רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! אולי אני אקנה מחשב חדש בזמן הקרוב ולאמא אני אביא את הישן. שאלתי היא: אם אני מחבר את המחשב השני לאינטרנט אני אצטרך לשלם עוד כסף? או שאני יכול לחבר את שניהם לחבילה אחת להמשיך לשלם אותו מחיר? תודה מראש! רומן
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אפשר ואם כן אז איך (או איפה אפשר למצוא מדריך לשם כך) אפשר לראות סרט DVD דרך הרשת מהכונן DVD של השותף שלי. יש לי מחשב רציני ביותר עם 9800PRO ומהירות הרשת היא 100, אין לי פשוט מושג איך מבצעים דבר כזה. בתודה, ארז
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום יש לי שניי מחשבים עים מודם ישן 56.6 , אני רוצה לחבר בניהם כמו הכרטסי רשת .. האם אני יכול ואיך ?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי אנשים אז ככה מחר אני מתחבר לחבילה של 1.5 בברק ורציתי לדעת אם יש בפורום מישהו מהאיזור שלי (נתניה) שמחובר כבר לברק ויוכל לספר לי על טיב החיבור שלו כי זו פעם ראשונה שלי בברק ואני מפחד להתחייב ואז להיתקע עם פינגים גבוהים בCS ן SOF2 דבר שני מה לעזאזל מהירויות השליחה המגוחכות האלו בADSL גם בחבילה 1.5 המהירות היא 96Kb (כלומר 12KB) זה דבר מאוד מוזנח בארץ והגורם לזה הוא בזק שלא נותנת יותר מ96 בניגוד לכבלים (ויש לזה השפעה על הגלישה) או למשל מי שרוצה לפתוח FTP או שולח הרבה דואר נפוח והכי חשוב בתוכנות שיתוף תנסו להפעיל את האימיול או SHAREAZA שאלו תוכנות שמשתפות את הקבצים שלכם המון לא כמו קזה ובאותו זמן לגלוש נורמלי........בלתי אפשרי אבל אם תבטלו לדקה את השיתוף לאחרים תרא…
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שני הכרטיסי רשת והכבלים והסוויצ' אצלי תומכים ב10/100Mbps. לפי החישובים שלי (100 לחלק ל-8), תאורטית, הם אמורים להעביר 5.25 מגה לשנייה. נכון, התאוריה אף פעם לא נכונה ב100%, ואני לא מצפה שזה יעביר בשיא המהירות, אולם מדוע הכי גבוה שאני מצליח להגיע אליו זה האמצע, 2 וחצי ככה, אב כמו שאמרתי, זה רק הכי גבוה, מה גם שהוא לא יציב בכלל, הוא מתנדנד ביןן ה2.5 האלה לאפס, ובממוצע יוצא משהו כמו 1.5-2, שזה כבר רחוק מדי מה5.25. בדקתי שאין יותר מדי תוכנות רצות, שלא ישתמשו לי בהארד-דיסק ובקישור לאינטרנט, וביטלתי את ה20% מהרוחב-פס שמייקרוסופט שומרת לעצמה, ונאדה. היש מושיע? הבעיה השנייה היא שאני לא מצליח לשתף קבצים מהכונן שהוא לא הכונן הראשי. כל קובץ שאני משתף ב:C נגיש באמצעות \\ComputerName…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ראשית עליי לשבח את מקיימי האתר ואת כל שאר החבר'ה שעושים עבודת קודש ממש כל הכבוד ותודה רבה . השאלה שלי היא מה מסמנת הכתובת בתהליך מיפוי פורטים הנה ציטוט מהמדריך " עליכם להיכנס למודם ב- TELNET (ראו שלב ראשון), ובמקום לכתוב EXPERT, כתבו "nat". כעת, יותר ממשל ונמשל וציפייה שתבינו לבד, אני לא יכול לעשות הרבה. יש להקליד את הפקודות הבאות: create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> < ---- מה זה מסמן האם אני מגדיר את זה בדיוק ככה ומשאיר 0.0.0.0או שאני חייב לשים כתובת IP מסויימת 80 <enter> create<enter> TCP <enter> 10.0.0.2 <enter> 21 <enter> 0.0.0.0 <enter> 21 <enter> create&…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מודם אלקטל משודרג ל 510 אני רוצה לשחק משחקים ולארח... יש לי 4 מחשבים בבית אני הוא הראשון, נגיד אני רוצה לפתוח שרת FTP אז אני פותח פורט 21 , אבל נגיד אני משחק, במשחק NFS underground אין לי מושג איזה פורט לפתוח כדי שאני יוכל לארח במחשב שלי. כמובן שאני יכול להתחבר לאחרים שהם מארחים ורק אני לא יכול מי יכול לעזור לי למצוא את הפורט. אוליי כשהמשחק מופעל אני יכול לבדוק אכשהו?? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שבשניהם יש XP PRO. אחד מהם זה לפטופ. יש לי כבל רשת מוצלב והשאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שחאד המחשבים יזהה את השני עלמנת להעביר אליו קבצים. רק המחשב השולחני מחובר לאינטרנט אבל זה כבר לא משנה נכון?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמו לרבים מכם את ה- B-Focus 270PR Router שקיבלתי מבזק-סטור. וכמו רבים מכם, גם אני קניתי hub (או switch) במקרה שלי ואני מנסה להפוך את המודם לראוטר. קראתי כבר את המדריך שפורסם באתר אבל בכל זאת נתקעתי באחד השלבים (מי שעשה את זה יבין): 1. נכנסתי ל wan setup 2. בחרתי בחלק התחתון באופציה הראשונה (8,48) 3. בחרתי באופציה הרביעית - pppoa 4. העברתי ל- vc multiplexing 5. סימנתי וי ב- enable NAPT 6. הכנסתי pppoa ו- user בתור יוזר וסיסמא 7. לחצתי modify 8. זה תקוע על negotiating ולא הופך ל- active או on הוא לא הופך ל- active או on אף פעם... ניסיתי להתקדם הלאה בשלבים ועשיתי strat ל- DHCP וגם עשית save ואז reboot וגם הפכתי את כרטיס הרשת מ- IP סטטי ל- DHCP וגם עשיתי …
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אז סוף סוף עשיתי מחשב מגירה... (אפרסם בתקווה תמונות בקרוב). הכוונה למחשב פשוט (AMD K6 350) שהורכב בתוך מגירה של שולחן...מחשב חבוי לצורך הורדות בעיקר... עכשיו חיברתי אותו ברשת למחשב שלי. יש לי אינטרנט בכבלים עם מודם RCA והמודם יכול להתחבר גם ברשת וגם ב USB אז חיברתי אותו למחשב הראשי שלי ב USB ולמחשב המגירתי ברשת, כך אוכל להשתמש בכרטיס הרשת שבמחשב הראשי ולחבר אותו למחשב המגירה... כמובן שבמגירה 2 כרטיסי רשת.. עד כאן הכל טוב ויפה...אבל עכשיו אני לא מצליח לחבר את המגירה לאינטרנט, בעעע המודם פשוט לא מוכן לתת לו אייפי, אין לי מושג למה...כשאני מנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה "769: the specified destination is not reachable" בעוד שהמחשב הראשי מסוגל להתחבר גם ב USB וגם ברשת..למה …
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו איים עלי שהוא יפרוץ לי למחשב וניראה לי שהוא עשה את זה....מה לעשות?? המחשב איטי לא נפתח כלום.....(הוא לא שלח לי שום קובץ!....וגם לא נתתי לו איי פי הוא משהו ) מישהו יודע איך אני יכול לחסום אותו ??!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת זה בזה ושיהיה לשניהם גישה לאינטרנט. מה אני צריך ? וכמה יעלה לי בערך לעשות את זה ?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, נכון להיות יש לי מודם USB ורשת ביתית (שני מחשבים מחוברים ע"י כבל רשת). ברצוני לשדרג למודם שמתחבר לכרטיס הרשת. כיצד אוכל לפצל את כרטיס הרשת ל-2 יציאות? אחת בעבור הרשת הביתית והשנייה בעבור המודם. לעזרתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר רשת בין שתי מחשבים דרך hub (בנתיים זה 2 מחשבים מאוחר יותר יהיו 3) +שיתןף אינטרנט איך אני עושה את זה? ויש לי משהו מוזר מכייון שאני משתמש בשני כרטיסי רשת במחשב עם האינטרנט (אחד בשביל המודם כבלים ואחד שהולך לhub בקבל ישיר) ומופיע לי גם חייגן וגם שני חיבורי רשת הנה תמונה:נא ליתלם מהחיבורים הלחוצים אלא חיבורי רשת של VMware
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל משודרג לראוטר, וסוויצ' של ג'יגהבייט, ואני מעוניין שמחשב העבודה ישאר "מאחורי" המודם והפיירוול, ושהמחשב השני ישמש כשרת ווב ושרת FTP. האם זה אומר שהמחשב השני לא יכול להיות גם כן מאחורי הראוטר? פחות חשוב לי שהמחשב הזה יהיה בטוח, כך שאם יש דרך קלה ששניהם יהיו מחוברים לאינטרט (אחד דרך הראוטר, השני ישירות) אז זה בסדר מבחינתי. כרגע שני המחשבים מאחורי הראוטר, ורואים אחד את השני דרך הסוויצ'. מה הדרך הכי בטוחה וקלה להגדיר רשת כזאת? אני כן אשמח שיהיה לי שיתוף קבצים ממחשב העבודה לשרת, אבל לא להיפך. אני בשום פנים לא רוצה לסכן את המידע שיש לי על מחשב העבודה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
טוב כמו שרשום בכותרת אני רוצה לחבר את שני המחשבים שלי ברשת האם ניתן לעשות זאת וכיצד ?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, נתחיל בתיאור הבעיה .. יש לי בבית שני מחשבים וכבר ממזמן עשיתי רשת לי ולאחותי, בעזרת שני כרטיסי רשת אצלי ואצלה אחד, הבעיה היא שהיא כל היום בקאזה והיא שואבת לי את כל הרוחב פס.. ושלא נדבר על זה שהיא מעלה דברים.. השאלה שלי , היא כיצד אני יכול לעשות לה הגבלה מסויימת.. נגיד עד 40K הורדה ו3 K העלה.. אני משתמש ב windows XP pro דרך אגב..
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים המחשב הראשון מחובר ל ADSL ומשתף אינטרנט + קבצים המחשב השני גולש באינטרנט דרכו ללא שום בעיה אבל, בשביל להכנס לשכנים ברשת ולשתף קבצים, צריך לסגור את ה נורטון אינטרנט סיקיוריטי במחשב הראשון אני רוצה לדעת אם יש דרך להגיד לנורטון לעבוד בשלום בית עם המחשב השני בזמן שהוא יחסום את שיתוף הקבצים חיצונית ברשת לאנשים שינסו לפרוץ ולנצל את השיתוף זאת אומרת להגיד לו.. "תשומע גבר.... 192.168.0.2 חבר שלי, אל תתחשבן איתו" וככה הוא יהיה איתו בסבבה ולא יפריע יש אפשרות? בתודה מראש, רועי
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, אך אשאל בכל זאת: יש לי WIN 98 וכשאני מריץ תוכנה לשיתוף קבצים (קאזה או סולסיק), כעבור פרק זמן מסוים הוא מתנתק לי מהרשת. אני לא יכול לעשות יותר שום דבר שקשור ברשת, לא לגלוש, לא לשלוח מייל ולא ICQ כדי להתקשר שוב לרשת אני צריך לרסט את המחשב. למה זה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום רב! איך אני יודע מה שם המדפסת שלי ברשת? תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי בבי"ס הגבלה של מורשת* על האינטרנט, ומספר האתרים המותרים הינו קטן מאוד. רציתי לשאול אם מישהו מכיר דרך בה אפשר לעקוף את השירות ולגלוש לכל הרשת? * למי שלא יודע, מורשת זה שירות שחוסם את כל האתרים חוץ ממה שהוגדר כנקי. פועל בשיטת הרשימה הלבנה, כך שאפשר לגלוש רק לאתרים מוכרים שהוכנסו לרשימה, אך אתרים שלא הוכנסו, נקיים ככל שיהיו, אין אפשרות להיכנס אליהם (כדוגמת HWZONE...)
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? יש במודם עוד יציאה לכבל רשת אפשר דרכו? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
1. אוקיי אז יש לי 2 מחשבים עם windows xp וכאשר אני משחק משחקי רשת באינטרנט ואבא שלי סתם ככה גולש באינטרנט אז ברגע שהוא הדפדפן טוען את הדף יש לי שני או שתי שניות של קפיצת פינג בגלל שהדפדפן ל1-2 שניות לוקח כמעט את כל הupload limit שיש לי בadsl 750kb אז חבר שלי אמר לי שיש תוכנה שיכולה להגביל את המחשב השני לדוגמה עד ל3 קיי בייט מקסימום ואז יקח לדפדפן הרבה יותר זמן לעלות את הדף.. כמו 3-5 שניות אבל זה לא ישפיע לי על המשחקים... אם אתם מכירים תוכנה טובה כזאת בבקשה תנו שם ואם אפשר גם לינק. תודה 2. חבר שלי אמר לי שהרשת הרגילה שאני מגדיר דרך הxp היא פריצה ביותר ועדיף להשתמש עם תוכנה כדי למנוע פריצות.. זה נכון? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מעוניין לשנות את האייפי שלי בלי להתנתק... יש תוכנה או משהו ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-