עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pure perfection,

שלום חברים , אני רוצה לרכוש ראוטר VDSL שתומך 35b ואני מתלבט בין שני דגמים : TP-link Archer VR2100 ASUS DSL-AX82U מה אתם ממליצים ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by orennad,

שלום לכולם, אשמח לעזרה. חיבור אינטרנט 100 מגה, תשתית הוט (הוטבוקס כמודם בלבד) ספק בזק בינ"ל. ראוטר קיים (כמה שנים) tp link 1043nd אליו מחוברים:3 מחשבים נייחים (עם כבל), 2 לפטופים,1 אייפד ו-4 טלפונים סלולריים יש לי בעיות של ניתוקים ב- wifi שמכשיר לא מצליח להתחבר חזרה עד ל-reset של הראוטר. כל הפתרונות הקשורים להגדרות נוסו ולא שיפרו את המצב. ממה שקראתי כאן זו בעיה נפוצה בראוטר הזה. לאחרונה זה הולך ומחמיר עד כדי בלתי נסבל... אני מחפש לקנות ראוטר חדש ומוכן לשלם יותר עבור מוצר איכותי ואמין. מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה, אורן

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by kobishenko,

שלום, יש לי מחשב נייח ועכשיו גם נייד, ואני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי. מבירורים אני מבין שהעלויות הן עד 200 ש"ח אלא אם כן אני ממש טועה. האם תוכלו להמליץ על ראוטרים ודגמים שיכולים להתאים? ממה שאני מבין הבעיה העיקרית היא עניין התמיכה כשיש בעיות רשת וכד', אז כמובן מה שיותר אמין. תודה[br]פורסם בתאריך: 4.05.2009 בשעה 10:13:33 אגב, הלפטופ הוא לנובו N500 4233-72G, עם כרטיס רשת Intel@ wifi link 5100 AGN, אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by RYaniv,

שלום. אנחנו מחוברים לכבלים, מהירות 1.5 אבל אולי זה ישתדרג בקרוב. ברשותנו 3 מחשבים (3 סטודנטים, כל אחד והשימוש העצמאי שלו כמובן ). כרגע יש לנו ראוטר אלחוטי מסוג TP-LINK שלפי דעתי לא היה "להיט", ואנחנו מחפשים לקנות ראוטר חדש. עד עכשיו שמעתי על EDIMAX 6204, אך רציתי לדעת האם יש משהו מומלץ נוסף. טווח מחירים הייתי אומר בינוני (איזור ה 200? כמה זה כבר יעלה). כמו כן, האם יש טעם בלקנות ראוטר שתומך בתקנים חדשים (כמו 802.11n) או שחבל על הכסף (כמובן שהכרטיסי רשת שלנו הם סטנדרטיים לגמרי)? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אשמח לקבל המלצות על ראוטר אלחוטי. נתונים: בית 3 מפלסים - בלוקים (לא בטון), צריך שתיהיה קליטה טובה מאוד (בשלושת הקומות במיוחד בקיצוניות) המרחק (בגובה) מהמפלס התחתון להעליון הוא כ 5 מטרים (מקסימום). דרוש ראוטר כולל כרטיס רשת מספיק חזק לקליטת הרשת האלחוטית. תקציב עד 400 (ניתן חריגה במקרה הצורך של 100 ש"ח) לראוטר כולל כרטיס הרשת. שיהיה ראוטר אמין, שלא יהיו ניתוקים. ושיספק את הסחורה תודה[br]פורסם בתאריך: 7.05.2010 בשעה 14:45:13 שמתי עין על שני נתבים BR-6524N WRT54GL עכשיו לעוד כמה נתונים. יש לי מחשב נייד במפלס התחתון שכרטיס הרשת שלו בתקן BG ומחשב מפלס העליון שצריך בשבילו כרטיס רשת. חשבתי על לחבר את המחשב הנייד באופן ישיר לראוטר ולקנות כרטיס רשת למחשב השני (בכל מקרה אני צריך ע…

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. אני מחפש לשימוש משרדי (מספר מחשבים קטן) נתב אלחוטי עם אבטחה גבוהה, מהירות 108, אבטחת סיסמה, הצפנה ומק-אדרס. נא לציין גם מרחקים שניתן להשתמש מהנתב. תודה מראש על כל העזרה או עצה. תומר

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  7. היי לכולם. מזה כמה שנים השתמשתי בראוטר אלחוטי של 3COM הידוע, הוא עבד מצויין, אך לאחרוה המכשיר התקלקל, וכעת אני צריך לקנות ראוטר חדש. הבעיה היחידה שהייתה לי איתו היא טווח קליטה שלו - לא הצלחתי להתחבר דרכו מכל חדרי הבית שלנו. אני מחפש כרגע ראוטר ENTRY LEVEL (נגיד עד 300 ש"ח) , שאליו יתחברו מחשב נייח, 2 מחשבים ניידים, פוקט-פיסי ואייפון 3G, כך שאין צורף בראוטר סופר מתקדם.מה שחשוב לי זה טווח הקליטה שלו. מהו לדעתכם הראוטר הבסיסי בעל טווח הקליטה הטוב ביותר? תודה

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by Shumy2,

אהלן חבר'ה אני מחפש המלצה על ראוטר ביתי וטוב, שלא מתנתק הרבה ומתאים לבית ממוצע עד עכשיו היו לי הרבה נסיונות רעים עם זה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by dror_gh,

שלום, בשבוע שעבר רכשתי את הראוטר : Edimax BR6204WG ב170 ש"ח מ KSP הייתי רוצה שתמליצו לי על ראוטר שהוא בערך באותה רמה ובאותו סדר גודל מחיר של חברה אחרת. אני התאכזבתי מאוד מהאדימקס ובמיוחד מנותני השירות שלהם פיקוק. עשה לי המון בעיות ואני לא יכול להמשיך איתו. פשוט לא נהנה מהראוטר הזה. יותר מידי תקלות קורות לי איתו. אשמח להמלצה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, אני מחפש ראוטר בתקן N שיתן מענה בקליטה מצויינת, העברת קבצים מהירה וצפיה בסרטי היי דפינשיין. מה דעתכם על הראוטר Edimax Mimo nMax BR-6524n? האם יש לכם המלצות אחרות? הבנתי כי הראוטרים בתקן N בעלי תאימות גם לתקן G, האם נכון הדבר? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by kofeef,

היי לכולם אני מעוניין להחליף את הרשת בבית לגיגה,יש לי חיבור VDSL וכרגע משתמש במודם\נתב של בזק DLINK 6740U. אני מחפש המלצה על נתב טוב ואיכותי רצוי שיכלול WIFI -AC,ושידע לעבוד עם PPPOE של בזק,אני מתכנן להזמין אותו מאיביי כי פה שוחטים אותנו אז רצוי שיהיה אותו כבר בארץ כדי שלא יעשו לי בעיות במכס וכאלה. שמתי עין על LINKSYS EA6700 אבל הבנתי שהוא לא תומך PPPOE כמו כן שמתי עין גם TPLINK ARCHER C7 אבל הוא לא קיים פה אצלנו אז בטח ישגעו אותי במכס על ה-5GHZ. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Evy_A,

היי, במסגרת שיפור התשתית ל100 מגהביט, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי חיבור שינצל את כל רוחב הפס. אני משתמש במקבוק אייר 2012 (תומך בתקן N וללא תמיכה ב40Mhz בחיבור ב2.4Ghz), ולכן זקוק לראוטר דואל-בנד. קראתי את הביקורת על האדימקס החדש בתקן AC שעובד גם בתדר 5 גה״ז, אבל מאחר ואין לי שימוש בתקן AC חשבתי לברר האם יש חלופה טובה יותר. ושאלה לסיום: האם האדימקס תומך בודאות בשימוש בתדר 5 גה״ז כרשת N ולא רק AC? תודה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  13. היי, מישהו מכיר אולי ראוטר לא יקר מדי שיתאים לרשת ביתית של 4 מחשבים? המליצו לי על Linksys G, הבנתי שהוא עם 4 יציאות וגם אלחוטי. כרגע הרשת שלי(רשת קווית) מורכבת ממחשב שרת שמחובר עם 2 כרטיסי רשת (1 לHUB ואחד ל-מודם alcatel ST home) כשעל המחשב השרת מוגדר בעצם חייגן PPPoE ששיתפנו אותו וכך כל שאר המחשבים שמחוברים לHUB גם בעצם מחוברים. הבעיה היא שכל שאר המחשבים תלויים במחשב השרת כדי להיות מחוברים לאינטרנט(ז"א שאם מכבים את המחשב השרת, שאר המחשבים ברשת לא יצליחו להתחבר), וזה לא נוח בכלל. זה גם יוצר כל מיני מגבלות... למשל אם אני במשחק רשת ורוצה להקים dedicated server (באחד המחשבים שהוא לא המחשב השרת) אף אחד לא יכול להצטרף לשרת שאני מקימה, גם לא בתוך הרשת הפנימית. על המחשב השרת אי…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  14. Started by hen1235,

אני חייב שההמלצה תבוא מהאתר הבא: http://www.mardanit.co.il/items_list.php?cat_id=142 ראוטר שלא יעבור 400 (חריגות קטנות מתקבלות). תמליצו לי על אחד שיעשה את העבודה ולא יהיה יקר. כרטיס רשת גג 150, כמה שיותר טוב. נ.ב. הרשת האלחוטית אמורה לעבור ב-3-4 קירות גבס...

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by tomer_S,

אלהן לאחרונה סיימתי לסלול ברחבי הבית סלילה רשת קווית כחלק משדורג הרשת הבייתית שלי השתמשתי בכבל בקטגורית 5e אשר מאפשר תקשורת בקצב של 1G כרגע יש ברשותי ראוטר מסוג d-link dsl-2760u-bn שקבלתי מבזק שמשמש אותי כמודם וראוטר בקוונתי לבקש מבזק מודם בלבד וחבר אליו ראוטר שאותו אבחר בעצמי ולא אתבסס על שלהם לכן אני מחפש המלצה לראטור חדש שיאפשר לי תקשורת בייתית כמה שיותר מהירה וכן WIFI בעל מהירות וטווח טובים עד כמה שניתן בתקציב של 400-500 ש"ח אם נדרשים פרטים נוספים אנה צינו ואשמח להוסיף תודה מראש לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by Bryant8,

שלום, ברשותי נתב של חברת EDIMAX מהדגם BR-6104K כמעט 4 שנים. הוא תפקד מצוין עד לא מזמן, אך לאחרונה הוא התחיל לקרטע בצורה איומה, מתנתק לעיתים קרובות ולא עובד כמו שצריך כשאני מדליק את האמיול, זה מחרפן!! אני מחפש לקנות חדש,קווי (יש לי תשתית בבית מוכנה). סה''כ 3 מחשבים בבית. מה מומלץ? במה נבדלים נתבים אחד משני? תודה לעוזרים!

17. Started by roro12,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר חוטי, על מנת לחבר 2 מחשבים (ethernet) לאינטרנט. על איזה אתם ממליצים? קצת פרטים על המחשב והקשר לאינטרנט שלי: win xp אינטרנט מהיר במהירות 2 מגה כרגע אני מחובר לאינטרנט במחשב 1 בלבד דרך מודם נתב מדגם: RTA1320a-ROTAL, המחובר דרך קופסא כלשהי של 012 (audio codes?) לכרטיס הרשת שבמחשב שלי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  18. מדובר על שני מחשבים מקסימום שלושה. שנמצאים באותה הקומה ויחסית קרובים (אני לא רוצה לחבר כבל בינהם), אין קירות בטון בינהם, (שני חדרים צמודים). אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי: - כך שהם לא עולים יקר (בסביבות 250 ש"ח כולל הכרטיס רשת- אפשר חריגה של 70 ש"ח רק אם צריך) - בעתיד אם אני ארצה להרחיב את הרשת ליותר מקומה אחת בו נאמר שתי קומות או אפילו שלוש אוכל לקנות ראוטר נוסף ושראוטר שאני קונה עכשיו לא יזרק אלה ישמש כ AP (שיהיה ניתן לשדר את האות ולהרחיב את הרשת האלחוטית עם הראוטר הנוסף). - שיהיה אמין, לא מתנתק, איכותי ושיתם תמורה טובה לכסף. תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אשמח להמלצה על ראוטר איכותי שאני יכול לרכוש עצמאית כדי להתחבר לפרטנר, אבל שיש לו גם כניסת טלפון קווי (זה חשוב לאשתי משום מה) (יש לי Fiber Media Converter) אשמח להמלצות עד 500 ש"ח (לא חייב להיות מחנות בארץ, יכול להיות מאמאזון וכו')

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  20. Started by dkdkdk,

יש לנו משרד עם בערך 30 מכשירים שמחוברים ל WIFI. הראוטר שלנו חלש ועושה בעיות. ואנחנו רוצים לקנות ראוטר שגם יש לו VPN שיתפקד טוב ושלא יהיו נפילות איזה הכי מומלץ למשרד כמו שלנו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום. הראוטר הנוכחי (Linksys BEFSR41) שהוא בן 5 שנים כבר, מתחיל לעבוד בצורה מזעזעת. כל דף לוקח שנים להטעין, ורוב הפעמים זה בכלל מסתיים ב- problem loading page ו- connection timed out. מכל בחינה אפשרית המהירויות מזעזעות. לפעמים הוא מהיר, אבל זה רק %1 מהזמן. לעומת זאת, אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם, הכל טס ואין שום בעיות (Alcatel SpeedTouch Home ואותו אני רוצה להשאיר - כך גם אמרו לי בפורום). אז כמו בכותרת, אני מחפש ראוטר ל- 4 מחשבים (עדיף עם אפשרות לעוד), שיהיה מהיר מאוד, ובעיקר אמין מאוד (בלי ניתונים, שנפילת מתח אחת או קצר אחד לא יהרגו אותו), ושיעבוד טוב מול המודם שלי ויאפשר לי לפתוח פורטים. אני מחובר בחבילה של 5 מגה. אין לי מה להגיד על המחיר כיוון שאני לא יודע כמה…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  22. Started by Voodude,

שלום, אני מחפש ראוטר לשימוש ביתי. יהיה מחשב נייח שיחובר לאחד הפורטים שלו באופן קבוע ועוד כמה ניידים שיתחברו בwifi. חשוב לי שיהיה אמין ושלא יהיו ניתוקים. מה מומלץ? יש משהו ברמה טובה שעולה פחות מסיסקו?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  23. Started by tot5,

שלום לכולם, רכשתי סטרימר וחיברתי אותו ברשת קווית לראוטר הישן הזה: Edimax BR6214K אני מניחה שאחת הסיבות שבגללן סרטי FULL HD נתקעים זה בגלל התקן ומהירות העברת המידע בו, ולכן החלטתי לקנות ראוטר חדש. אין לי צורך במוצר יקר מדי, אלא אחד שפשוט יעשה את העבודה עם הסטרימר וישאיר את הרשת הביתית שלי נחמדה כמו שהיא עכשיו. תקציב: עד 200 ש"ח. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם! מבקש המלצה על ראוטר תקן N שמסוגל "להחזיק" כ 10-15 חיבורים wireless (בלי לקרוס) עד 500 שקל +\- edimax br-6424n בשימוש היום והוא קורס ברגע שמתחברים אליו הרבה משתמשים... לא עידכון ה FIRMWARE , ולא שום קינפוג לא שיפר את היציבות שלו! בנתיים חשבתי על: d-link dir-655 tp-link tl-wr1043nd linksys wrt160nl מה עדיף? או תציעו משהו אחר... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום מישהו יכול להמליץ על ראוטר אלחוטי שיספיק ל-2-3 מחשבים ויאפשר גישה באיכות טובה לנטפליקס? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.