רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
לדוגמא אם ברשותי שני קווי טלפון שכל אחד מהם במהירות של 2.5 האם יש ראוטר שיכול להתחבר לשני הקווים ולתת לי במחשב מהירות של 5?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חיברתי את הראוטר כמו שצריך(לפי ההוראות), הגדרתי את כל ההגדרות הנחוצות שכתובות בהוראות, ולמרות זאת המחשב ממאן להתחבר לאינטרנט. התקשרתי לתמיכה הטכנית, ואמרו לי שכנראה יש בעייה עם הראוטר. החלפתי אותו, אבל עדיין לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט. אשמח לקבל תשובות בהקדם תודה מראש נ.ב- התקנתי רק את הראוטר, עוד לא חיברתי את המחשב השני לרשת.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לעשות אינטרנ בכבלים גם עם יש לי YES טלויזיה בלוין??? ??? ??? ??? :
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי כבל רשת ושני מחברים. כיצד עלי לחבר את המחברים לכבל כדי שהוא יהיה מוצלב? אודה מאוד למי שיוכל לענות באמצעות תמונה או לפחות תיאור מפורט של התהליך. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר של לינקסיס WRT54G עכשיו אני במחשב הראשי, והגלישה נהפכה לאיטית הרבה יותר וגם אני מתנתק כל כמה זמן, סתם בלי סיבה איך אפשר להאיץ את הגלישה ואני חייב לגלות מה מפריע לגלישה ומה גורם להתנתקויות? יש איזשהי תוכנה שיכולה לעזור לי? אתם יכולים בבקשה לעזור לי בזה, תודה אין לי שום פאייר וואל מותקן במחשב (היה מותקן אבל הסרתי אותו בגלל זה) טל
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בעיה מוזרה: יש לי 2 מחשבים וחיברתי רשת לפי כל המדריכים הרלוונטים פה וגם ב נטגורו וכרגע המצב הוא שיש אינטרנט במחשב הלקוח וגם בראשי כמובן אבל אני לא מצליח לשטף תקיות וקבצים המחשב הראשי בכלל לא רואה את הלקוח במיקומי הרשת המחשב לקוח רואה את הראשי במיקומי הרשת אבל לא נותן גישה עליו יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
וקי רק למבינים ובבקשה תשובה מדויקת כמה שאפשר. אוקי אני משחק משחקי רשת ורובם מונעים ממני לפתוח שרת\חדר במשחק ביגלל שלא פתחתי פורטים\פירוואל של הנתב. איך אני עושה שהFireWall יקבל את כל הפורטים כפתוחים בפאנל הזה של Edimax: http://www.zix.co.il/images/819504048.JPG נ.ב בעבר נתנו לי את זה: http://www.pikok.co.il/word/OpenPortBR.pdf וזה פעל מעולה אבל עכשיו האתר לא פועל יותר .
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול בעזרת ALT+TAB להעביר מעברית לאנגלית וההפך. בדקתי באייסיקיו ובקאזה אם יש לי את אותה בעיה שם והיא לא קיימת אז הבעיה לא במקלדת אלא בדפדפן. אח"כ הורדתי פיירפוקס וגם שם יש את אותה בעיה. זה ממש מעצבן כי אני כל הזמן צריך להעביר את השפה מהסרגל כלים. מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה המעצבנת הזאת?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי חוט שעובר בכל הבית - ומשתף שני מחשבים, ראוטר, ומודם. עכשיו לאחרונה החוט הזה נקרע מסיבות שלא אציין פה, ולהחליף אותו ע"י הוצאה של החוט יהיה מסורבל ובזבוז זמן. שמעתי על "שדכן-קצה" או משהו בסגנון, שכביכול אמור לשדך את החיבור של האיטרנט (החלק פלסטיק הזה שבסוף הכבל) לכבל עצמו, ובכך אוכל להמשיך להשתמש בחוט. איפה ניתן להשיג את הדבר הזה? התיקון הזה יעיל? כיצד מבצעים את הפעולה הזו (את השידוך)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך להעביר כ80GB ממחשב למחשב בשבוע. אני לא רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני כי קצב ההעברה יהייה איטי. ואני לא רוצה להעביר הארד דיסיקים בין מחשב למחשב, כי זה עבודה מסורבלת מידי. מה הדרך הכי טובה ופשוטה להעביר מידע ממחשב למחשב? האם אפשר לעשות זאת ע"י חיבורי כבלים ממחשב למחשב? אני צריך ראוטר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוום.. אני צריך דרייבר לכרטיס רשת הזה Realtek RTL8169/8110 Family PCI Gigabit Ethernet ל-Xp אני משתמש בווינדוס ויסטה אבל אני רוצה לפרמט ל-XP ואני צריך את הדרייבר הזה
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני כבר לא יכול לסבול את האיטיות ב - P2P עם האינטרנט שלי ... יש לי 5 מגה עם 256 KB העלאה בברק 013 ולפני כשבועיים וחצי - חודש הייתי מוריד על 650 KB בתוכנות P2P ועכשיו אני מוריד על 40-60 KB ובדקתי שזה לא רק אצלי במחשב כי אין בו Spywares וכל מה שיכול להפריע לתקינות הפורטים ... התקשרתי לברק 013 והם טוענים בתוקף שהם לא סוגרים פורטים, לא משנה כמה צעקתי עליהם הם עומדים על שלהם :\ אני רוצה לעבור לבזק בינלאומי כי אני כבר לא יכול לסבול את זה ... ראיתי פעם בפרסומת של בזק בינלאומי שהם עוזרים להתנתק מהחוזה הקיים ללא דמי התנתקות (קנס) ... אתם יודעים אולי אם זה עדיין אקטואלי ?.. תודה מראש, משה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהפעלת משחק מחשב (NFS) ברשת ביתית בין שתי מחשבים. באחד המחשבים מותקן XP PRO ובשני VISTA ,והבעיה היא: שאני מנסה להתחבר בויסטה למשחק שנפתח ב-XP אני לא יכול,וכשאני פותח משחק בויסטה הוא נפתח ומיד מתנתק...למה?? חייב לציין שהמשחק עובד מצויין בין שתי מחשבי XP כך שלדעתי הבעיה היא בהגדרות בויסטה (המשחק אושר בפיירוול). אשמח לעזרה,תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הי, מתלבט בין שניהם, הוט קורץ לי יותר, אבל הקטע, זה שיש להם שם💩 איך התשתית שלהם היום? , יש למישהו את החבילה הספציפית הזאת ויכול להמליץ? אני צריך כמה שיותר מהיר, אבל אם תגידו שעדיין לא כדאי להתקרב אליהם, אז אקח בזק.. תודה
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן. יש לי מחשב עם מודם של מוטורולה וראוטר של one level. אני מחובר דרך הוט. פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את כרטיס הרשת. יש לי כרטיס רשת מובנה בלוח אם Intel lakeport-g i945g. הורדתי את הדרייבר מהאתר של אינטל וזה עדיין לא מזהה לי אותו. דיברתי עם התמיכה של הוט, הם אמרו לי שאני צריך פשוט להתקין מחדש את כרטיס הרשת. ואז לראות local area connection וזהו. בלי להתקין כלום. האם זה נכון שאני צריך להתקין אבל את הראוטר? כי התקנתי את הראוטר וזה לא עבד. אחכ הסרתי אותו והוא גם לא עבד. ככה שאין הבדל... אני חייב לציין דבר חשוב. הראוטר והמודם מחוברים למחשב ועובדים- אפשר לגלוש דרכם ב wi-fi, אבל אי אפשר להתחבר אליהם דרך המחשב הנייח שאותו פירמטתי. (הם מחוברים אליו ישירות בכבלים). איך אני …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! היום עברתי סוף כל סוף למהירות 10 מגה לאחר כל כך הרבה שנים ב-1.5 מגה, ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של nvidia ולא צצו שום בעיות- מהירות מאוד גבוהה של הורדה. אך כשאני מוריד טורנטים המהירות המקסימלית שלי היא 150kbps אז כנראה שהבעיה היא רק בהורדת טורנטים ולא בהורדות ישירות. יש לציין כי הידע שלי ברשתות, ראוטרים וכו' מאוד נמוך ואני ממש צריך הסבר מדוייק מה לעשות אז סליחה על זה :-X מה גם שאין לי מושג אם הבעיה היא באמת בעיה ואולי זה רק מעט מקורות שמחוברים ומעבירים את התוכן של הקובץ. ספק 012 סמייל ותשתית של בזק תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם ראוטר בחדר של הילדה ואני רוצה לחבר סטרימר בסלון. הקליטה ממש גרועה ולכן אני רוצה לחבר אותו בצורה קווית. כמובן שבסלון יש לי נקודה קיימת של הוט (ללא ממיר). האם יש מתאם שמצד אחד מכניסים כבל קואקס ומצד שני מוציאים כבל רשת? במידה וכן אשמח ללינק. מצאתי את זה: http://www.amazon.com/DIRECTV-Broadband-Ethernet-Adapter-Generation/dp/B00DVK1ITI/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1446635528&sr=1-2&keywords=DECA ADAPTER אבל אני לא בטוח שהוא יעשה את העבודה. אני יודע שקיימת אופציה של העברת רשת גם ע"י רשת החשמל בבית - אשמח להסבר קצרצר ולינק למתאם מומלץ. תודה לכולם !
-
- 4 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 אינטרנטים גם של בזק וגם של הוט. עכשיו ככה יש לי את הלוח אם של פטאלטי P67 שיש אפשרות להכניס לו 2 סוגים של אינטרנטים איך אני מפעיל את זה? חיברתי את 2 האינטרנטים הורדתי את הספק של הוט בשביל לבדוק האם אני מקבל אינטרנט בזמן שהספק מנותק של הוט וזה תקע לי את האינטרנט בזמן שהיה רשום באינטרנט של בזק גישה לאינטרנט ובאינטרנט של הוט היה רשום שאין גישה וזה לא נתן לגלוש. המטרה היא בזמן שהאינטרנט של הוט נופל יהיה תבזק בזמן שבזק נופל יהיה תהוט. מי שיודע מה עושים אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך דרייבר שמתאים ל Santana 3887 rev1 ל XP .. תודה לעוזרים D:
-
- 4 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי על עצמי פרויקט של הקמת רשת ביתית בבית הוריי. מדובר בבית פרטי גדול בעל ארבעה מפלסים, כאשר כל מפלס הוא פחות או יותר כשמונים מ"ר. הבית מחובר בתשתית אינטרנט של הוט, כאשר כרגע ההוטבוקס מתפקיד בתור מודם וראוטר. לכל חדר בבית יש חיווט של יציאת LAN שכולן מתנקזות לתוך הארון תקשורת בו נמצא ההוטבוקס והswitch שמחובר אליו (לא זוכר כרגע איזה חברה ודגם). המחשבה שלי היא כזו: הצבת AP בכל קומה, שיחובר לאחת מיציאות ה-LAN שבאחד מהחדרים. אןי צורך בחיבור כבל פיזי באף אחד מהחדרים. ה-AP שבחרתי הוא Ubiquiti Unifi Ap-AC Lite כאשר בכל אחת מהקומות ימוקם AP אחד, סה"כ ארבעה. כל אחד מה-AP ישדר את אותו SSID כאשר הם חולקים תכונה שמעבירה כל מכשיר מחוב…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
לא מוכר לי המוסג tunnel ואני כן רוצה לעשות דבר כזה, (כדי לשחק אני וחבר או אפילו כמה חברים ברשת במשחק ישן על ידי שימוש ב TCP\IP או IPX) האם אפשר לחבר את המחשבים לשרת שלי שיושב בחוות שרתים וליצור תקשורת LAN בין המחשבים המחוברים לשרת? אם כן אני ממש השמח למדריך בנושא, אני בזמן האחרון מגלה שאני יודע פחות ופחות דברים, ואני מתנצל על כך. בנוסף אני רוצה ללכת לעשות קורס MCITP ואני יודע שזה קורס ממש קשה אז לפני שאני נרשם ללימודים אני רוצה להתחיל וללמוד בבית כמה שיותר כדי שיהיה לי קל בקורס אז אני ישמח אם תהיו יכולים לשלוח לי מדריכים ומה שקשור לנושא, תודה ענקית לכל העוזרים..
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב ניסיתי לקרוא את הסטיקקים אבל זה נורא מבלבל. אני רוצה לחבר גם את המחשב השני שלי לרשת. יש לי שני מחשבים בבית ברגע זה שניהם באותה קומה אך כנראה יהיו בעתיד נוספים ובקומה האחרת. איזה סוג חיבור מומלץ לי לשים? ואיזה נתב אלחוטי וכרטיס רשת מומלץ? שאוכל להעביר קבצים במהירות סבירה ולא רק אינטרנט. מה ההבדל בעצם בין ICS ו Infrastructure ? המליצו לי על: LevelOne WBR34061X Wireless LevelOne WNC0301USB זה טוב? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הנייד שלי - שהיה מחובר לרשת של המישרד...ממשיך לישאול אותי שם מישתמש וסיסמא רוצה לבטל את זה לגמרי ולא יודע איך ( כבר לא משתמש בו במישרד ובבית זה סתם ניג'וס) מי עוזר לי.....ובבקשה בלי תשובות של לפרמט המחשב - כי לא רלוונטי לעשות את זה THX מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני צריך להכנס לאתר של כתובת האדימקס שלי (192.168.2.1) ואני צריך שם משתמש וסיסמא... ניסיתי את שם משתמש: admin סיסמא: 1234 וכל אלה (admin admin, Admin Admin וכו'...) אני רוצה לעשות ריסט למכשיר (BR-6204Wg) ויש לי 013 מה שאומר שאצטרך להכין חייגן... אשמח לדעת איך עושים את זה ומה אני צריך לדעת (משתמש של הספקית, ססמא של הספקית...)... בתודה, ליש הפטיש
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אז ככה, זאת החבילה: טריפל Mega * טלוויזיה רב-ערוצית: חבילת הסטנדרט וכל חבילות תוכן אקסטרה. * תשתית אינטרנט מהיר במהירות 12Mb/1,000Kb. * קו טלפון מתקדם במסלול "דבר Extra".י 1000 דקות חינם כל חודש לטלפונים ו 35 אג' לדקה לסלולר. * ממיר Magic וממיר V.O.D ללא תשלום. * רשת אלחוטית ללא תשלום חודשי. * ספקית תוכן 013 נטוויז'ן במהירות 12Mb ב- 85 ש"ח כל זאת רק ב-403 ש"ח בחודש. זה שווה ? יש משהו יותר משתלם ?
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-