רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, בבית שלי יש שני מחשבים. במחשב אחד מערכת הפעלה XP ובשני מחשב עם ווינדוס 7. בבית יש לנו רשת אלחוטית 2.5 ומדפסת שמחוברת למחשב עם מערכת ההפעלה XP. עכשיו נאמר לי במספר מקומות שניתן לגרום למדפסת להופיע כמדפסת רשת או משהו בסגנון על מנת שאוכל להדפיס באמצעותה גם דרך המחשב עם הווינדוס 7. העביה היא שאף אחד לא מצליח ל הסביר לי איך עושים את זה כולל אנשי התמיכה של בזק. אשמח לעזרתכם. אגב - כונן רשת משותף סידרנו בלי בעיה. המדפסת היא CANON PIXMA 2000.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בבית 2 מחשבים. האחד עליו מותקן Windows Xp שמחובר בADSL דרך ספקית אינטרנט זהב. המחשב השני עליו מותקן Windows98 Se והוא מתחבר לרשת דרך המחשב עם הXP וכל זה דרך כבל ICS. בעבר הייתי יכול להדפיס דרך המחשב השני(98) ברשת ללא בעיה. לאחר פירמוט של המחשב עם הXP כנראה החלפו ההגדרות ונוצרה התנגשות , עקב כך לא ניתן להדפיס מהמחשב השני דרך הרשת. משתמשי המחשב השני צריכים אותו לעבודות הדפסה. יש לציין שלגלוש הם יכולים חופשי. *יש לציין שאין Firewall. בתודה , ארז
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מחשב (א) עם מערכת הפעלה vista home premium. מחשב (ב) עם מערכת הפעלה windowsx xp home. שניהם מחוברים בנתב (לא אלחוטי). למחשב (א) מחוברת מדפסת lexmark x61700. שיתפתי את המדפסת כך שאוכל להדפיס ממחשב (ב). במחשב (ב) המדפסת היא ברירת המחדל!! למרות זאת כאשר אני שולח ממחשב (ב) מסמך להדפסה דבר לא מתרחש!!! לעומת זאת, כאשר אני מאתחל את מחשב (א) ההדפסה יוצאת!!! מה עושים? תודה, שוקי.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
יש לי מדפסת רגילה שמחוברת ישירות למחשב, והיא משותפת ברשת הביתית. יש לי מכשיר נוקיה E75 עם אפשרות הדפסה דרך הרשת. אני רוצה לאפשר למכשיר להדפיס דרך האינטרנט גם אם הוא אינו מחובר לרשת הביתית (כלומר מחוץ לבית) המכשיר דורש host,port,user וכו', אני משער שאני צריך להתקין תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לשרת הדפסות, והתוכנה תביא לי את כל הפרטים האלו. השאלה איזו תוכנה עושה את זה, והאם יש אפשרות מובנית בווינדאוס 7. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. יש לנו בבית שני מחשבים מחוברים לאותו מודם, חוץ מזה אין להם שום דבר משותף (אין רשת בינהם קיצר) אני רוצה שהמחשב השני יוכל להדפיס דרך האינטרנט מהמדפסת שמחוברת אלי, זה אפשרי? (יש לי מדפסת רגילה) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד,לשולחני מחוברת המדפסת-BRADER-215C-.איך אני שולח חומר להדפסה דרך הנייד? בתודה מראש א ש ר
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית עם חיבור ADSL, כאשר יש בה שני מחשבים ניידים ומחשב נייח אחד. בנוסף, יש לי מדפסת של HP (דגם 7580), עם אפשרות חיבור רשת. בעייתי היא שהמדפסת מרוחקת מהמחשבים הניידים והנייח, ואי אפשר להדפיס. כדי להדפיס אני לוקח את המחשב הנייד למדפסת, מחבר עם USB ומדפיס. יש לי נתב פנוי (של D-LINK), ומעניין אותי לדעת אם זה יכול לעזור לי להפוך את המדפסת לאלחוטית. זה מה שאני יודע, אנא תקנו אותי אם אני טועה: אם אני לוקח את הנתב הפנוי ומחבר למדפסת, אני מגדיר רשת פנימית ואז מהנייד אני יכול להתחבר לאותה רשת ולהוסיף את המדפסת ולהדפיס. אבל במצב כזה אני צריך כל הזמן לעבור בין הרשתות - הרשת עם האינטרנט (הרגילה), לבין הרשת הפנימית אליה מחוברת המדפסת. זה מצב מאוד לא נוח. א…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לנו משרד ששם יש רשת משרדית ולפעמים אחרי העבודה כשאני חוזר הביתה שזה בעיר אחרת אני נכנס למחשב במשרד דרך teamviewer וזה מגניב אני יכול להדפיס מהבית שלי בעבודה, אבל הדבר שאני הכי צריך זה להדפיס בבית מהמחשב של העבודה! בזמן שאני שולט על המחשב במשרד, אני צריך את הדרך הכי קלה. איך עושים את זה? או אם יש אפשרות איך שהוא שבמחשב של המשרד אני יוכל להוסיף תמדפסת של הבית דרך איזה שהוא ip או קומבינה אחרת בתודה מראש david
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מדפסת של חברת HP מדגם 4500 wireless שמחוברת בצורה אלחוטית לראוטר שברשותי D-LINK 2760U E1/ למרות שהכל מחובר כמו שצריך המדפסת מדפיסה רק מסמכים שנשלחים אלייה מהמחשב שמחובר אל הראוטר בצורה קווית ושממנו היא הוגדרה הגדרות ראשונות ולא משאר המחשבים שמחוברים לרשת. חשוב לציין שהראוטר תקין וכל המחשבים בבית גולשים באינטרנט דרכו. אשמח אם תעזרו בעיניין, תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה של הדפסה דרך מדפסת המותקנת ברכב . ואני עובד מרחוק דרך תוכנת Windows XP Remote Desktop. כשאני שולח להדפסה . המדפסת ברכב לא מדפיסה . מדפיסה המדפסת אשר מותקנת במשרד . יש לציין שאותה מדפסת הינה זהה ומותקת בשתי המקומות . מה עושים ??? תודה חייםב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו שמע? אומרים שהוא מישתמש בטוכנולוגיית קיבוץ חדשה שמאפשרת לא יותר ולא פחות להכפיל את מהירות העברת הנתונים ב 802.11 G מ- 54 mbps ל- 108 mbps! דרך אגב הדרייבר שוחרר לחומרות מסדרת Xtreme G בלבד.. בנוסף הדרייבר הוא בחינם.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המרחק הוא בקושי 2 מטר ממחשב אחד לשני.. אני לא רוצה לשתף אינטרנט אלא רק קבצים ואני מחפש משהו זול.. האם יש איזה שיטה דרך USB? כי ה LAN PORT תפוס במחשב אחד...
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית ומחשב שנמצא ביחידה נפרדת (משהו כמו 10-15 מטר) , הקליטה מאוד נמוכה (עומדת על 5%). הבנתי שיש כמה דרכים לפתור את זה : 1.ראוטר עם קליטה יותר חזקה (יש לי ראוטר מאוד ישן) 2.כרטיס רשת עם אנטנה - עכשיו אני משתמש בכרטיס של TP LINK 54 MBPS TL 321 G 3.לקנות ראוטר שישמש בתור ממסר. לא בטוח שהבנתי נכון (זה ע"פ חיפוש שעשיתי ברשת) , במידה ויש לי טעות אשמח אם תתקנו אותי , כמובן הסברים ולינקים יתקבלו בשמחה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, אשמח אם תוכלו לעזור. המטרה שלי היא שתהיה לי היכולת לגשת ממחשבים ניידים להתקן אחסון חיצוני (1 טרהבייט גג) באופן אלחוטי, ושתהיה לי משם היכולת להזרים וידאו HD שמאוכסן על הכונן למחשב (לא חושב כרגע על טלויזיה). הדירה קטנה מאוד ולכן הפיתרון צריך לקחת מעט מקום - לא גדול יותר מכונן 3.5"+ראוטר. יהיה גם נחמד אם יהיה אפשר להוריד תוכן ישירות להתקן החיצוני אבל זה פחות קריטי. מהי הדרך הנוחה והזולה ביותר להשיג את המטרה? נכון לעכשיו אני מודע לכמה אופציות: 1. NAS. חיסרון: יקר, בעיקר. אפשר גם לקחת מחשב ישן ולהפוך אותו ל-NAS אבל זה מסורבל מדי. 2. חיבור כונן חיצוני עם חיבור רשת. כזה. חיסרון: יקר (אבל פחות), ואם אין חיבור USB אי אפשר לחבר למחשב אחר. וגם: בזבוז של USB 3 שיש לי במחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמא שלי עובדת על המחשב שלה בחדר השני, וכל פעם היא מטרטרת אותי לשאלות, נמאס איך אפשר להשתלט לה על המחשב בצורה נוחה וקלה? בלי שהיא תצטרך לאשר שום דבר.. (היא תקרא לי שאני אאשר), ואם אפשר גם שאני אוכל להעתיק טקסט או קבצים מהמחשב שלי אליה... תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר 2 מחשבים לאינטרנט בתשתית הכבלים. רציתי לדעת איך אתם ממליצים לי לעשות את זה: 1) לחבר את המודם שלהם לסויץ ולבקש מהם לקבל כתובת קבועה. 2) לחבר את המחשבים עם ICS. עדיין אין ברשותי את החומרה הנדרשת לאחד מהם. יש לציין שאינני צריך שיתוף בין המחשבים ואני מעדיף שלא תהייה ביניהם תלות, ולכן האפשרות הראשונה יותר מתאימה לי. הבעיה היא שאני לא מכיר את המדיניות של הספקית והוט בנוגע לחיבור קבוע, ולכן ייתכן שאתקל בקשיים אם אנסה את הדרך הראשונה, ולכן הדרך השנייה תתבצע ללא כאבי ראש מיותרים. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בעל עסק ואני מעוניין לפתוח -רק- תיבות אימייל עם השם של העסק שלי כלומר my-name@my-company.com ואני מבקש לדעת איך אני עושה זאת? (בתשלום כמובן...) רק אימייל, לא אתר !!!
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני רואה בזמן האחרון דיונים בין adsl לכבלים אפשר לקבל פעם אחת את ההבדל במהירויות ואת ההבדל בחיבור וכמובן במחיר
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
באחד ממבחני ההכנה ל-CCNA, שלצערי אין לי את התשובות אליו, ראיתי את השאלה הזאת: ניסיתי לחפש את המושגים בויקפדיה, אבל הם מובילים אחד לשני וגם בגוגל לא מצאתי כלום משהו יכול להסביר בבקשה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייד לבין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייח (רגיל) ? (שניהם אלחוטיים)
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי 2מחשבים בבית החלטתי לעשות שת בניהם עכשיו אני רואה ברשת מחירים מ 100 עד 3000..........מה ההבדל בינהם? ני כולה רוצה לחבר 2 מחשבים שיפעלו על ומדם של 750 תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי אינטרנט ב ADSL 1.5M ולאחרונה אני חושב על שדרוג המהירות ל 2.5M. בעיקרון כאשר עובדים רק על מחשב אחד האינטרנט עובד בסדר גמור, אבל כאשר מישהו מתחיל להשתמש באינטרנט גם במחשב השני מרגישים האטה כללית בגלישה וכמובן בהורדה. הייתי רוצה לשמוע מכם אם לשדרוג הנ"ל תהיה השפעה כלשהי על מהירות האינטרנט חוץ מאשר במהירות ההורדות? ז"א האם אוכל לגלוש משני מחשבים ברשת בו זמנית בצורה איכותית יותר מאשר עם ה 1.5M? תודה מראש לכולם ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שדרגתי לאינטרנט 30MB, והורדתי כבר יותר מ50GB אני כמעט בטוח.. עכשיו רציתי לשאול אם הם יכולים לחייב על זה ביותר? או משהו אחר שהם יכולים לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי עם ראוטר ASUS והוא מנסה לפתוח פורטים ואני ניסיתי לעזור לו, הוא ניסה להיכנס ל: 192.168.1.1 דרך המחשב הראשי אליו מחובר הראוטר אבל הדף לא עולה. אני ניסיתי גם להיכנס לממשק של הראוטר שלי שפעם ניסיתי להיכנס אליו דרך 192.168.2.1 וגם לא עובד (אצלי זה מודם כרגע לא ראוטר) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כנראה בהוט שכחו שיש שעוץ קיץ בישראל.. תבדקו גם אצלכם - השעה בהוטבוקס שעה אחורה (הדקות והשניות מדוייקות יחסית)
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-