רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
היי, אקדים ואומר שחיפשתי פתרון בפורום (אולי לא מספיק טוב), וכבר פקעה סבלנותי עם הנתב שלי. הנתב (TP-LINK), סביר להניח שלא מהטובים מביניהם, מחובר ישירות למחשב הנייח, שבו אין בעיה להתחבר לאינטרנט. המחשב הנייד (עם כרטיס רשת אלחוטי המחובר ב USB של חברת D-LINK) מזהה את הנתב, בצורה אלחוטית כמובן, ומראה שהוא מחובר בעוצמה הכי גבוהה שיש, אולם לא פותח דף אינטרנט (the page cannot be displayed). אני מניח שהפתרון לכך קל ממה שאני יכול לדמיין, אולם לא הצלחתי לדלות אותו עד כה... אודה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרגע קניתי ראוטר של EDIMAX על תקן N החדש... אני מחפש ADAPTAR טוב שהולך עם חברת EDIMAX וחובה שיתמוך ברשת N וינצל את המקסימום שבה! מקסימום 150 ש"ח. תודה!
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כשיש הפסקת חשמל או הפסקת מתח למודם למשך יותר מ 2 דקות, המודם לא מגיב לאחר מכן. כל הנוריות שלו דולקות וצריך לחכות שעה עד שהוא מתחיל להסתנכרן. מה עושים? זה מעצבן, עוד מאט יהיה חורף ומספיק שתהיה הפסקת חשמל ל2 דקות הלכה לי שעת אינטרנט. עיצות.... תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מודם/ראוטר מבזק Siemens ADSL SL2-141, הוא התחיל לעשות לי מלא בעיות בזמן האחרון. אני מעוניין לקנות מודם/ראוטר חדש ושהטווח קליטה תיהיה גדולה. אני בבזק ו012 במהירות 2.5מגה או זה משנה. תקציב 200-250ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אז ככה אני ממש טרי בכל תחום הרשתות, התקלקל לי היום הראוטר ככה בלי שום התראה. הראוטר היה של מדגם d'link 2650 של בזק. אני לקוח בזק מחובר כיום על 15 מגה. מפה לשם הם הציעו לי בתמורה להתחברות לבזק free wifi בכך שאני נותן 10 אחוז ממהירות הגלישה ראוטר חינם וכמובן האופציה לגלוש מהמון נקודות חינם (הם נתנו לי להתנסות עם זה אני גולש עם זה בנתיים כי אין לי אינטרנט) השאלה אם זה כדאי בכלל לקחת מהם ראוטר? הם טובים לרוב? ואם לא האם יש אלטרנטיבה עדיפה בעד 300 שקל נניח? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי חיבור סטטי של בזק (בינל) המחובר לראוטר ואני רוצה להוסיף חייגן נוסף לרשת אחרת, וששניהם יהיו מחוברים במקביל על הראוטר. האם זה אפשרי? אם כן, כיצד? בתודה, שי.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX קווי. אני מחובר דרך 012 בכבלים. הכל עבד בסדר עד שלפני כמה זמן התחיל לקרות הדבר הבא: כל כמה ימים (יומיים בערך) אין אינטרנט במחשבים שחולקים אותו דרך הנתב. זה למרות שהנתב מראה כאילו הוא מחובר. כשאני מתנתק ומתחבר (דרך הנתב) לאינטרנט, אז הכל חוזר לעבוד. אחרי כמה ימים זה קורה שוב כאמור. ניסיתי לעשות איתחול לנתב עם הכפתור שמאחורה ולהתקין אותו שוב. זה לא עזר. עוד מידע: אני מחובר עם L2TP ומוגדר כחיבור רציף בנתב. בחברת האינטרנט אומרים שאין בעיה בחיבור אצלהם. מישהו יודע מה קורה כאן או שזה קרה/קורה גם לו (או לה) ? :-\ תודה.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי עסקה חדשה דרך בזק בינלאומי (שוק סיטונאי) של 100 מגה ספק פלוס תשתית בזק, קבלתי מודם ראוטר של VTECH 204 ואני מעוניין להחליף אותו באחד יותר איכותי. קבלתי המלצות על Kasda kw-5212 האם הוא מתאים ומומלץ ? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14300 האם יש עוד דגמים מומלצים ? תודה לכם וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי בעיה שאני לא שולח נתונים ולא מקבל נתונים.. האינטרנט מתחבר לי הכל טוב ויפה, למשך חצי שעה בערך אני יכול לגלוש ברשת ולפתוח מיילים וכד', ולאחר מכן החיבור פשוט מת. אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז שוב פעם יש לי חלון של חצי שעה ואז זה שוב חוזר על עצמו. זה התחיל אתמול בערב שנכנסתי לאיזה אתר מפוקפק להוריד סריאל והוא נתקע לי ומאז החיבור לא עבד בכלל. ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה לא עזר, הקלדתי את הפקודה הבאה ב-CMD netsh winsock reset catalog ואחרי שהפעלתי את המחשב החיבור התחיל לעבוד ואחרי זה זה חזר על עצמו כל פעם אחרי חצי שעה. דיברתי עם נציג שירות והוא אמר שכנראה אני צריך לפרמט את המחשב. מישהו מכיר את הבעיה ומכיר דרך לפתור אותה ללא פירמוט? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
למיטב ידיעתי, בפעם הראשונה בישראל, אושרה תביעה יצוגית כנגד ספקית אינטרנט הנוגעת להאטה מכוונת של מהירות גלישה אשר נובעת ממכירת יתר של שירותים. על פי כתב התביעה, בזק בין לאומי, האטה במהלך אוקטובר 2011 את קצב הגלישה של לקוחותיה עקב "עומס חריג". יהיה מעניין לעקוב אחרי ההתנהלות של התביעה היצוגית הזו. http://www.themarker.com/law/1.2883596 מי שמעוניין לקרוא את מלוא ההחלטה בדבר אישור התביעה היצוגית, יוכל למצוא אותה כאן - http://elyon1.court.gov.il/heb/dover/5934765.pdf
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רכשתי ראוטר של Belkin מסוג N+ ואני מנסה לחבר אותו. אני מנוי של נטויזן עם תשתית של HOT - מודם מסוג Thomson כשאני מבצע איתחול להגדרות יצרן הראוטר מקבל כתובת IP מהמודם 172.29.63.0 אולם כאשר אני מנסה להגדיר חיבור מסוג PPTP או L2TP הוא מאבד קשר עם המודם לחלוטין מישהוא הצליח לחבר ראוטר כזה לתשתית? הראוטר הקודם שלי 3COM עובד ללא בעיה ב PPTP אשמח לכול עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי, לא צריך אחד עם הרבה "חורים" כי אני צריך לחבר אליו רק 2 מחשבים עם חוט ועוד אחד אלחוטי. אין לי מגבלת תקציב אני פשוט מחפש את הטוב ביותר .. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי שקע לרשת ביתית (RJ45), חצבתי תעלה במיוחד בשבילו בקיר אך אני לא מוצא מדריך לחיבור השקע לכבל RJ... HELP !!! תודה מראש, !
-
- 4 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לרשת מחשבים בעזרת HUB ... אמרו לי שחסר לי משהו בחיברוי רשת .. ובכלל אצל כולם זה מופיע כלוקל אראה קונקשין ולי לא.. ככה זה אצלי. http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532343.JPG וככה זה אמור להיות בעיקרון.(ה4 הראשונים) http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532376.JPG איך אני מסדר את זה שיה לי כמו לכולם\רוב? (אולי יש אפשרות דרך הוינדוס? :s05:) תודדדדדדדדדדדדדדדדדדה לללכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי פרו ואני מנסה לשתף ספריות בין שני מחשבים אבל כשאני לוחץ כפתור ימני על הספריה אין לי את האפשרות לבחור SHARING. למישהו יש רעיון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 מחשבים המריצים ויסטה: האחד נייח עם ultimate והשני נייד עם Home Basic. קניתי נתב אלחוטי של 3Com והצלחתי לחבר את שני המחשבים לאינטרנט ולאבטח את הרשת. עכשיו, כשניסיתי לשתף קבצים בין המחשבים, לא הצלחתי. בשני המחשבים "שיתוף קבצים" מופעל ולשניהם אותו workgroup, והגדרתי תיקיות לשיתוף. לעיתים המחשב הנייח מאתר את הנייד, אבל לא מאפשר גישה אליו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אני מחובר לאינטרנט של ADSL בחבילה של 1.5M דרך בזקבינלאומי המודם שברשותי הוא TNN-600E יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של TP-LINK WR641G . כרטיס הרשת האלחוטי גם הוא של TP-LINK צורת החיבור של הרשת היא: 1- מחשב ראשון מחובר קווית לרואטר 2- מחשב שני משתמש בכרטיס הרשת האלחוטי מהירות הגלישה במחשב השני ממש צולעת והחיוי הוא תמיד על סיגנל נמוך למרות שניסיתי את כל הכיוונים האפשריים של האנטנה החלטתי להפרד מהרשת האלחוטית ולהקים קווית בצורה הבאה: 1- למשוך כבל רשת 15 מטר מיציאה נוספת של הראוטר הקיים 2- בחדר השני לשים Ethernet SWITCHוממנו למשוך כבלים למחשב ולסטרימר האם אתם צופים שאתקל בבעיות ? על איזה Ethernet SWITCH אתם ממליצים איזה סוג כבל מוצלב או אחר אנא חוו דעתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שרת dhcp עובד תחת win2k, אבל יש בעיה! יש לי יותר מ-254 מחשבים באירגון איך אני מגדיר שני סיגמנטים לאותו שרת? חוץ מזה יש בעיה בחידוש הכתובות יש למישהו רעיון איך מגדירים שכל 8 ימים יחדש כתובות באופן אוטומטי. בתודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שמתי לב שלאחר זמן מסויים של שימוש בתוכנה uTorrent על הגדרות ברירת מחדל לחיבור של 1.5mb/128kb הראוטר נתקע ואני חייב לבצע reset דרך הממשק שלו, או אם גם זה תקוע אז ידנית. זה קורה בתקופה האחרונה הרבה יותר מאשר בעבר. למישהו יש עצה מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי חברה! עד עכשיו הייתי מחובר לאינטרנט בכבלים (הוט + בב"ל) בחיבור קבוע ללא חייגן דרך הראוטר. עד עכשיו הכל עבד בסדר ולמרות שכבר ניסו להעביר אותי לחיבור עם חייגן הצלחתי לחמוק מכך ולהשאר עם החיבור ללא חייגן, מטעמי נוחות בלבד. לאחרונה ראיתי שישנה בעייה קטנה עם שרתים כמו Rapidshare, שיכולה להפתר על ידי שינוי IP מפעם לפעם או מעבר לחבילת גיימרים ב-בב"ל. הבעיה היא שלא ניתן להשתמש בשירות הגיימר כאשר מחוברים ללא חייגן. לשנות IP גם בעייתי כי הבנתי שצריך כל פעם להתקשר לשירות לקוחות בשביל זה. רציתי לשאול האם יש באמת יתרונות לחיבור ללא חייגן על פני חיבור עם חייגן? האם פשוט כדאי לי להכנע ולעבור סוף סוף לחיבור עם חייגן? האם העובדה שאני משתמש בראוטר הופכת חייגן לנוח יותר? (כמו שהבנתי הרא…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך אני יכול לשתף תיקיה בין שני מחשבים. למשל יש לי 3 מחשבים A B C אני רוצה לשתף תיקיה במחשב A כך ש רק מחשב B יוכל לגשת אליו ויקבל למשל הרשאות של קריאה/כתיבה ומחשב C רק יכול לקרוא את התיקיה. כל זה ב- windows7 כמובן תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל שהאמיול שלי דורש אותו .מתי שאני מחפש.נמאס לי ממודים .אני רוצה אמיול מקורי הבעיה שיש לי הרבה קרדיט באמיול איך אני אמור להתקין את האמיול המקורי וכיצד להעביר את הקרדיט של הדיב?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להשיג אותם מהבוקר והדבר היחידי שעונה שם זה התקליט
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
חיברתי את כל המחשבים לראוטר EDIMAX הכל עובד טוב ויפה ... רק הבעיה שהמהירות גלישה איטית בכל המחשבים.... איטית בצורה מחרידה להוריד קובץ על 2 קילו להיכנס לאתרים כאילו זה אינטרנט שוקי ש ל2 K יש לי אחד וחצי ולא יודע ממה נובעת הבעיה יש לי כבלים עם חייגן........ 012 מה יכול להיות הגורם לבעייה של האיטיות.....?! מוזר ומעצבןןןןן (עכשיו אני החזרתי את זה לרשת ICS לבנתיים )
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי ביטורנט באחד המחשבים והוא פשוט מנטרל לי את האינטרנט. מהר מאוד מגיע למצב שיש בראוטר מאות סשנים פתוחים ושום דבר לא זז. אחרי שסוגרים את הביטורנט ועושים ריסט לראוטר הכל מסתדר. איך אפשר להגביל את מספר הסשנים שהדבר הזה פותח? ניסיתי להוריד את מספר הקונקשנים ל50 (מ200) אבל זה לא עזר.
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-