עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by vic1234,

לא מזמ הופיע לי בעיה עם ה DLINK כשאני נגיד מדליק BLUE RAY שנמצא אצלי במחשב דרך הרשת במחשב אחר אז הדונגל פשוט מתנתק יש את הצליל הזה של הוצאת רכיב USB ותחבר בחזרה גם כשאני מוריד דרך אותו WIFI על מהירויות של 800+ בתשתית של 12 MB וכשאני מחובר ל2.5MB זה אף פעם לא קורה מוכר למישהו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. https://www.amazon.com/dp/B01LXL1AR8/ref=cm_sw_r_wa_apa_tkORzbBJ7SNX4כש למי שאין שם כתובת רשומה לישראל, זה המחיר: $49.99 + $12.72 Shipping & Import Fees Deposit to Israel זה כולל משלוח וכל המיסים. כרגע יש לי מודם ראוטר של d-link dsl-255 שאני משכיר מ018 בשביל 10 שקל בחודש, הוא זוועה, אבל הוא גם מודם. הוא עדיף על הראוטרים עם המודמים של tp link נגיד? לצערי ראיתי את זה רק ב7 אז לא יצא לי לדבר עם החברות לגבי מודם בלבד, אבל מניח שיהיה אפשר להשכיר בשביל 5 שקלים בחודש? מצטער על סגנון הכתיבה הכאוטי...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש דרך להשתיק את המודם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם. הזמנתי מחשב נייד ואיתו ראוטר אלחוטי. הבנתי שיקיר הפורום בתחום הוא ה-Linksys אבל אני לא מתכוון לקנות אותו כי הוא יקר ולדעתי קצת Overkill (אלא אם אתם ממש ממש ממש מתעקשים ). רציתי לדעת מי עדיף, Edimax או 3com. כמו כן ראיתי של-3com יש שני דגמים פופולריים (3CRWE554G72, 3CRWER10075) ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם והאם שניהם תומכים בכבלים. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by aarrek,

שלום, ברשת הביתית יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX , אתמול כשהגעתי הביתה , ראיתי שהרשת לא עובדת , הראוטר משמיע קולות מוזרים ומהבהב בצורה לא תקינה. הגיע הזמן להחליף. אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי טוב אם אפשר שיתמוך ביותר מ-4-5 מבואות. אני חייב לקנות היום -הילדים "במצוקה" בבית בלי אינטרנט תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום אני מעונין לקנות דואר אלקטרוני ולשלם אני לא רוצה גמיל והוטמיל ולא וואלה וכל זה כל אחד יש לו תחסרונות שלו ואני מעונין לקנות דואר שהיה שלי משתמש כמה זה יעלה לי ובאיזה אתר אפשר לקנות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני כבר כמה זמן מנסה להצפין את התקשורת האלחוטית אבל לשווא כבר נואשתי מכל המדריכים שקראתי באינטרנט.. הנה הקישור למדריך הרשמי של בזק לראוטר סימנס שמהם קניתי http://www02.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/SIEMENS.pdf אני מצליח להצפין את הראוטר אבל את המתאם האלחוטי של המחשב (Dell 1555 עם כרטיס רשת אלחוטי בשם Dell Wireless 1397 WLAN Mini-Card) עם כל מיני וריאציות כמו WPA ועוד אבל לא מצליח אני בכלל לא מוצא את הכלים לשנות את ההגדרות של האבטחה, וקראתי במאניואל שהכרטיס רשת תומך בכל סוגי ההצפנה שניסיתי... אם הייתי רוצה הייתי מתקשר לבזק אבל אני רוצה לקחת את העניין הזה כאתגר ולראות אם אני אצליח בעזרתכם לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Alex Wazana,

צהריים טובים, אשמח לייעוץ מאנשים שמבינים עניין או שתיים. אני מעוניין להעביר לחדר בבית טלוויזיה ואת הנקודת אינטרנט(איפה שהמודם ישב), אין לי בחדר נקודת טלפון ומה שיש לי זה סוג של מאריך עם חיבורים שנראים לי כמו של טלוויזיה, מצורפת תמונה. אשמח לדעת אם אפשר להחליף את החיבורים שיש שם בקופסה שתכיל גם את החיבורים לטלוויזיה וגם את החיבור של האינטרנט(החיבור טלפון של בזק), צירפתי תמונה של קופסה כזאת שמצאתי באינטרנט אבל אני לא יודע מה השם של זה ואיך להשיג אותו. ובכללי אם אתם יודעים כמה דבר כזה אמור לעלות, האם צריך שיפוצניק או חשמלאי למשהו כזה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על Switch בסביבות ה-120 ש"ח לחיבור 4 מחשבים ברשת (לא אלחוטית). חיבור ADSL עם מודם של בזק ECI B-FOCuS 312+ . יש אפשרות להחליף בבזק את המודם ל- ECI B-FOCuS 342+ (יש לו 4 חיבורים של Eth ) ואז אני לא אצטרך לקנות Switch ??? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ran1809,

שלום ברשותי הראוטר שבכותרת, וברצוני לחבר אליו מדפסת רגילה בעלת חיבור USB, כרגע המדפסת מחוברת לנייח ורק כאשר הוא דלוק אני יכול לשלוח מהנייד הדפסות - בקיצור עשיתי לה שיתוף. אבל אני רוצה לשלוח אליה הדפסות בלי שום קשר לנייח - איך אני מחבר אותה לראוטר? (אם זה אפשרי בכלל) תודה רן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום קראתי לא מזמן את הכתבה שהתפרסמה באתר Ynet שבמקום התפרסמה באתר הזה לגבי חסימת פורטים של ברק\נטוויז'ן חיפשתי גם לגבי הנושא הזה בפורום אבל דווקא מה שלא מצאתי זה בעצם איך אני יכול לדעת אם חוסמים אותי? אני כרגע מחובר לנטוויז'ן דרך תשתית של בזק עם ראוטר אני משתמש להורדה ברשת ביטורנט עם התוכנה ביטורנדו (בלינוקס כמו ששמים לב) רציתי לדעת אם יש אפשר לקבוע *חד משמעית* שהספק אכן חוסר אותי או נותן תיעדוף מוגזם לפרוטוקול HTTP (לא נראה לי שיש כאלה שלא נותנים, בזק בינלאומי נותנים תיעדוף כזה והם לא מסתירים זאת) אפשרות אחת כמובן להוריד קובץ מפרוטוקול אחר ולבצע השוואה ומה במידה שבתוכנה אני רואה שיש חיבור שמוגדר תקין (עיגול ירוק בשפה של ילדים:>) זה אומר שהם לא חוסמים אותי? יש קבצים ש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Chamuelm,

יש לי: - נתב Aztech DSL 600EW (לאתר) - ARRIS TM502M (לאתר, אין את הדגם הזה אבל יש דומים) (הגיע אחרי שעברנו לכבלים) - מדפסת HP officejet 550 עם פקס - THOMSON TCM425 - מודם (הגיע אחרי שעברנו לכבלים) - לחצן מצוקה של יד שרה - טלפון זה אחרי שעברנו לאינטרנט בכבלים עד עכשיו מהשקע יצא כבל למדפסת (פקס) שהוציאה קו לטלפון ולמכשיר של יד שרה. ומהשקע יצא עוד קו למודם שהתחבר למחשב. איך לחבר עכשיו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gabrielf,

לצערי גם בנתב הזה במקום לקבל את המהירות שלי שהיא 16 מגה, אני מקבל לרוב 10 מגה... מה יהיה? כ"כ מסובך לספק חיבור תקין ב L2TP ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, כל כמה זמן הראוטר פתאום עושה ריסט לחלק של הWireless בהגדרות. זאת אומרת שפתאום הwireless is unenabled בהגדרות של הראוטר. ניסיתי את הדברים הבאים : ריסט לראוטר בכפתור מאחורה, ריסט בהגדרות של הראוטר לfactory settings, הוצאת הראוטר מהמחשמל והחזרה אחרי דקה וחצי. כל אלה לא עזרו וזה עדיין קורה כל כמה ימים בערך בזמנים רנדומליים. מה אפשר לעשות בעניין ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אמ.. עשיתי אתמול בערב פירמוט למחשב ואחרי הפירמוט אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. המחשב בכלל לא מזהה את המודם ולפני הפירמוט הכל היה בסדר.. אפשר עזרה בבקשה מה לעשות? דרך אגב יש לי מודם מוטורולה sb4200 תשתית של הוט ותוכן-012

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי את המתג הנ"ל. אין לו חיבור קונסולה ואני לא יודע איך אפשר להתבר אליו על מנת לשים לו כתובת ניהול. הרשת היא רשת עם DHCP והמתג עובד כמו סוויטש פשוט. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by OFIRLEVY66,

מה יותר כדאי? האם יש הבדל בין 5 מגה כבלים לבין 5 מגהADSL?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בוא נגיד ככה אתר ממוצע - כמה דברים הוא יודע עלי ? ואתר ברמות גבוהות יותר- מה הוא יכול לדעת עלי ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yuval_cohen,

התקנתי mandrake SNF ובגלל הפיירוול אנלא מצליח לשחק קאונטר סטרייק ניסיתי לפתוח את הפורטים הרלונטיים.. אבל אנלא מצליח אולי מישהו יכול לעזור לי??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. היי חברים, בעשרה ימים האחרונים, מאז שעברתי לגור בדירה עם שותפים, אני משתמש לראשונה בחיי באופן קבוע ב-Wi-Fi בשביל לגלוש באינטרנט. אני חולק את האינטרנט עם אחד השותפים - אנחנו עם אינטרנט במהירות 5MB של הוט ו-012. יש לנו מכשיר כזה של הוט שאליו מחובר נתב של TP-Link. אני לא יודע בדיוק מה קורה אצל השותף (הוא אומר שהאינטרנט שלו עכשיו איטי), אבל אצלי האינטרנט ממש ממש מקרטע. יש זמנים שבהם הוא עובד בסדר, אבל... בהרבה מאוד מקרים הוא פועל כמו שצריך לכמה שניות - מיד אחרי שמתחברים לרשת - אבל אז מפסיק לפעול וכל עמוד שאני מנסה לטעון פשוט נטען בקושי אולא נטען בכלל (הרבה פעמים אחרי 2-3 דקות הוא כתב שאי-אפשר להציג את הדף). אם אני מתנתק, מתחבר ומנסה מיד להטעין את העמוד מחדש הוא נטען, אבל שוב,…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי אינטרנט 100 מגה של סלקום. ובאתר של ההגדרות של הראוטר רשום שהוא מוציא 3520kbps מהירות העלאה אני מחובר עם כבל רשת ובבדיקת מהירות זה מגיע פחות מ 1000kbps מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מתלבט אם לעבור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zedisdead,

יש לי ראוטר של בזק D-LINK 2650U הבית שלי לא גדול אך הקליטה בחדרים הרחוקים מהראוטר היא בעיתית - ניתוקים כל כמה זמן האם יש דרך לשפר את הטווח של הראוטר? אם לא איזה ראוטר מומלץ להגדלת טווח קליטה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. היי, יש לי הוט בוקס ואת הראוטר של tp link. הלכתי לפי ההוראות, העברתי את הוטבוקס למצב ברידג', חיברתי יציאת Lan1 לכניסת הwan, העברתי את הראוטר להיות רק ראוטר לפי עמוד 18 בחוברת (מצב של dynamic ip). אבל הוא לא מצליח לקבל ip מהוטבוקס. מחשב שמחובר ישירות להוטבוקס כן מקבל ip, שמתחיל ב100 וכן מסוגל לגלוש באינטרנט במהירות של עד 200. אשמח להכוונה ועזרה, כי עברתי על מלא תשובות בפורום ולא מצאתי פתרון.. אלכס

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, עד לפני יומיים שלחתי EMAIL ע"י OUTLOOK EXPRESS מהחשבון GMAIL שלי. הACCOUNT היה מקונפג לשלוח דרך פורט 465. בימים האחרונים כל שליחה מתחילה ואז נתקעת עם ERROR TIMEOUT החלפתי בהגדרות של OE לפורט 25, וכעת זה עובד טוב. 1. האם יתכן ש 012 התחילו לחסום את פורט 465? (לא השתנה אצלי שום דבר במחשב או נתב) 2. האם יש בעייה לעבוד עם פורט 25 במקום 465 שהוא המומלץ באתר של GMAIL תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים