רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי כימעט הכל DMZ,לפתוח פורטים ספציפיים לצרכים שלי. אין פשוט כלום לא פותח אותם :screwy: עם איי פי קבוע,עם איי פי אוטומטי. העמוד ההתקנה הראשי של בזק ניקע לפעמים או שבכלל לא עובד או ניתקע בטעינה. את הראוטר קיבלתי היום, בהתחלה כשה הגדרתי בפעם הראשונה אז הפורטים כן נפתחו בדיוק ל 5 דקות לאחר מכן נסגרו שוב פעם. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מקום וקניתי USB והוא לא קולט לי בכלל טוב מהשכנים והאות נמוך אז חשבתי לקנות את זה http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1868 איך זה ? כמה מטרים הוא קולט? האם אתם ממליצים עליו? רוב האנשים זה בקליטה אות נמוך... להערכתם לאיזה אות הוא ישפר לי? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איזה סוג חיבור זה? אנטנת הגברה TP-LINK WIFI זה מה שאני רוצה לקנות כמה מטרים זה קולט?? ואיך אני מחבר את ל USB שלי? החיבור שונה שם תודה לעוזרים ואני מתכוון לזה http://www.zulashops.co.il/product.asp?productid=2494&CatCode=
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר בעל תקן N, על הראוטר להיות בעל האפשרות לWDS ע"מ שראוטר הG שלי של EDIMAX (אשר גם לו יש WDS) יוכל להגביר את האות שלו לשאר הבית (אני יודע שהוא יעביר רק בG...). השאלה שלי היא קודם כל, האם אפשר לחבר AP WDS של G לראוטר N ושזה באמת יעבוד, והשאלה השנייה היא איזו ראטור כמובן? אני בנתיים חושב על ה6424n, אבל אני לא מצאתי שום סיקור או חוות דעת עליו (חדש למדי נראה לי). אשר אם תוכל לומר לי את דעתכם עליו (בעיקר מהירות וטווח - חדירות דרך קירות וכו' - בעיקר כאשר בצד השני יהיה G). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום. יש לי נייד שמתחבר לאינטרנט בחיבור סלולרי. אל הנייד חיברתי עד היום את המחשב הנייח שלי בבית, ושיתפתי ביניהם את החיבור לאינטרנט. עכשיו שידרגתי ל-Windows 7 בנייד (בנייח נשאר XP), ועל אף שהבטיחו לי שהגדרות הרשת הולכות להיות הרבה יותר קלות - זה עושה לי בעיות... ב-XP מה שעשיתי היה קודם כל לחבר את הנייד לאינטרנט. אחרי זה להריץ את האשף של מיקרוסופט בשני המחשבים (כמובן שבנייד זה היה "מחשב זה מתחבר לאינטרנט ישירות" ובנייח הפוך), וזהו. לנייד היה בחיבור האלחוטי IP קבוע (192.168.0.1 אני חושב) והוא חילק כתובות לשאר ב-DHCP, ולכולם היה רשת ואינטנט. ב-7, להכל אני מגיע בסוף בהגדרות ידניות. האם יש אשף שאני מפספס? קודם כל, הגדרתי לחיבור לאינטרנט שייתן לשתף אותו דרך הכרטיס האלחוטי. זה …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ב-22 לאוקטובר תכריז חברת מיקרוסופט על מערכת ההפעלה החדשה שלה -- Windows 7. בין שאר החידושים שאפשר יהיה למצוא ב-Windows 7 היא שיטה חדשה להקמת רשת ביתית ושיתוף משאבים. מדובר בקונספט שמטרתו לפשט את הדרך בה משותפים משאבים (כוננים, מדפסות, קבצים, סרטי וידאו וקבצי אודיו) בין המחשבים ברשת. קונספט זה מבוסס על מנגנון הקרוי HomeGroup. מנגנון זה מסתיר מהמשתמש את הצעדים המורכבים שהיה עליו לבצע בעבר על מנת להקים רשת הביתית וחוסך ממנו התעסקות עם הגדרות מסובכות והרשאות בין משתמשים. באמצעות ה-HomeGroup ניתן עתה לבצע את השיתוף בלחיצת עכבר אחת, כאשר כל ההגדרות המורכבות מתבצעות באופן אוטומטי מאחורי הקלעים. במדריך להלן, מוסבר מנגנון ה-HomeGroup, אופן השימוש בו וכיצד ניתן לשתף משאבים בין מחש…
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום לכם שידרגתי לא מזמן את המהירות שלי ל-8MB עם בזק. הם נתנו לי את הנתב של D-Link 2650U. הוא נראה מצויין אבל יש לי בעייה עם הספק שלי של Keyyo ל VOiP ע''מ להתקשר בלתי מוגבל לחו''ל בעיקר בצרפת. כל הזמן הקו שלי נתק. תוכלו להמליץ לי בבקשה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי ללא הדיסק. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי הורדה תקינה, אולי מישהו יכול לעזור D-LINK DWA-110
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי מס' בעיות בראוטר הנ"ל: א. מתנתק בלי שום סיבה לפחות פעם בשבוע. ב. לא נותן תמיכה ב1GB FULL DUPLEX ג. למרות האפשרות, לא תומך בתקן N (או לא נותן מהירות שונה מכשזה מוגדר על תקן G). יש למישהו מושג האם זה תקין? יש לי מחשב אחד שמחובר אליו ישירות בכבל ועוד אחד אלחוטי, אם אני אחבר את שניהם בכבל יש סיכוי שהוא ייתן לי 1GB חיבור? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשתית: ADSL 5 מגה בב"ל, ראוטר Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato יש לי משתמש RS Premium ואני משתמשת ב-IDM. ה-IDM מוריד 4 קבצים בו זמנית. בפעילות תקינה המהירות מתחלקת שווה בשווה בין כל הקבצים. הרבה פעמים קורה לי שקובץ אחד מתוך ה-4 יורד במהירות איטית להחריד (1-6k/sec~). עד עכשיו הייתי מנתקת את המודם והראוטר מהחשמל ומחזירה וזה היה מסתדר, עפ"י עצה של תומך בב"ל. לאחרונה גם זה לא עוזר, או עוזר לשנייה ואחרי זה הבעיה חוזרת. בב"ל אומרים שהבעיה באתר RS ולא אצלם כי כשאני מורידה קובץ מהשרת של בב"ל זה יורד במהירות מקסימלית. הורדה של טורנט מ-TL דרך uTorrent תקינה. האם זו אכן בעיה של האתר של RS או שיש משהו שאפשר לעשות נגד זה?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היקרים וערב טוב לפני כחצי שנה (אם אני לא טועה) עברנו מבזק ל012, בשל מבצע שהתנהל בעבודתו של אבי. המעבר הנ"ל החליף את תשתיתנו מתשתית בזק לתשתית הוט (ומטלפון בזק להוט, תחת חבילת טריפל) ולספקית 012 במקום בזק. הוא שיפר את האינטרנט שלי ל5MB. אצל בזק היה לי 2.5, עם גיימרים, הייתי מקבל 100-92 פינג בשרת ספציפי של CRYSIS, מארה"ב, בהתחלה זה היה 230, דיברנו איתם, הם הוסיפו אותו לרישמת שרתי הגיימינג והוא צנח ל100 עוד דוגמא היא במשחק CS:S, שרת מארה"ב שאני משחק בו, בבזק קיבלתי 140-150 פינג שם. אבל מיד אחרי המעבר ל012 (יחד עם גיימרים, כן זה שעולה 60 ש"ח לחודש) אני קיבלתי 130 פינג בול באותו שרת ב על 5MB CRYSIS במקום 100 אצל בזק על 2.5. אצל CS:S אני מקבל כיום …
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי מתאם רשת אלחוטית של D LINK, וכאשר אני מפעיל את המתאם המחשב מזהה רשת אלחוטית ברמה טובה מאוד ומציין מחובר, ומשום מה אני לא מצליח לגלוש באמצעות הרשת.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את ה D-Link המדובר שקיבלתי מבזק. הוא משמש גם כמודם לצורך העניין. ויש לי גם את ה Edimax שקניתי לא מזמן. עכשיו, אני רוצה ליצור בינהם קשר אלחוטי כך ש: ה D-Link יהיה בצד אחד של החדר , מחובר למדפסת ולקו הטלפון. המחשב נמצא בצדו השני של החדר , ואני רוצה לוותר על חוט הטלפון שיש לאורך כל החדר ולהשתמש ב Edimax כנתב , שיקלוט את האות האלחוטי מה D-link וינתב אותו בין מחשב אחד שיחובר אליו בצורה קווית ואחד שיתחבר אליו בצורה אלחוטית. האם הדבר אפשרי? ואם כן אפשר הסבר? (המטרה של כל העניין הוא ליצור מדםסת שיתופית ולוותר על כבל הטלפון הארוך שמקיף את החדר)
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להקים רשת בין 2 מחשבי PC. לצערי אין לי אופציה לחיווט ולכן אני צריך רשת אלחוטית. חשבתי לחבר מחשב אחד לראוטר, ושמחשב שני, מהקומה התחתונה, יתחבר באמצעות כרטיס USB אלחוטי לראוטר. האם זה נשמע סביר בהתחשב במגבלות? אם כן, האם יש המלצות כלשהן לראוטר וכרטיס USB שיעשו את העבודה? כמו כן, האם יש צורך בציוד בתקן G או שחובה תקן N? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני צריך ראווטר שיקשר בין מחשב שנמצא בחדר רגיל בקומה ב' וממ"ד שנמצא בקומה א' לא יודע אם הזה משנה אבל הראווטר מתוכנן להיות בקומה ב' (לא בממ"ד) [:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לפרמט להורים שלי היום את המחשב ואני כבר יתקין להם חלונות 7, הבעיה רק שאני צריך להתקין אצלם חייגן של נטויזן ואין לי מושג אם הוא יעבוד על הווינדואס הזה.. מישהו ניסה?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשים בבית של רישות בקירות של כבלים CAT6 , אבל כרגע אני רוצה לשים מחברים סופיים של CAT5 כי הם יותר זולים וכרגע אני באמת לא צריך משהו אחר השאלה שלי היא : האם הנושא אפשרי ? לא אמורה להיות בעייה נכון ? פשוט הקצב המקסימלאי שלי יהיה של CAT5E נכון ? תודה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אני רוצה לשים אצלי ראוטר ובמרחק של 50 מטר אקסס פאונט אולי אפילו שניים השאלה זה אם אני יכול להחליף להם סיסמא ללא נגישות אליהם,אלא דרך הראוטר עצמו,אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומודם סלולרי, אני רוצה לשדר מהמחשב הנייד WIFI כך שיהיה אפשר לגלוש למי שיתחבר אליו. ניסיתי לחפש אפשרות כזאת בחיבורי הרשת, לא מצאתי משהו מתאים. אם מישהו יודע איך אני יכול לעשות כזה דבר אני אשמח להסבר. דרך אגב, אני חייל ופתרון כזה יעביר לי שמירות הרבה יותר בכיף =] תודה, איתי.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בספרי לימוד או לומדה ל- MCSE בעברית- תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה באתר של בזק האם רשת NGN נפרסה אצלי , וקיבלתי את התוצאה הבאה : http://www.uploadfileyou.com/files/cob087v9j1825e6xj2iq.jpg זה אומר שזה נפרס או לא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פרטים, תמונות, לינקים יעזרו. אלו הראוטרים שבזק בחרה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע AP של חברת Planet....אחד המכשירים היותר גרועים שהיו לי (בעיות קליטה). אני מעוניין להחליף אותו ולקנות ראוטר אלחוטי בתקן N שישמש לי כAP. העניין הוא שיש לי 2 מחשבים ניידים - אחד תומך בתקן N והשני לא. האם זה אומר שאני לא יכול לעבוד בתקן N בכלל, או שפשוט המחשב שלא תומך בו יעבוד בתקן הפחות מהיר? ועניין נוסף: איך אני בודק אם הרשת שלי עובדת במהירות של 10 או 100? תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-