עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בבית, מותקן ראוטר אלחוטי אשר מחובר ישירות למחשב PC נייח. בערך כל 24 שעות האינטרנט במחשב הנייח נהיה איטי מאוד, עד כדי אי טעינה של דפים פשוטים. לעומת זאת, בלפטופ ובאייפון אין בעיית קצב. בדרך כלל לעשות ריסט למודם פותר את הבעיה, אך כ-24 שעות לאחר מכן שוב יש בעיות בקצבים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by SEangel,

אני עובר לחיבור של הוט, לכן המודם ראוטר שיש לי מבזק (שהיה מחובר ל10 מ"ב, כנראה לא יתאים (או שכן?!) לכן, אני מחפש ראוטר שיתאים ל12 מ"ב, אליו יחוברו שני מחשבים והממיר של יס (VOD וסטרימר) באופן חוטי, וסמארטפונים באופן אלחוטי. התקציב הוא עד 200 ש"ח, אבל אם יש בפחות, אני אשמח. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  3. היי,בזמנו השתמשתי ב-repeater : שימוש ב-Reapter כדי להגדיל טווח של WiFi אם אני משתמש בזה: http://www.netgear.com/home/products/wireless-range-extenders/wn3000rp.aspx#two זה יעשה את אותה העבודה? אני צריך לאותה מטרה:כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט שלי בתוך מקלט. האם מישהו התנסה עם הציוד הזה? איך אני מגדיר אותו על הנתב שלי? האם הוא דורש חיבור לחשמל בלבד? האם הוא שווה את המחיר: http://www.amazon.com/gp/product/B004YAYM06?ie=UTF8&tag=wwwetalecouk-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B004YAYM06 תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by shlomo1441,

שלום אנשים. יש לי תשתית הוט ספק בזק בינלאומי 12MB עם חיבור חייגן. אני עושה בדיקת רוחב פס אני מקבל תוצאות של 2 , 3 , 5 מגה...חיבור לא יציב. התקשרתי לבזק.הנציג אמר לי לבטל את התקשורת האל חוטית דרך ההגדרות של הראוטר. והתוצאה עלתה ל10M הנציג אמר שעוד 2 מגה הראוטר "מעלים". מאז הרוחב פס עלה. אחרי יומיים שוב אותה בעיה. ביטלתי את הWIRELESS עדיין התוצאות נמוכות. למישהו יש מושג מה הבעיה? הוספתי צילומי מסך

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zgd,

שלום לכולם, יש לי ראוטר (PAT NAT או איך שלא תקראו לזה) מסוג 3com OfficeConnect Wireless 11g הוא מאוד ישן אבל סך הכל אני מאוד מרוצה ממנו. אתמול קרה לי מקרה חריג שהראוטר שלי נפל קרס עקב העברת נתונים גבוהה בwifi. אני משתמש ביתי, אך יש לי דרישות יחסית גבוההות למשתמש ביתי כי יש לי שרת שאני ולקוחות שלי משתמשים בו (גם בLAN וגם בWAN) אז חלטתי שהגיע הזמן להביא הביתה ראוטר חדש קצת יותר רציני שיחזיק לכמה שנים טובות. אז אם תוכלו לעזור לי, הדרישות שלי הם כאלו: (אני אכתוב סליחה מראש על הרשימה הארוכה) 1)QOS אני צריך תמיכה ב-QOS, יש לי שרת שאנשים מתחברים אליו ב-FTP או בכל פרוטוקול אחר. (DAAP, https, etc) אני צריך שיהייה לי דרך לשלוט בupload ובdownload שיוצא\נכנס לשרת כדי שלא יהי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ednri,

שלום.בבזק אומרים שהתשתית של הוט היא שיתופית, כלומר אני גולש יחד עם השכנים, וזה לא תמיד מגיע למהירות שאמורה להיות לי ושעליה אני משלם.אמרו לדוגמא ש-12 מכה בהוט בשעות השיא יכול להגיע גם ל-2.5 מגה. ולעומת זאת בבזק תמיד גולשים במהירות שעליה משלמים.אני לוקח את הדברים שלהם בערבון מוגבל ויודע שזה לא אמת לאמיתה, אבל רציתי לדעת אם יש בזה משהו... או שזה סתם ניסיון עלוב שלהם?תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by YohaiM,

קניתי ראוטר של Edimax לפני כשנתיים. הוא כל הזמן מתנתק,בעיקר כשחם. דיברתי פיקוק,והם יחליפו לי אותו למחודש.(לך תדע מה עבר עליו.......) אני מראשון,ויש לי בעיה להגיע לעתיר ידע,ובכלל,נמאס לי מהתמיכה של פיקוק. אני צריך ראוטר תקן N,עם 300mbps,נורמלי,שלא מתנתק כל יום-יומיים,ושיש לו אחריות בעוד מקומות,חוץ מאשר בעתיר ידע. לא משנה לי חברה,רק אחריות נורמלית. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by johnwoo,

היי, רכשתי את הראוטר הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12628 קיבלתי מחבר את הסטרימר הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9974 השאלות שלי: האם כדי להפוך את הסטרימר לאל-חוטי אני חייב לקנות את האנטנה שבאג מציעים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12448 או שיש אופציות יותר זולות? בנוגע לראוטר- חבר נתן לי אנטנה שמתחברת למחשב. האם בגלל שהראוטר בטכנולוגיית N, עדיף לי להשקיע באנטנה ספציפית? אף אחד לא יודע?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tomerA,

שלום יש את כרטיס רשת אלחוטי מדגם cohiba 3887 שמחובר למחשב נייח על XP. בבית יש לי ראוטר מדגם TL-WR841ND. הבעיה היא כזאת, הכרטיס רשת לא מזהה את הרשת של הראטור של הבית אבל מצליח לזהות רשתות אחרות של השכנים שלי. שגם הם משתמשים בראוטר של TP-LINK. יש לי מחשב נייד שמצליח לזהות את הרשת של הראוטר הביתי שלי. הSSID חשוף וביטלתי את הצורך של סיסמא לראוטר. מה יכולה להיות הסיבה שהכרטיס רשת לא מזהה את הרשת הביתית שלי?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  10. אני גר בבית פרטי בעל שלושה מפלסים. אני רוצה לפרוס רשת אינטרנט בכל שלושת המפלסים. לצערי ההשחלות של החוטים נעשו בצורה לא טובה ולכן אני נאלץ לאלתר איזשהו פתרון. המהירות אינטרנט היא 30 מגה+(כמה שיתאפשר מבזק באזור), כאשר רק באחד החדרים יש חשיבות גדולה לאינטרנט מהיר מאוד ויציב מאוד(כמובן שגם בשאר החדרים יש צורך באינטרנט סביר++). מכיוון שזהו בית פרטי אז בין המודם/נתב לבין המחשבים מפרידים קירות. מדובר סה"כ בחמישה או שישה מחשבים בכל הבית. הפתרון שעליו חשבתי הוא לשים מודם/נתב אלחוטי בקומה האמצעית לשרשר אליו נתב אלחוטי מהקומה העליונה(שרשור בחיבור קוי כמובן - זה אפשרי), ובמידת הצורך להוסיף שרשור חוטי או מגבר בקומה התחתונה. החדר בעל החשיבות הוא בקומה העליונה ולכן חשבתי לחבר את הנתב ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dardar4,

היי לכולם. הרצתי בדיקה על הרשתות באיזור שלי בערת האפליקציה wifi analyzer. מסתבר שיש הרבה רשתות (כנראה בבניין) שנמצאות על אותו ערוץ. מישהו יודע איך אני מחליף ערוץ בראוטר? יש לי ראוטר של TP-LINK בתקן N דרך הוט תודה!

• 4 תגובות
    • 9.9k צפיות
  12. , בגדול השאלה בכותרת. אני רוצה לחבר ראוטר 3COM למודם הזה ולהשתמש בו כמודם בלבד, כראוטר הוא פשוט עושה עבודה מחורבנת. האם ניתן? לאן אני מחבר את הראוטר, סתם לאחת מכניסות ה-LAN במודם? איך אני מגדיר במחשב? משום מה, אני ממש לא סומך על התמיכה של HOT בעניין..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. חברת D-Link מכריזה על זמינות מיידית של נתב התומך בתקן 802.11ac. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2386

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי, יש לי בעיה עם לפטופ חדש, lenovo u310. הקליטה ברשת הביתית האלחוטית שלו גרועה. הוא תומך בתקן N אבל גם כשהוא יושב ליד הראוטר והחוזק אות excellent, המהירות עומדת על 39Mbps. הראוטר תומך N במהירות של עד 300Mbps ואכן הhtpc בסלון (חדר אחר) קולט את המקסימום של 300Mbps עם איכות אות good. אני מבין שכנראה הכרטיס בלפטופ לא אמור לתמוך ולהגיע למהירויות כאלה אבל עדיין המהירות נמוכה בצורה יוצאת דופן. הראוטר - tp-link wr841n הכרטיס רשת של הלפטופ - broadcom 802.11n network adapter (לא מצאתי מספר דגם, כנראה צ'יפ ג'נרי ללפטופים) תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום חברים, יש לי אינטרנט מהיר 30 מגה של הוט. החיבור שלי הוא אלחוטי. באתרים שבודקים לי מהירות הורדה זה נראה שהכל תקין. אבל שאני מוריד קובץ טורנט באמצעות תוכנת יוטורנט הוא מוריד לי על 100KB בממוצע!! למה זה קורה???? אני אמור להוריד על איזה לפחות 2MB מהירות. אודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  16. אני מתלבט בין שני לוחות אם שההבדל העיקרי בהם הוא השבב של הרשת. האחד זה Realtek GbE LAN chip והשני Atheros GbE LAN יש הבדל משמעותי ביינהם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מעוניין לרכוש את המדפסת הבאה HL-2130 BROTHER. למדפסת זו יש אך ורק חיבור USB (ללא חיבור לרשת אלחוטית ו/או קווית). אני בכל זאת מעוניין לחבר אותה לרשת הביתית, כך שאוכל להדפיס מהמחשב הנייד שלי, המרוחק מהמדפסת. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעשות זאת באמצעות המתאם הבא http://www.alltech.co.il/Product.asp?Pid=272&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=21&aff=Zap〈=he כלומר לחבר באמצעות המתאם את המדפסת לראוטר ואז לשתף את המדפסת ברשת הביתית. זה יעבוד? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  18. Started by BandiT,

שלום, יש לי שרת windows server 2003 שמשתף כונן ובתוכו תיקיות בין מלא מחשבים שיושבים על אותה רשת, שום מחשב לא מזדהה מול השרת, אבל יכול ליצור ולמחוק תיקיות מאותו כונן משותף. השאלה שלי אם יש דרך או תוכנה מאין logger שתתעד לי אם מישהו מחק קובץ מסויים מאותו כונן. שיתן לי את שם המחשב או IP או MAC או משהו בסגנון כדי שיהיה לי אפשרות לדעת למה נעלמה לי תיקיה מסויימת. אשמח לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אודה לעזרתכם! יש לי מודם/נתב של בזק ASUS AM 604G. (אני מחובר דרך בזק כספק תשתית.) כמודם הוא עושה את העבודה ללא בעיות מיוחדות, אבל חלש כנתב אלחוטי וקצב הגלישה האלחוטית שלי גרוע. חיפשתי תחליף במחיר נמוך. ראיתי שהומלץ בפורום לרכוש את TP-Link TL-WR1043ND. הלכתי לחנות אבל אז הסתבר לי שמדובר בנתב בלבד. האם אפשר והאם כדאי לחבר אותו יחד עם ה- ASUS, או עדיף לרכוש אחר ואם כן מה אתם ממליצים לרכוש? האם כדי ללכת על מודם/נתב אלחוטי שבזק מציעה? אודה על כל סיוע ועצה טובה!! ;D

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by or9400,

אהלן יש לי ראוטר של TPLINK הגדרתי Dynamic DNS וזה עובד יפה.. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות להתחבר מרחוק גם לAP כמו שאני מתחבר לראוטר. יש לי בבית גם מגדיל טווח של אדמיקס(אם זה משנה) IP ראוטר - 192.168.1.1 IP מגדיל טווח - פרטים 192.168.1.2 IP Address Gateway Address 192.168.1.1 עכשיו ניסתי להגדיר ב Forwarding הפנייה של 192.168.1.2 לפורט 81 וניסיתי להיכנס עם הכתובת של DYNDNS שלי וזה לא עבד. זה אפשרי ביכלל ? ואם כן אשמח לעזרה תודה רבה ! תודה רבה אור

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום וברכה, יש למישהו המלצה על ראוטר שייתן לי טווח הכי טוב של קליטה בבית של 2 קומות, ובנוסף שיתמוך במהירות אלחוטית של לפחות 30 מגה. הנתב שהכי התרשמתי ממנו עד עכשיו היה ה1043 אבל לא ראיתי התייחסות לגבי טווח הקליטה שלו, לכן אני אשמח לשמוע מניסיון אם יש כזה לגבי טווח קליטה דו-קומתי. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. נתבקשתי ממשפחה לתכנן רשת ביתית לבית שנבנה בימים אלו. התכנון יעבור לחשמלאי שידאג לכבילה בקיר דרך תעלות ובסוף הכל ייתנכז לארון תקשורת. אני די סגור על הכל מה להנחות אותו למאט כמה דברים שאני לא מבין בהם. הייתי רוצה את חוות הדעת של המומחים, אבל אם זה לא המקום הנכון אז יידעו אותי כי מדובר על השקעה כספית וטעויות הן לרוב בלתי הפיכות לאחר ביצוע. אז מה שכרגע בתוכנית הוא: 1)כל החוטים שיעברו בקיר הם מסוג CAT6. 2)בכל חדר/סלון/ממ"ד יהיה בקיר שקע רשת RG45. 3)כל הנקודות ייתנקזו לארון תקשורת בקומה השנייה (לבית שני קומות סה"כ) שבארון זה יהיו נקודות ראשיות מסוג: טלפון בזק, כבלים הוט. מארון זה בקומה שנייה יירד עוד כבל רשת לארון תקשורת בקומה ראשונה שגם בארון שלה יהיה קו בזק והוט ראשי. במידה ה…

• 4 תגובות
    • 8.8k צפיות
  23. על הנתב עצמו רשום: 5V----2.5A על הכבל/שנאי (שמתחבר כמובן אל הנתב) רשום: INPUT 100-120V - 50-60Hz האם הנתב יעבוד בארץ? אני ממש לא מבין כלום בעיניינים האלה, אבל חשבתי לשאול. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Moty_p,

שלום לכם, מה הם המספרים הנכונים כדי להכין כבל רשת מוצלב התומך ג'גה? האם זה כמו בתמונה הבאה: או שזה 1-3 2-6 4-7 5-8? שאלה נוספת איך יוצרים לאג? אמור להיות 4-5 משהוא.. ושאלה אחרונה מה הם המספרים של הצבעים? (לדוגמה ירוק 1 ירוק לבן 2 חום 3 וכן האלה) תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by erezo,

אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד את הסוגיה בחייגן L2TP של הגבלת מהירות, יש לי תקלות של ניתוקים חוזרים ונשנים עם הוט ואני צריך לאפס את המודם אינטרנט + טלפון של ARRIS ששמו לי לאחרונה, הנציג תמיכה טכנית בהוט אומר לי שמכיוון שאני עם 12M מהירות אני חייב לעבור לחיבור MPLS ללא חייגן, אחרת הניתוקים והאיטיות בגלישה ימשיכו להיות מאחר ש"פרוטוקול L2TP מבחינה טכנולוגית לא מאפשר עבודה במהירויות גבוהות". אני אישית עבדתי קרוב לשנתיים בתמיכת אינטרנט והגעתי למסקנה שזה שטויות במיץ מה שהוא אומר, לעומת זאת בפורום אחר באינטרנט אומרים שזה לא לגמרי תלוש מהמציאות, אז מה באמת נכון על סמך מה שאתם יודעים על L2TP? האם באמת במהירויות גלישה מ-12M ומעלה יש בעיות של ניתוקים ואיטיות בגלישה כמו שיש אצלי? אני …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.