עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by NIVs,

שמתי לב שהתקנתי ת STEAM אז ה KASPERSKY מצא לי ויורוס ואמרתי לו להתעלם. ומאז אני מוריד גם בסטים וגם ב- MIRC על 15KB\S קבוע!. מה אפשר לעשות? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. עוד פעם בחיבור ללא חייגן כרגע הורדה איטית מטורטנים פרטיים TL וכו' מקבל 550 KB, מתחבר עם חייגן מקבל 100 מגה. אני נמצא ב 100 מגה. למישהו יש את התקלה הזאת כרגע ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by wooper,

שלום אני מחובר ב 012 בשבוע האחרון אני מוריד במהירות של 100 kb . ניסיתי להחליף שרתים ללא שיפור אני במסלול של 5 מגה עוד משהו חווה מהירות נמוכה?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  4. Started by Sting,

היי , בימיים האחרונים כשאני מוריד דברים מ usenext קצב ההורדה הוא בין 50-200k כשרוחב הפס שלי הוא 625k . פעם ב... אני שם לב לכך שהמהירות עולה למקסימום כך שזה לא נראה לי בעיה במחשב אצלי מה גם שבביטורנט אני מקבל מהירות מלאה בהורדה מאתרים סגורים. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? יכול להיות עומס מהספק של usenext או מספק האינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by karmel,

מישהו יכול בבקשה ללמד אותי להוריד מ- mirc?? תודה מראש ...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by deoxame,

שלום אני מחובר לספק הוט נט 100 מגה עם תשתית של הוט. בערך שנה אני כבר מוריד טורנטים במהירות של סביב 1 מגה לכל טורנט, ועכשיו בימים האחרונים מהירות ההורדה מגיעה ל150 KB מקסימום ובדרך כלל פחות. (והבעיה היא לא בטורנטים וזה כבר כמה ימים ככה). חשבתי שאולי זה קשור להגבלת נפח של הוט נט אבל מבדיקה בspeed test אפשר לראות שמהירות ההורדה היא 52 מגה והעלאה 2 מגה אז אני לא ממש יודע מה הבעיה. למישהו יש הסבר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. כשאני מוריד דברים מהאינטרנט הוא מוריד לי רק שתיים וכשאני מנסה להוסיף את השלישי רק אחרי שאחד מהם מסיים הוא מתחיל להוריד אותו מישהו אולי יודע איך אני יכול להוריד כמה שאני רוצה בו זמנית???

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  8. האם אפשר במחשב אחד להוריד קבצים אבל שישתמש באינטרנט שמחובר עם כבר הרשת וגלישה תשתמש ב WIFI?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. התקנתי ויסטה הכל עבד טוב ויפה עד שפתאום אני גולש באינטרנט כמו צב ומוריד בקצב של 30K מתוך 250K אני משתגע התקשרתי לתמיכה ואין להם פתרון בשבילי מישהו יכול לעזור ? אין SPYWARE והכל בסדר במחשב...

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by Zimer,

שלום, אני מחובר דרך ברק במסלול 1.5... פעם כבר היה לי סיפור איתם עם הFTP בתקופה שלכל מי שהיה ברק הוריד לו לאט מאוד מFTP חוץ משעות הבוקר. ואז הם סידרו את זה לקצת זמן והוריד לי על 190 קבוע, והפסקתי להוריד דברים מFTP, עכשיו אני מנסה להוריד דברים והמהירות היא איטית מאוד בין 0.0 Kb/s לבין 10 Kb/s. ניסיתי להוריד משרתים שיש בת'ראד מהעמוד הקודם על אותה שאלה פחות או יותר, והוריד לי על 190. מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שאצל בזק אין בעיה עם הFTP הזה. תודה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by House M.D.,

היי. היום שמתי להורדה כמה קבצים גדולים מאתר MEGA. שמתי לב שההורדה דרך האתר הזה אינה כמו בשאר האתרים, ההורדה לא מופיעה במנהל ההורדות כמו שבדרך כלל קורה, אלא יש פס התקדמות ורק אחרי שההורדה מסתיימת הקובץ המלא מופיע במנהל ההורדות. מה שקרה זה שמשום מה ההורדה נתקעה באמצע, לאחר שזה הוריד כבר כ-10GB. ניסיתי לעשות ריפרש לעמוד כי ב FAQ שלהם כתוב שאם נשארים באותו טאב אפשר להמשיך את ההורדה, אבל זה לא עזר ורצה להוריד את הקובץ מחדש. בכל מקרה, עכשיו על כונן C שלי (שזה SSD וחשוב לי כמה מקום פנוי יש בו) נוספו 10GB של מקום תפוס, בבירור חלקי הקובץ שהוא כבר הוריד. עכשיו אני מנסה לנקות את השאריות האלו. ניסיתי ccleaner, ניסיתי להיכנס לתיקיה שבה כרום שומר את ה user data וגם היא לא היתה במשקל שמ…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  12. Started by shifmoney,

אהלן חבר'ה, אני חדש כאן ושאלה בפי. מקווה שזה רלוונטי ולא נוגד חוקי פורום למיניהם. אני מנסה כבר כמה זמן להוריד סרטונים מיוטיוב באופן שבו אוכל לערוך אותם [כלומר- פורמט AVI בעיקר] אבל אני נתקל כל הזמן בקשיים. אתם מכירים אולי דרך טובה ויעילה להוריד סרטונים משם? אני פשוט כבר עובד עצות ונתקע כל הזמן. תודה מראש. אגב, אני מקווה שתענו לי על השאלה במהירות האפשרית, פשוט זה דיי דחוף.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by m0sh,

רציתי לדעת אם מישהו פה חובה הורדה איטית משרתים אני ב012 ADSL ובזמן האחרון יש לי שוב מהירויות הורדה נוראיות...וזה רק מFTP...האם מישהו יודע על פתרון? תודה

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  14. שלום, לאחרונה יש לי בעיה די מוזרה. אני מנסה להוריד קבצים, לא משנה איזה סוג ושניה לפני הסוף ההורדה ניתקעת ויש הודעה של שגיאה : - CHROME-CORRUPTED FILE IE9- LOST CONNECTION WITH THE SERVER - FIREFOX - כנ"ל חשוב להדגיש שאני מוריד קבצים מהאתר extabit.com ומrapidshare וגם מאחרים. הבעיה לא קיימת כל הזמן. לפעמים אחרי שאני מוריד איזה 4 פעמים את אותו הקובץ זה מצליח לסיים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  15. Started by dragonXxX,

מה המצב? יש לי שאלה, יש לי ראוטר ולפני שהיה לי ראוטר הורדתי על 150 170 ועכשיו אני מוריד על 30 (מהסבבה דיסי) (אגב, המחשב הזה זה המחשב שאליו הראוטר מחובר..) אין איזו דרך להחזיר או לשפר את מהירות ההורדה למה שהיא הייתה? כי זה ממממממממש חרא

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  16. Started by alexrta,

עם אני מוריד משהו ובאותו זמן משחק במולטי פלייר האם זה פוגע לי בפינג?? תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  17. שלום D: 1. יש לי בעיה קשה עם משחקים.. אני "גיימר" MMORPG ובהרבה מהמשחקים שברשת, אינם מתחברים או שעובדים בצורה קשה עם לאגים.. קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה ואני רוצה לנצל אותו אבל מאוד קשה לי עם הבעיה זאת.. 2. ובנוגע להורדות אטיות אני משתמש בTL, זה לא עובר את ה90 KB/S, פעם זה היה עושה אפילו 200 KB/S. 3. הדפדוף באינטרנט לוקח שתי שניות אני משתמש בFF. 4. ועוד משהו אשמח אם תתטפלו בזה: יש לי ראוטר של חברת AIR LIVE דגם הראוטאר WT-2000R לא נכנס לאתר שלו שזה האייפי: 192.168.1.254 בשביל להיכנס צריך לכתוב: admin וססמא: airlive פשוט לא נכנס.. =| מה אני צריך לעשות? הפרטים שלי: 1.5 MB רשת אל חוטית אבל המחשב שממנו אני מדבר והוא החדש שקניתי וממנו אני מנסה לשחק הוא המאסטר [אליו מחובר הראוטר…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by t-macc,

האלן בזמן האחרון ההורדות שלי די איטיות,יש שיטות ל"המהיר" את האינטרנט ? על ידי התקנת דברים,מחיקה הוספה? כל דבר תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by comablack,

בחצי שנה אחרונה ה mirc נהיה איטי בטרוף עד לא מזמן היתי מוריד במהירויות של 150 kb לשניה היום אני עומד על 10 וזה בכל הערוצים ובכל השרתים אפילו ניסיתי לעבור ספקית אינטרנט אבל זה לא עזר למישהו יש מושג מה קורה האם זאת בעיה של ספקיןת האינטרנט בארץ או בעיה בmirc כל מידה בנושא יתקבל בשמחה תודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. אני מחובר ברשת לראוטר אלחוטי של 3com 3CRWER100-75 לאינטרנט 1.5 מגה, דרך הכבלים (תשתית) ובזק בנ"ל (ספק) אני מחובר בלי חייגן, המחשב שלי מחובר באמצעות כבל לראוטר. קבעתי באפשרויות של החיבורי רשת (network connections) את הDNS servers אחרי שבדקתי אותם בipconfig/all בcmd הבעיה היא כזו בתוכנה apexdc http://www.apexdc.net/ אני יכול לעשות חיפוש ולהוריד אבל המהירות של ההורדות הולכת ופוחתת עד לרמה של b/s (מצורפת תמונה) לקבצים שיש להרבה משתמשים. בימים האחרונים זה כן היה בסדר והיום פתאום הקצב ירד משמעותית. בדקתי באתר הזה http://connect.majestyc.net/ את הפורטים שפתחתי לDC והוא מראה לי שהכל תקין. מה צריך או אפשר לעשות? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  21. שלום...יש לי בעיה מאוד מאוד מאוד מרגיזה,כי היא מונעת ממני לסיים הורדת כמה קבצים שמאוד חשוב לי לסיים להוריד אותם בהקדם האפשרי החל מהיום בבוקר,מהירות ההורדות שלי ממש נדפקה באופן מרגיז.. באתרי HTTP מהירות ההורדה נעה בסביבות ה-70-100 קב"ש [כשביום רגיל זה מוריד על 170KBS מהם] ובתוכנות שיתוף למיניהן מהירות ההורדה לקבצים שהיו אמורים לרדת ב-170+ קב"ש עומדת על 2-50 קב"ש קצת תכונות של המחשב: -את המפרט המלא תוכלו לקרוא במפרט המחשב שלי [צד ימין] -אינטרנט-NETVISION CABLES 1.5MB -WINDOWS XP 32BIT SP2 -אין פאיירוול מותקן -אני נמצא מאחורי ראוטר [יש לי רשת אלחוטית],אבל הפורטים של התוכנות בהן אני משתמש פתוחים בראוטר...כבר ווידאתי את זה הבעיה התחילה רק היום בבוקר,עוד אתמול בלילה ה…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  22. עד לפני כמה חודשים היה לי בזק בינלאומי על הוט. עכשיו אני על בזק עם נטוויז'ן (באנדל של סלקום טי וי). כבר במעבר זה עבד פחות טוב (חלק מהזמן היה קצת איטי), אבל זה התדרדר כל הזמן ועכשיו זה עובד לאט 100% מהזמן. מדובר בהורדות משרתי הורדות מוכרים (nitroflare, uploaded). קודם הייתי מוריד על 10-12 מגה בייט לשניה, עכשיו 100 קיי.... יש סיבה לזה? בתמיכה של uploaded לא כ"כ יודעים מה לעשות, אבל זה איטי גם בשרתים אחרים אז סביר שלא הם אשמים בכל מקרה. עם נטוויז'ן עוד לא דיברתי. יש סיכוי שנטוויז'ן חוסמים/מגבילים משהו?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by BloodyW,

היי, יש לי חשבון פרמיום בראפידשר, ולאחרונה נראה לי שמגבילים לי את המהירות. לפני השינויים שלהם הורדתי על מקסימום, כרגע אם אני רוצה להוריד קובץ בודד זה לא זז, אלא כמה קבצים ביחד המהירות עולה בערך ל 200-300 לעומת 500(4 מגה) קבוע בעבר. אני משתמש בפלאשגט. זאת בעייה בספקית או בראפידשר? אני בבזק בינ"ל אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by yoavavr,

עברתי לפני כמה ימים לאיטנרנט 12 מגה של הוט. האינטרנט פועל מדהים מהר כמו שד חוץ מטורנטים שיורדים ממש לאט. גם מטורנטים פרטיים שיש לי שכשהיה לי 1.5 היו יורדים במקסימום עכגשיו יורדים באיזה 5-10 ק"ב לשנייה. הספק שלי הוא 012. יכול להיות שהספק הוא זה שחוסם לי? אם כן על יש איזה ספק שאתם יכולים להמליץ עליו שלא חוסם טורנטים או לפחות לא בצורה כזאת מוגזמת?

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by Psychedelic,

אהלן אתמול החלה לי תופעה מוזרה,אני מוריד דרך HTTP במהירות איטית בלתי נסבלת,היו אפילו כמה פעם שלא הצלחתי להוריד בכלל ,המהירות על 0. בדקתי בכמה אתרים,הורדתי כמה דברים שונים ואותה התקלה. היום התחלתי להוריד על מהירות של כ70KBPS פר הורדה כאשר יש לי אינטרנט של 40 מגה. בבדיקת מהירות אני מקבל 37 מגה. דיברתי עם הספק והם טוענים שהכול תקין(טריפל C) תשתית בזק. עדכון קטן,יש גם אתר ספציפי שלא נטען לי,במכשיר הסלולרי הוא עולה רגיל. שיניתי בראוטר לDNS של גוגל והאתר עולה חלקית. עשיתי ריסט לראוטר,למחשב מה לא כלום לא עוזר.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.