רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר לבן של בזק NGN במהירות 20 מגה. אני רוצה להגדיר סיסמא אחת, עם האבטחה הכי חזקה ולא מצליח. יש לי ווינדוס 7 וזה מבקש ממני בהתחלה איזה קוד באורך 8 מספרים מקסימום שאמור להופיע על בדקה בראוטר. לא מצאתי שום דבר כזה.. יש לציין שהמודם והרואטר זה אותו מכשיר. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להגידר סיסמא לנתב מדובר על נתב של ADSL של חברת Siemens שמקבלים מבזק הספק הוא 012 אם זה משנה בתודה מראש אלעד
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! התקנתי היום רשת אלחוטית ביתית. אני מעוניין לחסום את הנתב בסיסמא ככה שמחשבים חיצוניים(כגון שכנים) לא יוכלו להתחבר אליי.... קראתי במדריכים אבל לא ממש הבנתי! הרשת מופעלת ע"י נתב LINKSYS WRT54GL ומחוברים אליה שנייד שלי והנייח שלי. אשמח לעזרה, תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי נתב TP Link מדגם VR2800. חיברתי את הנתב למודם סיבים של סלקום והגדרתי שם משתמש וסיסמא תחת פרוטוקול PPOE. מתחבר ועובד. אבל... המהירות נמוכה בהרבה ממה שאני משיג דרך הנתב של סלקום - בדקתי בחיבור Lan ישיר - דרך הנתב של סלקום - מקבל כמעט 900, דרך ה TP Link קצת פחות מ 300. האם יש משהו שאני מפספס, איזו הגדרה מתקדמת? אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח מס' פורטים לשימוש בתוכנות בנתב של Edimax BR-6204Wg. קיימים מס' שדות למלא : Private IP Private Port Type Public Port Comment איזה כתובת IP אני רושם שבפרייבט IP? ואיך אני בודק מה הכתובת שלי? מה אני כותב בפרייבט PORT ומה בפאבליק PORT? וב-TYPE לבחור TCP+UDP נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני נכנס לטבלת ה Nat, מהי כתובת הIP שאני צריך להגדיר? האם זו הכתובת שלי, או של הסרבר ממנו אני מעוניין להוריד קבצים דרך תוכנת ה Emule? אם מישהו יוכל לסייע לי אני אודה לו מאוד!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במשחק STARCRAFT המחשב השני שלי בבית מזמין את המשחק,המחשב שלי מזהה אותו ולא מצליח להתחבר. כששלי מזמין את המחשק אז המחשב השני בכלל לא מזהה אותו וגם כשהמחשב השני מזמין,אז שלי לא מצליח להתחבר אליו... יש למישהוא פיתרון? איפה הבעיה במחשב שלי,או במחשב השני שלי? בתודה מראש PC-MASTER
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו כאן מחובר עם ברק (013) והצליח להגדיר ולעבוד עם זה? כשאני עושה AUTODETECT הוא לא מזהה שום שרת וכשאני מכניס לו ידנית זה לא עובד
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מעוניין להגדיר שהפיירפוקס יעבוד עם פרוקסי מסויים (של 012) בעוד השאר יתחברו בחיבור רגיל. הבעיה היא שכאשר אני משנה את ההגדרה בפיירפוקס, כל ההגדרות של המשתמש משתנות יחד איתו. אני מעוניין להגדיר את הפיירפוקס (ואולי עוד תוכנה או שתיים בנפרד מכל המחשב). כרגע אני פשוט מפעיל את שאר התוכנות ורק אח"כ משנה את ההגדרה בפיירפוקס אבל זה מציק וכאשר אני רוצה להשהות\להפעיל מחדש תוכנה אני צריך לחזור על כל התהליך. אשמח להמלצה על דרך לניהול חיבורים עפ"י תוכנה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעתל להגדיר ראוטר יודעים לחבר תראוטר למודם בשביל שכמה ילדים יוכלו להשתמש באינטרנט ראוטר TP LINK
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
התקנתי דריבר, חיברתי את הראוטר למודם וגם ישירות למחשב (עם כבל). ניכנסתי לממשק הגדרה שלו וניכנסתי ל-Wizerd. וסימנתי שם PPOE או משהו כזה (PPP over Ethernet או משהו כזה), שמתי את השם משתמש והסיסמה של החשבון שלי בנטויזן ועשיתי ואין אינטרנט. נכנסתי להתקשרות ועשיתי לו "תקן" והוא לא מצליח לחדש את ה-IP. אין לי אינטרנט או DNS או DHCP. מה הבעיה ואיך לתקן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש ברשותי ראוטר מבית alcatel\THOMSON והדגם הוא speedtouch 570 שפועלים ברשת אלחוטית. היום נפגע הפילטר שמחובר לשקע הטלפון, החלפתי אותו, מאז לא היה אינטרנט. ניסיתי דברים שונים, ביניהם ניסיתי להגדיר מחדש את הראוטר דרך הדף WEB שלו (10.0.0.138). כמו שאתם בוודאי מבינים, לא הצלחתי להגדיר אותו והאינטרנט לא עובד. כאשר אני בודק בלשונית connection אז הLINK אומנם connected אבל הSTATE תמיד DOWN. האם מישהו יודע ויוכל לעזור לי? כבר התייאשתי לגמרי ד"א אם דרושים לכם פרטים מסויימים כל הראוטר עצמו רק תגידו אני אעלה לכאן.. שוב תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל-12mbit. עכשיו יש איזושהיא בעיה שכבר הסברתי אותה לספק ולתשתית של האינטרנט שלי. הקטע הוא כזה, המהירות הקיימת הקיימת היא 12mbit וכאשר אני מחבר את המודם לראוטר, המהירות יורדת לבסביבות 8mbit. רק כשאני מתחבר ישירות למודם דרך חייגן, המהירות עומדת על 12mbit. כשדיברתי עם הספק אמרו לי שהבעיה אולי במודם.. והמהירות יורדת כאשר אני מחבר אותו לראוטר.. אבל בתשתית אמרו לי שהבעיה אולי בהגדרות של הראוטר.. אני אמור גם ככה לקבל ראוטר חדש בעקבות עסקה חדשה עם החברה של התשתית (Hot) (עכשיו יש לי ראוטר של edimax שאמרו לי שהוא לא כזה טוב ועושה בעיות) . אצל הספק המליצו לי על מודם של thompson משו כזה.. ושזה אמור לפתור את הבעיה.. הם חושבים שאולי המוד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי רוטאר edimax 6104wb ומודם alcatel ספייד טאצ הום אני עובד עם ווינדוס 7, רציתי לדעת איך אני מתקין ומגדיר ורשת אלחוטית,תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עברתי לNGN וזה אומר החלפה של מודם האלקטל הישן במודם ראוטר חדש מדגם 2760U של D-LINK. הגדרת הראוטר החדש עברה לה בקלות. הבעיה היא שכמו הראוטר הקודם EDIMAX BR6204WLG גם הראוטר החדש לא נותן כיסוי מלא לכל הבית. מצאתי מדריך להגדרת הראוטר הקודם שלי בתור ACCESS POINT: http://www.computer-aid.com.au/blog/2010/05/09/using-edimax-br-6204wlg-in-client-mode/ עקבתי אחר ההוראות, הכנסתי את שם הרשת שאם אני לא טועה זה הSSID את המפתח שנתתי בהגנת הWEP להבדיל מהגנת הWPA שיש במדריך, פשוט כי אני לא חושב שהראוטר הזה תומך בWPA שאני הסתפקתי בו עד כה. כאשר אני מגיע לשלב של SITE SURVEY, אני בוחר את הרשת הנכונה, אבל כאשר אני לוחץ "CONNTECT" אני מקבל את התשובה "JOIN REQUEST FAILED" בדקתי לראות שהסיסמאו…
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
שלום,יש לי את הראוטר "BR6204WG" על האריזה שלו כתוב שהוא של Dynamode אבל על הראוטר עצמו השם לא מופיע,קיצר עוד אחד מהתואמים\חיקויים של EDIMAX.... אני מעוניין להגדיר אותו לשיתוף אינטרנט ל 2 מחשבים ברשת חוטית, בשניהם מותקן Windows XP. עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר שאני אוכל לגלוש באינטרנט...זה לא גולש משום מחשב. יש לי אינטרנט של 013 ברק. אני פשוט לא מבין מה בדיוק צריך כדי שזה יעבוד... אשמח לעזרה, פבל.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך עושים את זה? הבנתי שהאפשרות נקראת WDS , מעבר לזה אין לי מושג איך לעשות את זה... מישהו יכול לעזור לי עם איזה מדריך מקוצר? אני ממש אשמח תודה רבה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון הדבר היחיד שאני לא יודע מה לבחור ב wizard הוא ב Select internet connection type יש לי 5 אופציות: Dynamic IP address ואחריו המסך הזה Static IP address ואחריו המסך הזה PPPoE ואחריו המסך הזה PPTP ואחריו המסך הזה BigPond ואחריו המסך הזה ISP הוא נטוויז'ן ואני משתמש ב ADSL.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני משתמש בראוטר של TP-LINK ורוצה להוסיף ראוטר של DLINK שיתפקד כרפיטר (להלן ראוטר ב'). עקבתי אחרי מדריכים ועשיתי כל מה שצריך (אלא אם כן פספסתי משהו) באחד הסעיפים היה כתוב שצריך לכבות את ה DHCP של ראוטר ב' , האם זה נכון? כי עכשיו אני לא מקבל כתובת חוקית והקישוריות מוגבלת. או שראוטר א' עדיין נשאר זה שנותן שירות DHCP גם אם זה דרך ב'.. ? בשני הראוטרים יש תמיכה ב WDS והשתמשתי באופציה. בגדול זה מה שביצעתי: הורדתי חסימות וסיסמא בראוטר ב' ביטלתי לו DHCP ב WDS נתתי לו את כתובת ה MAC של ראוטר א' (כנ"ל בראוטר ב') וידאתי ששניהם משדרים על אותו הערוץ שניתי לראוטר ב' כתובות שתיהיה בתחום של א' אבל לא בחלוקת כתובות שלו. האם בסדר? יש עוד דברים שצריך לבצע? תודה רבה רבה!
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אז ככה הולך סיפורנו להיום.. עד היום הייתי על ראוטר של edimax חמוד כזה.. קומפקטי עד שהוא התחיל לקרטע.. אף אתר לא עבד לי חוץ מגוגל ועוד כמה.. אז החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו, אז עברתי לראוטר של LinkSys - BEFW11S4 שהוא כזה חצי אלחוטי משו טוב... ניסיתי עכשיו להגדיר אותו שיתחבר ל012 (כבלים).. אבל לא כל כך הצלחתי.. התקשרתי ל012.. והחצופים רוצים 59 שקל בשביל הדרכה חד פעמית!!!!!!!!!!! איפה הבושה?????????!??!? ועוד הבחורצ'יק החצוף שם אמר לי שבדכ הlinksys לא כל כך תומך בהתקשרות רגילה למודם אז צריך התחברות מיוחדת.. קיצר זימבר בשכל... לכן אני פונה אליכם לעזרה.. איך אני מגדיר את הראוטר שיתחבר לאינרנט? ואי.פי סטאטי לא בא בחשבון! תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 17.09.2007 בשעה 00:15:03…
-
- 23 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הראוטר הנ"ל ל-LAN שלי אבל שלא יחלק כתובות IP, אלא ששרת ה-DHCP שלי יהיה עדין אחראי לחלוקת הכתובות. ביטלתי את אופציית ה-DHCP בראוטר, אבל צריך איפה שהוא להגדיר שהראוטר ישמש כ-DHCP Relay על מנת שמחשבים שיתחברו לרשת האלחוטית דרך הנתב הזה יקבלו כתובות IP משרת ה-DHCP שלי. מישהו יודע איך צריך לקנפג את הראוטר הזה של Linksys על מנת שזה יעבוד? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כיצד אני מגדיר את הראוטר לעשות זאת דגמו של הראוטר הוא BEFW11S4 עד כמה שאני יודע כשאין ראוטר צריך להגדיר IP של המודם ואיזו כתובת VPN
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי ראוטר ROTAL 1025W ורציתי לדעת מה חשוב להגדיר בו. כרגע מחוברים שני מחשבים אליו ובניהם כבר יש רשת. שאלה נוספת שיש לי היא איך אפשר להחליף IP עם הראוטר. במודם הקודם שהיה לי (BFOCUS 270) כאשר הייתי לוחץ בממשק על SAVE AND REBOOT אז התחלף לי ה IP בממשק של ROTAL גם יש אפשרות של REBOOT אבל ה IP לא משתנה.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-