רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
התקנתי שני שרתים windows server 2008 במכונה וירטואלית כאשר אחד מהם הוא dhcp ו dns כאשר בהגדרות ה dhcp אני רואה שהוא מקצה את הכתובות 192.168.0.200-192.168.0.210 כאשר אני נכנס להגדרות רשת של הלקוח אני רואה IP אחרת שני השרתים יכולים להתחבר לרשת אבל הם לא רואים אחד את השני(אי אפשר לעשות פינג באף אחת מכתובות הIP . תודה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם. אספתי היום מבזק סטור את הנתב- מודם הנ"ל הגיע עם הגרסא החדשה ולאחר ריבים והגדרות פועל סבבה עם פורטים פתוחים היכן שצריך הבעיה היא שאני אוהב לעבוד דרך 1.0.0.138 אבל נראה שחסרות שם הגדרות שמופיעות רק ב bnet.bezeq.co.il ומשום מה לאחר זמן מה כאשר אני נכנס לאתר הזה של בזק הוא מראה לי את הטבעת טעינה אבל הטבעת לא מפסיקה להסתובב והפרטים לא עולים.. כרגע זה לא מפריע לי ההגדרות סבבה והכל פועל. אבל איך אני מתקן את זה שהאתר של בזק יעבוד טוב? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בבית יש לי רשת אלחוטית תקינה לגמרי שעובדת פיקס. הבעיה היא שיש לי חדר למטה (50-60 מטר מהראוטר) שהוא מעין מחסן, כלומר הוא לא ממ"ד ולא מאובזר כמו ממ"ד (יש בו רק נקודות של חשמל ושל יס). מהמחסן לא ניתן להתחבר לאינטרנט כרגע כי זה רחוק וכאן עולה השאלה - איך אני מחבר את המקום הזה לאינטרנט? אין נקודת של טלפון אבל כן יש נקודת כבלים (יס כיום)... ניסיתי לחבר את הראוטר לממיר של יס (דרך כבל רשת) אבל חוץ מניסיון חביב לא הגעתי רחוק מדי. איך אני יכול לחבר את החלל הזה לאינטרנט של הבית? קראתי שאפשר בעזרת ריפיטר ובעזרת חשמל ואני צריך עזרה והכוונה מכם איך לפתור את הסוגייה... חשמל נראה לי פשוט, אולי פשוט מדי ומכאן החשש גם. אם אפשר גם להעריך פחות או יותר מחירים כי כידוע סטודנטים …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ויסטה אנלימיט וכמו כל בנאדם נורמלי מוריד דברים (חוקים כמובן ) מביטורנט ואימיול הבעיה היא שההורדה ממש איטית... באקספי שהיה לי יש פירצה לבעיה של 4226 (יותר מ 8 חיבורים לשניה) בויסטה לא מצאתי אף תיקון לבעיה... למישהו יש פתרון??? :bash:
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
נסיתי לעשות רשת ICS בין שני מחשבים לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htm מחשב ה clinet לא מצליח לראות אתרים באינטרנט , לאחר שהגדרתי אותו לקבל כתובת IP קבועה , הוא מצליח לעלות רק את אתר הבית . כאשר עולה הדפדפן הוא שואל אותי האם לעבוד במצב offline הוא להתחבר, במידה ואני בוחר offline הוא גולש לאתר הבית. לאחר מכן אני מנסה לגלוש לאתרים אחרים , אך הוא שואל אותי האם להתחבר או להישאר offline , לא משנה מה אני עושה האתר לא עולה. כיצד לפתור את הבעיה ? השרת הוא windows XP והלקוח הוא וינדוס 98 ipconfig /all מהשרת Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : natasha-72cf848 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . …
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אתמול שמתי לב לבעיה מוזרה: לאחר כשעה-שעתיים איני יכול להיכנס לאתרים למרות שהחיבור עצמו עובד (תוכנות כמו utorrent וכד' ממשיכות לקבל ולשלוח נתונים) וניתן לשלוח פינג לכל אתר ולקבל תשובה. הדרך היחידה להמשיך לגלוש (ובלגלוש הכוונה להיכנס לאתרים) היא ניתוק המודם מהחשמל וחיבורו מחדש. עשיתי סריקות עם spybot ו-spyware doctor וניקיתי את כל מה שהן מצאו, אך למרות זאת הבעיה ממשיכה. זו פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה המוזרה הזו, וכבר מתחילות לרוץ אצלי מחשבות על פירמוט. חשוב לציין שלא משנה באיזה דפדפן אני מנסה לגלוש, זה קורה גם ב-IE וגם ב-FF.
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לדוד שלי יש שאלה. יש לו מחשב נייד ומחשב נייח שמחובר למדפסת משולבת של HP 5610. הוא רוצה לדעת איך הוא יכול להדפיס מהמחשב נייד מבלי שימוש בכבל. יש לו ראוטר של TP LINK. איך אני יכול לעשות לו את זה?
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב windows 7 ומחובר לרשת דרך ראוטר dLink 2650U ביחד עם עוד מחשב , סה"כ 2 מחשבים שמחוברים לראוטר. אני מעוניין לקבוע אייפי קבוע לאחד המחשבים לצורך פתיחת פורטים באופן קבוע לתוכנת שיתוף קבצים (utorrent) את ההגדרות הבאות אני יודע: ip adress - 10.0.0.1 subnet mask 255.255.255.0 defualt gateway 10.0.0.138 אבל צריך להגדיר עוד 2 הגדרות שלא מופיעות לי: preferred DNS server alternate DNS server איך אני יודע מה ההגדרות האלו? ואם מישהו יכול להסביר לי מהם תודה
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, הבנתי מכם (שרשור אחר) שרוב הנתבים תומכים בניתוק או ניטרול (disable) פונקציית האלחוט, כלומר כשאין צורך באלחוט ניתן לנטרל אותו ובכך לחסוך בקרינה בבית. ובכן, עשיתי סקר קטן ומצאתי שלושה מועמדים בטווח המחירים שלי והם: LINKSYS - WRT54G G Edimax BR-6204WG Router D-Link DI-524+ Router מי מהם המומלץ? המחירים הם 360, 220 ו 230 בהתאמה (מלמעלה למטה ברשימה). אני משתמש המון באימיול כך שניתוקים זה לא דבר שאני מוכן לסבול. כמו כן הראשון בא עם 3 שנים אחריות בעוד השניים האחרים עם שנה אחת. תודה רבה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכם, מה הם המספרים הנכונים כדי להכין כבל רשת מוצלב התומך ג'גה? האם זה כמו בתמונה הבאה: או שזה 1-3 2-6 4-7 5-8? שאלה נוספת איך יוצרים לאג? אמור להיות 4-5 משהוא.. ושאלה אחרונה מה הם המספרים של הצבעים? (לדוגמה ירוק 1 ירוק לבן 2 חום 3 וכן האלה) תודה לעונים..
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה ושאלה לגבי הרשת בבית שלי לי ולמחשב של אחותי יש חיבור רשת באמצעות כבל מוצלב, והמחשב שלי הוא השרת. הכל עובד מצויין, מהירויות הגלישה טובות מאוד, אפשר לשחק בין שני המחשבים, אפשר להדפיס, לשתף קבצים והכל יש רק בעיה ממש מוזרה, שבכל פעם שאחותי מכבה או מדליקה את המחשב, האינטרנט במחשב שלי מתנתק לשניה, ואפשר להתחבר שוב רק כאשר המחשב השני כבוי לגמרי/טען לגמרי את הווינדואוס. למישהו יש מושג מה הבעיה? עוד משהו שכנראה שקשור לזה הוא שהמחשב שלי לא מזהה מתי אחותי מחוברת לאינטרנט - סמל החיבור שלה תמיד מופיע כמנותק, למרות שהיא גולשת (האייקון מופיע כמחובר רק כאשר אני מסמן את האפשרות שהמחשב יראה סמל של החיבור שלה כאשר היא מחוברת) עוד שאלה היא, איך אני משתף כונן שלם? המחשב א…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה כשאני מנסה להכנס ללייב של ה-360 המכשיר לא נכנס(נכל בבדיקת MTU,ICMP). התקשרתי לחברת כבלים והם אמרו לי שיש בעיה בעוצמות...השאלה שלי היא כך: האם יכול להיות קשר בין הדברים ואם לא איזו סיבה יש לזה שזה נכשל עכשיו(בעבר זה היה מתחבר מצויין)...
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש שרת ציבורי או אתר שדרכו אני יכול לפתוח שרת ושאני יוכל להעתיק את הכתובת שלו לכל מחשב ולראות את תצוגת התיקיות כמו ב"מחשב שלי" גוגל דרייב ודרופבוקס לא טובים כי אם אני ארצה תצוגת תיקיות אני יצטרך להתקין את התכנה שלהם. גודל האחסכון לא חשוב לי, מספיק גם 10מגה. תודה
-
- 4 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעזות אינטרנט ורציתי לדעת על מי יותר מומלץ אני אחד שגולש הרבה במחשב ומוריד דברים כבדים למחשב אשמח אם תמליצו לי אצל מי לעשות וכמה מגה יכול להספיק לי והתאם לדרישות שכתבתי תודה
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הנייד מחובר ברשת ביתית כמו שהמחשב הנייח רואה את כל הקבצים - מה ימנע ממישהו אחר שאני גולש בנתב שלו לראות גם את הקבצים ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אז ככה, יש לנו רשת בבית, יש לנו מודם ALCATEL PRO שמחובר להאב, המחשב שלי להאב, והמחשב של אחי להאב, עכשיו רציתי לדעת אם יש תוכנה שמאפשרת לי לשלוט ברוחב פס שמגיע אל אח שלי ושמגיע אלי, ולא כל התוכנות שרשמת בסטיקי וזה הם לא עוזרות במקרה הזה לפחות לפי מה שאני הגעתי מכיוון שהם שולטות על המחשב שהם מותקנות עליו בלבד
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לפני כמה זמן "הפכתי" את המודם שלי לפרו... ואחרי זה לאיזה עוד רמה אחת יותר והחזרתי... עכשיו אני חושש שפגעתי בכמה מנתוני הכתב הבינארי הכוונה ששניתי שמה משהו לא רצוי... האם יש תוכנה או משהו שמתקן את השגיאות?! או איתחול חדש למודם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מדריך טוב לקנפוג דומיין עם Active Directory? מחיפוש בגוגל, לא מצאתי משהו יעיל מדי. אני אמשיך לחפש, אך הייתי מעדיף לשמוע המלצות מניסיון. שימו לב בבקשה שאני לא מחפש ספרים או לעשות קורס MCSE. אני זקוק למשהו מהיר יותר שייתן לי הבנה בסיסית+ בתחום. מעבר לכך, אם מישהו מכיר מדריך טוב בנושא שרתי DNS ו-DHCP, אני אשמח לקבל גם כן.
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום חברה..שי לי שאלה.. יש לי ראוטר+מודם מסוג askey rta300w בעל 4 פורטים.. (הייתה לי הודעה מסוג דומה כבר פה) אם נגיד אני מחבר את 4 המחשבים שיש לי בבית לראוטר ואני רוצה לשלוט עליהם וכל מיני..ואין לי פיירוואל בשום מחשב ואין לי כלום..ככה מבחינה מעשית אני צריך לקנות משהו לעשות משהו?למה יש שני מחשבים בבית ועל השני שלי אני לא מצליח לשלוט בשום תוכנה שיש לי!!! (ויש לי שאלה מה עושה ה bridge שיש win xp לאחר שמגדירים רשת ביתית למה הוא עוזר??) תודה לכל העוזים
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
התמונה של הכרטיס רשת בקובץ המצורף.. בקצרה: שדרגתי מהירות מ12 מגה ל40, תשתית בזק ספק הוטנט. המודם של בזק לא עובר את ה20 מגה בוויפי, קווי נותן לי 40 נקי. חיברתי אליו ראוטר שלי שתומך עד 300MB, בנייד מקבל 36MB מרבי, בנייח עם הכרטיס הישן של העד 54MB מקבל 21\22MB גג... רוצה לדעת האם לקנות חדש או שזה משהו אחר. אגב, הנייד היה כ2 מטר מהראוטר ואילו הנייח כ5 מטר אם טיפה קיר ביניהם. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, עשיתי חיפוש בפורום אבל ראיתי שזה נושא שלא מוזכר פה כמעט בכלל. המודם שלי כרגע ROTAL - RTA1320a שווק חיים (בפעם החמישית בערך) ונמאס לי ללכת לבזק להחליף אותו, בעבר היה לי אחד של D-LINK אבל אני לא זוכר כל כך את הדגם שלו. בכל מקרה, כול הנתבים שהם הביאו לי ב5 שנים האחרונות הם עם אורך חיים דיי זהה. אני מחפש מודם שיוכל לחבר אותי לרשת באמצעות חייגן. אם להיות יותר ספציפי לגבי הדרישות, הכי חשוב לי שיהיה יציב, אם אפשרי שהוא יתפקד גם מהר יותר מהמודמים שהיו לי (לא ברור לי כל כך איך זה אפשרי אבל שיהיה) אז גם טוב. בתאכלס אין לי בכלל צורך בשימוש בwifi וכל הפיצ'רים שמוסיפים לנתבים היום מסביב (דומה לזה), אבל לא ראיתי שום חנות שמוכרת מוצר כזה. בכללי יש נורא מעט דגמים לבחור בנייהם שעו…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית שתהיה מורכבת מנתב , 2 desktops ועוד 1-2 laptops ראיתי את ראוטר הבא 3com 3CRWER100-75IL בסביבות 240 ש"ח ואני אצטרך עוד 2 כרטיסי רשת לdesktops זו רשת במהירות 54 האם כדאי לשדרג לראוטר 3com 3CRWER200-75IL שתומך במהירות 108 ועולה כ 400 ש"ח? (וגם אצטרך לקנות כרטיסי רשת מהירים יותר) השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט ואולי משחקים.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היום התקינו אצלי את ה100 מגה.הטכנאי הגדיר דרך HOTNET.יש לי מנוי גם ל013 .איך אני יכול לשנות את זה ולגלוש דרך נטוויזן כדי ולהשוות.
-
- 4 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום, בעיקבות המלצות בפורום זה רכשתי את הראוטר של לינקסיס. בעיות ההתנתקויות שהיו לי נעלמו ואני מאוד מרוצה ממנו פרט למספר בעיות.. 1. במסכי הקונפיגורציה הוובים של הראוטר , המעבר בין העמודים הוא איטי נורא ולא תמיד העמוד נטען במלואו או ללא שגיאות. 2. כניסה לחלק מהאתרים ( במיוחד זה hwzone) לא מתאפשר ב- 80% מהמיקרים.. יש למישהו רעיונות ? אני עובד עם פיירוול של סנבלט ועם אנטי וירוס של AVG
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מנסה קצת להתחבר לכל האינטרנט ולהבין יותר, בויקיפדיה זה ממש לא ברור לי, אשמח לקבל הסבר על הדברים הבאים שרת NAT פרוטוקול TCP\IP UDP SMTP FTP מקווה שזה לא הרבה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-