רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשדרג את הרשת שלי מה WRT54GL הישן והטוב לנתב שתומך ב 802.11n. איזה נתב מומלץ כיום וגמיש במיוחד להתקנות של FW צד שלישי וכדומה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hello I've decided to switch from HOT to Bezeq and I was wondering what ISP I best connect to. I mainly use the internet to play World of Warcraft and the likes thereof, and more than anything else a low latency to western europe will be most welcome. I do assume that a "Gamer" type of account will best suit my needs, but with which ISP? Thanks in advance and pardon for the english, an innocent mistake left me with no hebrew at the moment.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מודם אלחוטי, אין לי שום מושג בעניין ולכן זקוק להמלצה. שימוש ביתי, בניין בין 4 קומות זקוקים לפרטים נוספים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם של בזק dlink 6740u-G2 בתצורת מודם בלבד, וראוטר של dlink dir-645, אני מחובר בחבילת 20Mbps. המחשב שלי מחובר לראוטר בכבל. עד לפני חודשיים השתמשתי רק במודם/ראוטר של בזק, אבל סבלתי מניתוקים כמה פעמים ביום, בד"כ כשמתחילה הורדה כלשהי (למשל סטרים של וידאו בקצב של 3Mbps, או הורדת קובץ משרת HTTP, אפילו לא מדבר על טורנטים). הניתוק לא היה "ניתוק מוחלט", כי ההורדה או הסטרים שהתחלתי עדיין המשיכו להוריד בקצב רגיל, אבל שום דבר אחר לא הצליח (למשל פינג לגוגל). אחרי חצי דקה בערך פתאום התקיעה היתה משתחררת, והכל היה ממשיך לעבוד כרגיל. חשבתי שהבעיה היא בגלל שהמודם מתפקד גם בתור ראוטר והוא נחנק, אז העברתי את המודם/ראוטר של בזק לתצורת מודם בלבד, וחיברתי ראוטר ישן שהיה לי dlink d…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאור המצב, חשבנו בביניין להתקין גישה לאינטרנט במיקלט. הפיתרון שנראה לנו היעיל והזול הוא מתאמי רשת על גבי חוטי חשמל, כשמתאם אחד נמצא באחת הדירות (כנראה בקומה ראשונה) והמתאם השני במיקלט, אליו יחובר נתב אלחוטי. ניסיתי לקרא קצת על מתאמים כאלה והבנתי כי תתכן בעיה אם יש הפרדה של שעון חשמל בין המיקלט לדירה אליה מחובר המתאם הראשון. האם זה נכון? אם אכן קונפיגורציה כזו לא תעבוד, אילו פיתרונות אחרים את ממליצים. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אשמח מאוד אם תעזרו לי בשאלה אחת שאני לא יודעת תשובה מדוייקת אליה. מדוע מתג לעולם לא ילמד כתובת broadcast?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מוריד בביטורנט האינטרנט מתנתק לי והמחשב מנסה להתחבר מחדש לאינטרנט. בזמן שהמחשב מנסה להתחבר אני יכול לגלוש במחשבים אחרים בבית ללא בעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני מחפש קליינט ללינוקס עם אפשרות relocate כולל שינוי שם הקובץ. מה שזה אומר, שלאחר ההורדה אני אוכל לשנות את המיקום ואת שם הקובץ, ולאחר שאגדיר את המיקום החדש בקליינט, הוא יזהה את הקובץ ואוכל להמשיך לעשות לו seed. רוב הקליינטים מאפשרים לשנות את התיקיה אליה יורד הקובץ, אך שם הקובץ אמור להישאר מקורי כמו שנקבע בקובץ טורנט. הקליינטים שניסיתי: deluge - אין בו אפשרות כזו. rtorrent + rutorrent : מצאתי פלאגין שנקרא relocate, אבל ככל הנראה הוא ישן מידי כי הוא לא עבד. utorrent - האפשרות קיימת אבל רק ב GUI של התוכנה, מה שאומר שהגירסא המיועדת ללינוקס של utorrent, שכוללת רק web gui, לא מאפשרת את זה. לכן התקנתי את הגירסא המיועדת לוינדוס באמצעות WINE. זהו הפיתרון שאני משתמש בו כרגע, …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי משרד עם 20 עובדים וחלק די גדול מהם מתחבר דרך רשת אלחוטית וגם הרבה מחוברים דרך הסלולרי שלהם לרשת האלחוטית גם כן. כרגע אנחנו עם ראוטר tl-wr841n שמנתק קליינטים די הרבה (יש לו firmware הכי עדכני) אני מחפש ראוטר מומלץ שלא יעשה בעיות. תקציב של עד 1000 ש״ח פלוס מינוס תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני לא בטוח אם השאלה רלוונטית לפורום הזה אבל אשאל בכל זאת.... אני רוצה לקנות אנטיוירוס , כזה שלא יכביד על המחשב שלי ויאפשר לי לחיות בשקט נפשי. אני רוצה לציין שאני מוריד הרבה מביטורנט ומשחק משחקי רשת אז שהוא גם לא יפריע לי עם אלו. האמת שלא היה לי אנטיוירוס מעולם אבל בזמן האחרון אני מקבל בפייסבוק וג'ימיל שמישהו כל פעם במקום אחר בעולם ניסה להיכנס לי למחשב עם הסיסמה שלי(אני חושד שיש לי רוגלה במחשב או משהו).... ולכן אני רוצה לקנות.. מישהו יכול לייעץ לי איזה אנטיוירוס לקנות של איזה חברה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי והתקנתי את HotSpot Shield. הרצתי אותו - נדמה שאין בעיה. בבדיקות IP כאלה ואחרות - לפי הIP שלי אני אכן נמצא היכן שהוא בארה"ב. פעם זה בקליפורניה, פעם זה בניו יורק - לא באמת משנה. אממה - google play ו-amazon, שבשבילם אני בכלל מנסה "לזייף" את המיקום שלי - עדיין "מוצאים" אותי מחוץ לארה"ב. איך זה יכול להיות? איך אני יכול לסדר/לטפל בזה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש שלושה מחשבים אחד שרת עם ווינדוס 2003 הוא מוגדר כDOMAIN CONTROLER שרת DNS ו DHCP . שתי מחשבי לקוח עם ווינדוס אקספי פרו . (המחשבים ווירטואלים על Microsoft Virtual PC 2007 ) הם מחוברים בדומיין לשרת אבל הם לא מקבלים IP מהשרת למרות שאני מריץ את הפקודה של IPCONFIG אני רואה את השרת כשרת DHCP ו DNS הגדרתי את הIP ידנית וזה עובד אבל אני רוצה שהם יקבלו אוטומטית (הגדרתי את השרת כDNS במחשבי הלקוח ) האייפי של השרת הוא 192.168.1.254 ונתתי לו לספק טווח כתובות של 192.168.1.249 עד 192.168.1.253 והמחשבי לקוח בעלי איפי מהטווח הזה אבל מוגדר ידנית , שאני נותן להם אוטומטי אז יש התנגשות כתובת איפי ברשת והם מקבלים איפי של 0.0.0.0 אפילו לא APIPA . מה עושים חח ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מוריד בממוצע 63 פינג לשרתים באירופה בסביבות 210 בלילה... ובלי לפתוח פה לשטן הכל עובד טוב מאוד ואין נטל כבד במיוחד על המעבד לדעתי הכל היה שווה את ההתקנה העצמית ואי הצורך בכרטיס רשת נטויז'ן רוקסססס אייל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
ותודהה רבהה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המודם הזה משודרג. *כיצד אני בודק איזה פורטים פתוחים במודם? יש איזה פקודה? יש לי בעיות עם DC++ אני מגדיר פורט פתוח אבל כשאני מנסה לחפש אין לי תוצאות עד שאני עובר למצב פסיבי. *מה הפתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מחובר תמיד עם כבלים של 750 קילו... עברתי עכשיו לבזק 1.5... מאז כל פעם שאני מנסה להתחבר למצמה במסנגר או באי סי קיו.....רשומה לי הודעה מווינדוס שהרוחב פס שלי לא מספיק למצלמה... לא יודע למה !! יש לי 5 כניסות של יו אס בי ויש לי 512 זיכרון פנימי.. מישה יודע מה הבעיה ??? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני רוצה ליקנות Router מה טוב מיביון הכולם מה לא יחסום לי דברים במחשב ו מה יאפשר לי מעבר חופשי בין הכונינים במחשבים שמחוברים לרשת תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.מישהו יכול להסביר לי מאוד בכלליות על התכנה הזאת (מה היא עושה , איך ת וכו'...) כי אני בערך יודע 2.האם יש דרישה מינימלית על המודם שהיא תפעל איתו? או שאני יכול להשתמש ב 14000 מסריח? ואיך זה ישפיע על המהירות? תודה. נ.ב. - למנהלים אם אתם חושבים שזה מתאים יותר לפורום תכנה אז תעבירו...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקר מהירות הורדה מתוכנות כמו מירק ובכלל איך הם מבחינת שירות וכו' תודה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להגיד לי איך אני מבטל את הודעות הרשת האלה שקופצות פתאום משום מקום?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים (ראו מפרט מחשב), אחד בחדר שלי והוא לצרכים שלי בלבד. השני בחדר של אחי ומשמש את צרכיו שלו ושל אמי. לאחרונה סיכמנו עם בזק בינ"ל על רכישת רשת אלחוטית, ציוד ללא הרכבה. הכל טוב ויפה, אבל הבעיה היא שהידע שלי ברשתות שואף לאפס, ומעולם לא התנסתי בהרכבת רשת ביתית, בטח שלא כזו אלחוטית : ברצוני לשאול, האם לבנאדם כמוני (בעל ידע מינימאלי מאוד בתחום הרשתות והאינטרנט) תהיה בעיה להרכיב רשת אלחוטית ותעבוד טיפ טופ עם מינימום בעיות שאפשר?! בנוסף, מידע חיוני על הרכבת הרשת יתקבל בברכה . תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מזה כחודשיים בארה"ב וסוף סוף התחברנו כאן לאינטרנט 6 מגה ביט הורדה , 348 קילוביט(?) העלאה... החיבור דרך חברת הכבלים Comcast ב $59 לחודש כולל הכל. ב 10 דולר יותר אפשר לעלות ל 8 מגה ביט הורדה (!) ו 748 קילוביט העלאה. אני מצרף תמונה יש לי Burst-ים של 2 מגה בשניה ... ה- Up Load מגיע למקסימום של 43 קילובייט בשניה בערך. סוף סוף באנריל 2004 היו לי פינגים של 25~30 ...! הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-