רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את המודם הזה משודרג. *כיצד אני בודק איזה פורטים פתוחים במודם? יש איזה פקודה? יש לי בעיות עם DC++ אני מגדיר פורט פתוח אבל כשאני מנסה לחפש אין לי תוצאות עד שאני עובר למצב פסיבי. *מה הפתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ביוטורנט , מגדיר פורט והכל בסדר לשבועיים , אחרי שבועיים נחסם הפורט מחליף לפורט חדש הוא בסדר לשבועיים וחוזר חלילה ..... גם אצלכם זה ככה ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים על ידי נתב, האפ אפשר לכבות מחשב באמצעות הרשת ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שידרגתי לחבילה של 750 בבזק בינלאומי יש לי חייגן שהמהירות שליחה וקבלה מופיעה כ 128/928 מה זה?? מבקש רעיונות איך לעשות טוויקים באקס פי עיברית למיטוב האינטרנט המהיר ולדעת שהוא עובד הכי מהר שאפשר מבחינת דברים שבשליטה שלי ושאניי כול לשנות לצורך זה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם; אני מחפש חייגן של חברת האינטרנט 012, חיפשתי בגוגל את החייגן אך לא החיפוש לא הניב תוצאות, אשמח אם תפרסמו קישור לחייגן. -רון
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת win 7 במחשב נייח שבו יושב כל המידע (סרטים, מוסיקה, מסמכים, מדפסת וכד') הצלחתי להתחבר עם נייד אחד ל home group אבל לא מצליח להתחבר עם נייד שני, מקבל כל הזמן "Unable to create a homegroup on this computer" מה שלא ניסיתי... לא הולך, מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מגדיר שמות DNS במקום כתובות? אני משתמש בראוטר ואלה הם SETTINGS שלי. http://img222.imageshack.us/my.php?image=screenshot001sz9.jpg] הבעיה - הספקית בזק בינלאומי משנה מדי פעם את כתובות ה DNS ואני מעוניין שאלו יתעדכנו אוטומטית אצלי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נשרף לי הראוטר בבית ובנתיים חיברתי ראוטר של סיסקו שיש לי בבית לטובת לימודים(שעוד לא סיימתי) הגדרתי אותו והוא מחובר לאינטרנט רק שהלקוחות לא יכולים לגלוש. אני מצרף את ההגדרות שעשיתי , מקווה שתוכלו להגיד לי איפה טעיתי Building configuration... Current configuration : 3839 bytes ! version 15.2 no service pad service timestamps debug datetime msec service timestamps log datetime msec no service password-encryption ! hostname Router ! boot-start-marker boot-end-marker ! ! ! no aaa new-model wan mode dsl ! ! ! ip dhcp excluded-add…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי בבית רשת אלחוטית עם ראוטר speedtouch 570, מחשב אחד מחובר קווית ולפטופ אלחוטית. עד אתמול הלפטופ היה מחובר בסדר גמור והיה לא רשת. אתמול בערב הלכתי עם הלפטופ לחבר והתחברתי אצלו ברשת האלחוטית (edimax משהו) כשחזרתי הביתה הלפטופ לא מוכן למצוא את הרשת האלחוטית שלי בבית... מה עושים? יש איזה דרך (תוכנה או משהו) לבדוק את הכרטיס רשת האלחוטי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים (ראו מפרט מחשב), אחד בחדר שלי והוא לצרכים שלי בלבד. השני בחדר של אחי ומשמש את צרכיו שלו ושל אמי. לאחרונה סיכמנו עם בזק בינ"ל על רכישת רשת אלחוטית, ציוד ללא הרכבה. הכל טוב ויפה, אבל הבעיה היא שהידע שלי ברשתות שואף לאפס, ומעולם לא התנסתי בהרכבת רשת ביתית, בטח שלא כזו אלחוטית : ברצוני לשאול, האם לבנאדם כמוני (בעל ידע מינימאלי מאוד בתחום הרשתות והאינטרנט) תהיה בעיה להרכיב רשת אלחוטית ותעבוד טיפ טופ עם מינימום בעיות שאפשר?! בנוסף, מידע חיוני על הרכבת הרשת יתקבל בברכה . תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שארכוש את הנתב הזה בקרוב, אבל רציתי לשאול משהו. האם ישנה אפשרות בראוטר גם לחבר חוטית מחשבים? או רק בצורה אלחוטית? אם אי אפשר, תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב שניתן להתחבר דרכו גם אלחוטית וגם חוטית?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה פרסומות של בזק ל ADSL תחת הכותרת "עשה זאת בעצמך". בנוסף, רשום שם שהמודם שרוכשים לא מצריך כרטיס רשת... איזה מודם זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קרא לי משהו סופר מוזר שיחקתי קאונטר (לא ברשת) בערך רבע שעה אחרי שסיימתי לשחק מישהו מתקשר בטלפון ואומר : "שלום,אני מעמותת קאונטאר סטרייק הישראלי,אנחנו מבינים שאתה מיתקמפר ליד הקופסאות ב- B." ניתקתי לו ישר,עכשיו מה שמוזר זה שבאמת עשיתי את זה ! חשוב להזכיר שאני על ויסטה ויש לי את הפייר וול של הווינדוס, ווינדוס דיפנדר ו- AVG מעודכן,ויש לי גם ראוטר (רשת). מה אפשר לעשות ? ואם עוד לא התקשרתי מהטלפון ומתי שאני עושה כוכבית 42 אני מגיע אליו אז איך אני מגלה את המספר טלפון שלו ? מוסר השכל : לא להיתקמפר...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות רשת שמחשב השני(לא הראשי הסרבר) יוכל לגלוש באינטרנט בלי רוואטר??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום זה קצת דחוף אם מישהו יוכל לענות... אני מעוניין לחבר מחשב נייד ברשת אלחוטית למחשב רגיל בתצורת server client, קראתי את הדביק למעלה והוא שמושי אך אינו עונה לשאלתי. תהיתי אולי תוכלי לעזור לי, אני מעוניין לחבר את הנייד ישירות למחשב הרגיל (שרת) ללא צורך בראוטרים, האם יש דרך לעשות זאת? כלומר לקנות כרטיס pcmcia לנייד וכרטיס נוסף (או חיבור USB כלשהו) למחשב הרגיל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את HotSpot Shield. הרצתי אותו - נדמה שאין בעיה. בבדיקות IP כאלה ואחרות - לפי הIP שלי אני אכן נמצא היכן שהוא בארה"ב. פעם זה בקליפורניה, פעם זה בניו יורק - לא באמת משנה. אממה - google play ו-amazon, שבשבילם אני בכלל מנסה "לזייף" את המיקום שלי - עדיין "מוצאים" אותי מחוץ לארה"ב. איך זה יכול להיות? איך אני יכול לסדר/לטפל בזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מחפש ראוטר לבית. הצרכים: - יציבות - חברה אמינה - שיהיה עם מודם ADSL מובנה, שיתמוך במהירות עד ה 30~50 מגה (תשתית בזק, חיבור ע"י PPPoE לבזב"ל) - לפחות 4 יציאות של (RJ45 (CAT5 - תמיכה בתקן N - שיהיה חזק, תמיכה בכ- 2 מחשבים בקו + 6 מכשירים בחיבור אלחוטי + AP... - מחובר אליו בקו ראוטר נוסף המשמש כ AP - עדיפות ל MIMO - תמיכה בהצפנת WPA2 - DHCP כמובן - - ממשק ניהול וובי, ללא התקנת תוכנת ניהול תקציב, בסביבות ה 250 תודה מראש, bizo
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מודם rotal RTA1320a של בזק לאינטרנט של 2.5 מגהבייט. האם הראוטר הזה: Edimax nLITE BR-6226n , מתאים לו? (הבנתי שלמודם יש תקן G). בנוסף האם ראוטר זה מומלץ? אני מחפשת ראוטר לצרכים בסיסיים ופשוטים ביותר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מאמר מעניין למי שתהה איך המנגון עובד ומה המשמעויות מבחינת פרטיות למשתמש הקצה. http://blog.superuser.com/2011/05/16/windows-7-network-awareness/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. היה לי וויכוח עם חבר שלי. הוא טוען שבגלל שיש לו ראם נמוך, ומחשב פחות טוב מחבר אחר שלו, אז אצלו יורד יותר לאט הקבצים. (ז''א הוא נתן לי דוגמה שאצלו הוא מוריד קובץ מסוים ב90 קילובייט מקסימום(750) ואצל חבר שלו שגם עם 750 זה על 100 כל הזמן כל קובץ אפילו). עכשיו, אמרתי לו שזה קשור בהרבה דברים במהירות האינטרנט, בשרת שממנו הם מורידים, אם הוא עמוס יותר או פחות עמוס, אם זה בתוכנת שיתוף קבצים עם זה מוריד מאותם מקורות וכמה מקורות, בספק אינטרנט, במודם(אם הוא ראוטר והוא חוסם פורטים) וכדומה. עכשיו, הוא טוען שמדובר על אותו מודם, אותו ספק, אותו מהירות אינטרנט. אז אמרתי אוקי, מה הולך פה בעצם? אז יש לו בטח ספייאוורים ושאר דברים אחרים שמאיטים לו את ההורדה ב10 קילובייטים את ההורדות מחבר…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מנסה להוריד קובץ מסויים בבייטורנט. לקובץ יש מעל 60 סידרים ורק כ 3 ליצ'רים. משום מה ההורדה של הקובץ לא מתחילה ותקועה על 0 אחוז. לשם הבהרה, הטראקר הוא מהאתר TL שם יש לי ראטיו מאוד גבוה וטראקרים אחרים מאותו אתר יורדים נפלא, ככה שזה לא בעייה של "זמן המתנה" או הגבלה מהאתר עצמו. ניסיתי למחוק את הטראקר ולהוריד אותו מחדש אך ללא הועיל. יש רעיונות? ד"א - הסתכלתי כרגע TORRENT DETAILES ותחת לשונית MESSAGE LOG רשום 03/16/09 20:13:22 - Couldn't allocate dir - [Errno 22] Invalid argument: 'E:\\bittorent temp\\Baby Einstein 18 film kids pack TL\\17 On The Go: Riding, Sailing and Soaring' זו לא בעייה בסיפריה כי כל שאר הטראקרים שכרגע יורדים מכוונים לאותה סיפרייה. יש לי מאות…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר כל הסיפור עם ברק, החלטתי לפתוח חשבון זמני בבזק ולבדוק את ההבדלים. בקיצור, פתחתי חשבון של 3M, התשתית שלי היא כבלים. יש לי ראוטר של Edimax דגם BR-6216MG. הגדרתי את הראוטר באמצעות פרוטוקול L2TP והחיבור לבזק מצליח, אך משום מה, איני מצליח לגלוש! התקשורת פשוט תקועה. מידי פעם אני מצליח להעלות דף אינטרנט למשך 10 שניות ואז התקשורת נתקעת שוב. אוף! מה שמוזר הוא שדרך ברק 013 הכל זורם סבבה, אני מתחבר באמצעות אותו ראוטר עם פרוטוקול L2TP והגלישה זורמת. דבר חשוב - כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל עובד טוב, הגלישה זורמת (אני מדבר על החיבור לבזק). מה לעזאזל הבעיה? התמיכה של בזק חסרת אונים, אין להם מושג מה לעשות וכנ"ל התמיכה של Edimax. אני ממש לא יודע כבר מה לעשות. הדבר היחיד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה נשמע חברים? ניסתי כל היום לפתוח את הפורט ולא הצלחתי ניסיתי דרך המדריך הזה: http://portforward.com/networking/static-win7.htm עכשיו לאחר שעשיתי static ip אני צריך לעשות Forwarding your port in the router אבל כאן אני נתקע אני דיי מתחיל בעניין בוא נגיד ככה שהאם עשיתי נכון עד עכשיו? ואם כן אז מה לעשות הלאה הראוטר של הוא arris tm502a מה לעשות? תודה רבה חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך להעביר כ80GB ממחשב למחשב בשבוע. אני לא רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני כי קצב ההעברה יהייה איטי. ואני לא רוצה להעביר הארד דיסיקים בין מחשב למחשב, כי זה עבודה מסורבלת מידי. מה הדרך הכי טובה ופשוטה להעביר מידע ממחשב למחשב? האם אפשר לעשות זאת ע"י חיבורי כבלים ממחשב למחשב? אני צריך ראוטר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-