רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה שאלות בנוגע לאינטרנט בכבלים... 1. אחת שיטות השימור של בזק היא חזרה על המשפט "אתה מודע לכך שבבזק יש לך קו פרטי, כלומר, אתה מקבל את כול רוחב הפס, בעוד שאצל HOT אתה מתחלק עם שאר השכונה ברוחב הפס שלך, כלומר, גם אם תתחבר לחבילת ה-5 מגה, תגלוש בפועל במהירות של קרוב ל-3 מגה". האם יש אמת בדבר? ברור לי, שאם במעמד ההתקנה לא אראה שמהירות ההורדה היא בסביבות 600Kbps, אז לא אחתום, אבל בכלליות, האם בכבלים בפועל מהירות ההורדה/העלאה נמוכה בשל שיתוף הקו? ??? 2. יש לי רשת אלחוטית בבית. נציגת HOT אמרה שהטכנאי לא יגדיר לי את הנתב, אלא רק את מודם הכבלים, ולאחר מכן אני אצטרך להגדיר את הנתב בעצמי. אין לי בעיה לעשות זאת, שכן יש לי מספיק הבנה בעניין, אך: א. האם, בכל זאת, יש מדריך כל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש למישהו מושג איך לקנפג את הנתב הזה כל מה שעשיתי לא נחל הצלחה אני מחובר לכבלים והספקית שלי היא אורנג' עקרונית צריך למלא את הפרטים של הISP וללכת לStatus ולעשות Connect (זה מה רשום בתמיכה של טק דאטה והאתר של לינקסיס) בבקשה עזרתכם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש אצל ההורים שלי ראוטר D-link של בזק וחבילה של 10 מ"ב. כיוון שאין קליטה אלחוטית בקומת הכניסה, הם קנו AccessPoint של Edimax (לא זוכר בדיוק את הדגם). הבעייה היא שאני לא מצליח לגרום לו לעבוד, ההוראות פשוט לא ברורות ואני עוד איש מחשבים. כל מה שעשיתי כדי להגדיר אותו זה להגדיר את שם הרשת ושיתפקד כרפיטר (יש לו עוד כמה אופציות). אני אמנם מזהה את הרשת האלחוטית בבית במקומות שלא הצליחו קודם, אבל לא מצליח לגלוש דרכה. לא היה מוגדר שום WEP בראוטר ולכן לא הגדרתי ב-AccessPoint. האם שכחתי משהו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניינים שאבדוק עבורכם שירותים ושדרוג לאינטרנט בבזק? כנסו ללינק http://www.lingeries.co.il/kobie/main.htm ואבדוק עבורכם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים כרגע ברשת חוטית, ועכשיו אמא שלי קיבלה מהעבודה מחשב נייד חדש, מה שאומר שצריך להפטר מהכבלים (: אני לא כ"כ מבין בחומרה של רשתות (בצד הטכני אין לי כ"כ בעיה להתקין/להגדיר/כל מה שצריך), ככה שאני לא ממש יודע מה אני צריך. בגדול אני צריך שני כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים הנייחים, וראוטור/נתב/סוייצ' או כל דבר אחר שינהל את הרשת, כמו שאמרתי אני לא ממש מבין בזה (: המודם (אלקטל speed touch home, מחובר באתרנת') מחובר למחשב שלי, ובמחשב הנישא יש חיבור אלחוטי 802.11b/g. ממה שהבנתי G יותר מהיר (54Mbps לעומת 11 של ה-B), ככה שאני מעדיף שהרשת תעבוד בפרוטקול G. אני מחובר ב-ADSL 750MB.. זה יספיק לי? אני יודע שהרשת "מחלקת" את רוחב הפס בין כל המחשבים, אז יכול לצא…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות זה שאמא שלי מסרבת להחזיר אותי לבזק בינלאומי בחיבור של של 5 מגה, בגלל שזה יקר יותר שם (היא מוכנה לעשות זאת רק אם אחזור לחיבור של 2.5 מגה), הגעתי למסקנה כי דרך היחידה שלי להפתר מהחייגן המעצבן שעושה בעיות במחשב עם טריפל C (שאין להם שירות של חיבור ללא חייגן לשרתי הוט), זה לקנות נתב. מכיוון הנתב ישמש רק כדי לחבר את המודם דרכו, ולא לרשת תקשורת VPN, נתב קווי ללא אנטנה (שזול יותר מנתב אלחוטי עם אנטנה) מתאים למטרה הזו גם כן, כפי שאמרו לי בטריפל C. כמו כן מספר מאפיינים של הנתב, יהיו בשבילי חסרי משמעות. ישנם שני יצרנים של נתבים ששמעתי עליהם שהם מעולים ואיכותיים, והם: D-Link ו-LinkSys. איזה מהם הייתם ממליצים? האם יש יצרן טוב יותר (כמו TP-link, Edimax, TrendNet וכ"ו)? האם יש מש…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מודם בתשתית בזק aztech 600E, נכנסתי לראווטר Netgear להגדיר ויש סוג חבור PPTP ו Others. ניסיתי בשניהם וזה לא עבד. יתכן שהראוטר הזה לא עובד עם PPPOE? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר ויש לי את ה-IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב וגם איפשרתי התחברות מרחוק (מהמחשב השני בבית אני מצליח להתחבר). ניסיתי לתת ב-Remote Desktop Connection את ה-IP וסלאש ואז כתובת פנימית אבל זה לא הולך.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ,אשמח לעזרתכם,יש לי מודם HOTBOX ללא חייגן (הוט+בזק בינלאומי) ורואוטר של אדימקס ,לפני זה היה לי חייגן ובראוטר הייתי מגדיר אותו דרך L2TP ,והכל עבד יפה ,אח"כ כשהורידו לי את החייגן אמרו לי להגדיר את זה בתור DHCP בHOTBOX ,עכשיו כרגע אני משמש בHOTBOX בתור ראוטר כרגע ,בHOTBOX זה לא בעיה כי פשוט יש אופציהDHCP והכל עובד יפה,עכשיו הבעיה כרגע זה להגדיר את הראוטר אדימקס ,מכיוון שאני לא יכול להשתמש בL2TP ,ואין בראוטר של אדימקס אופציה של DHCP (חוץ מההגדרות של LAN ) אז השאלה שלי איך אני מגדיר את הראוטר של אדימקס ועם איזה הגדרות ? כבר ניסיתי הכל וכלום לא עובד ,אז אני אשמח לעזרתכם ,תודה רבה לכולכם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה פחות קשורה ל"תמיכה", יותר לכיוון של אם יש למישהו "מושג" מה האפלאוד הכי גבוה שאפשר להשיג בארץ, + דרך איזו ספקית? =] יש דרישה ל2מגה אפ, ואין איך להשיג :-X אני אנסה לחפור ל014, אבל לא נראה לי... אז אם יש למישהו מושג, SHARE! :-) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה לראוטר חזק ואיכותי לעסק עם מספר מחשבים ומצלמות בחיבורים קווים וטלפונים ולפטופים שמתחברים ב-WIFI. התשתית הקיימת היא של בזק ואם קיים ראוטר משולב מודם שיענה על צורך זה, גם אפשרות. הרשת מונה בסביבות 10-12 מחשבים נייחים המחוברים קווית ובסביבות 10 מצלמות אבטחה שגם מחוברים קווית. מעבר לכך מתחברים לרשת ה-WIFI עוד כ-10 מכשירים(סמארטפונים, לפטופים וטאבלטים) לעיתים רבות, בו זמנית. כיום קיים ראוטר פשוט של D-LINK שנראה שכבר אינו מספק את הסחורה. אשמח להמלצות בתקציב של 500-1500. תודה וערב טוב, רון
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אשמח לייעוץ מאנשים שמבינים עניין או שתיים. אני מעוניין להעביר לחדר בבית טלוויזיה ואת הנקודת אינטרנט(איפה שהמודם ישב), אין לי בחדר נקודת טלפון ומה שיש לי זה סוג של מאריך עם חיבורים שנראים לי כמו של טלוויזיה, מצורפת תמונה. אשמח לדעת אם אפשר להחליף את החיבורים שיש שם בקופסה שתכיל גם את החיבורים לטלוויזיה וגם את החיבור של האינטרנט(החיבור טלפון של בזק), צירפתי תמונה של קופסה כזאת שמצאתי באינטרנט אבל אני לא יודע מה השם של זה ואיך להשיג אותו. ובכללי אם אתם יודעים כמה דבר כזה אמור לעלות, האם צריך שיפוצניק או חשמלאי למשהו כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי בדיקת פורטים ביוטורנט הוא כתב לי שהפורט לא פתוח אך עדיין אני יהיה מסוגל להוריד. ואני באמת מוריד גם על 1MB לשניה. הנה תמונה: ועשיתי עוד בדיקה באתר: SpeedGuide.net :: Network Tools וכתוב לי שם: Port XXXXX does not appear to be open. עכשיו אני לא מבין מה לא עשיתי בסדר... למה הפורט חסום ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לנטוויזן דרך נטבוקס ושמתי לב שכבר תקופה ארוכה בכל פעם שאני מוריד קובץ גדול האינטרנט מתנתק הדבר קורה גם בהורדות של טורנט וגם בהורדות משרתים כגון ORIGIN ודומיו. האם יש מה לעשות לפני שאני רץ להחליף כרטיס רשת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של בזקNETGEAR והוא מחובר באחד החדרים באופן קווי לרשת (בראוטר יש חיבור WIFI ) יש לי ראוטר נוסף (KEEBOX) בבית עם חיבורים קווים ויש בו גם WIFI אני רוצה לשים את הראוטר השני בסלון אבל אני לא רוצה שיהיה חיבור פיזי לראוטר השני אלה רק חיבור דרך WIFI יש אפשרות כזו ?! המטרה : לחבר את הממיר מסלון לרשת דרך הWIFI שראוטרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כל כמה זמן הראוטר פתאום עושה ריסט לחלק של הWireless בהגדרות. זאת אומרת שפתאום הwireless is unenabled בהגדרות של הראוטר. ניסיתי את הדברים הבאים : ריסט לראוטר בכפתור מאחורה, ריסט בהגדרות של הראוטר לfactory settings, הוצאת הראוטר מהמחשמל והחזרה אחרי דקה וחצי. כל אלה לא עזרו וזה עדיין קורה כל כמה ימים בערך בזמנים רנדומליים. מה אפשר לעשות בעניין ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממשיך את הדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514415.0 עדכון: זה הטופולגיה של התשתית בבית שלי : http://imageshack.us/photo/my-images/843/18105579.jpg/ בין חדר 1 לחדר התקשורת עובד לי הקישור. קניתי שקע רשת משולב עם 2 חיבורי טלפון. בין החדר תקשורת לחדרים אחרים משום מה לא עובד לי. הנה תצלום של החיבורים של שקע הרשת : http://www.mediagalaxy.co.il/files//rj45+2phone-wall.jpg רציתי לדעת מאיפה להתחיל? כלומר איזה חיבור הוא גיד מספר 1 והלאה כי אולי אני מתבלבל בזה. אם יש רעיונות נוספים שיכולים לגרום לי בעיות אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי את הטריפל של סלקום שכולל טלויזיה, אינרטנט 100mb וטלפון בייתי. בנוסף יש לי ראוטר linksys 1900acs ומודם centurylink c1000a, כמובן שניסיתי לחבר את המודם הזה לראוטר linksys ע״י הגדרת bridge והכל עובד, אך לצערי אין לי קו טלפון מה שמצריך להשתמש עם המודם של סלקום (מה שאני לא מעוניין). האם ישנה הגדארה כלשהי שאני יכול לבצע כדי שיהיה לי קו טלפון כמו שיש לי כשאני מחובר עם המודם/ראוטר של סלקום? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה אליכם (בתקווה שלמישהו באמת יהיה פתרון לזה). הבעיה: נפילות לא מוסברות באינטרנט שמחובר לטלוויזיה ולסטרימר. קודם כל אתן הקדמה ואפרט את טופולוגיית הרשת: הראוטר בבית שלי מחובר ב-ADSL, והוא נמצא בקומה השניה. המהירות שאני מקבל - 70 מגה (עם כבל). בקומה הראשונה, קליטת האינטרנט על הפנים. כדי לשפר את הקליטה, חיברתי בקומה השנייה "מגדיל טווח" של TP-link. המגדיל טווח נמצא באזור עם קליטת אינטרנט טובה. המהירות שאני מקבל בחיבור אליו (עם Wi-Fi) - בערך 40 מגה; מהירות סבירה והגיונית. עכשיו: מכיוון שאין קליטת אינטרנט טובה בסביבת הטלוויזיה ואין אפשרות להעביר לשם כבל רשת, ביצעתי את הדבר הבא: למגדיל הטווח חיברתי (בכבל רשת) מתאם…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו שב-HOTnet חווה בזה לאחרונה או היום? אצלי בדפדפן יש עמודים שלא מצליחים לטעון כשאני מנסה לגשת לכמה אתרים בארה"ב. לפעמים כשאתרים עובדים, הפונקציות של אתרים לא. למשל לחיצה על כפתור אמורה להטעין פונקציה וזה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי mandrake SNF ובגלל הפיירוול אנלא מצליח לשחק קאונטר סטרייק ניסיתי לפתוח את הפורטים הרלונטיים.. אבל אנלא מצליח אולי מישהו יכול לעזור לי??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי הוט בוקס ואת הראוטר של tp link. הלכתי לפי ההוראות, העברתי את הוטבוקס למצב ברידג', חיברתי יציאת Lan1 לכניסת הwan, העברתי את הראוטר להיות רק ראוטר לפי עמוד 18 בחוברת (מצב של dynamic ip). אבל הוא לא מצליח לקבל ip מהוטבוקס. מחשב שמחובר ישירות להוטבוקס כן מקבל ip, שמתחיל ב100 וכן מסוגל לגלוש באינטרנט במהירות של עד 200. אשמח להכוונה ועזרה, כי עברתי על מלא תשובות בפורום ולא מצאתי פתרון.. אלכס
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר במנהל הורדות (FDM או ORBIT או כל משהו אחר) כשיש רשימה ארוכה בתור אז אם יש משהו שהוא איטי או יורד על מההירות נמוכה, שיתחיל אותה מהתחלה או שידלג להורדה הבאה ? בתודה לכולם!! מקווה שזה הפורום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את המודם הזה משודרג. *כיצד אני בודק איזה פורטים פתוחים במודם? יש איזה פקודה? יש לי בעיות עם DC++ אני מגדיר פורט פתוח אבל כשאני מנסה לחפש אין לי תוצאות עד שאני עובר למצב פסיבי. *מה הפתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית ראוטר dlink 2650u , טווח הרליטה של הwifi אינו מגיע עד הסלון ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה. חשבתי על לקנות עוד ראוטר ולחבר את החדש לחשמל ודרך כבל רשת אל יציאת אינטרנט בראוטר הקיים, את החדש אשים בגג מעל הסלון וכך תהיה קליטת wifi. האם זה אפשרי? אם לא מה אפשר על מנת לפתור את טווח קליטת הwifi? ועוד שאלה, האם יש מפצל שקעים (כמו לחשמל) לשקע אטרנט? תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-