רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שאני לא בטוח אם המתחרה של אדימקס יתאים לאקס-בוקס לייב ואני יודע בוודאות שה-D LINK DI604 כן תואם רציתי לשאול מבעלי נסיון אם הוא אמין וטוב.. שמעתי מהרבה שיש איתו בעיות קינפוג ושהוא מתחמם מהר מאוד ומתנתק...האם זה נכון?אני חושש מלקנות נתב שיהיו לי בעיות מעצבנות בקיפנוג שלו ושיתנתק הרבה. המטרה שלי היא רק שיתו 2 מחשבים כולל משחקי רשת(ולמעשה הכי חשוב). שוב-אם מישהו יודע שBR-6104K של אדימקס תואם את האקס-בוקס לייב שיגיד
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הייתי רוצה לשאול אתכם : כאשר יש לי בעיה באינטרנט מה אני צריך לבדוק ? ויותר חשוב איך אני סינון ובודק אם בעיה שיש לי היא אצל התשתית או הספק ? אני מכיר את פקודות שבהן אני כול הזמן משתמש בעת בעיות : ipconfig, ping -t DGW, PING -T 8.8.8.8
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני אפרט פה, איך בנויה הרשת ואיפה בדיוק הבעיות ואשמח לתשובות. הרשת היא של LINKSYS WRT54G. הכרטיס רשת בחדר שלי EDIMAX 7317UG מחובר בכבל 5מ' שיש בקצה שלו מגבר, ועוד כבל של מטר. הרשת מוגנת בWPA. הבעיה היא: אצלי בחדר יש הרבה מאוד ניתוקים ברשת. היא מוגדרת שיתחבר אוטומאטי, הרשת בקליטה של 4 פסים מתוך 5, והיא פתאום מתנתקת, ואני עושה רענן לרשתות הקליטה עדיין טובה מאוד. לפעמים זה חוזר לבד, ולפעמים אני צריך לנתק ולחבר את הכרטיס רשת. מה זה יכול ליהיות? ושמתי לב שלפעמים הרשת עושה DISCONNECT לעצמה, זאת אומרת שבחלון איפה שמתנתקים ומחברים. ואז צריך לעשות לCONNECT למרות שאני לא ניתקתי. עוד שאלה: שווה לעדכן אותו? הוא גירסא 5 באתר שלהם זה עידכון לגירסא 1.02.6, במה זה משנה? והאם …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תשתית כבלים 12 מגה, והספק אינטרנט שלי הוא אקסופון (018). התחברתי לפני יומיים, ומהרגע הראשון אני סובל מ-2 בעיות: 1. החיבור מתנתק, ואני חייב להתחבר שוב באמצעות החייגן ידנית (לא עושה redial המניאק). מבחינת מ"ה כאילו המחשב עדיין מחובר לאינטרנט. 2. בביצוע פינג מול שרת כלשהו כמו ynet או גוגל, אני רואה שמדי פעם יש לי timeout, בערך 3-5 אחוז מהסה"כ (כמה עשרות פאקטות ששלחתי). בשיחה עם אקסופון או עם הכבלים כמובן שהכל תקין מהצד שלהם, כבר הייתי במעקב 24 שעות וכו'. כלום לא עוזר. כל אחד מפנה לשני. בשיחה האחרונה עם אקסופון המליצו לי לחבר ראוטר אלחוטי וזה יעזור להתגבר על הניתוקים. יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה? יכול להיות משהו במחשב? המודם ד"א זה מודם Arris של הכבלים, מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שהיה מחובר עד היום בכבל רשת. אני רוצה לעבור לשימוש ב-WIFI. הבנתי שתקן-AC הוא הממולץ ביותר ראיתי כמה מתאמים ב-IVORY/KSP אבל אני לא ממש יודע מה ההבדלים בינהם האם יש לכם איזה שהיא המלצה? חשבתי להשקיע עד 150ש"חת פה יש לינקים לדגנים שראיתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21029 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21360 NETFLIX: אני כרגע מחובר לרשת עם הוט כתשתית ובזק בינלאומי כספק. כל ההתקנים בבית מחוברים ב-WIFI לנתב ובבדיקת מהירות אני מקבל 50-60 DOWNLOAD SPEED. כל האתרים שאני משתמש בהם עובדים יחסית חלק ולא הבחנתי בשום בעיה ( כולל YOUTUBE ) למעט NEXTFLIX הזמני BUFFERING עומדים על 8 שניות לפחות לא משנ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל משודרג. אני לא מרוצה ממנו וחשבתי להחליף אותו באחד חדש ויציב יותר. אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני גר בבית פרטי בעל שלושה מפלסים. אני רוצה לפרוס רשת אינטרנט בכל שלושת המפלסים. לצערי ההשחלות של החוטים נעשו בצורה לא טובה ולכן אני נאלץ לאלתר איזשהו פתרון. המהירות אינטרנט היא 30 מגה+(כמה שיתאפשר מבזק באזור), כאשר רק באחד החדרים יש חשיבות גדולה לאינטרנט מהיר מאוד ויציב מאוד(כמובן שגם בשאר החדרים יש צורך באינטרנט סביר++). מכיוון שזהו בית פרטי אז בין המודם/נתב לבין המחשבים מפרידים קירות. מדובר סה"כ בחמישה או שישה מחשבים בכל הבית. הפתרון שעליו חשבתי הוא לשים מודם/נתב אלחוטי בקומה האמצעית לשרשר אליו נתב אלחוטי מהקומה העליונה(שרשור בחיבור קוי כמובן - זה אפשרי), ובמידת הצורך להוסיף שרשור חוטי או מגבר בקומה התחתונה. החדר בעל החשיבות הוא בקומה העליונה ולכן חשבתי לחבר את הנתב ה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה לראוטר חזק ואיכותי לעסק עם מספר מחשבים ומצלמות בחיבורים קווים וטלפונים ולפטופים שמתחברים ב-WIFI. התשתית הקיימת היא של בזק ואם קיים ראוטר משולב מודם שיענה על צורך זה, גם אפשרות. הרשת מונה בסביבות 10-12 מחשבים נייחים המחוברים קווית ובסביבות 10 מצלמות אבטחה שגם מחוברים קווית. מעבר לכך מתחברים לרשת ה-WIFI עוד כ-10 מכשירים(סמארטפונים, לפטופים וטאבלטים) לעיתים רבות, בו זמנית. כיום קיים ראוטר פשוט של D-LINK שנראה שכבר אינו מספק את הסחורה. אשמח להמלצות בתקציב של 500-1500. תודה וערב טוב, רון
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את מצבו בכתובת 10.0.0.138 האם ישנם כתובות נוספות? אנני יודע מה מצבו כיצד אוכל לדעת? ראוי לציין שהמחשב מגלה אותו בעת החיבור (עשיתי RESET אך לשווא) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ההתחייבות שלי עם HOT נגמרת עוד שבועיים ועם 014 עוד חודש ההתחברות להוט היתה אחת הטעויות הגדולות שעשיתי בזמן האחרון אני גר בבניין של שמונה קומות במילה אחת מחפיר אבל ממש... בארץ גולש סביר בחול זוועה שלא לדבר על טורנטים פשוט בושה אני מאוד רוצה לחזוא לבזק ואולי להחילף ספק למרות שאני עם 014 כבר 8 שנים ולא נראה שבעיה מהם אבל הכל יכול להיות לא נהיניתי מאינטרנט מהיר ב שנה האחרונה.ואני עובד על שרתים בחול וזה ממש ג-ר-ו-ע דרוע ברמה שאני שם את הנטסטיק של פלאפון וזה טס לעומת ה - 5 מגה שלי המלצות???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני לקוח של smile \ אינטרנט זהב \ 015 (עם הסיומת inter.net.il). רציתי לדעת אם הם התאחדו עם 012 \ קווי זהב (goldenlines), והאם נחסמים פורטים גם ב- 015? (כי ב- 012 חסימת הפורטים כמעט ודאית, עפ"י מס' לקוחות שאני מכיר) ועוד משהו - האם 013 (ברק) התאחדו עם נטויז'ן? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בנתב שלא יקרוס בגלל תוכנות שיתוף קבצים כמו יוטורנט ואימיול. קראתי בפורום וראיתי כמה המלצות על TL-WR1043ND. האם הוא עובד טוב בחיבור בלי חייגן? וגם מה ההבדל בין הדגם הזה ל TL-WR841ND שהרבה יותר זול ממנו? ההבדל במחיר מצדיק את ההשקעה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש בביתי 4 משחבים שעובדים רוב הזמן בבית ומחוברים באינטרנט... כולם באותו קומה... רציתי הצעה לנתב אלחוטי טוב איכותי אמין ומקצועי... שייתן לי שקט ורוגע ללא טקלות ולא עיכובים בהורדה ובגלישה.. שייעבוד חלק ומהר... בכל חדר בקומה יש מחשב..:] ושהנתב יהיה מתאים גם למוד כבלים וגם למודם ADSL... תודה ויום טוב...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.מישהו יכול להסביר לי מאוד בכלליות על התכנה הזאת (מה היא עושה , איך ת וכו'...) כי אני בערך יודע 2.האם יש דרישה מינימלית על המודם שהיא תפעל איתו? או שאני יכול להשתמש ב 14000 מסריח? ואיך זה ישפיע על המהירות? תודה. נ.ב. - למנהלים אם אתם חושבים שזה מתאים יותר לפורום תכנה אז תעבירו...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי שני מתאמי חשמל של DLINK שתומך עד 500, זה החדש שלהם, המהירות לפי תוכנת הניהול הינה 128 שזה יפה מאוד, הבעייה היא שאני עושה בדיקת מהירות לאינטרנט ובמקום 100 אני מקבל 55 (במחשב המרוחק), יש למישהו רעיון למה זה? אם מהירות הרשת הפנימית היא 128 אני לא אמור לקבל את כל ה 100, מה שכן בדקתי את המהירות במחשב אחר שמחובר ישירות לראוטר של הוט ואני מקבל 100. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר/מודם של נטגיר שקיבלתי מבזק. בנוסף יש לי נתב אידמקס. הצלחתי להגדיר את שני הנתבים בתצורת WDS. כאשר הנטגיר הוא המאסטר והאדימקס פונה אליו. החיבור עובד טוב, הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה להחזיר את ההצפנה שהייתה לי WPA-PSK. בשני הנתבים אני שם את אותה ההצפה ואת אותה הסיסמא (הSSID שונה) והנתב השני פשוט לא מתחבר לאינטרנט וגם כאשר אני מתחבר אליו הוא לא מקצה בכלל IP מרשימת כתובת של המאסטר. אני שובר את הראש מה יכולה להיות הבעיה וללא הצלחה. אשמח לעזרה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כל כמה זמן הראוטר פתאום עושה ריסט לחלק של הWireless בהגדרות. זאת אומרת שפתאום הwireless is unenabled בהגדרות של הראוטר. ניסיתי את הדברים הבאים : ריסט לראוטר בכפתור מאחורה, ריסט בהגדרות של הראוטר לfactory settings, הוצאת הראוטר מהמחשמל והחזרה אחרי דקה וחצי. כל אלה לא עזרו וזה עדיין קורה כל כמה ימים בערך בזמנים רנדומליים. מה אפשר לעשות בעניין ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אנחנו משתמשים במשרד ב GMAIL. רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם זה אפשרי שתיבה אחת (נקרא לה "ראשית") תעביר את המיילים שמתקבלים למספר תיבות דואר. אני יודע שאפשר לעשות email forwarding לתיבה אחרת, אבל אני לא רואה דרך להעביר למספר תיבות. או שאולי אני מפספס? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במודם ECI 270PR בעבודה עם האימיול כך שהמהירויות שלי ירדו בצורה דרסטית מאז שקיבלתי את המודם הזה. שאלתי היא אם אני ישדרג את המודם הזה לנתב זה יעזור לשפר את המהירויות ? (ללא קשר להגדרות האימיול שהם טובות מאוד אצלי ומוכחות) נ.ב. - יש לי חיבור ADSL 1.5MB ספק בזק בינלאומי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני משתמש מייל וואלה וגם outlook 2019. בוואלה בהודעה למטה אני לא יכול להוסיף תמונה, אני רק מצרף קבצים תמונות. שאני רוצה בוואלה לישלוח למייל outlook 2019 בהודעה שיראו תמונות. אבל ב-outlook 2019 פותח מייל שלי וניפתח חלון יש רק מצורפים קבצים תמונות קטנות. ולא מקבל בהודעה מחתחת למטה אין תמונות. אני יכול ב-outlook רק ליפתוח קובץ מצורף תמונה זה ניפתח לי קובץ JPG תמונה גדולה ועכשיו ב- outlook 2019 אני פותח חלון קטן ליכתוב הודעה ופתחתי תוכנה "צייר" ופתחתי תמונה עושה "גזור" ועברתי לחלון outlook למטה בהודעה עושה "הדבק" בהודעה יש תמונה גדולה. אני שולח למייל וואלה. בוואלה קיבלתי מייל מ-outlook ולמטה בהודעה אני כן רואה הודעה תמונה גדולה. ואח"כ בוואלה אני לוחץ "שלח אל" אני רואה ל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לרכוש נתב של אדימקס ונתקלתי בשני הנתבים הללו התומכים בטכנולוגית G . 6114WG עולה כ100 ש"ח יותר מה6104WG. מה ההבדל בינייהם ומי עדיף?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה D- LINK2650U שעושה לי בעיות ומתנתק וגם אין לו קליטה אלחוטית טובה. בזק מוכנים להחליף לי אותו. איזה ראוטר מומלץ עד 15 מגה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בנטוויז'ן טוענים שאי אפשר להחזיק שני קווי טלפון עם נטבוקס אחד שהתשתית והספק עוברים דרכם לא ברור למה המגבלה הזאת באיזה חברה כן אפשר להחזיק שני קווים דרך ראוטר בחבילה של תשתית וספק. adsl
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי רשת ביתית אשר מבוססת עפ"י הציוד הנ"ל: מודם-ראוטר VDSL NETGEAR VVG2000 אשר משורשר לפרייבט בוקס(מוצר משולב של בזק בינלאומי) משם יוצא לכלל הבית ומשתרשר באחד החדרים ל netgaer WNR834B ומתחבר למחשב נוסף וממיר של yes כיום עקב ריבוי צרכני רשת בבית(גם חוטיים וגם אלחוטיים אני מעוניין לבצע שינוי של הרשת לצורה כזו: החלפת המודם ראוטר למודם ראוטר vdsl D-Link 6740U לאחר מכן ליצור שרשור למתג D-Link DGS-1008D ועקב מגבלות בנייה לשרשר בחדר נוסף ראוטר D-Link DIR-615 ואת הראוטר netgaer WNR834B בחדר הקיים חשוב לציין שבחדרים שקיימים בהם הראוטרים הנוספים, הינם חדרים בעלי בעיות קליטה של הרשת האלחוטית וקיימת דרישה בחדרים האלו לפורטים נוספים של רשת חוטית(נתב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-