רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה... רשמתי את האתר שלי לשירות הדומיין של JEMIX אך השירות נפל,למישהו יש מושג מתי זה יסתדר?! מכיוון שזה אתר של עסק משפחתי וכעת אין אתר ( הוצאנו כרטיסי ביקור)
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי יש לי שני מחשבים אחד נייד שיש בו ויסטה והשני יש בו XP,אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים מהמחשב של XP אבל כן מצליח מהמחשב של הויסטה,גם אין פינג בין המחשב XP לויסטה אבל הפוך יש.[glow=red,2,300]הפירוול מכובה[/glow] והגדרתי את את כל ההגדרות של השיתוף. [glow=red,2,300]מה לעשות?????[/glow]
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל? אני מחפש נתב אלחוטי שיחובר למודם של ADSL. לנתב יחוברו 2 מחשבים קווית ועוד 4 אלחוטית.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ארבע התוכנות החינמיות הבאות הן כלים יעילים שכדאי לשמור לעת הצורך. אני מציין אותן, כי כולן עובדות גם על WIndows 7 ותואמות לחלוטין למערכת ההפעלה הזו. ** inSSIDer (כאן -- http://www.metageek.net/products/inssider) היא תחליף ראוי ל-NetStumbler המזדקנת. זוהי תוכנת סריקה לרשתות אלחוטיות שממפה את כתובת ה-SSID, ערוץ הפעילות, עוצמת הרשת וסוג ההצפנה. ** NetSetMan (כאן -- http://www.netsetman.com/index.php?s=nsm) היא תוכנה המאפשרת להגדיר פרופילי התחברות רשת שונים ולהפעיל אותם בעת הצורך. היא יעילה במיוחד למי שמנייד את המחשב שלו בין הרשת הביתית לרשת המשרדית או למי שמסתובב עם המחשב הנייד שלו בין רשתות שונות. היא חוסכת את הצורך בלהגדיר מחדש את כתובת ה-IP, ה-MASK וה-GATEWAY ואת הדילוג בי…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את ה"משרד" שלי לחדר שהוא ממ"ד. הבעיה היא שהוא מרוחק מהראוטר ואין בכלל קליטה (ברור לי שזה בגלל שהחדר הוא ממ"ד) חיפשתי פתרון ששמעתי עליו והוא ניסיון להעברת האינטרנט דרך חשמל. מצאתי את המוצר - http://www.airliveshop-israel.co.il/pl_product~HP-3000E~5~0.htm האם מישהוא מכיר אותו? בכלל את הפיתרון הזה לתקשורת אלחוטית? האם ישנן פתרונות נוספים טובים יותר?
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום ידידי יש לי שתי עמדות בערך 1200מטר אחת מהשניה. בצד אחד יש ראוטר של אדימקס תקן G עם אנטנה כיוונית 14DBI שמכוונת מול העמדה השניה. בצד שני יש מחשב עם כרטיס רשת של אדימקס ואותה אנטנה שמכוונת לעבר אחותה. הבעיה שלי הייתה כזאת: בצד של הראוטר, המרחק בין הראוטר לאנטנה (שמותקנת על עמוד כדי שיהיה קשר עין בין האנטנות) הוא בערך 6 מטר. בצד של המחשב יש בערך 12 מטר בין האנטנה לכרטיס הרשת (מחשב בתוך המבנה ואנטנה על הגג שוב כדי שיהיה קשר עין בין האנטנות). הבעיה שכבלים כאלו מאד יקרים (מעל 1000 שקל במקרה שלי) אז לקחתי כבל RG59 רגיל של אנטנות RF ו"השלמתי את החסר" ע"י חיתוך של הכבלים שהגיעו עם האנטנות. דאגתי גם לסוכך את החיבורים המאותרים כדי שלא יהיו "זליגות". אך למרבה הצער אין בין העמדות…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה אני אשמח להמלצות עבור שרת FTP עבור אחסון קבצים אחסון יכלול קבצים עד 20GB ועוד אתר קטן, עם תעבורה קטנה. היעוד העקרי, להעלאת קבצים בנפחים של עד 1GB, לצורכי חברה. הבנתי ישנה אפשרות להשתמש בממשק WEB,CPANEL זול יותר אם זה יעבוד, אשמח להמלצות מהכיוון זה. כמובן שהיחס הישיר הוא - יותר נפח, פחות כסף - אמין! תודה!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
דיברתי עם תומך בכיר לפני כמה דקות והייתי בשוק מההגדרה של אינטרנט זהב מהו שרות אינטרנט תקין אמרתי לתומך " אם היו אמרים לי את זה לא הייתי קונה לעולם " אני לא כנס לפרטים אבל מסכרון אותי אם משהו נכנס לזה עם חברות אחרות ? ואם כן מה דעתו על הנוסא ? ואם יש עדיפות לחברה כל שהיא לפי ההגדרה שלה לשרות אינטרנט תקין ? מאוד יעזור לי לדעת את הפרטים האלה כי אני שוקל לעבור חברה
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת. באחד vista, ב2 האחרים XP. (כולם 32 ביט) כבר כמה ימים אני מנסה להעביר קבצים ממחשבי ה-xp למחשב הנוסף, לצורך פירמוטם והם מסרבים לשתף פעולה! אני רואה אותם ברשת, רואה את התיקיות ששיתפתי וגם ביטלתי את הfirewall של ווינדוס בשניהם. אך עם כל זאת, באמצע העברת הקבצים (שעובדת על 10 מגה לשניה, למרות שכל המחשבים מצהירים על מהירות חיבור של 100), קופצת לי הודעה בVISTA כי אין לי הרשאה "לבצע את הפעולה הבאה" וקבצים מסויימים הוא פשוט לא מוכן להעביר! wtf?? בדקתי מדגמית חלק מהקבצים הללו, ובמבט ראשון (ושני) לא מצאתי מה בהגדרות שלהם שונה מחברהם לתיקיה שכן מואילים בטובם לעבור מחשב... ולשאלתי: איך אני נותן למחשב עם הVISTA סמכות בלתי מעורערת בשני המחשבים הא…
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי אחד כזה עם כל הכבלים והחוברות. אבל לא ממש הבנתי מה אפשר לעשות איתו. יש לו שימוש למחשב ביתי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
**נערך** לאחר שחשבתי החלטתי לשים בין החדר שלי לראוטר רשת חוטית. בעצם להעביר כבל מאיפה שמחובר הטלפון(ולקנות שקע מתאים) לארון תקשורת. ומארון תקשורת להעביר אותו לחדר עם הראוטר. עכשיו, איזה ציוד אני צריך בשביל זה? נגיד שאני צריך 30מ' כבל, כמה יעלה לי?(ואיזה צריך? מוצלב או רגיל? וצריך מסוכך מן הסתם) איך אני מחבר את הכבל לשקעים? ואיך אני מחבר את הכבל למחברים שלו?(תקע רשת למחשב וכד') ואיך אני מעביר את הכבל. תודה אריאל(אשמח להמלצה לחנות מאיזור המרכז **אני צריך גם שקע ל2 קווי טלפון+כבל רשת. על אחד מהקווים יישב מתאם של בזק, אז שאני יוכל גם לחבר את הקו השני. זה מה שמצאתי לא מצאתי כבל יותר קצר, אם יהיה מישהו שימצא אני אשמח אני צריך גג 50 מטר. אני לא יודע בדיוק, אבל 50M זה עם עודף.(מי…
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי את הדונגל הבא מחובר למחשב: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=126&pl1_id=13&pl2_id=43 השאלה היא האם ניתן להתחבר למחשב שלי ממחשב אחר, ללא אישור מפורש במחשב שלי? במידה וכן, אילו אמצעי אבטחה יש לנקוט על מנת למנוע זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, בטח נושא זה "נטחן" כבר הרבה פעמים, אבל אני מנסה זה כמה שעות ופשוט לא מצליח. הסטטוס כדלקלן: 1. הוגדר IP סטטי. 2. נפתחו הפורטים הרצויים (במקרה זה של EMULE), בנתב (EDIMAX BR-6204WG). 3. בפיירוול התוכנה לא חסומה. אבל עדיין בבדיקת הפורטים באימיול, מראה שבדיקת TCP נכשלה. בבדיקת הפורטים באימיול רואים IP שונה ממה שאני הגדרתי (הבנתי שזה בסדר, שכן הIP שאני הגדרתי הוא רק פנים בייתי ולא חצוני). בקיצור, עדיין חסום... מישהו יכול לעזור? תודה,
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
קנינו בעבודה ראוטר LINKSYS WRT54GL ואני מוגבל בכמות ההפניות שאני יכול לעשות שזה ממש מוזר. יש 10 שורות לביצוע הפניות ואין דרך לעבור מסך או משהו כזה. לפני זה היה לי TPLINK ושם לא היייתה הגבלה. מישהו יודע אם יש דרך להפנות עוד פורטים (לא דרך DMZ)? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ואני גולש בו דרך ה-wifi וזה מציג לי בעיה מוזרה,אני מתחבר לרשת שהיא לא מאובטחת והמחשב מראה לי שהוא מיבא כתובת רשת כרגיל, ולאחר מכן מקושר אך שאני נכנס לאינטרנט זה לא מצליח והקטע שהוא בכלל לא מתנתק כמה דקות שלמות זה ממשיך להיות מקושר. יש עוד רשת באזור שהיא כול הזמן מתנתקת אבל עובדת(ככה שאני יודע שהמחשב יודע לקלוט ולהראות אינטרנט). אני יכול לפתור את הבעיה הזו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן, אני וחבר שלי רוצים לשחק ב-counter strike: source בשרת פרטי משלנו (יחד עם בוטים). הבעיה היא שגם אני וגם הוא מאחורי ראוטרים עם רשתות פנימיות בבתים שלנו. עשינו port forwarding לפי הוראות זהות המופיעות פעמים רבות בהרבה אתרים ואפשרנו גישה מלאה ב-firewall ליישום hl2.exe שרץ מתוך תיקיית counter strike source (שזה תכל'ס המשחק), כל אחד בבית שלו. כאשר הוא מקים שרת ואני מנסה להתחבר אליו אני רואה את ה-IP הפנימי שלו ברשת הפנימית בבית שלו וכאשר אני מקים שרת והוא מנסה להתחבר אליי הוא רואה את ה-IP הפנימי שלי בתוך הרשת הפנימית בבית שלי. הבעיה היא שבכל אחד מהמצבים אנחנו לא מצליחים להתחבר אחד לשני (מופיעה במקום הודעת שגיאה server is not responding). לשרתי משחק ציבוריים באינטרנט לאף אח…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב נייד חדש, ואני מעוניין לחבר אותו לרשת הביתית אליה מחובר כבר מחשב שולחני אחד בחיבור חוטי לראוטר. איך אני מחבר בצורה חוטית ואלחוטית את הנייד החדש לרשת לשם גלישה באינטרנט ומשחקי LAN?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
עד כמה זה באמת אמין ויחזיר מעמד 2 חייגנים מאותה ספקית שרות על קוו בזק אחד ? כאשר שני החייגנים הם 2.5 כול אחד והקוו בזק הוא 5 האם הם יוכלו לעבוד במקביל בלי התנגשויות ?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
סיימתי את החיוב שלי עם 012 ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק ואם יש להם להציע לי איזה חבילה יותר משתלמת. היא הציעה לי חבילה ב10 שקלים פחות, אמרתי לה נראה ושאני אדבר איתה כבר בערב. התקשרתי לנטוויז'ן והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת מ012 אז אבל בתנאי שנסגור את זה בשיחה הזאת. אמרתי מעולה וסגרנו עסקה, קבלתי שם משתמש וסיסמא. התקשרתי לאבא שלי שעל שמו המנוי ב012 ובקשתי ממנו לנתק אותנו ב012. כאשר הוא התקשר לנתק הם הציעו לנו חבילה הרבה הרבה יותר משתלמת מנטוויז'ן ומהצעה הקודמת שלהם בכלל (משהו כמו 120% הבדל). בררתי טיפה ולפי חוק זכויות הלקוח יש לנו אפשרות לבטל עסקה טרם עברו 48 שעות אבל המוקדנית בנטוויז'ן אמרה שהחוק לא חל על אמצעי תקשורת. השאלה עכשיו מה עושים? אתם מכירה פירצה כל שהיא? אשמח…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המכשיר הזה : TL-WN422G TP-LINK USB ואני רוצה לקנות את האנטה הזאת (זאת אומרת, להוציא את האנטנה שיש לי במכשיר הזה ולשים את זאת ץ--כי אין לי קליטה-- ) : אנטנה 14DB TL-ANT2414A TP-LINK http://www.tp-link.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=26 (באתר עצמו יש את הפרטים על האנטה למטה ) למי שעצלן: Frequency Range 2.4GHz~2.5GHz Impedance 50 Ohms Gain 14 dBi VSWR 1.92 : 1 Max Polarization Linear, Vertical Beamwidth (HPBW) Horizontal: 30° Vertical: 30° Connector RP-SMA Male Cable 100cm CFD-200 Radiation Directional Application Indoor / Outdoor Mount Style Pole Mount / Wall Mount Dimensions (L x W x H mm) 240 x 240 x 40 mm Operating Temperature -10℃~60℃ (14…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה בבקשה אם יש למשהוא כמה דקות להסביר לי מה ההבדל בין נתב ובין נקודת גישה ( access point ) . אני מודה מקרב לב לנותנים את ההסבר תודה.
-
- 1 תגובה
- 6.5k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! 1)אני צריך ליצור 420 יוזרים עם השמות user01-user420 2)סיסמא:password 3) password never expired עדיפות ל-DSADD אשמח לתשובה בהקדם!!!!
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
מהיום ה 21.9.2009 בזק מציעה את ה- Dlink 2760U ללקוחות שלה עם התחייבות ל 36 חודשים. בבירור עם בזק הבוקר הם מספקים אותו עם התחייבות למשך 36 חודשים בעלות של 1.90 ש"ח. במידה ומתנתקים ההתחיבות עולה ל 19.90 ש"ח ליתרת זמן ההתחיבות. בנוסף הם מספקים את כרטיס הרשת D-Link DWA140 בעלות של 118 ש"ח (4.90 ש"ח לחודש למשך שנתיים). האם לדעתכם המבצע כדאי? או שעדיף לקנות ראוטר וכרטיס רשת בתקן N באופן עצמאי? האם שידרוג בעתיד לרשת NGN יחייב החלפת חומרה לרשת הביתית (נתב + כרטיס רשת?) או שאין בעיה?
-
- 55 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו מערכת חדשה, XP. חיברתי אותו בכבל רשת למודם (שעובד עם כל מחשב אחר חוץ מזה) אבל המחשב פשוט מסרב לגלוש. אני מנסה להכנס לאתרים (לא משנה דרך איזה דפדפן) והוא פשוט לא טוען את הדף, כאילו לא לחצתי. אני צריך ללחוץ מלא עד שהוא טוען את הדף, ואחרי שנה הוא מעלה אותו (גם לא בצורה מלאה, בד"כ התמונות לא עולות) איפה הבעיה לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-