רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אני גר בפתח תקווה אך לצערי עדיין לא חיברו את איזור המגורים שלי לתשתית אופטית בה אני יכול להצטרף לpartner fiber. ראיתי שיש אופציה שוועד הבית יכול ליצור קשר עם פרטנר בנושא חיבור הבניין לשתית. מישהו יודע מהם התנאים לחיבור בניין שנמצא באיזור שעדיין לא מחובר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , האם יש ספק בארץ שנותן את ה TP-LINK 9980 במודל של 10 ש"ח בחודש (או משהו בסגנון)? כן , אני יודע שאקספון נותנים אותו בהנחה של 100 ש"ח למרות שלמעשה הוא מעולם לא היה במלאי. אני מדבר על ספקיות אחרות. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע על 10 מגה, אלה הם נתונתי הקו: אני מודע לכך שאני יכול לקבל 15 מגה, אך מה שמוזר איך יכול להיות שהDS Attenuation על 12 בעוד שה US Attenuation על 2? יש מצב שהאפסטרים מחובר ליחידת רחק אחרת? וגם לשאלתי מה המינימום לקבלת NGN חבילה 10 מגה מבחינת Margin ולחבילה 15? והאם אוכל לקבל גם 20 מגה לדעתכם? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שנמאס לי טוטאלית מה-ICS הדפוק, החלטתי לשדרג את האלקטל שלי ולקנות Switch. לכן אני צריך המלצה ל-Switch טוב (אם אפשר שלא יהיה ממש ממש יקר), ובערך את המחיר שהוא צריך לעלות. אני לא צריך ראוטר מובנה בתוכו, כי כמו שאמרתי, אני מתכוון לשדרג את האלקטל שלי, ולהפעיל את הראוטר שבו. אני לא צריך שיהיו בו הרבה פורטים, כי יש לי שני מחשבים, אז המינימום פורטים יספיקו. ובאותו נושא, רציתי לשאול כמה דברים: א. אם אני זוכר נכון, צריך כבל מוצלב בין האלקטל ל-Switch וכבלים לא מוצלבים בין כל מחשב ל-Switch, נכון? ב. אני לא בטוח ב-100% איך העסק הזה עובד. אם הבנתי נכון, הראוטר (שיהיה בתוך המודם) תפקידו לפצל את ה-IP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי לשני IPים (או יותר), וה-Switch תפקידו להעביר את המידע…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי בבית רשת אלחוטית עם ראוטר speedtouch 570, מחשב אחד מחובר קווית ולפטופ אלחוטית. עד אתמול הלפטופ היה מחובר בסדר גמור והיה לא רשת. אתמול בערב הלכתי עם הלפטופ לחבר והתחברתי אצלו ברשת האלחוטית (edimax משהו) כשחזרתי הביתה הלפטופ לא מוכן למצוא את הרשת האלחוטית שלי בבית... מה עושים? יש איזה דרך (תוכנה או משהו) לבדוק את הכרטיס רשת האלחוטי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! עשיתי כמה התקנות מחדש ובהן ווינדוס 7 (אני משוכנע שאין שום קשר אבל בכל זאת מספק מידע ), פתחתי את הפורטים שאני אמור לפתוח בנתב, ומשום מה רק הפורטים שהגדרתי תחת פרוטוקל UDP נפתחים (למשל אם הגדרתי את פורט 60 שייפתח ב TCP ו UDP, כשאני בודק אם הפורט באמת פתוח אני מקבל תוצאה חיובית רק עבור פרוטוקול UDP). אציין שזה נכון לגבי כמה פורטים שפתחתי ולא רק עבור הגדרה אחת. יש למישהו מושג למה זה קורה והאם זה קשור לתוכנה או לנתב עצמו? (אני משתמש בווינדוס 7 עם COMODO FIREWALL - הFIREWALL של ווינדוס מבוטל) ואיך לסדר את העניין?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול להגביל את שיתוף האינטרנט רק למשתמשים מסויימים ברשת הביתית ? יש 4 מחשבים עם WIN XP מחוברים בעזרת HUB ואני רוצה למנוע משניים מהם גישה לאינטרנט, חיפשתי את המאפיין של "הרשאות" (permissions) שקיים בשיתוף קבצים רגיל אבל לא מצאתי. נ.ב אם זה עוזר שני המחשבים שאני רוצה למנוע מהם את הגישה נמצאים ב WORKGROUP אחר. זה יעשה את העבודה ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובר מהבית לחודשיים לבית של סבתא שלי ואני מעוניין בחיבור אינטרנט בלי התקנות מיותרות. אני עובר עם מחשב נייד וגם יש אופציה לקחת איתי ראוטר. מה האופציה האידיאלית בשבילי חוץ מלבקש מהשכנים ססמא לאינטרנט? אני צריך אינטרנט בסיסי, לא משו מטורף, ומצד שני אני לא רוצה להתקין תשתית וכדומה כי זה רק עניין של חודשיים. נט-סטיק עדיין קיים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בעיה מעצבנת שאני מנסה לפתור כבר מספר שבועות, ניסיתי כמעט כל מדריך באינטרנט. הבעיה היא שלא משנה לאיזה רשת אלחוטית אני מתחבר (מחשב נייד) זה מתחבר למספר דקות אחדות ואז מופיע הסימן הצהוב למטה ורשום no internet access (בtray) אני צריך לעשות ריסט לחיבור בשביל שיתחבר מחדש, וגם את זה רק לאחר כמה דקות, אם אני עושה מיידית ולא נותן לו מספיק זמן "לנוח" זה מתחבר ישירות עם no internet access. בנוסף, כשאני מתחבר ומגיע למצב של no internet access (לאחר כמה דקות), אם אני נותן למחשב "לנוח" איזה 10 דקות ללא גלישה זה חוזר להיות בסדר (לכמה דקות). ככל שהמחשב ממוקם קרוב יותר לראוטר כך האינטרנט יעבוד טוב יותר זמן עד שיעבור למצב no internet access החלפתי במחשב את האנטנטות וגם את כרטיס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי שישמתי את כל אמצעי ההגנה הקיימים (FW+Scripts+NAT+AntiVirus) עדיין יש איזה נודניק מקליפורניה שבעזרת IP Spoofing ממשיך לתקוף לי את השרת.... ISA Server detected a spoof attack from Internet Protocol (IP) address 10.31.103.126. A spoof attack occurs when an IP address that is not reachable via the interface on which the packet was received. If logging for dropped packets is set, you can view details in the packet filter log. כפי הנראה הבחור מצא לעצמו שעשוע וכל אחה"צ (שעון ישראל),כבר במשך 4 ימים, הוא מנסה לתקוף לי את השרת (או אני לא יודע מה...) מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי בלוג וורדפרס מאורח בSHARED HOST. קניתי דומיין דומה ועכשיו אני מתחיל לבנות את הבלוג יותר יסודי מההתחלה ואני אשתמש גם בידע מהבלוג הקודם. בקרוב האירוח של הבלוג הראשון מסתיים ואני צריך להיות יכול להשתמש במידע במחשב שלי ללא אירוח. יש לי גיבוי של UPDRAFT PLUS אבל אני לא יודע איך לצפות בתכנים של האתר במחשב שלי ללא האירוח. יש לי גם רספברי פאי 2 וחשבתי להתקין עליו וורדפרס (לשימוש ללא אינטרנט) אבל הסתבכתי איפשהו בהתקנה כי היו תקלות ולא הצלחתי להתקין MYSQL איך אני צופה בתכנים שלי ומעביר בשביל להעביר חלק מהם לאט לאט עם הזמן?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש ראוטר אלחוטי ביתי לחיבור עד ארבעה מחשבים. על הראוטר לכלול תכונת firewall ולהיות "עמיד" לתוכנות שיתוף קבצים כמו אימיול ודומיו (פשוט שמעתי שיש כאלו שעושים בעיות בהפעלה של תוכנות כמו האימיול - ניתוק, איתחול ועוד כל מיני צרות). אני מחפש ראוטר אלחוטי יציב, בקיצור סוס עבודה. כרגע יש לי ראוטר קווי של edimax והוא מצויין. האם גם האלחוטיים שלהם טובים? מה בנוגע ל D-link? טווח המחירים הרלוונטי הוא עד 400 ש"ח. תודה רבה, אופיר
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים על ידי נתב, האפ אפשר לכבות מחשב באמצעות הרשת ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , לאחרונה רכשתי את הראוטר הנ"ל אחרי שברשותי היה ראוטר SMC עתיק. כאשר אני מחבר את ה-ראוטר אין לי אינטרנט. עבדתי לפי המדריך אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותו הבעיה - Dynamic IP Address Disconnected ממשיכה להופיעה. ניסיתי RRים כמו שרשום בהדרכה וכו' אבל שום דבר לא עוזר. כאשר אני מחבר את ה-SMC הישן האינטרנט עובד טוב. מה עליי לעשות בשביל להשתמש בראוטר החדש? הראוטר הישן גדול ומתחמם מאוד.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את הראוטר הנוכחי שלי בראוטר שיכלול 4 יציאות LAN 10\100\1000. יהיה אלחוטי בתקן N. אני צריך שהראוטר יתמוך בפרוטוקלים PPPoE (ADSL), L2TP & PPTP (Cables). קיבלתי המלצה עבור ראוטר של אדימקס (br-6574n) אך אני מחפש משהו של חברות כמו D-LINK, Linksys או Cisco. אשמח לקבל המלצות בהקדם. תודה ויום טוב, טל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בשבועות האחרונים אני מזהה בעיה בהורדות דרך האתר TL. פעם כל הורדה היתה מגיעה בשניות ל200 , לאחרונה הורדה של קבצים מלאי מקורות מהאתר מגיעה למהירות של 50... הספק שלי הוא אינטרנט זהב והתשתית של בזק-מישהו יודע על חסימה מסוימת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עד לפני שבוע במחשב הראשי היה מותקן XP ובחדר השני 7. המהירות הייתה נורמלית וטובה בהעברה בין שני המחשבים. יש לי ראוטר תקן N. עכשיו התקנתי 7 גם במחשב הראשי ומהירות ההעברה בין המחשבים היא בסביבות 3.2 MB לשניה. אני חושב שזה צריך להיות פי 3-4 יותר מזה. מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האמת שאני לא צריך משהו רציני ולכן שקלתי לקנות את WAP-3000 http://global.level1.com/product_d.php?id=816 הדבר היחידי שאני לא מצליח להבין זה למה משמש הפורט רשת? רק להגדרת המכשיר? ראיתי שגם אפשר לחבר אותו לראוטר עם כבל ובעצם הוא משמש כנתב אלחוטי. אבל מה שאני צריך מהמכשיר הוא: שיגביר את הטווח קליטה של הראוטר הקיים בחלק השני של הבית ובנוסף שאני יוכל לחבר לפורט רשת, מחשב נייח בלי כרטיס אלחוטי כדי שגם הוא יהיה מחובר לאינטרנט מהראוטר הראשי. מישהו יודע אם המכשיר שציינתי מסוגל לעשות את זה? או מכשיר אחר שמגביר קליטה אלחוטית ובנוסף יש לו פורט רשת לשיתוף אינטרנט ע"י כבל? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מזמין מחשב חדש בקרוב וארצה להעביר את כל מה ששמור לי במחשב הישן כ -140GB לHD של המחשב החדש. המחשב הישן הוא עם לוח אם של MSI-7125 ואני לא ממש יודע איזה חיבורים יש לו.. בכל מקרה השאלה היא אם יש כבל מסויים שאפשר לחבר בין שני המחשבים כך שיזהו זה את זה ואוכל "לגרור" תיקיות וקבצים? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בהרצליה ומחובר ב-ADSL דרך בזק בינלאומי במהירות של 1.5Mb יש לי ראוטר די ישן של בזק מסוג: Aztech ADSL2+ DSL600E אליו מחובר סוויץ' של אדימקס מסוג: BR-6204WG לסוויץ' מחובר מחשב נייח עם ווינדוס 7 וסטרימר שרוב הזמן לא משתמש באינטרנט. מדי פעם מחובר גם מכשיר סלולרי דרך ה-WLAN. אני לא משתמש בחייגן, ולמעשה מעולם לא השתמשתי. הראטור מקונפג גם כמודם ומחובר כל הזמן. הבעייה שלי היא שהמהירות ממש ממש ממש איטית רוב הזמן. זה לא כל כך חדש והיה כך גם לפני שחיברתי את הסטרימר. אני לא יודע אם זה פשוט כי מדובר ב-1.5 מגה או שיש בעייה אחרת. אני לא מדבר רק על הורדות אלא גם סתם על טעינה של אתרים רגילים. ראיתי בפורום שיכול להיות שמעבר לחייגן יעזור, אבל עד כמה שאני יודע זה אומר שצריך…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי בארה"ב את הראוטר הנ"ל. ואני לא מצליח להתקין אותו. אני גם לא יכול לקרוא הסברים עליו בפורומים, כי אף אחד לא מתעסק עם זה בארץ. מה לעשות? אני מיואש. תודה מראש, SkiOrDie.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר להקפיץ הודעות דרך רשת של שני מחשבים באחד, XP PRO בשני 98 enable. אני יודע שאפשר עם תוכנות מסרים מידיים נפוצות אבל אני מחפש דרך להעביר מסר של שורה אחת פעם ביום וזהו אני לא רוצה תוכנה כבידה שתעיק על המחשב כל היום רק בשביל הודעה אחת הבנתי שיש מנגנון מובנה בווינדוס, ראיתי אותו ב-98, (win pop up) אבל לא מצאתי ב-XP PRO שום דבר כזה יש לכם רעיון איך לסדר את זה או תוכנה קטנה אחרת ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מספר רשתות ביתיות אבל מעולם לא נגעתי בתחום האלחוט. השאלות שלי הן כאלו: א. האם ניתן להקים רשת שלא כמו ברשת חוטית פשוט יהיו לי 2 מחשבים שמחוברים לנתב בצורה אלחוטית? ב. אם התשובה היא כן כיצד הדבר יהיה בנוי? ג. אני יודע שקיים דבר שנקרא WIRELESS ACCESS POINT האם בעזרתו ניתן לחבר 2 מחשבים לרשת האלחוטית ללא שאחד מהשניים יהיה מחובר מראש ובצורה חוטית לנתב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו אני צריך לקנות עוד שלוש פיטרים דפקו אותי נטווזן ונתנו לי רק פילטר אחד אבל אני עדיין מרוצה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במידה וזה לא שייך לפה אשמח אם יעבירו את זה למקום הנכון. סיקור: (הקושי שלי הוא בסוף העמוד) יש לי שני מחשבים שנמצאים מאחורי ראטור עם NAT וכל היציאות סגורות. כל מחשב נמצא במיקום אחר. אני מעוניין לחבר בין שני המחשבים ב VNC. לULTRAVNC יש שני פתרונות לחיבור מאחורי NAT , 1. הוא REPEATER למצב שבו יש לי רשת שלימה של מחשבים ב NAT ואני מנתב פורט אחד למשל 5901 למחשב\שרת ובו מותקן הREPEATER וכשאני רוצה להתחבר למחשב ברשת הפנימית אני שם את כתובת האיפי של הרשת\נתב\NAT\באינטרנט והיציאה הנ"ל וביעד אני שם את כתובת האיפי או שם של המחשב ברשת הפנימית + יציאת שרת ה VNC ואני מגיע אליו. 2.ה REPEATER במצב שונה שבו יש מחשב שמחובר ישירות לאינטרנט ללא חציצה או עם שתי יציאות פתוחות 5900 ו 5500 ב NAT\פ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-