רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס ואני מעוניין שיקלטו אותו בקומפלקס של שלש בניינים (קמפוס סטודנטים קטן), על איזה חומרה הייתם ממליצים? הבניינים קרובים אחד לשני אך מופרדים, וכעת האדימקס בקושי מגיע לשם. אני יודע שקיימים 'מגדילי טווח' וכו', אבל ממה שבדקתי בדף הפירוט שלהם כתוב שהטוווח שלהם הינו 100 מטר פנימי ושלש מאות חיצוני, וזה בדיוק גם מה שהאדימקס שלי תומך, אז איך זה בדיוק אמור לשפר? או ששמים את המגדיל טווח בריחוק מהראוטר והוא מחתבר לראטור ומשדר הלאה?
-
- 4 תגובות
- 31.7k צפיות
-
-
אם יש לי סטיק במחשב נייד יש אפשרות לחבר מחשב נייד אחר דרך אותו סטיק ולשני המחשבים יהיה אינטרנט באותו הזמן ?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קיבלתי את השגיאה: resume data save fails: The file or directory is corrupted and unreadable write fails,flush fails האם יש מה לעשות או למחוק את הקובץ ולהתחיל מחדש...?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, אז הנה הקונפיגורציה שלי: מחשב "חזק" מחובר לראוטר אלחוטי מחשב "חלש" מחובר אלחוטית לראוטר מחשב "נייד" שרוצה להתחבר קווית (לא אלחוטית!) למחשב החלש, למרות שבנייד יש תקשורת אלחוטית (הנייד רחוק מאוד מהראוטר כך שאין קליטה לרשת אלחוטית ולכן רוצה תקשורת קווית). אני מקבל את ההודעה "limited conectivity or no conectivity" בשני המחשבים שמחוברים קווית. בעבר עבד יופי. הבעיה נוצרה לאחר שהותקן חייגן (ע"י קובץ EXE של קווי זהב) בשני המחשבים: הנייד והחלש. מאז, הסרתי את החייגן (אני כבר מחובר מחברה אחרת) כמו כן הסרתי את כרטיסי הרשת בשני המחשבים (נייד וחלש) והתקנתי שוב (אולי כדי לאפס הגדרות) אבל זה לא עזר. מה עושים?? תודה אופיר
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות הגיע לידי הנתב WRT1900ACS של חברת Linksys. זהו נתב המקוטלג כ-AC1900, המבוסס על מעבד עוצמתי והוא המתקדם ביותר בסדרת WRT של החברה. את עלילותי עם הנתב והסיבה שאני מתקשה להמליץ עליו (לפחות בשלב זה) תוכלו לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6271
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע בחבילה של 15 מגה עם מודם ADSL2 Wireless, אני צריך המלצות למודם טוב, זול וזמין שיתאים לחבילה של 100 מגה בתשתית בזק, שאפשר להתחבר אליו גם מרחוק בעזרת כרטיס רשת אלחוטי. חשוב לי שהמודם ייתן חיבור יציב ומהיר בחיבור חוטי. התדר האלחוטי לא כלכך חשוב לי אבל רצוי שיעבוד בצורה תקינה לפחות. עריכה: אין הרבה אופציות אני כנראה אלך על TP-Link TD-W9970
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
האם זה יותר מהיר? איכות שיחה יותר טובה? יותר איזורי קליטה? שירות מקצועי יותר? שירות מהיר יותר?... בקיצור מה טוב בזה, ולמה שווה לי לעבור?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את הכל המאפשר "הידוק" של הקבל לחיבור ה R-45. (ראה קישור)http://www.cable4pc.com/jpg/tool-104.jpg או איפה ניתן להשיג את הראשים המתאימים מסוג rj45. (ראה קישור) http://www.megatronics.lk/products/cables-connectors/modular/rj45.jpg בתודה רבה. ניסן תגר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי במדריכים ניסיתי לא עובד מה עושים איך אני מגדיר את הווינדוס 2000 שיכנס לאינטרנט דרך המחשב השני וגם שיהיה שיתוף קבצים שני כרטיסי הרשת בשני המחשבים מראים שאין קישור במחשב אם האקס פי יש מודם ADSL פנימי הגדרתי שהוא משותף והגדרתי את המחשב עצמו כאחד שמתחבר לאינטרנט ואחרים מתחברים דרכו צריך עזרה בבקשה תודה (לצערי אני לא יכול לשים אאקס פי על המחשב השני כי הוא פשוט מחשב חרא שימות עוד רגע אני לא מבין איך אנשים חיים אם מחשבים כאלה P3 500MHZ מחשב של DELL )
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לחבר שלי לפטופ והוא מעוניין להגביר את העוצמה של ה- WIFI מכיוון שהקליטה שם אצלו ממש נמוכה. כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש איזשהו מתאם/אנטנה כלשהי שניתן לרכוש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי עבודה של נתבי LINKSYS בעבודה בלי חייגן. אני צריך דחוף להחליף את ה3com שלי ואני מחפש תחליף טוב.... המון תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי בבית רשת אלחוטית עם ראוטר speedtouch 570, מחשב אחד מחובר קווית ולפטופ אלחוטית. עד אתמול הלפטופ היה מחובר בסדר גמור והיה לא רשת. אתמול בערב הלכתי עם הלפטופ לחבר והתחברתי אצלו ברשת האלחוטית (edimax משהו) כשחזרתי הביתה הלפטופ לא מוכן למצוא את הרשת האלחוטית שלי בבית... מה עושים? יש איזה דרך (תוכנה או משהו) לבדוק את הכרטיס רשת האלחוטי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רשת 100 מגה הוט ונטויז'ן מהירות ההורדה אלחוטית נגיעה ל 60 מגה קווית 100 מגה - אין בעיות. נורמאלי ? אפשר לשפר את האלחוטית ?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לנתב שיתמוך בעבודה בקצב העברה מהיר בתוך הרשת הפנימית שלי (כרגע בין 2 מחשבים). הסיבה שאני זקוק לכך היא שאני מתעסק עם תוכנות תלת מימד, והרינדורים (הסבר כללי: הוצאת ההדמיות שלי מהתלת לצורה של תמונה) נעשים בתמיכה של מחשב נוסף. הרנדר נעשה במחשב, אבל העברת הנתונים נעשית ברשת. בנוסף, הראוטר אמור לסייע גם בהתחברות לאינטרנט חוטי ואלחוטי. אשמח להמלצה. תודה, נפתלי.
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי משחק רמי שיש לו אפשרות לשחק ברשת ביתית בשתי מחשבים אחד נגד השני. האם יש דרך שאני אוכל לשחק עם מישהו שנמצא בבית אחר שהוא יתחבר לבית שלי דרך האינטרנט? יש למשחק סרבר רק אם אני מתחבר ברשת הביתית שלי. אם אין אפשרות תגידו ואם אפשר אנא תנו לי מדריך. תודה, יפת.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
]שלום ברצוני לרכוש ראוטר חדש. עכשיו אנחנו גרים בווילה עם 2 קומות אז עדיף שהיה אם טווח ארוך-3 אנטנות ותקן N כמובן. מחיר עד 250 ש"ח. עדיף המלצות על ראוטר מניסיון מאישי. תודה[]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי באיטיות מטורפת מצד הספקית שלי - בזק בינלאומי איטיות לא רק בשעות העומס, כנראה שנובע מראוטינג דפוק או יותר מידי משתמשים על פחות מידי פס (וזה למרות שהם טוענים שהם בעלי הפס הגדול במדינה) לאחר מספר בדיקות שזה לא אשמת המחשב שלי, הסוויץ, המודם, ואפילו בזק (בדיקה בפורטל של הקובץ בדיקה נותנת מהירות מקס' - 192k/s במקרה שלי) הגעתי למסקנה שזה הספקית, הבחור בתמיכה אומר שהaccount שלי בסדר, וזה משהו שהם מודעים לו בצורה כזו או אחרת (כל מיני תקלות מקומיות למינהן). החלטתי שדיי מספיק , אני הולך לבדוק מהירויות לארץ ולמקומות שונים בחול, ולהשוות בין הספקיות, ולראות אם זה רק אצלי האיטיות הזאת, או שיש עדיין ספקית נורמלית בחוץ שאני צריך לעבור אליה. כתבתי תוכנית קטנה שבודקת במש…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כמעט שנה את האינטנרנט הזה-ADSL, אני מחובר דרך 012 קווי זהב, וכמובן דרך בזק, שהתחברתי אל 012, שזו החברה הראשונה שהתחברתי אלייה אי פעם,לפני זה לא היה לי אינטרנט, התחברתי אליהם בחבילה של 256Kpbs. הורדתי על קצב מצויין, גלישה מהירה, אני משחק במשחקי רשת, והפינגים שלי היו מצויינים, אבל אחרי כמה זמן, התחילו בעיות: ששיחקתי במשחקי רשת שלי, בבוקר ובצהריים היו לי פינגים טובים, אבל בערב, הפינגים שלי היו גרועים וזה היה מלווה ב-PacketLoss, ככה זה היה כל ערב, התקשרתי ל-012 קווי זהב-הספק שירות שלי, ואמרתי להם את הבעיה, הם ניסו לעזור לי-אבל לא הצליחו, הם אמרו לי שהפיתרון היחיד הוא לעשות חבילת אינטרנט גדולה יותר, לעשות 756Kpbs, אז הקשבתי להם, עשיתי 756Kpbs, הבעיות לא נפתרו, וי…
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
משהו ששמתי לב, חיברת את המודם בכבל רשת לראוטר ובUSB למחשב וקיבלתי 2 IP
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
היום בא טכנאי של הוט והתקין לי טלוויזיה,טלפון ואינטרנט.... התקשרתי לספק (בזק בינלאומי) כדי שיעזרו לי להגדיר חייגן חדש,הם עזרו לי ובאמת עובד האינטרנט אבל רק במחשב אחד...כשניסיתי פשוט לחבר לראוטר האינטרנט לא עבד באף אחד מהמחשבים. זה הראוטר שלי Edimax BR-6104K והמודם של מוטורולה שחור היום הביאו אז כנראה משהו חדש. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שודרגתי בהוט לחיבור 200 מגה. ה Hotbox 2 מחובר לנתב TL-WR1043ND אליו מחוברים כל המחשבים בבית בחיבור ישיר או אלחוטי. המחשבים המחוברים קווית לא מצליחים לעבור 100 מגה בבדיקת מהירות כאשר הם מחוברים דרך ה TL. אם אני מחבר את המחשב ישירות להוטבוקס אני מקבל 200 מגה בלי בעיות. האם יש הגדרה כלשהי ב TL שמונעת את מלוא רוחב הסרט? סיבה אחרת? החלפתי את הכבלים בין ההוטבוקס לראוטר ואני מצליח להגיע ל-106 מגה. אז אולי הבעיה בכבלים? רעיון אחר? תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מנסה לשתף קבצים בין הנייח שלי למחשב הנייד. בין המחשב הנייח למחשב של אחותי הנייח שמחובר ב-WIFI אין בעיה.. אבל הנייד לא מצליח לתקשר עם המחשב הרגיל, יש את השגיאה המפורסמת של אין לך הרשאה וכזה... ניסיתי הכל.. אפילו לחבר אותם בכבל רשת מוצלב, אבל זה לא עוזר.. =/ ביטלתי את הפיירוואל הרגיל, אגב.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה שבועות ראוטר של חברת D-Link מדגם DIR-825AC חומרה G. אני חווה כל כמה שעות ניתוקים במכשירים שמחוברים אליו, ז"א יכול להיות שלא יהיה לי אינטרנט בלפטופ, במכשיר הסלולרי או ברסיבר שמחובר לראוטר עם כבל. - הקושחה על הנתב זו הקושחה שיש באתר שצירפתי. - הניתוקים קורים גם כשאין עומס של חיבורים (כמו למשל Bitorrent) - הרשת היא 2.4GHZ שמתי לב לשגיאות האלו בלוג (מחקתי MAC addresses): Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is up! 100full Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is down! Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is up! 100full Jul 21 11:48:04 kernel: wlan1: (Adi2.4Ghz) Deauth received from ac:72:89:xx:xx:xx Reas…
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בטח אתם לא מכירים את הראוטר הנ"ל... הנה קישור אליו http://gamedude.com.au/prod_show.php?art_no=neXNrouter_9104s אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים לאימיול [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שניהם של TP LINK ואני רוצה להגדיל טווח למקם את הראוטר החדש באזור שקולט את הראוטר הקיים ומהאזור הזה לשטח המת ! השאלה האם הראוטרים יתמכו זה בזה ? האם חייב להיות WDS בשנהם ? או שאלה : אם אני ממקם את הראוטר הקיים בקומה הכי גבוהה (זו שכרגע יש בה בעייות קליטה) אז תיהיה קליטה יותר טובה בקומה התחתונה לעומת המצב ההפוך שבו הראוטר בקומה התחתונה ?[br]פורסם בתאריך: 21.01.2011 בשעה 04:24:13 אגב יש ברשותי כרגע ראוטר ישן שעובד בתקן הB עד 22 מגה מהירות האם ראוטר אלחוטי ישן שכזה יספק את הסחורה וישמש כAP להגדלת טווח השידור ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-