עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by amitoha23,

דרוש ראוטר אלחוטי לא תקין לצורך תצוגה בפרוייקט סטודנטים . אשמח לתרומה אני מאזור השרון נייד גם לאזור ראשון חולון בת ים . בתודה עמית 0548111143 amitoha23@gmail.com

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  2. שלום חברים, רציתי את עזרתכם במראה הישן והטוב של GMAIL נכנסתי כעת למייל שלי ואני מקבל את המראה בגירסה החדשה של המייל. אני מעוניין לחזור למראה הישן והטוב אפשרי? אם ככה כיצד אני מבצע זאת? אשמח לעזרה, תודה לעונים..

• 15 תגובות
    • 13.7k צפיות
  3. Started by yotamavi,

שלום לכולם אז קודם אני יציין שאני עם בזק+בזק בינ"ל בחבילה של 4M ומשתמש במע' הפעלה XP אני מחובר לאינטרנט באמצעות מתאם רשת שמקשר אותי לראוטר שנמצא במחשב אחר. בזמן האחרון יש איטיות נוראית בגלישה/הורדה במחשב שלי , אבל לא במחשב שגולש ישירות עם הראוטר לדפים לוקח זמן רב לעלות גם כשאין אצלי הורדות או במחשב השני רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. .תקציב: עד 180 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: TL-WR641G TP-LINK 3.מה המחרחק מהראוטר: קומה (כל מחשב בחדר אחר) 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) USB אני עכשיו במחשב אחר (יש לי 3) משתמש ב TL-WN620G ואני חושב שהוא די טוב .. חוץ מזה שהוא לפעמים יוצא מהאינטרנט וגם שניסיתי לשים אותו קומה מתחת לראוטר (איפה שאני הולך לקנות את הכרטיס)הוא ממש בקושי קלט. אז אני מחפש לקנות כרטיס טוב שיתאים לדרישות שלי - מקווה שתעזרו אני גר בנתניה ואני מעדיף לקנות את הכרטיס מ IVORY אז אם תוכלו להמליץ לי על הטוב מאלה אני ישמח : כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN321G מהירות עד 54Mbps כרטיס רשת אלחוטי Edimax דגם EW-7718Un מה…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nati086,

שלום לכולם, לאחר שהגדלתי את המהירות אינטרנט שלי ל-50 מגה השאלתי מבזק מודם VDSL והיום קיבלתי אותו. אחרי שחיברתי אותו לחשמל,לקו הטלפון ולמחשב, המודם לא איפשר גלישה. התקשרתי לבזק ולנציג לא הייתה תשובה אז הוא בדק משהו ועדיין לא היה פתרון אז הוא העביר אותי לשירות לקוחות שם אמרו לי שהם יחזרו אליי עם תשובה מתי יגיע אליי טכנאי. עכשיו דפדפתי קצת באינטרנט ומצאתי שהמודם צריך להיות מוגדר עם השם משתמש הסיסמא של הספק אינטרנט, הבעיה שאני רוצה לגשת להגדרות המודם אני לא יכול. מה יכול לפתור את הבעיה פשוט אין לי עכשיו אינטרנט בבית וכל הבית גולש מאינטרנט שאני משדר מהסוללרי. תודה רבה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by InfectedMushroom,

אהלן, אני מתכנן להתקין שרת ביתי מבוסס WHS2011, לא בטוח לחלוטין מה אני יכול לעשות איתו ומה לא. חוץ מקונסול השליטה הרגיל, האם אפשר להריץ עליו שירותים? (כמו TORRENT לדוגמה) הוא צריך להיות NAS, שרת גיבוי, לספק שירותים כמו TORRENT, שרת עדכונים, וגישה למולטימדיה האם ניתן להריץ עליו חבילת אבטחה/אנטי וירוס, כתור שירות? (כדי להוריד מעמסה מתחנות העבודה,שיתחזק את תחנות העבודה).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אוקיי, אז בזמן האחרון זה קורה לעיתים תכופות יותר, האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד. הייתי חושד במודם בגלל שהוא לפעמים עושה סוג של ריסט לעצמו, אבל לאחר שאני מחובר עם חייגן, והדבר קורה המודם מאפס את עצמו, וחוזר למצב תקין (כל הנורות דולקות), ואז אני מנסה להתנתק מהחייגן והדבר גורר סיים משימה ותוקע את כל המחשב. ע"מ שהכל יחזור לעבוד אני עושה ריסט למחשב. האם יכול להיות שהמודם גורם לזה? המודם הוא של מוטורולה SB4200. תודה רבה ואשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  8. קניתי אתמול את ה6424N שעושה רושם של חומר די טוב ויציב. נכון לעכשיו, הגדרתי אותו כרפיטר לרשת אחרת שמבוססת על ה DI-524. מיושן, אבל עובד עדיין. הגדרתי את הIP של הראוטר שמשמש כרפיטר מחדש, כדי שאפשר יהיה לגשת גם אליו וגם אל הראוטר הישן. כרגע, יש שתי רשתות שונות בעלות ESSID שונה שמעניקות גישה, כל אחת מהן, לאדמיניסטרציה של שני הראוטרים שמחוברים. בין השאר, יש גם תמיכה מלאה בתקשורת בין המחשבים השונים והמכשירים השונים שמחוברים לרשת. הבעייה מתחילה בשיתוף האינטרנט ברשתות. מאיזו סיבה עלומה שעדיין לא הצלחתי לעלות עלייה, האינטרנט לא נגיש לכלל המחשבים שמחוברים לראוטר שהגדרתי כרפיטר. לטובת העניין- מחשב נייד של HP הצליח להתחבר ולקבל גישה גם מקומית וגם לאינטרנט, בעוד מחשב נייח אחר שח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אז ככה: יש לי אינטרנט 12MB, תשתית של הוט, ספק של בזק, הכול היה טוב ויפה עד שלפני כמה שבועות הרגשתי שהוא לא מקבל את מלוא המהירות, בדקתי, ומסתבר שיש לי באופן קבוע אינטרנט במהירות 5MB. התקשרתי לבזק וזה מה שעשינו: 1. בדקנו עם הוט שאצלהם הכול תקין, ואכן המהירות היית תקינה. 2. חיברנו את המחשב ישירות למודם של הוט (מוטורולה) ולא דרך הראוטר (אדימקס) הקבוע, והמהירות גם כן היית תקינה. המסקנה הנובעת שיש איפשהו בעיה עם הראוטר, והפתרון המיידי של התמיכה הטכנית זה להחליף ראוטר. יש לי את הרואטר אולי שנתיים, אני לא מומחה בתחום אבל אני כמעט בטוח שאין שום סיבה שאני אזרוק את הראוטר ואקנה חדש. השאלה שלי אלכם, יש דברים שאפשר לנסות לפני שאני אלך לקנות ראוטר חדש? אולי בהגדרות? אני לא יודע אם זה ק…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Klayhamn,

שלום חברים, תהיתי אולי תוכלו לייעץ לי מה יהיה הפתרון הכי טוב במצב הבא: אני עובר דירה (בשעה טובה) לרמת אביב. הדירה במקור היא דירה גדולה של 80 מ"ר, שפוצלה ל-2 דירות של 40 מ"ר המפורדות זו מזו. כשפותחים את דלת הכניסה הראשית יש ריבוע קטן של 0.5 מ"ר ובו שתי דלתות, כשכל אחת מובילה לדירה אחרת. בחוזה שחתמתי הוסכם שהמחיר שאני משלם "כולל אינטרנט" -כלומר, מגיע לי חיבור לאינטרנט ללא תשלום נוסף. ה-ROUTER נמצא בדירה השניה, ועד היום הדיירים הקודמים בדירה *שלי* התחברו אליו ב-WIFI. לי *אין* WIFI (ואני גם לא מתכוון להתקין). כשחתמתי על החוזה הבהרתי לבעל הדירה כי אין לי יכולת לאינטרנט אלחוטי במחשב וכי אני אצטרך שהנתב ישב אצלי בדירה, או שיהיה אפשר להתחבר ברשת קוית בדרך אחרת, והוא הסכים לבדוק א…

• 5 תגובות
    • 8.4k צפיות
  11. יש לי נתב של 2WIRE דגם 1800HW ונאמר לי שיש בו אפשרות לחסום שידור של פרטים אישיים שלי, ז"א מה כתובת האייפי שלי, מי ספקית האינטרנט שלי ובאיזה דפדפן אני משתמש. יש תמונת באנר כזאת שהיא GIF אם אני לא טועה שכתוב שם משהו בסגנון:"you are 192.0.1.50 using firefox 1.5.0.10 browser..." או משהו בסגנון ואלה הפרטים שאני רוצה לחסום. יש למישהו מושג על מה אני מדבר ואיך אני מבצע את זה?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by WhiteLen,

היי, אתמול היתה לי בעיה באינטרנט והתקשרתי לתמיכה. הטכנאי הסביר לי להכנס למודם שלי ולשנות כמה שורות מ RELAY_PPP1 ל PPPOE אחרי זה הוא הסביר לי איך ליצור חיגן חדש שמתחבר ישירות לאינטרנט ולא דרך VPN. מישהו יכול להסביר לי מה הוא שינה והאם יש הבדל בין שתי השיטות? ( יתרונות / חסרונות ) תודה

• 3 תגובות
    • 11.6k צפיות
  13. Started by ednri,

שלום.בבזק אומרים שהתשתית של הוט היא שיתופית, כלומר אני גולש יחד עם השכנים, וזה לא תמיד מגיע למהירות שאמורה להיות לי ושעליה אני משלם.אמרו לדוגמא ש-12 מכה בהוט בשעות השיא יכול להגיע גם ל-2.5 מגה. ולעומת זאת בבזק תמיד גולשים במהירות שעליה משלמים.אני לוקח את הדברים שלהם בערבון מוגבל ויודע שזה לא אמת לאמיתה, אבל רציתי לדעת אם יש בזה משהו... או שזה סתם ניסיון עלוב שלהם?תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. ועוד שאלה קטנה האם להפעיל את הדבר הזה בראוטר? denial of service PING FLOOD SYNC FLOOD PORT SCAN? לסמן אותם ב ?V

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by nemy,

יש לי נתב Netbox של נטוויז'ן. הבן משחק ב DOTA2 יש לו לאגים והפינג קופץ לו עד לרמה שהמשחק בלתי שחיק ואף מתנתק. הציעו לנו לעבור לטריפל C. אני מעוניינת להשאיר את קו הטלפון על נטוויז'ן וזה אומר שיהיה לי נתב שלהם. טריפל C אומרים שאפשר להשאיר את הNetbox גם אם מתחברים דרכם (באנדל שזה ספק + תשתית) ומה שצריך לעשות הוא לקבל מהם ססמה ושם משתמש לבקש מנטוויז'ן שיגדירו את הנתב. השאלה שלי היא האם הבעיה במשחק יכולה לנבוע מהנתב או שלא משנה איזה נתב יש לי והגורם החשוב הוא הספק והתשתית. תודה

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by Bang,

יש לי שני רעיונות רעיון ראשון באתר יש מדריך לעשות ראוטר של לינוקס 1.האם התוכנה תומכת USB ? 2. האם התוכנה תומכת ADSL רעיון שני לקחת את המחשב הישן ולהתקין 98 הבעיה היא כזו אני לא יודע כיצד לעשות שהמחשב של 98 הוא זה שיעביר את האינטרנט לשאר המחשבים שהם XP איזה רעיון טוב יותר ואם הרעיון השני טוב אז אפשר עזרה בקשר להפוך את הווינדוס לשרת (בערך שרת)

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by Ibrow-Now,

.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by gabrielf,

התקנתי את הקושחה. האם להפעיל אופציה של STP ? תחת הגדרות רשת: האם ההגדרות שלי נכונות ביחס לספק נטויזן כפי שצירפתי בקובץ? האם ניתן לבצע הפעלה מחדש לנתב דרך הקושחה? לא ראיתי אופציה שכזאת תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by 114508534,

אהלן אני ושותף מתגוררים ביחידת דיור בוילה . בעל הבית נתן לנו להשתמש ברשת האלחוטית שלו אבל הבעיה שזה קולט ממש חלש בקומה שאנחנו גרים ויש מלא ניתוקים ומהירות חלשה . האינטרנט הוא של אורנג מה שכרגע יש . אילו אופציות עומדות בפנינו כרגע מבחינת חיבור לאינטרנט , האם החלפת הראווטר אצל בעל הבית יעזור ? איזשהו ציוד שאנחנו יכולים לחבר אצלנו ? יש אפשרות להתחבר בנפרד לאינטרנט בלי להתטריד את בעל הבית . אשמח לשמוע על רעיונות . תודה

• 13 תגובות
    • 9k צפיות
  20. אז ככה נכון בשיתוף קבצים אני לא רואה את התיקיה אז עשיתי מה שהיה לעשות במדריך להגיד משהו וזה מביא לי את האירור הזה מבינים איפה זה? ועוד משהו אין אני עושה שלשני המחשבים לא יהיה אותו איי פיי

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. Started by tavor21,

יש לי שני מחשבים בבית, אחד מהם הוא מחשב ניייד שכולל כרטיס רשת ומחשב שלי רגיל שהוא המחשב שמחובר לאינטרנט וגם בו יש כרטים רשת אני מבקש ממכם עזרה איך להתקין את הרשת צעד - צעד אם אפשר ניסתי פעם אחת ולא הצליח לי אני צריך שזה אני יוכל לגלוש בשני המחשבים ועדיף ללא קניות מיותרות [b/] בתודה רבה לכל העוזרים בבקשה תעזרווווווווווו

22. Started by tomer12,

איך למצוא אתר או בלוג עם תמונות שנפתח על אדם ללא הסכמתו?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  23. בשביל לשפר את עוצמת הקליטה שבין 2 הקומות בבית שלי, איזה מכשיר עדיף? תאכלס, עם איזה מהם אפשר לשפר יותר את המהירות גלישה.. ואיזה מכשיר מומלץ בטווח מחירים של 150-200 ש"ח. תודה!

• 5 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. Started by Posford,

רציתי לדעת איזה דרייברים עדכנים עדיף להתקין למתאם הנ"ל של אדימקס? והאם כדאי להוריד מהאתר של אדימס או של ralink? ואיזה מהלינקים מתאימים למתאם הנ"ל מפה: http://www.ralinktech.com/support.php?s=1 איך אפשר לדעת איזה chipset יש על המתאם? חפשתי ולא מצאתי תשובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, אני משתמש בנתב linksys WRT54GL , אני צריך כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב הנייח. (עד היום גלשתי עם מחשב נייד בתקן b ועם הנייח בחיבור חוטי). ראיתי את הכרטיס Linksys WMP54G: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403050 164 שקלים. הוא מאותה חברה ובאותו תקן G כמו הנתב, אבל רק שנת אחריות אחת. יש כרטיסים זולים בחצי מחיר(75שקלים): TP-LINK TL-WN650G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597814 (תקן יותר מהיר, וגם עם אחריות ל3 שנים). עד היום השתמשתי בנתב WRT54GL ולא היו ניתוקים או בעיות. השאלה היא: האם הכרטיס ה"זול" עם 3 שנות אחריות יספק את אותה סחורה כמו הכרטיס "היקר" המיועד Linksys WMP54G? אני אשמח לשמוע דעה של מישהו עם נסיון בקונפיגורציה כזו... תודה.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.