עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום ותודה מראש! 1)אני צריך ליצור 420 יוזרים עם השמות user01-user420 2)סיסמא:password 3) password never expired עדיפות ל-DSADD אשמח לתשובה בהקדם!!!!

2. ברגע שאני משנה את הסטטוס מAuto negotiation ל 1000mb full duplex(הכרטיס תומך בג'יגה) , אני מקבל סטטוס של Network cable unplugged קרה למישהו בעבר? יש דרך לעקוף את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by carpedm,

לאחרונה רכשתי נתב edimax 6204WG והוא אפילו עבד מצויין איזה יום ולפתע פתאום מצאתי את עצמי לא מסוגל להתחבר לנט בעזרת הנתב, כל הזמן אני מקבל low connectivity, בהתחלה חשדתי שהבעייה לא קשורה לנתב אבל כשעובדים ללא הנתב יש חיבור מצויין. זה מוזר מאוד כי הנתב עבד טוב למשך יום שלם לפני שהבעיות התחילו. ניסיתי במשך כמה שעות כולל ריסט למודם ווידאתי שכל הכבלים ממוקמים כמו שצריך ובמקום שצריך. (מודם בזק אגב eci 312). בכל מקרה כרגע החשד שלי הוא: או כבל רשת (אין לי חלופי כדי לבדוק אבל כשהשתמשתי בכבל רשת כדי לחבר את המחשב למודם בלי הראוטר היתה אותה בעייה) או בנתב עצמו. אני לא חושד במחשב שלי (כרטיס רשת) או במערכת ההפעלה כרגע, חיפשתי עידכונים לדרייבר של כרטיס רשת וכרגע עושה רושם שהוא מעודכן כ…

4. שלום רב. אני רוצה בבקשה אם יש למשהוא כמה דקות להסביר לי מה ההבדל בין נתב ובין נקודת גישה ( access point ) . אני מודה מקרב לב לנותנים את ההסבר תודה.

• 1 תגובה
    • 6.5k צפיות
  5. Started by Danman,

שלום, אני מעוניין לחבר Xbox360 וסטרימר Popcorn Hour A-110 לאינטרנט דרך רשת אלחוטית. ל2 המכשירים הנ"ל יש דונגלים של USB לחיבור, אך שניהם יקרים מאוד והביצועים שלהם נמוכים למדי. חשבתי אולי במקום זאת לקנות Bridge עבור 2 המכשירים, אשר יתחברו אליו בETHERNET מה שאמור לשפר את המהירות של כל העסק הזה. איזה ראוטר/ברידג' כדאי לי לקנות? תודה, דני.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  6. אהלן, כמו שניסיתי להסביר למעלה יש לי בעיה בשיתוף הקבצים, אני יתאר את שני המחשבים באופן קצרצר. מחשב א' : ווינדוס XP SP3 מחובר בעזרת כבל J45 לראוטר 3COM ומשותף אצלו כל כונן D ניכנס למחשבים ברשת ורואה רק את מחשב א'. מחשב ב' : ווינדוס VISTA מחובר ע"י תקשורת אלחוטית לראוטר יש אינטרנט. ומשותף קבצים ציבוריים. ניכנס למחשבים ברשת רואה את ב' ואת א'. לבעיה עצמה : מחשב א' לא רואה את ב' ומחשב ב' רואה את א' אבל לא יכול להיכנס אליו המע' הפעלה מודיעה לי שהוא לא נימצא אבל אני רואה אותו (אפילו שאני מרענן את הדף או מבצע הפעלה מחדש של המע'). נ.ב לוקח זמן לויסטה לזהות את מחשב א'. למישהו יש פיתרון ? תודה שרון

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by Artemis Entreri,

היי אני כיום לקוח של 018 ואני ממש מאוכזב מהמהירויות שאני מקבל, אני שוקל לחזור לבזק בינלאומי או לעבור לאורנג' רציתי לדעת איזה חבילות באילו מחירים אנשים פה הצליחו להוציא מבזק בינלאומי ומאורנג' בסדר גודל של 2.5 עד 5 מגה על תשתית ADSL אני מאוד אשמח גם לתגובות על המהירות של הספקיות הנ"ל. תודה !

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  8. יש לי בבית רשת אלחוטית שמוצפנת בWEP(הסיסמה ידועה לי) למטה המחשב מחובר ישירות לראוטר ולינטרנט ולמעלה יש מתאם שקולט עד לא מזמן הכול היה בסדר האות היה חזק והכול טוב אבל משום מה לאחרונה אני כל הזמן מקבל(במחשב למעלה) את ההעודה של קישוריות מוגבלת או חסרה וכבר עשיתיאת המדריך שיש ב NETCHIEF וזה לא עזר במחשב למעלה יש מתאם של LEVLEONE(WNC0500) ולמטה יש ראוטר של D-LINK

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by sirexrv,

מישהו יודע איך ניתן לחבר את הנטסטיק שלי לראוטר (שאותו אקנה לפי המלצתכם), ולגלוש דרך חברת הסלולר אני רוצה להשתמש באינטרנט של הנטסטיק בשני מחשבים

10. Started by Cfir15,

האם יש איזה דרך לנעול או לחסום את הדפדפן, זאת אומרת שהאינטרנט עדיין יהיה מחובר אבל לא יהיה ניתן לגלוש בדפדפנים, לגלוש באינטרנט. אין איזה דרך או תוכנה שעושה את זה? למה אח שלי כל הזמן על המחשב ועושה בו שטויות ואני רוצה איך שהוא לנעול את הדפדפנים שלא יוכל להכנס לאינטרנט אבל שהאינטרנט יהיה עדיין מחובר. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי שני ראוטרים בבית, האחד שבשימוש הוא הסימנס השחור שמקבלים מבזק והשני הוא הedimax br-6204wg. אני משתמש כרגע בסימנס והבעיה שבחדרים מרוחקים בקושי יש קליטה. הבנתי שעם הedimax br-6204wg ניתן להשתמש בו בתור סוג של אקסס פוינט עם משהו שנקרה VPN או IPSec... אני לא ממש מבין בזה, אבל מה שהיתי רוצה לעשות זה לחבר את הedimax במקום טוב באמצע ושהוא יוכל להגדיל את האות האלחוטי. ניתן לעשות דבר כזה? ואם כן יש איפשהו הסברים איך עושים את זה? תודה רבה מראש.

• 20 תגובות
    • 18.3k צפיות
  12. Started by BaR151,

יש לי רשת אלחוטית ובגלל שהיה מרחק בין הראוטר למחשב הוספתי מגבר וזה גם מה שעזר לי אבל לפני כמה ימים פירמטתי לWINDOWS 7 ואני לא מצליח להתחבר שוב לרשת של המגבר אלה רק לראוטר עצמו והקליטה מאוד נמוכה.. אני ניסיתי גם להתקשר לתמיכה של האינטרנט אבל הם לא מוכנים לעזור לי כי הם עוד לא קיבלו הסמכה ממיקרוסופט בשביל זה.. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by viper_sb,

יש ברשותי ראוטר של לינקסיס וברגע שאני מזין כתובת MAC חלק מהמחשבים לא מצליחים למצוא את הרשת וחלק כן מה אפשר לעשות ? לשדרג גירסה של הראוטר?

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by momi2004,

יש לי אזטק שעושה קצת בעיות, ואני רוצה להחליף למשהו חדש. מה מומלץ היום? אני מחבר למודם ראוטר של אדימקס 6204.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  15. המערכת שלי מורכבת מראוטר אלחוטי של אדימקס (BR6504) המחובר למודם כבלים. הראוטר מחובר ל 3 מחשבים המריצים XP ,Pro +SP3 שניים מחוברים אלחוטית והאחרון (HTPC) מחובר ישירות לראוטר. אני סובל מבעייה של ניתוקים מרובים בחיבור לאינטרנט ומתופעה מוזרה בה כאשר אני מנסה להכנס לאתרים שונים או לרענן דף, אני מקבל דף לבן. הבעייה מופיעה בכל המחשבים, גם בזה שמחובר ישירות לראוטר (HTPC). בנוסף, כשאני מחובר עם RDC ל HTPC אני מנותק לאחר זמן מסוים עם הודעת שגיאה ולא מצליח להתחבר שוב אלא רק לאחר שאני מרסט את ה HTPC. בבדיקה מול ספק האינטרנט (012) ומול הכבלים נאמר כי לא נמצאה שום בעייה, בבדיקה מול התמיכה הטכנית של אדימקס נאמר לי לעדכן קושחה אבל גם זה לא פתר את הבעייה. מישהו יודע ממה נגרמת בעייה זו? ה…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Compiler,

שלום, יש ברשותי המודם/הנתב Siemens SL2-141 עם חיבור USB, אני רוצה להפוך אותו מראוטר שמשדר wireless לקולט wireless איך עושים זאת??? ושאלה נוספת היא האם אני יכול לחבר את הראוטר הזה בUSB וראוטר נוסף בחיבור RJ-45 למחשב במקביל כך שרשת אחת תופעל ואחת תהיה "רדומה" (קיימת אך לא מחוברת)?? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. בדקתי מול שטרודל 1 ו-2 ואני מקבל מהירויות של 7 או 8 קילוביט ואני על 5 מגה!!! איפסתי ראוטר פעמיים ,דיברתי עם בזק הם הודיעו לי ש3 אנשים מהאזור התלוננו ולכן זו בעיה מקומית שלי כנראה ולא במרכזת.משום מה אני כבר מכיר את זה מהעבר ואני די בטוח שזו בעיה שלהם ולא שלי. ממש מעצבן אי אפשר לזוז ככה!!! פעם קודמת שהיה לי דבר כזה אז הם טענו שהראוטר שלי דפוק נתנו לי אישור להחליף אותו,אבל כשקמתי בבוקר למחרת הכל הסתדר (עוד לפני החלפת הראוטר) מה שאומר שהם לא מבינים מהחיים שלהם הבזק האלה.הם רוצים לשלוח לי טכנאי לבדוק אבל משום מה יש לי הרגשה שביום שני שהם יחזרו לעבודה הכל יסתדר.(אני מקווה) בכל מקרה אם מישהו נתקל בזה אשמח לדעת כי אז זה אומר שאכן יש בעית ציוד אצלם...

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by gibm,

שלום לכולם. לאחרונה התקנתי רשת ביתית ובה מחשב נייח שמחובר בכבל רשת לראוטר ומחשב נייד המחובר לרשת ב-WIFI. למחשב הנייח מחוברת ב-USB מדפסת ליזר (BROTHER) אותה הגדרתי דרך מערכת ההפעלה של המחשב (VISTA) כמדפסת משותפת - אגב ברירת המחדל מחייבת סיסמא, לא ברור לי למה ואיך משנים זאת. בחיפוש המדפסת במחשב הנייד (WIN XP) בחיפוש המדפסת באשף המדפסות הוא מבקש ממני יוזר וסיסמא על מנת להכנס למחשב הנייח. והשאלה: איזה יוזר וססמא הוא מבקש?? אין לי סיסמא ליוזר שלי במחשב הנייח. ניסיתי את כל סוגי היוזרים והסיסמאות שהיו לי אי פעם וכמובן שליתר ביטחון גם את שת המחשב הנייד. נגמרו לי הרעיונות ואשמח לסיוע. דרך אגב המחשב הנייד מחובר לרשת ופועל היטב - כך שלא מדובר בסיסמת הרשת (אם כי גם את זה כמובן ניסית…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מנסה להוריד סקייפ לפחות 10 פעמים ואני לא מצליח ! כל פעם שאני מוריד הוא אומר לי שיש בעייה עם השרת של סקייפ ואז הוא נותן לי אפשרות להוריד את כל הקובץ בהורדה ישירה , שהקובץ מסיים לרדת קופצת לה הודעה שאומרת לי ששם המקור לא ידוע ולכן אין באפשרותי להתקין את התוכנה (הודעה בסגנון הזה) עכשיו הורדתי מכל המחשבים בבית את הסקייפ ואצל כולם זה עובד חוץ מהמחשב שלי . יש לי אקפלורר 8 ומוזילה ובישניהם זה לא עובד ההורדה של הסקייפ . כל שאר הדברים שאני מוריד עובדים חוץ מזה (זה הקובץ היחיד עד כה שלא יורד ) . לפי מה שהבנתי שזה בעיה בהגדרות אבטחה או בחתימה דיגיטלית או משהו בסגנון ... באמת שאין לי מושג איך לפתור את הבעיה ... אני צריך מישהו שיודע מה עושים עם הבעיה הזאת תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, מה שלומכם? אוקי אז ככה זה הסיפור: קניתי לי מחשב חדש. את המחשב הישן שלי נתתי במתנה לקרוב משפחה ( אצלי הוא עבד ללא רשת עם חייגן). אצל דוד שלי היה מחשב נוסף שהוא עבד עליו רגיל עם חייגן וללא רשת. לאחר שהבאתי לו את המחשב הישן שלי הוא ביקש שאקים לו רשת פשוטה וחוטית ( לא אל חוטית). למרות שיש לי ידע בעולם המיחשוב, הידע שלי ברשתות הוא דיי מינמלי אבל ראיתי בזה הזדמנות ללמוד את הנושא. בקיצור קניתי עבורו ראוטר חוטי EDIMAX 6104K הרצתי חוטי רשת מכל מחשב לראוטר שאותו כמובן חיברתי למודם. בנוסף ביצעתי פירמוט למחשב שלו ובמחשב שאני הבאתי לו עשיתי רק הסרת חייגן ( כפי שהבנתי שצריך לעשות). ועכשיו לבעיה: המחשב שלו, לאחר שביצעתי לו פירמוט , התחבר לאינטרנט ללא חייגן ( ממה שהבנתי כך גם…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ekmo,

שלום, בדירה הישנה שלי היו לי שני מחשבים מחוברים דרך ראוטר D-Link 524, אחד ישירות בכבל והשני דרך USB אלחוטי. המרחק ביניהם באופן ישיר היה בערך מטר והפריד ביניהם קיר אחד. כעת עברתי דירה והמרחק בין הראוטר לבין כרטיס הרשת האלחוטי כבר עומד על מספר מטרים עם 3 קירות מפרידים. בהתחלה לא הצלחתי להתחבר דרך האלחוטי לאינטרנט וכעת משום מה אני אפילו לא מוצא את הרשת עצמה. אני מניח שזה בגלל שהראוטר לא מספיק חזק. האם D-Link 524 הוא בעל יכולת שידור כ"כ גרועה? האם הפיתרון היחידי הוא לקנות ראוטר חדש? ואם כן איזה ראוטר מומלץ שיש לו יכולת שידור חזקה (שלא יעלה יותר מדי)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  22. המחשב שלי נמצא בממ"ד ואין לי כל כוונה להעביר אותו למקום אחר או להתחיל להעביר עם כבלים ארוכים נתב אלחוטי אל מחוץ לחדר כדי שתהיה קליטה. ידוע לי שאין שום הבטחה ששום נתב יעבוד כמו שצריך, ואם זאת: המחשב שלי מחובר כרגע לרשת דרך בזק, מהירות 1.5 מגה (למרות שאני אשמח שיהיה נתב שתומך גם בהוט אם אני יחליט לערוק) תכונה חביבה נוספת: זיהוי מדפסת ברשת האלחוטית. אני מעוניין לארגן רשת ביתית שתכלול את המחשב שלי + מחשב נייד + playstation. אני שולל רשת חוטית רק כי אין לי כוונה להעביר חוטים בכל הבית. שמעתי על נתבים חזקים יותר משהו שנקרא MIMO אם אני לא טועה, אבל הבנתי שזה לא רלוונטי לי כי זה דורש כרטיס רשת מיוחד (מה שלא יהיה ב PS3 שלי ואין לי כוונה לקנות לנייד) בקיצור מחפש נתב טוב ואמין. אגב מ…

• 21 תגובות
    • 7.2k צפיות
  23. Started by achiya1,

לילה טוב שמתי לב לדבר נדיר אצלי במחשב הביטורנט ירד במהירות ההורדה לאיזור ה200 ק"ב (אני מנוי ל4 מגה ) בד"כ אני מוריד על 450-470 בזמן שזה ירד ל200 שמתי לב שהעלאה עלתה בצורה מוזרה ל80 ואפילו ל 90 + בד"כ המקסימום זה 50 אצלי ממש מקסימום יש לזה הסבר הגיוני ? יכול להיות שבזק שוב פעם שידרגה אנשים באפלווד? אולי בגלל ראש השנה או משהו כזה? אבל בגלל שזה מוריד לי מההורדה זה קצת לא מסתדר תודה

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  24. אז הקדמה ישנו ויקוח קשה בין חברים על השאלה הבאה האם בחיבור קבוע של HOT שינוי כתובת MAC תשנה את כתובת ה IP אשר מקבלים לדוגמא : ספקית של 014 תשתית של HOT ישנו מודם אשר מחובר למחשב וחיבור ה IP קבוע זאת אומרת שאם מנתקים את המודם ומחברים בחזרה כתובת ה IP נשארת אותו דבר השאלה אם משנים לאותו כרטיס רשת אשר המודם מחובר דרכו את כתובת ה MAC אז תתקבל כתובת IP חדשה אותו תשובה של ירח אפל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369547.10 האם אפשר לקבל אימות חיובי או שלילי תודה יום טוב וחוג שמח

• 8 תגובות
    • 13.3k צפיות
  25. היי, עד לפני יומיים שלחתי EMAIL ע"י OUTLOOK EXPRESS מהחשבון GMAIL שלי. הACCOUNT היה מקונפג לשלוח דרך פורט 465. בימים האחרונים כל שליחה מתחילה ואז נתקעת עם ERROR TIMEOUT החלפתי בהגדרות של OE לפורט 25, וכעת זה עובד טוב. 1. האם יתכן ש 012 התחילו לחסום את פורט 465? (לא השתנה אצלי שום דבר במחשב או נתב) 2. האם יש בעייה לעבוד עם פורט 25 במקום 465 שהוא המומלץ באתר של GMAIL תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים