רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
בנטוויז'ן טוענים שאי אפשר להחזיק שני קווי טלפון עם נטבוקס אחד שהתשתית והספק עוברים דרכם לא ברור למה המגבלה הזאת באיזה חברה כן אפשר להחזיק שני קווים דרך ראוטר בחבילה של תשתית וספק. adsl
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר בתקן N שיתן מענה בקליטה מצויינת, העברת קבצים מהירה וצפיה בסרטי היי דפינשיין. מה דעתכם על הראוטר Edimax Mimo nMax BR-6524n? האם יש לכם המלצות אחרות? הבנתי כי הראוטרים בתקן N בעלי תאימות גם לתקן G, האם נכון הדבר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי לפני מספר ימים מבזק להוט. כמובן קיבלתי מודם וראוטר שחוברו לרשת הביתית (רשת קווית הפרוסה ברחבי הבית). משום מה במחשב אחד ברשת אני מקבל רק 100 מגה ולא ג'יגה. במחשב אחר שמחובר לרשת יש ג'יגה. יש לציין שלפני המעבר להוט, לא היתה שום בעיה והמחשב קיבל ג'יגה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שנמאס לי טוטאלית מה-ICS הדפוק, החלטתי לשדרג את האלקטל שלי ולקנות Switch. לכן אני צריך המלצה ל-Switch טוב (אם אפשר שלא יהיה ממש ממש יקר), ובערך את המחיר שהוא צריך לעלות. אני לא צריך ראוטר מובנה בתוכו, כי כמו שאמרתי, אני מתכוון לשדרג את האלקטל שלי, ולהפעיל את הראוטר שבו. אני לא צריך שיהיו בו הרבה פורטים, כי יש לי שני מחשבים, אז המינימום פורטים יספיקו. ובאותו נושא, רציתי לשאול כמה דברים: א. אם אני זוכר נכון, צריך כבל מוצלב בין האלקטל ל-Switch וכבלים לא מוצלבים בין כל מחשב ל-Switch, נכון? ב. אני לא בטוח ב-100% איך העסק הזה עובד. אם הבנתי נכון, הראוטר (שיהיה בתוך המודם) תפקידו לפצל את ה-IP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי לשני IPים (או יותר), וה-Switch תפקידו להעביר את המידע…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה פחות קשורה ל"תמיכה", יותר לכיוון של אם יש למישהו "מושג" מה האפלאוד הכי גבוה שאפשר להשיג בארץ, + דרך איזו ספקית? =] יש דרישה ל2מגה אפ, ואין איך להשיג :-X אני אנסה לחפור ל014, אבל לא נראה לי... אז אם יש למישהו מושג, SHARE! :-) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה, בדקתי את שאר הפורומים והפורום הזה נראה לי הכי קשור. תעבירו\תנעלו אם לא. אני בבזק עם תשתית בזק, מהירות של 5 מגה עם המודם ALE 150, ולאחרונה (שבוע+-) התחילו..לאגים" נוראיים במשחק הרשת שאני משחק בו. שלחתי לחברה של המשחק אימייל עם הTRACERT הזה: Tracing route to 195.59.139.1 over a maximum of 30 hops 1 9 ms 9 ms 9 ms bzq-79-183-120-1.red.bezeqint.net [79.183.120.1] 2 8 ms 9 ms 10 ms bzq-115-186-81.static.bezeqint.net [192.115.186.81] 3 9 ms 20 ms 9 ms bzq-179-124-145.static.bezeqint.net [212.179.124.145] 4 9 ms 9 ms 59 ms bzq-179-124-162.static.bezeqint.net [212.179.124.162] 5 1338 ms * 1442 ms bzq-219…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסתי עם התוכנות serv-u וbulltruf ftp (משהו כזה) ולא הצלחתי אבל בסרבר הצלחתי. יש איזה שיטה הוא שפשוט עשיתי איזה טעות ובגלל זה לא פעל לי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הראוטר של בזק dlink 2650u ואת הראוטר dlink dir300 איזה מהראוטרים עדיף ? הראוטר של בזק קצת חלש בקליטה יש לי ביית קומה אחת ואם אני נמצא בקצה השני של הביית הקליטה לא ממש טובה ולפעמים ישלו גם קריזות שפתאום אני לא מוצא אותו בכלל רק אחריי כמה ניסיונות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן הצטרפתי לאינטרנט סיבים של סלקום - ברוך השם זורם לי 1000 מגה בקירות של הבית על גבי כבלי LAN. הראוטר נמצא במרחק של כ-50 מטר כבל (בית קומות) בצד השני של הבית, משמע - 0% קליטת WIFI. אצלי בחדר יש נקודה שאותה אני מחבר לראוטר במקרה שלי - TD-W9980 אשר מפזר גם WIFI בחדר ובאיזור כולו. מהראוטר (TD-W9980) - יש כבל לתוך Switch שמשם מחלק אינטרנט על גבי כבלי LAN למכשירים שונים שיש לי פה. הכל טוב ויפה האינטרנט מגיב פצצה. הבעיה שלי היא כזו, האינטרנט 5Ghz מקרטע ומתנתק לעיתים (אני משער שבגלל השכן הרשע עם הוויפי שלו). מצורף תצלום: השאלה הנשאלת היא כזו: האם הדרך שאני עובד בה היא תקינה? כל המעבר ועם הראוטר וכו'? אני מעוניין בסופו של…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי מודם סימנס sl2-141 שניתן לי ע"י בזק לפני 4 שנים, אני משלם מידי חודש אחזקה למודם 23 שקלים, מן הסתם כולם ירימו גבה יגידו פראייר, 23X12X4=1104!!! שילמתי על תחזוקת המודם 1104 שקל (לא פחות) עד היום, יצאתי טיפש כי לא קראתי את החשבוניות,. התקשרתי לבזק שאלתי אם ניתן להפסיק את התשלום על המודם ולקחת אותו כי כיסיתי את השלום על 5 מודמים אבל הם אמרו לי שהוא שלהם ואני רק משכיר אותו. בקשתי אליכם! אני רוצה להתייעל! לקנות מודם ADSL אלחוטי אם בכלל יש אחד שתומך בהכל אולי אני אצטרף להוט, אבל אני המון שנים עם ADSL ואני לא מכיר מודמים שיחליפו את ה sl-141 או היכן ניתן לרכוש אחד חדש משלי? בבקשה המלצה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הבדל בין כבל רשת עם 8 גדים ובין 4 גידים? שניהם יכולים להעביר 100BIT, אז מה הבדל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני התחברתי למבצע השדרוג של בזק ל 100 מגה, הבעיה היא שב Wifi אני מקבל מקסימום 35 בראוטר. לעומת זאת בכבל אני מקבל 80, השאלה מה אפשר לעשות ? התקשרתי לבזק הם אמרו שאין מה לעשות ושהם לא יכולים להבטיח מהירות ב Wifi אבל עדיין זה מוזר שהמהירות יורדת יותר מחצי. מה אפשר לעשות ? הראוטר שקיבלתי מהם זה D - Link DSL: 6740U תודה רבה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שידרגתי לחבילה של 750 בבזק בינלאומי יש לי חייגן שהמהירות שליחה וקבלה מופיעה כ 128/928 מה זה?? מבקש רעיונות איך לעשות טוויקים באקס פי עיברית למיטוב האינטרנט המהיר ולדעת שהוא עובד הכי מהר שאפשר מבחינת דברים שבשליטה שלי ושאניי כול לשנות לצורך זה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, לפני מספר ימים רכשתי מודם אלחוטי נייד (http://www.ebay.com/itm/270785465032?ssPageName=ST...) על מנת לחבר את הנט סטיק שלי מחברת אורנג' (ALCATEL X220D), כאשר אני מחבר את הנט סטיק למכשיר הוא לא ממש מזהה אותו (הוא מופיע בשם- (1bbb/f000) ), הכנסתי לתוכנה שם את ההגדרות כמו בתוכנה של הנטסטיק (צירפתי תמונה של ההגדרות) אבל כלום לא עוזר והוא לא מצליח להתחבר לרשת.. יש למישהו רעיון איך אני גורם למודם לזהות את הנטסיק ולהתחבר לרשת או איזה הגדרות אני אמור לשים בתוכנה של המודם?תודה למי שיעזור.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם; אני מחפש חייגן של חברת האינטרנט 012, חיפשתי בגוגל את החייגן אך לא החיפוש לא הניב תוצאות, אשמח אם תפרסמו קישור לחייגן. -רון
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עקרונית, אם אני לא טועה, אני מקבל מהספק שלי מהירות של 5 מגה הורדה, ו-0.5 מגה העלאה. אבל, השבוע שפתחתי פורט בראוטר שמתי לב למשהו מאוד מעניין, איך אומרים, תמונה אחת שווה אלף מילים: ולמי שלא הבין, הייתכן שיש לי 6 מגה הורדה ו-640 קילו העלאה ?????????????????????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאמר מעניין למי שתהה איך המנגון עובד ומה המשמעויות מבחינת פרטיות למשתמש הקצה. http://blog.superuser.com/2011/05/16/windows-7-network-awareness/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי אחד כזה עם כל הכבלים והחוברות. אבל לא ממש הבנתי מה אפשר לעשות איתו. יש לו שימוש למחשב ביתי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו שב-HOTnet חווה בזה לאחרונה או היום? אצלי בדפדפן יש עמודים שלא מצליחים לטעון כשאני מנסה לגשת לכמה אתרים בארה"ב. לפעמים כשאתרים עובדים, הפונקציות של אתרים לא. למשל לחיצה על כפתור אמורה להטעין פונקציה וזה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר ששואל את השאלה הבאה: יש לו בזק בינלאומי ותשתית HOT עכשיו יש לו 100 מגה והוא אומר לפעמים הוא מחווה איטיות בגלישה והוא רוצה לעבור לחיבור עם חייגן השאלה מה המהירות המקסימלית שהוא יכול לקבל עד 100 מגה עם חיבור עם חייגן?כי אמרו לו שאין מצב לקבל 100 מגה עם חיבור עם חייגן אם כן מה המהירות המקסימלית שאפשר לקבל?והאם זה יעבור לעבור לחיבור עם חייגן?לא כלכך אכפת לו אם הוא יוריד את זה ל 50 מגה או פחות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קינפגתי את ה eci 270 ממודם לראוטר ל emule הצלחתי לפתוח פורטים אבל ל ABC אני לא מצליח וכל הורדות ה bittorent שלי איטיות ובצהוב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קרובים שלי מגיעים מארה"ב ואני צריך ראוטר. מנסיוני הראוטרים של לינקסיס הכי טובים. האם אני טועה ? באתר של לינקסיס ראיתי את דגם WRT610N והדגם WRT600N, שניהם בתדר N אבל הם DUAL BAND, משמע הם עובדים בשני תדרים במקביל. ראיתי גם את הדגם שנמכר גם בארץ WRT350N. אני צריך: טווח הכי גדול שיש (3 קומות), רוחב פס הכי גדול שיש למהירות הכי גדולה שיש באלחוט. ואם יש עוד תוספות הרי זה מבורך. התקציב לא מוגבל. מה היייתם ממליצים. בתודה מראש ערן
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אתחיל בתיאור של המצב הקיים בבית: 2 קומות, בקומה למטה ישנו מחשב נייח אליו מחובר ההוט בוקס ישירות. בקומה למעלה ישנו מחשב נייח נוסף אליו אני מנסה לחבר ישירות edimax br-6524n בתור רפיטר. עבדתי לפי המדריך באתר לפי המדריך באתר של edimax ישראל ללא הצלחה, בנוסף ניסיתי לעבוד לפי מדריך של נטצ'יפ גם כן ללא הצלחה. למיטב הבנתי הכל מוגד כמו שצריך, אבל במחשב שמחובר לedimax הוא פשוט לא מראה לי את הרשת האלחוטית. אני אובד עצות. אשמח לעזרה, שגיא.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את מצבו בכתובת 10.0.0.138 האם ישנם כתובות נוספות? אנני יודע מה מצבו כיצד אוכל לדעת? ראוי לציין שהמחשב מגלה אותו בעת החיבור (עשיתי RESET אך לשווא) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-