עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tomeryh,

האם אני אצטרך ראוטר בכל מקרה? אני רוצה לחבר שני מחשבים

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. היי, אני רוצה להחליף ראוטר לראוטר שהLAN שלו הוא 10/100/1000GB שיעבוד כבלים L2TP (יש חייגן ) אין לי ממש הגדרת תקציב, אבל מעדיף כמה שפחות כמובן שיוכל לעמוד גם בעומס של P2P למינהם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Charybdis,

כפי שכתוב בכותרת הנתב הוא 2650U של בזק (לצערי ). הגירסא שמותקנת היא: BZ_1.10 שהורדתי מהאתר של בזק. האם אפשר לבצע שינוי IP בנתב הזה ? (מלבד Save / Reboot מכיוון שהתהליך הזה לוקח יותר מדי זמן) בצעתי חיפוש , והגעתי לת'ארד הזה , אבל גם שם לא הגיעו לכדי פיתרון ממשי. לא אכפת לי אפילו לעדכן ל Frimware מקורי של D link בשביל שתיפתח לי האופציה הזאת , מקסימום אחזיר אחר - כך ל Frimware של בזק. אם כבר , אם אפשר לגרום לנתב לתת IP אחר למחשב מסויים (הכוונה ל IP חיצוני) ואז אני לא tנתק את המחשב השני מהרשת כל פעם שאשנה IP , מה טוב. (אצלי הכרטיס רשת שבשימוש הוא Edimax 7277nl ).

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by pergola,

הפייסבוק שלי קבוע עושה לי בעיות בצ'אט. חושב מלא, לא שולח. וממה שהבנתי זה לא קורה אצל כל אחד. יש איזה משהו שאפשר לעשות בנדון?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם, רציתי לדעת אם המודם השחור של HOT (מודם מוטורולה?) הוא בעצם כמו כל מודם רגיל וגם איתו אפשר להתחבר לאנטרנט?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. הכרטיס רשת יחובר למחשב שנמצא בחדר ממ"ד ובמרחק של כ6 מטרים מהנתב BR-6424n (אשמח לתגובות על בחירת הנתב, תקציב עבורו נופל על איזור ה200 ש"ח). הנתב נמצא בחדר אחר באותה הקומה.. הכרטיסים העומדים על פרק הרכישה: EW-7727 EW-7717 usb במידה וזה משנה- גב המחשב נמצא הפוך לפתח הדלת. מבחינת מחיר שניהם באותו המחיר כך שהמחיר במקרה הזה הוא לא פונקציה מבחינתי. עקב הימצאות המחשב בחדר ממ"ד איזה מבין המתאמים הנ"ל יתן תמורה הכי מספקת? ומה ההבדלים ביכולת הקליטה שלהם? שאלה נוספת היא האם השקעה של 50 ש"ח נוספים על מנת לרכוש את EW-7728 באמת יעשו הבדל במרחק שעליו אני מדבר? שבוע טוב

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. אהלן חברה, יש לי בעיה ממש מוזרה ומעצבנת! כל פעם שאני רואה סרטונים בYOUTUBE או באתר אחר אז האינטרנט מתנתק לי... כאילו קופא ! שאני גם מדבר בסקייפ אז הוא מתנתק לבד. מה אפשר לעשות? כאילו התנתקתי מהאינטרנט .. והסרטון בYOUTUBE קופא גם ואז אחרי כמה שניות ממשיך לעבוד.....

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by yuvalkob,

שלום לכולם יש לי רשת ביתית קטנה המורכבת ממחשב נייח אליו מחוברים כל כונני הרשת (כונן פנימי ועוד אחד חיצוני), המחובר באמצעות כבל לראוטר אל-חוטי (BR-6204 של EDIMAX). ומחשב נייד המחובר לרשת אל-חוטית. הגדרתי במחשב הנייח מספר תיקיות וכוננים שיהיו משותפים והכל עובד בסדר. הבעייה היא שכעבור 15-30 דקות עבודה (או אפילו בלי עבודה בכלל) הרשת הביתית מתנתקת (האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל- מודם כבלים שמחובר ישירות לראוטר) ואני לא יכול לצפות במחשב הנייד בכוננים מהמחשב הנייח. הבעייה נפתרת רק לאחר הפעלה מחדש של המחשב הנייח מודה לכם מראש על העזרה יובל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by VersionBen,

שלום, לא מזמן פירמתתי את המחשב אך שככתי שאין לי דריבר או את מה שצריך בכדי שיהיה לי אינטרנט , עכשיו אין לי על המחשב את הLocal Area Connection וזה מחרפן אותי , דיברתי עם תמיכה תכנית בפלאפון ואמרו לי שצריך להתקין איזה דריבר והם רוצים על זה 200 שקל! - ואין לי כסף! אני לא מוצא בשום מקום איך להתקין את זה וצריך עזרה דחוף! [אני צריך להוריד נראה לי Reltalk משהו..] איך אני יכול לבדוק מה להוריד בשביל שיהיה לי אינטרנט שוב? [אני עכשיו על הלפטופ של דוד שלי] תודה לעוזרים! עריכה: אני עשיתי בדיקות ואני צריך להתקין כרטיס רשת או משהו כזה: you need to install network card driver, after that can only see that local area connection icon. מקווה שזה עוזר.. עוד משהו , נראה לי אני צריך את זה: Rea…

• 29 תגובות
    • 12.1k צפיות
  10. Started by arik100,

http://code.google.com/speed/public-dns/ מישהו ניסה את השירות הזה? מה אתם אומרים בכללי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מחשבי ה XP ברשת הביתית שלי מתקשים להשתמש בכונן רשת ששיתפתי בוינדוס 7 לפעמים הוא רושם לי אין הרשאה, ולפעמים הכל בסדר. העניין הזה די מוזר, וגם קרה לי במחשב עם ויסטה מול מערכות XP. איך ניתן לסדר את זה? צירפתי צילום מסך של השגיאה כשאני מנסה להיכנס לכונן המשותף. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום אני מוריד בדרך כלל מ-HTTP וקראה לי כמה פעמים כבר כשאני מוריד קבצים פתאום ההורדה מופסקת(יורד ל0) וזהו נתקע שמה זה קראה לי גם במנהל הורדות(IDM) וגם דרך הדפדפן שלי(FF). אני מחובר קווית לראווטר שקיבלתי מבזק של SIEMENS.בלוח בקרה של הראווטר רשום שלא היה ניתוק. מה הבעיה היא אצלי אצל הספק או השרת שמפסיק לי את ההורדה? ואך אפשר לפתור אותה(אם היא אצלי) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי מחשב נייד עם WINXP ומודם סלולרי של סלקום. האם אפשרי ליצור רשת אלחוטית ע"מ שאני אוכל לגלוש עם נוקיהN97 דרך הרשת שיצרתי במחשב הנייד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, לא מזמן הסתיים לי ההתחייבות של עם בזק , רציתי לשאול כמה עכשיו עולה 2.5-3 מגה , ואם יש פה אנשים שמנויים לבזק ומה דעתם על השרות ועל האינטרנט. אני אישית לא ממש רוצה לעבור מבזק כי אין לי כוח להתעסק עם כל התשתיות והכאבי ראש. אבל אם יש דילים טובים בלי התחייבויות או התחייבות של שנה וחצי אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  15. שני המחשבים מחוברים באמצעות רשת ביתית והם עם חלונות 7. בשני המחשבים אני רואה את תיקיות השיתוף והכל יפה וטוב. שאני לוחץ על תיקיית שיתוף מסויימת במחשב השני אז מופיע לי חלון ומבקש שם משתמש וסיסמא. לשני המחשבים אין סיסמת כניסה - ובעת ההפעלה הם נכנסים רגיל לחלונות 7 ללא שם משתמש או סיסמא. כאשר אני נכנס למחשב שלישי באותה רשת עם מערכת ויסטה - אז לא מתבקש ממני שם משתמש וסיסמא. כאשר אני נכנס מהמחשב של הויסטה למחשב עם חלונות 7 אז שוב מתבקש ממני שם משתמש וסיסמא. איך אפשר לבטל את בקשת שם המשתמש והסיסמא? עזרה בבקשה...

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  16. יש לי חבילת 8 מגה גיימר בבזק בינלאומי, מעולם לא היו לי בעיות עם הביט-טורנט בחבילת גיימר, השבוע נתקלתי באיטיות מחרידה בכל טראקר שניסיתי. במשך היום המהירות ממש בזיונית, בלילה עוד איכשהו סבירה, אבל גם ממש לא מתקרבת למהירות המוצהרת. ניסיתי את היוזר תמיכה טכנית שלהם שהוא גם כן 8 מגה גיימר, וגם דרכו יש את אותם בעיות. בדקתי עם יוזרים של ספקיות אחרות והכל היה בסדר אז אין שום סיכוי שזה מכל דבר אחר חוץ מהספקית. אגב, השירות שלהם משגע אותי, יש לכם פתרון אחר? יש להם אימייל לתמיכה טכנית? עד עכשיו היה להם מספר שיחת חינם, עכשיו גם את זה הורידו.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  17. Started by dominic16,

יש לי במחשב כרטיס רשת תקן N ספר שאני לא משתמש בו איך אני יכול לפוך אותו ל repeater כדי להגדיל את טווח הקליטה? יש איזה תוכנה או טוויק ב WINDOWS? יש לי אגב WINDOWS 7

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  18. שלום. יש בעיה עם האינטרנט שלי, הוא מרגיש איטי מתמיד. אני משתמש בראוטר EDIMAX קווי וראוטר ASUS כ AP אם זה משנה. נכנסתי למצב של LOCAL AREA CONECTION ורשום שם ככה: האם ה "קישוריות IP6V : ללא גישה לאינטרנט." אומר משהו? תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. ברשותי דיסק USB המחובר למזרימדיה. אבל מהירות העברת הקבצים אליו דרך הרשת החוטית איטית. אני מעוניין לחבר ישירות את דיסק ה USB לרשת. האם יש מתאם שיתחבר אליו דיסק ה USB שיהפוך אותו לדיסק רשת חוטי ושהמזרימדיה יוכל לתקשר איתו ולהזרים ממנו מדיה?

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  20. אז ככה, קצת רקע קודם. אני מחובר לספק בזק בינלאומי ותשתית של בזק, ראוטר DLINK DSL 2650U שאליו בצורה קווית מחובר ראוטר של 3COM שמשמש כAP. עד כאן הכל טוב ויפה, פורטים פתוחים כמו שצריך לUTORRENT, אימיול וכו'. עכשיו קיימת בעיה שהתחילה עוד לפני שהיה לי את הראוטר הזה והייתי מחובר על ה3COM כראוטר ראשי ומודם שאליו הוא מחובר. ניתוקים של האינטרט, בד"כ סתם ככה, בלי סיבה. עכשיו הניתוקים הם מאוד מוזרים, נעבור לראטור החדש שהוא הראשי כרגע. ברגע שיש ניתוק הנורות על הראוטר דלוקות כ-ר-ג-י-ל, ז"א DSL דולק, אינטרנט מהבהב, בדיוק אותו הדבר כמו כשהאינטרנט פועל. עכשיו כמובן בשביל שהאינטרנט יחזור לפעול חייבים לכבות ולהדליק את הראוטר, להמתין כמה דקות לא עוזר. דיברתי עם בזק, בזק בינלאומי, אף אחד לא …

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by dyn,

ערב טוב, יש לי ראוטר SIEMENS שקיבלתי מבזק ואני רוצה להחליף אותו, אשמח לשמוע דעות לגבי ראוטרים אחרים של בזק שאני יכול לקחת, חשוב לי שיהיו אמינים ואיכותים בניגוד ל SIEMENS... תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by idonimni,

יש לי 2 מחשבים: אחד נייח עם ווינדוס 7 ואליו מחובר הראוטר והמדפסת אחד נייד עם ווינדוס XP שני המחשבים נמצאים באותה קבוצת עבודה, ובעיקרון הרשת ביניהם פועלת כי אני יכול לגלוש באינטרנט דרך המחשב הנייד,אני יכול לשלוח דברים להדפסה מהמחשב הנייד ואני יכול להיכנס דרך המחשב הנייד לקבצים ששותפו ברשת מהמחשב הנייח. הבעיה היא שאני לא יכול להיכנס דרך המחשב הנייח לקבצים ששותפו ברשת מהמחשב הנייד וכמו כן אני לא יכול לשתף ברשת תיקיות במחשב הנייח. ועוד משהו מוזר- אם זה נקרא שיש כרגע רשת ביתית פועלת, אז למה כשאני נכנס ל"קבוצה ביתית" בלוח בקרה כתוב : "אין קבוצה ביתית ברשת" ואז כשאני לוחץ על "צור קבוצה ביתית" זה אומר שגיאה: "לwindows אין אפשרות להגדיר קבוצה ביתית במחשב זה". חיפשתי בגוגל ולא מצאת…

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by ekmo,

שלום, יש לי ראוטר ישן של D-Link (לא זוכר את הדגם) שהייתי די מרוצה ממנו. לאחר שעברתי דירה המחשב השני, שהיה עד לאותה נקודה מחובר אלחוטית דרך קיר אחד, כבר לא הצליח להתחבר לרשת האלחוטית. יש זיהוי של רשת אך הוא לא מצליח להתחבר. מאחר וכעת יש 3 קירות מפרידים בין הראוטר עצמו לאנטנה במחשב השני הנחתי שזה מקור הבעיה. המליצו לי על Linksys WRT54GL 54Mbps שאמור להיות סוס עבודה, חבר אפילו טוען שאצלו בבית הראוטר עובד מתוך הממ"ד. אני מתלבט אם לקנות את הראוטר הנ"ל (320 ש"ח) מכיוון שאני חושש שגם הוא לא יעבור את הקירות המפרידים בינו לבין המחשב השני. האם לדעתכם יש סכנה כזו? מדובר בקירות רגילים, לא ממ"ד ולדעתי המרחק הכולל בין שתי הנקודות עומד על כ-5 מטרים. האם יש חשש שהראוטר הזה לא ישדר מספ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. התקנתי WIN 7 64bit, איך מקימים חיבור לאינטרנט? ספק נטויז'ן, תשתית כבלים (חיבור ללא חייגן) תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. לא משנה איזה הגדרות עשיתי להפניית פורט ב-br-6204wg (לבן), גם canyouseeme וגם pcwintech port test לא מצליחים להגיע לפורט במחשב שלי. בחיבור ישיר למודם אין שום בעיה בלי שינוי הגדרות/נגיעה במחשב. הפיירוואל בראוטר כבוי ניסיתי גם דרך virtual server וגם דרך port forwarding (וגם דרך שניהם בו זמנית).

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.