רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני צריך הום-פלאג/פאוורליין-קיט כי אני על פאזה אחת בבית והבנתי שזה עדיף ממאריך טווח אלחוטי. רציתי להזמין משהו בסגנון של TL-PA9020P או PA9020 או PA7020 אבל הבנתי שמה שמגיע מאירופה, הגם שמתאים לשקעים פה בארץ, לא כולל חיבור מתאים להארקה ולכן פוגע בביצועים. אני מחפש המלצה לקיט עכשווי שמתאים לשימוש בארץ, או קישור למבחני ביצועים של כמה כאלה שמתאימים ואבחר ביניהם. אני לא יודע אם אני חייב ללכת על משהו עם AV2000 או שמספיק AV1200 או AV1000. הדרישה שלי מן הסתם לאבד כמה שפחות מהירות מהראוטר לשקע. עוד אופציה שרציתי לבדוק זה האם אפשר להזמין מה שבא לי ולהוסיף מתאם מתאים ? אם כן, איזה מתאם בדיוק אני צריך ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש נתב אלחוטי שישמש אותי בעיקר לחיבור קווי ואולי בעתיד אלחוטי. איזה נתב עדיף? האדימקס הזה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=BR6524N&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=139&aff=Zap〈=HE או ה DLINK הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22850 אני נוטה יותר לכיוון האדימקס אבל אשמח להמלצות אחרות בתחום של עד 300 שקל. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://www.amazon.com/D1D9-Burglar-Wireless-Apartment-Security/dp/B07BRHG4VG/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=D1D9+Burglar+Alarm+System+Kit+23pcs+Wireless+Auto+Dialer+GSM+for+Home+Security&qid=1624275039&sr=8-3
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כרגע על 10 מגה, אלה הם נתונתי הקו: אני מודע לכך שאני יכול לקבל 15 מגה, אך מה שמוזר איך יכול להיות שהDS Attenuation על 12 בעוד שה US Attenuation על 2? יש מצב שהאפסטרים מחובר ליחידת רחק אחרת? וגם לשאלתי מה המינימום לקבלת NGN חבילה 10 מגה מבחינת Margin ולחבילה 15? והאם אוכל לקבל גם 20 מגה לדעתכם? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
...האם יש אפשרות לקיים שיחות בזק דרך המחשב ? אם כן אשמח לדעת מה נדרש (חומרה/תוכנה) ואופן התקנה - תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי בבית רשת אלחוטית עם ראוטר speedtouch 570, מחשב אחד מחובר קווית ולפטופ אלחוטית. עד אתמול הלפטופ היה מחובר בסדר גמור והיה לא רשת. אתמול בערב הלכתי עם הלפטופ לחבר והתחברתי אצלו ברשת האלחוטית (edimax משהו) כשחזרתי הביתה הלפטופ לא מוכן למצוא את הרשת האלחוטית שלי בבית... מה עושים? יש איזה דרך (תוכנה או משהו) לבדוק את הכרטיס רשת האלחוטי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את המודם הזה משודרג. *כיצד אני בודק איזה פורטים פתוחים במודם? יש איזה פקודה? יש לי בעיות עם DC++ אני מגדיר פורט פתוח אבל כשאני מנסה לחפש אין לי תוצאות עד שאני עובר למצב פסיבי. *מה הפתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות הצעה שקיבלתי אני עשוי לעבור לאורנג' בתור ספקית האינטרנט, לחבילת 10 מגה. מספר שאלות ברשותכם: 1) איך אורנג' כרגע מבחינת הQOS שהם מבצעים, בהשוואה לספקיות אחרות? אני זוכר שלפני שנה (פחות או יותר) כשרק התחילו לספק שירותי אינטרנט, הם נחשבו למוצלחים. עד כמה אגרסיבי הQOS שלהם לתעבורת ביטורנט? 2) מבחינת תשתית, האפשרות היחידה עבורי היא מבצע ה10 מגה בNGN של בזק, נכון? האם המחיר שכאן הוא מחיר טוב, או שניתן לרדת נמוך יותר עקב הותק שיש לי עם בזק? (לא בזב"ל, בזק כתשתית) 3) איך הפינגים לחו"ל אצל אורנג' בהשוואה לספקיות אחרות בארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד את הסוגיה בחייגן L2TP של הגבלת מהירות, יש לי תקלות של ניתוקים חוזרים ונשנים עם הוט ואני צריך לאפס את המודם אינטרנט + טלפון של ARRIS ששמו לי לאחרונה, הנציג תמיכה טכנית בהוט אומר לי שמכיוון שאני עם 12M מהירות אני חייב לעבור לחיבור MPLS ללא חייגן, אחרת הניתוקים והאיטיות בגלישה ימשיכו להיות מאחר ש"פרוטוקול L2TP מבחינה טכנולוגית לא מאפשר עבודה במהירויות גבוהות". אני אישית עבדתי קרוב לשנתיים בתמיכת אינטרנט והגעתי למסקנה שזה שטויות במיץ מה שהוא אומר, לעומת זאת בפורום אחר באינטרנט אומרים שזה לא לגמרי תלוש מהמציאות, אז מה באמת נכון על סמך מה שאתם יודעים על L2TP? האם באמת במהירויות גלישה מ-12M ומעלה יש בעיות של ניתוקים ואיטיות בגלישה כמו שיש אצלי? אני …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר פעם היה מבצע שדרוג לNGN ל5 ו8 מגה בלי תוספת תשלום.. אני כרגע על 5MB בADSL ובזק בינלאומי, ברגע שאני אוכל להתחבר דרך NGN אני אמור להתקשר ולומר להם לשדרג את זה ל10 (גם ספק וגם תשתית) בלי תשלום?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בנתב שלא יקרוס בגלל תוכנות שיתוף קבצים כמו יוטורנט ואימיול. קראתי בפורום וראיתי כמה המלצות על TL-WR1043ND. האם הוא עובד טוב בחיבור בלי חייגן? וגם מה ההבדל בין הדגם הזה ל TL-WR841ND שהרבה יותר זול ממנו? ההבדל במחיר מצדיק את ההשקעה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר/מודם של נטגיר שקיבלתי מבזק. בנוסף יש לי נתב אידמקס. הצלחתי להגדיר את שני הנתבים בתצורת WDS. כאשר הנטגיר הוא המאסטר והאדימקס פונה אליו. החיבור עובד טוב, הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה להחזיר את ההצפנה שהייתה לי WPA-PSK. בשני הנתבים אני שם את אותה ההצפה ואת אותה הסיסמא (הSSID שונה) והנתב השני פשוט לא מתחבר לאינטרנט וגם כאשר אני מתחבר אליו הוא לא מקצה בכלל IP מרשימת כתובת של המאסטר. אני שובר את הראש מה יכולה להיות הבעיה וללא הצלחה. אשמח לעזרה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יודע מה חוסם לי את הפורט... יש לי נתב של EDIMAX ועשיתי פתיחת פורטים בו ע"י Port Fowarding וביטלתי את הפיירוול של אקס פי... אין יל מושג מה חוסם לי את הפורטים חוץ מהאפשרויות האלה.. אם אפשר לדעת מה עוד יכול לחסום לי את הפורט ואיך אני מברר זאת... רציתי לציין גם שיש ברשותי NOD32 יכול להיות שיש בו פיירוול? אולי זה ספקית האינטרנט זהב שלי?? בתודה מראששש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני עובר עכשיו דירה ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט בדירה החדשה , כשבעקרון אני עם שותף ויש לו אינטרנט אבל אני משתמש הרבה באינטרנט בעיקר ב upload אז אני מעדיף חיבור פרטי משלי , כרגע התשתית שם היא של הוט והשאלה היא האם ניתן לחבר שתי מודמים של הוט בדירה אחת או שזה בעייתי ? ושאלה שניה האם ניתן לקנות מודם כבלים בנפרד ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להגיד לי איך אני מבטל את הודעות הרשת האלה שקופצות פתאום משום מקום?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לנו דיון בעבודה לגבי תעבורה בשרת הדואר. אנו משתמשים בoutlook ודרכו שולחים דואר לכל החברה. נניח ואני שולח מייל לכל החברה, בגודל 4M, ויש לנו 1000 אנשים. האם גרמתי לבזבוז של 4GB לאחסון של החברה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל משודרג. אני לא מרוצה ממנו וחשבתי להחליף אותו באחד חדש ויציב יותר. אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי הוט בוקס ואת הראוטר של tp link. הלכתי לפי ההוראות, העברתי את הוטבוקס למצב ברידג', חיברתי יציאת Lan1 לכניסת הwan, העברתי את הראוטר להיות רק ראוטר לפי עמוד 18 בחוברת (מצב של dynamic ip). אבל הוא לא מצליח לקבל ip מהוטבוקס. מחשב שמחובר ישירות להוטבוקס כן מקבל ip, שמתחיל ב100 וכן מסוגל לגלוש באינטרנט במהירות של עד 200. אשמח להכוונה ועזרה, כי עברתי על מלא תשובות בפורום ולא מצאתי פתרון.. אלכס
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . יש לי כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE ששגע אותי כל הזמן מתנתק . הבעיה התגלתה כי הדרייבר ששמתי לא מתאים 100 %מסיבה פשוטה שאין לו דרייבר רשמי מהחברה שעובד על VISTA .64BIT אז המטרה שלי מאשכול זה היא המלצתכם על גרטיס חזק ומבית טוב שאין בו תקלות ושיהיה עם תמיכה מלאה לVISTA 64 BIT כלומר עם הדרייברים . תודה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, אז הלכתי לפי המדריך שבסטיקי, פרצתי את המודם הפכתי אותו ל PRO, שיניתי את פוטוקול החייגן וכו'. חיברתי את המודם להאב 8 יציאות עם כבל מוצלב, ואת כל המחשבים עם כבל ישר. הגדרתי את המחשבים כ 10.0.0.1-10.0.0.5 וכו'. עכשיו בכל המחשבים עם הווינדווס XP, אין שום בעיה, הכל עובד כשורה(טפו טפו טפו). במחשבים עם הווינדווס 98 טיפה הסתבכתי, הגדרתי את האי פי ל 10.0.0.3 וכדומה, את ה Subnet Mask ל 255.255.255.0, את ה GATEWAY ל 10.0.0.138 וב DNS קצת הסתבכתי כי זה שונה מה XP. כמו שכתוב בסטיקי, ה DNS של בזק בינלאומי הוא: Primary: 192.115.106.31 Secondary: 192.115.106.35 אבל בחלון ה DNS בווינדווס 98 אלו האפשרויות: Host Domain DNS Server Search Order Domain Suffix Search Order…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשרי לשלוט ברוחב הפס אותו כל פורט/אייפי/מק מקבל ? לדוגמא, אם ברשותי מהירות גלישה של 8 MB, אז שעבור מחשב אחד יהיה מוקצה 7 ועבור 2 מחשבים אחרים 1 ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני צריך ייעוץ ועזרה בקניית ראוטר חדש. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, וחשוב לי שהוא יהיה חזק ובעל טווח קליטה טוב כי הוא הולך לשבת בממ"ד. אשמח להצעות (חברות, דגמים ספציפיים, וכו'...) חשובה לי העזרה שלכם והערכתי הרבה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מחשב נייד ואיתו ראוטר אלחוטי. הבנתי שיקיר הפורום בתחום הוא ה-Linksys אבל אני לא מתכוון לקנות אותו כי הוא יקר ולדעתי קצת Overkill (אלא אם אתם ממש ממש ממש מתעקשים ). רציתי לדעת מי עדיף, Edimax או 3com. כמו כן ראיתי של-3com יש שני דגמים פופולריים (3CRWE554G72, 3CRWER10075) ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם והאם שניהם תומכים בכבלים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, התקלקל לי הראוטר לא מזמן אז החלפתי ל EDIMAX של בזק, עכשיו הגדרתי את הרשת והכל מעולה, רק בעיה אחת והיא דיי גדולה, הרשת לא מוגנת איך אני מוסיף הגנה לרשת ? אני רוצה פשוט שכשאני מנסה להכנס לרשת דרך מכשיר חיצוני, זאת אומרת בצורה אלחוטית שהוא פשוט יבקש את השם משתמש והססמה שהגדרתי עם בזק... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי WINDOS XP PRO SP3 הנתב הינו SIMENS SL2 141 לנתב מחוברים מחשב נייח (חוטי) ושני לפטופים אלחוטי הבעיה היא שהלפטופים מתחברים לנתב, ולאחר זמן מה מתנתקים ממנו אוטמטית כשאני מחבר אותם שוב ההתחברות איטית נתקע הרבה זמן על AQUIRING NETWORK ADRESS בסוף או שמצליח להתחבר או שלא וגם כשאני מחובר, לפעמים האקספלורר נתקע ומראה הודעה THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED בד"כ הבעיה מסתדרת רק כשאני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר אותו וגם אז זה קורה אין ספור פעמים במשך היום דיברתי עם בזק ואמרו שאינם תומכים בכך תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-