רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום אז ככה יש לי בלוג וורדפרס מאורח בSHARED HOST. קניתי דומיין דומה ועכשיו אני מתחיל לבנות את הבלוג יותר יסודי מההתחלה ואני אשתמש גם בידע מהבלוג הקודם. בקרוב האירוח של הבלוג הראשון מסתיים ואני צריך להיות יכול להשתמש במידע במחשב שלי ללא אירוח. יש לי גיבוי של UPDRAFT PLUS אבל אני לא יודע איך לצפות בתכנים של האתר במחשב שלי ללא האירוח. יש לי גם רספברי פאי 2 וחשבתי להתקין עליו וורדפרס (לשימוש ללא אינטרנט) אבל הסתבכתי איפשהו בהתקנה כי היו תקלות ולא הצלחתי להתקין MYSQL איך אני צופה בתכנים שלי ומעביר בשביל להעביר חלק מהם לאט לאט עם הזמן?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשתלט מרחוק על מחשב שנמצא ברשת ביתית דרך MSTSC בעזרת הפקודה: mstsc /v:[ip_address] /f המערכות הפעלה הן XP, אין סיסמאות להתחברות במחשב, במחשב המקור והיעד מסומנת האפשרות להפעלת MSTSC במאפיינים. אני מקבל את השגיאה: "הלקוח לא הצליח להתחבר. יתכן שחיבורים מרוחקים אינם זמינים או שהמחשב עמוס מלקבל חיבורים חדשים. יתכן שגם בעיות רשת מונעות את ההתחברות." המחשבים מחוברים לראוטר, מחשב אחד מחובר אלחוטית. יש פינג בין המחשבים. מה לעשות? תודה, ויום טוב. * אני לא מצליח להתחבר דרך TELNET ממחשב אחד לשני, ניסיתי כמה פורטים, לא עזר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כעט לא הצלחתי לגלוש דרך 013. היו לי ניתוקים כל 5 דקות
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בשבועות האחרונים אני מזהה בעיה בהורדות דרך האתר TL. פעם כל הורדה היתה מגיעה בשניות ל200 , לאחרונה הורדה של קבצים מלאי מקורות מהאתר מגיעה למהירות של 50... הספק שלי הוא אינטרנט זהב והתשתית של בזק-מישהו יודע על חסימה מסוימת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני יודע שאפשר לעשות לו RESET אבל לא בא לי להגדיר הכל מחדש . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, עד כיום היה ברשותי מודם ראוטר של Kasda KW5212. לאחר בדיקות באינטרנט הבנתי שהמודם על הפנים. הפכתי אותו לbridge וחיברתי אליו ראוטר tpling c2 ac900. בינתיים זה עובד יפה, אין כבר ניתוקים כמו פעם קודמת. אך מבחינת WIFI - הפלאפונים לא טוענים הכל, נראה שיש איטיות. בדקתי במחשב מהירות - יש מהירות 10 מגה הורדה ו3 מגה העלאה הספקית שלי הינה 018 ומהירות 100 מגה. אם אני רוצה לתקן את המהירות לכאורה בWIFI, איפה עלי להתחיל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי לקוח עם server 2008r2 ודומיין אחד. אני מעוניין לדעת כמה מחשבים פעילים יש באירגון ולמוק מקבוצת ה- computers את אלה שכבר לא קיימים . אני יכול כמובן לעבור מחשב מחשב ולראות מתי בוצע login אחרון ואז למחוק. או אולי למחוק את כולם ואז רק הקיימים ייבנו חשבון חדש. מחפש דרך יעילה יותר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בהרצליה ומחובר ב-ADSL דרך בזק בינלאומי במהירות של 1.5Mb יש לי ראוטר די ישן של בזק מסוג: Aztech ADSL2+ DSL600E אליו מחובר סוויץ' של אדימקס מסוג: BR-6204WG לסוויץ' מחובר מחשב נייח עם ווינדוס 7 וסטרימר שרוב הזמן לא משתמש באינטרנט. מדי פעם מחובר גם מכשיר סלולרי דרך ה-WLAN. אני לא משתמש בחייגן, ולמעשה מעולם לא השתמשתי. הראטור מקונפג גם כמודם ומחובר כל הזמן. הבעייה שלי היא שהמהירות ממש ממש ממש איטית רוב הזמן. זה לא כל כך חדש והיה כך גם לפני שחיברתי את הסטרימר. אני לא יודע אם זה פשוט כי מדובר ב-1.5 מגה או שיש בעייה אחרת. אני לא מדבר רק על הורדות אלא גם סתם על טעינה של אתרים רגילים. ראיתי בפורום שיכול להיות שמעבר לחייגן יעזור, אבל עד כמה שאני יודע זה אומר שצריך…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גר בפתח תקווה אך לצערי עדיין לא חיברו את איזור המגורים שלי לתשתית אופטית בה אני יכול להצטרף לpartner fiber. ראיתי שיש אופציה שוועד הבית יכול ליצור קשר עם פרטנר בנושא חיבור הבניין לשתית. מישהו יודע מהם התנאים לחיבור בניין שנמצא באיזור שעדיין לא מחובר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים כרגע ברשת חוטית, ועכשיו אמא שלי קיבלה מהעבודה מחשב נייד חדש, מה שאומר שצריך להפטר מהכבלים (: אני לא כ"כ מבין בחומרה של רשתות (בצד הטכני אין לי כ"כ בעיה להתקין/להגדיר/כל מה שצריך), ככה שאני לא ממש יודע מה אני צריך. בגדול אני צריך שני כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים הנייחים, וראוטור/נתב/סוייצ' או כל דבר אחר שינהל את הרשת, כמו שאמרתי אני לא ממש מבין בזה (: המודם (אלקטל speed touch home, מחובר באתרנת') מחובר למחשב שלי, ובמחשב הנישא יש חיבור אלחוטי 802.11b/g. ממה שהבנתי G יותר מהיר (54Mbps לעומת 11 של ה-B), ככה שאני מעדיף שהרשת תעבוד בפרוטקול G. אני מחובר ב-ADSL 750MB.. זה יספיק לי? אני יודע שהרשת "מחלקת" את רוחב הפס בין כל המחשבים, אז יכול לצא…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד עם Windows xp pro ו-ME ובמחשב השני יש לי windows ME ולא מזמן התקנתי Linux RedHat 7.2 1. הייתי רוצה לדעת כיצד אני עושה רשת בין שני המחשבים? שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט 2. במחשב השני. כיצד אני יכול לראות את הכוננים שבME בLinux? 3. כיצד אני מפעיל שרת FTP בLinux? בתודה izikd
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, אז יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת עם hub. ניסיתי לשחק בכמה משחקים והפינג לשרת מבין השלושה הוא קרוב ל0 אבל בין שני המחשבים הלא שרתים הוא עומד עלל ממוצע של 40MS. זה לא קצת גבוה מדי בשביל רשת ביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Hello I've decided to switch from HOT to Bezeq and I was wondering what ISP I best connect to. I mainly use the internet to play World of Warcraft and the likes thereof, and more than anything else a low latency to western europe will be most welcome. I do assume that a "Gamer" type of account will best suit my needs, but with which ISP? Thanks in advance and pardon for the english, an innocent mistake left me with no hebrew at the moment.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היום עברתי מהוט לבזק, והשאלה שלי היא האם אני צריך להיכנס לממשק שממנו מגדירים את הראוטר בשביל לקבל גלישה אלחוטית טובה יותר או שפשוט להשאיר את ההגדרות כמו שהן ? אני רוצה לשחק במשחקים בפינגים נורמליים בלי ניתוקים קטנים שמוציאים אותי מהמשחק. בנוסף, יש משהו שאני צריך לבקש מבזק בשביל זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובר מהבית לחודשיים לבית של סבתא שלי ואני מעוניין בחיבור אינטרנט בלי התקנות מיותרות. אני עובר עם מחשב נייד וגם יש אופציה לקחת איתי ראוטר. מה האופציה האידיאלית בשבילי חוץ מלבקש מהשכנים ססמא לאינטרנט? אני צריך אינטרנט בסיסי, לא משו מטורף, ומצד שני אני לא רוצה להתקין תשתית וכדומה כי זה רק עניין של חודשיים. נט-סטיק עדיין קיים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עדכנתי את המהירות ל50 מגה ויש לי את האפשרות לקחת ראוטר עם חיוב זיכוי למשך שנתיים (!) או מודם בעלות חד פעמית של 100 שקל. על הראוטרים קראתי בפורום הרבה , שהנטגיר פחות איכותי וכו' אבל לא מצאתי חוות דעת על המודם. איזה דגם הוא? אמין? הייתי מעדיף לשלם לבזק 100 שקל במקום להיות מחוייב לשנתיים במידה והמוצר איכותי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. בשעה טובה שידרגתי את תשתית ה-NGN שלי ל-20/3, ויחד עם זה קיבלתי מודמראוטר אלחוטי Netgear VVG2000 (גירסא 2.7.27). עד עכשיו היה לי מודם בסיסי של D-Link על תשתית של 10/0.8 שעבד יפה מאוד בתור גשר עם ה-54GL, כאשר מרבית השימוש שלי הוא בחיבור חוטי, עם משתמש-שניים-שלושה נוספים שמתחברים מדי-פעם באלחוטי לצרכי גלישה יחסית בסיסיים, כאשר את כל זה, כולל הצפנת WPA2 סיפק ה-54GL (עם Tomato כמובן ובתדר של 250MHz) בצורה מושלמת ויציבה לחלוטין. עכשיו, לפי הנתונים שברשימה הזו ועל סמך התנסות אישית קצרה, אין ל-54GL שום בעיה בהתמודדות עם רוחב הפס החדש, ואין שום יתרון/חיסרון במתכונת השימוש שלי בין אם אני אשתמש ב-VVG2000 כמודם וראוטר ביחד או כמודם בלבד ביחד עם ה-54GL כנתב, למעט חיס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים הגדלתי את מהירות האינטרנט בתשתית בזק ל-50 מגה (רציתי 100 אך בזק טענו שאין באפשרותי להתחבר למהירות גבוהה יותר). השאלתי מבזק מודם נטגייר VVG 2000 ומאז שהגדלתי את המהירות אני לא מקבל מהירות יותר גבוהה מ-10 מגה. אז הגדרתי את המודם לבאמת מודם במצב ברידג' כי בזק לא עשו את זה וחיברתי אותו לראוטר טיפילינק 1043 אבל המהירות היא אותה מהירות. במשך השבועיים האלה ניהלתי עם השירות הטכני של בזק בסביבות ה-10 שיחות והיו אצלי בבית 3 טכנאים. היום היה אצלי שוב טכנאי שבדק משהו בתשתית ואז עשה בדיקת מהירות באתר של בזק שם הופיע מהירות של 30 מגה כנ"ל גם באתר של נטויז'ן אבל בספיד טסט המהירות לא עוברת את ה-10 מגה. דרך אגב הטכנאי טען שאני סתם אומר שטויות שאני מעו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יתאר את המערכת שיש לי ואזה את הבעיה... יש לי שני מחשבים. נייח ונייד. מודם (של תומפסון אם זה חשוב) מתאם שיחות של 012 ונתב אלחוטי של די-לינק דיר 300. אני גולש באינטרנט והכל בסדר. אני רוצה לשחק בworld of warcraft , אבל כל המשחק אני נמצא על לאגים מטורפים...4000+ מילישניות... כשאני מחבר הכל בלי הנתב האלחוטי המשחק עובד בסדר. אז אני מבין שהבעיה היא בפורטים.... מיותר לציין שאני ישמח לשמור גם על היכולת לגלוש בשני מחשבים (סטודנט...) וגם שאוכל לשחק. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי... נ.ב. עשיתי כבר את כל מה שכתוב באתר - portforwarding אבל זה לא עבד....אני מניח שבגלל המתאם שיחות. תודה מראש על העזרה , אלון
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזושהיא דרך לחבר 2 מודמים של כבלים שישתמשו באותו אייפי ובכך להכפיל את רוחב הפס?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שפרצו לי למחשב אבל אני לא בטוח... מה שכן האינטרנט לא מפסיק להעביר דברים ( UPLOAD ) ואין לי ואין שום דבר פתוח אפילו לו EXPLORER !! והוא מעביר UPLOAD ממש ממש מהר !! והאנטי וירוס נסגר ולא רוצה להיתפח יותר ואפילו להתקין אותו מחדש במחשב אי אפשר !! אני צריך אתרים שבודקים ומוציאים וירוסים ותולעים למינייהם !! --- דחוף --- תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החלטתי להקים שרת HTTP עם PHP ו MYSQL למטרת למידה עד עכשיו הסתדרתי עם מדריכים ברשת והכל בסדר יחסית אבל כאשר אני מנסה להפעיל אתר שפועל על PHP מן הסתם קובץ ההפעלה שלו הוא index.php אז אני חייב לרשם את שם הקובץ בכתובת לדוגמא http://domain/index.php עכשיו אני רוצה שזב יהיה ככה http://domain מקריאת מדריכים הבנתי שאני צריך להוסיף שורות מסוימיות לקובץ httod.conf של ה apache AddType application/x-httpd-php .php אז הוספתי אותה וזה לא עוזר זאת אומרת על המחשב שלי זה עובד אבל שמנסים להכנס ממחשב אחר חייבים להקליד http://domain/index.php נ.ב אני צרפתי להודעה את הקובץ thhpd.conf .הוספתי לו סיומת TXT כדי שיעלה לאתר. אולי אתם תמצאו את הטעות שלי או נקודות לשיפור ****עדכון***…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי מנוי + נתב בימים האלה הם משגעים אותי שהם לא מצליחים למצוא את התיבה והמיקום שלה מסרתי להם כבר כתובת שהם לא מוצאים במערכת, מס' טלפון שטוענים שלא פעיל ומס' תיבה עם 2 ספרות והם דורשים בין 5-6 ספרות. כרגע אני תקוע עם נתב ובלי אינטרנט מחובר לא יודע מה לעשות ואיך להתחבר אליהם. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-