רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום לא ידעתי איפה אפשר לפתוח את ההודעה הזאת, אבל אני רוצה לשאול על העברת נתונים, ואני חושב שזה קשור בתקשורת. קראתי את המידע על bit rate שיש פה ויש לי שאלה שלא הבנתי אותה . http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A6%D7%91_%D7%A0%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D הבנתי שה bit rate מציין כמות של ביטים העוברים תהליך כלשהו לאורך זמן מסוים. ולא הבנתי בדיוק מזה אומר. למטה קצת בדף, רשום - "קצבי נתונים נפוצים" ואז מופעים כל הנתונים ולא הבנתי בדיוק איך זה מתקשר נגיד לקובץ שיר מסוים או וידיאו. רשום שם שקבצי mp3 הם בקצב נתונים של 192kbit/s, מזה אומר בדיוק? שככל שה kbit/s יותר גובהה כך איכות השיר תיהיה טובה יותר? אפשר הסבר ממישהו שמבין? זה חושב לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הכרטיס הבא ? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48320
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אז ככה, יש לי 2 מחשבים באותו חדר עם רשת אלחוטית. נתב אלחוטי של אדימקס ומודם ECI מחשב אחד (win98) מחובר לו כ.רשת, מחשב שני (winxp) מחובר קווי לראוטר האלחוטי והכל פועל פיקס. בקומה העליונה יש לי עוד מחשב (winxp) שיש לו u.s.b אלחוטי. בעקבות קשיי קליטה קניתי access point גם של חב' אדימקס, והתקנתי אותה בין 2 החדרים. מה הן ההגדרות שאני צריך לשנות במחשבים למטה (אם בכלל) ומה השינוי במחשב העליון? רוצה לציין, שהמחשב העליון מזהה את הap ויש תקשורת אבל אין מצב של גלישה. מחשב למטה קווי - ip אוטומטי מחשב למטה אלחוטי - 192.168.0.1 מחשב למעלה אלחוטי - 192.168.1.50 בדיוק כמו שכתוב בהוראות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, וערב טוב לכולם... היתקשר אלי ספק אינטרנט אומר לי אני רואה שיש לך מהירות 15MB. אנחנו מפסיקים מהירות 15MB. מעבירים אותך למהירות 40MB. שאלתי שאלה כמה יוצא לי 40MB מהירות גלישה אינטרנט מקסימום? הוא אמר לי במהירות 20MB מקסימום. אמרתי להם הישגעתם 20MB וכמה מהירות 100MB מקסימום? הוא אמר לי בפועל מהירות גלישה 80MB. וואוו מה פתאום אקבל נמוך מהירות גלישה. אני לא רוצה לקבל מהירות נמוך מאוד. רוצה ליגלוש במהירות הכי הכי 100MB מדוייק. מישהו אחר ניתקל בתופעה הזאת?מישהו יודע מתי מתי הספקים אחרים יעשו שינויי במהירות הגלישה הכי הכי מדוייק שיהיה 100MB? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע מה אפשר לעשות עם הראוטר הזה? כתוב באתר של סיסקו שהראוטר תומך רק ב ISDN יש אופציה לעדכון גרסא \ פריצה או משהו מה אתם מציעים לי לעשות איתו? הנה האתר של סיסקו עם הפרטים עליו ועל הסדרה שלו.. מה שיש לי זה 801 http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps380/products_data_sheet09186a008008872c.html יש שימוש כלשהו לכזה ראוטר בכלל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני האמת כבר מאבד את הראש כאן ... יש לי מחשב שמחובר באופן ישיר לאינטרנט (אני מדבר על זה שכלל אין לי ROUTER שמחובר לעוד כמה מחשבים) המודבר מדובר זה AZTECH ROUTER DSL-600E רגיל שמקבלים מחברת בזק ... ומלפני כמה ימים אני פתאום ראיתי כי ברגע שאני עושה בדיקה דרך ה UTORRENT בנושא PORTFORWARD אני כול הזמן רואה שהוא סגור , יש לציין כי נעשה נסיון של כיבוי הדלקה , חיבור מחדש, הפעלה מחדש של המחשב, כיבוי ה ZA אבל עדיין בעיות :\... משהו נתקל בבעיה משהו אחד אחרון ב EMULE אין לי כלל בעיות :\... יש לציין בנוסף שנעשה נסיון להוסיף בכניסה למודם את הפורט אבל מסיבה לא ברורה כל פעם שרציתי לשמור את חוק שכתבתי זה עשה לי ERROR: Error found on page... מה שבטוח שמעולם לא היה לי את הבעיות האלה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה להשתמש בנתב שבכותרת להרחבת הרשת האלחוטית הקיימת מכיוון שהיא אינה מגיעה לכל תחומי הדירה כמו שצריך... הנתב הקיים הוא של בזק D-Link DSL-6740U ולא הצלחתי להבין עוד אם הוא תומך בWDS, רציתי לדעת אם יש מישהו בנמצא שכבר התנסה עם זה? אגב, הנתב של Edimax תומך בWDS.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, לא בטוח שזה המקום לשאול בו את השאלה הזו, מנסה בכל זאת. בודק הווי-פי של avast מזהה אצלי לאחרונה התקנים לא מזוהים: האחד - של חברת Murata Manufacturing co. LTD. השני - packetvideo (proxyserver). לשני ההתקנים יש כתובת IP ומספר mac. יש למישהו רעיון באילו התקנים אלחוטיים מדובר (האם מישהו רוכב לי על הרשת)? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחובר אל חוטי ממחשב נייד thosiba a200 10w לראוטר סימנס sl2 141 וכול דקה ..אפילו פחות הרשת מתנתקת ושוב מתחברת אני מחובר ל012 וההתחברות מוצפנת נ.ב אני מוחבר גם לטלפון של 012 כך שלראוטר מחובר גם מסננן שיחות כזה של 012 ועילו מחובר מודם rta1320a לראוטר מחובר גם מחשב נייח באמצעות כבל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם הראוטר שברשותי: wrt160nl linksys cisco ציוד רשת נוסף: מודם של הוט hotbox מערכת הפעלה ושפה: ווינדוס 7 עברית פירוט הבעיה: שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את האינטרנט למהירות 100 מגה (ספק + תשתית) ומשום מה, כאשר אני מחבר את המודם של הוט (HOTBOX) ישירות למחשב אני מקבל 100 מגה אך כשאני מחבר את המודם לראוטר ואת המחשב אני מחבר לראוטר אז המקסימום שאני מקבל זה 50 מגה. עשיתי המון בדיקות בשעות שונות ותמיד יצא שדרך הראוטר זה 50 מגה, לא יותר ולא פחות. לדעתי או שהראוטר לא תומך ב100 מגה או שההגדרות שלו לא מכוונות ל100 מגה. אשמח אם תבדקו אם הראוטר שלי תומך 100 ואם כן כיצד אצטרך להגדיר אותו. תודה מראש ספק אינטרנט: 012 תשתית: הוט מהירות גלישה: 100 מגה מקווה שתעזרו לי, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות D-LINK 615 יש לי שלוש מחשבים שיוחוברו בכבל רשת CAT5-E ואחד אלחוטי.. (שנמצא בערך 5 מטר מהראוטר.. קיר מפריד) הייתי רוצה המלצה לכרטיס רשת.. אגב יש ראוטר שינצל טוב יותר את הכבלים שיש לי ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מגדיר אותה חמורה כי אי אפשר להוריד קבצים בגודל של מעל 2 מגה. יש לי Windows 2000Pro ServicePack3 ואינטרנט מהיר בכבלים 750K דרך נטויז'ן וערוצי זהב, אני מתחיל להוריד קובץ מסויים ואחרי פרק זמן מסויים ההורדה נקטעת, לא משנה עם אני מוריד במנהל הורדות הרגיל של Windows או שאני מוריד ב-Dap או שאני מוריד עדכון לאנטי-וירוס או עדכון לפיירול, הכל נקטע אחרי פרק זמן מסויים, אני משתגע, לא יודע מה לעשות. תעזרו לי בבקשה. תודה מראש, מתן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין לרשת את שניהם כדי לשתף את חיבור האנטרנט, בעיקר. הבעיה היא שהם מרוחקים, ורציתי לדעת איזה אפשרויות יש לי כדי לקשר ביניהם בלי יותר מדי כבלים שירוצו בכל הבית (ככה זה כשיש אמא עצבנית! :-\ ). אני יודע שיש אפשרות לחבר ביניהם על תשתית קווי הטלפון?! אם מישהו יוכל להסביר לי כמה כזה דבר יעלה.. כנ"ל לגבי רשת אלחוטית. ד"א, עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלות שלי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלתי בפורום משחקים אבל הם לא יודעים הנה השאלה יש לי router וכדי שאוכל לארח משחק רשת אני צריך לפתוח פורט בrouter. מישהו יודע מה הפורט של fifa world cup 2002? ודרך אגב, ניסיתי למצוא את הפורט דרך הnetstat אבל זה לא נתן לי וכן שלחתי אי-מייל לתמיכה של המשחק בUK ולא קיבלתי תשובה אולי יש עוד פקודות כמו הNETSTAT כדי לזהות פורטים פתוחים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה די הרבה פעמים אני חייב לציין שאני גולש באתר הנ"ל אני מקבל שגיאת This webpage is not available. עכשיו למשל אחרי פירמוט של המחשב כשאני מכניס את השם משתמש שלי ועושה LOG IN אני מקבל את ההודעה הזו. דך הבית של האתר עולה בשנייה אבל מעבר לזה סיוט. ספקית: בזק בינ"ל תשתית: בזק. איך אני יכול לבדוק עם הבעיה באתר עצמו, בי או משהו אחר ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ביתי ומחשב נייד IBM T42. עשיתי רשת עם כבל מוצלב לשיתוף קבצים ואינטרנט ועבד, עד שהתקנתי Acces Control של IBM לזכירת מאפייני רשתות אלחוטיות, ובנוסף התקנתי עדכונים של Microsoft ל Windows XP. מאז, כל איתחול מחשב נמחקות הגדרות הIP הסטטי, הDNS והכל, בכרטיס הרשת הקווי שבמחשב הנייד וצריך כל פעם להכניסם מחדש. למה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן ניסיתי לחבר מחשב לרשת אלחוטית, המחשב מזהה את האות (משהו כמו 90% ) ומקבל את הסיסמא שהכנסתי אבל עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט ההודעה שאני מקבל זה limited or no connectivity. בדקתי כבר שהכתובת IP שניתנת למחשב היא אוטומטית. וחוץ מזה שכשבעבר חיברו מחשב נייד לרשת לא היה צריך לשנות כלום בהגדרות של הראוטר אז אני מניח שהבעיה במחשב ולא בראוטר וגם הבאתי את המחשב הנייד לחדר של המחשב שאני מנסה לחבר ולא היתה בעיה עם האינטרנט. רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע בבזק או ברק במהירות 1.5 משלם 50 שקל לחודש ובעוד מספר ימים תיגמר ההתחייבות... יש לכם איזו ספקית שבסיבות המחיר הזה תספק את אותה מהירות או גדולה יותר? אם כן תשתפו אותי בבקשה תודה רבה מראש לכולם, גיל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנוי באנלימידט עם 015 בחבילה 50/50Mbit/s ושמתי לב לתופעה הזויה. בspeed test אני מקבל 50-56Mb/s ושאני מוריד טורנט אני מגיע ל10/12MB/S שזה מקביל ל100-105Mb/s. .בדקתי גם בטאסק מאנג'ר של ווינדוס לראות שאני לא הוזה. יש למישהו הסבר על התופעה? אולי בפורט 80 יש "מגבלה" ימות המשיח הגיעו?, בד"כ התלונות הם על ספקיות שחוסמות טורנטים. מזכיר לי טיפה למי שזוכר את הימים של גלישה ללא חייגן בהוט לפני 10 שנים+.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי הוט בוקס ואת הראוטר של tp link. הלכתי לפי ההוראות, העברתי את הוטבוקס למצב ברידג', חיברתי יציאת Lan1 לכניסת הwan, העברתי את הראוטר להיות רק ראוטר לפי עמוד 18 בחוברת (מצב של dynamic ip). אבל הוא לא מצליח לקבל ip מהוטבוקס. מחשב שמחובר ישירות להוטבוקס כן מקבל ip, שמתחיל ב100 וכן מסוגל לגלוש באינטרנט במהירות של עד 200. אשמח להכוונה ועזרה, כי עברתי על מלא תשובות בפורום ולא מצאתי פתרון.. אלכס
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אוקיי היום בשעה 23:00 בערך הייתי באמצע משחק רשת כשלפתע המשחק נתקע מבחינת הקשר עם השרת, המשחק עצמו עדיין פעל. יצאתי לווינדוס וראיתי שאני גם לא מצליח להיכנס לאתרים, רק האייסיקיו פועל ואי אפשר לשלוח קבצים לאנשים מהרשימה שלי {אופציה שתמיד קיימת אצלי ותמיד פעלה}. הגעתי ל-network connections ושם מצאתי את מה שאתם רואים בתמונה. למטה זה החיבור שלי של הכבלים שלי, ולמעלה התווסף לו מישהו חדש ואני די חושש שזה מישהו שניסה לפרוץ אלי. דרך אגב את הפיירוול הפעלתי רק אחרי שגיליתי את החיבור החדש שהתווסף לי. מיד כיביתי את המודם לרבע שעה ושהדקלתי מחדש שוב היה את האייקון הזה אבל הצלחתי להתחבר לאינטרנט ולגלוש רגיל. האם אתם חושבים שמישהו ניסה לפרוץ לי למחשב? אם כן, איך אפשר למנוע את זה בעתיד, ומ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר במנהל הורדות (FDM או ORBIT או כל משהו אחר) כשיש רשימה ארוכה בתור אז אם יש משהו שהוא איטי או יורד על מההירות נמוכה, שיתחיל אותה מהתחלה או שידלג להורדה הבאה ? בתודה לכולם!! מקווה שזה הפורום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כבר ניסיתי פעם לשדרג את המודם והצלחתי, אבל אז שידרגתי אותו לגירסה 281 ואז הוא כבר הפסיק לעבוד (הייתי צריך לדבר עם נזק כדי ש"ישדרגו" לי אותו בחזרה לגירסה 270).. זה האתר: www.nzdsl.co.nz עכשיו, מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה נותנת לי גירסת הPro 281? מה ההבדל בין Pro לרגיל? ועוד דבר, מה זאת אומרת "להפוך את המודם לראוטר"? כבר ראיתי מישהו בפורום (לא כאן) שהסביר איך עושים את זה אבל הוא לא אמר בדיוק למה זה משמש. אז אם מישהו פה מבין בדברים האלה קצת יותר ממני, אני אשמח לשמוע תגובות... :user:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-