עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בכתבה באתר אחר הוסבר מדוע לא ניתן להזרים סרטי HD האם באמת לא ניתן להזרים סרטי HD? גם בראוטר כזה ? http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND#spec TL-WR1043ND) המרחק בין המחשב שלי לסרטימר הוא בערך 7 מטר שבניהם קיים קיר עם דלת שלרובה פתוחה ולסטרימר מחובר TL-WN821N (אני לא יודע כמה זה משנה אבל אני נותן לכם תמונה כוללת כדי שתבינו ) האם באמת לא אוכל להזרים סרטי HD ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by zabal12,

שלום! יש לי ברשת 4 מחשבים 3 מתחברים אלחוטית ושלי מתחבר עם כבל . האינטרנט עובד בכל המחשבים . כאשר אני מנסה להתחבר מהמחשב שלי (חיבור קווי)לנתב על מנת להגדיר אותו אני מקבל את השגיאה הבאה http://imageshack.us/photo/my-images/27/picture1vf.png/ וזאת לפני שהוא מבקש שם משתמש וסיסמא . יש לציין שמהמחשבים האחרים אין שום בעיה להתחבר לנתב . הנתב הוא -TP-LINK WR941ND משהו יודע מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כרגע אני גולש בחבילה של 12 מגה. האם זה מציין מהירות או רוחב פס ומה ההבדל ביניהם? הרי בפועל אני לא מקבל מהירות הורדה של 12 מגה בייט לשניה... יש מצב שזה מגה ביט? אם כן, מה המהירות האידיאלית שאקבל? ובמה זה תלוי? עוד עניין: ברגע שכבר הבנתי מה מהירות ההורדה שאני צריך לקבל. האם זה אומר שמהירות ההורדה תתחלק שווה בשווה בין מספר קבצים שמורידים וסה"כ תסתכם במהירות המקסימלית או שפשוט כולם ירדו באותו קצב מקסימלי במקביל? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by TheDay,

ספקית - 012 תשתית - הוט מודם MOTOROLA SBV5120 ראוטר LINKSYS WRT54G מהירות 12MB לאחרונה החלפתי למודם זה, לאחר שהות של כמה שנים עם טרייון ולאחר כמה ימים עם המודם התחילה בעיה (בכל המחשבים) כאשר קובץ יורד, ההורדה "קופאת" לכמה שניות, ואז ממשיכה לכמה שניות, הזמן שהיא קופאת יותר גדול מהזמן בו היא יורדת.. כך שהורדה של כ20 דקות לוקחת 3 שעות... מקווה שהסברתי בצורה ברורה, ניסיתי לפתוח פורטים, לנתק ולחבר, אמרתי נפתח פוסט לפני שאני יוצר קשר עם החברות. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by MasterDK,

לילה טוב, הצטרפתי ל 20 מגה בבזק כתשתית וקיבלתי DLINK 6740U. אני יכול לגשת לממשק ניהול שלו על ידי הקשת הIP הפנימי שלו (10.0.0.138) אבל גם אם אני מקיש את הIP החיצוני שלי. זה מאוד מדאיג אותי ולכן אני רוצה לסגור את הפינה הזאתי. האם הנתב מזהה שאני ניגש מIP חיצוני שזהה לIP של הנתב (כאילו ניגש ממנו אליו) ולכן הוא מאפשר לי לגשת, או שמה כל אחד שיודע את ה IP שלי יכול להקליד אותו בדפדפן ולשחק לי בנתב? ועוד שאלה קטנטונת: האם מבחינת החוזה עם בזק מותר לי לשחק בנתב? לצורך הדוגמא אני צריך לקבוע אייפי קבוע לאחד המחשבים. פשוט אני לא בטוח איך זה עובד האם הנתב הוא בבעלותי או לא (הוא ניתן לי במודל חיוב-זיכוי למשך 24 חודשים הבאים). תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. החלפתי במחשב את כרטיס רשת אלחוטי הפנימי , בכרטיס עם חיבור USB, ומאז עוצמת אות נמוכה- מה ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, חג שמח שתי שאלות בנוגע לראוטר הזה 1. האם ניתן להגדיר בו תיעדוף למחשב / חיבור מסויים ? ? (לצורך העיניין WIFI או lan1 או lan2 וכד' ) 2. כיצד אני יכול לבצע הגבלה לחיבור ?? (להגביל את אחד /שניים מהחיבורים למהירות UP/DL מקסימלים שאני מגדיר ) המצב הנתון שלעיתים מחשב אחד צורך את כל רוחב הפס ובמחשב השני לא ניתן לגלוש כמעט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Cheif,

בעוד שלושה חודשים יחלו ה-ISP הגדולים בארה"ב לנטר את תעבורת הגולשים ולנקוט צעדים נגד כאלה הפוגעים בזכויות יוצרים. למה זה קורה ומה מידת השפעה של הצעד הזה עלינו? כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2155

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by אוורסט,

שלום ברשותי נתב : AZTECH ADSL2+ENTERNET BRIDGE DSL 600E קו של בזק ספק 013 לאחרונה כל הזמן ישנם ניתוקים, בנתב מנורת DSL מעמעמת לזמן מה ואח"כ חוזרת למצבה הרגיל, דלוקה קבוע ואז שוב חוזר האנטרנט. כך זה מתרחש לאורך זמן. ניתקתי מן החשמל עשיתי RESTART ואותו מצב נשאר. מה עליי לעשות? מוזר שזה מתנתק לזמן קצוב ושוב חוזר. תודה

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  10. Started by syntax2007,

קניתי סידבוקס מ seedboxes.cc לפני יומיים על מנת לשפר את הרטיו שלי בחשבון TL - קניתי סידבוקס עם : 333 GB 2 TB upload link 500mb בנתיים לא ממש עובד לי טוב..העליתי רק 40 גיגה עד עכשיו , הבנתי שבמצב טוב זה אמור לעלות על כמה mb לשנייה אבל אני אפילו לא מגיע למגה. הבנתי כבר שצריך לבחור בטורנטים חדשים על מנת לקבל את הביצועים הכי טובים אבל כרגע זה לא אפשרי בגלל שהרטיו שלי נמוך בשביל זה...הוספתי 35 טורנטים עד עכשיו - האם זה מעט מדי או שכדאי להוסיף עוד? ואם כן כמה מומלץ לשים ? אשמח אם מישהו שיש לו קצת ניסיון בזה(בכללי ובסידבוקס הספציפי הזה) יוכל לעזור לי ולתת לי טיפים ועצות מה לעשות כי אני באמת רוצה שזה יעבוד כמו שצריך תודה מראש , ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sabosal,

יש לי הוט-בוקס שהחלטתי להפוך למודם בלבד, אבל בשביל זה אצטרך לקנות סוויצ', כי ה-4 יציאות של הראוטר (DIR-655) לא מספיקות. אני צריך מינימום 8 חיבורים של ג'יגה-ביט. ההתלבטות היא בין: D-Link DGS-3200-16 http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=2042 TP-Link TL-SG1008D http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2640 Edimax ES-5800G http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2110 D-Link DGS-1008D http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=1962 מה ההבדלים ביניהם? האם יש סוויצ' מומלץ אחר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by gil2518,

שלום. לאחרונה חלה אצלי בעיה , שהיוטורנט מופעל ומתחיל להוריד כעבור כמה דקות ספורות האינטרנט מתנתק . תמיד הייתי משאיר את היוטורנט פתוח בלילה והכל היה תקין ! איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by xxgorenxx,

היי חברים, קודם כל אני חדש פה , שמעתי שזה אחלה פורום שמח להיות חלק ממנו, שנית יש לי שאלה, מה ההבדלים בין סוויץ להאב זה אני יודע, אבל למה כל אחד מהם הוא בשכבה שונה במודל הOSI? אשמח לקבל תשובה מפורטת ועיניינת, חיפשתי בגוגל לא מצאתי תשובה מספקת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום! התחברתי לתשתית של בזק ל100 מגה.. אחרי שעזבתי את הוט בטריקת דלת. מאותו רגע ששניתי את הראוטר מההוט בוקס ל netgear vvg2000 התיקיות שהיו משותפות בראוטר הקודם ועבדו חלק, פתאום לא עובדים ולא ניתן לשתף אותם. מאחר שזה קרה רק לאחר החלפת הראוטר אני בטוח שזה לא קשור להגדרות בווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? בנוסף רציתי לשאול שאלה קטנה, כל ראוטר שהיה לי היה עד עכשיו היה שולח ip למחשבים ברשת בצורת *.*192.168 הראוטר הזה שולח כתובות IP בצורה של *.10.0.0 מה ההבדל ביניהם מבחינתי? המחשב אותו אני רוצה לשתף עובד על מערכת לינוקס והוא הXTREAMER. תודה.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by doraam,

אני רוצה לקנות ראוטר ולהפוך את הD LINK של בזק הVDSL הצעצוע המגעיל הזה למודם , איזה ראוטר אתם אומרים לקנות תמליצו משהוא טוב יש לי עכשיו 20MB אני רוצה משהוא טוב שיעמוד בטונה חיבורים ושלא יקפא באמצע טורנט כמו הדי לינק איזה אתם אומרים לקנות אני צריך לא יקר אבל משהוא טוב , מה אתם אומרים על זה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12698

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת קצב העלאה של קבצים פשוט מזעזע בין אפס לאחד קילו בייט, אני גולש במהירות של 10 מגה אני מוריד בלי בעיה על מקסימום מהירות בד"כ, אני מחובר דרך בזק+נטויזון, לפני שבועיים התקנתי ווינדוס שבע על המחשב ואז התחלתי לשים לב לבעיה, אבל מצד שני לא הסתכלתי מה היה לי במערכת ההפעלה קודם לכן מבחינת upload, אני משתף קבצים חדשים ומאוד רצויים אז זאת לא נראה לי הבעיה וכן הפורטים בנתב שלי פתוחים כמו שצריך, גם כן ניסיתי בחיבור ישיר בלי הנתב והיה אותו הדבר, מאתר כמו פיירט ביי למשל המצב יותר טוב אבל רחוק מאידיאלי האם זאת יכולה להיות איזשהו חסימה/הגבלה של הספקית שלי?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by THE-BIG,

אני מנסה להגדיר את הנתבים 6740 ו 2650 בWDS. ומשום מה למרות המדריך של צ'יף אני מסתבך. כמה שאלות: 1. איך אני מפעיל מצב WDS בשני הראוטרים? 2. איזה כתובת MAC אני צריך (מצאתי שני כתובות אחד לאלחוטי ואחד רגיל). אשמח אם תשאירו טלפון כדי שאוכל להעזר בכם טלפונית ? תודה

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  18. פרצות אבטחה בדרגת medium : The server's X.509 certificate does not have a signature from a known public certificate authority..." פיתרון: Purchase or generate a proper certificate for this service. מאיפה אני מוצא את האישור הזה ?או עושה אותו בחינם? :s05:

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  19. אין לי בעיה מיוחדת עם ה WIFI בלפטופ, רק מסקרן אותי לדעת למה אם הנתב שיש לי תומך עד 300mbps הכרטיס רשת שלי כל הזמן עובד במהירות של 65mbps ולא משנה איזה הגדרות אני עושה בנתב ובלפטופ, המהירות הזו לא משתנה כלל. בנתב DIR-655 D-LINK הגדרתי לו auto 20/40Mhz ובחרתי את הערוץ עם הכי פחות הפרעות באלחוט שזה מס' 2 לפי inssid (התוכנה), והגדרתי לו מצב N בלבד, ניסיתי גם מעורב. בלפטופ עצמו של ASUS X54HY (או LY) ההגדרות הן על חיבור לתקן N ולא שיניתי שום אופציה בכרטיס האלחוטי. האם יש דרך כלשהי לגרום לכרטיס הרשת בלפטופ לעבוד על יותר מ 65mbps ב LAN? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום רציתי לדעת איך הכרטיס רשת TL WN821N של טיפילינק?לשמוע חוות דעת?האם הוא כרטיס שקולט למרחק של שלוש מטר ללא בעיות למשל? ואם לא זה אז מה מומלץ תודה

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין ללמוד את התחום. ורציתי לדעת איפה יש חומר ברשת שיאפשר לי ללמוד?? ( עד שארשם ללימודים). כמו כן, מי שכבר עוסק בתחום מוזמן לרשום על מכללות|מוסדות שניתן ללמוד בהם את התחום

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  22. שלום לכולם ,עברתי למהירות גלישה של 100 MBבמחשב שמחובר ישירות לראוטר הוא מגיע למהירות של 80 MBושאר המחשבים שמחוברים דרך HUB של חברת Dynamodeזה לא מצליח להגיע למהירות קרובה אפילו , מהירות של משהו כמו 8 MB גג .בוודאות לאחר המון בדיקות , Hub הוא מה שמוריד את המהירות של האנטרנט ,רציתי לדעת אם אני ירכוש Switch ? זה יפתור את הבעיה ? יעלה את המהירות ?איזה מתג אני צריך לרכוש על מנת לקבל את המהירות הרצוייה ?תודה רבה , אור.

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  23. שלום! היום עברתי סוף כל סוף למהירות 10 מגה לאחר כל כך הרבה שנים ב-1.5 מגה, ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של nvidia ולא צצו שום בעיות- מהירות מאוד גבוהה של הורדה. אך כשאני מוריד טורנטים המהירות המקסימלית שלי היא 150kbps אז כנראה שהבעיה היא רק בהורדת טורנטים ולא בהורדות ישירות. יש לציין כי הידע שלי ברשתות, ראוטרים וכו' מאוד נמוך ואני ממש צריך הסבר מדוייק מה לעשות אז סליחה על זה :-X מה גם שאין לי מושג אם הבעיה היא באמת בעיה ואולי זה רק מעט מקורות שמחוברים ומעבירים את התוכן של הקובץ. ספק 012 סמייל ותשתית של בזק תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by movsho,

שלום לכולם, התחברתי ל 100 מגה של הוט עם הוט נט כרגע אני עם ההוטבוקס כמודם ונתב. אני גולש אלחוטית ממחשב נייד בתקן N. המהירות שאני מקבל היא בסביבות 15 מגה. אני ידע שאלחוטית לא ניתן לקבל את כל ה100 מגה אך מה ניתן לעשות על מנת להגיע למהירות מקסימלית ? (ברמת ההגדרות, קניית ראוטר, מתאם רשת וכו') בקיצור מה ניתן לקנות/להגדיר על מנת לקבל מהירות גבוהה ככל האפשר בצורה אלחוטית? אשמח להסבר פשוט כי שפת מחשבים גבוהה מידי אני כנראה לא אבין =) תדה למי שמוכן לעזור

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  25. אהלן שמי מאיר בן 21 אני בקרוב מתחיל ללמוד MCITP . אני בדיוק לומד דרך האיטנרנט ניהול רשתות ונתקלתי בSunbet mask קראתי טקסטים ציפיתי בווידאו של parcticu , ועדיין לא נכנס לי לראש הבנתי שחשוב לדעת מה זה subnet mask כי ברוב ראיוני עבודה שאולים אותך מה זה ואתה אמור לענות אה ככה , השאלה שלי היא כזו הבנתי שיש כתובת IP ומתחתיה עוד כותבת איפי השאלה שלי היא לדוגמא יש כתובת IP 10.5.7.1 איך אני יודע ש255 שייך ל10 ול5 ול7 ו0 שייך ל1 אך נקבע מה רשת ומה מחשב נכון שאני מגדיר מחשב רשת ברשת אז אני קובע את הכתובת הIP אבל אך נכנס הSUBNET MASK נכנס לכתובת IP זאת אומרת לדוגמא הגדרתי IP חדש 10.5.7.5 אך אני מזהה ויודע שהרשת שלי הוא 10.5.7 והמחשב הוא 5 זה בעקרון אותה שאלה ששאלתי מק…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.