עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gabrielf,

כנראה בהוט שכחו שיש שעוץ קיץ בישראל.. תבדקו גם אצלכם - השעה בהוטבוקס שעה אחורה (הדקות והשניות מדוייקות יחסית)

2. לכל לקוחות 012 החווים איטיות בשיתוף קבצים - כדי לוודא שהחסימה באה מהחברה עשו זאת - הורידו תוכנה חינמית בשם hotspot shield - המעניקה לכם אייפי של ארה"ב באמצעות חיבור לVPN. התחברו וראו את ההבדל! http://www.hotspotshield.com/ לפני שהתחברתי לתוכנה הייתי מחובר למעט מאוד peers במהירות עלובה של 11KB ואחרי לחיצה על connect המהירות עלתה ל300 מיידית- בחיבור להרבה מאוד peers, עשיתי את הניסוי כמה פעמים. בדקו אותי ונסו גם אתם, מחכה לתגובות נוסופות!

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by David_K,

אתמול כשעשיתי טרייס לדוג' לHWzone ההופ הראשון היה כזה : Uploaded with ImageShack.us היום ההופ הראשון כזה: By iamezio at 2012-04-03 מישהו יכול להסביר מה קרה פה ? *אל תתיחסו לפינגים בתמונה השנייה ,הטורנט עובד במחשב השני ..

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by kfirbep,

אני כבר במשך יומיים מנסה להוריד קובץ ששוקל 500mb באינטרנט אבל כל פעם ההורדה נפסקת באמצע (הכי הרבה ששהורדה הגיעה זה 175mb והכי קצת זה 7.5mb) בהתחלה ההורדה המהירות היא בסדר (230kb ל2.5 mb)אבל אז היא מתחילה לרדת עד שההורדה נפסקת לגמרי. מה לעשות? יש לי הורדה אחרת זה ששוקלת 13gb ולבנתיים היא יורדת על 50kb אני לא רוצה שגם פתאו היא תיפסק כי זאת הורדה של שלושה ימים. תודה לכל העוזרים! נ.ב יש לי מספיק מקום בשביל ההורדה בדיסק הקשיח

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי אינטרנט 2.5 mb (לא אלחוטי) מודם 600E הבעיה שלי שכמעט כל קובץ גדול שאני מוריד (גדול זה בסביבות 40 מגה ומעלה) ההורדה נתקעת באמצע, ניסיתי להוריד עם כמה תוכנות ומנהלי הורדה ומאתרים שונים ובכולם אותה בעיה, אומנם זה לא קורא תמיד אבל זה קורא די הרבה. חשוב לציין שהאינטרנט לא מתנתק או נתקע אני גולש בלי שום בעיה צופה בסרטי אונליין בלי בעיה, הבעיה היא רק בהורדות! אני אשמח אם למישו יש פיתרון לבעיה..

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Athlon-WINGS,

דיייי כבר נמאס לי! יש לי ADSL 0.5 NETVISION, כל פעם שאני מוריד משהו מאתר ישראלי, למשל SEX4FREE, ההורדה קופאת, וזה לא זזזזזזזזזזזזז!!! איך לעזעזל מסדרים את זה??? :'(

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. בזמן האחרון, אין לי מושג מה קרה חוץ משדרוג חביל האינטרנט ל1.5 כל הזמן שאני מוריד דברים דרך הIE בד"כ זה נתקע ממש באמצע, או אפילו בהתחלה ואני חייב להתחיל שוב מחדש, ולפעמים זה גם לא עוזר ופשוט נתקע, וזה לא בעיה בשרתים שאני מוריד מהם כי זה קורה לכל דבר שאני מוריד שם. וגם שמתי לב שהאינטרנט פתאום קופא לאחר זמן מסויים, התוכנות מסרים מידיים עדיין עובדות אבל שום אתר לא עולה, ואם עולה אז לאט מאוד. יש לציין שאני דיי שומר על המחשב, אין וירוסים, אין ספיירווס ואדאוורס, אני מוגן עם ZA ועם אנטי וירוס מעודכן והמחשב יציב מאוד. יש לציין שזמן קצר לפני שזה קרה המודם נפל לי מהמחשב ( המודם הוא ALE070) והוא עומד אז בטעות העפתי אותו עם הרגל, אבל המרחק לא רציני, וזה לא פעם ראשונה אבל אולי בכל ז…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  8. שלום לכולם ההורים שלי נוסעים ללוס אנגלס וזה הזדמנות מצוינת להחזיר אותם לפה עם ראוטר אלחוטי התקציב הוא סביבות ה 70$ כרגע זה מה שחשבתי לקנות: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=299891&pfp=cat3 מה אתם אומרים? דבר שני אני ישמח שהראוטר ישדר טוב לשתי הקומות בבית לכן חשבתי שעדיף שאני יקנה גם booster מישהו מכיר מוצר טוב? שישפר לי את הטווח קליטה ראיתי שיש ראוטרים שמכילים בתוחם מגביר טווח אבל לפי מה שהבנתי צריך גם בשביל זה כרטיס אלחוטי חדש שתומך בטכנולוגיה ויש לי מובנה בלאפטופ ולא בא לי להסתובב עם עוד כרטיס שסתם יבלוט החוצה.

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  9. ההצעה של סלקום מציעה לחבר את הכרטיס רשת הזה למחשב נייד ןלגלוש בכל מקום.זה טוב?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by MISTER WEB,

אני הייתי זה שהתווכח עם "THE TERMINANTOR", אני הולך להתחבר למסלול "WOW,, 1, והרבה אומרים לי שזה לא כל כך מהיר כמו שחושבים: אחד אומר לי שהוא מצליח להגיע למהירויות של : +60-80-100 קילו בייט לשנייה, אחד אחר אומר לי שהוא מוריד לרוב במהירויות של אינטרנט רגיל או קצת יותר: (30-50 קילו בייט לשנייה ולפעמים גם 15 ולרוב5 או אפילו פחות מ1). התווכחתי עם חבר שלי כי אנחנו לא יודעים איזו חבילה לקחת. מה יותר משתלם? לפי דעתי ה"WOW,, במסלול 1 כי אין כל כך הבדלים , אבל אני לא בטוח לגבי המהירות. יש לכם ניסיון בזה? תעזרו לי!!!!!!!! תודה. ??? ??? ???

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  11. קודם כל לא מצאתי את הטלפון של התמיכה שלהם בארץ אז אשמח אם למישהו יש אותו.. אז ככה, המחשב הראשי ברשת מחובר לאינטרנט והכל טוב, השניים הנוספים שמחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (חיצוני) של נט לינק.. הרשימת הרשתות יש רשת אחת בשם LINKSYS - ז"א שהוא כן קולט אותה, אך היא אינה זמינה! * ניסיתי לאפס / לנתק ולחבר את הראוטר ואת המודם מספר פעמים, חיכיתי ככה דקה או שתיים בין הניתוק של הכבל לחיבור שלו בחזרה.. * וגם ניסיתי להתקין מחדש את המודם במחשבים המרוחקים. * חשוב לציין גם שהרשת לא זמינה השניי המחשבים המרוחקים ככה שהבעיה אינה נוסעת מהמחשבים, שניהם הפסיקו לפעול באותו הזמן. תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 666 צפיות
  12. שלום לכולם בעוד כפחות מ -3 שבועות וההורים שלי שאלו אותי אם אני מעוניין שנעבור לבזק או נשאר בנטוויסיון ונרכיב מהירות... בכל מקרה יש לי שתי שאלות... איזה תשתית עדיפה בזק בין לאומי או הוט? ואיזה ספק עדיף נטוויסיון או בזק? כרגע אני נמצא בנטוויסיון עם 1.5 מגה והביצועים לא מספקים. האינטרנט מיועד בעיקר למשחקי רשת FPS // RPG. שמעתי שלנטוויסיון יש ערכת גיימרים שאמורה לעזור בעניין הייתי רוצה לשמוע גם על זה קצת(אבל סביר להניח שלא אקח את זה כי אבי חושב שהמחיר מוגזם). על מה כדאי לי ללכת?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. כרגע אני עם 2.5 מגה, ברצוני לשנות את המהירות ליותר גבוה, בדגש על סטרימינג מהיר וגלישה מהירה. כמובן שזה ביחס לתקציב. הציעו לי 4 מגה ב109 ש''ח, שווה או לא?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. כרגע משחקי רשת עובדים לי לא רע בכלל אבל הרבה פעמים דפי אינטרנט עושים בעיות, במשחקים ב FACEBOOK יש לאגים ואפשר להוריד רק בשעות מסויימות וזה משגע אותי. אני במסלול GAMER והתחייבתי לחצי שנה (ההתחייבות נגמרה לפני כמה ימים). דיברתי עם XFONE וניסיתי להתחבר אליהם, אחרי כמה שיחות שלא עזרו בשום דבר הבנו שזה לא ילך אז XFONE הם לא אפשרות. כניראה שהם לא יכולים לחבר אנשים עם PPTP (הראוטר שלי לא תומך ב L2TP) או שהם לא יודעים שהם יכולים זה משאיר את 012, בזק בינלאומי ו ORANGE (או להשאר ב NETVISION). על 012 שמעתי הרבה דברים רעים, לפני NETVISION הייתי בבזק בינלאומי ולא היה טוב, באורנג' המחירים יקרים יחסית (על 2.5M אני אשלם אותו דבר כמו מה שאני משלם היום לגיימר אחרי שנגמרה ההתחייבות) וגם …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by The-Sun,

היי ... אני השתמשתי ב"המדריך המלא לשיתוף אינטרנט (ICS) עם מחשב שרת ומחשב/ים לקוח/ות בווינדוס XP" בדיוק לפי מה שכתוב ... וזה לא עובד לי ... יש לי 3 מחשבים בבית ... אחד (ה"שרת") ושני קליינטים ... כל השלושה עבדו בהרמוניה עד לפני מספר ימים כשה"שרת" חטף וירוס ונעלצתי לפרמטו ... מאז הפירמוט התקנתי את האינטרנט מחדש על השרת וזה עובד יופי (אחרת לא הייתי פה) אבל אני לא מצליח לשתף עכשיו את שני המחשבים האחרים ... (כולם על בסיס XP) ... ??? ניסיתי גם לבטל את הפיירוול ... ניסיתי עם האיי פי השונים ... עם הדי אן אסים .... !!! HELP !!!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by diamante,

לפאמים אני מקבל הודאה למטה בצד ימין שכבל רשת מנותק :s05: כשבאצם הוא לא ואני גולש ומוריד חופשי מה שמעצבן זה כל פאם שזה קופץ הוא מנתק את האינטרנט וזה נורה מפריע להורדות אם יש פה אנשים שיודעים איך לפתור את הבעיה הזו זה פשוט שיגע אותי

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שני מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי , על שני המחשבים יש XP PRO באלחוטי מוגדר השיתוף ואין הודעת שגיאה פשוט הוא לא מציג אף תיקייה (כי אין מן הסתם) בקווי הוא נותן שגיאה כשמנסים להכנס ל- view workgroup computers (תמונה ראשונה) ניסיתי ליצור תיקייה ידנית וכפתור ה- OK מוצלל (תמונה שניה) ... מה לעשות .<?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  18. שלום, לאחרונה קבלתי הודעה מבזק בינל' שנשלח מחיבור האינטרנט שלי הודעות ספאם(מעולם לא שלחתי ספאם). יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם פירוול. האם פירמוט המחשב (המחשב השני פורמט לא מזמן), ייפתור את הבעיה? הנה תוכן ההודעה:

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  19. יש גם סוג טלפון שאינו שייך לי וכתובת IP שיניתי סיסמא מה עוד ניתן לעשות במקרה זה? תודה

20. קיבלתי את ההודעה שבתמונה המצורפת. אתם שואלים מה בדיוק הבעיה? הבעיה היא שכתובת ה-I.P הפנימית (אני מאחורי ראוטר) של המחשב שלי (שעליו קיבלתי את ההודעה) היא 10.0.0.6. בעצם ההודעה הזו אומרת שהמחשב שלי תקף את עצמו (לא גידלתי פה מחשבים עם נטיות אובדניות )? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by Cheif,

לקראת סוף השבוע אני אעלה סקירה מקיפה של תקן 802.11ac. מדובר בדור הבא של תקן ה-WiFi שהודגם לראשונה ב-CES 2012. אם למישהו יש שאלה מיוחדת לגבי התקן החדש הזה, שיוסיף הערה ואני אתייחס אליה כאן או בסקירה.

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  22. סוף כל סוף בזק הודיעה ללקוחותיה שהיא הגורם לבעיות הגלישה שהתרחשו בזמן האחרון.. לקוחות בזק בדקו את תיבת המייל שלכם, לאלו שלא קיבלו הנה פירוט תוכן ההודעה: "השדרוג שנותן לך יותר כחברה מס' 1 בשוק האינטרנט בישראל, אנו מאמינים כי עלינו להמשיך ולספק את התשתית הטכנולוגית המתקדמת ביותר. לכן בימים אלו, אנו מבצעים עבודות שדרוג בלבת רשת האנטרנט. מה נותן לך השדרוג? - חווית גלישה מהירה וחלקה ללא "צווארי בקבוק", שתשפר את איכות הגלישה. - שיפור מנגנוני השרידות והעמידות ברשת. - יכולת להעברת נפחי תעבורה גדולים יותר. - הגדלת מגוון התכנים ושירותי הערך המוסף הייחודיים לפס הרחב. על מנת למנוע פגיעה בחווית הגלישה שלך מבוצעות עבודות השדרוג הלילה והבוקר המוקדמות. אולם, ייתכנו תקלות נקודתיות אשר יטו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by drBozo,

בזמן האחרון אני מקבל כל יום בין 5 ל-10 הודעות Popup מרגיזות מהסוג של ה-Messenger Service שמרביתנו בוודאי מכירים. עכשיו, אני יודע שאפשר להתגבר על זה אם מבטלים את ה-Service הנ"ל, אבל אני משתמש בו ורוצה לשמור אותו (יש לי גם את ה-Norton Firewall, אבל כנראה קשה לו בזמן האחרון). חלקן של ההודעות הללו מפנות אותי לכל מיני אתרים עלומי שם, אבל אחד הגדיל לעשות ואפילו פרסם את שמו ומספר הטלפון שלו בהודעות שלו (טילפנתי אליו והוא הודה שהוא אכן שולח את ההודעות הללו, אבל להתנצל הוא לא הסכים). לשאלתי, האם מישהו מכיר דרך לגרום לאותם אתרים ואנשים לסבול, כמו שהם ממררים את חיי (וחיי רבים אחרים) בהטרדות מסוג זה? (אם לטעמם של המנהלים, נושא זה אסור שיידון פה, אז קבלו את התנצלותי והרגישו חופשי לסגו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. עכשיו חשבתי על זה לאחר שליחת הודעות לסין וקנדה בSMS דרך הICQ האם זה עולה לי כהודעה בICQ או שאני משלם תעריף שיחה לחו"ל ? כי אם כן אבא שלי נוראאאאאאאאאא יכעס :errr:

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by idan1836,

כל פעם שהמסנג'ר שלי פתוח אז מופיעות לי הודעות כאלו נראה לי מהמסנג'ר כי רשום למעלה מסנג'ר, והוא אומר לי כדי לבטל את ההודעה אז יש להכנס לאתר windowspatch.com.. איך אני אמור לבטל את ההודעות? והאתר כנראה לא קיים!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.