עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, אין לי הרבה ידע בנתבים,זאת הרשת האלחוטית הראשונה שלי. אמרו לי שבפורום הזה יש מומחים שיכולים לעזור.. אז ככה,הנה הצרכים: 1.תקציב-230 עד 350 ש"ח. 2.התקנה וממשק פשוט. 3.פיירוול מובנה. 4.אפשרות לא להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן-ולהתחבר עם הסיסמה והיוזר ניים של הספק(כדי שהמכורים בבית שאין להם את הסיסמה לא יהיו על המחשב כל היום). 5.בלי ניתוקים. 6.תקן 802.11 7.מתאים לתשתית ADSL 8.עדיף שיתפקד גם כמודם,אבל לא חובה. יש כזה ראוטר בתקציב כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  2. היי חברים שאלה למי שמבין אני מחובר כרגע לאינטרנט תשתית של בזק וספק סלקום .(לא סיבים) יש ברשותי ראוטר VR600 TPLINK כאשר מישהו מהבית גולש בוויפיי זה ישר הורס לי את הפינג במשחקים,אגב שימוש פשוט אפילו צפייה ביוטוב משבש את האינטרנט הקויי אני מבין שהראוטר הזה לא מספיק טוב לגיימינג ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר ראוטר נוסף לראוטר הקיים כדי לשפר את הביצועים,כי רוב הראוטרים הטובים מגעים ללא מודם "חיבור לתשתית בזק" זה הראוטר שאני רוצה בנוסף לVR600 שיש לי כרגע . האם כדי לעשות את זה ואם זה באמת ישפר לי את הביצועים באינטרנט הקויי. עם כן אשמח למדריך קצרצר איך לבצע את זה. תודה לעוזרים וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני מקים אתר האם אני צריך תוכנה בישביל זה שרת קבוע? ואם יש תוכנה שצריך כדי ליבנות אתר איך קוראים לה? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום רב לחברי הפורום, אשמח לקבל עזרה בבחירה בין הדגמים הנ"ל. בגדול ההבדל הוא שהTL-WDR4300 מצויד באנטנות טובות יותר אבל איננו תומך בAC. http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-9_TL-WDR4300.html http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-9_Archer-C20i.html מה שיש לי בבית זה מחשב בסלון שכרגע מחובר קווית ומחשב "ראשי" בחדר נפרד שבגלל מחסור בתשתיות מחובר כרגע אלחוטית לרשת 5G ע"י כרטיס רשת Edimax AC600 High Gain Directional (תומך AC ובעל קליטה לא רעה) בין הנתב הנוכחי, Netgear dual band של בזק למחשב ה"ראשי" יש מרחק של בערך 10-11 מטר וקיר אחד, המחשב מקבל קליטה מלאה ובדיקת מהירות מראה 40 מגהביט שזו באמת מהירות החיבור שלי. עקב רצון לעבור לעסקת באנדל באחת הח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. טוב אז ככה,לפני חצי שנה התחלתי עם הקטע של הנתבים וקיבלתי מתנה ליום ההולדת אחד חח.. טוב שחיברנו את החרטא הזה לקח לנו עוד חצי שנה,אני יודע שעוד להרבה אנשים זה קרה!!! אחרי זה האימיול היה על low id ועד לפני כ-4 ימים הוא היה על Low id עד שהכנסתי לו תפורטים בנתב וזה הסתדר,היום לפטע פתאום האימיול חוזר ל-low id ,כל הפורטים פתוחים,לא השתנו הגדרות גם באימיול וגם בנתב,מההבעיה שהנתב הב...בייייפפפפפ,מצטער,הייתי חייב לצנזר!! תודה רבה רבה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  6. כאשר אחד מהם ישמש כראווטר והשני בשביל להרחיב את טווח הקליטה. מי השחקנים המומלצים במגרש היום? כאשר הדרישות הם יציבות (יטחנו את הרוחב פס בהורדות) ויהיה נחמד תמיכה ברשת 1gb תשתית הוט חיבור בחייגן, תקציב עד 300₪ לכל אחד. תודה רבה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by rafi20,

היי.. ראיתי בתוכנית זומביט לפני כמה ימים כמו Router שכזה שיכול להעביר גם DATA כמו אמפי 3 .וכדומה חוץ מחיבור אינטרנט כמובן.. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג דבר כזה? נראה ממש מדהים.. כמו HTPC כמו תפריט כזה. שאפשר לראות סרטים וכדומה במקום אחר לגמריי כמו בסלון.. זה בא עם שלט.. מישהו מכיר? תודה

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  8. הייוועצות: TP-Link TL-SF1008D או Edimax ES3205P? דעתכם/ן? תודה.

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. ההיטק בישראל בשפל? מה מנסה חברת צ'קפויינט לחדש לנו? ובכן מנוע אינטלגנציה מלאכותית חכם שאוסף את כל הנתונים על איומים פוטנציאליים בכל זמן, ובעזרת הפתרונות של צ'קפויינט לנסות לנטר ולמנוע סכנות מהאיומים האילו. כמה זה עולה? ובכן לעסקים גדולים המנוע חינם אין כסף, אבל! העידכונים יכולים לנוע בין 1000 -10000 דולר לשנה. תגובות? לידיעה : http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/479/516.html

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  10. טוב, השאלה בגוף הכותרת: כיום, אני מחובר עם חיבור חייגן (דבר ששכחתי ממנו ואמרו לי עליו רק עכשיו שדיברתי עם 014), דרך כבלים, מודם ת'ומסון, חיבור 1.5 מגה. בין שאר אתרי הורדה, אני מוריד מטורנט ליץ', ועד לפני כחודשיים הכל היה מצויין, מהירויות שיא, ו"הכל דבש" כמו שאומר השיר. בחודש חודשיים, האחרונים, התחלתי לשים לב לתופעה מוזרה, שבה מהירות ההורדה שלי לא עולה על 30-50KBPS לכל קובץ. וגם אם אני מוריד קובץ אחד בודד, הוא עדיין לא עולה על 40-50KBPS. היום הייתי בבית של חברים עם הלפטופ, שם החיבור הוא עם המודם האלחוטי של בזק RTA1025, מהירות מגה וחצי, וחיבור דרך נטוויז'ן (כן כן, הזאת מחתונה קתולית, והזאת שידועה לשימצה בחסימת פורטים). לאחר תהליך חיבור קצר לראוטר שלהם, פתחתי את תוכנת הטורנט…

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. המדינה תקים חברת תשתיות לאספקת אינטרנט בממשלה לא מרוצים ממהירות הגלישה שמציעות החברות הפרטיות. לפיכך, שר התקשורת, בהסכמת רה"מ והאוצר, מקדם תוכנית לפיה תוקם תשתית אינטרנט לאומית שאורכה 2,500 קילומטר של מערכות סיבים. הרשת תהיה חלק מחברת החשמל, אך תפעולה יהיה באחריות משרד התקשורת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816239,00.html

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  12. זה פשוט קטסטרופה! אנחנו 8 ק"מ מהמרכזיה, ובכלבים מקטרים לי שאין תשתית וחסר לנו ערוץ חוזר, אפילו שיש לנו כבלים בדיגיטלי.

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by Doron.C,

יש לי מחשב רגיל אחד בבית שמתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן ( תשתית בזק , ספקית בזק בינלאומי כלומר ADSL) והמודם שיש לי כבר 6 שנים ( של אלקטל ) מתחיל לזייף . רציתי להתייעץ איתכם לגביי קניית מודם חדש , חשוב שאני מוריד הרבה דברים מהאינטרנט ( לא נציין מה כמובן ) . וחשבתי על כמה דגמים : Edimax nLITE BR-6228NS TP-Link nLITE TL-WR740N TP-Link nLITE TL-WR741ND Tenda nLITE W311R+ 802.11n אשמח לעזרתכם , תודה .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Qtec,

מסתבר שזה לא קל כל כך.... מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  15. אני מנסה למצוא מודם ADSL לרכישה עצמאית לא דרך בזק, ואני מגלה שיש בזאפ רק שני דגמים והם עולים לפחות 300 ש"ח. אין משהו זול יותר? מישהו מכיר משהו?

• 13 תגובות
    • 6.2k צפיות
  16. Started by mrli,

שלום, אני מעוניין לקנות אנטנה מכוונת לתקן 802.11b/g, מישהו מכיר איזה חנות מכוונת ישראלית, או מקום (רצוי במרכז הארץ) שמוכרים ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. תודה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני שם לב לבעיה מאוד חמורה ומעצבנת. בגלישה באתרים לפעמים קורה שהאתר אינו נטען למשך כמה שניות, זה יכול להיות 5 שניות וזה יכול להיות יותר מ- 30 שניות. ברגע שאני מסמן את הכתובת בדפדפן ולוחץ אנטר, האתר נטען במהירות. זה יכול לקרות אפילו בחיפוש רגיל בגוגל. לפעמים האתר יכול להיטען אבל לא במלואו. זאת אומרת שהאתר מפסיק את הטעינה באמצע, קופא, ורק אחרי 5-30 שניות הוא מסיים את הטעינה. ניסיתי להתחבר אלחוטית וקווית דרך הראוטר, לשנות ערוצים לרשת האלחוטית אבל שום דבר לא עזר. אין לי ווירוסים על המחשב, יחד עם זאת עשיתי בדיקה על מספר מחשבים שכולם מראים את אותו הסימן. ביצעתי בנוסף פינג למספר אתרים כמו www.google.com ובסך הכל קיבלתי פינג יציב של 90. לעיתים רחוקות …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי מכירה בישראל. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום חברים דבר ראשון תודה לכולם עבור העזרה, קניתי השבוע את הנתב האלחוטי של 3COM ואני מקווה שיהיה מרוצה. שנית, מישהו אולי יכול לעזור לי בלינק להדרכת התקנת הנתב ? אני אישית מחובר ל-NETVISION ושם לא מוזכר הנתב הזה אלא רק של אדימקס. בכל מקרה אשמח לקבל את עזרתכם. בתודה מראש קסטרו.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by arkadur,

אני עובד על תשתית רשת בבית שלי, הכבלים שהועברו הם מסוג CAT 7, קונקטורים מסוג RJ45 לא יעשו את העבודה, ואני מנסה להשיג את הRGG45 אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם אני אשמח לדעת במידה ולא, האם RJ45 מסוכך (ברזל, לא פלסטיק) CAT6, יעשה את העבודה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. Started by arkadur,

אני בתהליך שיפוץ החדר שלי, ואני מעוניין להעביר חוטים רבים בתעלות שאני אצור דרך הקירות. כדי לבנות את רשת ה1GB כמו שצריך. למיטב ידיעתי, כבל מסוג CAT7 לא יכנס בשקע רגיל, לכן אשמח לשמוע היכן ניתן להשיג שקעים שכאלו כמו כן, האם ניתן להעביר את הCAT7 יחד עם כבל חשמל (בניגוד לכבל רשת "רגיל"), משום שיש לו סיכוך כפול, או שיש סיכוי להפרעות?

• 12 תגובות
    • 10.7k צפיות
  23. אני מחפש להשכיר נטסטיק לשבועיים עד כחודש עם אינטרנט ללא הגבלה. במקומות שראיתי המחירים הם כ290 ש"ח לחודש - זה נשמע לי המון. האם יש מקומות זולים יותר? במידה ולא, האם למישהו יש נסיון עם העניין ויכול להמליץ על מקום ספציפי? תודה.

• 8 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין ללמוד את התחום. ורציתי לדעת איפה יש חומר ברשת שיאפשר לי ללמוד?? ( עד שארשם ללימודים). כמו כן, מי שכבר עוסק בתחום מוזמן לרשום על מכללות|מוסדות שניתן ללמוד בהם את התחום

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.