אלחוטי,כמובן שאני רוצה שהוא יהיה דיי מתקדם ותומך בתקן 802.11G . אני יודע ש D-LINK מאוד מוכרים בארץ ומומלצים וראיתי גם את הכתבה על ה LINKSYS WRT54G . רציתי לקבל מכם המלצה מנסיון וממה ששמעתם כאן בפורום. עוד שאלונת - ראיתי שיש את תקן האבטחה Wi-Fi Protected Access (WPA בניגוד "רק" ל WEP בשאר בנתבים או שאני טועה ??? ומה ההבדל בין ה LINKSYS WRT54G לבין ה LINKSYS WRT54G-S ??? כמובן שענין האבטחה מאוד חשוב לי אשמח לשמוע המלצות, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  17. שלום רב, בשעה טובה אני יכול להכריז על הראוטר הקודם שלי ז"ל... משום מה הוא הפסיק לעבוד, לא נדלק, נסיתי לעשות החייאה, אך הוא לא מראה סימני חיים. הראוטר שהיה לי הוא - Edimax BR6104K. איזה ראוטר מומלץ במקומו? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש ראוטר+מודם עבור תשתית בזק 200 מגה. בעתיד אתחבר לסיבים אופטיים אז אני צריך שיתמוך במהירויות גבוהות. בנוסף אני משחק די הרבה במשחקי מחשב ואני יודע שקיימות אופציות בשוק עבור שחקנים אבל יכול להיות שזה סתם עניין שיווקי אז אשמח להתייחסותכם. תודה לעוזרים דרך אגב אין הגבלה על המחיר אבל לא ארצה סתם לקנות את הדבר הכי יקר אם אין סיבה מיוחדת.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  19. Started by amir69,

אני צריך שתי כרטיסי רשת אלחוטים עדיף usb בתקציב של עד 260 לשתיהם ביחד לא יודע אם זה משנה אבל צריך על נתב של לינקסיס wrt54gl כרטיס אחד למחשב בקומה למטה שהוא מחשב ישן אבל אני חושב שיש לו Usb 2.0 איך אני בודק? כרטיס אחד למחשב בחדר צמוד ועוד שאלה עדיף לי להתקין על הנתב קשוחה של tomato או לעדכן מהאתר שלהם לגירסא הכי חדשה(תשתית כבלים)

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by bora-aa,

יש לי נתב של INTELLNET 802.11g http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 ממוקם בקומה ראשונה ואני מחובר ממחשב אחר,קומה שנייה, יש לי כרטיס אלחוטי שמזהה רשתות,יש לי USB משום מה הוא התחיל לעשות לי בעיות ,כגון מגע לא טוב עם USB לדוגמא אני שם את הכרטיס רשת ה USB באיזה USB לפעמים הוא מזהה לפעמים לא מתי שהוא מחובר ותטעות אני מוזיז את המחשב זה מתנק מהאינטרנט החלטתי לעבור ל PCI אני צריך לקבל החלטה לגבי שלושתם Edimax EW-7128G 54Mbps PCI Edimax Wireless Lan PCI Adapter EW-7326Ig Edimax EW-7728IL nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by amir69,

צריך המלצה לנתב ברשת חוטית שמתאים לתשתית כבלים עד 300. ויש אפשרות בנתבים להגדיר כמה מגה כל מחשב יקבל? אם כן אפשר הסבר קצר איך משנים? ואם אי אפשר לעשות כזה דבר אז איך מתחלקות המהירויות? תודה.

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by 11iceman11,

שלום לכולם וחג שמח, יש לי נתב ישן Netgear WGR614 שכבר לא עושה את העבודה (ניתוקים, יציבות) + מודם של בזק (Alcatel speedtouch עם ה-5 נורות). אני רוצה לקנות נתב חדש שגם שיחליף את המודם. אלה הדגמים שמצאתי ואשמח לקבל המלצות (גם לאחרים) D-Link DIR-300N/NRU NETGEAR WNR3500 או WNR2000 Edimax BR6574N אני עובד בעיקר בחדר שאינו ממ"ד (שבו ממוקם הנתב) ובסלון. כשאני עובד בסלון אין לי בעיית קליטה עם הנתב הנוכחי. תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  23. https://www.amazon.co.uk/D-Link-DIR-842-Wireless-Gigabit-External/dp/B00PVDTRL4/ref=sr_1_4?keywords=D-Link+DIR-842+Wireless+AC1200+Dual+Band+Gigabit+Router+with+External+Antenna&qid=1562154935&s=computers&sr=1-4 אני רוצה להגדיל את טווח הרשת הביתית בבית, אשמח לקבל חוו"ד על הראוטר הזה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by macnosh,

עברתי לבית חדש שיש בו חיבור לאינטרנט של הוט אבל אין מודם... איזה מודם/ראוטר אני צריך ואיך להשיג אותו בזול/חינם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by orior123,

מבקש המלצות לנתב 524up . האם יציב או שיש לצפות לניתוקים. איך מתפקד בשיתוף מדפסת.תודה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.