רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום אנישים , אז רק רציתי להביא לידיעה - מאושרת (לא לא שמחה ), בנטוויז'ן יש כבר מספר ימים בעיות עומסים (!!?) כן , אין מספיק רוחב פס לכולם ! ! ! אז זה לא המחשבים אצלי\ הרשת\ הנתב ןהכבל רשת שנסתם , לא , אחרי יום כבר הרחתי שמשהו רקוב ,אז הרמתי טל' לבירור העיניין , רק בפעם השנייה למעשה נאמר לי -מהתמיכה -" שכן , ישנה בעייה כבר שבוע - איטיות " ,- ולמה - "יש עומס , אין מספיק פס לכולם -כולם גולשים עכשיו ויש עומס " .. לא האמנתי למה ששמעתי , מה חזרנו אחורה ב10 שנים - ניגמר רוחב הפס ?! ,אז זהו, לוותר על חבילות הבזק- לשיגור טילים ? ולעבור לאנלוגי ? אני לא מצליח להוריד מחו"ל ואם כן אז באיטיות, משמע בקצב של 3-6KB\S . לאן הגענו, ספק מס' 2 במדינה ואין רוחב פס .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל וידאו שאני רואה באתרים MAKO SPORT5 ועוד כל מיני אתרים ישראלים פשוט נתקע, שומעים את הקול רק והתמונה תקועה. זה לא רק מהיום זה תקופה ארוכה ככה, ביוטיוב אין את הבעיה הזאת לרוב חלק שם. מה זה יכול להיות זה בלתי נסבל.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להפתעתי המרה 018 הצטרפה לחברותיה הספקיות הגדולות. נכון לעכשיו אין אפשרות להוריד קופץ עם סיומת torrent. הקובץ יורד על ביטים בודדים. בדקתי שני קבצים שנמצאים אצלי ב Dropbox (כמו שרת אחסון פרטי) קובץ של RAR ששוקל 10 מגה אני מוריד על 320KB קובץ torrent יורד על 12 ביטים. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני ניסיתי להגדיל את הקליטה של הראוטר האלחוטי של 3COM עם הראוטר EDIMAX BR 6204WG שנייהם תומכים בWDS. קראתי את המדריך וההסבר המצויין של NetCheif ואני עשיתי שלב שלב אך ללא הצלחה. להלן השלבים שבצעו: 1.לקחתי את כל המידע לגבי הראוטר הקיים (3COM) ראיתי שהוא תומך בWDS ולקחתי את ההגדרות אם זה CHANNEL/SSID והMAC ADDRESS. 2.אפשרתי בנתב הקיים את הWDS בתור אופציה WDS-RootAP שאומר שהוא הראשי. 3.ביטלתי כל הצפנה בין אם זה קוד אבטחה ובין אם זה access control. 4.שיניתי בנתב החדש (edimax) את default getaway ל192.168.1.2 מהסיבה שהdefault getaway של ה3COM הוא 192.168.1.1 5.שיניתי את הטווח של השרת DHCP בנתב הקיים ל192.168.1.100-200 6.בנתב החדש ביטלתי את השרת DHCP. 7.בנתב הקיים השארתי את…
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מועניין לחבר 3 מחשבים ברשת חוטית + אלחוטית כרגע ללא חיבור לאינטרנט. היות שיכול להיות שבהמשך הוא ישמש גם לחיבור לאינטרנט הוספתי גם דרישות בעניין זה. תכונות שחובה שיהיו: 1. GIGABIT LAN 2. תקן N +MIMO שיכול בשילוב עם תקן G ללא האטה בשאר הרשת. 3. QOS בערוץ העולה והיורד. 4. התמודדות עם ריבוי חיבורי P2P 5. תמיכה בADSL ובL2TP. 6. תמיכה בWDS. תוכנות שאשמח שיהיו: 1. מתג פיזי לWIRELESS 2. ממשק TELNET זה מה שאני זוכר כרגע, אשמח להמלצות\ תכונות שאני שוכח כרגע.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה סדר אני אמור ללחוץ את הגידים לתוך הפאצ'? אפשרות אחת: 1+2 זוג שזור 3+4 זוג שזור 5+6 זוג שזור 7+8 זוג שזור או: 1+2 זוג שזור 3+6 זוג שזור 4+5 זוג שזור 7+8 זוג שזור או שלא ככה ולא ככה?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
החדר שלי בצביעה ושמתי את המודם על הרצפה פתאום האינטרנט נהיה איטי יותר ברמה של 290MS פינג לאתר וואלה וכשהוא על השולחן זה 15 השאלה המענינית היא האם הרצפה מפריעה לעיבוד אותות במודם? לא מצאתי על העניין שום מידע באינטרנט.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה רק אני או שלעוד אנשים פה יש בעיות קשות של איטיות מהיום בבוקר.... יש מצב שזה בגלל כמות מיילים ששמורה שם... יש אצלי איזה 5000 מיילים משהו כמו 600MB כמה אצלכם??
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הכרטיס רשת כאשר אני מעתיק קבצים למחשבים אחרים. המהירות פתאום יורדת מתחת למגה (במקום 10-11 מגה) אני חושש שמדובר בכרטיס רשת דפוק. איך אני יכול לבדוק את התקינות שלו?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין "לשדרג" קצת את המודם הישן והמעלה אבק שלו לראוטר כדי שיוכל להיפטר מהכבלים ולבנות רשת אלחוטית ולקבל אורחים אלחוטיים שבאים אליו. הוא ביקש שאני אעזור לו למצוא ראוטר פשוט וזול עד למחיר של 250 ש"ח עם נסיון לכמה שפחות (תפרנים ). הרצתי קצת בזאפ ומצאתי מספר אפשרויות- כרגע מצאתי בזאפ את המוצר הנ"ל כמתאים ביותר-http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=718012 אך, עקב כך שאין לי נסיון וידע בתחום הראוטרים ורשתות אשמח לעזרה והמלצה ממכם לראוטר טוב,פשוט , אמין וזול. אפשר להזמין מהאינטרנט מחנויות בארץ כך שזה לא מהווה בעיה במגוון. המון תודה רבה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hello I've decided to switch from HOT to Bezeq and I was wondering what ISP I best connect to. I mainly use the internet to play World of Warcraft and the likes thereof, and more than anything else a low latency to western europe will be most welcome. I do assume that a "Gamer" type of account will best suit my needs, but with which ISP? Thanks in advance and pardon for the english, an innocent mistake left me with no hebrew at the moment.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי מחשב עם וינדוס 7 64ביט, ואילו לאחי מחשב עם וינדוס XP 32ביט. כיצד אוכל לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב שלי (Canon ip1700) עם המחשב שלו כך שיוכל להדפיס דרכה? חשוב לציין שלא קיים דרייבר למדפסת זו שתומך בגרסת הוינדוס שלי. תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
היי, לאחרונה חבילת GAMER של 013 התחילה לעשות בעיות. אני מתקרב לסיום התחייבות, יש המלצות לאן לעבור ? אני מעוניין בחבילה דומה, אך עובדת זה תרייסים לשרתי WoW ב אירופה. ניתן לראות שפינג עולה ל 600mms עוד בשרתי החברה (6). Trace : 62.67.45.50 [ 62.67.45.50 ] ------------------------------------------------------------------------------------------------------ local -> IP= 10.0.0.17 my-PC TTL= 1 IP= 10.0.0.138 17 ms login.modem TTL= 2 IP= 212.143.205.181 28 ms lo0.rb1.hfa.nv.net.il TTL= 3 IP= 212.143.199.254 27 ms vl202.coresw2.hfa.nv.net.il TTL= 4 IP= 212.143.8.209 29 ms gi1-1-0.gw1.h…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש דרך המכשיר הסלולרי שלי בתור מודם. רציתי לדעת האם אני יכול לחלק את הגלישה באינטרנט מהמכשיר הסלולרי ל 2 מחשבים (אני גר עם שותף, וסתם רצינו לדעת אם ניתן לגלוש ממכשיר אחד דרך ל2 הלפטופים שלנו ע"י חיבור USB כלשהו). תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית, אני לא יודע אם אני צריך ללכת על נתב מתקן N או שמספיק לי ללכת על נתב מתקן G... בבית יש לי שני חדרים אחד מעל השני (זה כמו גלריה), והסלון בצד. הנתב ישב בחדר העליון ובסלון יש לי מחשב HTPC אותו אני רוצה לחבר לרשת... המרחק מהמחש לנתב הוא בערך 6 מטרים, ויש קיר שמפריד בינהם וכמובן הנתב גבוה מהמחשב בערך מטר וחצי. תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי,קניתי מודם סלולרי דרך סלקום ויש איתו מלא בעיות. 1.לפעמים הוא מתחבר אחרי שניה ולפעמים אחרי 5 דקות. 2.הגלישה לפעמים איטית מ א ו ד. 3.לפעמים סתם פתאןם אין אינטרנט,במקרה הטוב אחרי רענן זה חוזר ובמקרה הרע זה פשוט לא חוזר וצריך לנתק ולחבר. יש מה לעשות?90 אחוז מהזמן זה עובד סביר אבל ב10 אחוז האחרים זה מגיע למצב שאני עוד שניה שובר את זה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היום אחרי שפירמטתי את המחשב נמחקה החומרה שהייתה לי במחשב הנייד של הנתב שמימנו הייתי מתחבר לאינטרנט מרשתות אחרות באזור עכשיו אני לא יודע מה לעשותאיך להתחבר חזרה? אם זה יעזור הנתב הואא של atheroes אאם מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור בתוך רשת קיימת מחשב שישמש חיבור מהיר לשרת. כלומר כל המחשבים ברשת מחוברים כיום ברשת ב-1GBIT, ואני מעוניין לבחור מחשב אחד שיהיה מסוגל להתחבר לשרת במהירות גבוהה משמעותית (בסגנון 10GBIT), אשמח לדעת מה אני צריך לעשות כדי להתקין כזה דבר, מה לקנות וכ"ו...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה: זה מה שאני מקבל כשאני מחבר את הכבל רשת למחשב שלי. המחשב מחובר להאב שמחובר לראוטר שמחובר למודם OK? יש לציין שכל שאהר המחשבים ברשת עובדים בצורה תקינה. החלפתי כבל ובדקתי בעזרת מחשב אחר והכבל מתחבר ללא שום בעיות כך שהבעיה במחשב ולא בתשתית! עדכנתי לדרייבר האחרון באתר. לא עזר ניסיתי איפוס של הכרטיס רשת: התחל > הפעלה> netsh W>R>F>R גם לא עזר איפסתי את הביוס + פריקת חשמל סטטי. גם לא עזר הייתי כבר בטוח שהחיבור שמולחם ללוח לא תקין אבל!?!? הכנסת מתאם USB שהופך LAN וגם הוא לא עובד ומראה את אותה התוצאה כך שהביעה היא כניראה במערכת ההפעלה!!!! לא? אחרת הוא היה אמור לעבוד יופי. מה עלי לעשות עכשיו? יש דרך לאפס את כל הגדרות הרשת במחשב? או משהו …
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
עשיתי סיסמא לראוטר הבעיה היא שכשאני נכנס למחשב השני אני צריך להקיש כל פעם את הסיסמא.. איך לשנות את זה שהסיסמא תישמר?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הציעו לי לעבור לאורנג' + NGN, אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
האינטרנט שלי גולש סבבה בלי היתנתקויות שאני משתמש בו אבל כשאני לא גולש בו אז הוא מתנתק לי וזה הורג אותי. אני מוריד משהו , הולך ל10דקות , חוזר והאינטרנט מנותק! אני לא יודע למה זה ואיך לתקן את זה , מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
סתם שאלה שמעניינת אותי, האם הספקיות אוספות מידע על האתרים שבהם אנחנו נמצאים? למשל אם אני נמצא בHW, האם הספקית \ התשתית מקבלות את המידע שאני כרגע נמצא באתר HW, גולש בפורום רשתות וכו'...? אם זה באמת ככה, האם זה לא מפר את הזכות לפרטיות? אם אני נכנס לאתר שיתוף קבצים, מאיפה נגיד בית משפט יכול לדעת שגלשתי באתר? לפי מעקב של ספקיות וכאלה? ומאיפה לעזאזל מקבלים פרסומות שבחיים לא ראיתי וכו'... [לדו' אתרים למבוגרים, איך לעזאזל הפרסומות האלה מגיעות אם אני נכנס לאתרים כאלה]. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
כרגע אני ב HOT אני רוצה לעבור ל NGN
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-