עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nondos,

ברשותי מודם אלחוטי, ראוטר אלחוטי, מודם ADSL של אלקטל חברתי את המודם האלחוטי למחשב ואת הראוטר למודם ADSL הצלחתי ליצור קשר בין הראוטר למודם האלחוטי אבל אני לא מצליח לשתף אינטרנט מישהו יכול להסביר לי איך לשתף אינטרנט

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by a1a1a1a,

הבית שלי בעל 2 קומות והרשת מאד מסובכת ולא עובדת טוב, חלק מהמחשבים מחוברים ברשת אלחוטית וחלק לא מכל מיני סיבות: 1. יש בעיה להעביר רשת חוטית לחלק מהמקומות בבית (אין מקום) 2. המודם נמצא בממ"ד כי זו האפשרות היחידה (ולכן אין קליטה טובה לשאר הבית) המחשבים לא מתואמים ביניהם ברשת, אי אפשר להעביר ביניהם קבצים, יש רק אינטרט אני מחליף את המחשב שלי (מחשב מס' 3) וקניתי מחשב HTPC לסלון ובניתי ממחשב ישן סרבר לגיבוי, ולכן החלטתי שאני רוצה לסדר את הרשת אחת ולתמיד. אני רוצה שכל המחשבים יוכלו להעביר ביניהם קבצים ולשתף מדפסות, אבל אני לא יכול להחליף מערכות הפעלה במחשב 1 ו-2 (העבודה דורשת XP) אין לי בעיה להשקיע כסף העיקר שזה יעבוד. מאד מעריך אם מישהו יצליח לעזור לי [attachment deleted by admi…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אתמול שידרגתי את התשתית של 100 שלי ל-100 מגה, ו100 מגה ספק עם בזק בינלאומי. ברוטאר שלי מוגדר חיבור ל NO-IP, כך שאני יכול להתחבר ב RDP למחשב שלי בקלות. הבוקר שמתי לב שזה לא עובד, מבדיקה מהירה, ראיתי שיש IP אחיד לכל משתמשי בזק שיוצאים מהוט. מישהו מכיר פתרון יצירתי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום רב, אני צריך כבל ארוך יותר מזה שיש לי כעת שמתחבר לפילטר, בקו הטלפון, לשקע ה ADSL. הייתי בטוח שזה כבל מיוחד. כלומר לא כבל רגיל שאפשר לחבר לטלפון, אלא כבל שעומד בעומסים של ADSL., אך כאשר ביקשתי כזה כבל בחנות אלקטרוניקה המוכר אמר לי שזה אותו כבל ושאין לי ממה לחשוש. האם כבל שמתחבר לטלפון וכבל שמתחבר לשקע ה ADSL הוא אכן אותו כבל ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by smalery,

שלום אני מנסה להשתלט מרחוק על מחשב שנמצא ברשת ביתית דרך MSTSC בעזרת הפקודה: mstsc /v:[ip_address] /f המערכות הפעלה הן XP, אין סיסמאות להתחברות במחשב, במחשב המקור והיעד מסומנת האפשרות להפעלת MSTSC במאפיינים. אני מקבל את השגיאה: "הלקוח לא הצליח להתחבר. יתכן שחיבורים מרוחקים אינם זמינים או שהמחשב עמוס מלקבל חיבורים חדשים. יתכן שגם בעיות רשת מונעות את ההתחברות." המחשבים מחוברים לראוטר, מחשב אחד מחובר אלחוטית. יש פינג בין המחשבים. מה לעשות? תודה, ויום טוב. * אני לא מצליח להתחבר דרך TELNET ממחשב אחד לשני, ניסיתי כמה פורטים, לא עזר

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי חברים יש לי ראווטר חוטי אדימקס רציתי לדעת האם ישנה אפשרות של הוספת אנטה או משדר לראוטר הקיים ככה שיהפוף נקודת גישה שאפשר יהיה להתחבר לאינטרנט אלחוטי או שאני צריך לקנות נתב אלחוטי ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jackofalltrades,

החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הכלים בראוטר, (edimax br 6104k), הצלחתי להקים רשת בין המחשבים אבל בשום אופן לא להתחבר לאינטרנט (כאשר המודם אלקטל מחובר לכניסת wan)...אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שזה יעבוד? תמונת מסך של איך הגדרתי את החיבור:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by IanCurtis,

שלום יש למישהו מושג איך לקנפג את הנתב הזה כל מה שעשיתי לא נחל הצלחה אני מחובר לכבלים והספקית שלי היא אורנג' עקרונית צריך למלא את הפרטים של הISP וללכת לStatus ולעשות Connect (זה מה רשום בתמיכה של טק דאטה והאתר של לינקסיס) בבקשה עזרתכם [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב נייד שהיה מחובר עד היום בכבל רשת. אני רוצה לעבור לשימוש ב-WIFI. הבנתי שתקן-AC הוא הממולץ ביותר ראיתי כמה מתאמים ב-IVORY/KSP אבל אני לא ממש יודע מה ההבדלים בינהם האם יש לכם איזה שהיא המלצה? חשבתי להשקיע עד 150ש"חת פה יש לינקים לדגנים שראיתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21029 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21360 NETFLIX: אני כרגע מחובר לרשת עם הוט כתשתית ובזק בינלאומי כספק. כל ההתקנים בבית מחוברים ב-WIFI לנתב ובבדיקת מהירות אני מקבל 50-60 DOWNLOAD SPEED. כל האתרים שאני משתמש בהם עובדים יחסית חלק ולא הבחנתי בשום בעיה ( כולל YOUTUBE ) למעט NEXTFLIX הזמני BUFFERING עומדים על 8 שניות לפחות לא משנ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מנוי באנלימידט עם 015 בחבילה 50/50Mbit/s ושמתי לב לתופעה הזויה. בspeed test אני מקבל 50-56Mb/s ושאני מוריד טורנט אני מגיע ל10/12MB/S שזה מקביל ל100-105Mb/s. .בדקתי גם בטאסק מאנג'ר של ווינדוס לראות שאני לא הוזה. יש למישהו הסבר על התופעה? אולי בפורט 80 יש "מגבלה" ימות המשיח הגיעו?, בד"כ התלונות הם על ספקיות שחוסמות טורנטים. מזכיר לי טיפה למי שזוכר את הימים של גלישה ללא חייגן בהוט לפני 10 שנים+.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Marokai,

שלום רב, לפני כשנתיים הייתי מחובר ל012 ולא הייתי מרוצה כלל מהשירות שהם נתנו ומהפינגים הגבוהים. עברנו לחבילת באנדל של בזק+בזק בינלאומי 12 מגה. אני לא יכול להגיד בוודאות אבל אני חושב שבשנה הראשונה לא היו בעיות רבות, הפינגים היו יציבים והכל היה בסדר. בשנה האחרונה נראה שכל חודש שעובר איכות המידע שמועבר דרך השרתים שלהם גרועה יותר. הפינגים גבוהים בצורה משמעותית ואולי במשך שעה אחת מתוך 24 השעות של היממה אני מוצא את עצמי מצליח להוריד טורנרטים במהירות המקסימלית. עד היום האשמתי את התשתית בגלל שבזק הביאו לנו ראוטר ששולט גם בטלפונייה בבית שלנו, לאחר עיון בפורום מסתבר שהבעיה היא בכלל בבזק בינלאומי. אני שחקן SC2 מקצועי שמשתתף בטורנירים אירופאים ומצאתי את עצמי מוקפא מפעילות בחודשיים האח…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by MotoCross,

יש לי מודם אלקטל משודרג. אני לא מרוצה ממנו וחשבתי להחליף אותו באחד חדש ויציב יותר. אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eagle,

יש לי בבית ראוטר על המחשב המרכזי שהוא המחשב שלי על הראוטר שיש לי יש פיירוואל מובנה מכיוון שבXP כיביתי את הפיירוואל אבל עדין יש לי את אותן המגבלות שהפיירוואל עושה שהוא דלוק לכן אמרו לי שיש גם פיירוואל על הראוטר שצריך לכבות ישבתי שעות על גבי שעות איך לכבות את הפיירוואל שיש על הראוטר אבל לא הצלחתי......... מי שיודע איך מכבים את הפיירוואל בראוטר בבקשה שיעזור לי תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Hello I've decided to switch from HOT to Bezeq and I was wondering what ISP I best connect to. I mainly use the internet to play World of Warcraft and the likes thereof, and more than anything else a low latency to western europe will be most welcome. I do assume that a "Gamer" type of account will best suit my needs, but with which ISP? Thanks in advance and pardon for the english, an innocent mistake left me with no hebrew at the moment.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מה המצב עשיתי NGN 15 מגה. אני יכול לקבל מבזק ראוטר של D-LINK 2670U בחינם, אך עם התחייבות של 3 שנים. לא יודע אם ההתחייבות הזו שווה... מחיפושים שערכתי באינטרנט הראוטר הזה לא משהו. חשבתי על ראוטרים אחרים ואני מתלבט לגבי: הראוטר של בזק שמתי פה קודם דגמים אבל הסתבר שהם ללא מודם.אני רוצה משהו עם מודם באיזור של ה300-350 שקל יש מצב למצוא או שכבר ללכת עם בזק? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DJ Clue,

שלום השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות רשת שמחשב השני(לא הראשי הסרבר) יוכל לגלוש באינטרנט בלי רוואטר??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by The UnKnown,

כל עוד האייפי מוגדר על AUTOMATIC הכל תקין ופועל... איך שאני משנה את האייפי לסטטי משלי [לשם פתיחת פורטים אני חייב] יש בעיה עם האנטרנט והוא פשוט לא גולש! הגיוני ?? ומה אני יכול לעשות אני ממש חייב לפתוח פורטים וכל העסק הזה ממש מגביל אותי..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם הקמתי רשת אלחוטית ל- 2 מחשבים 1- ראוטר TP-LINK WR-641\G 2- כרטיס רשת TP-LINK TL-650\G הערה:יש לציין שבעת התקנת הדרייבר WINDOWS הוציא הודעה שאין חתימה דיגיטלית לדרייבר , אך בכל זאת ביצעתי התקנה. הכרטיס מזהה את הרשת(ראוטר) ויש חיבור לאינטרנט אך אני שם לב שרמת הקליטה נמצאת במצב נמוך לעיתים אף נמוך מאד המשחק עם האנטנה לא שיפר את המצב המחשב שבו מותקן כרטיס הרשת נמצא כ8 מ' מהנתב האלחוטי ולא בממ'ד האם הבעייה בציוד הנ"ל? נא עזרתכם האדיבה בבעיה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. משיהו מכיר איזה אתר טוב לבדיקת מהירות גלישה ב-ADSL?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by miraku,

היי, אני מחפש ראוטר עם אופציה טובה לניהול מרחוק ואפשרות לחסום משתמשים (wifi) , בעיקר כדי לנתק את הטלויזיה \ מחשב. כמובן שאם יש בו גם אופציות לסינון DNS לאתרים וכו' כדי להגביל גישה לילדים זה גם יתרון אבל לא חובה. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ניסיתי להתקין רשת ביתית אבל הייתה בעיה במחשב הנייד כי הוא כבר שייך לדומיין של העבודה ובלה בלה בלה... בקיצור, הבעיה כרגע היא, שזה שהתקנתי רשת ביתית דפק משום מה את ההגדרות בoutlook או במשהו אחר, לא יודע מה, ומה שיוצא זה שאני לא יכול לשלוח אימיילים. התקנתי את הרשת דרך האשף שבא עם הwindows, ואני רוצה לדעת - איך אני מסיר את מה שהתקנתי?! תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kobezeq,

מעוניינים שאבדוק עבורכם שירותים ושדרוג לאינטרנט בבזק? כנסו ללינק http://www.lingeries.co.il/kobie/main.htm ואבדוק עבורכם.

23. אני גר בפתח תקווה אך לצערי עדיין לא חיברו את איזור המגורים שלי לתשתית אופטית בה אני יכול להצטרף לpartner fiber. ראיתי שיש אופציה שוועד הבית יכול ליצור קשר עם פרטנר בנושא חיבור הבניין לשתית. מישהו יודע מהם התנאים לחיבור בניין שנמצא באיזור שעדיין לא מחובר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אני כרגע על 10 מגה, אלה הם נתונתי הקו: אני מודע לכך שאני יכול לקבל 15 מגה, אך מה שמוזר איך יכול להיות שהDS Attenuation על 12 בעוד שה US Attenuation על 2? יש מצב שהאפסטרים מחובר ליחידת רחק אחרת? וגם לשאלתי מה המינימום לקבלת NGN חבילה 10 מגה מבחינת Margin ולחבילה 15? והאם אוכל לקבל גם 20 מגה לדעתכם? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ehud4,

שלום לכולם כאשר יש לי שני כרטיסי רשת, והראשון מחובר לאינטרנט, אם אני בוחר לשתף אותו, הכרטיס השני יקבל כתובת 192.168.137.1 עם מיסוך 24/. עכשיו, נניח שאני מחבר כאבל בין כרטיס רשת של מחשב אחר, לכרטיס הרשת השני במחשב הראשון (זה עם הכתובת הסטטית של 192.168.137.1), איך הוא בעצם יודע לתקשר עם הראוטר שלי ש בכתובת 192.168.1.1 ? הרי לפי המיסוך הם בכלל לא באותה רשת . . . מישהו יודע אם יש איזה service של ראוטר פנימי שרץ במצב כזה? תודה לעונים ושבוע טוב לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים