רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי אפשרות לקבל בחינם ראוטר אלחוטי מבזק ואני לא יודע איזה לבחור? לא הצלחתי לתפוס את החנות של בזקסוטר באזור המגורים שלי כך שאני לא יודע מה האפשרויות אז אם יש מישהו שכן ידוע מה האפשרויות אז אני אשמח להמלצה... ועוד שאלה... כרגע שני המחשבים שלי מחוברים ברשת קווית האם אני יוכל להמשיך לחבר אותם ככה למרות שהרואטר אלחוטי?
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברה. אני מנויי לאינטרנט של הוט , ואני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי (אני כעת בארה"ב) ככה שאני צריך המלצה לאחד בסביבות ה 50$. האם כל ראוטר שאני יקנה בחו"ל יתאים (יש בעיה עם הפרוטוקלים PPTP וכאלה לא?) , או שיש בעיות רק אם אני קונה ראוטר עם מודם (שזה לא המקרה פה!). מה שאני צריך זה שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם הנייד שלי בבית בלי צורך בכבלים. אני מעדיף שיהיה מהאתר הזה: newegg.com . תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הי. אני צריך ראוטר אלחוטי חדש, כמה דברים חשובים: 1. חיבור USB מובנה לטובת חיבור מדפסת שתשמש כמדפסת רשת. 2. טווח קליטה טוב, הרשת צריכה לכסות 2 קומות. 3. כמה כניסות RG45 פנויות, לא חייב יותר מ 4. 4. לא יותר מ 400, 400+ ש"ח ואם מדובר בראוטר שממש אבל ממש מצדיק את זה בגלל הקליטה וכו אז אפשר לעלות ל 500 ש"ח, אבל זה הקוו האדום. המלצותיכם ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי ללא מודם ויחסית זול אבל אמין. המטרה שלו היא לחבר קווית 3 מחשבים ולפטופ אחד אלחוטי. עריכה: שכחתי לציין שמטרת האלחוט היא גלישה בלבד ללא הורדות או משחקים. בנוסף אין לי צורך בחייגן (מחובר קבוע) ולא הייתי רוצה להתפשר על אבטחה. תודה
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לראוטר טוב ויציב לאינטרנט במהירות 3 מגה דרך הכבלים ( בלי חייגן. אני מדליק את המחשב וישר יש אינטרנט .. וה IP משתנה פעם בחצי שנה בערך..) אני מוריד הרבה בביטורנט אז אני רוצה שהוא לא יעשה בעיות ואני שומע על הרבה בעיות עם הכבלים.. יש ראוטר שהוא עובד יציב 100% עם הכבלים? התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ¤ בשביל ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הראוטר הקיים שלי (DI-524) עקב חוסר אמינות מוחלט שלו (המון ניתוקים). אני מעוניין בראוטר אלחוטי+קווי, אין צורך במודם פנימי. השימוש כרגע הוא עם כבלים (אך מן הסתם זה לא קבוע). ראיתי שהמליצו על TP LINK בשרשור אחר, אמרו לי דברים לא טובים על החברה הזו. הבנתי גם שיש הרבה בעיות עם תשתית הכבלים לחלק מהראוטרים? מבחינת מהירות הרשת, כרגע אני עם G, אבל אני מוכן להוסיף קצת כדי שתהיה לי אופציה ל N בעתיד. (אם ההפרש לא גדול.. נגיד עד 100 ש"ח) איזה ראוטר מומלץ עבורי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, מכיוון שאין לי ידע אפילו מינימאלי בראוטרים אני מבקש את עזרתכם בהמלצה לראוטר אלחוטי. יש לי כרגע בבית מחשב נייח ומחשב נייד,אני משתמש במודם של Thomson עם חייגן,התשתית היא הוט והאינטרנט של 014 - מהירות 12 מגה. הייתי רוצה המלצה לראוטר טוב שיעניק לי את כל מה שאני צריך ושלא יהיו איתו בעיות. מכיוון שאין לי מושג מה אמור להיות ראטור טוב ובמידה ויש לכם שאלות שיכולות לכוון לתשובה הנכונה אני אשמח אם תשאלו. במידה ואולי זה יעזור - התקציב הוא לא פונקציה,במידה ויהיה משוה טוב גם במחיר של 400 ומעלה וזה יהיה רלוונטי לקחת אז אני אקח. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי 5 שנים עם ראוטר wrt54gs הגיע הזמן לשדרג. אשמח להמלצה על ראוטר שתומך בתקן N. מחוברים אליו 3 מחשבים נייחים בכבל ועוד מחשב נייד. אני מעוניין ברואטר שבאמצועתו אוכל להעביר קבצים גדולים בין המחשבים במהירות הגדולה מ 11 מגה לשניה. חשוב שהוא יתמוך בפרוטוקלים של ADSL . אני אקנה את הראוטר בחו"ל ראיתי את הראוטרים הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127215 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833122334 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833704038 איך הם? אשמח לקבל המלצות על ראוטרים אחרים ואולי של חברות אחרות גם כן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 10 מגה דרך בזק ומודם tnn 600E . עכשיו אני רוצה להוסיף ראוטר אלחוטי , שישמש למחשב נייד מחשב שולחני (בחיבור רשת) ובXSREAMER. רצוי גם שיהיה חיבור USB (לחבר הר דיסק חיצוני לגישה מהרשת) בנתיים חשבתי על TP-Link TL-WR1043ND - האם הוא בסדר או שכדאי לקחת משהו אחר? תודה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, אני צריך נתב אלחוטי כדי שהלפטופ יוכל לגלוש ממנו. הקאץ' הוא שהוא ימוקם בממד. חיברתי את הנתב wrt54gl לבינתים והסינגל בסלון עומד באזור ה 60% עם מהירות הורדה אופטמאלית מהאינטרנט (1.5 מגהביט) כמו שכבר אמרתי, הנתב ישמש לגלישה באינטרנט נטו. הביצועים של wrt54gl מספקים - רק שהוא מבוזבז לשימוש הזה. השאלה היא אם נתב זול יותר יוכל לספק סינגלים כמו הלינקסיס דבר נוסף, היציבות של הנתב היא דבר חשוב. כך שנתב שקורס על יומיים לא בא בחשבון. תקציב- כמה שיותר זול העיקר שיענה על הצרכים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי פורום יקר , התחדשי בנייד ראשון ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי (כי לא נעים לי להנות מה 10MB של השכנים מלמטה וצרך להדפיס ממנו לפעמים). המודם הוא מודם של כבלים thomson ללא חייגן . אין לי שמץ איזה פרוטוקול זה . (אשמח אם תאמרו לי ) דרישות : תקן N או G . אפשרות לכיבוי ה RF , אני לא אוהב קרינה מיותרת בלילה - חשוב . קליטה טוב במרחק הבית הוא דו-קומתי . תקציב - אין לי שמץ , אם אפשר אז כמה אופציות בכמה טווחי מחירים .. ערב מצויין !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החיבור הוא ADSL . נכון לעכשיו אני משתמש במודם aztec ,הכל עובד בצורה תקינה . רציתי לעבור לראוטר אלחוטי ומרוב שיש הרבה כאלה אני לא מבין מה כדאי לי ומה אני צריך :-\ הלכתי לאיבוד .. כרגע יש לי בבית : א.מחשב נייח אחד בחדר . מחבר למודם באמצעות כבל רשת ב.מכשיר PS3 אחד ,גם באותו חדר. מחובר למחשב ע"י כבל רשת מוצלב ב ICS . מבחינת נתבים יש בכלל הבדל מה אני לוקח? השימושים שלי : -אני משתף קבצים (מוריד יחסית הרבה וגם משתף כמובן ) -לשחק ברשת.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
טוב בלי הרבה לפרט כי אין מה, אני צריך את המלצתכם לראוטר האלחוטי החזק ביותר שאפשר להביא בתקציב הנ''ל, 3 מחשבים ישתמשו באות שלו, אינטרנט מהיר. צריכים עוד פרטים? אה... ואם אפשר שיהיה מחנויות KSP\P-SEE, כמובן שאם יהיה MUST מחנות אחרת אפשר להתפשר
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה המלצה לראוטר אלחוטי. יש לי מודם THOMSON מהלבנים הישנים, הספק הוא בזק בינלאומי התשתית כבלים והמהירות 12MB. יש לי כרגע EDIMAX חוטי מלפני כמה שנים והוא מגביל את המהירות אינטרנט(יש בערך 7 MB במקום 12MB), בנוסף יש לי צורך באינטרנט אלחוטי - מחשב נייד (בית שתי קומות אם זה חשוב) תקציב לא ממש מוגדר אבל אני מאמין שלא יותר מ 300 ש"ח. תודה רבה, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש ראוטר אלחוטי בעל יכולת שידור טובה+ ולא יקר ראיתי את הדגם Edimax BR-6204WG , מה אתם אומרים , יש המלצות ? (חשוב שיתמוך בכבלים ובadsl)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רצוי שיהיה בעל יכולת שידור טובה כי מחשב אחד נמצא בממ"ד. המליצו לי על LINKSYS שיספקו את הסחורה.רצוי שיהיה עם כניסות של LAN למטרות עתידיות. לא כל כך מבין בתחום כך שכל הצעה בתקציב הנ"ל תתקבל בשמחה רבה....
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
רשמתי בערך כל מה שאני צריך בנושא אבל בכל מקרה... הראוטר כנראה יונח בתוך חדר ממ"ד. אני מבין שזאת בעיה אבל אודה לכם אם תעזרו לי... אין לי המון מחשבים בבית (רק 2) ככה שאם המחיר יהיה גבוה מדי אנחנו פשוט נחליט להעביר כבלים. לממ"ד חלון מזכוכית ממוגנת ודלת ברזל לא עבה במיוחד (שגם לא סגורה רב הזמן) המרחק בין הראוטר למחשב המיועד הוא איזה 7-8 מטרים
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
צריך ראוטר אלחוטי לכבלים אבל שיתאים גם לתשתית בזק (כי אני שומר תמיד אופציות להחליף ספק) אין דרישות מיוחדות לטווח, דירה רגילה, אבל חשוב שיהיה אמין ונוח לניהול. יש לי כבר כמה שנים את ה-3Com שאני מאוד מרוצה ממנו והבנתי שגם ה-linksys מומלץ. התקציב הוא מסגרת בלבד ואם יש ראוטר ב-250 שיתאים אז לא חייבים ללכת על היקר. כרגע זה הולך לכוון הזה: נתב אלחוטי Edimax BR-6524n BR-6524N כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7728In PCI EW-7728IL
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שאלתי פה והדעות היו חלוקות. עכשיו אני באמת הולך לקנות אחד , אז מה הכי שווה בשוק ביחס למחיר של עד 350 ש"ח? תודה רבה על העזרה.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים. זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי איכותי לחדר הישיבות בחברה בה אני עובד. 2 הדרישות המרכזיות שלי מהמכשיר (למעט אמינות כמובן) היא טווח גדול ככל האפשר (יספק WIFI גם למשרדים מסביב לחדר ישיבות) ואפשרות ליצור רשת GUEST. אין שום בעיה ברכישת המוצר מחו"ל (אמזון וכו). כרגע זה מה שיושב לי בראש: http://www.amazon.com/Linksys-AC1900-Wireless-Gigabit-Anywhere/dp/B00MNK34VM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1460640821&sr=8-2-spons&keywords=linksys+router+certified+refurbished&psc=1 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש המלצות לראוטר אלחוטי לרשת משרדית. בעקרון, הכוונה היא שמצד אחד הראוטר יהיה מחובר לאינטרנט דרך תשתית של בזק\HOT ומצד שני מחובר לשלושה או ארבעה מחשבים בו זמנית (שאמורים לאפשר גישה בין המחשבים). מכוון שמדובר ברשת משרדית, הראוטר צריך להיות אמין במיוחד (היום יש לי EDIMAX 6104WG בבית והוא מאוד לא אמין - נתקע לעיתים קרובות) וכזה שיהיה קל לקינפוג ויצריך מעט מאוד תחזוקה (המשרד הוא של אבא שלי ואני לא מאמין שיהיה לי זמן לגשת לשם כל יומיים כדי לעזור בתקלות). למישהו יש המלצות\רעיונות לגבי ראוטר שכזה? התקציב עדיין לא ברור - זה מאוד תלוי בהמלצות. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לראוטר שיהיה פשוט יחסית לבית קטן קומה אחת. הוא לא יפעיל המון מכשירים בעיקר מחשב נייד ומחשב נייח (חיבור קווי) ובאופן מזדמן פלאפונים. מחיר: 150 שקל, בבקשה לנסות לא לחרוג. מהירות : 100 Mbit ומעלה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ראוטר טוב שיתן לי קליטה אלחוטית מלאה למחשב נייח.... קצת פרטים: ובכן יש לנו תשתית הוט בבית עם 12 מגה מהירות כרגע יש לנו ראוטר אלחוטי שאליו מחובר מחשב אחד עם כבל ושאר המחשבים (נייד ונייח) מחוברים אליו אלחוטי וכמובן סמארטפונים. אין באפשרותי להעביר את הראוטר למקום אחר מכיוון שהנקודה היחידה לאינטרנט היא רק בחדר שבא הוא נמצא. בין המחשב הנייח לראוטר קו אווירי בערך 6-7 מ' שבניהם 4 קירות מפרידות לא ממ"ד רגילות ואני מחפשר משהו מספיק חזק שיעביר לי קליטה מלאה. טווח המחרים שאני מחפש גג 350 ש"ח ומטה כמובן דרך אגב יש ברשותינו חבילת גיימר אם אני לא טועה הראוטר חייב שתהיה לו אפשרות לחייג לספק ולא חיבור קבוע ניסיתי לחבר בעבר את הראוטר Linksys wrt45g והספק אמר שאין באפשרו…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד HP ProBook 4310s ומחשב נייח.. אני רוצה לבנות בבית רשת אלחוטית מהמחשב הנייח לנייד איזה ראוטר מומלץ לי לשימוש הנ"ל? המחיר מבחינתי הוא כמה שיותר נמוך רק שיעשה את העבודה כמו שצריך כמו כן בין הראוטר למחשב הנייד יפריד קיר, האם זה יהווה בעיה בתקשורת בין הרכיבים? האם אני צריך משהו נוסף מלבד ראוטר אלחוטי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי הכולל בתוכו גם מודם ADSL מובנה. השימושים הם גלישה ו P2P די כבד רוב הזמן כמו אשמח אם יהיה לראוטר גם פורט USB אליו אפשר לחבר נגיד מדפסת/כונן חיצוני וכן פיירוול מובנה סביר לכל הפחות. כרגע אני משתמש במודם ALCATEL SPEED TOUCH PRO בן בערך עשור (+- שנה) וראוטר של אסוס WL500G שאני מרוצה מהם סה"כ (לראוטר יש קושחה בלתי רשמית שעובדת סבבה) אבל אני רוצה לדחוף את שני המכשירים לאותו מכשיר ועל כן אשמח לשמוע המלצות ללראוטר שהוא גם מודם (ראוטר אלחוטי וחוטי - אם אפשר שהחלק החוטי יהיה עד גיגה ביט אז מה טוב אם לא אז 100 מגה גם טוב) התקציב נגיד עד 1000 שח. (היות ומילא קונים את זה לפחות ל 4-5 שנים..)
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-