עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום כבר חודש שלם יש לי קפיצות בפינג בשעות הערב ( בערך משעה חמש או שש בערב עד עשר או אחת עשרה בלילה ) . תשתית הוט והספק בזק בינלאומי. התקשרתי להוט המון פעמים בשבועיים האחרונים והגיע בערך 3 טכנאים שונים שכל אחד אומר שהם לא רואים בעיה מסוימת ושהמודם הוראוטר עובדים בצורה תקינה . ככל הנראה הבעיה בספק אבל גם בזק לא ראו שום בעיה מיוחדת ואמרו לי לשחק עם הכבלים . ניסיתי לעשות בדיקות בCMD אבל נראה שאין לי קפיצות והפינג נע בין 10-20 ( לוואלה ) , הTTL קבוע ובסדר . אני לא ממש מבין בדברים האלה אבל אני לא רואה בעיה מיוחדת . אשמח אם תציעו פתרונות לעזרה , תודה מראש לעוזרים .

• 15 תגובות
    • 6.2k צפיות
  2. Started by MDK,

זה התחיל מזה שהורדתי ממש לאט בתוכנות שיתוף בדקתי באתר הבא: http://www.dslreports.com/speedtest?loc=4&premium=, וגם באתר הזה: http://speedtest.fresh.co.il/index.asp-sucks לא יוצא כמו שצריך - בערך 300-600 כל פעם משהו אחר :\ אני מנוי בברק 013 ובADSL 1.5\96 משהו פה מסריח לא? אני הולך לצלצל לברק

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by SpLAsH,

שלום, חשבתי לקנות את הראוטר הזה: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWE554G72T שעולה 250 שקל, ולאחרונה הציעו לי לשקול לקנות את הראוטר הזה במקום: http://www.linksys.com/servlet/Satellite?childpagename=US%2FLayout&packedargs=c%3DL_Product_C2%26cid%3D1127782957298&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper שעולה 370 שקל שאלותי הן: מה ההבדל בין 2 הראוטרים ובמה הוא מתבטא? האם לראוטר של לינקסיס יש טווח יותר גדול? אפשרויות אבטחה טובות יותר? הבנתי שלדגם WRT54GL יש פירמוור אופן סורס, האם גם לדגם WRT54G יש? יש בביתי 2 קומות, האם השידור יגיע לקומה השניה? במידה ולא, האם יש דרך להגביר את האות? האם ישנו ראוטר אלחוטי אחר …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, אני מעוניין להמיר את הרשת האלחוטית בביתי לרשת חוטית. בעבר הייתי מחובר ל-Yes VOD. כיום מחובר ל-HOT. ככל הזכור לי ההעברה של התשתית בין החדרים ב-Yes, מתבצעת באמצעות פריסת כבילת רשת בין החדרים לבין הממיר של Yes. האם אני צודק? באם כן, אני מחפש את הכבל רשת עצמו (בתקווה ש-HOT לא משכו אותו החוצה בעת ההתקנה). תסתכלו בבקשה אצלכם ותאמרו לי האם הוא מחובר דרך תשתית הכבלים, או הטלפון. אני מחפש את הכבל האבוד ולא מוצא דבר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by guySch,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=473088 למישהו יש את הראוטר הזה? האם הוא עובד בסדר עם אינטרנט כבלים ללא חייגן ? קראתי את התגובות שם על המוצר וממש לא ברור כבר האם הוא טוב או לא... מישהו פה מוכן לשפוך קצת ידע על הנושא? תודה

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  6. על פי המדריכים באינטרנט אני צריך להוציא את החשמל ללחוץ על הREST ואז לחבר את החשמל והwireless יהבהב ואז עם התוכנה tftp2 להכניס את הקובץ BIN שהורדתי מאתר של אדימקס ואז הוא יתקין אבל הWireless לא מהבהב הוא נשאר דלוק והתוכנה רושמת בסוף שהיא לא מוצאת את הראוטר

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by davis5,

צריך לwebcashe של אימיול

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by עובד,

שלום, לפני מספר שבועות עברתי דירה ומאז יש לי איטיות ברשת האלחוטית, עד למצב שאי אפשר לגלוש כמעט. המהירות יורדת ל 1Mbps לפעמים קופצת חזרה ושוב יורדת אבל רוב הזמן היא על 1Mbps. המרחק בין הראוטר למחשב הוא כ 10 מטרים, במרחק קרוב כמטר לא הייתה את הבעיה. ויש הרבה רשתות WIFI באזור (לפחות 20) ניסיתי התקנה מחדש של דרייברים, הפעלה של מחדש של הראוטר ושינוי ערוץ בראוטר ובעיה עדיין קיימת.. זה הכרטיס רשת שיש לי: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=225&pl1_id=1&pl2_id=44 אשמח לעזרה, עובד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שקניתי את המחשב (די מזמן) קניתי אותו עם כרטיס רשת משולב בלוח אם Intel PRO 100 VE הוא לא היה בשימוש מעולם , עד מחר קניתי מבזק מודם ethernet ECI 270PR לא אמורת להיות בעיות נכון? מחברים ל RJ 45 מתקינים דרייברים והכל צריך לעבור בשלום , העובדה שהכרטיס רשת הוא עתיק קשורה לביצועים? דרך אגב הוא היה disabled כל הזמן , שעשיתי לו enble האייקון מופיע ב system tray עם X אדום שאומר network calbe unplugged

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  10. שלום לכולם ערכתי השוואה בין 2 נתבים משולבי מודם (Netgear D6400 , TP_Link VR600). ניסיתי להבין מה ההבדל המהותי בין שניהם ולא מצאתי. ההפרש במחיר הוא כמעט פי 2. יש למישהו מושג למה ה NETGEAR יקר יותר? https://ksp.co.il/?list_compare=.37339..39031.

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  11. Started by Tall-Guy,

שלום, אתמול בשלווה ובנחת מס סוף סוף ה ECI B-Focus 270 שלי (שתפקד כראוטר ודווקא הייתי די מרוצה ממנו). אני מחפש נתב חדש להחליף - השאלה היא כזאת. האם הנתבים שבזק מציאים כיום הם תחליפים טובים? לדוגמא - אני זוכר שהיו תקופות שבזק חליקו Modem/Router של Alcatel שהיה ממש "סוס עבודה". האם הנתב\מודם שהם נותנים היום שווים משהו? הוא האם כדאי כבר לקנות ראוטר לא מבזק? אשמח אם כן תעזרו לי בכמה שאלות - 1) להמליץ על מודם\נתב שבזק מחלקים בתקופה זאת (אם יש כזה). 2) במקרה שהנתב שהם מחלקים לא מומלץ, להמליץ על ראוטר (Wired מספיק ברמת הכלל...) ועל מודם Adsl שאני יכול לקנות. איך ה ECI-320? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by gzlt,

שלום שלום הקמתי רשת אלחוטית (נתב edimax, כרטיס רשת של edimax אלחוטי ומובנה בלפטופ) בבית והכל סבבה, גולש יופי...אבל.... יש לי בבניין כנראה עוד רשת אלחוטית הנקראת בשם RTAUW-xxxxxxx - הבנתי שזה שם כללי שמודם/נתב מקצה. לא משנה איזה ערוץ אני מגדיר את הרשת - 1, 6, 4, 11, בשלב מסוים הרשת מתנתקת ואני רואה שהשכן החוצפן משנה את הערוץ שלו (או שמא זה משתנה אוטומטי?) פשוט צריך לדבר עם השכן שיפסיק לעשות שטויות או שיש פתרון אחר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by lompy,

אני כבר ממש מתוסכל. עד היום ההיתי בבזק בין לאומי וכבר יש פה שירשור ארוך על זה שהם פשוט לא זזים ולא משנה איזה חבילה יש לך. עשיתי נטויזן בחינם כדי לבדוק אותם והגלישה ממש השתפרה אבל אני בטוח שהם חוסמים טורנט. לדוגמה הורדה של טורנט עם 4000 SEEDS ו 9000 PEERS יורדת במקסימום 35 KBS הממוצא הוא הרבה פחות ,בבזק (כשהם עוד עבדו) זה היה יורד לי על המקסימום. הקיצר מחפש ספק חדש שיתן מה שהוא מבטיח ,יש דבר כזה או שזה המצב ואין מה לעשות.

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. שלום העבירו לי כבל רשת 30 מטר בבית ואני צריך לעשות להם שקעים למי אני פונה ? החשמלאי שהעביר לי לא יודע איך לחבר. ולי אין את הלוחץ הזה (כמו של בזק) למי אני יכול לפנות שיבוא ויחבר לי 2 שקעים בקצוות של הכבל ד'א תמליצו לי על ראוטר טוב מהיר ופשוט שיתאים למודם TERAYON של HOT תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יהיה אפשר לספק אינטרנט לקונסולות משחק עם סים?

• 0 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. שלום יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G הראוטר לאחרונה הוגדר לעבודה עם מודם כבלים בחיבור ישיר (MPLS) משום מה כל פעם שאני מנסה לשלוח דואר שהוא קצת יותר מחצי מגה, אני נתקל במעין התנגדות של האאוטלוק אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את המודם ישירות למחשב הדואר יוצא בשניות כך שההגדרות של האאוטלוק שלי מוגדרות היטב. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הקדמה קצרה אני גר ממש קרוב לאוניברסיטה, והרשת של האוניברסיטה נקלטת על ידי המחשב הנייד שלי במקומות ספציפיים מאוד בבית האם אפשר להפוך את הראוטר הביתי שלי (של סימנס, מסופק על ידי בזק) לAP שיהיה מחובר לרשת של האוניברסיטה ככה שאני אוכל להתחבר דרכו לאוניברסיטה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום יש לי מודם-ראוטר חדש מבזק שקיבלתי (DLINK 2650U) ואני מעוניין לחבר אותו למודם של הוט (מסוג מוטורולה, מהחדשים) האם יש אפשרות לעשות זאת עם הראוטר הזה? האם יש אפשרות לעשות זאת עם ראוטר DLINK DI-604+? (אני יכול להחליף אותו עם ה2650U) רמי

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. שאלה : האם לשרת ה DNS המוגדר בראוטר יש השפעה על תוכנת ההורדה SPEEDTEST ? או שלא משנה איך תגדיר - המהירות לא ברת השפעה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by avrahmvip,

שלום לכולם היום יצא לי לראות את הממשק של הוטבוקס החדש ניראה טוב יותר ברור יותר נוספו כמה שיפורים . אפשר לקשר אותו אם AP ה WIFI הישתפר פלאים באלחוטי מקבל 80 עד 97 מגה יציב יותר ניראה שסוף סוף הם שיחקו אותה אם ההוטבוקס מקווה שגם אצלי זה יתעדכן כבר היום

• 97 תגובות
    • 16k צפיות
  21. Started by yossi_s1,

שלום.. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית שלי. זכיתי בהגרלה בכרטיס של ABIT ובנוסף לזה השגתי מחבר עוד כרטיס.. יש כמה שדברים שאני הייתי שמח אם תבהירו לי אותם.. קודם כל הבנתי שחלק מהכרטיסים מבצעים הדמיה של AP, אם הכרטיס שלי מסוגל זה יהיה מצויין. למעשה זה אומר שהרשת היא כמו מראוטר וניתן לחבר מספר גדול של מחשבים נכון? עכשיו נגיד והכרטיס לא תומך בהדמיה של AP, אז אני אצטרך לעבור בAD-HOC והשאלה שלי היא האם כדי לחבר מספר מחשבים אני אצטרך כמה כרטיסי רשת בכל מחשב? או במילים אחרות, כרטיס רשת בודד מסוגל לתקשר עם מספר מחשבים בו זמנית? תודה מראש! עריכה: אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי שניתן לחבר עד 9 מחשבים. ולי יש 3 אז זה בסדר... אם כבר פתחתי דיון אני צריך לקנות עוד כרטיס רשת אלחוטי אחד וחשב…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  22. שלום רב ברשת האלחוטית שלי יש בעיה מוזרה הנייד שלי T42 מזהה את הראוטר 1025W של בזק אבל רק אם אני מבטל את ההצפנה הנייד מתחבר לרשת האלחוטית ניסיתי סוגי הצפנות שונים וכלום לא עזר יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה או שהנייד קיימת בו בעיה ? דרך אגב הסלולרי שלי נוקיה 5800 מזהה ומתחבר ללא בעיה גם בהצפנה הבעיה הי חומרה תוכנה או ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי לכולם אני מעוניין בשדרוג הנתב הקיים שלי. אני עוקב כבר כמה זמן אחרי המוצרים של tp-link. באתר הישראלי, מופיע הנתב הזה - https://www.tp-link.com/il/products/details/cat-15_Archer-VR2800.html שנראה שיכול להחזיק בית עם הרבה צרכנים (סטינג ובית חכם). אבל משום מה, אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ? רק את הדגם - https://www.tp-link.com/il/products/details/cat-15_Archer-VR900.html החלטתי שאם אני כבר משדרג, אז שיהיה די מעודכן מבחינת פיצ׳רים. מה דעתכם? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגמים המתקדמים יותר? האם יש מוצר חלופי באותה רמה? תודה!

24. לפני שבועיים בערך שמעתי שהוט יצאו בפריסה ארצית של 500 מגה הורדה ועם 10 העלאה.. לא האמנתי והכחשתי בתוקף.. אמרו לי תנסה ויש מחירי השקה ללא התחייבות והאמת שאני מרוצה מאוד ואני מקבל בחיבור כבל רשת את מלוא העוצמה! אז לכל הדיונים שנפתחו לגבי ספק ותשתית מתאימים באמת שכדאי להתחבר להוט (אני התחברתי דרך חבר שעשה לי מחיר מיוחד לי ולחברים שלי) אם אין לך סיבים אופטיים של פרטנר, זה כדאי!

• 6 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. אני רוצה להקים רשת בין 2 הקומות של הבית שלי... סה"כ 7 מחשבים הנה תמונה שתחסוך ממני את ההסבר המסובך: ליד כל מחשב יש שקע טלפון, לכן החלטתי להעביר את כבלי הרשת על אותם הצינורות שבהם עובר קו הטלפון 1) לפי התרשמותכם ממספר הסויצ'ים והראוטר שבשירטוט, האם זה הולך לעבוד? או שאני הולך לעשות עבודה לחינם 2) האם כבל רשת cat5e מספיק טוב בשביל המשימה הנ"ל? 3) הזמנתי כבר את השקעים שבתמונה ממדיה-גלקסי. אני משתמש ב-ADSL, והבנתי שזה בעייתי לחבר מיקרופילטר על שקע משולב שכזה (ככה לפחות כתבו באחד הת'רדים שנפתחו לפניי)... זה נכון? מה הבעיה בזה?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.