רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לפני כחודש הקמתי אתר חדש והכנסתי את האתר למספר מנועי חיפוש (google ו walla) האתר n מכיל גלריית תמונות של צייר שאני מכיר השתמשתי ב angelfire למקום אחסון. הבעייה היא שהאתר לא מופיע במנועים כשאני מחפש אותו בנוסף רציתי לדעת אם יש אתר או תוכנה שתפרסם את האתר למספר מנועי חיפוש במקביל. כתובת האתר: www.angelfire.com/art2/gabbay תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
הי, אני מחובר לאינטרנט דרך הסיבים של פרטנר לצערי פרטנר חוסמים את התכונה של הגדרת הורים בראוטר שלהם (אינטרנט + טלפון). רציתי לדעת אם יש מכשיר שאני יכול לשים בין הראוטר לרשת הביתית שלי שייתן תמיכה ב: 1. ניתוק מחשב מסויים 2. הורדת מהירות גלישה למחשב מסויים - מניעת משחקים. 3. גישה מרחוק. תודה, זוהר
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה וממש אשמח לעזרה. אני כבר תקופה מנסה למקסם את האינטרנט אצלי בבית (לקוח של הוט ) . לאחר בדיקות הגעתי למסקנה שבאיזור שלי הוט עדיפה (עדיין לא הגיעו הסיבים והמרכזיים של בזק רחוקה ) . לאחר שקראתי המון רכשתי זוג מוקות של gocoax 2.5 מחול לאחר סקירות ולהמלצות רבות ( בידיעה שהן מסוגלות לעבוד עבור כל התדרים של (2.5,2.01.1, והמוקה הנוכחית שמחוברת בתשתית של הוט אצלי היא 1.1) אציין לפני שאני נמצא בתשתית 100mb עם fiber 4K עם dual band לאחר שהמורות הגיעו וביצעתי את ההתקנה שלהן (היה צורך בשינוי של ip של המחשב בכדי לגשת לכתובת אדמין של המוקה לא היה שינוי בהגדרות של הוט מציין את זה רק כי אני לא בטוח אם זה לא רלוונטי לגמרי).…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום נתחיל מזה שהספקית שלי היא בזק בינלאומי והתשתית של הוט. כרגע יש לי מחשב נייח בחדר אחד של הבית שמחובר למודם בכבל רשת והמודם מחובר לכניסת כבלים בקיר (tv או radio, לא זוכר). יש גם ראוטר שמחובר למודם ו"מפזר" אינטרנט ברחבי הבית(עבור הסמארטפון ולפטופ). עכשיו לשאלה.. אני מכניס מחשב נייח נוסף לבית בחדר אחר בקצה השני של הבית, ואני רוצה גם לחבר אותו לאינטרנט דרך מודם בלבד. אני לא רוצה לחבר אותו בצורה אלחוטית (wifi) , איך אני עושה זאת ? גם פה אני פשוט צריך לקנות מודם לחבר אותו בכבל רשת למחשב ובכבל אחר לשקע כבלים בקיר ? ואיך מגדירים את כל העסק הזה שיעבוד ? יש צורך ליצור קשר עם הוט או בזק בינלאומי בשביל הגדרות ? והאם יש צורך באיזשהוא תשלום נוסף ? תודה אנשים.
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כ 10 מצלמות דיגיטליות קטנות ללא יכולת להעביר וידאו ואודיו לוייפיי. האם יש שיטה לחבר אותן למרכזת או לחבר התקן אם קיים, לכל מצלמה בנפרד? תודה אורנה
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
מה קורה ?? אני רוצה להקים רשת ביתית , יש לי ראוטיר ניט גיר של בזק . הגדרתי הכל ונשארה לי בעיה עם המדפסת , אני מחבר את המדפסת עם כבל רשת ( לא USB ) לראוטר עצמו , והיא מקבלת כתובת מהראוטר אבל כשאני נכנס לאשף הוספת מדפסת בWIN 7 הוא לא מזהה אותה ... מה אפשר לעשות ?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
הייתי רוצה לברר כמה פרטים על הוספת מודם לבית. כרגע יש לי רשת אלחוטית ואני ישן עם ראוטר אלחוטי שנמצא אצלי בחדר. אני מעוניין להוסיף עוד מודם ולבטל את הרשת האלחוטית. רשת חוטית לא אפשרית מבחינת המבנה של הבית. התקשרתי להוט ואמרו לי שאני צריך להוסיף 70 ¤ בחודש בשביל עוד מודם, יש אופציות אחרות? אני לא צריך חשבון אינטרנט נוסף או משהו כזה, אלא רק את המודם עצמו ( מודם כבלים ). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך החודש אני אמור לקבל מחשב נייד, שאותו אני רוצה לחבר לרשת החוטית הקיימת שלי הכוללת 3 מחשבים. עכשיו למספר שאלות: 1. מה הם טווחי הקליטה/שידור של כ.רשת אלחוטיים ביתיים? 2. מהי מידת הנצילות של הרשת האלחוטית? אני מתכוון לזה שה 10/100BST רוב הזמן לא מגיע למהירות המקסימלית שלו. 3. האם 54Mbps יספיקו או שכדאי להשקיע בתקן החדש של ה 100Mbps ? 4. מה אני תאכלס צריך? כ. רשת למחשב נייד ו-AP או ראוטר? 5. לפי מה שהבנתי אין טעם לקנות AP ללא ראוטר, כי ההפרשים זניחים, נכון? 6. אני יודע שהיו לא מעט בעיות עם ההתחברות לכבלים דרך ראוטר, איפה המצב כיום? 7. אם אפשר, אז קצת מחירים והמלצות לציוד ספציפי, אדימקס הם דיי mid-end למיטב הבנתי, נכון? תודה רבה, איציק.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי אתמול ראוטר linksys wrt54g והתקנתי אותו כך שהמודם יהיה מחובר אליו, והמחשב שולחני שלי יהיה מחובר אליו בכבל RJ45, האינטרנט עובד והכל בסדר, רציתי להוסיף לראוטר עוד מחשב בחיבור קווי RJ45 לאחד משאר הפורטים מאחורה, מין הסתם אני משתמש בכבל ישיר ולא מוצלב כי זה חיבור בין מחשב לראוטר, הראוטר מראה מקדימה שהמנורה של הפורט בו חיברתי את המחשב השני דולקת משמע הוא מזהה חיבור, אך אני לא מצליח להכנס מהמחשב השני לאינטרנט (הגדרתי למחשב השני כמו לזה כרטיס רשת בלי איי פי) מה אני צריך לעשות? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הקמתי בבית 3 מכונות וירטואליות. באחת מותקן ווינדוס סרבר 2008 ובשתים האחרות ווינדוס 7 בווינדוס סרבר 2008 התקנתי את הדומין קונטרולר(הוא מגיע בהתקנה יחד עם DNS SERVER ) ברצוני לשיים את שתי המערכות ההפעלה תחת הדומין קונטרולר שהקמתי, אבל משום מה שאני לא מצליח. בווינדוס סרבר הגדרתי בכרטיס רשת כתובת IP סטטית(192.168.1.1 ) והגדרת DNS הגדרתי 127.0.0.1 לאחר מכן כאשר אני מגיע ללינדוס 7 ואני נכנס להגדרות של הכרטיסי רשת ואני מגדיר את אותו הדבר כמו בווינדוס סרבר, אני לא מצליח להוסיף את הווינדוס 7 לדומין קונטרולר מגיע לי הודעת שגיאה שכתובת ה-DNS לא נכונה. מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה?ואיך אני מתקן את זה כדי ששתי היינדוס 7 יהיו תחת הדומין קונטרולר שהקמתי.. תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור הוט ישירות למחשב שלי (אין רשת כרגע) יש לי מחשב חדש (זמני) שיש לו מודם נתב אלחוטי של בזק (rotal rta 1025w) יש לי שני מחברים אלחוטיים Alvarion Breeze Access SA-10 Pro.11 מה האפשרות הכי זולה (וטובה) לחיבור המחשב השני להוט 1) האם יש להוט מודם עם שתי יציאות? 2) במידה ולא - האם צריך נתב אלחוטי? 3) או להזמין נקודה נוספת של הוט למחשב השני (כמה זה עולה?) לעזרתכם אודה יהודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי להוסיף מחשב נוסף לרשת NOVELL קיימת, חיברתי את המחשב לנקודת רשת - קיבלתי אינטרנט. הורדתי מהאתר של נובל את Novell Client For XP, התקנתי. לסרבר של העסק קוראים DDMK, איפה בדיוק אני מקנפג במחשב, ע"מ שידבר מול DDMK ? והבנתי שצריך גם להגדיר "עץ תיקיות" ? או בקיצור, מה עלי לעשות כדי שהמחשב החדש יהיה ברשת ? תודה !!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר מחשב נןסף לרשת שכבר קיימת בבית של חברה. הרשת היא כרגע בת 3 מחשבים ,2 מחוברים בכרטיס אלחוטי ואחד ישירות לראוטר בכבל . מה בעצם עלי לדעת ? איך אוכל לדעת איזה הגדרות לקבוע למחשב החדש (בהסתמך כמובן על ההגדרות הקיימות) ? האם הפעלת אשף הרשת (המחשב עם XP ) תספיק ? בקיצור אני זקוקה למורה נבוכים קצר... תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום . לחבר שלי יש שני מחשבים win 98 שמחוברים לרשת באמצעות נתב. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט וגם ברשת פנימית. אני רוצה להוסיף עוד מחשב win 2000 לרשת . השאלה : צריך הגדרות כלשהן או שפשוט לחבר את המחשב לנתב ? לא צריך להתקין חייגן במחשב , נכון ? כי החייגן כבר נימצא בנתב . אנא עיזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבריה שלום עברתי לנתב חדש אלחוטי של בזק מסוג TNN SIEMENS SL2-141 יש ברשותי מחשב ישן שלי שאני רוצה להפכו לפינת שימשוי מחשב לאחיינים הקטנים שלי לקראת החופש הגדול , כך שלא ישבשו לי את המחשב האישי שלי . מה אני צריך להשלים למחשב כדי שיעבוד ברשת האלחוטית איזה כרטיס/ אנטנה לקליטה מהנתב ואיזה תוכנה המרחק בין המכשירים 2 מטרים מעבר לקיר אשמח להדרכה לאפשרויות בברכה
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב נייד, כרגע יש לי רשת עם 2 מחשבים, הפועלת על ראוטר אחד, הראוטר עצמו אלחוטי, אך מחובר בחוטים למחשב, אין שימוש באלחוט... רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני אמור להתחבר דרך המחשב נייד לרשת שלי, ובכלל לרשתות בקניונים ובנקודות חמות אחרות. עוד שאלה- לראוטק שלי אבדה האנטנה, האם בגלל זה לא אוכל להשתמש באלחוט? תודה, Aviko
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים ברשת חוטית ביניהם ואחד מהם הוא SERVER לאינטרנט והשני CLIENT, כלומר תצורה של ICS. קניתי נייד ואני מעוניין לחבר אותו למחשב ה-SERVER בצורה אלחוטית ולהשתמש בו כדי לגלוש באינטרנט בנייד. אני לא מעוניין להשתמש בנתב. קניתי גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב ה-SERVER. כיצד אני מגדיר את הרשת האלחוטית ועושה בה ICS כך שגם הרשת החוטית תמשיך לפעול וגם בה יהיה ICS? הבנתי שאני צריך לעשות Network Bridge בין שתי הרשתות, אבל אני לא יודע איך להכין את הרשת האלחוטית. האם המדריך הזה קשור? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266993.0 אם אני עושה את הרשת AD-HOC האם אוכל לגלוש עם הנייד שלי במקום אחר שהוא לא הבית אלא בחיבור ל-HOTSPOT אחר?
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חכמה והיה חשוב לי לבדוק את חיבור ה wifi הקיים אצלה מכיוון שאין לי אפשרות לחיבור ישיר של כבל רשת. זה עוד לא וודאי אבל נראה שבטלוויזיה קיים חיבור של 802.11n בלבד ולא 802.1ac המהיר יותר כמו שהבנתי. השאלה היא האם אפשר להוסיף לטלוויזיה מתאם רשת בסגנון הזה - https://ksp.co.il/web/item/110317 ואז למעשה זה ייתן לי פיתרון? במידה ולא אשמח להבין מה כן יכול לעזור מכיוון שאני לא רוצה שיהיו לי הפרעות בחיבור ובשידור באופן רציף. אשמח מאוד לתשובה או המצה על פתרון חלופי. תודה רונן
-
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום ברשותי זוג מתאמי אינטרנט על גבי רשת החשמל מסוג netis pl7200 kit כרגע אני זקוק למתאם שלישי, הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי מתאם בודד כזה (נמכר בעבר ומופיע באתר היצרן) האם אני חייב לרכוש את אותו הסוג והיצרן בדיוק או שאפשרי להוסיף מיצרן אחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
היי חברים. אני בדיוק מנסה להתקין אצלי בחדר נקודת אינטרנט חדשה. איך לחבר את החוטים לנקודה הישנה? בנקודה החדשה החוט הכתום מחובר לבורג 4 והכחול לבורג 3 ואילו החוט החום והחוט הירוק לא מחוברים בכלל. בנקודה הישנה כחול וכתום מחוברים לבורג 4 וחום ולבן מחוברים לבורג 3. אם צריך אוסיף תמונות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני לאחרונה קניתי מחשב שניתן לי להריץ משחקים באיכות מעולה והביצועים שלו מאוד טובים, אבל האינטרנט ממש מגביל אותי בגלל שיש לי בבית נקודת גישה אחת שהיא חוטית והיא לטלוויזיה חכמה. אשמח לעזרתכם ב: 1. מה אתם ממליצים לעשות? מגבר וויפי או יצירת נקודה חדשה? 2. מה בערך העלויות? ממה זה מורכב? המלצות לאנשי מקצוע שיעשו את זה? 3. איך אני יודע שלא יעקצו אותי/ מה אני צריך לדרוש? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעבור לשירותי הטלויזיה של יס והיום ביקר אצלי המתקין ואמר שאין לו גישה לאינטרנט כי הראוטר של בזק לא קרוב לממיר או לכל נקודת כבל קואקס' בבית. אני מעוניין להוסיף עוד נקודת בזק בסלון, העניין הוא שאין כ"כ גישה משם לארון תקשורת. קיימת אפשרות להעביר כבל מנקודת בזק שקיימת ולמקם נקודה חיצונית במקום שאני רוצה? כרגע מחובר לאותה נקודה המודם וגם טלפון קוי (דרך פילטר של בזק).. אז השאלה שלי אם ניתן לפצל את הנקודה הזו לשתי נקודות שאחת תשאר במקום הנוכחי והשניה תהיה בסלון דרך כבל חדש שאעביר.. תודה לעוזרים :)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מודם-ראוטר של בזק עם חבילת top40. בצד השני של הבית הקליטה ממש חלשה על לא קיימת... כאשר התיקנו לי YES בבית חיברו לי את הממיר המרוחק עם חיבור ישיר בכבל רשת עד למודם, כך שיש לי כבר רשת שרץ לצד השני של הבית. האם אני יכול לעשות שימוש בכבל הזה כדי להוסיף נקודת שידור נוספת ל-wifi? במידה וכן, מה צריך לעשות? חשבתי פשוט לשים switch בסוף הכבל - ולחבר יציאה אחת לממיר של yes ויציאה אחת לאנטנה. אני רק לא כל כך יודע אם זה אפשרי ואיזו אנטנה אני צריך... תודה מראש על התגובות.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תיאור המבנה: בית פרטי של 2 קומות, כל קומה בערך כ-80 מ"ר. כרגע ישנו בקומה התחתונה נתב VEGN2610 ששייך לבזק. ישנן נקודות אינטרנט בקומה העליונה (כלומר, יש כבלי אינטרנט שמושחלים מהקומה התחתונה לעליונה וניתן לחבר קווית בין הנתב הנוכחי לנתב שאני מעוניין להוסיף). כרגע קליטת ה-wifi בקומה העליונה במקרה הטוב סבירה ובמקרה הרע לא קיימת (תלוי מיקום). לפי גודל הקומה העליונה, ובמידה שהתקציב עומד סביב ה-300 ש"ח (אפשר לחרוג ב 100-150 אם הכרחי), איזה נתב מומלץ לרכוש כדי להתקינו בקומה העליונה כנקודת גישה, על מנת שקליטת ה-wifi בכל הקומה תהיה סבירה פלוס-טובה (שוב, תלוי מיקום)? רק אציין שהקומה העליונה היא הקומה עם כל חדרי השינה, כלומר- יותר קירות. עריכה: האם …
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הלבן של סלקום שמחובר לקו טלפון וכבל אטרנט לסלון, אני רוצה לחבר עוד ראוטר tp link n router בסלון דרך הכבל אטרנט שיוציא WIFI וגםעוד כבל לממיר. ההתקנה היא פשוט לחבר ולהפעיל או שיש עניינן של הגדרות רשת? איך עושים את זה בפועל?
-
- 3 תגובות
- 5.8k צפיות
-