עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by silky,

היי. רציתי לדעת האם עוד מישהו נתקבל בזה(ב 012 או חברה אחרת) כשהיה בחוב לספקית האינטרנט. למי שלא, להלן הסבר: כשיש חוב, אז כל כמה דקות, כשאתה מקיש כתובת חדשה בדפדפן, אז קופצת הודעה פולשנית שיש תשלום חוב(במקום הכתובת המבוקשת). וזה עוד במקרה הטוב, כי הרבה הורדות RS נדפקו לי בגלל זה. לכל אלו שחושבים - אז תסדר את החוב, מה הבעיה? אז זהו , שהיה סופ"ש, ולא היה שרל"ק זמין, ואח"כ אכן הסדרתי את החוב, אך עדיין המשכתי (ואני ממשיך) לקבל את ההודעות האלו. פניתי אליהם , והם טוענים שלוקח להם עד 24 שעות לבטל את ההודעה הנ"ל(למרות שעברו יותר מ-24 שעות מאז שסידרתי את החוב), ואין להם מה לעשות בנידון. עדכון בלייב- פניתי אליהם והסברתי להם שלא הגיוני שהם ידפקו לי את הגלישה אבל עדיין יגבו ממני תשלו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הי יש לי תיבת אי מייל של הוט מייל נקודה קום. מזה חודשים ארוכים אני סובל מדואר מוזר ביותר שם, פשוט הודעות ריקות, מכל מיני אנשים שאני לא מכיר וחלק מהכתובות אף אינן קיימות במציאות. מה שמאוד מוזר לי הוא, אם כל מייל תופס מעל 128KB למה אין שם כלום כשאני פותח אותו, גם לא קובץ מצורף. מה שקורה הוא שהדואר הזה מפוצץ לי את המייל, ואני צריך להיכנס פעמיים 3 ביום להוטמייל כדי למחוק את ההודעות האלו בכדי שניתן יהיה לשלוח לי גם דברים מועילים. לעזרתכם אודה ארז בר-זיו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ido2309,

שלום לכולם, לאחרונה החלה לעלות לי הודעת ההתקשרות הבאה: הודעה זו לא הופיעה לי אף פעם ועכשיו היא עולה בתדירות של אחת ל-10 דקות. די מציק העניין. האם מישהו נתקל? ישנה רשת אלחוטית אם זה משנה משהו. תודה מראש לעונים, עדו

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  4. שלום! נתקלתי היום בבעיה קצת מציקה של הודעת Network cable is unplugged כאשר הוא בעצם כן מחובר... חשוב לציין שכשאני מחבר את הכבל לחיבור הרשת הנורה לא נדלקת.. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ולהחליף את הכבל לאחר אשמח לשמוע את עצתכם

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Yehudaa,

לא מזמן התלוננתי שאינטרנט זהב מאוד איטיים ובאמת האינטרנט זחל והיו לי הרבה בעיות/איטיות בגלישה , וגם לא היה ניתן להיכנס לאתרים מסוימים מדי פעם . אבל למעשה הבעיה הייתה כך : יש לי חיבור ללא חייגן , ואני משתמש בראוטר כמו במפרט משום מה הגדרתי את הראוטר שיהיה מחובר בפרוטוקול l2tp (חייגן כבלים) - מכאן היו כל הבעיות ברגע שהגדרתי את הראוטר שיעבוד dhcp ללא חייגן , כל הבעיות נפתרו כלא היו . אז לא יהיה הוגן להכפיש את אינטרנט זהב ולמעשה אני מרוצה מאוד ואמשיך להיות מנוי אצלם ללא ספק . השם עדי שאין לי שום אינטרס בפרסומת סמויה או משהו כזה .

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. Started by dor123,

אני לא יודע האם זה מתאים לפה, שכן אין פורומים אחרים בנושא אינטרנט בקהילת HWZONE. בכל אופן, נוכחתי לשים לב שקורה לי לפעמים שכאשר אני מנסה להכנס עם הדפדפן שלי (פיירפוקס) לאתר או לקישור באתר, מופיעה לי הודעת השגיאה 404, אך לא זו של הדפדפן שלי, אלא זו של אינטרנט אקספלורר 6 המיושן שעבר זמנו (אכן, כל מה שכתוב בה לא רלוונטי). מה יכול לגרום לכך שאני אקבל בפיירפוקס (או בכל דפדפן אחר שאני משתמש) הודעת שגיאה של אינטרנט אקספלורר 6??? האם זה קשור לתוכנה שבאמצעותה האתר שמציג את ההודעה נבנה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jambo222,

שלום אני מחובר ( 500gb ) הוט תשתית וספק בזק בן לאומי. אני מחובר לאינטרנט חוטי ובפועל אני מקבל במקרה הטוב 380 - 440 gb. כשאני עושה בוינדוס 10 פתור בעיות רשת , הוא מודיע לי שאין אפשרות להתחבר לdns. אני לא מרגיש בעיות בגלישה או בהורדות טורנטים וכד', אבל בכול זאת זה מציק לי. התקשרתי לבזק בין לאומי אמרו שזה לא שייך להם , הוט לא מספיק מקצוענים ( חרטה ) לא יודעים מה לעשות ( אתה מתקשר אליהם אומרים לך תנתק את הפייבר תדליק מחדש , נשלח לך טכנאי , הכול כדי לצאת מידי חובה, עבודה בעיניים). יש משהו שאני יכול לעשות ? הגדרות ? יש לי בעיה עם תשתיות לכן אני משתמש בתשתיות של הוט אחר הייתי שולח אותם קיבינימט.

8. Started by hellyeahmofo,

שאני לוחץ connect בחייגן אני מקבל את הודעת השגיאה 'The call was blocked by the remote computer - error 775' הבעיה נעלמת מעצמה , רבע שעה לקח לתומך טכני של בזק בינ"ל לנסות להבין מה קרה עד שזה נפטר אחרי שני ריסטים אז חבל לי אפילו לנסות להתקשר אליהם הם טענו שזאת בעיה שמתרחשת ב dial up , זה ממש לא עוזר לי

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by חגיב,

שלום לכולם, יש לנו במשרד רשת מחשבים שמחוברת דרך SWITCH. אם מחוברים יותר מדי מחשבים הוא רושם את ההערה הבאה. לאחר שמנתקים מחשב אחד כדי להתחבר עם המחשב שקיבל את ההערה צריך לאתחל את המחשב שהוא השרת. האם יש אפשרות להיכנס איפשהו להגדרות ולחבר את המחשב ( כמובן לאחר שניתקתי מחשב אחר) מבלי לאתחל את השרת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by J0HNiE,

Bogus PPPoE length field (1502) תראו יש לי בעיה שבהמלך משחקי רשת המשחק נתקע ל10 שניות וזה התחיל כבר יותר מעל שנה ואף פעם לא מצאית איזה הודעה על זה ועכשיו שיש לי ראוטר בדרתי את הsystem log וראיתי בזמן שזה נתקע לי כתבו לי השגיאה הבאה Bogus PPPoE length field (1502) יש ברשותי מודם של alcatel SpeedTouch 510 וראוטר של EDIMAX אלחוטי!(את הרוטר קיבלתי רק היום אז אין לזה שום קשר!!) חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי תשבוות אפילו אם אתם לא יודעים מה בדיוק אולי תנו לי כיוון משהו !

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הכוונה לפיתרון הבעיה,מצרף תמונה של הודעת השגיאה,חשוב לציין שבשאר אתרי העלאת קבצים הכל עובד חלק ללא בעיות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי מחשב נייח,נייד ושני טאבלטים. תשתית אינטרנט - הוט,ספק אינטרנט - רימון. המחשב נייח מחובר לראוטר TP LINK באופן אלחוטי (לאחר שהגדירו לי באינטרנט רימון את החייגן כשחיברתי את הראוטר למחשב חד פעמי באמצעות חוט). האינטרנט במחשב נייח עובד טוב. שתי בעיות: 1. המחשב נייד מתחבר רק אם אני מנתק את הנייח מהVPN."(החייגן של רימון). 2. הטאבלטים לא מתחברים בכלל (הודעת שגיאה - תשתית ההוט תקינה,נא פנה לספק האינטרנט). תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by yh992,

שלום לכם נסיתי לפתוח שרת FTP על מחשבי עי התוכנה הידועה CesarFTP וזה עבד מצוין אחרי בדיקה. אך על מחשב השני שיש לי עם אותה תוכנה . כשניסיתי לבדוק את הכתובת, שבאתי למיקומי הרשת שלי, הוספת מיקום רשת , הופיעה לי שם הודעת שגיאה מוזרה. אני מצרף בזה קישור של צילום המסך עם הודעת השגיאה. אם מישו יודע מה פשר הדבר ובעיקר מה הפתרון לתקלה אודה לכם מאוד. http://www.uploadfileyou.com/viewer.php?file=7wr3nerr1qfjilkocw28.bmp

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  14. הגדרתי את החייגן שיצרתי יחד עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף בחלונות 7, כך שיעלה באופן אוטומטי עם הפעלת המחשב ע"י הדבקת קיצור הדרך שלו בתיקיית ההפעלה. אבל מה: כל פעם שהמחשב מודלק, כאשר החייגן מופעל, מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: (ראו קובץ מצורף) לעיתים הוא לא טוען את החייגן בכלל בלי כל הודעת שגיאה כלשהי, ולפעמים הוא טוען בלי שום בעיות. מה הסיבה לבעייה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by dotcom1,

CISCO 871 לא האלחוטי עם חיבור WAN כשאני מנסה לשייך כתובת IP לממשק מסויים נגיד FA0 אני מקבל הודעת שגיאה: % IP addresses may not be configured on L2 links. חיפשתי בפורומים שונים ושם הם מדברים על יצירת VLAN לאותו ממשק לא הבנתי מה הקשר ומה פתאום הראוטר עובד בL2? אשמח להדרכה

• 43 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by viper_sb,

אני מקבל הודעת שגיאה ברגע שאני מנסה לשנות את שם המחשב ברשת שלי מזה יכול להיות ? (מצ"ב תמונה) [attachment deleted by admin]

17. Started by amir007,

1. יש לי שני מחשבים עם XP וכבל מוצלב שהפעיל את הרשת בין שניהם והכל היה בסדר שנתיים. כרטיסי הרשת הם ON BOARD. 2. החל מלפני שבועיים - אני מקבל את ההודעה "a network cable is unplugged" ואין קשר בינהם יותר. 3. החלפתי כבל. 4. התקנתי את הרשת שוב - ע"י האשף של החלונות. 5. לא עזר כלום. 6. אנא..... אמיר ettyamir@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. שלום רב, 2 מחשבים עם חלונות XP המחוברים יחד לנתב אלחוטי (חיבור חוטי). במשך שנים לא היו בעיות ויכולתי לשתף מדפסות, כלומר לשלוח מסמך להדפסה מהמחשב שלי למחשב השני וההיפך, כעת פתאום לא ניתן. כשאני מנסה להיכנס ל- "מיקומי הרשת שלי" מופיעה לי הודעת שגיאה. איך אני פותר את הבעיה? אציין כי התקלה הופיעה עם התקנת אנטי וירוס חדש משולב חומת אש מסוג AVG 9.0. תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  19. You are using an Invalid IP to access this site! זה האתר http://www.psi.co.il הוא פועל אצל אחרים... גם לינקים לא מאפשרים לי להיכנס..

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  20. אהלן בחסימה של HOSTS אפשר לקשר את המחשב לכתובת בייתית. יש אפשרות נגיד להפנות אותו לאיזה שהוא דף באינטרנט, ושמה אני כבר ימלא הודעת שגיאה מוגדרת מראש. נ.ב. להתקין שרת HTTP על המחשב, זה לא פתרון יעיל בשבילי. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום! יש לי אינטרנט מהיר בטכנולגיית ADSL ובמהירות 1.5 . יש לי רשת אלחוטית וגם חוטית רגילה אם הלפ-טופ של אבא שלי. הראוטר שמשמש לרשת האלחוטית: D-Link DI-614+ אתמול התחלתי לקבל הודעה איך שהגעתי לתפריט הראשי של הווינדוס: הודעץ שגיאה שבה נאמר: קיים שם כפול ברשת ומאז האינטרנט אומנם עובד אבל הוא איטי בצורה בלתי יאומנת ואני מוריד קבצים במהירות אבסורדיות של 8kb\s וכאלה... איך אפשר לפתור את זה? יש לציין שאני בור מוחלט בעניני רשתות ואינטרנט ואין לי אפילו מושג בסיסי מה צריך לעשות כדי לסדר את הענין... מערכת ההפעלה שלי היא Windowes XP Home . תודה מראש.

22. אורח לא קולט
    Started by אורח לא קולט,

עברנו דירה, ובדירה החדשה הוייפי כמעט ולא נקלט מחוץ לחדר שבו מותקן המודם. זו דירה תל-אביבית קטנטנה בבית ישן, בלי ממ"ד וכיוב'. כשראינו שהאינטרנט לא מאפשר גלישה מהירה, שדרגנו את האינטרנט מ-15 ל-40 MbPS ולשם כך החלפנו מודם-ראוטר לאחד של Kasda שתומך במהירות הזאת. הבעיה היא שכעת הפחת בקליטה עוד יותר גרוע: מ-40 בקווי ו-30 באלחוטי בחדר הוא פוחת ל-1(!) בחדר הסמוך (לעומת פחת מ-15 ל-2.5 שהיה בעבר), ולעתים ניתק כליל--כל זה במרחק 7 מ' מהראוטר. התקשרנו לתמיכה של קסדה, והם טוענים שהבעיה היא כנראה בגלל ריבוי רשתות באזור או אנטנות גדולות באזור, ושאנחנו צריכים לשקול להשקיע ברכיב אקסספוינט לתדר של 5ghz. האם זה נשמע לכם הגיוני? האם באמת סביר שזו הסיבה העיקרית לפחת, או שהם פשוט מכרו לנו מוצר …

23. Started by urich,

שלו היום אני מחובר כבר ארבע חודשים לאינטרנט המהיר של נטוויזן בחבילה הבסיסית שלך הadsl ש לי מודם usb שישאר אצלי כל עוד אני משתמש בwow של בזק. היום אני משלם 200 שקל מאה לספק ומאה לבזק אבל עוד חודש המחיר אצל נטוויזן יעלה בעוד 60 שקל (ממש לא מתאים לי) אבל אז גם פגה ההיתחיבות שלי לחברת נטוויזן רציתי לשאול מה אתם אומרים האם אני יכול ללחוץ על נטוויזן שישאירו את המחיר בתמורה להיתחייבות לתקופה נוספת (או איום לעזוב אותם) או שעלי פשוט לעבור לחברה אחרת אם אתם אומרים שאני יעבור לחברה אחרת על איזה חברה תמליצו מבחינת המחיר (לחבילה הכי איטית) ושירות אין לי בעיה להיתחחיב לחצי שנה כל עוד המחיר הוא 99 שקל לחודש לספק. מה אתם אומרים. ועוד שאלה בנושא האם כל החברות יתמכו במודם שלי )usb(

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  24. Started by Av1vftp,

היי, כבר שבועיים שאני בשיחות טלפון יומיומיות עם הוט - הם מבחינתם טוענים שלא רואים שום תקלה (מבחינתם = נציגי שירות שונים שלא מעבירים אותי לשום אדם מומחה). החליפו לי הוטבוקס + כבלים, שלחו אליי טכנאי (שרק הגיע, החליף מגבר והלך מבלי לראות אפילו את התקלה) וכלום לא עזר. אחרי הטכנאי העוצמות רק עלו, ועכשיו יש הרבה יותר פאקט לוס של 100% באופן יותר תכוף (כל 5 דקות בערך למשך 4-5 שניות) יש לי בבית רק תשתית של הוט, אז אין לי ברירה להיות תקוע איתם. מה אפשר לעשות? עצות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.