עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. סתכלו יש לי שלוש מחשבים 1. P4 1.8a 2.AMD 1000 3. P2 350 אני רוצה לעשות רשת בין כולם מה הכי עדיף לעשות יש לי כרטיס רשת בכל אחד ה AMD 1000 בינתיים יש לי 2 כי הכבלים גם שם , אז מה הכי טוב לעשות מי יהיה הראשי או מה יותר עדיף לקנות Switch,Hub,Router או שעדיף לעשות את המדריך שיש פה באתר של הלינוקס ראוטר . בקיצור מה אתם הייתם עושים עם היה לכם 3 מחשבים כאלה ??

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by alexrta,

שלום לכוווווולם! יש לי כבלים של 012 וערוצי זהב חבילת ה-750 אבל בימים האחרונים התעוררה אצלי בעייה של מהירות הורדה ברוב באתרים אני לא מצליח להוריד מעל 50. התקשרתי לתמיכה של 012 והם עשו לי בדיקת מהירות ע" כך ששלחו אותי להוריד דברים מהאתר של מייקרוסופט ונווידיה ומשם המהירות מצויינת אבל מרוב האתרים אני פשוט מוריד לאט לדוגמה בעבר הורדתי מהאתר הזה בלי בעייה על 90KBS אבל עכשיו אני מגיע בקושי ל-50 וגם כשאני מוריד ממירק מבוטים שבעבר הורדתי על 90 עכשיו אני מוריד בקושי על 40! בבקשה תעזרו :-[ :-[ :-[ תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  3. האם ל 012.NET יש יתרון כלשהוא על חברות האינטרנט האחרות???

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  4. שלום לכם , יש לי רשת בבית שמורכבת ממודם ADSL, האב וראווטר. בכל המחשבים יש לי גישה לאינטרנט ויש לי גישה למחשבים אחרים ברשת. הבעייה שלי היא שאני לא יכול לעסות כל מיני דברים שהייתי יכול לפני הרשת, כמו קבלת קבצים מהאייסיקיו, הורדת קבצים מ-mIRC, בעיות למיניהם בשרתי FTP, ועוד כל מיני. אז רציתי לשאול אם הבעיות האלה ניתנות לתיקון. (כבר ניסיתי לפרמט, להגדיר מחדש, לשחק עם הפיירוול של הווינדואז אבל כלום לא עזר.) אני יודה מאוד לכל מי שיעזור :-*.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  5. אני לא יודע אם לגולשים בפורום זה זה חדש או לאו (לפחות לי זה חדש): אני יודע שיש אתר של netvision בו מורידים קובץ גדול לבדיקת המהירות. היום גיליתי שיש גם לבזק בינ"ל אתר כזה: http://speed.bezeqint.net/ אז לכל מי שצריך לבדוק מהירות. אני אשמח אם לקוחות של בזק בינ"ל שביניכם (בעיקר עם מהירות של 750K יכתבו בכמה הם מורידים משם) וזאת בכדי להשוות ולראות אם החיבור שלי (750 ממש חדש) בסדר.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. (לכל אחד מודם ADSL פנימי), והם מחוברים על אותו קו טלפון, (לא הקמתי רשת ביניהם כדי להמנע מכבלים ארוכים שעוברים מחוץ לבית), נשארה לי אפשרות אחת, שכל מחשב יגלוש כהשני מפנה את הקו, אבל, זה לא מתאפשר ללא ניתוק פיסי של כבל הטלפון של האחד כדי שהשני יוכל להסתנכרן... השאלה שלי אם יש דרך להמנע מהמטרד של ניתוק פיסי של החוט טלפון בכל פעם כדי לאפשר למחשב השני להסתנכן? האם יש למישהוא מצב דומה ואין לו את התופעה הזאת?

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  7. אני מעוניין לשלוח הודעה למחשב השני ברשת אבל לא דרך איי סי קיו או תוכנה שצריך להפעיל אלא דרך ווינדווס שירשום הודעה כמו שראיתי שאנשים שמשיגים תאיי פי שולחים הודעות ספאם... איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 8.3k צפיות
  8. Started by Mortar,

שלום, בבית מותקנת לי רשת ללא HUB וללא ROUTER, לאחד המחשבים מותקן מודם ADSL - USB וכשאני משחק במשחקי רשת ואח שלי גולש במקביל שלא נדבר על שליחה והורדה נוצרת בעיה שמקשה מאוד על המשחק, כל אתר אינטרנט הוא בעצם גם הורדה ומן הסתם השרתים של האתרים שולחים FULL SPEED אז כל קליק על העכבר זה כמו הורדה של 50KB וזה מנצל לי את כל הקיבולת ואז הפינג שלי עולה לשמיים וזה מאוד מפריע. רציתי לדעת אם קניית נתב תעזור ומהו בדיוק יעשה, וגם רציתי לדעת למה הם עולים 400 שקל והאם מה שהם עושים זו לא פעולה פשוטה מאוד שאפשר לבצע באמצעות תוכנה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  9. אני רוצה לחבר את האקס בוקס שלי למחשב (אל תשאלו למה) אבל הכרטיס רשת שלי תפוס ע"י המודם של הADSL מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בעקבות סיום התחייבות ב-ADSL ועבירה לכבלים נשאר לי מודם USB פנוי . מה לעזאזל אני יכול לעשות איתו ?

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by Haflo,

האם מישהו מכיר תוכנה טובה לניטור הרשת? תוכנה שמסוגלת לומר איזה sessions פתוחים ומול איזה כתובות IP?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by BG,

מה לדעתכם עדיף? מודם דרך USB או כרטיס רשת? אני באינטרנט כבלים שמתי דרך כרטיס רשת כי שמעתי שזה יותר טוב, מהיר ופחות בעיות. מה אתם?

13. אני מדבר כולל לראות את השולחן עבודה להתעסק ממש עם הדברים שם וזה ? יש כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by Or ei,

בחשבון של הסלקום שלי אני רואה פרסומת של מכשיר שיכול לחבר מחשבים נישאים לאינטרנט ברשת אלחוטית והרעיון מאוד קורץ לי למחשב שנמצא בחדר שלי בקיבוץ שאין לי אפשרות לחבר אותו לאינטרנט דרך ADSL כבלים או כל דרך אחרת עם קו טלפון.. מישהו מכיר את ויוכל לתת לי פרטים .? איך זה מתחבר איזה מהירות? כמה עולה? וכו'... תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. התקנתי רשת ביתית בין המחשב הראשי, שזה זה לבין המחשב הנייד, אבל כשאני נכנס לרשת דרךהמחשב הראשי אז הכל זז לאט, ואני מתכוון חצי דקה עד שהוא נכנס למחשב השני ואילו כשאני נכנס דרך המחשב הנייד אז הכל סבבה. מישהו יוכל לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  16. תאור מצב : מחשב ראשון מחובר ל ADSL מחשב שלי לא מחובר לכלום, בעל כרטיס רשת מרחק - בשתי קומות נפרדות באותו בית (מרחק כבל של כ 30 מטר) מטרה : שיתוף אינטרנט ע"פ מה שקראתי בפורום, הפתרון הפרימיטיבי של חיבור 2 המחשבים בכבל, והשארת המחשב הראשי דלוק - קביל בהחלט. השאלות הם : 1. מה המרחק המקסימלי לעבודה עם כבל כזה ? 2. איזה סוג כבל זה ? (מה לבקש בחנות...) 3. כמה הכבל אמור לעלות ? 4. האם הפתרון יתן תשובה לשיתוף גלישה באינטרנט ? __________________________________ באותו נושא : 5. האם לפתרון של חיבור 2 המחשבים לסוויץ' יש יתרון נוסף פרט לאי תלות במחשב הראשון ? 6. האם הקמת רשת אלחוטית היא פתרון פרקטי ? כמה אמורה לעלות הקמת רשת כזו ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום אני רוצה לצאת באינטרנט בין לאומי בעיקר בגלל המחיר אבל גם בגלל המהירות השרות לא משנה לי והמהירות אני אוהב אז כך הרבה אמרו לי שהם מצלצלים לבזק בין לאומי אומרים שהם מתנתקים והם מורידים את המחיר מה שאני מפחש שהם באמת ינתקו אותי אז 1 מה הסיכוי שבאת ינתקו אותי וגם מה דעתכם אל זהב ו012 נץב אני רוצה 1ץ5 מגה וadsl ובאיזור השרון

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by BONO,

יש לי מודם של alcatel ואומרים שהוא מצווין והוא טוב להורדות אבל אני ועוד כמה חברים שלי שיש להם מודם כזה יש לנו פינג ממש לא טוב במשחקי רשת (טוב בעצם משחק אחד Counter Strike!!!!!) ורק בשביל משחקי רשת אני צריך אינטרנט מהיר אמרו לי שהמודמים הקטנים של ה usb טובים ויש להם ping נמוך איזה מודם יהיה לי הכי טוב ל ping נמוך ב adsl???

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  19. היי חברה... אני כבר מזמן חושב לבנות רשת לשיתןף אינרטנט בכבלים, וגם ליהנות מהיתרונות הטמונות ברשת..... מבנה הרשת: נתב + 4 תחנות עבודה... המרחקים מתוארים בקובץ המצורף.... בפי שמתואר, השימוש הכבד יעשה בתחנה שלי (3) אשר מרוחקת הכי רחוק... שאר התחנות יעשה בהן שימוש לא כבד בכלל (גלישה וכו'...) צריך לזכור שהמודם והנתב לא מחוברים במחשב שלי!!! אלא במחשב אחר!! שמעתי המון ספקולציות לאחרונה בפורום בקשר להקמת רשתות בכבלים... שמתי לב שכולם מתלוננים שאינם מצליחים להקים רשת בגלל השיטה המוזרה של הספקיות לחבר את הלקוחות.. ספק התשתית שלי הוא מת"ב, והספק שלי הוא בזק בינלאומי, בחיבור 750 KB (אשר ישודרג ל 1.5 MB אם כל העסק הזה יצליח)... אני מתחבר ללא חייגן, ואת האמת, איני זוכר איך קוראים לשי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by djguy,

שלום אחרי שקראתי את המדריך יש לי עדיין שאלה: אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת לצורך שיתוף אינטרנט מהיר, יש לי שני כרטיסי רשת וכבל 25 מטר. האורך הזה של הכבל מצריך HUB או שאני יכול לחבר את הרשת גם בלי? תודה מראש, DJ GuY

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by moshe8,

שלום לכם, אני מנסה ליצור לי רשת ביתית בין שני מחשבים. שני המחשבים עם מערכת הפעלה XP. מחשב אחד עם כרטיס רשת PCI ומחשב שני עם כרטיס רשת ONBOARD של חברת ASUS. הבעיה שבמחשב עם הכרטיס רשת ONBOARD הוא אומר לי "כבל רשת מנותק" למרות שהנורית המסמלת חיבור תקין דולקת. ניסיתי להחליף כיוון של כבל רשת - לא עזר. בדקתי במנהל ההתקנים ונראה שהוא מזהה כראוי את כרטיס הרשת. אגב, במחשב עם כרטיס רשת PCI הכל תקין והוא מזהה חיבור בין שני המחשבים. הכבל הוא כמובן כבל מוצלב. אשמח לכל טיפ. בתודה, משה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. לשני חברים שלי יש רשת בבית עם רואטר והם לא יכולים לבנות סרבר זה בגלל שעדיין יש לשני המחשבים אותו IP? או שזה בכלל לא קשור לראוטר?

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  23. ניסיתי להתקין רשת ביתית אבל הייתה בעיה במחשב הנייד כי הוא כבר שייך לדומיין של העבודה ובלה בלה בלה... בקיצור, הבעיה כרגע היא, שזה שהתקנתי רשת ביתית דפק משום מה את ההגדרות בoutlook או במשהו אחר, לא יודע מה, ומה שיוצא זה שאני לא יכול לשלוח אימיילים. התקנתי את הרשת דרך האשף שבא עם הwindows, ואני רוצה לדעת - איך אני מסיר את מה שהתקנתי?! תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב אני מחפש תחליף למודם אלקטל (די התרגלתי אליו בכמה רשתות שברשותי ולכן נוח לי לעבוד איתו) לרשת עסקית שאני מארגן (לא משחקים וכ"ו) ... אני צריך משהו במחיר לא יקר שיספק לי את הפונקציות שסיפק האלקטל בגרסאת הפרו שלו - ואחרי זה גרסאת 510 ... פייר וול, dhcp, והכי חשוב .... אני לא יודע (לא בדקתי אף פעם), אני צריך שהנ"ל יתמוך באיי פי קבוע אחד לפחות ... שימוש של מערכת מסויימת שלי... . אז הייתי מודה לכם אם מישהו יאיר את עיניי קצת בעניין ... תודה. טל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.