עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by amitgal1,

אהלן חברה, תודה על העזרה עד עכשיו, עכשיו יש לי עוד שאלה, בחנתי את כל הקטע הזה של access point והבנתי שיש ל AP רק חיבור רשת אחד. 1. האם זה אומר שאני מחבר אותו לראוטר שלי, ואז מחבר לשני המחשבים שלי כרטיסי רשת אלחוטיים או שיש איזשהי קומבינה שאני לא יודע מה היא ? 2. אם מישהו מכיר איזה מדריך טוב לחיבור Access Point ורשת בייתית זה ממש יעזור לי תודה

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by amitgal1,

שלום, ברשותי מודם adsl של סמסונג שהוסב לראוטר. לפעמים קורה לי שהמודם מתחמם ומתנתק מהרשת ואז אני צריך לכבות אותו ולחכות איזה דקה שתיים עד שהוא מתקרר רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לסדר את זה, או שאני צריך לחיות אם זה עמית

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  3. אני מנוי של 012 ב ADSL ומשתמש במודם הישן של אלקטל, זה השחור (פועל 24 שעות ביממה). הוא קיים אצלי כבר מספר שנים והוא אף הוחלף פעם אחת בחדש. ביומיים האחרונים שמתי לב שזמני התגובה (אפילו לשרת הראשי של 012) גבוהים מאוד, בסביבות ה-600 מילישניות. זה קרה לעוד מנויי 012 או שזה המודם שלי שזקוק להשתלת כלייה?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  4. שלום! השאלה שלי היא האים ניתן לחבר שני כרטיסי רשת אלחוטיים זהים (מאותה חברה ודגם), וע"י כך להתחבר לשתי רשתות אלחוטיות שונות? השאלה היא יותר לכיוון תקלות חומרה.

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by GENERAL,

שלום רציתי להתייעץ קיום יש לי רשת ביתית המורכבת בצורה כזאת מחשב אחד מחובר לאינטרנט עם מודם פנימי יש בו כרטיס רשת שמחובר למחשב אחר האם כדאי לקפוץ ל בזק להשאיל מהם מודם חיצוני ולחבר בעזרת רווטר את שני המחשבים או להשאר אם הרשת הקיימת הנוכחית

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by Ran B,

אז שלום לכולם. בגלל כל בעיות הרשת שאני לא מצליח לפתור עם רשת באמצעות 2 כרטיסי רשת ושיתוף אינטרנט. החלטתי ללכת על רשת בצורה נורמלית עם מפצל כלשהו. מכיוון שתמיד שנאתי את העסק ברשתות, את כל בעיות התקשורת, IP, והכל לא התעסקתי בזה רבות. ולכן בהתחלה חשבתי על ראוטר אלחוטי, אך העסק יקר פי כמה וכמה מרשת חוטית. וגם כי הצורך באלחוטי הוא מעט נוחות, זה כל הסיפור. כמובן רשת קווית(חוטית) יותר אמינה, מהירה אם אפשר לומר ואיכותית. כרגע אני משתמש בחיבור ישיר לאינטרנט במחשב שלי רק דרך מודם אלקטל(השחור ADSL). באמצעות כבל רשת לתוך כרטיס רשת במחשב שלי. לכן לפי מה שהבנתי, ראוטר כולל בתוכו גם מודם ADSL/כבלים, ומכיוון שאין לי צורך למודם הזה אז אין לי צורך להשקיע כסף לראוטר. לכן יש לי פה את ההתלבטו…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. יש לי את הציוד המתאים לטראקר קטן ויש לי את הקבצים (כרגע אני עובד על\אם דברים אזוטריים מספיק כדי לא להתעסק עם פיראטים) השאלה שלי היא לגבי הספק. ביררתי אצל בזק והם רוצים משהוא כמו 600 שקל לחודש כדי לקבל קצב עולה נורמלי. הפקידה ניסתה לרמוז לי לא בעדינות שאולי כדי לי לחכות קצת והמחירים ירדו (זה היה יום אחרי הפרסומת ל5מב) מוכן לשלם כסף רק אני רוצה לקבל הכי הרבה בשביל המחיר. אני מודע לאפשרות לארח את הטראקר באיזה חוות שרתים אי שם, אבל עם קצב העלאה המעפן יקח לי יום להעלות 700מב לשרת. יש לכם רעיון אחר?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by שמנואל,

שלום. קראתי בפורום את מדריכי הרשתות הביתיות ויש לי שאלה : למה בעצם להשתמש בסוייץ'? לא הבנתי את היתרון שלו על פני חיבור ICS רגיל עם כבל מוצלב. האם יש הבדל בכלל בהגדרת הרשת במחשבים? תודה למי שיוכל לעזור לי.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by roeiw,

יש לי מודם ADSL מסוג Aztech TNN שמוגדר כראוטר ורק מחשב אחד מחובר אליו, אני יכול לעשות שהמחשב יקבל את האיפי האמיתי ולא 10.0.0.2 שאני מקבל כרגע?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by ex_,

היי, מה זה Port forwarding? NAT? ואיך מסדרים תקשורת טובה למשחקים-כלומר פינגים נורמלים למשל בGUNZ כולם נראים אצלי בפינגים לא הגיוניים ופינג 999 בתופסת הודעה AGENT ERROR-AGENT NOT AVILIBALE קראתי המון חומר על הענין אבל אני ממש לא מבין בזה...תודה על כל הסבר ועזרה עריכה: איך פותחים פורטים בzonealarm איך מגדירים אם בכלל פורטים בהגדרות החיבור? ה'סקיוריטי סנטר' של ווינדוס כבוי אצלי ex

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי adsl מודם b-focus router 270 pr מהירות 750 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  12. אהלן, היה לי עד לא מזמן מודם איידיאסאל והצלחתי לחבר אותו בקלות לראוטר אלחוטי שלי והכל היה טוב ויפה. החלפתי השבוע לאינטרנט כבלים, דרך קווי זהב, ואני לא מצליח לשנות את ההגדרות החדשות. נכנסתי לראוטר ונסיתי את כל האופציות. האופציה הכי סבירה הייתה pptp משהו. הכנסתי שם את הכתובת של קווי זהב וגם את השם משתמש וסיסמה, אבל זה לא עבד. נסיתי לחפש פה בפורום פיתרון לעניין ומצאתי הרבה דברים אחרים. מישהו יכול להפנות אותי למדריך פשוט וקצר לחיבור כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eladsachs,

יש לי ראוטר של EDIMAX ואליו מחוברים שני מחשבים. כאשר אני רוצה לפתוח פורטים אני כמובן שם את האייפי ואת הפורט.. אבל יש לי בעיה כאשר אני מנסה לשים את אותו פורט עם האייפי השני של הרשת , הוא פשוט לא נותן לי וכך נוצר שרק לאחד אפשר לפתוח את הפורט הנ"ל בראוטר. ניסיתי לשים את האייפי של הGateway וגם לא עזר. http://www.fps.co.il/Files/1136200945.JPG

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  14. שלום לכם! אני מתכנן לקנות בקרוב נתב אלחוטי של LinkSys בארה"ב (WRT54G), ואני חושש שלא אדע איך לחבר אותו בבוא העת : לכן פניתי אליכם.. תצורת הרשת שלי עכשיו היא: 2 מחשבים שמחוברים בכבלים ישירים אל ה Switch, והוא מחובר אל המודם-ראוטר Alcatel SpeedTouch Home ששודרג ל Pro. הרשת שאני מתכנן ליצור היא: מחשב אחד שמחובר לראוטר של LinkSys בעזרת כבל ישיר, מחשב שני שמחובר בעזרת כרטיס PCI אלחוטי, והראוטר מחובר למודם של Alcatel. ועכשיו לשאלות: 1) אילו הגדרות אצטרך לבצע במודם של Alcatel? האם צריך להחזיר אותו לגרסת ה Home? הבנתי שאפשר גם להגדיר אותו כ Bridge, אשמח לקבל הסבר! מה שבטוח, הוא לא יתפקד כ-NAT יותר.. 2) היכן החייגן יהיה? על הראוטר או על המודם? 3) מה כל עיניין הפרוטוקולים האל…

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  15. שלום לכולם! ממה שעינתי פה לא מצאתי מידע ברור לגבי שאלתי ולכן אני פותח את הת'רד... אני מתכנן לרכוש מחשב AMD 3000 64BIT עם לוח אם ABIT AN8 ULTRA. ברשותי מחשב P3 600MHZ ענתיקה ללא כרטיס רשת ולמיטב ידיעתי בעל USB1. אני רוצה ליצור רשת אלחוטית בינהם ואין לי מושג (כבר בשלב הראשוני) מה אני צריך לרכוש לכל מחשב . אודה על עזרתכם / המלצתכם! עריכה: האם ניתן להשתמש במוצרי בלוטות לצורך יצירת הרשת הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  16. אוקי ככה הולכת הרשת ** אם התמונה לא עובדת כנסו לפה http://img485.imageshack.us/my.php?image=ics9se.jpg** מחשב של אחי כרטיס רשת ובנה מחובר עם כבל רשת רגיל למודם כרטיס רשת שהוספתי pci עם כבל רשת מוצלב למחשב שלי עכשיו הנה תמונה שמארה איך הכול מוגדר בחיבורי רשת יש 3 דברים 1 החייגן 2 הכרטיס רשת המובנה שמחובר למודם 3 הכרטיס רשת pci שמחובר למחשב שלי ***עכשיו הגדרות השיתוף של החייגן לפי המדריך פה של ה ICS אמרו לבחור את הרשת עם המחשב הלקוח אבל אצלי זה אומטית בחר את הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם*** עכשיו מבחינת כול החיבורים החייגן מוגדר כרגיל לקבל איפי אומטית וככה הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם כנ''ל והרשת בין הכרטיס רשת הpci ולבין המחשב שלי מוגדר ככה כמו בתמ…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  17. אהלן...יש לי בבית 2 מחשבים ונכון לעכשיו שניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים Thompson המחשב הראשון מחובר למודם דרך כבל רשת והמחשב השני מחובר דרך כבל USB עכשיו אני יודע שזה לא נחשב רשת אבל כשאני בא לשלוח קבצים או להעביר נתונים בין מחשב למחשב המהירות בין שניהם היא 500K לשניה בערך עכשיו השאלה היא אם אני אעשה רשת במקום מה שיש עכשיו בניהם כי יש לי עוד כרטיס רשת פנוי אז המהירות העברה תהיה יותר מהירה ??? כי יש לי בעיה במשחקים מסויימים שאני עושה בהם משחק מולטיפלייר דרך LAN אז במחשב אחד אני רואה את התזוזה של המחשב השני בקפיצות כאלו ובמחשב השני אני רואה את התנועה של המחשב האחר חלקה.. למשל במשחקים כמו /Turok 2/ Soldier of fortune/ Counter strike/ Quake 3 בבקשה תעזרו לי אני כבר הרבה זמן …

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  18. השאלה בכותרת, תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by D-Viper,

אין לי שום ידע בנושא כרטיסי רשת ובנושא חיבור רשתות בין מחשבים. אז השאלה שלי היא: האם ייתכן שבמחשב שאני משתמש בו אין כרטיס רשת?? כי אין לי מושג איפה יש חיבור לכבל רשת אצלי במחשב, ואין לי מושג איפה כרטיס הרשת אמור להיות. ערכתי חיפוש בפורום, ורק מצאתי מידע על איך לחבר את הכבל, ואין לי מושג לאיפה לחבר אבל ??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by YinnoN,

שלום. יש לי ראוטר של חברת נטגיר לבן כזה. בראוטר הקודם יכולתי להוריד מהמירק בלי לשחק עם הפורטים, כנראה שפה יש בעיה ואני לא יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל להוריד במירק. מה לעשות ? איך לדעת איזה פורטים לפתוח ? תודה.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  21. אני רוצה להגדיר כמה דברים : 1. רשת אלחוטית למחשב הנייד אבל יש לי בעיה שאסביר עליה מאוחר יותר. 2.להגדיר שהרשת תהיה עם טווח נמוך ומאובטחת. 3.שיתוף מדפסת במחשב שלי שאליו מחובר הראוטר. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  22. שלום, רציתי לדעת אם למישהו יש חומר או מכיר איפה אני יכול ללמוד על DNS, WINS, DHCP, KERBEROS תודה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  23. יש לי 5 מגה בייט שלשום התקנתי את הפיירוול זון אלרם פרו החדש אתמול לא היו בעיות והיום התחליו הבעיות אני חשדתי שזה הפיירוול לכן הסרתי אותו. אחרי שהסרתי אותו עדיין הבעיות נמשכו, בדקתי רוגלות וירוסים - נאדה.... האתרים עולים כמו צבים, התמונות לא מוצגות כמו שצריך, יש אתרים שלא נפתחים בכלל ורק אחרי 2-3 רענונים הם עולים.. ממה זה נובע?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה לדעת כמה שיותר על T1 למשל כמה הוא עולה? הוא בכלל לאנשים פרטים או רק לעסקים? איפה אני יכול למצוא אותו, שטויות כאלה.. תודה לעוזרים SweeT EviL

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  25. הבנתי שאלקטל + ADSL ....יכול לשמש כראוטר ..... אני צריך שהמחשב השני יקבל אינטרנט ללא צורך שהמחשב שלי (בעל החיבור אינטרנט) יהיה דלוק כל הזמן ..... בזבוז חשמל....סתם מרעיש לי בחדר.. הבנתי דווקא שהמודם שלי בעל הרבה פיצ'רים (כגון גם פריצה של הקונפיג לשינוי הגדרות העלאה הורדה לפי מה שאני בוחר , זה עובד אני יודע אבל לא ניסיתי עדיין) בכל מקרה יש דרך ? ואם לא מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לעשות את זה ? נ.ב יש לי איי פי קבוע ללא חייגן

• 4 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.